brooke_scott
Oct 26 2007, 20:54
не искам да чакам до 7-ми ;( как може така да напраят, аз кво ша прая 2 седмици без филма
Enchanted
Oct 29 2007, 16:51
как така две седмици,не излиза ли този вторник?
nadezhda_had
Oct 29 2007, 17:21
QUOTE(nepokornata_princesa @ Oct 29 2007, 17:51)

как така две седмици,не излиза ли този вторник?
тази седмица няма да има нов епизод ,направо другата седмица
Enchanted
Oct 29 2007, 17:37
aууу много гадно,мерси за инфото Наде!
qwe123
Oct 31 2007, 03:21
http://imdb.com/gallery/granitz/6618/Event...17_400.jpg.htmlНе знам дали му е тука мястото

Сега видях, че сте говорили дали Gossip girl ще се появи някога. Според мен на края може би ще се появи. Ама ако 1вия сезон е и последен, едва ли. Не съм чела книгите, ама може да го направя по-нататък
Enchanted
Oct 31 2007, 09:44
WOW,
с нетърпение очаквам да видим ''клюкарката'' в деиствие

...
Go,Kristin,GO!
ladysunshine
Oct 31 2007, 17:16
Цитат(qwe123 @ Oct 31 2007, 03:21)

Какво трябваше да видим тук
brooke_scott
Oct 31 2007, 17:19
Цитат(ladysunshine @ Oct 31 2007, 17:16)

Цитат(qwe123 @ Oct 31 2007, 03:21)

Какво трябваше да видим тук

и аз тва се чудя
Enchanted
Oct 31 2007, 23:12
Момичето е убъркало къде да пусне снимките,не я нападайте!
Иначе забравих да благодаря за инфото на qwe123!
qwe123
Oct 31 2007, 23:42
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 31 2007, 23:12)

Момичето е убъркало къде да пусне снимките,не я нападайте!
Иначе забравих да благодаря за инфото на qwe123!
За снимките да... Не знаех къде да ги пусна. Ама за другото, това не е информация

Казвам, че според мен може нататък да стане така...

На края, например в последния епизод, ама кой знае. Само предполагам
ladysunshine
Nov 1 2007, 07:44
Не бе, не я нападаме...Просто си мислех, че в линка трябва да се види нещо свързано с това дали ще се появи интригантката. Това е
ViruZzZ
Nov 4 2007, 18:15
Айдеее и тоя сериал отече заради стачката...

... Ще се излъчат само 13 от предвидените 22
http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-center
ladysunshine
Nov 4 2007, 18:19
Цитат(ViruZzZ @ Nov 4 2007, 18:15)

http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-centerНееееееееееееееее.....
П.П.Инфото сигурно ли е

http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-centerЖалко,защо така?

Много гадно,рейтинга ли е проблем? Ейй начи толкова хубав сериал и да го спрат...
ViruZzZ
Nov 4 2007, 18:23
Цитат(ladysunshine @ Nov 4 2007, 18:19)

http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-centerНееееееееееееееее.....
П.П.Инфото сигурно ли е

Ми инфото е взето от сайта

дали са за много сериали и шоута инфо ,съмнявам се,че ще лъжат
ПП.Не е рейтънга проблема,а че на сценаристите не им стига парите,които им дават за труда и затова ние феновете и зрителите сме потърпевши
Цитат(ViruZzZ @ Nov 4 2007, 18:23)

ПП.Не е рейтънга проблема,а че на сценаристите не им стига парите,които им дават за труда и затова ние феновете и зрителите сме потърпевши

Това е тъпо

дано да има повече епизоди,да не се излагат сценаристите
brooke_scott
Nov 4 2007, 19:21
с-р са тъпи бееее, всички сериали почнаха да саботират, само за ОТХ се моля сега да не го зарежат
ladysunshine
Nov 5 2007, 08:14
Еми да, гадно е, че ще прецакат сериалите обаче замислите се тея хора вземат страшно малко пари за това, което вършат. Едва ли не ако н еса те няма да има сериали и филми, а те не получават почти нищо. Аз въобще не знаех за какво става дума, но в темата за стачката на сценаристите (май някъде из подфорума за смолвил беше) Манекена много хубаво е обеснил как стоят нещата
brooke_scott
Nov 5 2007, 09:52
Цитат(ladysunshine @ Nov 5 2007, 08:14)

Еми да, гадно е, че ще прецакат сериалите обаче замислите се тея хора вземат страшно малко пари за това, което вършат. Едва ли не ако н еса те няма да има сериали и филми, а те не получават почти нищо. Аз въобще не знаех за какво става дума, но в темата за стачката на сценаристите (май някъде из подфорума за смолвил беше) Манекена много хубаво е обеснил как стоят нещата
е то и аз го четох, ама може ли така да оставят филмите до няма и средата на сезона (някои), а други до половината

пък и е време да им вдигнат заплатите...дано ся като стачкуват ония да се стреснат и да решат им дадат малко повечко и да се опрай работата
♥Didito♥
Nov 9 2007, 23:08
Ааа,как ще спрат Gossip Girl,толкова готин сериал,егати тъпотията
Enchanted
Nov 16 2007, 13:39
Значи,огромна част от сериалите се спират и няма да има излъчване на сезони и съответно епизоди,да се надяваме,че при Gossip Girl ,ще има отворен финал...CW e сравнително нова телевизия(2006 г.),ще запазят сериалите с най-голяма гледаемост,но никога нищо не се знае,трябва да сме подготвени за всичко!
ladysunshine
Nov 16 2007, 15:16
Е, добре де те спират сериала примерно до епизод(това е само пример) и после какво??? Като свърши стчката продължават сезона или започват нов сезон от сериала(ако въобще сериала ще бъде продължен)
Enchanted
Nov 16 2007, 19:16
Цитат(ladysunshine @ Nov 16 2007, 15:16)

Е, добре де те спират сериала примерно до епизод(това е само пример) и после какво??? Като свърши стчката продължават сезона или започват нов сезон от сериала(ако въобще сериала ще бъде продължен)
Значи те спират сериала,до даден момент,ако са били предвидени 22 епизода те правят 12,тези 12 или са прекалено збити като сюжет,или имат отворен финал,което значи,че действието ще продължи но в другия сезон...
А ако решът окончателно та кажат стоп на продукцията(което е напълно вероятно),няма да гледаме повече Gossip Girl....
brooke_scott
Nov 16 2007, 22:54
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 16 2007, 19:16)

Цитат(ladysunshine @ Nov 16 2007, 15:16)

Значи те спират сериала,до даден момент,ако са били предвидени 22 епизода те правят 12,тези 12 или са прекалено збити като сюжет,или имат отворен финал,което значи,че действието ще продължи но в другия сезон...
А ако решът окончателно та кажат стоп на продукцията(което е напълно вероятно),няма да гледаме повече Gossip Girl....

нееее искам да продължи
fen_potter
Dec 5 2007, 00:54
[i]ако питате мене туиии сас спирането на сериалите е мн тъпоооо

за кво е****и и гадното!абе траа да продължат[i/]
Цитат(brooke_scott @ Nov 16 2007, 22:54)

нееее искам да продължи

И аз искам да продължи, но е твърде вероятно да няма повече...

Но се надявам стачката да свърши скоро(също малко вероятно) и да продължат сериала.
*PrIs0n LOv3*
Dec 6 2007, 17:32
Gossip Girl
Dec 6 2007, 17:35
Ами кое не е ясното? Кристен е разказвача(Gossip Girl), нейната самоличност е скрита и засега няма изгледи да се появи. Тази тема е обсъждана милион пъти в точно тази тук.
brooke_scott
Dec 6 2007, 18:07
Цитат(Gossip Girl @ Dec 6 2007, 17:35)

Ами кое не е ясното? Кристен е разказвача(Gossip Girl), нейната самоличност е скрита и засега няма изгледи да се появи. Тази тема е обсъждана милион пъти в точно тази тук.
на мен ми стана интересно, че още има хора които питат
Adorkable
Dec 9 2007, 13:20
Можете да бъдете по-толерантни ,знаете ли?
Момичето просто пита и вие веднага почвате.
Gossip Girl
Dec 9 2007, 13:31
Цитат(Adorkable @ Dec 9 2007, 13:20)

Можете да бъдете по-толерантни ,знаете ли?
Момичето просто пита и вие веднага почвате.
Нали смисълът да се правят теми е, за да се пазят мненията. Не е като да си водим чат и всичко изписано да изчезва. Сега ме мързи да разгледам темата(12 страници), но горе долу от първата страница поне няколко пъти обсъждано, че Кристен Бел няма да се появява. Поне като ще се пита нека погледне предишните страници. Значи едни ще четат внимателно мнение по мнение, за да видят дали не е отговорено на въпроса им, а други дето ги мързи ще пишат мнение за мнение. Даже, ако не се лъжа и в правилата имаше нещо от сорта да се проверява преди да се пита.
Едит:Ае, за да не говоря празни приказки, ето:
-1- страница:Цитат(Nasi @ Jul 24 2007, 19:02)

Цитат(Prinston Girl @ Jul 24 2007, 12:28)

Цитат(ludoto_mimi @ Jul 24 2007, 12:18)

Цитат(CheerFuL-F @ Jul 24 2007, 12:08)

ще се гледа щом участва Кристен, надявам се само да не е поредната боза.
Мисля, че Кристен всъщност не участва. Тоест, тя играе ролята на разказвача, т.е. ще чуваме само гласа й.
Ами май е така, защото на промото не я дават изобщо, а само гласът й..
Кристен ще бъде разказвач на историята. Самоличността на героинята й е скрита и никой не знае коя всъщност е тя.
-2- страница:Цитат(girl_from_hell @ Sep 10 2007, 19:48)

разбрах че няма да участва кристен за жалост
-4- страница:Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 20 2007, 21:19)

За голямо съжаление напрактика Кирстен Бел я няма
Хайде да не продължавам, защото има още 8 страници.
ladysunshine
Dec 10 2007, 13:31
Абсолютно си права, Жани. Вярно, че някой теми имат по доста страници и трудно могат да се прегледат всичките, но просто вече става банално все едно и също нещо да се разисква
Enchanted
Dec 10 2007, 14:39
Има ли някакви новини относно,следващ сезон,по скоро някакви надежди,защото както всички знаем вероятноста стачката да свърши в близките седмици е едно ми милион!
Ще ви помоля да ограничите всякакви офтопици и ненужен спам в рамките на минималното, защото в противен случай ще има санкции! Нека не превръщаме всяка тема в битпазар.
И не на последно място, спазвайте
Правилата на Форума!
Julsyto
Jan 1 2008, 22:12
Много добро сериалче поне за сега
ПрИнЦеСкАтА
Apr 21 2008, 10:33
Да,и аз започнах да го гледам

и ми харесва поне за сега
Mr. Winchester
Apr 22 2008, 13:19
demonnndays
Apr 24 2008, 19:11
Новият епизод ми хареса с изключение моментите с Джени.Персонажът е толкова дразнещ и объркан,видяхме до къде може да стигне в желанието си да е приятелка с богаташчетата и да се преструва,че е една от тях...Много тъпи постъпки,но е много малка и не се осъзнава явно.Иначе като гледам с Нейт са станали много добри приятели,само се надявам да не станат нещо повече,че ще е ужасно...
Много гадно се получи с Чък,явно все пак не е толкова лош.Интересно е от кой бяха изпратени всички тези неща на Серина
Шепот и прах'
Apr 29 2008, 17:51
Днес изгледах първите 5 серии и продължавам нататък. Меко казано съм очарована. Първият епизод не ме впечатли с нищо, но нататък се развиха нещата.
Дан е сладур. Засега се очертава като фаворит за мен. Ще видим нататък.
slavcheto93
May 6 2008, 20:17
Сериала е много готин...Почти всички ми харесват...Напоследък обаче Джени започна да ми лази по нервите...Много бързо порасна...В първите епизоди беше плаха и едвам забележима сега стана отведнъж много известна и започна да забърква каши...Е типично е неин стил...Но все пак във всеки персонаж има нещо готино,така че и в неиния трябва да има
djesito
May 18 2008, 13:12
Сериала е супер готин.От толкова много време се чудя дали да го гледам и най-накрая се реших.Дръпнах си първите няколко епизода и започнах да го гледам.Много ми харесва.Честно казано не съжелявам,че започнах да го гледам,защото найстина е страхотен...е аз съм още в началото де,но засега ми е доста интересен.Дан много ми харесва,засега той се очертава като мой фаворит в сериала.
Bloody_Tears
May 21 2008, 16:53
Видях, че са го качили и реших да си пусна един епизод от този прословут филм
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Баси якия ле
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Серина и Дан много ми харесват

Блеър е адски красива, обаче нещо не ми допада много

Джени е много сладка

А Чък

Той ми е най-отвратителен от всички :X Сега си пускам и другите епизоди (sun)
П.С. Споменах ли, че Дан е върховен?!
^BeLieVe`iN`Me^
May 29 2008, 17:02
Днес се чудих какво да си сваля да гледам и се реших това да е именно този сериал...
Гледах първия епизод, хареса ми, макар и малко скучен на моменти...
Незнам тук ли е мястото, но искам да попитам колко епизода са излезли и в кой ден от седмицата излиза или сега лятото и той ще има почивка?
brooke_scott
May 29 2008, 18:14
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 18:02)

Днес се чудих какво да си сваля да гледам и се реших това да е именно този сериал...
Незнам тук ли е мястото, но искам да попитам колко епизода са излезли и в кой ден от седмицата излиза или сега лятото и той ще има почивка?
излезли са 18 епизода с две думи - първи сезон

лятото има почивка като всички останали и ще гледаме 2ри сезон на 1 септември

надявам се да съм казала всичко най-важно, ако има още нещо питай
ПП: до сега излизаше във Вторник при нас (Понеделник в Америка)
^BeLieVe`iN`Me^
May 29 2008, 19:41
Цитат(brooke_scott @ May 29 2008, 19:14)

Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 18:02)

излезли са 18 епизода с две думи - първи сезон

лятото има почивка като всички останали и ще гледаме 2ри сезон на 1 септември

надявам се да съм казала всичко най-важно, ако има още нещо питай
ПП: до сега излизаше във Вторник при нас (Понеделник в Америка)
Мии за сега няма друго какво да попитам, благодаря ти, че ми отговори на въпросите =]
Иначе сериала започна да ми допадна повече отколкото в началото...
Но е кофти, че са излезли само 18 епизода..Като ги изгледам какво ли да си сваля друго
vesko_oth_fen
Jun 4 2008, 16:10
до : ^BeLieVe`iN`Me^
One Tree Hill teen сериалче ще ти хареса сиг съм
^BeLieVe`iN`Me^
Jun 4 2008, 18:10
Цитат(vesko_oth_fen @ Jun 4 2008, 17:10)

до : ^BeLieVe`iN`Me^
One Tree Hill teen сериалче ще ти хареса сиг съм

хах, както виждаш подписа и аватара ми...Според теб не съм ли го гледал?
ralityy
Jun 29 2008, 18:31
Някой знае ли кога точно ще излезне втория сезон

а иначе филма е супер
djesito
Jun 29 2008, 20:42
Цитат(ralityy @ Jun 29 2008, 18:31)

а иначе филма е супер
До колкото знам мисля,че ще излезне към септември,но точна дата не знам със сигурност
ViruZzZ
Jun 29 2008, 21:02
Цитат(djesito @ Jun 29 2008, 21:42)

Цитат(ralityy @ Jun 29 2008, 18:31)

а иначе филма е супер
До колкото знам мисля,че ще излезне към септември,но точна дата не знам съм сигурност

1 септември, 2ри при нас
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.