страхотен сериал,един от любимите ми!Доста е интересен и заинтригуващ
вече съм на 4ти сезон,доста бързо изгледах първите 3
Шон е мн сладък
Цитат(Saiman @ Sep 1 2007, 22:37)

13 Ще са, ако тоз факт те успокоява

.
В интерес на истината всеки сезон (с изключение на заветния първи) има по 13 епизода. Но в предните два (3 и 2) финалито или премиерната серия е по 90 минути, тоест 2 серии в 1. А в 4-ти сезон само редовни серии по 43 минути си имаме и затова 13

.
girl_from_hell
Sep 13 2007, 10:11
а 13 епизод кога ще излезе ?
DesiTo
Sep 13 2007, 11:37
Цитат(girl_from_hell @ Sep 13 2007, 10:11)

а 13 епизод кога ще излезе ?
Season 4, Episode 13: The Great Leap Forward
Original Air Date: 16 September 2007
girl_from_hell
Sep 13 2007, 12:59
благодаря
а аз изгледах всички епизодчета еми горе долу ми харесва по приницп не обичам толква фантастични историй, но нз интересен ми е този сериал
nelito0o0
Sep 17 2007, 22:27
Охх много интересно свършиииии
Нямам търпение за следващ сезон .. Дано да има.. Някой ако намери информация да не забрави да я сподели
pipelota
Sep 21 2007, 08:57
Вече съм на 3 сезон и определено го гледам на един дъх

Някой знае ли как се казва песничката от филма и кой я изпълнява?
nelito0o0
Sep 21 2007, 09:16
Цитат(pipelota @ Sep 21 2007, 09:57)

Вече съм на 3 сезон и определено го гледам на един дъх

Някой знае ли как се казва песничката от филма и кой я изпълнява?
Amanda Abizaid - A Place In Time.mp3
4-ти сезон свърши много интересно и в същото време се разкриха много неща и не ни оставиха в тотално напрежение.Не случайно този епизод се казваше "Огромна крачка напред".Според мен сценаристите много добре навързаха историята-ако Шон не беше помолил доктор Бърков да направи тест, за да се разбере кой оцелява инжектирането и кой не, то тогава брат му нямаше да се инжектира и в крайна сметка нямаше 9000 души от Сиатъл да са с нови способности.В тази бройка включвам и нашите хора.Доста добри способности са им дали особено на шефката на НТАК(забравих й името).Но в крайна сметка на мен ми стана адски мъчно за Шон-той ми е любимец, а половината му семейство измря.
В заключителни думи мога да кажа, че в новия сезон(ако има разбира се) най-вероятно НТАК и хората на Колиър ще си помагат все повече и накрая сигурно ще се съюзат срещу гадовете от бъдещето

А щях да забравя-някой знае ли нещо за 5-ти сезон или още нищо не е обявено?
Gossip Girl
Sep 22 2007, 18:25
Цитат(sulu @ Sep 22 2007, 18:48)

Ами предполага се, че ще има нов сезон, но ако има то спойлерите ще започнат чак през февруари 2008

. Чудя се как ли ще дочакам?!
Цитат(Prinston Girl @ Sep 22 2007, 19:25)

Цитат(sulu @ Sep 22 2007, 18:48)

Ами предполага се, че ще има нов сезон, но ако има то спойлерите ще започнат чак през февруари 2008

. Чудя се как ли ще дочакам?!
О ще има нов сезон-това е супер.А за чакането-мен лично ме успокоява фактът, че от утре почват сума ти други сериали, които ще ме разсеят от The 4400.
ludacris
Sep 25 2007, 09:51
Изгледах първите серии по телевизията , след което си свалих 2та останали сезона ... много ми харесва
gj за темата
мн ми харесва и сам си свали вси4ки сезони ама ккога ще ги изгледам незнам...
BOHONG
Oct 11 2007, 22:43
жестоко дано има 5 сезон
FrAgMaKeR
Dec 10 2007, 22:04
Днес изгледах първият сезон, имах го свален от повече от 6 месеца, но все нямах време да почна да го гледам.. наистина не съжалявам, историята е много интересна, персонажите също.. препоръчвам го на всички почитатели на хубавите сериали.
DesiTo
Dec 20 2007, 20:02
The 4400 Canceled
Официално е обявено, че няма да има 5-ти сезон!It's with great sadness that I pass along to you the information I've just received -- The 4400 has been cancelled.Източник
Gossip Girl
Dec 20 2007, 20:18
ОМФГ! НЕЕЕЕ! Просто не е истина! Да им се не види на тия олигофрени в Америка. Такива уникално тъпи и безмозъчни същества се срещат изключително рядко.
Не е честно. Един от любимите ми сериали официално е прекратен, друг любим сериал днес(вчера) пусна последната си серия. Кво става? Ох, само да ми паднат виновниците за тази простотия....Ще се чудят откъде им е дошло.
И какво разбрахме от сериала? Нищо....
Мале, побеснях!
Mr. Winchester
Dec 20 2007, 21:41
Е каква е причината

нали бяха обявили че ще има 5-ти сезон
FrAgMaKeR
Dec 22 2007, 13:48
Ако това излезе истина, ще е поредното доказателство за малоумноста на американците.. това е една страхотна история, със страхотни персонажи, със запазен реализъм и логика.. след като го изгледах имам чувството, че "Heroes" са взаимствали твърде много от сценария.. твърде много идеи за персонажите, за спасяването на света, за уникалните свръхчовешки способности и всичко останало.. само са премахнали научната фантастика и са я заменили с блудкаво фентъзи в комикс стил.. защото нали знаете американците обичат тънки книжки с картинки.. Нямам думи просто.. как може да няма 5-ти сезон поне с 24 епизода с голям бюджет за специални ефекти, нови персонажи за освежаване.. и.. абе нямам думи.. тъпи продуценти, тъпи телевизии..
nelito0o0
Jan 7 2008, 13:15
И това сигурно ли е

Не мога да повярвам... по добре да не го бях гледала.. разочаровах се супер много !!!!
3pacalypse Now
Jan 7 2008, 14:37
Цитат(nelito0o0 @ Jan 7 2008, 13:15)

И това сигурно ли е

Не мога да повярвам... по добре да не го бях гледала.. разочаровах се супер много !!!!
И аз съм на това мнение яд ме е , че каквато и да е причината за спирането на много сериали било то финансови или някви други защо след известен период от време не започнат като съберат пари пак снимки ... смисъл сигурен съм , че , ак е някакъв зрелищен сериал само феновете по света да изпращат някви дарения било то по 5 долара ще съберат пари за 2 сезона....
Оле супер ме доядя! Как може 2007 прекалиха със спирането на хубави сериали. Страшно ми беше интересен този сериал пък и се очертаваше да стане още по-хубав. Тъкмо всички получиха способности... Офф аман от идиоти!
Много жалко, беше изключително хубав сериал, който имаше смисъл, но уви няма да разберем краят на историята.Яд ме е не само, че спират нещо, което съм гледала, а и че всички актъори остават без работа
FrAgMaKeR
Apr 21 2008, 14:46
Едва ли ще останат без работа за дълго, добрите актьори се търсят във всякакви продукции, от спирането на такива интересни сериали единствените губещи сме ние, зрителите.. и губим предимно заради една причина - алчноста и тъпотията на продуцентите.
ахх адски много ме е яд,че няма да го продължат...

А скоро ще го дават пак по БТВ мисля че от 11 май,гледах някаква реклама
ViruZzZ
May 9 2008, 20:56
Цитат(fai7h @ May 9 2008, 14:56)

ахх адски много ме е яд,че няма да го продължат...

А скоро ще го дават пак по БТВ мисля че от 11 май,гледах някаква реклама

Да аз снощи я видях и уж щях да пиша ма явно съм забравил

от 11 по БТВ от 22:30 /тая седмица ще бъде от 22:50 заради "Индиана Джоунс"/
hip_hop^girl
Sep 12 2008, 14:39
Сериала е невероятен! Аз все още съм към края на 2 сезон, нонаистина е добър, пълен с мистерии и като цяло е супер
^BeLieVe`iN`Me^
Sep 13 2008, 02:40
Започнах да го гледам преди няколко дни, сега съм в началото на втория сезон и ми стана супер интересно, жалко, че е само 4 сезона..И както чета по постовете, явно не е завършен както трябва.
Явно стана навик да не правят хубав край на сериалите
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.