Благодаря за темата,
Наси. Звучи обещаващо, още повече че Josh Schwartz се е заел със снимките.
Ще ми е интересно да видя и Кристен в ролята на разказвач, отново.
Alanna
Jul 23 2007, 16:01
Това звучи обещаващо

Тенкс за инфото
ludoto_mimi
Jul 23 2007, 18:44
Това определено ще се гледа наесен. Звучи интересно.
divata_airis
Jul 23 2007, 19:10
Добро сериалче се очертава да е, ама ще видим
Nathan_Lee
Jul 23 2007, 20:51
DesiTo
Jul 23 2007, 23:37
girl_from_hell
Jul 24 2007, 08:32
е ясно е чеще го видя заради кристен, но дано и наистина да е хубаво
CheerFuL-F
Jul 24 2007, 12:08
ще се гледа щом участва Кристен, надявам се само да не е поредната боза.
ludoto_mimi
Jul 24 2007, 12:18
Мисля, че Кристен всъщност не участва. Тоест, тя играе ролята на разказвача, т.е. ще чуваме само гласа й.
Gossip Girl
Jul 24 2007, 12:28
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 24 2007, 13:18)

Мисля, че Кристен всъщност не участва. Тоест, тя играе ролята на разказвача, т.е. ще чуваме само гласа й.
Ами май е така, защото на промото не я дават изобщо, а само гласът й..
Иначе историята ми се вижда подходяща за филм, но може пък и да стане добър сериал. Ще чакам до първата серия да кажа какво мисля, но сюжета ми допада, а каста е жесток. Актьорите са много готини.
Кристен ще бъде разказвач на историята. Самоличността на героинята й е скрита и никой не знае коя всъщност е тя. Но това се отнася до книгите, все още не е ясно дали сериалът ще ги следва. Така, че може би към самият край ще я разкрият. Кристен беше избрана, като компенсация за феновете на Вероника Марс след като сериала го прекратиха.
Продължителността на сериала ще зависи от рейтингите. Нищо чудно да бъде спрян след няколко епизода. Но аз не го вярвам.
vivata123
Jul 25 2007, 09:05
Може пък онова момиченце.. Нали има едно малко момиченце в сериала.. Като пораснала да го разказва..
Иначе сериалът ми се струва интересен и ще го видя като излезе.
GeRiTo0o
Jul 26 2007, 22:30
Да сериала изглежда интересен. А и с гласа на Кристен - просто чудесно. Героите изглеждат добре подбрани. Ще го гледам определено и аз ....
Сериала ще е интересен
divata_airis
Aug 2 2007, 13:47
Значи що се отнася до книгите мисля, че ще ги следва, защото имам откъс от едната - поне героите са същите, верятно обаче ще променят нещичко. За любопитните да кажа, че книгите ги има и на бг под името "Интригантката" и има излязли само 3 от тях на български, докато общият им брой е 12.
divata_airis
Aug 8 2007, 23:54
Такам, ако има любопитни, тук съм постнала един бърз спойлер, който обхваща сериала въобще, т.с. описаното в него, поне според мен ще се развива в рамките на няколко епизода, а защо не и целия сезон.
Серена и Блеър са най-добри приятелки, но Серена преспива с гаджето и за една вечер (от която ще видим флешбек) и ето защо тя напуска града. Когато се завръща Блеър и е бясна, че е напуснала без дори да се сбогува с нея или да обясни защо го прави, докато тя все още не знае за аферата и с гаджето и. По-късно Серена и Блеър провеждат сериозен разговор една с друга, припомняйки си добрите времена и отново стават приятелки, като Блеър по-късно открива, че Серена е преспала с Нейт. Серена пък има и брат, който е опитал да се самоубие и нейната майка се опитва да го скрие от нея, казвайки на всички че е напуснал училище.
Сериала определено изглежда интересен, дано и в дейстителсност е така.
Все пак повечето филми правени по книги са успешни. Мисля, че този няма да бъде изключение.
DeSeRt^RoSe
Aug 12 2007, 19:04
И аз съм на същото мнение интересен е и ще го гледам.
Mrs.Ackles
Aug 15 2007, 15:41
И аз мисля да го гледам. Изглежда доста обещаващ и интересен.
ani4ka_89
Aug 15 2007, 16:04
Няма начин да го подмина този сериал. Определено се очертава да е интересен и заплетен.
PoLiTy'
Aug 15 2007, 18:36
Изглежда интересен,ако имам възможност,ще го гледам
nadezhda_had
Aug 26 2007, 18:46
Промото и клипчетата от серала ми харесаха много както и актьорския състав,историята е супер.Очаквам то с нетърпение и ще го гледам задължително.
DjuDju
Aug 27 2007, 10:23
и на мен ми хареса на хартия,както се казва

.. надявам се да е наистина интересен
demonnndays
Aug 27 2007, 13:53
Надявам се,че ще и сериала ще е интересен и добре направен,ще го следя с интерес.Единственото,което засега не ми харесва е избора на Серена-според мен се очаква да е доста по-красива,а и Blake Lively поне в промото ми изглежда доста по-стара от 17 годишно момиче.
Катeто
Aug 28 2007, 13:06
дано да е хубав,ще гледаме първите епизоди на есен,пък да видим
sladuranka
Sep 3 2007, 16:16
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 28 2007, 14:06)

дано да е хубав,ще гледаме първите епизоди на есен,пък да видим

и аз така. Изглежда обещаващо

.
nadezhda_had
Sep 5 2007, 18:27
ThePinkDuck
Sep 5 2007, 20:17
Добре! Признавам си! На мене нещо не ми е наред, защото това ми се струва невероятно глупаво и като идея и като изпълнение! Изключително тривиално и тъпкано с богати хора с измислени проблеми! Незнам, ама адски тъпо ми изглежда. В актьорският състав нито виждам някоя кой знае колко талантлива персона, нито нещо по-интересно като външен вид. Абе незнам, ше го видиме ама...
brooke'n'lucas
Sep 6 2007, 01:13
Звучи доста интересно. Готин сериал ще стане според мен. Аз ще гледам първите 2-3 епизода и ако оправдае очакванията ми, продължавам.
nadezhda_had
Sep 6 2007, 23:49

(кликнете върху снимката за по-голям размер)
Gossip Girl
Sep 7 2007, 00:56
Ето и песните от промото, дала съм линк към тези, които успях да намеря. Специално дотук само добри песни. Да се надяваме, че и в сериала музиката ще е толкова добра.
"
Glamorous" by Fergie
"
What Goes Around - Comes Around" by Justin Timberlake
"
Open Your Eyes" by Snow Patrol
"
Afraid" by Nelly Furtado
"
The Sweet Escape" by Gwen Stefani
"
Find A New Way" by Young Love
"It's All on You" by Samantha Newark
"Shine" by The Wilshires
"You Do" by Until June
"
Dirty Little Secret" by The All-American Rejects
nadezhda_had
Sep 8 2007, 21:08
офф нещо актьорите не ме кефят особено..дано с развитието на сериала да си променя мнението, че не обичам да гледам сериал чиито актьори ме дразнят
ludoto_mimi
Sep 10 2007, 15:23
girl_from_hell
Sep 10 2007, 19:48
разбрах че няма да участва кристен за жалост , но все пак ще го погледна сериалчето, но се надявам да не е като ос
nadezhda_had
Sep 11 2007, 17:10
Gossip Girl
Sep 14 2007, 00:07
Билборд на Gossip Girl краси Ню Йорк
Gossip Girl is here.
And there.
And over there.Статия
Първият епизод е излезнал на itunes. За жалост все още никъде не се намира. Ще си чакаме четвъртък за официалната премиера.
Също, нека за напрад снимките от епизодите да се слагат на линкове.
CW можели да рекламилат сериал, да не повярва човек.
Mr. Winchester
Sep 16 2007, 19:01
Gossip Girl ще го видим това сериалче...
ludoto_mimi
Sep 18 2007, 10:42
Adorkable
Sep 18 2007, 12:39
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 18 2007, 11:42)

Песните от първи епизод: (по-късно ще добавя линковете)
Pete Bjorn and John - "Young Folks"
Rihanna Feat. Corey Gunz - "If It's Lovin' That You Want (Part 2)"
Justin Timberlake - "What Goes Around...Comes Around"
Cold War Kids - "Hang Me Up to Dry"
Timbaland Feat. Keri Hilson and D.O.E. - "The Way I Are"
Само заради тези песни ще го видя
...
nadezhda_had
Sep 18 2007, 17:42
CheerFuL-F
Sep 19 2007, 09:03
ето го и 1-ви толкова очакван епизод в Zamunda@net ---> Gossip Girl S01E01
DesiTo
Sep 19 2007, 22:32
plamy23
Sep 20 2007, 02:22
Еее дано някой се заеме със субтитрите, защото се очертава да е интересно...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.