ViruZzZ
Sep 26 2007, 21:19
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 26 2007, 22:05)

Цитат(ViruZzZ @ Sep 26 2007, 21:45)

Незнам аз сега от замундата разбрах,че има в www.subs.unacs.bg субс ама само за 1 епизод

Стига бе хора, 2ри епизод тъкмо излезе. Качествени субтитри не се правят за 2 часа. Имайте елементарно търпение.
Аз съм започнал да го гледам тоя сериал от вчера и още незнам кога излизат сериите и само казах,че знам за 1 епизод
ThePinkDuck: Не съм визирала конкретно теб, а всички които постоянно питат за субтитри.
sladurkata_f
Sep 26 2007, 21:39
Знам...съжелявам много, попитах защото си помислих че евентуално може да има нужда от помощ...но както и да е
DesiTo
Sep 27 2007, 12:44
Не беше лош епизода. Дано в следващите да не гледаме само лъскавите им партита.
Сериала не е от този тип, който да държи в напрежение до следващия епизод, поне при мен така се получава. И не се отличава с кой знае каква оригиналност.
Все още не мога да кажа кой ми е любимец, едва два епизода съм изгледала. Обаче, Джени изобщо не ми хареса как постъпи. Чък да постъпи с нея така, а тя след това да отиде при Белър. Която пък изобщо не я разбирам, да бъде с човек, който има чувства към най-добрата й приятелка ( и в този епизод го показа). А колко изкуствена беше сцената с приятелки й, когато говореха за Серена.
Макар че епизода беше доста драматичен, имаше и забавни моменти, отново с Дан и Серена, когато Дан и Нейт чакаха Серена и всички разбраха, че Чък знае.
Ще ми бъде интересно да видим Серена/Дан като двойка, но също така и Нейт/Серена. Може и тя да осъзнава, че е било грешка, но щом го е направила, значи и тя има чувства към него.
Определено родителите на всички ще вкарат доста интрига, най-вече майката на Серена.
Ами кога ще излезе следващата серия

?
DesiTo
Sep 27 2007, 13:41
Цитат(MoLlY @ Sep 27 2007, 13:36)

Ами кога ще излезе следващата серия

?
На 3 октомври.
nadezhda_had
Sep 27 2007, 15:05
ladysunshine
Sep 27 2007, 15:41
Мерси много за снимчиците на Нейт голям е сладур
♥Didito♥
Sep 27 2007, 16:20
10x за снимките
Roxanne
Sep 27 2007, 17:21
Днес си търсих книгите, но има само 2 и 3-та
ViruZzZ
Sep 27 2007, 18:02
10х за снимките
brooke_scott
Sep 27 2007, 19:01
мн ми харесаха първите 2 серии

супер е сериала, а ми беше мн гадно как в 2-ри епизод С и Дан постоянно се разминаваха, мн гадно се полу4аваше, но ина4е и двете сериики бяха мн готини, а най-мн ми харесват Серена, Дан и Нейт, и Блеър ме кефи, ама за сега само на външен вид
Nathan_Lee
Sep 27 2007, 21:16
Първата серия много ми хареса,искам да гледам и втора но няма ли субс още или поне на английски щото без субс ня се опрая пък много искам да гледам серията.
Ето линк за субтитрите на 2 епизод
http://subs.sab.bz/index.php?st=25
ludoto_mimi
Sep 28 2007, 11:13
Цитат(MoLlY @ Sep 28 2007, 11:45)

Ето линк за субтитрите на 2 епизод
http://subs.sab.bz/index.php?st=25Първо, линкът ти не води към субтитри и второ - тези в сайта са на английски. Все още няма български!
Гледайте малко!
Много се извинявам,но найстина не бях видяла,че субтитрите са на английски!!!
brooke_scott
Sep 28 2007, 13:36
няма зна4ение 4е са на английски, пак по-добре отколкото въобще да няма, а и доколкото видях Тедито попита за английски, така 4е не виждам проблем, 4е е постнала линка
Аз изгледах и джата епизода серияла е много як,но не може да се сравнява с OTH!!!С нетърпение чакам следващия епизод!!!!

А отностно за субтитрите видях 4е Тедито иска субтитри няма значение на какъв език да са и затова ги пуснах пък и линка ми води към субтитрите!!!!!
brooke_scott
Sep 28 2007, 18:40
днес нямаше кво да правя а си бях изтеглила малко снимки и реших да направя някои неща, нз оба4е дали в тая тема мога да ги пусна, ако има проблем няма проблем да изтриете поста ми, макар 4е няма друга тема и не виждам къде мога да ги постна.та след толкова обяснения ето:
Серина и Нейт Блеър и Нейт Серина и БлеърДан и Серинаи ето
това е като предишното, но има и Нейт
ViruZzZ
Sep 28 2007, 18:46
brooke_scott нещата ти са много хубави

особено за Блеър и Нейт и Серина и Дан
brooke_scott
Sep 28 2007, 18:52
Цитат(ViruZzZ @ Sep 28 2007, 19:46)

brooke_scott нещата ти са много хубави

особено за Блеър и Нейт и Серина и Дан

мерси

, мн ме зарадва, щот не мислех 4е са се полу4или кой знае колко добре
vivata123
Sep 28 2007, 18:57
Такааа..
Да си кажа и аз мнението за сериала.
Харесва ми, всмисъл-става, очаквах да е много зле и пълно клише, втори Ориндж каунти, ала-бала.. Пък то едно такова заинтригуващо..
В началото си мислех, че най ще ми хареса тази Серена(русата мацка беше тя, нали?
), обаче както винаги сбърках. Не знам какво я изживяват като героиня и че Блеър е гадната, обаче ако най-добрата ми френдка ми изиграе този номер не знам какво щях да я направя..
Не стига, че спала с гаджето й, ми после и нямала смелостта да си поеме последствията от действията си.. Може би затова единствената, която ме радва от сериала(жена) е Блеър. Джени пък ми е едно таквоа безлично момиче-всмисъл, да, тя е по-малка, ама нз, малко подмазвачка май ще си е.. Нейт ми е много сладникав пък.. Дан е голям симпатяга и много голям сладур.
И идва ред на любимеца ми-Чък! Не е нищо особено на пръв поглед, обаче винаги съм имала слабост към лоши момчета..
Сигурно ще е много мазен в сериала, ама пък е най-колоритния. (:
Иии понеже е нормално не всички да мислят като мен, може би тук е мястото да подчертая, че това е моето лично мнение. Да не се обиди някой, че съм наредила някой, който харесва..
Помня аз в темата за отх к'ви простотии ставаха, соу, сори, ако съм била прекалено пряма в изказа си.
brooke_scott
Sep 28 2007, 19:12
vivata123 май си харесваш лошите във филма (за теб явно не, но по принцип в сериала си е така или поне в на4алото)
Gossip Girl
Sep 28 2007, 19:17
Цитат(vivata123 @ Sep 28 2007, 19:57)

Такааа..
Да си кажа и аз мнението за сериала.
Харесва ми, всмисъл-става, очаквах да е много зле и пълно клише, втори Ориндж каунти, ала-бала.. Пък то едно такова заинтригуващо..
В началото си мислех, че най ще ми хареса тази Серена(русата мацка беше тя, нали?
), обаче както винаги сбърках. Не знам какво я изживяват като героиня и че Блеър е гадната, обаче ако най-добрата ми френдка ми изиграе този номер не знам какво щях да я направя..
Не стига, че спала с гаджето й, ми после и нямала смелостта да си поеме последствията от действията си.. Може би затова единствената, която ме радва от сериала(жена) е Блеър. Джени пък ми е едно таквоа безлично момиче-всмисъл, да, тя е по-малка, ама нз, малко подмазвачка май ще си е.. Нейт ми е много сладникав пък.. Дан е голям симпатяга и много голям сладур.
И идва ред на любимеца ми-Чък! Не е нищо особено на пръв поглед, обаче винаги съм имала слабост към лоши момчета..
Сигурно ще е много мазен в сериала, ама пък е най-колоритния. (:
Иии понеже е нормално не всички да мислят като мен, може би тук е мястото да подчертая, че това е моето лично мнение. Да не се обиди някой, че съм наредила някой, който харесва..
Помня аз в темата за отх к'ви простотии ставаха, соу, сори, ако съм била прекалено пряма в изказа си. 
Ето нещо добре казано. Абсолютно съм съгласна с теб, като изключим това за Нейт, защото аз по принцип Чейс си го харесвам още преди Gossip Girl. Иначе за всичко си права. Аз харесвам Серена, но не я оправдавам, докато е ясно, че Блеър й прави напук, защото е наранена. Колкото до Джени, точно в дестятката, мислех, че ще е добро момиченце, а тя се оказа някаква супер нагаждачка, дразнеща работа. Дан е много голям сладур, няма как да не го обичаш. Ии не на последно място Чък, който и на мен ми стана много симпатичен, е, след втория епизод.
ladysunshine
Sep 28 2007, 19:51
Цитат(brooke_scott @ Sep 28 2007, 18:40)

днес нямаше кво да правя а си бях изтеглила малко снимки и реших да направя някои неща, нз оба4е дали в тая тема мога да ги пусна, ако има проблем няма проблем да изтриете поста ми, макар 4е няма друга тема и не виждам къде мога да ги постна.та след толкова обяснения ето:
Серина и Нейт Блеър и Нейт Серина и БлеърДан и Серинаи ето
това е като предишното, но има и Нейт
Запазвам си на Сърина и Нейт и на Сърина и Блеър. Много ми харесаха

. Вяра, аз ти казах на тебе, че много ми хареса, ама нищо пак да кажа, че са много хубави
ViruZzZ
Sep 28 2007, 19:52
Аз си запазвам Блеър и Нейт
brooke_scott
Sep 28 2007, 19:57
добре, взимайте каквото искате, а аз утре може пак да понаправя нещо, ще видим, щом ви харесват толкова, бтв ако някой иска може да си поръ4а нещо, но нямам мн снимки, най-добре ще е да ми пращтате снимки
ViruZzZ
Sep 28 2007, 19:59
Охоо сериала вече си има подфорум.Бравос
FrAgMaKeR
Sep 28 2007, 20:26
Поради големият потенциал и интереса към сериала, го заслужава.
ViruZzZ
Sep 28 2007, 20:29
10х
ViruZzZ
Sep 28 2007, 20:43
brooke_scott
Sep 28 2007, 21:21
еее супер 1-во за подфорума и после 10х за субтитрите, аз го гледах на английски де, но друго си е преведено
Е да и аз разбрах за субовете.Много 10х.
ladysunshine
Sep 29 2007, 11:18
Аааа вече си има подфорум браво браво

много се радвам.
И много много благодаря за субтитрите, че нямам търпение да изгледам новото епизодче
ViruZzZ
Sep 29 2007, 20:35
И аз същото го четох
brooke_scott
Sep 29 2007, 20:42
аааааааааа няма искам цял сезон, не е 4естно
ladysunshine
Sep 29 2007, 20:54
Аааа баси бе няма такива работи и аз искам цял сезон. Какво е това нещо. Те какви реклами му правиха предполага се, че ще го гледат
Доно да не става както с Hidde Paulms големите реклами голямото нещо и ко накрая го спрехя щот американците не го гледат.....!!!!!
ViruZzZ
Sep 29 2007, 22:17
Аз разбрах,че са предвидени 4 епизода и ще видат от рейтинга дали да го продължават
![1iangr[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1iangr[1].gif)
Сега търса сайта да вида дали източника ми е бил прав

ЕДИТ: Явно не е бил прав,защото във tv.com има инфо за 5 епизод
http://www.tv.com/gossip-girl/show/68744/e...g=tabs;episodes
brooke_scott
Sep 29 2007, 22:34
йееееееееееее ще има серии
Дано да има и цял сезон!!!!
brooke_scott
Sep 29 2007, 23:05
Цитат(MoLlY @ Sep 29 2007, 23:55)

дам вси4ки на това се надяваме
ViruZzZ
Sep 30 2007, 00:26
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 00:05)

Цитат(MoLlY @ Sep 29 2007, 23:55)

дам вси4ки на това се надяваме

А може би два
brooke_scott
Sep 30 2007, 10:23
те направят ли един зна4и че се гледа, а в такъв случай ще има голяма вероятност да направят и втори сезон
Катeто
Sep 30 2007, 12:32
надявам с еда има повечко серии,сериала е много добър,жалко само че излзиат на една седмица и ни държат толкова много в напрежение

,но пък така е по-интересно накрая
niveto
Sep 30 2007, 15:45
хора сериала ми се вижда мн як ама има ли някаде субс
27 теми за един ден? Какво правите, хора?
Колкото до сериала, нещо му липсва, определено. По-нататък ще видим.
niveto
Sep 30 2007, 17:42
току що изгледах 2те серии и мн ми хареса сериалчето!а този дан е голям сладур!!!!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.