Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: South Beach
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
CheerFuL-F
South Beach

Резюме
Сериалът разказва интересната история на Винс и Мат. Те са приятели, които решават да си търсят късмета. Естествено пътят ги отвежда към South Beach – живописно, топло и пълно с предизвикателства място. В живота и на двамата навлизат много хубави жени, което винаги предполага поредица от сложни ситуации. Една от тези красиви жени е Ариел - бившо гадже на Мат и настояще на управителя на нощен клуб “Ноктурнал”. Неочакваната срещата между Мат и Ариел възражда чувствата им и дори стремежа на Мат да забрави старата си любов, като я замени с Маги – барманка и сервитьорка в бара – се оказват невъзможни.

Същевременно Винс започва работа при един от силните играчи в тъмния бизнес, но задачите, които се налага да изпълнява са все по-странни...

От 23 юли, от понеделник до четвъртък, точно в 21.00 часа, не пропускайте “Горещи плажове”, само по bTV

Актьори: Marcus Coloma,Vanessa Williams,Chris J. Johnson,Meghan Ory,Adrianne Palicki,Odette Yustman,Paul Lasa,Lee Thompson Young,Giancarlo Esposito

Линк към IMDB : IMDB

----> South Beach Season 1 @ Zamunda Net <----
CiNdEreLLa``
Ей сега го гледах, ама ми се струва много сапунено нещо...
filmarkata
Преди малко го изгледах ,за да видя за какво става на въпрос.Ми...извинявам се за израза ,ама ми се струва поредната боза...

ALeX4e7y^
Малко гледах от него,но не ме грабна с нищо по-специално happy.gif
Estell
Хехе След такива коментари май ми става ясно защо са го спрели набързо. smile.gif Аз още не съм хващала серия, ама може да погледна някой път, да видим за какво става дума.
PoLiTy'
Гледах един епизод,но наистина не е нищо особено.
*PeyT*
На мен пък мн ми харесва филмчето, супер интересно е! 4.gif 4.gif 4.gif Пък и Маркъс си го бива.. wub.gif Уникален сладур! blush.gif Харесах си го още от ОТХ! 10.gif С нетърпение очаквам следващата серия! biggrin2.gif
LoveOneBoy
На мен супер много ми харесва това сериалче 4.gif .Винсент е такъв сладур.. wub.gif
Mrs.Ackles
Уникален сериал! Грабна ме още с първата серия, адски е интересен! Винсент и Мат са големи сладури, а да не говорим за Бри и Ари... blush.gif happy.gif Не го изпускам, всяка вечер заковавам пред ТВ-то точно в 21:00 часа. biggrin2.gif Страхотен сериал, жалко, че няма много фенове във форума...
Sharo
хич не ма кефи... dry.gif някой знае ли как са казва песента от рекламата confused.gif
vesko_oth_fen
оОоОоОООо Този фиилм ... сега се сетих за него когато го даваха по бтв го следях беше мн мн мн инт но Свърши гадно sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.