Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ralityy
Мерси много за информацията... 10.gif
lyda_do_polyda
филма суперррррр 4.gif
moni_hs
Много хубав филм! Надявам се да има много сезони, но без да го развалят! smile.gif
za_psihoto^f
Един от любимите ми сериали (след ОТН)...артистите са мн симпатични и идеята е хубава...Всичко ми харесва досега дано да си остане така smile.gif
[sagi]
Най-готиният филм. Утре ще гледам първото епизодче от 2 сезон (сънн)
moni_hs
Някой има ли представа дали Kristen Bell ще се появи най-накрая във 2-ри сезон? (в смисъл не само да озвучава) rolleyes.gif
ZuZka yeah
Коя пък е тя?
ViruZzZ
Цитат(ZuZka yeah @ Sep 4 2008, 17:36) *
Коя пък е тя?

На Бел е гласа, който го слушаме всеки епизод като госипката ;]
ZuZka yeah
Ааа, ясно. Аз не вярвам да я разкрият коя е в скоро време, да не кажа никога.
Bodyguard
А бе хора то си пише Kristen Bell - "Gossip Girl" Kristen Bell играе Вероника Марс , даже и снимка са сложили в темата 16.gif
П.С : (не съм гледал Вероника Марс)
ladysunshine
Цитат(Bodyguard @ Sep 7 2008, 17:32) *
А бе хора то си пише Kristen Bell - "Gossip Girl" Kristen Bell играе Вероника Марс , даже и снимка са сложили в темата 16.gif
П.С : (не съм гледал Вероника Марс)

Оф боже тва, че знаем кой озвучава не означава, че и в сериала се знае коя е Gossip Girl. в сериала още не е разкрита и според мен като я разкрият ще си има и няква история героинята. За сега просто знаем, че ще я играе Кристен
verity
Един наистина страхотен сериал!Отдавна не се бях зарибявала толкова по някои филм.Супер е!Историята ми харесва,слу4ките са свежи и актуални,винаги има интрига и напрежение 4.gif Пък и си ли4и колко е съвременен и това ми допада много.Героите също са супер сладки smile.gif 4акам 2-ри сезон 3.gif
traiana
Наскоро започнах да гледам сериала и първоначално ми се стори малко скучен rolleyes.gif ..После обаче ме заинтригува и сега го следя с интерес,въпреки,че съм още на първи сезон biggrin2.gif ..Блеър е супер красива,Серена и Дан са много,много сладкии wub.gif ..Чък не ми е много симпатичен rolleyes.gif ..Абе..готино тийн сериалче 4.gif ..
Roxanne
Една интересна статия от авторката на книгата Cecily von Ziegesar http://tvwatch.people.com/2008/10/16/gossi...-hates-vanessa/
Не ми се превежда дословно, затова набързо- Сесили много харесва шоуто worthy.gif .Това, което не и допада е Ванеса. Смята, че героинята е загубила голяма част от колорита си. В книгата тя е с бръсната глава и носи много черно. Това, което мен най-много ми хареса е , че авторката е очарована от лошото момче Чък Бас ( и ние също Сесили wub.gif ). Лейтън и Блейк също са перфектни за Блеър и Серена, споделя тя happy.gif . Това е от мен. Ако на някой му се занимава повече да преведе качествено wink.gif
Oliver_Fenka
Туко що започнах да го гледа и бързо се зарибих.Серена и Дан са ми любимата двойка.Джени ми е малко лигава и подмазваческа,но ще я видим.Чък,леле Чък. wub.gif wub.gif wub.gif .Толкова лош,толкова перверзен,толкова секси.Страхотен е просто.Но Дан ми харесва като цяло.Като съвкупност от качества.Нежен,красив,мил,забавен,свестен.Серена е страхотна.Не знам каква е била преди,но сега е много готина.Блеар и Натаниел са ми отвратителни.Вчера вечерта изгледах първите 4 епизода един след друг.Не знам как ще се развият нещата и нямам търпение да разбера.Най-вече за Серена и Дан.Разбрах,че Чък и Блеар ще имат нещо?Ще е интересно.Пускам си следващия епизод на това страхотно сериалче.
ladysunshine
Току що четох в един форум, че Нова Тв е закупила Gossip Girl.
Телевизията също така е закупила The Tudors, Cuck, Pushing Daisies
http://img61.imageshack.us/my.php?image=41395466fb0.jpg
moni_hs
С, благодаря ти много за инфото! worthy.gif Много се радвам, че вече ще си имаме Gossip Girl и в България! Нямам търпение да пуснат сериала в ефир! Супер! Супер! Супер! biggrin2.gif
traiana
Страхотно!Ще гледам да си следя сериала и по Нова (е,въпреки,че съм ги гледала сериите де biggrin.gif )
brooke_scott
Цитат(moni_hs @ Oct 22 2008, 18:19) *
С, благодаря ти много за инфото! worthy.gif Много се радвам, че вече ще си имаме Gossip Girl и в България! Нямам търпение да пуснат сериала в ефир! Супер! Супер! Супер! biggrin2.gif

Не искам да ти сецвам радостта, но нали знаете, че най-вероятно ще е с ужасен превод и озвучаване и гласовете им (или поне някой) може да ви дразнят повече, отлкото да ви харесва това, че го дават wink.gif
Иначе, браво, че са го купили, ама можеха вместо др два да вземат нещо по-интересно, ама както и да е wacko.gif
ViruZzZ
Oооо Госипа и Тюдорите, браво, браво, НОВА доказва, че купува и излъчва едни от най-добрите сериали. Въпреки, че както каза, В, озвучението им е отвратително дето го избират, рядко досега ми е харесало озвучение... Ама това, че са го закупили нищо не означава, сигурно март 2009 може и да гледаме :/ xD
hisi
GG е супер сериал 8 серия на 2 сезон завърши много яко нямам търпение за 9 серия emoticon1 (119).gif
repeto
Gossip Girl скача на 25 епизода този сезон; One Tree Hill, 90210 получават по 24

Ако ви е интересно да разберете новости около сериалите които следите по CW.
moni_hs
Never Have I Ever

Features & Specifications
Have you heard? There’s a new game in town and everyone’s talking about it. Enter the Gossip Girl world as you answer “Never Have I Ever” questions about style, school, dating, family and, of course, gossip.

Gossip Girl Never Have I Ever Board Game:
* Collect everyone’s allowance money to win the game and become the Queen Bee
* Remember, you’re no one until you’re talked about, so bring home the game and start talking

You can get it for $10 at walmart.com. Or head on over to the ggbook site, where you can enter to win it.

Характеристики & Условия
Чухте ли? Има нова игра в града и всички говорят за нея. Потопете се в света на Gossip Girl като отговорите на “Never Have I Ever” въпроси относно стил, училище, срещи, семейство и, разбира се, клюки.

Gossip Girl Never Have I Ever игра на дъска (от вида на "Монополи", "Не се сърди човече" и т.н.)
* Съберете парите на всички, за да спечелите играта и да станете Кралицата Би
* Помнете, не сте никого, докато не сте говорили за това, така че си вземете играта у дома и започвайте да говорите

Можете да я закупите за 10 долара от walmart.com. Или да се отправите към ggbook site, къзето можете да се включите в състезанието, за да я спечелите.
fenkanabrooke
Мерси, Мони за инфото, тази игра ми се струва доста интересна rolleyes.gif , но разбира се няма да дам 10 долара за нея biggrin.gif , предпочитам да си я гледам така в нета. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.