Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
nadezhda_had
на 3 октомври актьорите от сериала ще участват в MTV TRL
ladysunshine
Цитат(nadezhda_had @ Sep 30 2007, 19:16) *
на 3 октомври актьорите от сериала ще участват в MTV TRL

Ааа супер,значи ще се гледа. Сега някой ще уточни ли от колко часа, че аз отдавна не съм гледала
MoLlY
оле супер....ама ако някой каже от колко часа ще съм му много благодарна... blush.gif
nadezhda_had
Gossip Girl
Цитат
* Bionic, indeed. NBC's "Bionic Woman" had the best premiere of any new show so far with about 13.6 million viewers.
* "CSI" rules Thursdays — for now. "CSI" outdrew the season premiere of "Grey's Anatomy" on Thursday, with "CSI" getting almost 25 million people to tune in and "Grey's" settling for 20 mil. "The Office" was third with about 9.7 million viewers, which is actually really great for that show.
* "Gossip Girl" might be in trouble. It's first-week ratings weren't stellar (3.65 million viewers) but this week was a disaster, with just 2.55 million people tuning in. How is that even possible?
* Some new shows did better than expected. Most notable: "The Big Bang Theory" and "Life."
* Other new shows did worse. "Journeyman" lost a ton of "Heroes" viewers, and "Big Shots" did the same with the post-"Grey's" audience.
* "House" is a star, even without "American Idol." More than 18 million people tuned in for the premiere.

Радвам се за Bionic Woman, защото и на мен ми харесва...Нооо...тези американци нормални ли са? GG е с направо бедствен рейтинг...Просто не мога да си обясня как американците харесват повече бозата "American Idol", гледала съм го и е изключително скучно..А има по-висок рейтинг от GG.

Иначе шоуто е #1 в iTunes, но не знам дали е достатъчно.
nadezhda_had
http://i71.photobucket.com/albums/i142/nad...0Girl/01ws3.jpg

http://i71.photobucket.com/albums/i142/nad...0Girl/02jc4.jpg

Използвай бутона Промени.

ViruZzZ
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Много са хубаBи нещата ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif 10х Наде
brooke_scott
супер са, Наде, мерси мн
brooke_scott
а някой може ли да немери клип или направо епизода, където са участвали в TRL confused.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 6 2007, 09:48) *
а някой може ли да немери клип или направо епизода, където са участвали в TRL confused.gif

http://www.youtube.com/watch?v=CEFKzmcZMcY
Enchanted
Гледах филмчето преди малко,много интересно ми се стори happy.gif
Серина е адски готин персонаж 10.gif
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 8 2007, 19:22) *
Гледах филмчето преди малко,много интересно ми се стори happy.gif
Серина е адски готин персонаж 10.gif

дам, така е, ти и трите епизода ли гледа?
Enchanted
Да..и трите,с нетърпение чакам четвърти,а впрочем той кога излиза? happy.gif unsure.gif
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 8 2007, 22:27) *
Да..и трите,с нетърпение чакам четвърти,а впрочем той кога излиза? happy.gif unsure.gif

днес в Америка, при нас ще го има утре wink.gif
Enchanted
Страхотно..радвам се че не излиза в началото на седмицата,а иначе brooke_scott,ти какво мислиш за сериала?
Аз съм Меги ,приятно ми е happy.gif
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 9 2007, 16:43) *
Страхотно..радвам се че не излиза в началото на седмицата,а иначе brooke_scott,ти какво мислиш за сериала?
Аз съм Меги ,приятно ми е happy.gif

ами аз ве4е неведнъж съм казвала, че сериала наистина мн ми харесва и ми е може би втория любим сериал а и сегашната ми манния biggrin2.gif
MoLlY
абе хора знаете ли нещо...какво ще става със сериала...ще го продължат ли..confused.gif??Моля ви ако знаете нещо ми кажете,защото много ми харесва тоя сериал....!!!!?confused.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif wink.gif wink.gif wink.gif
brooke_scott
еми аз за сега не съм видяла инфо да е спрян така 4е се надявам, че са решили да го прогължат smile.gif
ladysunshine
Не не вярвам да го спрат. Ако пък рейтинга е толкова нисък поне ще доизкарат сезона според мен
MoLlY
ако е нисък рейтинга ще го махнат...(да се надяваме че няма щото сериалчето е много яко)....!!!! wink.gif wink.gif wink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Gossip Girl
07-10-2007: Gossip Girl Cast visit "Rent"

more

05-10-2007: Ruff Club

more

01-10-2007: TRL

more
Enchanted
Хубави снимчици...
Ето как са подредени по рейтинг сериалите/шоутата на телевизия CW от първата седмица:

5.38 Smallville
4.91 Friday Night Smackdown! (28Sept, prior week)
4.52 America's Next Top Model
2.99 The Game
2.97 Supernatural
2.88 Gossip Girl
2.81 Reaper
2.65 Beauty & The Geek
2.59 Girlfriends
2.58 Everybody Hates Chris
2.33 Alien's in America
0.698 Online Nation
0.780 CW Now

П.П.БЛАГОДАРЕНИЕ НА MaHeKeHa happy.gif
ViruZzZ
Е като нов сериал е супер ... happy.gif поне според мене де smile.gif Все пак пред него са сериали като Supernatural и Smallville rolleyes.gif
nadezhda_had
Cast

Penn
Blake

Leighton

Chace
Taylor

Ed
MoLlY
Nadezhda_had снимките са много хубави....Браво... happy.gif happy.gif happy.gif 4.gif 4.gif 4.gif
mirka
Никъде не намерих да го пише ,затова го поствам тук: On October 9, 2007 Gossip Girl was picked up for a full season of twenty-two episodes.
Та честито! biggrin2.gif
източник : WiKiPeDiA
MoLlY
3.gif Олееееееееееееееееееееееее....супер.... worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif 3.gif
brooke_scott
Наде, мерси за снимките
и с-р се радвам, 4е ще има сезон4е smile.gif)))))))))
ladysunshine
Малеее колко се радвам, че ще е цял сезон. Супе супер
Наде, страхотни снимки, много благодаря много много много
Enchanted
Мерси за смимчиците и ца инфото,да се надяваме че ще маправят и втори сезон!
qwe123
Вижте какво намерих в сайта на списание People:

Gossip Girl: The New O.C.
Serena, meet Marissa! See what the Upper East Siders have in common with their West Coast peers (Oh, the drama!). By Andrea DeSimone

SERENA VAN DER WOODSEN

This It girl shares more than just an uncanny resemblance to resident O.C. downer Marissa Cooper (Mischa Barton, left). Serena (Blake Lively, right) seems to have it all, but in addition to a party girl reputation, dark family secrets and a disregard for high society, Serena one-ups the sulky Coop with a history of BFF betrayal.

BLAIR WALDORF

Like Summer Roberts (Rachel Bilson, left), Blair Waldorf (Leighton Meester) is the queen bee with the designer clothes and riches to her name. But what she doesn't have is Summer's loyal following: Blair's hot boyfriend Nate has already cheated on her, and the return of ex-best friend Serena is putting her crown in jeopardy.

DAN HUMPHREY

When good guy Dan Humphrey (Penn Badgley, right) gets his childhood wish – a date with Serena – he also gets a glimpse into her "perfect" world and feels the meaning of cool: a good backstabbing. Now he's content on staying a quirky outsider – if only he had Seth Cohen's (Adam Brody) comic books to keep him company!

NATE ARCHIBALD

The crown prince of the Upper East Side, Nate (Chance Crawford) is the guy who could have it all but doesn't know what he wants. He may be the polar opposite of The O.C.'s poor Ryan Atwood (Benjamin McKenzie), except for one thing: women. Like Ryan, Nate is no stranger to an impossible love triangle as he stands between frenemies Blair and Serena.

CHUCK BASS

The O.C.'s Luke Ward (Chris Carmack) could never do trouble with as much panache as Chuck Bass (Ed Westwick). While Chuck isn't having an affair with his friend's mother – he leaves that to his father – this prep-schooler has had enough questionable conquests, fisticuffs and hard partying to be the most articulate bad boy of primetime.

JENNY HUMPHREY

While mischevious Kaitlin Cooper's (Willa Holland) older sister Marissa was already a part of the in crowd, innocent Jenny Humphrey's (Taylor Momsen) brother Dan is decidely an outsider. As a result, Jenny will have to work harder to become one of the "popular girls." Or will her sweet girl act ever get Blair and Serena to like her – and the attention of Gossip Girl?

DARLA VAN DER WOODSEN

Just like Julie Cooper (Melinda Clarke), Darla van der Woodsen (Kelly Rutherford) will stop at nothing to keep herself on the society pages – even if it means disrupting her daughter's happiness. With a secret affair percolating and an even more secret past, the elder van der Woodsen might be a bigger scandal than her rebellious children.

RUFUS HUMPHREY

Don't let his rocker past fool you. Rufus Humphrey (Matthew Settle) is just as available as O.C. patriarch Sandy Cohen (Peter Gallagher) was for an old-fashioned one-on-one with dad on love and life – or the occasional practical joke. Will this has-been rock star be the rock that keeps his kids out of Gossip Girl's headlines?
FrAgMaKeR
Цитат(qwe123 @ Oct 11 2007, 04:54) *
Вижте какво намерих в сайта на списание People:

worthy.gif Много интересно нещо си намерила. Чак смешно ми стана като го прегледах.. smile.gif
brooke_scott
мисля, че Раян и Нейт нямат нищо общо и че на мястото на майката на Серина (в сравнението с Джули) трябваше да е тази на Блеър
ludoto_mimi
Според мен майките доста добре са ги паснали. wink.gif

Нейт и Раян наистина нямат много общо, но пък има смесване на героите - Дан и Нейт имат по малко от Раян и Сет, различни части от техните типажи.

Иначе статията си е много вярна. biggrin2.gif
Enchanted
Много вярна статия наистина е интересна! happy.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 11 2007, 15:10) *
мисля, че Раян и Нейт нямат нищо общо и че на мястото на майката на Серина (в сравнението с Джули) трябваше да е тази на Блеър

И аз мисля, че тези сравнения са смешни. Нито Нейт прилича на Раян, камо ли пък Серена на Мариса или Блеър на Самър. Въпреки че честно казано Блеър и Самър си приличат съвсем малко по цялостната визия
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 11 2007, 19:40) *
Цитат(brooke_scott @ Oct 11 2007, 15:10) *

И аз мисля, че тези сравнения са смешни. Нито Нейт прилича на Раян, камо ли пък Серена на Мариса или Блеър на Самър. Въпреки че честно казано Блеър и Самър си приличат съвсем малко по цялостната визия

именно dry.gif
ladysunshine
Сега като гледах филма единствено намирам прилика по-голяма между Майката на Серена и Кърстин в Квартала на богатите. Но пък в статията добре са ги напаснали
brooke_scott
ето две снимки, мисля че не са пускани Cast S&B
DjuDju
хмм относно статията....най-много по снимките си приличат Самър и Блеар.. и може би Джени и Кейтлин..наистина сравнението Нейт и Раян,както и другите са смешни.Сериала определено е по-различен от O.C. и изненадващо още след 2 епизод почна да ми харесва...Дано обаче не се развие както е описано в книгата,че нещо не ме кефи това,което чувам за историята от там.
brooke_scott
Цитат(DjuDju @ Oct 13 2007, 08:56) *
хмм относно статията....най-много по снимките си приличат Самър и Блеар.. и може би Джени и Кейтлин..наистина сравнението Нейт и Раян,както и другите са смешни.Сериала определено е по-различен от O.C. и изненадващо още след 2 епизод почна да ми харесва...Дано обаче не се развие както е описано в книгата,че нещо не ме кефи това,което чувам за историята от там.

определено в книгата нещата са мн различни, така че спокс, макар че нищо не се знае
ladysunshine
Цитат(DjuDju @ Oct 13 2007, 07:56) *

Еми те нещата като цяло не вървят по книгата. Аз вече прочетох 1 и 2 и мога да кажа, че филма е доста различен, само на места има някой сходни неща. Е и героите са същите естествено smile.gif
Enchanted
Аз мисля да прочета и книгите,просто така от любопитство biggrin2.gif
За сега сериала върви много добре,но моите надежди са да има по-бързо развитие и още малко динамика,защото от началото ни радва всички сериала,но после ако има застои на деистивията ...бих се отказала да го гледам! happy.gif dry.gif
ladysunshine
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 14 2007, 11:42) *
Аз мисля да прочета и книгите,просто така от любопитство biggrin2.gif
За сега сериала върви много добре,но моите надежди са да има по-бързо развитие и още малко динамика,защото от началото ни радва всички сериала,но после ако има застои на деистивията ...бих се отказала да го гледам! happy.gif dry.gif

Да, прочети ги. Книжките са много хубави и определено иам доста повече динамика в тях smile.gif
Ralna
Oу, Кристин Бел ли е Gossip Girl, много сладко говори особено тва ХоХо Gossip Girl. Дали ще я пуснат в серийте, да се мярка насам-натам?
brooke_scott
Цитат(Ralna @ Oct 21 2007, 01:51) *
Oу, Кристин Бел ли е Gossip Girl, много сладко говори особено тва ХоХо Gossip Girl. Дали ще я пуснат в серийте, да се мярка насам-натам?

ем мисля, че нямаа да я пуснат, щот все пак Госип Гърл не трябва да си разкрива самоличността wink.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Oct 21 2007, 09:12) *

ем мисля, че нямаа да я пуснат, щот все пак Госип Гърл не трябва да си разкрива самоличността wink.gif

Точно,пък и тя винги започва със думити с думите ,че няма да я видим rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 21 2007, 09:12) *

Да, за жалост надали ще я видим. Аз този сериал отначало исках да го гледам заради нея и на първата серия като разбрах, че е само гласа и бях shocking.gif обаче филма и така и така си е готин
Enchanted
Струва си гледането момичета!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.