Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The 4400
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The 4400
Страници: 1, 2
fai7h
страхотен сериал,един от любимите ми!Доста е интересен и заинтригуващ 4.gif вече съм на 4ти сезон,доста бързо изгледах първите 3 tongue.gif Шон е мн сладък wub.gif
storm
Цитат(Saiman @ Sep 1 2007, 22:37) *
13 Ще са, ако тоз факт те успокоява biggrin.gif.

В интерес на истината всеки сезон (с изключение на заветния първи) има по 13 епизода. Но в предните два (3 и 2) финалито или премиерната серия е по 90 минути, тоест 2 серии в 1. А в 4-ти сезон само редовни серии по 43 минути си имаме и затова 13 smile.gif.
girl_from_hell
а 13 епизод кога ще излезе ?
DesiTo
Цитат(girl_from_hell @ Sep 13 2007, 10:11) *
а 13 епизод кога ще излезе ?

Season 4, Episode 13: The Great Leap Forward
Original Air Date: 16 September 2007
girl_from_hell
благодаря

а аз изгледах всички епизодчета еми горе долу ми харесва по приницп не обичам толква фантастични историй, но нз интересен ми е този сериал
nelito0o0
Охх много интересно свършиииии wub.gif

Нямам търпение за следващ сезон .. Дано да има.. Някой ако намери информация да не забрави да я сподели smile.gif blush.gif
pipelota
Вече съм на 3 сезон и определено го гледам на един дъх smile.gif Някой знае ли как се казва песничката от филма и кой я изпълнява?
nelito0o0
Цитат(pipelota @ Sep 21 2007, 09:57) *
Вече съм на 3 сезон и определено го гледам на един дъх smile.gif Някой знае ли как се казва песничката от филма и кой я изпълнява?

Amanda Abizaid - A Place In Time.mp3 smile.gif smile.gif smile.gif rolleyes.gif
sulu
4-ти сезон свърши много интересно и в същото време се разкриха много неща и не ни оставиха в тотално напрежение.Не случайно този епизод се казваше "Огромна крачка напред".Според мен сценаристите много добре навързаха историята-ако Шон не беше помолил доктор Бърков да направи тест, за да се разбере кой оцелява инжектирането и кой не, то тогава брат му нямаше да се инжектира и в крайна сметка нямаше 9000 души от Сиатъл да са с нови способности.В тази бройка включвам и нашите хора.Доста добри способности са им дали особено на шефката на НТАК(забравих й името).Но в крайна сметка на мен ми стана адски мъчно за Шон-той ми е любимец, а половината му семейство измря.
В заключителни думи мога да кажа, че в новия сезон(ако има разбира се) най-вероятно НТАК и хората на Колиър ще си помагат все повече и накрая сигурно ще се съюзат срещу гадовете от бъдещето biggrin.gif

А щях да забравя-някой знае ли нещо за 5-ти сезон или още нищо не е обявено?
Gossip Girl
Цитат(sulu @ Sep 22 2007, 18:48) *

Ами предполага се, че ще има нов сезон, но ако има то спойлерите ще започнат чак през февруари 2008 dry.gif . Чудя се как ли ще дочакам?!
sulu
Цитат(Prinston Girl @ Sep 22 2007, 19:25) *
Цитат(sulu @ Sep 22 2007, 18:48) *

Ами предполага се, че ще има нов сезон, но ако има то спойлерите ще започнат чак през февруари 2008 dry.gif . Чудя се как ли ще дочакам?!

О ще има нов сезон-това е супер.А за чакането-мен лично ме успокоява фактът, че от утре почват сума ти други сериали, които ще ме разсеят от The 4400. rolleyes.gif
ludacris
Изгледах първите серии по телевизията , след което си свалих 2та останали сезона ... много ми харесва smile.gif
gj за темата
an4ito
мн ми харесва и сам си свали вси4ки сезони ама ккога ще ги изгледам незнам... biggrin2.gif
BOHONG
жестоко дано има 5 сезон
FrAgMaKeR
Днес изгледах първият сезон, имах го свален от повече от 6 месеца, но все нямах време да почна да го гледам.. наистина не съжалявам, историята е много интересна, персонажите също.. препоръчвам го на всички почитатели на хубавите сериали. smile.gif
DesiTo

The 4400 Canceled

Официално е обявено, че няма да има 5-ти сезон!

It's with great sadness that I pass along to you the information I've just received -- The 4400 has been cancelled.

Източник
Gossip Girl
ОМФГ! НЕЕЕЕ! Просто не е истина! Да им се не види на тия олигофрени в Америка. Такива уникално тъпи и безмозъчни същества се срещат изключително рядко.
Не е честно. Един от любимите ми сериали официално е прекратен, друг любим сериал днес(вчера) пусна последната си серия. Кво става? Ох, само да ми паднат виновниците за тази простотия....Ще се чудят откъде им е дошло.
И какво разбрахме от сериала? Нищо....
Мале, побеснях!
Mr. Winchester
Е каква е причината confused.gif нали бяха обявили че ще има 5-ти сезон
FrAgMaKeR
Ако това излезе истина, ще е поредното доказателство за малоумноста на американците.. това е една страхотна история, със страхотни персонажи, със запазен реализъм и логика.. след като го изгледах имам чувството, че "Heroes" са взаимствали твърде много от сценария.. твърде много идеи за персонажите, за спасяването на света, за уникалните свръхчовешки способности и всичко останало.. само са премахнали научната фантастика и са я заменили с блудкаво фентъзи в комикс стил.. защото нали знаете американците обичат тънки книжки с картинки.. Нямам думи просто.. как може да няма 5-ти сезон поне с 24 епизода с голям бюджет за специални ефекти, нови персонажи за освежаване.. и.. абе нямам думи.. тъпи продуценти, тъпи телевизии..
nelito0o0
И това сигурно ли е confused.gif Не мога да повярвам... по добре да не го бях гледала.. разочаровах се супер много !!!!
3pacalypse Now
Цитат(nelito0o0 @ Jan 7 2008, 13:15) *
И това сигурно ли е confused.gif Не мога да повярвам... по добре да не го бях гледала.. разочаровах се супер много !!!!

И аз съм на това мнение яд ме е , че каквато и да е причината за спирането на много сериали било то финансови или някви други защо след известен период от време не започнат като съберат пари пак снимки ... смисъл сигурен съм , че , ак е някакъв зрелищен сериал само феновете по света да изпращат някви дарения било то по 5 долара ще съберат пари за 2 сезона....
Estell
Оле супер ме доядя! Как може 2007 прекалиха със спирането на хубави сериали. Страшно ми беше интересен този сериал пък и се очертаваше да стане още по-хубав. Тъкмо всички получиха способности... Офф аман от идиоти! 19.gif
sulu
Много жалко, беше изключително хубав сериал, който имаше смисъл, но уви няма да разберем краят на историята.Яд ме е не само, че спират нещо, което съм гледала, а и че всички актъори остават без работа
FrAgMaKeR
Едва ли ще останат без работа за дълго, добрите актьори се търсят във всякакви продукции, от спирането на такива интересни сериали единствените губещи сме ние, зрителите.. и губим предимно заради една причина - алчноста и тъпотията на продуцентите. angry.gif
fai7h
ахх адски много ме е яд,че няма да го продължат... 19.gif 14.gif А скоро ще го дават пак по БТВ мисля че от 11 май,гледах някаква реклама happy.gif
ViruZzZ
Цитат(fai7h @ May 9 2008, 14:56) *
ахх адски много ме е яд,че няма да го продължат... 19.gif 14.gif А скоро ще го дават пак по БТВ мисля че от 11 май,гледах някаква реклама happy.gif

Да аз снощи я видях и уж щях да пиша ма явно съм забравил biggrin2.gif от 11 по БТВ от 22:30 /тая седмица ще бъде от 22:50 заради "Индиана Джоунс"/
hip_hop^girl
Сериала е невероятен! Аз все още съм към края на 2 сезон, нонаистина е добър, пълен с мистерии и като цяло е супер
^BeLieVe`iN`Me^
Започнах да го гледам преди няколко дни, сега съм в началото на втория сезон и ми стана супер интересно, жалко, че е само 4 сезона..И както чета по постовете, явно не е завършен както трябва.
Явно стана навик да не правят хубав край на сериалите blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.