Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
divata_airis
Значи започва на 25 септември 2007г., но са казали че може и да не се излъчва през Октомври, заради баскетболните мачове в САЩ, както е станало и с последните 2 сезона, но още нищо не е сигурно - официалното си е 25 септември!

По замисъла на сценаристите в новия сезон всички се завръщат, с тази разлика че е Чейс, Форман и Камерън ще работя сами и няма да са под "командването" на Хаус. Затова и в сериала с включват 5 нови персонажа, явяващи се новите "опитни зайчета" на доктора, т.е. новият му екип.
Новите актьори са:

Оливия Уайлд (Алекс от "Квартала на богатите")

Кал Пен ( Едуард от "Епичен филм")

Питър Якопсон/Peter Jacobson/(Мистър Хосни от "Трасформърс")

Ан Дудек (Тифъни Уилсън от "Бели Мадами")

Еди Гатеги/Edi Gathegi/(Вероника Марс, един епизод)

Инфо: http://housemd-bg.forumotion.com/
storm
Цели 5. 16.gif Горко им. Колкото повече, толкова повече... мъчения. 18.gif Хаус ще има почти двойно повече работа в тормозенето на хора biggrin2.gif , чак се тревожа да не се преумори rolleyes.gif . А за Кам, Чейс и Форман, ако започнат да работят сами, някак си ще се изгуби част от чара им, защото именно пререканията им с Хаус и дилемите да го послушат или не, правха сериала такъв, какъвто е.
FrAgMaKeR
Звучи доста интересно, новите лица са известни и симпатични, а и доказани актьори. Мисля, че ще се получи доста интересно.. smile.gif
Bloody_Tears
Тоя Кал Пен ми е ужасно антипатичен sick1.gif Дано Хаус да измъчва най-много него 15.gif 10.gif
Alanna
Цитат(divata_airis @ Jul 23 2007, 09:52) *
Оливия Уайлд (Алекс от "Квартала на богатите")

Тази мацка ми е супер любима.
От една страна се радвам за новите лица.
От друга Чейс, Камерън и Форман ще ми липсват като главни действащи лица в мъченията на Хаус. unsure.gif
divata_airis
Ето и първите промо снимки от 4-ти сезон:

Източник: http://housemd-bg.forumotion.com/
sulu
Според мен рано или късно(най-вероятно рано) Чейс,Камерън и Формън ше дотичат за помощ при Хаус и най-верочтно ше им стане практика така че не знам как ще стане това с двата отделни екипи.Все пак това си е Хаус и някакс си не върви да ги разделят така,но ще видим де.Спирам да пиша,че тези които не са чели спойлера ще ме набият smile.gif
divata_airis
Такам, миналия път забравих да пусна новината, че първи епизод на четвърти сезон се казва "Alone" и снимките по-горе са от него.Вторият пък е писан от Дорис Игън и Леонард Дик - не че това е много важно, но пак е нещо интерестно от четвърти сезон.
Nasi
Ще може ли тези новини да се пускат в отделна тема за спойлери, защото аз не искам да знам какво ще се случи. smile.gif
divata_airis
Спокич и аз не искам да знам, пък и никъде не видях още да са излязли такива, още се очакват. Но ако може, наистина няма да е зле.
DesiTo
Промо снимки:

House MD Promo - 4x01 "Alone"
nadezhda_had
още снимки от първи епизод

dudenceto
Мерси много за снимките 4.gif happy.gif
nadezhda_had
House Promo Alone 4x01
toho
Според последните споилери,преди да назначи новите си стажанти,Хаус типично в негов стил ще ги тормози,като ги изпитва в нещо като медицински "Сървайвър".

sulu
УУУ аз много обичам това реалити шоу.Очертва се да бъде интересно smile.gif
vikihill96
Ааа, е това със сигурност ще ми хареса. Като знаем какви "невиннички и в тон с правилата" неща прави попринцип, какво ли ще е сега mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ?!?! Суупер mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
ludoto_mimi
Promo #1
Promo #2
ludoto_mimi
TVGuide Scans

Възможни спойлери в статията!
ludoto_mimi
59th Primetime Emmy Awards - Arrivals

ludoto_mimi
Promo Pics

Останалите тук...
toho
Описанията на първите два епизода

Episode 4.02 - The Right Stuff

A prospective astronaut has an attack of synesthesia in a flight simulator, then asks House to diagnose her off the books. House shares the case with the candidates he has rounded up to replace Cameron, Chase and Foreman (40 of them, initially). Meanwhile, House sees his three former underlings in the hospital---or thinks he does.

Airs: 2nd October 2007

_

Episode 4.01 - Alone

House is working solo (with some diagnostic help from a hospital janitor) as Season 4 begins. While Cuddy and Wilson nag him to hire a new team, he must treat a young woman who was injured in an explosion. But her injuries aren't what's killing her. Indeed, her repeated crises, each of which House treats successfully, seem to be caused by personal behaviors that baffle her boyfriend. Meanwhile, House's new prized possession, a 1967 Gibson Flying V guitar, is missing.

Airs: 25th September 2007
dudenceto
House.S04E01.HDTV.XViD-Caph
nadezhda_had
4x03 - 97 Seconds

4x04 - Guardian Angels

ludoto_mimi
Първото промо за пети сезон:
ludoto_mimi
Ново промо: http://www.youtube.com/watch?v=9MUp3PmNa6c

nadezhda_had
Season 5 Promo Pictures

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.