DesiTo
Jul 26 2007, 17:43
The 4400
Година: 2004 -
Режисьор: Scott Peters
В ролите: Джоел Греч, Жаклин Макензи, Патрик Флюгер, Чад Фауст, Мегалин Ечикънуолк, Кончита Кембъл, Джени Бейрд, Махершалалхашбаз Али, Карина Ломбард, Били Кембъл
Жанр: Криминален, Фантастика, Трилър, Мистерия, Драма
Сайтове: Официален сайт, IMDB, TV.com, the4400guide.com, 4400-online.net
Ревю: The 4400 разказва историята на 4400 отвлечени по различно време през последните 50 години. След тяхното завръщане на земята, те откриват че това отвличане е било от хора в бъдещето искайки да спасят човешкия род. Според думите на продуцентите, това са историите на хора справящи се с драматичните промени в тях, водени от мистерията на случващото се. Някой от тях са променени завинаги, на други е дадена специална способност, независимо дали добра или лоша.
Пилотният епизод започва с приближаването на странна топка светлина към Земята. Но вместо очакваните катастрофални последици, хиляди хора се появяват насред езеро. Въпреки че някои от тях ги е нямало десетилетия, те не са остарели с нито един ден.
Първият сезон на сериала постига огромен успех сред аудиторията и постига най-висок брой зрители сред кабелните телевизии в САЩ. Излъчван всяка неделя в 22 ч., "4400" стига средно до над шест милиона зрители на вечер. В периода на своето излъчване е най-гледаният сериал по кабелна телевизия сред домакинствата и аудитория на възраст между 18 и 49 г. The Cast
Chad Faust
(Кайл Болдуин)
Напоследък Фауст стана известен с ролята си на сексуално объркан
тийнейджър във във филма “Спасени”, където участват младите
актьори Маколи Кълкин, Менди Мур и ветераните Мартин Донован
и Мери Луис Паркър. Актьорската професия за него обаче си остава
любимото му хоби.
Фауст е написал сценариите, режисирал и продуцирал шест
късометражни филма. Издава първата си новела "Ние бягахме голи",
когато е едва 19-годишен. Известен е и като соло изпълнител - има
два самостоятелни албума за независимия лейбъл "Зоцман мюзик".
Jacqueline McKenzie
(Диана Скурис)
Жаклин Макензи е млада и многообещаваща австралийска актриса.
Кариерата й започва в Австралия, но в последствие тя се
установява в САЩ, където получава и същинското си признание
след участието си в сериала "4400".
Joel Gretsch
(Том Болдуин)
Аудиторията за първи път се запознава с Джоел Греч в ролята му
на Боби Джоунс във филма на Робърт Редфорт "Легендата за
Багър Ванс" (там участват звезди като Мат Деймън, Уил Смит и
Чарлийз Терон). Греч играе заедно с Том Круз във филма на
Стивън Спилбърг – "Специален доклад". Познат е и от участието
си в много хитови сериали като "Приятели",
"От местопрестъплението: Маями", "Военна прокуратура" и др.
Завършва актьорското си образование в "Гътри тиатър", а дебютът
на актьора е с театралната пиеса "Тартюф".
Patrick Flueger
(Шон Фарел)
Родом от малкото градче Ред Уин, Минесота Флюгер дебютира в киното
с филмовата продукция на Дисни "Дневниците на принцесата" през 2001 г.
Режисьорът Гари Маршал толкова харесва играта на Флюгер, че
създава поддържаща роля специално за него. В една от последните
си роли Флюгер партнира на Антани Хопкинс във филма
"Най-бързият индианец на земята".
За телевизията Флюгер участва в епизодични роли в сериала
"Закон и ред", "Армията на правосъдието", "От местопрестъплението: Маями"
и "Военна прокуратура". В свободното си време свири на китара и
композира музика.
Негови парчета са включени в саундтрака на сериала "4400".
Megalyn Echikunwoke
(Исабел)
Фамилията й означава 'водач на хората'. Тя е внучка на нигерийски
племенен вожд. Дете от смесен брак между нигериец и американка,
Мегалин израства в индианския резерват на племето Навахи в Аризона.
На 15-годишна възраст участва в сериала "Създание",
което поставя началото на актьорската й кариера.
Conchita Campbell
(Мая Скурис)
Кончита Кемпъл е най-малката актриса в сериала.
Родена е на 25 октомври 1995 г. във Ванкувър, Британска Колумбия,
където родителите й отрано откриват артистичните й способности
и помагат активно за тяхното развитие. От съвсем малка Кончита
посещава уроци по танци, акробатика и актьорско майсторство,
ходи на плуване и обожава да е първа във всичко, което прави.
Независимо, че често й се налага да пропуска уроците в училище
заради снимки, тя е изключително отговорна
в ангажиментите си и не обича да пропуска нищо.Download: Всички сезони
Първи сезон: Zamunda, ArenaBG, Data.bg, Find-bg
Втори сезон: Zamunda, ArenaBG, Find-bg
Трети сезон: Zamunda, ArenaBG, Find-bg
Четвърти сезон: Zamunda, ArenaBGСубтитри: subs.unacs.bg, Zamunda, ArenaBGГледайте The 4400 от 12 август, всяка неделя от 23:00 по bTV.
Излъчени епизоди:
12.08.2007 - Първи сезон, 1 епизод, Pilot
19.08.2007 - Първи сезон, 1 епизод, Pilot (Part 2)
26.08.2007 - Първи сезон, 2 епизод, The New and Improved Carl Morrissey
02.09.2007 - Първи сезон, 3 епизод, Becoming
09.09.2007 - Първи сезон, 4 епизод, Trial by Fire
13.09.2007 - Първи сезон, 5 епизод, White Light
ludoto_mimi
Jul 26 2007, 18:09
Деси, браво за темата, супер е.

От този сериал съм гледала само първи сезон преди доста време и почти нищо не си спомням, затова съм планирала да го гледам по БТВ.

Дано да не забравя само, че те нямат повторения.

Субтитри за четвърти сезон -
subs.sab.bz
*PeyT*
Jul 26 2007, 20:33
Хм, много интересно ми изглежда... Рекламата по Бтв определено ме заинтригува.. а и сега като прочетох дескрипшън-а ..

С нетърпение чакам да го пуснат!
vasinka_{P}
Jul 26 2007, 20:39
И аз много искам да го гледам този сериал, с нетърпение чакам да го пуснат по БТВ, чувала съм много добри отзиви за него. Браво на @DesiTo
за темата
Gossip Girl
Jul 26 2007, 20:41
За пръв път го чувам, а и телевизия не гледам много, но сериала ми се струва доста интересен..Ще видя някоя вечер да го гледам по Бтв и след това може и да си го дръпна, ако ме впечатли..
ПП. Деси, темата е направена супер!
divata_airis
Jul 26 2007, 22:12
От много отдавна един приятел туко ме навива да го гледам и аз все сега нямам време гл друго, ама вече се навих - ще пада теглене.
GeRiTo0o
Jul 26 2007, 22:23
Сериала е много добър, един от любимите ми. Историята, сюжета, героите .... всичко е на ниво. В момента дават 4-ти сезон и мога да кажа, че не отстъпва по нищо на другите (а предните сезони са невероятни). Препоръчвам на всеки да го гледа, който обича фантастиката и мистерията.
Oтдавна се чудя кога ще направите тема за този сериал.От миналото лято го гледам и е доста добър-с нетърпение го чакам всяка седмица.Аз не съм много по ТВ-то и от тук разбирам,че ше го пускат по БТВ.Представям си как ще го преведат.Е все пак е хубаво,че са го купили.Гледайте го
solenka
Jul 28 2007, 12:51
Сериала наистина си заслужава! Аз вече съм на 4 сезон и става все по - интересно.
Saiman
Jul 30 2007, 17:16
Сериалът е един от най-добрите sci-fi. Както соленка каза във всеки нов епизод става все по-интересно и по-интересно. Досега един скучен епизод не е имало. Страшен е.
Ей мноу отдавна го гледах ама само първия сезон втория нещо ме домързя, но беше много як... всъщност беше добре измислено, но чесно казано беше бая фантастика, но няма лошо де...
С нетърпение го чакам по БТВ... ще го гледам пак и този път дано стигна и до 2ри сезон... хах
За момента това си е несъмнено най-хубавият научнофантастичен сериал. Супердинамичен, мистериозен, но в граници, не като LOST 3 сезона нито 1 загадка няма разкрита. Всеки герой е много интересен и се променя с течение на епизодите. Изпипано отвсякъде. Няма какво да четете описанието ми, теглете си епизодите, за да видите сами

.
Баба Вихронрав
Jul 31 2007, 11:30
Наистина е нещо, което си заслужава да бъде изгледано!

Просто е удоволствие!
Струва ми се че сериала ще бъде адски интересен,чакам го с нетърпение.
Като видях рекламата реших да изчакам първи епизод по БТВ, гледах го сега и ми хареса и то много. Още от първия епизод се поставят много въпроси за всички герои, които не са малко. Интересно ми е какво ще се случи с тях и какво се крие зад мистериозното им изчезване. Няма да чакам епизодите всяка неделя ами още сега започвам да тегля.
ThePinkDuck
Aug 12 2007, 23:32
Цитат(Nasi @ Aug 13 2007, 00:27)

Като видях рекламата реших да изчакам първи епизод по БТВ, гледах го сега и ми хареса и то много. Още от първия епизод се поставят много въпроси за всички герои, които не са малко. Интересно ми е какво ще се случи с тях и какво се крие зад мистериозното им изчезване. Няма да чакам епизодите всяка неделя ами още сега започвам да тегля.

Има го тоя момент с историята. И аз си мислех, че ще го чакам всяка неделя, но няма да се получи. Той storm хубаво ми натякваше по-рано да го почна, ама немаше кой да слуша.
pipelota
Aug 13 2007, 00:45
И аз изгледах първата серия по телевизията тази вечер. Но най-вероятно ще си го дръпна, че нещо телевизията не ми е много приятна за гледане

Интересен ми се стори сюжета, явно и героите ще имат някакви по-специални умения, само ми се стори че малко мудно се развива действието

Но ще видим нататък как ще е.
girl_from_hell
Aug 13 2007, 10:13
да и мене рекламата много ме заитригува ама май изтървах да го гледам по бтв сега ще си го потърся из нета, аз много обичам такива филми с много загадки и с много неочквани неща знадявам с еи този да е такъв и разбира се аз веднага си помислих за изнвъземните
о сега ще си го потърся много искам да го гледам и после пак ще кажа мнение
marti_89_76
Aug 13 2007, 11:04
ALeX4e7y^
Aug 13 2007, 11:10

Много ми хареса и ме заинтригува.Наистина много хубав филм!!!
dEniChka
Aug 13 2007, 12:40
gotinoto_baby
Aug 13 2007, 13:50
Страхотен филм

. Сигурно ще е изпълнен с мистрерии.Въобще се очертава да е доста интересна продукция. Аз и ГалкаТх вече сме му фенки
PoLiTy'
Aug 13 2007, 14:38
Снощи за пръв път го гледах и ми се стори доста интересен,мистериозен и заинтригуващ
ludoto_mimi
Aug 13 2007, 22:41
И аз го гледах снощи (за втори път). Гледала съм 1ви сезон и преди, но нищо не помня.

Но определено е много интересен.
sladuranka
Aug 13 2007, 23:48
И мен ме грабна. Много е интересно

.
girl_from_hell
Aug 14 2007, 23:35
сега гледох първия епизод много ми хареса, обичам филми с загадки.. но пъзлата аз умрях от страх .. хах днеска явно пак ще седя до късно тука, че кой знае кога ще заспя след това епизодче
задължително утре продължавам но по светло с следващите епизоди от 1 сезон
Цитат(pipelota @ Aug 13 2007, 01:45)

И аз изгледах първата серия по телевизията тази вечер. Но най-вероятно ще си го дръпна, че нещо телевизията не ми е много приятна за гледане

Интересен ми се стори сюжета, явно и героите ще имат някакви по-специални умения, само ми се стори че малко мудно се развива действието

Но ще видим нататък как ще е.
Аз съм на четвърти сезон сега и мога да те уверя, че тази мудност е съвсем привидна, по-нататък филмът ще те грабне именно с динамиката си. Всеки епизод става все по-интересен, по-оригинален и по-вълнуващ.
Мистерии ще има много, специални способности също. Но всяка мистерия ще бъде разкрита точно тогава, когато интересът за нея достигне върховата си точка - нито прекалено рано, нито прекалено късно, няма да има протакания и разтягания.
Просто нямам забележки към този филм. Уникален откъм режисура, сценарий, актьорски подбор, музика и т.н.
И ще спра да ви се обяснявам, за да ви оставя да идете да си го свалите вместо да ме четете още

.
girl_from_hell
Aug 15 2007, 16:21
аз изгледах първи сезон, зарибих се по още един сериал, много ми е интересен и мисля че все по интересен ще става вече си дърпам 2 сезон но гледам че филам доста е напреднал хаха и мисля бързо да наваксам и аз
Цитат
Аз съм на четвърти сезон сега и мога да те уверя, че тази мудност е съвсем привидна, по-нататък филмът ще те грабне именно с динамиката си. Всеки епизод става все по-интересен, по-оригинален и по-вълнуващ.
Мистерии ще има много, специални способности също. Но всяка мистерия ще бъде разкрита точно тогава, когато интересът за нея достигне върховата си точка - нито прекалено рано, нито прекалено късно, няма да има протакания и разтягания.
Просто нямам забележки към този филм. Уникален откъм режисура, сценарий, актьорски подбор, музика и т.н.
И ще спра да ви се обяснявам, за да ви оставя да идете да си го свалите вместо да ме четете още

.
Напълно съм съгласна.4-ти сезон е изключително добър.Просто сега и с този "Обетован град" тепърва ще бъде много интересно
дали някъде може да се намери 4ти сезон, но да не е торент?
Наистина много интерсено започна,чакам утрешния ден за да гледам втория епизод
)
ALeX4e7y^
Aug 18 2007, 20:14
Цитат([ТеDиТо] @ Aug 18 2007, 20:30)

Наистина много интерсено започна,чакам утрешния ден за да гледам втория епизод
) Ооо да,да и аз така
marti_89_76
Aug 24 2007, 17:08
Gossip Girl
Aug 24 2007, 17:19
Значи сега да попитам. Реших да го тегля, обаче в замундата от четвърти сезон има до 10-ти епизод. Сериала още ли се снима?
DesiTo
Aug 24 2007, 17:26
Цитат(Prinston Girl @ Aug 24 2007, 17:19)

Значи сега да попитам. Реших да го тегля, обаче в замундата от четвърти сезон има до 10-ти епизод. Сериала още ли се снима?
Да, още се снима.
04х11 - Ghost In The Machine (Aug/26/2007)
04х12 - Tiny Machines (Sep/09/2007)
04х13 - The Great Leap Forward (Sep/16/2007)
Gossip Girl
Aug 24 2007, 17:31
Цитат(DesiTo @ Aug 24 2007, 18:26)

Да, още се снима.
04х11 - Ghost In The Machine (Aug/26/2007)
04х12 - Tiny Machines (Sep/09/2007)
04х13 - The Great Leap Forward (Sep/16/2007)
А ок. Мерси, Деси

Тъкмо бях започнала да се притеснявам, че ще се зарибя и няма да има откъде да дърпам.
Bellatrix
Aug 24 2007, 17:40
Сериалът наистина е невероятен

Остава ми да изгледам последните 4 епизода, които са излезнали досега ( ама първо трябва да си ги сваля

, просто нямам време да го гледам ). Препоръчвам го на всеки, който е ценител на добрата актьорска игра и добрите сценарии

Няма да съжалявате

P.S. Защо няма вече подфорум на The 4400
DjuDju
Aug 27 2007, 09:05
Сериала го гледам по бтв и сега са давали само 3 серии и много ми харесва,а и съм чувала, че ставало супер интересно
Gossip Girl
Aug 27 2007, 15:11
mi6ikoko
Aug 27 2007, 23:39
Сериала е супер!Но по-добре си го дръпнете , защото на БТВ преводите малко го развалят.Друго си е да чуваш гласовете на актъорите все пак.Пък и го дават само веднъж седмично.
nelito0o0
Aug 29 2007, 11:49
Може ли ако някой знае, да ми каже дали ще има 5сезон

Много ми хареса филма и ми е много интересно да разбера
ThePinkDuck
Aug 29 2007, 18:41
Цитат(nelito0o0 @ Aug 29 2007, 12:49)

Може ли ако някой знае, да ми каже дали ще има 5сезон

Много ми хареса филма и ми е много интересно да разбера

Той 4ти още не е свършил ти за 5ти питаш. Иначе, да, сериала е подновен за 5ти сезон!
marti_89_76
Aug 29 2007, 19:27
Някой може ли да ми даде линк за снимки и картинки от филма?
Много ми харесва.
black1wolf
Aug 29 2007, 21:54
Много ми харесва.
Gossip Girl
Aug 29 2007, 21:58
Цитат(marti_89_76 @ Aug 29 2007, 20:27)

Някой може ли да ми даде линк за снимки и картинки от филма?
Много ми харесва.
Ми примерно влез в официалния сайт, който случайно е даден и в първия пост
http://www.the4400.comЦъкаш на някой от героите и отдолу има да видиш галерията и там вече си има галерии за всички герои.
Brooke
Aug 29 2007, 23:29
Сериала наистина си струва времето прекарано пред компа.Почнах да го гледам миналата седмица,вече съм към края на втори сезон,но ако имах повече време сигурно щях да съм вече на 4 сезон.
Особено ми харесва това,че всичко се разбира бързо,а не чакаш по хиляда серии ,за да разбереш какво става.Но за сметка на това постоянно се появяват нови и нови загадки.
А реално те след 5-та серия уж дават обяснение на всикчо,но според мен ще има нещо много изненадващо накрая и нищо няма да е такова каквото изглежда.
RedMaster
Sep 1 2007, 11:15
Този сериал е уникален... Супер много ми хареса и като идея и като изпълнения. Интересни истории и т.н. Аве много як сериал

За ~2 седмици изгледах и 3-те сезона и сега чакам 12 епизод на 4 сезон. Сериала кърти мифки
nelito0o0
Sep 1 2007, 21:27
Ммм 4-тия сезон също ли ще има 12 епизода
13 Ще са, ако тоз факт те успокоява

.
nelito0o0
Sep 1 2007, 22:37
Цитат(Saiman @ Sep 1 2007, 22:37)

13 Ще са, ако тоз факт те успокоява

.
Оо да Успокоява ме !! Мерси много за информацията
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля