Цитат(Nasi @ Sep 20 2007, 16:11)

Не знам защо всички сметнаха, че Серена ще е лошата.
Не, не лошата, а скучната, има огромна разлика. Лошата (ако мога така да се изразя, макар че не е много правилно) е Блейр, нейният стил по-скоро е а bitch. Според мен между нея и Чък нищо няма да се получи, защото тя ще иска да бъде с Нейт. Видяхме как бързо му прости, каква й беше реакцията, когато разбра ,че Серена се е върнала, как забрани на Нейт да говори с нея. Тя определено е мнoго обърна, но си мисля, че не е влюбена чак толкова в Нейт, колко просто иска той да е нейн, а да не е със Серена. Затова и те не ми харесват ка двойка, още повече, че той сам каза, че тя не е момичето за него.

От видяното преди премиерата си мислех, че Серена ще е добричката, винаги права, неразбрана, отхвърляна от приятелите си. Определено съм грешала. Тя се оказва доста силна и решена да се промени, щом се противопостави на майка си, на Чък. И въпреки, че не се е върнала заради Нейт, според мен и тя има чувства към него.
А той определено изпитва нещо към нея, видя се по начина, по който я гледаше. Явно не обича Блейр, но все пак ще остане с нея.
Дан/Джени определено имат невероятни взаймоотношения и за разлика от другите родители в сериала, се разбират много добре с баща си. Все пак и Серена, и Блейр, и Нейт са контролирани от родителите си, без да ги интересува те какво чувстват и искат, само че единствено Серена е решила да се противопостави.
Джени наистина е много миличка, но в същото време и страшно наивна, тя определено иска да е част от това общество, за което чете и познава.
Интересно ми е дали ще се получи нещо между Серена/Нейт или Серена/Дан.
Цитат(nadezhda_had @ Sep 20 2007, 18:23)

В книгите Джени и Нейт ходят известно време.Последно знам че скъсват ,но за след това нямам представа какво сатава.Много ме кефят като двойка и се надявам и в сериала да стане нещо между тях.
Наистина?? Въобще не съм си мислила, че нещо може да има между тях.