Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ViruZzZ
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 26 2007, 22:05) *
Цитат(ViruZzZ @ Sep 26 2007, 21:45) *
Незнам аз сега от замундата разбрах,че има в www.subs.unacs.bg субс ама само за 1 епизод unsure.gif

Стига бе хора, 2ри епизод тъкмо излезе. Качествени субтитри не се правят за 2 часа. Имайте елементарно търпение.

Аз съм започнал да го гледам тоя сериал от вчера и още незнам кога излизат сериите и само казах,че знам за 1 епизод blush.gif

ThePinkDuck: Не съм визирала конкретно теб, а всички които постоянно питат за субтитри.
sladurkata_f
Знам...съжелявам много, попитах защото си помислих че евентуално може да има нужда от помощ...но както и да е blush.gif
DesiTo
Не беше лош епизода. Дано в следващите да не гледаме само лъскавите им партита.
Сериала не е от този тип, който да държи в напрежение до следващия епизод, поне при мен така се получава. И не се отличава с кой знае каква оригиналност.
Все още не мога да кажа кой ми е любимец, едва два епизода съм изгледала. Обаче, Джени изобщо не ми хареса как постъпи. Чък да постъпи с нея така, а тя след това да отиде при Белър. Която пък изобщо не я разбирам, да бъде с човек, който има чувства към най-добрата й приятелка ( и в този епизод го показа). А колко изкуствена беше сцената с приятелки й, когато говореха за Серена.
Макар че епизода беше доста драматичен, имаше и забавни моменти, отново с Дан и Серена, когато Дан и Нейт чакаха Серена и всички разбраха, че Чък знае.
Ще ми бъде интересно да видим Серена/Дан като двойка, но също така и Нейт/Серена. Може и тя да осъзнава, че е било грешка, но щом го е направила, значи и тя има чувства към него.
Определено родителите на всички ще вкарат доста интрига, най-вече майката на Серена.
MoLlY
Ами кога ще излезе следващата серияconfused.gifconfused.gifconfused.gif?
DesiTo
Цитат(MoLlY @ Sep 27 2007, 13:36) *
Ами кога ще излезе следващата серияconfused.gifconfused.gifconfused.gif?

На 3 октомври.
ladysunshine
Мерси много за снимчиците на Нейт голям е сладур
♥Didito♥
10x за снимките smile.gif
Roxanne
Днес си търсих книгите, но има само 2 и 3-та sad.gif
ViruZzZ
10х за снимките happy.gif
brooke_scott
мн ми харесаха първите 2 серии smile.gif супер е сериала, а ми беше мн гадно как в 2-ри епизод С и Дан постоянно се разминаваха, мн гадно се полу4аваше, но ина4е и двете сериики бяха мн готини, а най-мн ми харесват Серена, Дан и Нейт, и Блеър ме кефи, ама за сега само на външен вид
Nathan_Lee
Когато четох и гледах някакви промота, филмчето ми се стори лекооо тъпичко unsure.gif unsure.gif unsure.gif малко The OC боза, обаче, сега, когато вече изгледах епизод 1 мога да кажа, с ръка на сърцето, че филмчето се очертава много, много яко! Чакам си субтитрите за втори епизод и нямам търпение да го видя! Освен това Кристен Бел звучи много яко с ироничния си коментар зад кадър! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Много добре, само това мога да кажа + и актьорите са готини също rolleyes.gif
Tedds
Първата серия много ми хареса,искам да гледам и втора но няма ли субс още или поне на английски щото без субс ня се опрая пък много искам да гледам серията.
MoLlY
Ето линк за субтитрите на 2 епизод http://subs.sab.bz/index.php?st=25
ludoto_mimi
Цитат(MoLlY @ Sep 28 2007, 11:45) *
Ето линк за субтитрите на 2 епизод http://subs.sab.bz/index.php?st=25

Първо, линкът ти не води към субтитри и второ - тези в сайта са на английски. Все още няма български!
Гледайте малко!
MoLlY
Много се извинявам,но найстина не бях видяла,че субтитрите са на английски!!!
brooke_scott
няма зна4ение 4е са на английски, пак по-добре отколкото въобще да няма, а и доколкото видях Тедито попита за английски, така 4е не виждам проблем, 4е е постнала линка
MoLlY
Аз изгледах и джата епизода серияла е много як,но не може да се сравнява с OTH!!!С нетърпение чакам следващия епизод!!!! rolleyes.gif А отностно за субтитрите видях 4е Тедито иска субтитри няма значение на какъв език да са и затова ги пуснах пък и линка ми води към субтитрите!!!!!
brooke_scott
днес нямаше кво да правя а си бях изтеглила малко снимки и реших да направя някои неща, нз оба4е дали в тая тема мога да ги пусна, ако има проблем няма проблем да изтриете поста ми, макар 4е няма друга тема и не виждам къде мога да ги постна.та след толкова обяснения ето:
Серина и Нейт
Блеър и Нейт
Серина и Блеър
Дан и Серина
и ето това е като предишното, но има и Нейт
ViruZzZ
brooke_scott нещата ти са много хубави blush.gif особено за Блеър и Нейт и Серина и Дан smile.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Sep 28 2007, 19:46) *
brooke_scott нещата ти са много хубави blush.gif особено за Блеър и Нейт и Серина и Дан smile.gif

мерси blush.gif , мн ме зарадва, щот не мислех 4е са се полу4или кой знае колко добре unsure.gif
vivata123
Такааа..
Да си кажа и аз мнението за сериала. mrgreen[1].gif
Харесва ми, всмисъл-става, очаквах да е много зле и пълно клише, втори Ориндж каунти, ала-бала.. Пък то едно такова заинтригуващо.. rolleyes.gif В началото си мислех, че най ще ми хареса тази Серена(русата мацка беше тя, нали? unsure.gif ), обаче както винаги сбърках. Не знам какво я изживяват като героиня и че Блеър е гадната, обаче ако най-добрата ми френдка ми изиграе този номер не знам какво щях да я направя.. wacko.gif Не стига, че спала с гаджето й, ми после и нямала смелостта да си поеме последствията от действията си.. Може би затова единствената, която ме радва от сериала(жена) е Блеър. Джени пък ми е едно таквоа безлично момиче-всмисъл, да, тя е по-малка, ама нз, малко подмазвачка май ще си е.. Нейт ми е много сладникав пък.. Дан е голям симпатяга и много голям сладур. happy.gif И идва ред на любимеца ми-Чък! Не е нищо особено на пръв поглед, обаче винаги съм имала слабост към лоши момчета.. blush.gif Сигурно ще е много мазен в сериала, ама пък е най-колоритния. (:

Иии понеже е нормално не всички да мислят като мен, може би тук е мястото да подчертая, че това е моето лично мнение. Да не се обиди някой, че съм наредила някой, който харесва..
Помня аз в темата за отх к'ви простотии ставаха, соу, сори, ако съм била прекалено пряма в изказа си.
wink.gif
brooke_scott
vivata123 май си харесваш лошите във филма (за теб явно не, но по принцип в сериала си е така или поне в на4алото) wink.gif
Gossip Girl
Цитат(vivata123 @ Sep 28 2007, 19:57) *
Такааа..
Да си кажа и аз мнението за сериала. mrgreen[1].gif
Харесва ми, всмисъл-става, очаквах да е много зле и пълно клише, втори Ориндж каунти, ала-бала.. Пък то едно такова заинтригуващо.. rolleyes.gif В началото си мислех, че най ще ми хареса тази Серена(русата мацка беше тя, нали? unsure.gif ), обаче както винаги сбърках. Не знам какво я изживяват като героиня и че Блеър е гадната, обаче ако най-добрата ми френдка ми изиграе този номер не знам какво щях да я направя.. wacko.gif Не стига, че спала с гаджето й, ми после и нямала смелостта да си поеме последствията от действията си.. Може би затова единствената, която ме радва от сериала(жена) е Блеър. Джени пък ми е едно таквоа безлично момиче-всмисъл, да, тя е по-малка, ама нз, малко подмазвачка май ще си е.. Нейт ми е много сладникав пък.. Дан е голям симпатяга и много голям сладур. happy.gif И идва ред на любимеца ми-Чък! Не е нищо особено на пръв поглед, обаче винаги съм имала слабост към лоши момчета.. blush.gif Сигурно ще е много мазен в сериала, ама пък е най-колоритния. (:

Иии понеже е нормално не всички да мислят като мен, може би тук е мястото да подчертая, че това е моето лично мнение. Да не се обиди някой, че съм наредила някой, който харесва..
Помня аз в темата за отх к'ви простотии ставаха, соу, сори, ако съм била прекалено пряма в изказа си.
wink.gif

Ето нещо добре казано. Абсолютно съм съгласна с теб, като изключим това за Нейт, защото аз по принцип Чейс си го харесвам още преди Gossip Girl. Иначе за всичко си права. Аз харесвам Серена, но не я оправдавам, докато е ясно, че Блеър й прави напук, защото е наранена. Колкото до Джени, точно в дестятката, мислех, че ще е добро момиченце, а тя се оказа някаква супер нагаждачка, дразнеща работа. Дан е много голям сладур, няма как да не го обичаш. Ии не на последно място Чък, който и на мен ми стана много симпатичен, е, след втория епизод.
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Sep 28 2007, 18:40) *
днес нямаше кво да правя а си бях изтеглила малко снимки и реших да направя някои неща, нз оба4е дали в тая тема мога да ги пусна, ако има проблем няма проблем да изтриете поста ми, макар 4е няма друга тема и не виждам къде мога да ги постна.та след толкова обяснения ето:
Серина и Нейт
Блеър и Нейт
Серина и Блеър
Дан и Серина
и ето това е като предишното, но има и Нейт

Запазвам си на Сърина и Нейт и на Сърина и Блеър. Много ми харесаха smile.gif. Вяра, аз ти казах на тебе, че много ми хареса, ама нищо пак да кажа, че са много хубави smile.gif
ViruZzZ
Аз си запазвам Блеър и Нейт 10.gif
brooke_scott
добре, взимайте каквото искате, а аз утре може пак да понаправя нещо, ще видим, щом ви харесват толкова, бтв ако някой иска може да си поръ4а нещо, но нямам мн снимки, най-добре ще е да ми пращтате снимки wink.gif
ViruZzZ
супер 4.gif 4.gif 4.gif
Tedds
Охоо сериала вече си има подфорум.Бравос smile.gif
FrAgMaKeR
Поради големият потенциал и интереса към сериала, го заслужава. smile.gif
ViruZzZ
10х blush.gif
ViruZzZ
Вече има субс за 2 епизод http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=8103 4.gif
brooke_scott
еее супер 1-во за подфорума и после 10х за субтитрите, аз го гледах на английски де, но друго си е преведено wink.gif
Tedds
Е да и аз разбрах за субовете.Много 10х. smile.gif
ladysunshine
Аааа вече си има подфорум браво браво smile.gif много се радвам.
И много много благодаря за субтитрите, че нямам търпение да изгледам новото епизодче
MoLlY
Разбрах че са били предвидели 4ри епизода и ако рейтинга е слаб ще ли да го махнат!!!! sad.gif sad.gif sad.gif Незнам да ли информацията е надежна,но разбрах също,че в Америка не го гледали много!!! wink.gif wink.gif wink.gif Пак казвам не съм сигурна за информацията...
ViruZzZ
И аз същото го четох mellow.gif
brooke_scott
аааааааааа няма искам цял сезон, не е 4естно
ladysunshine
Аааа баси бе няма такива работи и аз искам цял сезон. Какво е това нещо. Те какви реклами му правиха предполага се, че ще го гледат
MoLlY
Доно да не става както с Hidde Paulms големите реклами голямото нещо и ко накрая го спрехя щот американците не го гледат.....!!!!!
ViruZzZ
Аз разбрах,че са предвидени 4 епизода и ще видат от рейтинга дали да го продължават 1iangr[1].gif Сега търса сайта да вида дали източника ми е бил прав biggrin.gif
ЕДИТ: Явно не е бил прав,защото във tv.com има инфо за 5 епизод 4part[1].gif http://www.tv.com/gossip-girl/show/68744/e...g=tabs;episodes
brooke_scott
йееееееееееее ще има серии
MoLlY
Дано да има и цял сезон!!!! wink.gif
brooke_scott
Цитат(MoLlY @ Sep 29 2007, 23:55) *

дам вси4ки на това се надяваме worthy.gif
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 00:05) *
Цитат(MoLlY @ Sep 29 2007, 23:55) *

дам вси4ки на това се надяваме worthy.gif

А може би два 10.gif
brooke_scott
те направят ли един зна4и че се гледа, а в такъв случай ще има голяма вероятност да направят и втори сезон wink.gif
Катeто
надявам с еда има повечко серии,сериала е много добър,жалко само че излзиат на една седмица и ни държат толкова много в напрежение mad.gif ,но пък така е по-интересно накрая smile.gif
niveto
хора сериала ми се вижда мн як ама има ли някаде субсconfused.gif
Menna
27 теми за един ден? Какво правите, хора? blink.gif
Колкото до сериала, нещо му липсва, определено. По-нататък ще видим. biggrin2.gif
niveto
току що изгледах 2те серии и мн ми хареса сериалчето!а този дан е голям сладур!!!!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.