Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мариса или Самър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Персонажи
ALeX4e7y^
Коя ви харесва повече?Мариса или Самър?
Коя има по-хубави качества?С какво едната превъзхожда другата?

Tedds
Ухх мноого трудно и двете си ги харесвам,но като чекли Самър ми е по сладка....
VanIcHka
И двете ги харесвам много ..но една приятелка толкова много харесва Мариса че и аз започнах да я харесвам повече от Самър
CheerFuL-F
Самър ми харесва повече...
Gossip Girl
Самър разбира се! Никога не съм толерирала поведение в стил Мариса..Тя ли трябва да представлява днешната младеж? Алкохолици, изкукали, нервни, агресивни и тн..
ALeX4e7y^
На мен може би малко повече ми харесва Самър.Леко шантава е и ме кефи,но и Мариса не остава по назад rolleyes.gif
bo7evka
Мариса, тя малко се понапива ама то за разнообразие. smile.gif
PoLiTy'
Самър повече ми харесва smile.gif

^^HeLa^^
Самър 4.gif
marti_89_76
Самър много повече ми харесва отколкото Мариса и кати външен вид,и като характер!!!
ladysunshine
Самър ми харесва много повече. Мариса в последните епизоди забъркваше само някакви каши
dEniChka
Цитат(Prinston Girl @ Jul 27 2007, 02:06) *
Самър разбира се! Никога не съм толерирала поведение в стил Мариса..Тя ли трябва да представлява днешната младеж? Алкохолици, изкукали, нервни, агресивни и тн..

worthy.gif 4.gif
jivitu
Цитат(denichka_mnt @ Aug 7 2007, 10:12) *
Цитат(Prinston Girl @ Jul 27 2007, 02:06) *

worthy.gif 4.gif

Напълно ви подкрепям worthy.gif
В началото на сериалчето мн и се радвах на Мариса...обаче после кривна доста от правия път и....Загуби ме като фен wink.gif
Refuse
Определено Мариса, Самър ми е много лигава някак си...
Jane
Самър! Точно в мой стил! :Д
brooke_scott
самър! mrgreen[1].gif иска ли питане
black1wolf
О определено Самър tongue.gif
dimitar1212
Самър разбира се-тя е единствената причина да гледам този филм.
[dEs]
Самър разбира си. Мариса не знае какво иска....
Ledeno_stydena
Мариса,още от началото я харесвам повече от Самър,защото тя беше и бедна и невинаги с хората ,които я обичат,трябваше да премине през много препятствия и да жткрие истинското си "Аз",докато Самър винаги са я представяли в положителна страна ,винаги тя няма такива проблеми да идживявавне,сякаш всичко е в розово в нейния розов свят rolleyes.gif rolleyes.gif
sanuvam
Мариса smile.gif
K1llerAngel
Мариса ми харесва повече
aria
Самър е много сладка.Мариса беше мнооого зле,такова тъпо същество в сериал рядко се среща,много ме дразнеше на моменти.
Anette
Самър! emoticon1 (81).gif Сладка, забавна, умна, добра приятелка, добро гадже, добра дъщеря. Във всичко ми харесва повече от Мариса. Такива драматични персонажи като Кууп не ми допадат. emoticon1 (64).gif
Mr. Winchester
Мариса,ест. тя е най яката жалко че след не участва в 4и сезон
macetoF
Наистана и двете са хубави но на мен ми е лйбимка Самър.
Катeто
Оо определено Самър,не че Мариса ми е противна,напротив много ми е сладка даже,просто Самър е много забавна и по-сладка rolleyes.gif
burn4e
Самър повече ме кефи определено
*BringMeToLife*
Самър ме кефи много повече от Мариса .. happy.gif
nelito0o0
По принцип Мариса ме кефеше повече... но само в 1 и 2 сезон... rolleyes.gif В 3 сезон супер много ме дразнеше като тичаше след оня Джони dry.gif За това гласувах за Самър blush.gif Тя винаги си ме е кефела happy.gif 10.gif
divata_airis
Мене Мариса от самото начало ми бъркаше в здравето, Самър винаги съм я харесвала повече
Mr. Winchester
ХМ до скоро мислех Мариса ама сега като гледам 4ти сезон и ве4е харесвам пове4е Самър mrgreen[1].gif
LylY
Самър!
Marissa Cooper
Цитат(Ledeno_stydena @ Sep 22 2007, 15:02) *
Мариса,още от началото я харесвам повече от Самър,защото тя беше и бедна и невинаги с хората ,които я обичат,трябваше да премине през много препятствия и да жткрие истинското си "Аз",докато Самър винаги са я представяли в положителна страна ,винаги тя няма такива проблеми да идживявавне,сякаш всичко е в розово в нейния розов свят rolleyes.gif rolleyes.gif

Именно..И двете ми харесваха,но сякаш Мариса повече
acm_pippo
Определено Самър! rolleyes.gif Мариса ми бъркаше в мозъка в по-голямата част от сериите, отврат.
PayTon__
Цитат(Ledeno_stydena @ Sep 22 2007, 16:02) *

Съгласна съм с теб
nelito_91
И двете ми харесват, но Самър ми е по-симпатична smile.gif
tru
Самър
vess
Определено Самър,Мариса горката беше много зле!!! biggrin2.gif
Bodyguard
Мариса wink.gif
moni_hs
Самър, определено! smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
и аз съм за Самър много е хубавка и забавна ..
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Sep 8 2008, 15:34) *
Самър, определено! smile.gif

+ 1, обожавам забавните и усмихнати хора rolleyes.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Гласувах за Самър, макар и да не се захванах да изгледам целия сериал, но от епизодите, които гледах определено Самър ми бе по-симпатична, тази Мариса ми се виждаше адски лигава и претенциозна.
ESPERO
Самъъъъър happy.gif wub.gif wub.gif wub.gif
RockStrawberry
Определено Самър <3 ^^ Защото е по-сладка,по-усмихната и забавна XD Пък и ходи с "моя" Сет. tongue.gif XD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.