Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nasi
Gossip Girl

Година: 2007
Жанр: драма
Link: Трейлър:Ревю: Gossip Girl е предстоящ сериал на CW и Josh Schwartz, (The ОС). Сериал е направен по поредицата от романи на Cecily von Ziegesar. Историята разказва за живота на младите представители на висшите кръгове на Ню Йорк. Въпреки социалното им положение те се изправят пред проблеми като на всички нормални тийнейджъри. В центъра на историята ще бъдат две момичета, най-добри приятелки, които са влюбени в едно и също момче.
Лично мнение: Това което видях в трейлъра ми хареса след няколко гледания. Книгите имат успех и се надявам, че ще се получи добър сериал. Любовният триъгълник прилича доста на този от ОТН, но изглежда по-интересен и заплетен. Поне за мен и за сега това е един от сериалите, които чакам с нетърпение тази есен. Ще се излъчва на мястото на ОТН.

В ролите:

Kristen Bell
"Gossip Girl"

Blake Lively
Serena van der Woodsen

Leighton Meester
Blair Waldorf

Chace Crawford
Nate Archibald

Penn Badgley
Dan Humphrey

Taylor Momsen
Jenny Humphrey

Ed Westwick
Chuck Bass

Kelly Rutherford
Lillian van der Woodsen

Matthew Settle
Rufus Humphrey

Menna
Благодаря за темата, Наси. Звучи обещаващо, още повече че Josh Schwartz се е заел със снимките.
Ще ми е интересно да видя и Кристен в ролята на разказвач, отново. biggrin.gif
Alanna
Това звучи обещаващо smile.gif Тенкс за инфото smile.gif
ludoto_mimi
Това определено ще се гледа наесен. Звучи интересно. 4.gif
divata_airis
Добро сериалче се очертава да е, ама ще видим wink.gif
Nathan_Lee
Уууууу, това звучи яко rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Освен това Кристен Бел е яка, Джош Шварц е як... изобщо дано да е яко, каквито са ми надеждите biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
girl_from_hell
е ясно е чеще го видя заради кристен, но дано и наистина да е хубаво
CheerFuL-F
ще се гледа щом участва Кристен, надявам се само да не е поредната боза.
ludoto_mimi
Мисля, че Кристен всъщност не участва. Тоест, тя играе ролята на разказвача, т.е. ще чуваме само гласа й.
Gossip Girl
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 24 2007, 13:18) *
Мисля, че Кристен всъщност не участва. Тоест, тя играе ролята на разказвача, т.е. ще чуваме само гласа й.

Ами май е така, защото на промото не я дават изобщо, а само гласът й..
Иначе историята ми се вижда подходяща за филм, но може пък и да стане добър сериал. Ще чакам до първата серия да кажа какво мисля, но сюжета ми допада, а каста е жесток. Актьорите са много готини.
Nasi
Кристен ще бъде разказвач на историята. Самоличността на героинята й е скрита и никой не знае коя всъщност е тя. Но това се отнася до книгите, все още не е ясно дали сериалът ще ги следва. Така, че може би към самият край ще я разкрият. Кристен беше избрана, като компенсация за феновете на Вероника Марс след като сериала го прекратиха.

Продължителността на сериала ще зависи от рейтингите. Нищо чудно да бъде спрян след няколко епизода. Но аз не го вярвам.
vivata123
Може пък онова момиченце.. Нали има едно малко момиченце в сериала.. Като пораснала да го разказва..

Иначе сериалът ми се струва интересен и ще го видя като излезе.
GeRiTo0o
Да сериала изглежда интересен. А и с гласа на Кристен - просто чудесно. Героите изглеждат добре подбрани. Ще го гледам определено и аз ....
Nasi
Нови Промо снимки:

Tedds
Сериала ще е интересен smile.gif
divata_airis
Значи що се отнася до книгите мисля, че ще ги следва, защото имам откъс от едната - поне героите са същите, верятно обаче ще променят нещичко. За любопитните да кажа, че книгите ги има и на бг под името "Интригантката" и има излязли само 3 от тях на български, докато общият им брой е 12.
divata_airis
Такам, ако има любопитни, тук съм постнала един бърз спойлер, който обхваща сериала въобще, т.с. описаното в него, поне според мен ще се развива в рамките на няколко епизода, а защо не и целия сезон.

Серена и Блеър са най-добри приятелки, но Серена преспива с гаджето и за една вечер (от която ще видим флешбек) и ето защо тя напуска града. Когато се завръща Блеър и е бясна, че е напуснала без дори да се сбогува с нея или да обясни защо го прави, докато тя все още не знае за аферата и с гаджето и. По-късно Серена и Блеър провеждат сериозен разговор една с друга, припомняйки си добрите времена и отново стават приятелки, като Блеър по-късно открива, че Серена е преспала с Нейт. Серена пък има и брат, който е опитал да се самоубие и нейната майка се опитва да го скрие от нея, казвайки на всички че е напуснал училище.
DesiTo
Сериала определено изглежда интересен, дано и в дейстителсност е така.
Все пак повечето филми правени по книги са успешни. Мисля, че този няма да бъде изключение. smile.gif
DeSeRt^RoSe
И аз съм на същото мнение интересен е и ще го гледам.
Mrs.Ackles
И аз мисля да го гледам. Изглежда доста обещаващ и интересен. happy.gif
ani4ka_89
Няма начин да го подмина този сериал. Определено се очертава да е интересен и заплетен.
PoLiTy'
Изглежда интересен,ако имам възможност,ще го гледам 4.gif
nadezhda_had
Промото и клипчетата от серала ми харесаха много както и актьорския състав,историята е супер.Очаквам то с нетърпение и ще го гледам задължително.
DjuDju
и на мен ми хареса на хартия,както се казва happy.gif .. надявам се да е наистина интересен
demonnndays
Надявам се,че ще и сериала ще е интересен и добре направен,ще го следя с интерес.Единственото,което засега не ми харесва е избора на Серена-според мен се очаква да е доста по-красива,а и Blake Lively поне в промото ми изглежда доста по-стара от 17 годишно момиче.
Катeто
дано да е хубав,ще гледаме първите епизоди на есен,пък да видим happy.gif
sladuranka
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 28 2007, 14:06) *
дано да е хубав,ще гледаме първите епизоди на есен,пък да видим happy.gif

и аз така. Изглежда обещаващо rolleyes.gif .
ThePinkDuck
Добре! Признавам си! На мене нещо не ми е наред, защото това ми се струва невероятно глупаво и като идея и като изпълнение! Изключително тривиално и тъпкано с богати хора с измислени проблеми! Незнам, ама адски тъпо ми изглежда. В актьорският състав нито виждам някоя кой знае колко талантлива персона, нито нещо по-интересно като външен вид. Абе незнам, ше го видиме ама...
brooke'n'lucas
Звучи доста интересно. Готин сериал ще стане според мен. Аз ще гледам първите 2-3 епизода и ако оправдае очакванията ми, продължавам. smile.gif
nadezhda_had

(кликнете върху снимката за по-голям размер)
Gossip Girl

Ето и песните от промото, дала съм линк към тези, които успях да намеря. Специално дотук само добри песни. Да се надяваме, че и в сериала музиката ще е толкова добра.
"Glamorous" by Fergie
"What Goes Around - Comes Around" by Justin Timberlake
"Open Your Eyes" by Snow Patrol
"Afraid" by Nelly Furtado
"The Sweet Escape" by Gwen Stefani
"Find A New Way" by Young Love
"It's All on You" by Samantha Newark
"Shine" by The Wilshires
"You Do" by Until June
"Dirty Little Secret" by The All-American Rejects
nadezhda_had
снимки от 2 епизод

снимки от 1 епизод

http://i71.photobucket.com/albums/i142/nad...Girl/image8.jpg
http://i71.photobucket.com/albums/i142/nad...l/normal_s2.jpg
DjuDju
офф нещо актьорите не ме кефят особено..дано с развитието на сериала да си променя мнението, че не обичам да гледам сериал чиито актьори ме дразнят
DesiTo
Entertainment Weekly

TV Guide: Fall Preview

ludoto_mimi

Ново промо
girl_from_hell
разбрах че няма да участва кристен за жалост , но все пак ще го погледна сериалчето, но се надявам да не е като ос
nadezhda_had

Gossip Girl
Билборд на Gossip Girl краси Ню Йорк

Gossip Girl is here.
And there.
And over there.

Статия
Nasi
Първият епизод е излезнал на itunes. За жалост все още никъде не се намира. Ще си чакаме четвъртък за официалната премиера.

Също, нека за напрад снимките от епизодите да се слагат на линкове.

CW можели да рекламилат сериал, да не повярва човек.
Gossip Girl
Teen Vogue

Woman's Wear Daily

Статия
Mr. Winchester
Gossip Girl ще го видим това сериалче...
Adorkable
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 18 2007, 11:42) *
Песните от първи епизод: (по-късно ще добавя линковете)

Pete Bjorn and John - "Young Folks"
Rihanna Feat. Corey Gunz - "If It's Lovin' That You Want (Part 2)"
Justin Timberlake - "What Goes Around...Comes Around"
Cold War Kids - "Hang Me Up to Dry"
Timbaland Feat. Keri Hilson and D.O.E. - "The Way I Are"

Само заради тези песни ще го видя biggrin2.gif ...
CheerFuL-F
ето го и 1-ви толкова очакван епизод в Zamunda@net ---> Gossip Girl S01E01
DesiTo
"Gossip Girl" Premiere Party

Още снимки тук

plamy23
Еее дано някой се заеме със субтитрите, защото се очертава да е интересно... rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.