Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
brooke_scott
не искам да чакам до 7-ми ;( как може така да напраят, аз кво ша прая 2 седмици без филма sad.gif
Enchanted
как така две седмици,не излиза ли този вторник?
nadezhda_had
QUOTE(nepokornata_princesa @ Oct 29 2007, 17:51) *
как така две седмици,не излиза ли този вторник?

тази седмица няма да има нов епизод ,направо другата седмица
Enchanted
aууу много гадно,мерси за инфото Наде!
qwe123
http://imdb.com/gallery/granitz/6618/Event...17_400.jpg.html
Не знам дали му е тука мястото unsure.gif

Сега видях, че сте говорили дали Gossip girl ще се появи някога. Според мен на края може би ще се появи. Ама ако 1вия сезон е и последен, едва ли. Не съм чела книгите, ама може да го направя по-нататък smile.gif
Enchanted
WOW,
с нетърпение очаквам да видим ''клюкарката'' в деиствие biggrin2.gif ...
Go,Kristin,GO!
ladysunshine
Цитат(qwe123 @ Oct 31 2007, 03:21) *

Какво трябваше да видим тукconfused.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 31 2007, 17:16) *
Цитат(qwe123 @ Oct 31 2007, 03:21) *

Какво трябваше да видим тукconfused.gif

и аз тва се чудя
Enchanted
Момичето е убъркало къде да пусне снимките,не я нападайте!
Иначе забравих да благодаря за инфото на qwe123!
qwe123
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 31 2007, 23:12) *
Момичето е убъркало къде да пусне снимките,не я нападайте!
Иначе забравих да благодаря за инфото на qwe123!

За снимките да... Не знаех къде да ги пусна. Ама за другото, това не е информация biggrin.gif Казвам, че според мен може нататък да стане така... tongue.gif На края, например в последния епизод, ама кой знае. Само предполагам smile.gif
ladysunshine
Не бе, не я нападаме...Просто си мислех, че в линка трябва да се види нещо свързано с това дали ще се появи интригантката. Това е smile.gif
ViruZzZ
Айдеее и тоя сериал отече заради стачката... mad.gif ... Ще се излъчат само 13 от предвидените 22 mad.gif http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-center
ladysunshine
Цитат(ViruZzZ @ Nov 4 2007, 18:15) *
Айдеее и тоя сериал отече заради стачката... mad.gif ... Ще се излъчат само 13 от предвидените 22 mad.gif http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-center

Нееееееееееееееее..... mad.gif
П.П.Инфото сигурно ли е confused.gif
Tedds

Жалко,защо така? sad.gif Много гадно,рейтинга ли е проблем? Ейй начи толкова хубав сериал и да го спрат...
ViruZzZ
Цитат(ladysunshine @ Nov 4 2007, 18:19) *

Нееееееееееееееее..... mad.gif
П.П.Инфото сигурно ли е confused.gif

Ми инфото е взето от сайта blink.gif дали са за много сериали и шоута инфо ,съмнявам се,че ще лъжат blush.gif
ПП.Не е рейтънга проблема,а че на сценаристите не им стига парите,които им дават за труда и затова ние феновете и зрителите сме потърпевши mad.gif
Tedds
Цитат(ViruZzZ @ Nov 4 2007, 18:23) *
ПП.Не е рейтънга проблема,а че на сценаристите не им стига парите,които им дават за труда и затова ние феновете и зрителите сме потърпевши mad.gif

Това е тъпо wacko.gif дано да има повече епизоди,да не се излагат сценаристите dry.gif
brooke_scott
с-р са тъпи бееее, всички сериали почнаха да саботират, само за ОТХ се моля сега да не го зарежат
ladysunshine
Еми да, гадно е, че ще прецакат сериалите обаче замислите се тея хора вземат страшно малко пари за това, което вършат. Едва ли не ако н еса те няма да има сериали и филми, а те не получават почти нищо. Аз въобще не знаех за какво става дума, но в темата за стачката на сценаристите (май някъде из подфорума за смолвил беше) Манекена много хубаво е обеснил как стоят нещата
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 5 2007, 08:14) *
Еми да, гадно е, че ще прецакат сериалите обаче замислите се тея хора вземат страшно малко пари за това, което вършат. Едва ли не ако н еса те няма да има сериали и филми, а те не получават почти нищо. Аз въобще не знаех за какво става дума, но в темата за стачката на сценаристите (май някъде из подфорума за смолвил беше) Манекена много хубаво е обеснил как стоят нещата

е то и аз го четох, ама може ли така да оставят филмите до няма и средата на сезона (някои), а други до половината dry.gif пък и е време да им вдигнат заплатите...дано ся като стачкуват ония да се стреснат и да решат им дадат малко повечко и да се опрай работата rolleyes.gif
♥Didito♥
Ааа,как ще спрат Gossip Girl,толкова готин сериал,егати тъпотията dry.gif
Enchanted
Значи,огромна част от сериалите се спират и няма да има излъчване на сезони и съответно епизоди,да се надяваме,че при Gossip Girl ,ще има отворен финал...CW e сравнително нова телевизия(2006 г.),ще запазят сериалите с най-голяма гледаемост,но никога нищо не се знае,трябва да сме подготвени за всичко!
ladysunshine
Е, добре де те спират сериала примерно до епизод(това е само пример) и после какво??? Като свърши стчката продължават сезона или започват нов сезон от сериала(ако въобще сериала ще бъде продължен)
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Nov 16 2007, 15:16) *
Е, добре де те спират сериала примерно до епизод(това е само пример) и после какво??? Като свърши стчката продължават сезона или започват нов сезон от сериала(ако въобще сериала ще бъде продължен)

Значи те спират сериала,до даден момент,ако са били предвидени 22 епизода те правят 12,тези 12 или са прекалено збити като сюжет,или имат отворен финал,което значи,че действието ще продължи но в другия сезон...
А ако решът окончателно та кажат стоп на продукцията(което е напълно вероятно),няма да гледаме повече Gossip Girl.... dry.gif
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 16 2007, 19:16) *
Цитат(ladysunshine @ Nov 16 2007, 15:16) *

Значи те спират сериала,до даден момент,ако са били предвидени 22 епизода те правят 12,тези 12 или са прекалено збити като сюжет,или имат отворен финал,което значи,че действието ще продължи но в другия сезон...
А ако решът окончателно та кажат стоп на продукцията(което е напълно вероятно),няма да гледаме повече Gossip Girl.... dry.gif

нееее искам да продължи 14.gif
fen_potter
[i]ако питате мене туиии сас спирането на сериалите е мн тъпоооо 19.gif за кво е****и и гадното!абе траа да продължат[i/]
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Nov 16 2007, 22:54) *
нееее искам да продължи 14.gif

И аз искам да продължи, но е твърде вероятно да няма повече... mad.gif Но се надявам стачката да свърши скоро(също малко вероятно) и да продължат сериала.
*PrIs0n LOv3*
ами аз сега гледам първи сезон,и съм н а5 епизод laugh.gif blush.gif обаче само неразбрах,къде е Кристен unsure.gif blush.gif
Gossip Girl
Ами кое не е ясното? Кристен е разказвача(Gossip Girl), нейната самоличност е скрита и засега няма изгледи да се появи. Тази тема е обсъждана милион пъти в точно тази тук.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 6 2007, 17:35) *
Ами кое не е ясното? Кристен е разказвача(Gossip Girl), нейната самоличност е скрита и засега няма изгледи да се появи. Тази тема е обсъждана милион пъти в точно тази тук.

на мен ми стана интересно, че още има хора които питат shocking.gif 16.gif 18.gif
Adorkable
Можете да бъдете по-толерантни ,знаете ли?
Момичето просто пита и вие веднага почвате.
Gossip Girl
Цитат(Adorkable @ Dec 9 2007, 13:20) *
Можете да бъдете по-толерантни ,знаете ли?
Момичето просто пита и вие веднага почвате.

Нали смисълът да се правят теми е, за да се пазят мненията. Не е като да си водим чат и всичко изписано да изчезва. Сега ме мързи да разгледам темата(12 страници), но горе долу от първата страница поне няколко пъти обсъждано, че Кристен Бел няма да се появява. Поне като ще се пита нека погледне предишните страници. Значи едни ще четат внимателно мнение по мнение, за да видят дали не е отговорено на въпроса им, а други дето ги мързи ще пишат мнение за мнение. Даже, ако не се лъжа и в правилата имаше нещо от сорта да се проверява преди да се пита.

Едит:
Ае, за да не говоря празни приказки, ето:
-1- страница:
Цитат(Nasi @ Jul 24 2007, 19:02) *
Цитат(Prinston Girl @ Jul 24 2007, 12:28) *
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 24 2007, 12:18) *
Цитат(CheerFuL-F @ Jul 24 2007, 12:08) *

ще се гледа щом участва Кристен, надявам се само да не е поредната боза.

Мисля, че Кристен всъщност не участва. Тоест, тя играе ролята на разказвача, т.е. ще чуваме само гласа й.

Ами май е така, защото на промото не я дават изобщо, а само гласът й..

Кристен ще бъде разказвач на историята. Самоличността на героинята й е скрита и никой не знае коя всъщност е тя.

-2- страница:
Цитат(girl_from_hell @ Sep 10 2007, 19:48) *
разбрах че няма да участва кристен за жалост

-4- страница:
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 20 2007, 21:19) *
За голямо съжаление напрактика Кирстен Бел я няма

Хайде да не продължавам, защото има още 8 страници.
ladysunshine
Абсолютно си права, Жани. Вярно, че някой теми имат по доста страници и трудно могат да се прегледат всичките, но просто вече става банално все едно и също нещо да се разисква
Enchanted
Има ли някакви новини относно,следващ сезон,по скоро някакви надежди,защото както всички знаем вероятноста стачката да свърши в близките седмици е едно ми милион! sleep.gif
Menna
Ще ви помоля да ограничите всякакви офтопици и ненужен спам в рамките на минималното, защото в противен случай ще има санкции! Нека не превръщаме всяка тема в битпазар.
И не на последно място, спазвайте Правилата на Форума!
Julsyto
Много добро сериалче поне за сега biggrin2.gif
ПрИнЦеСкАтА
Да,и аз започнах да го гледам wink.gif и ми харесва поне за сега wink.gif
Mr. Winchester
Gossip Girl S01E14
demonnndays
Новият епизод ми хареса с изключение моментите с Джени.Персонажът е толкова дразнещ и объркан,видяхме до къде може да стигне в желанието си да е приятелка с богаташчетата и да се преструва,че е една от тях...Много тъпи постъпки,но е много малка и не се осъзнава явно.Иначе като гледам с Нейт са станали много добри приятели,само се надявам да не станат нещо повече,че ще е ужасно... sad.gif
Много гадно се получи с Чък,явно все пак не е толкова лош.Интересно е от кой бяха изпратени всички тези неща на Серина 17.gif
Шепот и прах'
Днес изгледах първите 5 серии и продължавам нататък. Меко казано съм очарована. Първият епизод не ме впечатли с нищо, но нататък се развиха нещата.

Дан е сладур. Засега се очертава като фаворит за мен. Ще видим нататък.
slavcheto93
Сериала е много готин...Почти всички ми харесват...Напоследък обаче Джени започна да ми лази по нервите...Много бързо порасна...В първите епизоди беше плаха и едвам забележима сега стана отведнъж много известна и започна да забърква каши...Е типично е неин стил...Но все пак във всеки персонаж има нещо готино,така че и в неиния трябва да има smile.gif
djesito
Сериала е супер готин.От толкова много време се чудя дали да го гледам и най-накрая се реших.Дръпнах си първите няколко епизода и започнах да го гледам.Много ми харесва.Честно казано не съжелявам,че започнах да го гледам,защото найстина е страхотен...е аз съм още в началото де,но засега ми е доста интересен.Дан много ми харесва,засега той се очертава като мой фаворит в сериала.
Bloody_Tears
Видях, че са го качили и реших да си пусна един епизод от този прословут филм mrgreen[1].gif Баси якия ле mrgreen[1].gif Серина и Дан много ми харесват wub.gif blush.gif Блеър е адски красива, обаче нещо не ми допада много biggrin.gif Джени е много сладка happy.gif А Чък sick1.gif Той ми е най-отвратителен от всички :X Сега си пускам и другите епизоди (sun)

П.С. Споменах ли, че Дан е върховен?! wub.gif mrgreen[1].gif
^BeLieVe`iN`Me^
Днес се чудих какво да си сваля да гледам и се реших това да е именно този сериал...
Гледах първия епизод, хареса ми, макар и малко скучен на моменти...
Незнам тук ли е мястото, но искам да попитам колко епизода са излезли и в кой ден от седмицата излиза или сега лятото и той ще има почивка?
brooke_scott
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 18:02) *
Днес се чудих какво да си сваля да гледам и се реших това да е именно този сериал...
Незнам тук ли е мястото, но искам да попитам колко епизода са излезли и в кой ден от седмицата излиза или сега лятото и той ще има почивка?

излезли са 18 епизода с две думи - първи сезон biggrin.gif лятото има почивка като всички останали и ще гледаме 2ри сезон на 1 септември wink.gif надявам се да съм казала всичко най-важно, ако има още нещо питай wink.gif

ПП: до сега излизаше във Вторник при нас (Понеделник в Америка)
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(brooke_scott @ May 29 2008, 19:14) *
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 18:02) *

излезли са 18 епизода с две думи - първи сезон biggrin.gif лятото има почивка като всички останали и ще гледаме 2ри сезон на 1 септември wink.gif надявам се да съм казала всичко най-важно, ако има още нещо питай wink.gif

ПП: до сега излизаше във Вторник при нас (Понеделник в Америка)

Мии за сега няма друго какво да попитам, благодаря ти, че ми отговори на въпросите =]
Иначе сериала започна да ми допадна повече отколкото в началото...
Но е кофти, че са излезли само 18 епизода..Като ги изгледам какво ли да си сваля друго unsure.gif
vesko_oth_fen
до : ^BeLieVe`iN`Me^
One Tree Hill teen сериалче ще ти хареса сиг съм smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(vesko_oth_fen @ Jun 4 2008, 17:10) *
до : ^BeLieVe`iN`Me^
One Tree Hill teen сериалче ще ти хареса сиг съм smile.gif

хах, както виждаш подписа и аватара ми...Според теб не съм ли го гледал? biggrin2.gif
ralityy
Някой знае ли кога точно ще излезне втория сезон huh.gif а иначе филма е супер
djesito
Цитат(ralityy @ Jun 29 2008, 18:31) *

До колкото знам мисля,че ще излезне към септември,но точна дата не знам със сигурност smile.gif
ViruZzZ
Цитат(djesito @ Jun 29 2008, 21:42) *
Цитат(ralityy @ Jun 29 2008, 18:31) *

До колкото знам мисля,че ще излезне към септември,но точна дата не знам съм сигурност smile.gif

1 септември, 2ри при нас
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.