Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Алисън Мак режисьор
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Алисън Мак обяви в официалния си блог, че ще направи своя режисьорски дебют в 20-ти епизод на предстоящия 7-ми сезон на Смолвил.Така тя става четвъртата от актьорския състав на Смолвил който е заставал от другата страна на камерата.Другите трима са Том Уелинг(Hydro,Fragile) , Майкъл Розенбаум (Freak) и Джон Шнайдер (Talisman).

Единствено можем да пожелаем късмет и лека работа на Алисън в това начинание.Надявам се,че ще се справи фантастично. 4.gif
repeto
Това са добри новини за Алисън. Днес като го прочетох не обърнах внимание кои епизод ще режисира, но сега като го прочетах пак ми направи впечатление , че е 20-ти един от финалните за сезона, което ме кара малко да се обнадеждя, че може би ще има и 8-ми сезон.
Все пак ако това е последен сезон за Смолвил едва ли биха дали на Алисън да дебютира като режисьор в последните епизоди. Както и да е, сигурно не означава нищо, но просто ми хрумна. Но наистина добри новини за Алисън и дано и да има и 8-ми сезон.
sonofsparda
За пръв път член на женската част на сериала ще се изяви и като режисьор. Култово. От сега си я представям как командва Том и Майкъл. biggrin.gif
vikihill96
Мдаааа- с "кожен бич и прилепнало облекло" ще ги командва нали 18.gif 18.gif 18.gif !!! Не сериозно и аз се радвам,че най-сетне някоя от дамите ще режисира епизод от сериала, а пък особено се радвам,че това ще е именно Алисън happy.gif !!!
free_soul
Охоо ще се справи...определено ще се справи...

Хах, че тя цяла "стена на странностите" беше направила..че с един епизод няма да може....
Green_Arrow
Цитат(free_soul @ Jul 28 2007, 17:28) *
Охоо ще се справи...определено ще се справи...

Хах, че тя цяла "стена на странностите" беше направила..че с един епизод няма да може....

Правилно ! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.