Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Menna

Не четете, ако не искате да знаете какво ще се случи

sulu
shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
И какво Нейтън ще е парализиран?Баце кво стана...
Bloody_Tears
И ще има проблеми с алкохола... dry.gif Пфффф, нямам думи просто sleep.gif sleep.gif
*BringMeToLife*
не не не не не нееее..Нейтънчоо mad.gif е що така ве..за другите се нещо добро,а за него.. sad.gif
Adorkable
Нови персонажи,нови любимци,какво по-хубаво biggrin2.gif ?
Само това ,което причиняват на Нейт хич не ми се нрави dry.gif .
А ако научите дали Джейк ще се върне свиркайте ^^.
::Brooke::Davis::
Изглежда интересно wink.gif
Но как може да причинят такова нещо на Нейт. cry.gif
На всички им се е случило нещо хубаво, само той горкичкия ... парализиран ,проблеми с алкохола , по-дълга коса... blink.gif
Gossip Girl
Жалко за Нейтън..Само на мен ли ми се струва, че филма заприличва на "Дързост и красота"?
ПП. С Карън и Лили какво ще стане..Има ли някакво инфо?
an14ka
ей верно тва за Нейтън е много гадно, но според мен няма на4ин по-кусно да не се оправи,просто мисля 4е е невъзможно

ина4е мисля 4е 6те буде доста добър сезон (както си4ки досега) rolleyes.gif
Adorkable
Цитат(Prinston Girl @ Jul 24 2007, 03:03) *
Само на мен ли ми се струва, че филма заприличва на "Дързост и красота"?

Не всъщност.Още от средата на 3-ти сезон започнаха по-слабите серии,и в 4-ти сезон си е една най-обикновена сапунка.
Като гледам Грег е нещо като Крис номер 2 biggrin2.gif .

lyoni
леле горкия неит тва кадето му го при4иниха 6те е ужасно 9.gif
last_unicorn
ее, нейтън няма да е парализиран за дълго, 100%. то пък не може за всички хубаво, мн розово ще стане. особено на фона на екшъна от 3 и 4 сезон, дето живееха в болницата предимно и катастрофираха през ден biggrin2.gif
Nathan & Haley fenka
Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее. cry.gif Как може да пичиняват това на Нейтън? Той е любимият ми персанаж. Силно се надявам да е само времено парализиран и да се оправи.
Veneraf
хмм да тъпа работа за Неит ма кво да се праии ... wacko.gif wacko.gif
vasinka_{P}
Гадно е това което ще се случва с Нейтън, малко почна да заприличва на сапунка. Но ми се струва че пети сезон ще е интересен
hilary
По всичко личи ,че ще бъде интересно ,особено първите епизоди...интересно как ли ще променят другите и основно Хейли.Хубаво е ,че ще има нови персонажи ,време беше ...ще го видим и Лукасчо с бавачката ,може би и Пейтън ще е с друг по-нататък ,нз...Само тва с Нейтън много много не ми се нрави.,защо все него искат да 'пропадне' mad.gif ,дано не е през цялото време така.Иначе се радвам като цяло за всичко ,което предстои да стане...искам по-бързо да идва януари..липсват ми blush.gif rolleyes.gif

А ,щях да забравя ..,явно след като махнат Карън ,Деб и Белия ,нещата ще са насочени повече към Главните си герои и новите може би...
А относно коментарите ,че заприличвал на Дързост и Красота ,изобщо не е вярно,всеки сезон си е хубав сам за себе си ,всеки е различен ,все пак тва си им е живота и мисля ,че скоро няма да ми писне ,колкото и да си засукват...А на който не им харесва да не гледат. dry.gif
ani4ka_89
Това за Нейт и на мен хич не ми допада, а и като цяло историята не ми звучи много добре, но се надявам да ме изненадат с новия сезон. Освен това Уайти ще ми липсва... Но мисълта за нова песен на Бетани ме радва и ще я чакам с нетърпение.
[dEs]
Цитат(last_unicorn @ Jul 24 2007, 14:15) *
ее, нейтън няма да е парализиран за дълго, 100%. то пък не може за всички хубаво, мн розово ще стане. особено на фона на екшъна от 3 и 4 сезон, дето живееха в болницата предимно и катастрофираха през ден biggrin2.gif

Еее те и тоз сезон ще си поживеят в болницата. Първият е Нейт, то там им стана като втори дом. Само Брук не е влизала, но явно това щесе промени. Но не може всичко да е розово. амо да не стане някоя блуткава сапунка. И какво ли ще стане с Карън щом Брук ще отвори бутик на мястото на кафето, дали ще остане в сериала? А Нейт няма дълго да е в това състояние нали ще се върнат и ще му помогнат... Абе може и да е интересно.
Claire
Да бе-ебаси-всички се радват на живоота,а Нейт?!?!? Той ми е любимия актьор,ако продължават с тия мизерии-защо винаги той трябва да стада confused.gif ;(
kelly_93
Незнам..това за Нейтън хич не ми хареса!Добре де неразбирам защо той,а не някой друг ?!?! Но като цяло историята ми се струва интересна и се надявам серияла да не стане няква боза!То си е ясно,че няма да бъде като в 1-ви сезон например,но все пак...Хубаво е,че ще има нови герои,ама само да не стане така,че цялото внимание да се насочи върху тях,а главните да останат на заден план,както според мен се случваше от време на време!
Devil^Rose^^
Многоо нови персонажи unsure.gif което мен не ме радва особено. Все пак нормално - всички са пръснати на някаде и няма как да си стоят сами mrgreen[1].gif
А щом махат Карън и там другите изглежда че нашите хора ще заемат техните места и отделно ще си има разни тийнове от гимназията. Сериална ще стане неузнаваем в сравнение с първоначалния замисъл ..
Vaninka87
То май ще е като друг сериал, само че с познати персонажи sad.gif Нещо много не ми харесва ама ще потърпим и ще видим smile.gif А аз да попитам за всеки случай rolleyes.gif Знаете ли дали има жъзможност и по-рано да излезне серия от Януари 2008? unsure.gif
siska
нещо не ми допада това, че Нейтън се алкохолизирал или че е парализиран.Хубаво е че Пейт и Хейли ще работят заедно, явно и Брук се е уредила добре, но проблемите около Нейли не ми харесват много и Нейтън с още по-дълга коса...то е ясно, че неможе да мине без проблеми, но чак така... е ще видм догодина wink.gif
Катeто
много нови персонажи и на мен малко ми заприличва на ''дързост и красота''... и как нейтън ще е паралезиран.пффф
lantrix
Цитат(Adorkable @ Jul 24 2007, 09:11) *
Цитат(Prinston Girl @ Jul 24 2007, 03:03) *
Само на мен ли ми се струва, че филма заприличва на "Дързост и красота"?

Не всъщност.Още от средата на 3-ти сезон започнаха по-слабите серии,и в 4-ти сезон си е една най-обикновена сапунка.
Като гледам Грег е нещо като Крис номер 2 biggrin2.gif .

Когато ми кажат,че сериала се превръща в "Дързост и красота" коня ми умира .. какви са тия глупусти,че 3-ти и 4-ти сезон не стрували .. та те са може би най-интерестните толкова много поука може да се извлече,че е цяла инциклопедия.Истинските фенове на "Уан Три Хил" не мислят като вас.

ПС: Това което разбрах за Нейтън никак не ми се нрави.Учквах от него доста игра в 5ти сизон,понеже баскетбола не е в повече както в 1-ви сизон.Също така се надявам,че Лукас ще зареже това нещо да бъде тренъор,защото е още много младичък за тази отговорност,а и може да играе още .. да се надяваме,че ще го видим да играе.

БТВ: 5-ти сизон е последен и можеби,ще се опитат да го направят най-динамичен така,че ни остава да видим какво ще струва ..
bo7evka
ОоО аз ви казах, че пак ще се ходи до болницата biggrin2.gif ба*си вече чусвтвам как провалят серяла е надвявам се да не стане така де ама ohmy.gif и Нейтън с по-дълга коса shocking.gif 18.gif и ще с пропие wacko.gif иии всияко Гано на Нейтън mad.gif тцтцтц не се притеснявайте очаквайте скоро 1945 епизод на ОТХ който ще излезне през 2090 заради кратките паузи между сезоните тогава очаквайте да Джеймс да е пораснал и да учи в Три Хийл заедно със Лили която тайно ще обича happy.gif бухахах
Estell
На мен пък всичко ми звучи доста интересно. Ще си видим любимците порастнали и осъществили мечтите си. И новите герои звучат обещаващо. Надявам се на един готин сезон. То няма начин да няма драма, но дано да е по-малко все пак. Единствено ще ми е мъчно за Уайти. sad.gif
Tedds
Доста ще е интересно,много гадно се получава с Нейтън,има нови герои,абе мисля че ще е супер 5ти сезон!
Summer
От всичко, което прочетох не ми хареса само това, че Нейтън ще има доста проблеми. И все пак Пейтън и Лукас се разделят, така че може да има надежда за Брук и Лукас, но се съмнявам малко. На Брук сигурно пак ще и лепнат някой нов, незнаен... rolleyes.gif
[dEs]
Цитат(Summer @ Jul 27 2007, 18:07) *
От всичко, което прочетох не ми хареса само това, че Нейтън ще има доста проблеми. И все пак Пейтън и Лукас се разделят, така че може да има надежда за Брук и Лукас, но се съмнявам малко. На Брук сигурно пак ще и лепнат някой нов, незнаен... rolleyes.gif

Ее то остана още един път да ги съберат Лукас и Брук. Ще стане доста банално. След 4-ри години пак да са заедно. Брук трябва е да голяма мазохистка, а Люк не знам какъв вече.
А Нейтън щесе оправи проста няма как иначе. Проста не може да свърши така гадно.
За новите персонажи не съм чела, но се надявам, че няма да са център на вниманието в 5-, сезон иначе няма да е one tree hill. Ще гледаме апък след това ще видим дали е като "Дързост и красота".
brooke_d
Хич не ми се харесват всички неща които казват че ще станат! Определено не трябваше да правят 5 сезон! Серияла си беше за живота в училише а не след училише! sad.gif По-добре да си бяхме останли с добрите спомени за филма от колкото да се разочароваме накрая.....Искрено се надявам да не съм права и сезона да е хубва но не ми се вярва... ;( По-дбре да бяха направили един или два епизода а не цял сезон
Miss_Duff
Лейтън - няма да са заедно!?Не знам,странно ми се вижда,при положение,че не искаха заминаването за колеж да попречи на връзката им.Вече прекалиха с разделите и събиранията.. unsure.gif
Нейли - cry.gif мога да кажа само "Защооо няма радост за теб и за мен?!?" Не,сериозно - това е много гадноо.. sad.gif
Брукас - очевидно няма шанс за тях,но хубавото е,че всеки поотделно е добре. smile.gif За Брук бях сигурна,че ще има успех в модата. happy.gif
The Rivercourt Boys - супер е,че не се разделят. cool.gif
Брейтън - много жалко,че изгубват връзка.. Тц,тц.. closedeyes.gif

Очертава се интересен и драматичен сезон.. Особено за Нейт .. ;(
Be`YouRseLf
Eее, това изобщо не е сериала който беше.Вярно, понякога е нужно развитие, разнообразие, но това не ми харесва.Сериала си беше за живота на едни объркани тийнейджъри, а сега какво? - успехите и неуспехите на вече възрастни хора.Абе, както и да е, все пак ще го гледам, пък дано си заслужава интереса wink.gif
mimizz
Доколкото аз разбрах 1) Ще има още сезони, поне един - 6-ти, по думите на София Буш в едно интервю.
2) По-голямата част от петия сезон ще представлява ретроспекция на изминалите четири години, през очите на героите...

Това е. Но наистина се надявам да тръгне през есента, а не през януари.

Между другото... Днес започват снимките на 5-ти сезон!!!
ioanka_vt
Ехее супер ще е инт.! И чувам тука че пак ще има Брукас ! Ще е доста инт. този сезон осеща се! Спох бе хора Нейт ще се оправи! Тфа е ако чуете нещо ново свиркайте smile.gif
Tedds
Цитат(ioanka_vt @ Jul 29 2007, 19:29) *
Ехее супер ще е инт.! И чувам тука че пак ще има Брукас ! Ще е доста инт. този сезон осеща се! Спох бе хора Нейт ще се оправи! Тфа е ако чуете нещо ново свиркайте smile.gif

О ако това което чуваш е вярно,уу супер!Дано да тръгне есента серияла че тогаз почва чилище да се разтоварваме малко biggrin.gif
ioanka_vt
За съжеление няма да е на есен mad.gif
MoRJiNi_F
Цитат(brooke_d @ Jul 28 2007, 14:05) *
Хич не ми се харесват всички неща които казват че ще станат! Определено не трябваше да правят 5 сезон! Серияла си беше за живота в училише а не след училише! sad.gif По-добре да си бяхме останли с добрите спомени за филма от колкото да се разочароваме накрая.....Искрено се надявам да не съм права и сезона да е хубва но не ми се вярва... ;( По-дбре да бяха направили един или два епизода а не цял сезон

Подкрепям те с две ръце и два крака! Режисьорите базират на успеха на досегашната си работа и сякаш това ги кара да не се стараят вече. Толкова хубави неща станаха ,а сега всичко се разваля, губи се първоначалния замисъл на филма ... Аи днт лайк дат! ;(
Hotty
А това на какъв период от време става след Сезон 4,би трябвало поне 5 години да минат rolleyes.gif

Цитат(MoRJiNi_F @ Jul 31 2007, 19:51) *
Цитат(brooke_d @ Jul 28 2007, 14:05) *

Подкрепям те с две ръце и два крака! Режисьорите базират на успеха на досегашната си работа и сякаш това ги кара да не се стараят вече. Толкова хубави неща станаха ,а сега всичко се разваля, губи се първоначалния замисъл на филма ... Аи днт лайк дат! ;(

Според мене грешите и двете супер много.Да не би ние след училище ще спрем да живеем?Филма има много силна психологическа и емоционална страна затова е добре доста деца да изеастват с него! wink.gif
HooRiyA
~Истина е,че живота не е рози и финтифлюшки,но според мен малко са прекалили със "участта" на някои персонажи.
Надявам се да е по-интересно все пак,де..Четвърти сезон,лично на мен не ми хареса особено.
И другаде бях писала,че разтягат прекалено много локуми 0.0
В един момент може и да заприлича на "Дързост и Красота" \Абе,тва още го дават,нали ??\
Ениуей.. Някой по-горе беше казал,че режисьорите разчитат на стария си успех и не се стараят толкова да измислят нещо друго.То е най-лесно да се мислят лоши работи...
Другия вариянт е просто да са изгубили музата си biggrin2.gif
Допада ми самата идея за сериала.Реалистично е,макар от време на време да прекаляват с фантасмагорийтИ.
Но честно да ви кажа,когато гледам нещо предпочитам то да ми прави по-добро настроение,а не да го доскапва.
Всеки си има свой живот,който не винаги е розов... И малко.. кофти..

Не задължавам никой да мисли като мен,изказвам си мнението.
10.gif

Nasi
Продължавам да съм на мнение, че трябваше всичко да си свърши с четвърти сезон.

Не знам, на мен историята на Нейтън ми се струва доста реалестична и има потенциал. Още миналото лято си знаех, че ще му измислят контузия, за да не може да играе и той в НБА(просто сериалът не може да си позволи да снима такъв тип сцени), но пък чак да го парализират ще е доста брутално и депресиращо за гледане.

Колкото за останалите, всичко е предвидимо, малко нелогично всеки да работи това за което е мечтал от малък, но това все пак е ОТН и там всичко е възможно.

Колкото за триъгълника според мен историята ще се развие така: в началото Лукас ще е или с тази Линдзи или с бавачката, по-ксъсно може да ги смени. През цялото време ще се пускат сигнали, че един път показва чувства към Брук, втори път към Пейтън. Така феновете и на Брукас и на Лейтън ще имат материал за спорове една година да си доказват коя е "по-добра" за Лукас. И в края на сериала последните един два епизода ще стане ясно коя ще бъде или пък Марк ще постъпи правилно и ще направи така, че да остави въпроса отворен, т.е. да не стане ясно с кой ще е Лукас.

* Бутнали са декорите за Кафето на Карън, което потвърждава и това, че нея няма да я в идим.
* Тези дни по време на снимките са видяли, че Бетъни(Хейли) е с тъмна къса коса. Може би нещо такова: тук.
* Има информация и за две от новите актриси:
Daphne Zuniga - Лидия - съветничка на Брук.

Michaela McManus - Линдзи - аситентка на Лукас.

Adorkable
Супер,Хейли отново е брюнетка biggrin2.gif .
Да казват и другите актьори,че не издържам.
Колкото до триъгълника-мисля,че ще се окажеш права- то Лукас се натиска на всяко човекоподобно от женски пол blink.gif .
*BringMeToLife*
Тази асистентката на Лукас е готина бе unsure.gif
А съветничката на Брук ... старичка ми се вижда и злобна biggrin2.gif

Ако има снимки на главните герой [ Нейтън,Брук,Пейтън,Хейли,Лукас ] дайте да видим,щото съм особенно любопитна колко е дълга косата на Нейтън .. sick1.gif

{HoNeY}
Цитат([= nAuGhty_gIrL =] @ Aug 1 2007, 12:39) *

Ако има снимки на главните герой [ Нейтън,Брук,Пейтън,Хейли,Лукас ] дайте да видим,щото съм особенно любопитна колко е дълга косата на Нейтън .. sick1.gif

И аз..ъъ..не мога да си представя Нейт с дълга коса! blink.gif Много съм любопитна да видя как изглежда! Е, то на хубави хора всичко им отива... biggrin2.gif
Иначе нещо не съм особено "запленена" от съветничката на Брук и асистентката на Лукас, ще чакам да им видя ролите... smile.gif
brooke'n'lucas
До преди малко се ровех във ФФ и ето няколко спойлерчета:

Пол е потвърдил, че ще се завърне за петия сезон.
Лий също ще се върнe.

Прическите:
Брук-косата й е малко по-дълга, тъмно кафява и накъдрена.
Хейли-косата й е къса и кафява.
Пейтън-нейната е права, кафява с малко русо...Изглежда всички стават брюнетки biggrin2.gif
Лукас-ще е като в началото на 4 сезон, но тоя път не е изрусен.
Джеймс е на паничка.
И най-хубавото... Нейтън НАЙ-СЕТНЕ СЕ Е ПОДСТРИГАЛ...горкия...ще трябва да носи перука за някои сцени 18.gif

Цитат
nhlover4ever on FF: James' hair is cut, but it's NOT shaved. Like I said, he won't do that again unless for a role. However, it is short- just the way he likes it.

Кафето на Карън НЯМА да го има.
Кафето на Карън 1
Кафето на Карън 2
Кафето на Карън 3
Кафето на Карън 4

Предполага се, че на негово място ще направят бутик за Брук.

Лидия ще участва само в 5 епизода.
За Линдзи не се знае точно в колко еп. ще участва, но ще са малко.

Заглавието на 5х01- “Four years, six months, and two days”<- НЕ е сигурно

Ред на сцените в първия епизод:

Сцена 2- Къщата на Нейли. Джеймс е отвън и играе баскетбол.
Сцена 3- Къщата на Нейли. Нейтън гледа сина си. Разговора на Хейли с него.
Сцена 4- Първата сцена на Брук в този епизод. Сцената м/у Брук и Милисънт в Clothes Over Bro's.
Сцена 5- Първата сцена на Пейтън. Тя е в звукозаписното студио с Дейв.
Сцена 6- Сцената м/у Хейли/Лукас/Джеймс в класната стая на THH.
Сцена 10- Първата сцена на Маут-среща Алис в ТВ станцията.
Сцена 12- Пейтън слуша cd.
Сцена 13- Сегашни дни. Нейтън изважда маратонката с номера му от кутия.
Сцена 14- Флашбек с Бари, Агента на Нейтън, представяйки маратонката.
Сцена 15- Стаята на Лукас през нощта. Флашбек от подписването на книгата му в Лос Анджелис.
Сцена 21- Фърги, Скилс и Джънк играят баскетбол с Джеймс.
Сцена 22- Сцена м/у Пейтън и Дейв.
Сцена 23- Апартамента на Скилс и Маут. Момчетата си играят с Джеймс.
Сцена 37- Сцена м/у Лукас и Линдзи в офиса й.
Сцена 38- Алис изразява презрението си към Маут по станцията.
Сцена 39- Сцена в офиса на Брук. Тя гледа интервюто си по MTV, когато Лидия влиза.
Сцена 41- Джеймс влиза при Нейтън и вижда, че баща му пие отново.
Сцена 42- Флашбек. Грег/Нейтън/Лукас в бара; Грег блъска Нейтън; Лукас обеждава Нейтън да отстъпи.
Сцена 43- Флашбек все още. Нейтън влиза в Range Rover;Лукас отива до него и се опитва да го убеди да не кара.
Сцена 44- Сегашни дни. Нейтън, в инвалидната количка, си спомня.
Сцена 45- Пейтън пристига на летището на Три Хил.
Сцена 46- Пейтън е в гараж; маха покривалото на колата си.
Сцена 47- Лукас се рови в бюфета си и намира снимки.
Сцена 48- Пейтън среща Моли извън старата си къща.
Сцена 49- Сцената м/у Пейтън и Моли в спалнята.
Сцена 50- Брук казва чао на Милисънт, влизайки в лимузината.
Сцена 51- Сегашни дни. Нейтън гледа видеото от деня на черновата отново.
Сцена 52- Флашбек. Сцената м/у Грег/Лукас/Нейтън в бара.

ПП:Имам почти всички от горе изброените сцени на компа.По-късно днес ще ги преведа и ще ги кача, ако искате де... biggrin2.gif
dudenceto
Искамее rolleyes.gif happy.gif
Катeто
разбира се ,че искаме...сезонът започва да звучи доста интересно,обаче всичките с кафеви коси...състарили са ги 18.gif

Nasi
brooke'n'lucas благодаря за преводите.

Ето ги и първите снимки:

Момченцето, което ще играе Джеймс:

Хилари:

Чад:

Лий:

снимки от снимачната площадка.

http://i17.tinypic.com/67zk12b.jpg
http://i10.tinypic.com/6eut890.jpg
http://i13.tinypic.com/6hiayj5.jpg
За косата на Нейтън още не може да се разбере какво е станало, ето снимка от понеделник, на която изглежда постриган, защото снимката която видях преди няколко седмици беше плашеща, доста по-дълга коса. Жалко, че не я запаметих.

hristin4e
определено ще е доста интересен сезон... само не мога да разбера защо Нейтън винаги страда ужасно много... като се започна от 2-ри сезон (катастрофата), 3-ти (когато скочи в реката да спаси Купър), 4-ти (няма да играе в колежа който искаше)... сега в 5 ще го парализират и ще се пропие... Е СТИГА ДЕ! dry.gif sad.gif
Tedds
Какви снимки е гледал Лукас? мн ми е интересно...
Nasi
На Брук, на Пейтън, на Лукас и Нейтън заедно - това са снимките които гледа. Може да има и още.
Още не са ги снимали тези сцени, така, че най-вероятно ще има промени. Малко е странно, че са толкова много. До една седмица трябва да е ясно дали ще попаднат в епизода.

“Four years, six months, and two days” песен от Tree Fort Angst. Като си помисли човек, че епизода ще се излъчи чак през Януари 18.gif

Някои си Millicent също ще работи за Брук.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.