Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nasi
Още вчера го гледах.......много по-различно ми беше отколкото на промото. Сигурно защото не бях гледала останалите клипове, които излизаха през лятото. Доста от нещата изглеждаха по-друг начин, а и се виждаше, че всеки герои има по някаква скрита история, която също си оказва влиятие. Наприемр родителите на Нейт и Блеър - според мен те ще правят нещата сложни. Серена и Брат й. Също така бащата на Дан.

Двамата които най-много ми харесаха са Дан и Чък. Дан в промото ми иглеждаше много смотан и загубен, но сега в епизода си промених мнението за него напълно. Доста интересен е и много забавен. Чък е прекалено bad в началото, но кой знае може би ще вземе да се промение. Остава да чакаме.
nadezhda_had
Първият епизод ми хареса чакашх го с голямо нетърпение ,въпреки че бях изгледала доста клипчето от пэрви епизод и имаше малко нови неща.Доста неща се случиха за един епизод.Най-много ме кефят Нейт и Джени.С голямо нетърпение чакам да видя развитието на действието.Чела съм първите 3 книги от поредицата ,по които е напарвен сериала и общо взето доста неща са същите ,но има и много нови добавени и променени неща.
Gossip Girl
Ох, при мен за жалост много бавно се тегли и го изгледах чак сега. И така...в общи линии направо се влюбих в сериала! wub.gif Аз поне си падам любопитна и бях изгледала всичко, така че горе долу всичко беше така както си и мислех. Интересно ми е каква е историята около бащата на Дан и майката на Серена. Иначе като герои любими...И аз както Наси си мислех, че Дан ще е смотан, но всъщност в момента ми е сред любимите герои, първо, че е кавалер, сладур е и най-готиното, че така се грижи за Джени. Блеър и Нейт ми харесват, точно както си мислех. И двамата са много объркани, съвсем не искат такъв живот, какъвто водят, според мен. От една страна Блеър се комплексира покрай майка си, която се държи с нея като със слугинче, а от друга-най-добрата й приятелка офейква без да й каже. Поне аз бих изкукала. Нейт ми изглежда още по-объркан. Той е добро момче, което е напъхано в кожата на лошо, от рамките на ограниченията на богатите. Баща му го кара да иде в университет, в който той не иска, задължава го да е с Блеър, заради сделки. Мм честно казано мислех, че Серена няма да ми хареса, но всъщност и тя ми е що годе симпатична. В смисъл, тя е добра и се опитва да се промени, да се измъкне от всички окови, в които са хванати приятелите й. Джени и Чък ще чакам да се развият като персонажи, защото засега тя е малко объркано момиче, което иска да я забелязват, а той е голямо объркано момче, което явно е презадоволено откъм удоволствия и се чуди как да прекара деня.
DesiTo
Цитат(Nasi @ Sep 15 2007, 10:58) *
CW можели да рекламилат сериал, да не повярва човек.

При това каква реклама, определено могат.

Не знам дали рейтинга на първи епизод е бил добър, но според мен този сериал ще има голям успех, както самия роман, но който е правен сериала.
Най-после и аз изгледах епизода. И тъй като преди това бях гледала почти всички клипчета, които излизаха преди премиерата, знаех горе-долу какво ще се случи. Даже имаше доста малко неща, които не бяха показвали преди. Затова и сега ми е по-интересно какво ще се случи след това.
Наистина сериала не блести с кой знае каква оригиналност, всичко това вече сме го виждали - богати и объркани тийнейджъри, банално, но все пак начина по който е показано всичко е по-различен.
Първи епизод беше добър. Аз все още си нямам любимци, а всички актьори за първи път ги виждам. Всеки един от персонажите има някаква тайна и сигурно на това ще се набляга, за да има интрига.
Мисля, че най-объркана от всички е Блеър - от една страна е майка й, от друга Нейт и Серена. Интересно ми е сега какво ще се случи между Серена/Нейт или Серена/Дан. Общо взето и тук, какво в ОТХ, любовния триъгълник е много заплетен, но мисля, че тук ще е по-интересен. 10.gif Дано само не стане толкова банален, както в ОТХ.
Явно сега Нейт ще бъде с Блеър, заради баща си, макар че има чувства към Серена, която очаквах да е скучна, но не е чак толкова зле, поне засега.
Nasi
Според ме сравненията с ОТН трябва да спрат, защото вече се вижда, че нещата са съвсем различни. В частност триъгълника, тук са замесени са много повече хора.

Не знам защо всички сметнаха, че Серена ще е лошата. На мен ми харесва и то много. От това което видях, тя не е заминала заради Нейт. Вижда се, че е била в положението на Блеър в отношенията си с майка й, но вече успява да й се противопостави. Усъзнава, че станалото с Нейт е било грешка. Според мен той е този, който има дълбоги чувства, а не тя.
Той на пръв поглед показва репотация на bad boy, но в същност не е, уставя се да бъде командван от баща си, дано не е за дълго. Блейр е в същото положение с майка й, която се опитва да я контролира по всички възможни начини, без да се интересува какво чувства дъщеря й. Не ми хареса това, че просто ей така му прости на Нейт. Усмивката й в този момент беше някакси изкуствена, прости мубез да е искренна. Това определено ще им създаде проблеми.
Дан - simply the best. С Джени имат страхотни взаймоотношения, както и с баща им. А със Серана бяха страхотни. Определено ми стават любимци, още от началото. Джени също е супер, изглежда съвсем земнна и искренна.
За сега двойките, които ми се очартават като любими са Дан/Серена, Блеър/Чък---усещам, че ще става нещо. Също може би Нейт/Джени, биха били страхотни.
nadezhda_had
В книгите Джени и Нейт ходят известно време.Последно знам че скъсват ,но за след това нямам представа какво сатава.Много ме кефят като двойка и се надявам и в сериала да стане нещо между тях.

ето и едно банерче дето направих на Нейт

DesiTo
Цитат(Nasi @ Sep 20 2007, 16:11) *
Не знам защо всички сметнаха, че Серена ще е лошата.

Не, не лошата, а скучната, има огромна разлика. Лошата (ако мога така да се изразя, макар че не е много правилно) е Блейр, нейният стил по-скоро е а bitch. Според мен между нея и Чък нищо няма да се получи, защото тя ще иска да бъде с Нейт. Видяхме как бързо му прости, каква й беше реакцията, когато разбра ,че Серена се е върнала, как забрани на Нейт да говори с нея. Тя определено е мнoго обърна, но си мисля, че не е влюбена чак толкова в Нейт, колко просто иска той да е нейн, а да не е със Серена. Затова и те не ми харесват ка двойка, още повече, че той сам каза, че тя не е момичето за него.

От видяното преди премиерата си мислех, че Серена ще е добричката, винаги права, неразбрана, отхвърляна от приятелите си. Определено съм грешала. Тя се оказва доста силна и решена да се промени, щом се противопостави на майка си, на Чък. И въпреки, че не се е върнала заради Нейт, според мен и тя има чувства към него.
А той определено изпитва нещо към нея, видя се по начина, по който я гледаше. Явно не обича Блейр, но все пак ще остане с нея.

Дан/Джени определено имат невероятни взаймоотношения и за разлика от другите родители в сериала, се разбират много добре с баща си. Все пак и Серена, и Блейр, и Нейт са контролирани от родителите си, без да ги интересува те какво чувстват и искат, само че единствено Серена е решила да се противопостави.
Джени наистина е много миличка, но в същото време и страшно наивна, тя определено иска да е част от това общество, за което чете и познава.

Интересно ми е дали ще се получи нещо между Серена/Нейт или Серена/Дан.

Цитат(nadezhda_had @ Sep 20 2007, 18:23) *
В книгите Джени и Нейт ходят известно време.Последно знам че скъсват ,но за след това нямам представа какво сатава.Много ме кефят като двойка и се надявам и в сериала да стане нещо между тях.

Наистина?? Въобще не съм си мислила, че нещо може да има между тях. 16.gif
Gossip Girl
Цитат(nadezhda_had @ Sep 20 2007, 19:23) *

ето и едно банерче дето направих на Нейт
http://i71.photobucket.com/albums/i142/nad.../fvwhrnheet.png

Банера е много готин, виждала съм го във ФФ, и със другия надпис mrgreen[1].gif .
Колкото до спойлера...
ОМГ! Честно казано никак не ги виждам заедно wacko.gif . Според мен не си отиват...То тя е много по-сладникава(не, че не ме кефи), а той е за Серена или Блеър..Дано във филма не ги съберат..Плюс тва мацката дето играе Джени-Тейлър Момсен е 13 дни по-малка от мен..родена е на 26 Юли 1993, не й личи, но като знам това още повече ми ги прави странна двойка.
Nasi
Over at the CW was the season-premiere of its crown jewel, America’s Next Top Model, at a healthy 5.15 million viewers (#4) and a 2.5/ 8 among adults 18-49 (#3t) from 8-9 p.m. One year earlier (the CW’s first official night), was the two-hour season opener of Top Model at a very similar 5.26 million viewers and a 2.6/ 7 in the demo. But disappointing for the CW was the premiere of lead-out Gossip Girl (a Mr. TV pick) at a last-place 3.65 million viewers and a 1.7/ 4 among adults 18-49 from 9-10 p.m. Comparably, that put retention for Gossip Girl out of Top Model at just 71 percent in total viewers and 68 percent among adults 18-49. As I always say, never judge any series by its first telecast. Was Beverly Hills, 90210 on Fox a hit from the get-go? No!

Явно голямата реклама не е помогнала, защото рейтингите са си доста слабички. А другата седмица ще имат вече конкуренция и то голяма.

Малко е раничко да се казва кой кого обича. От един епизод само не мога да преценя, за сега поне ще се радвам на всички.

Наде, банерчето е много хубаво.

ПС: Thanks bigarmhug.gif , че използвате таговете за спойлери, за този сериал за момента не искам да знам абсолютно нищо.
ludoto_mimi
Епизода беше пуснат по-рано в iTunes. Как очакват хората да го гледат по телевизията. И това са го направили, само за да не го гледат канадците първи. При тях го излъчват един ден по-рано. Пълна глупост.
Предполагам, че следващия епизод ще има повече рейтинг, защото е доста популярен сериалът. wink.gif
emma_r
Леле сериалът е направо страхотееен!Влюбих се от първо гледане worthy.gif Най-много ме кефят Блеър - просто страхотна-актрисата е много хубава а и се очертава такава лошичка да е супер ;Чък - страхотен е много интересен герой ,Дан - голям сладур..и аз си мислих,че ще е някакъв стеснителен,но неее той е страхотен много хубавичък такъв.... happy.gif ; и този брата на Серена - защото е много сладък blush.gif !Изобщо много мистериозно е още всичко и с нетърпение очаквам да видя какво се случва... 4.gif
~●R@Li●~
И на мен първия епизод ми хареса...личи си,че ще има доста интересни случки и разкрития biggrin2.gif За героите,още от първо гледане немога да кажа кой знае колко...засега всички ми харесват....
Gossip Girl-всички знаят за нея,но никой не я е виждал->много е мистериозно
Серена-и аз очкавах да е някаква такава невзрачна в началото ,но съм грешала
Блеър-в първия момент ми се стори гадничка,но после вече не мислех така
Дан-голям сладур wink.gif
Нейт-не ми направи кой-знае какво впечетление,ама по-нататак ще видим какво ще става
Чък-и аз имам чувството,че ще се промени и няма да е гадняр
Джени-хммм...сладка е,ама мъничка ми изглежда happy.gif

Цитат(Nasi @ Sep 20 2007, 17:11) *
Според ме сравненията с ОТН трябва да спрат, защото вече се вижда, че нещата са съвсем различни. В частност триъгълника, тук са замесени са много повече хора.
И според мен,няма нищо общо с ОТХ
FrAgMaKeR
Умишлено не съм чел спойлери и гледал промота или коментари, за да ми е по интересна премиерата. smile.gif

За голямо съжаление напрактика Кирстен Бел я няма.. е има я, но не и визуално, това не го очаквах, но така е като не съм чел коментарите по темата. Актьорите, макар и непознати като цяло, всеки един от тях много силно ми напомня на някой друг типаж/актьор.. имах доста дежавюта, та дори и се припознах погрешно няколко пъти. Kelly Rutherford не ви ли прилича на Kelly Rowan, че дори и с еднакви имена са.. визулно в няколко сцени направо се заблудих, че това наистина е актрисата от "The O.C" приликата е огромна. blink.gif Blake Lively пък ми напомня доста на Ellen Pompeo, визуално приликата не е чак толкова голяма, но като мимика и жестове и просто излъчването и като цяло.. Leighton Meester пък ми прилича на ранната Eliza Dushku от времето на "Buffy" и "The New Guy" доста преди "Tru Calling", особено с тези предимно черни дрехи и тъмен грим. Taylor Momsen на Willa Holland също от Orange County, даже на две снимки от imdb като изключим света на косата, направо са еднакви.. мога да направя и подобни, макар и по-слаби асоциации и с останалите атьори.. определено това не ми харесва като цяло, по-добре щеше да е всичко да бъде уникално по свой начин, но така всеки да ми напоня някой друг просто е доста странно.. wacko.gif Но това може и да си е от мен, толкова много неща съм изгледал, че вече почнаха да ми се сливат плотовете и чарактерите.. unsure.gif

Иначе интересно изглежда, зависи как ще се развие историята, има потенциал и определено ще събере доста фенове.. но от един епизод е рано да се правят такива прогнози или да се дават оценки. Ще видим след 3-4 епизода. wink.gif
ludoto_mimi
Ами сега като каза, наистина има много прилики, но първото, което ми направи впечатление беше приликата м/у Лейтън Мийстър и Рейчъл Билсън. Според мен доста си приличат на моменти и не е случайно.
Nasi
Цитат
Лейтън Мийстър и Рейчъл Билсън

За втори път го чета това сравнение и като се замисли човек найстина има прилики.

А Кели Рътърфорд найстина прилича доста на Кели от ОС. В сцената с Руфус (...май така му беше името) веденага ми заприлича на Кирстен - тя ми беше любимият персонаж в ОС.

Вижда се,че почти всички от актьорите са неопитни, но пък и този епизод е снимат още през пролетта, а следващите вече са съвсем прясни, имали са време да влезнат в ролите си. Поне така се надявам. Има голям потенциал, да се надяваме, че ще го развият.
♥Didito♥
Приятно изненадана съм от сериала за сега върви много добре и се съмнявам да бъде спрян,доста добре подбран актьорски състав,супер е rolleyes.gif
mad
Казано честно тръгнах да гледам епизода с нагласата, че може би няма да ми хареса, но определено не беше така. Сега с нетърпение чакам 2ри епизод biggrin2.gif
julia1990
И на мен ми хареса 1вия епизод biggrin2.gif пък за по-нататък ще видим...
sulu
Не знаех абсолютно нищо за този сериал и от едно гледане ми допадна, но не съм сигурна, че ще успее да се пребори с другите сериали следващата седмица, щом тази е събрал толкова ниски рейтинги. wink.gif
ludoto_mimi
NY Post - Page Six Magazine

VeRonICa^^
Много готин сериал,направо нямам думи,СУПЕР Е ! 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi,мерси за всичко !!! happy.gif
♥Didito♥
ludoto_mimi и от мен благодаря снимките са страхотни,особено тази на Leighton rolleyes.gif
DesiTo
Gossip Girl 1x02 Sneak Preview *Спойлери*
Tedds
Току що изгледах първия епизод и много ми хареса.Доста интересено започна надявам се и за напред да е така.Чакам с нетърпение втория епизод.
CheerFuL-F
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 24 2007, 15:19) *

Току що изгледах първия епизод и много ми хареса.Доста интересено започна надявам се и за напред да е така.Чакам с нетърпение втория епизод.

И аз преди малко го изгледах. Съгласна съм с тебе smile.gif
nadezhda_had
The Wild Brunch - Episode 2

In the wake of the scandalous Kiss on the Lips party, Serena (Blake Lively) receives an icy cold reception from her best friend Blair (Leighton Meester), who reveals that she knows Serena slept with her boyfriend, Nate (Chace Crawford), before mysteriously running off to boarding school.

As if it couldn't get any chillier, Serena decides to take Dan (Penn Badgley) to arch-enemy Chuck's (Ed Westwick) fundraiser brunch at The Palace, and Jenny (Taylor Momsen) seeks advice from Blair, who realizes she may have something to gain by allowing Jenny into her inner circle.

qwe123
Не четох спойлери и ми беше много интересен първия епизод smile.gif Смятам да не чета и за напред, както и да продължа да го гледам smile.gif Харесва ми, определено wink.gif Ще видим за нататък smile.gif
ladysunshine
Мнооого хубав първи епизод. Очарована съм. Героите са мн хубавички и още не съм си избрала любимци. Направо не мога да повярвам, че Джени е толкова малка. А в сериала на колко години е ?
Brooke
Гледах епизода и не беше лош.Преди това не бях чела почти нищо и ми беше интересно,макар че доста от интригите сме ги виждали вече безброй пъти в други сериали и някак си знаем как ще се развият нещата,но може пък и да се изненадам,ще видим .
Цитат(divata_airis @ Aug 9 2007, 00:54) *
Такам, ако има любопитни, тук съм постнала един бърз спойлер, който обхваща сериала въобще, т.с. описаното в него, поне според мен ще се развива в рамките на няколко епизода, а защо не и целия сезон.

Серена и Блеър са най-добри приятелки, но Серена преспива с гаджето и за една вечер (от която ще видим флешбек) и ето защо тя напуска града. Когато се завръща Блеър и е бясна, че е напуснала без дори да се сбогува с нея или да обясни защо го прави, докато тя все още не знае за аферата и с гаджето и. По-късно Серена и Блеър провеждат сериозен разговор една с друга, припомняйки си добрите времена и отново стават приятелки, като Блеър по-късно открива, че Серена е преспала с Нейт. Серена пък има и брат, който е опитал да се самоубие и нейната майка се опитва да го скрие от нея, казвайки на всички че е напуснал училище.

Помисли пак 18.gif .Това определено ми хареса във филма,развива се доста динамично.
demonnndays
Цитат(Nasi @ Sep 20 2007, 22:51) *
Цитат
Лейтън Мийстър и Рейчъл Билсън

За втори път го чета това сравнение и като се замисли човек найстина има прилики.

На мен пък ми прилича на Рейчъл от ОТХ...
Иначе беше интересен първи епизод,въпреки,че доста неща са променени в сравнение с книгата и с нетърпение чакам следавщия епизод.
MoLlY
Може те ли да ми кажете от къде мога да си го дръпна освен Zamunda
ludoto_mimi
Втори епизод @Арена
MoLlY
Оле страшно много ти багодаря worthy.gif
~●R@Li●~
Ето новото епизодче и в zamunda
MoLlY
Ами може ли да дадеш линк и за 1вия епизод от аренаconfused.gif?? blush.gif
FaLLOuTbOy
Малко ми беше скучен сериала, но ще продължа да го гледам, има потенциал biggrin2.gif
MoLlY
Кога ще пуснат следващата серияconfused.gif??Между другото може ли някой да пусне инфо за 1вия епизод,защото не можах да го намеря!!??
Ali8
Цитат(MoLlY @ Sep 26 2007, 16:07) *
Кога ще пуснат следващата серияconfused.gif??Между другото може ли някой да пусне инфо за 1вия епизод,защото не можах да го намеря!!??

Gossip girl S01E01
Ето ти линк за серията
ViruZzZ
Някой заел ли се е със субс blush.gif
MoLlY
Мерси ти Али8 ама аз нямам рег в замунда!!! huh.gif
Gossip Girl
Цитат(MoLlY @ Sep 26 2007, 20:28) *
Мерси ти Али8 ама аз нямам рег в замунда!!! huh.gif

Така става ли?
Gossip Girl 01x01

ЕДИТ: Току що изгледах серията и мисля, че е даже по-добра от първата. Поне засега няма изгледи сериала да избозее като ОС и ОТХ, но нищо не се знае. Иначе много ми стана жал за всички. Всеки преживя някаква криза в този епизод. Мисля, че Блеър беше по-наранена и от Серена, най-малкото заради тези срещи дето Нейт се опитваше да си уреди със С. Иначе Дан, милия, остана прецакан. На Серена й се нахвърлиха като лешояди. Започнах да харесвам и Чък. Мисля, че той много ще се развие в сериала. Единствено Джени не ми харесва. Тя е някаква нагаждачка, Серена й помогна да избяга от Чък, но тя отиде да се жалва на Блеър, като знае, че Б. и С. са скарани. Надявам се Джени да се промени, че иначе жалко, заради очакванията ми за нея.
ludoto_mimi
Регистрацията в Замунда е безплатна и лесно се прави. Има също и много чужди тракери с много сийдъри, така че не вярвам да е проблем. Следващия път моля да използвате личните съобщения.
lemmy
Мдам мдам и втората серийка ми допадна мисля да не спирам да следя...
Roxanne
Днес изгледах 2-те серийки и много ме заинтригува smile.gif
Иска ми се да прочета и романите, има ли ги по книжарниците?

Мерси nadezhda_had, нямам търпение утре да си купя първата biggrin2.gif
nadezhda_had
QUOTE(Roxanne @ Sep 26 2007, 21:19) *
Днес изгледах 2-те серийки и много ме заинтригува smile.gif
Иска ми се да прочета и романите, има ли ги по книжарниците?

има само първите 3 книги ,аз съм ги чела и си струва да се прочетат.
sladurkata_f
Ей тъкмо влизам във форума, за да видя кога излизат новите серии на един друг сериал и погледа ми попада на темата Gossip Girl...Чела съм и 3ти книги и чакам към края на годината да излезе и 4тата.Та въпроса ми е някой прави ли субтитрите.Защото видях, че 1ви епизод има превод.... unsure.gif
ViruZzZ
Незнам аз сега от замундата разбрах,че има в www.subs.unacs.bg субс ама само за 1 епизод unsure.gif
ThePinkDuck
Цитат(ViruZzZ @ Sep 26 2007, 21:45) *
Незнам аз сега от замундата разбрах,че има в www.subs.unacs.bg субс ама само за 1 епизод unsure.gif

Стига бе хора, 2ри епизод тъкмо излезе. Качествени субтитри не се правят за 2 часа. Имайте елементарно търпение.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.