Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
♥Didito♥
Еми естествено, че Смолвил ще го мине по рейтинг 10.gif иначе дано да има повече от 12 епизода.
Ако няма да има 6-ти сезон (което е много вероятно) поне да завършат 5-ти.
White_tulip
Хм...много интересно дано си завършат 5 сезон!
"Ако не ще се видим в 6 сезон" ?!? - Нали до сега се говореше че ОТХ няма да има 6-ти сезон, Дързост и красота ли ще гоним по продължителност shocking.gif
az.
Според мене ще стане както със Бягство от затвора.Няма да довършат 5 сезон ,ами ще направят последен 6...дано не стане така де ,ама....
apophis
ем превел съм го буквално поне така казва Марк,а какво ще стане ще зависи от CW.ЗА 6-ти сезон изгледите са бая добри но още нищо не е решено,съмняваме CW да не подновят One tree hill.
btw: това че нямало да има 6-ти сезон акде сте го чели
♥Didito♥
Цитат(apophis @ Feb 11 2008, 18:46) *
btw: това че нямало да има 6-ти сезон акде сте го чели

Аз лично никъде не съм го чела, но така си мисля, защото например първите епизоди на 5-ти сезон нямаха кой знае какви рейтинги и с тази стачка, не е потвърдена информация, но аз засега си оставам на мнението, че 6-ти сезон няма да има
apophis
Цитат(az. @ Feb 11 2008, 18:39) *
Според мене ще стане както със Бягство от затвора.Няма да довършат 5 сезон ,ами ще направят последен 6...дано не стане така де ,ама....

Според мен ще е глупост ако не го подновят.ОТХ е едно от най-рейтинговите предавания все пак всичките нови продикции на CW имат много по нисък рейтинг(gossip girl не се рпедставя както са очаквали).И сега като Разбиване няма да бъде излъчвано по CW и на есен ще им трябват силни продукции,Да махнат ОТХ ще е голяма грешка... ма в света на телевизията всичко е възможно както Вероника марс бе cancelled въпреки добрия си рейтинг
[dEs]
Ем мисля, че никой нищо не е казал за нов сезон, дори 5-ти сезон да продължи ще бъде с няколко серии. А за 6-ти сезон мисля, че някой беше споменавал, че ако не завърши с 5-те сезон с всички серии, ще си измисляме края или ще имам 6-ти сезон. Но мисля, че е много рано да се разбере.
brooke_scott
остава и да направят 6ти сезон и ще стане бати сапунката wacko.gif с кого ли ще е Лукас? huh.gif biggrin.gif
vasinka_{P}
Дано продължът 5-ти сезон или поне да има 6-ти защото ще бъде много тъпо да свърши с отворен край и ние да си измисляме ко става нататък smile.gif
james laffery e slad
абе да си направят и 5 сезон и 6 сезон според мен колкото повече сезона има толкова по добре за нас tongue.gif а тези които неискат 6 данего гледат smile.gif wink.gif
az.
Е то ако не завърши ,то тогава за к'во го има въобще тоя сериал ,това ще е най-глупавото решение да остане незавършен !
apophis
добри новини smile.gif
Код
from TV Guide
Exclusive: CW Orders More One Tree Hill and Reaper!
If you haven't refreshed my post-strike chart in the past 10 minutes, you're missing out on some serious scoop — particularly with regard to your fave CW shows. (Hint: Fans of One Tree Hill, Reaper, Smallville, The Game and Supernatural will be very happy.) Quick, go read!

One Tree Hill
Six pre-strike episodes remain. Expected to shoot 5 or 6 additional episodes to air in April/May.

Smallville,OTH & Supernatural ще им се снимат допалнителни епизоди след края на стачката :rolleyes
ето още една статия дето го потвърждава smile.gif
Код
CW Unveils Post-Strike Plans

By Chris Pursell

As the writers strike informally winds down, episode orders are flying off the shelf for the remainder of this season and the 2008-09 season, as writers, actors and crew prepare to produce any episodes for the shortened 2007-08 season and then likely work straight through the summer readying next season as well.

The CW confirmed the network is preparing to give its slate of dramas, including “Smallville,” “Supernatural,” “One Tree Hill” and “Reaper,” five or six episodes to wrap up the current season, with fresh fare likely to return in early April.

PS:добро начало за деня smile.gif)))))))
brooke_scott
Цитат(apophis @ Feb 12 2008, 09:49) *
добри новини smile.gif
Код
from TV Guide
Exclusive: CW Orders More One Tree Hill and Reaper!
If you haven't refreshed my post-strike chart in the past 10 minutes, you're missing out on some serious scoop — particularly with regard to your fave CW shows. (Hint: Fans of One Tree Hill, Reaper, Smallville, The Game and Supernatural will be very happy.) Quick, go read!

One Tree Hill
Six pre-strike episodes remain. Expected to shoot 5 or 6 additional episodes to air in April/May.

Smallville,OTH & Supernatural ще им се снимат допалнителни епизоди след края на стачката rolleyes.gif

SUPERNATURAL!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif мерси мн за инфото happy.gif
hristin4e
aaa apophis страхотни новини!!! 3.gif "Току що деня ми стана по хубав" - както каза Хейли biggrin.gif
супер много се радвам, ще има повече епизодчетааааааа 4.gif
Tedds
Страхотна новина worthy.gif Благодаря много за инфото smile.gif
А пък нали е за One Tree Hill,Supernatural,Smallville..три страхотни сериала..супер
[dEs]
Ще има още епизоди. И няма да свърши на никъде. Супер...
vasinka_{P}
Супееееееер много се радвам че ще заснемат още епизодчета, на седмото небе съм. mrgreen[1].gif Вече мога да спя спокойно blush.gif
♥Didito♥
Хубава новина, е по ме радва за Smallville де mrgreen[1].gif
Поне ще завършат сезона, пък може да има и 6-ти кой знае
`BruKas`
Много съм щастлива,че ще си завърши както трябва сериалчето smile.gif Ай лов ОТХ smile.gif
Tedds
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 12 2008, 21:25) *
Хубава новина, е по ме радва за Smallville де mrgreen[1].gif
Поне ще завършат сезона, пък може да има и 6-ти кой знае

Диди кога стана толкоз голяма Смолвил фенка бе biggrin.gif е тъкмо ще има време да го изгледаме 10.gif
Ама иначе тази информация потвърдена ли е?Със сигурност ли ще се снимат допълнителни епизоди?
apophis
ем във всички ОТх форуми го пише и в tvguide е потвърдено
Tedds
Цитат(apophis @ Feb 12 2008, 22:31) *
ем във всички ОТх форуми го пише и в tvguide е потвърдено

Супер 10.gif и пак мерси smile.gif
Дано всички предстоящи серии за толкова интересни като предишните
Menna
One Tree Hill 508 Promo
Sway
Йей smile.gif Дано наистина се оженят.
BroOke^
мм..само да попитам ,че нещо май не разбрах..ще има още нови епизоди на отх ? нали сезонът щеше да е 22 или 23 епизода..колко още unsure.gif
♥Didito♥
Цитат(BroOke^ @ Feb 13 2008, 14:34) *
мм..само да попитам ,че нещо май не разбрах..ще има още нови епизоди на отх ? нали сезонът щеше да е 22 или 23 епизода..колко още unsure.gif

Не всъщност се очакваха само 12 епизода, а сега може да е пълен сезон
ladysunshine
Пейтън пък кво му се моли на тоя. След последния епизод съм толкова разо4арована от Лукас, 4е на нейно място въобще нямаше да се занимавам с него. То се видя, 4е Лукас прави само някви полвин4ати неща по4не нещо, решава, 4е иска др, после пак обратно. Ся е решил да се жени и по4ти съм сигурна, 4е и това нещо няма да докара докрай и ще реши, 4е иск аПейтън. Тъпа работа mad.gif
ludoto_mimi
Цитат(Sway @ Feb 13 2008, 10:09) *
Йей smile.gif Дано наистина се оженят.

Дано не. Лукас трябва да си остане сам.
Bloody_Tears
Аааа не, вече сериозно ми иде да заколя тоя Марк 14.gif Как може така да си играе с всички бе, пфффф dry.gif лукас предлага на Линзи, но всъщост още обича Пейтън. Бавачката сваля Нейтън, а Хейли се прави на ударена. Остава сега Лукас да зареже Пейтън и Линзи и да се върне при Брук, но тя да разбере, че всъщност обича Маут, който пък е влюбен в Нейтън 14.gif 18.gif Какво направи това животно с любимия ми сериал 1crying[1].gif
peyton sawyer_16
Тцтцтц напълно съм съгласна с Bloody_Tears . Аре хубаво да има някфа интрига,ама то това вече е mad.gif Адски много се издразних на тази изцепка!!! И в "Трик" като бяха и като Линдзи наговори тея неща и се фръцна - извиняайте мЪ след такива изцепки предлага ли се брак?!?!?!Освен това тя как така прие,че не ми стана ясно dry.gif Първо се карат ожесточено в "трик" и след 20мин :"Ами ожени се за мен,че ми е скучно и пейтън я няма да я целувам зад гърба ти" mad.gif От целия епизод ми харесаха адски малко неща и едно от тях беше изцепката на Брук,че се е върнала едва ли не пак да има любовен триъгълник shocking.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Интересно какво ще става нататъка unsure.gif
zuzito
Хората казват "По-добре сама,отколкото зле придружена!" И Пейтън и Линдзи трябва да си помислят дали заслужават да ги баламосва някакъв...Лукас. Голям купон ще е накрая да се съюзят срещу него и той от двата стола да се окаже на земята! smile.gif
Jordan
трябва ли да спомена, че това не е поредната тема, посветена на Лукас, Пейтън и Линдзи?
Поспрете излишните неща wink.gif
eL
http://www.youtube.com/watch?v=EWnVGX2Kpy8 - ново интервю с Хил.
Убива ме 18.gif Толкова е забавна. Не съм виждала по-лъчезарна актриса.

"I'm a huge Leyton fan"
10.gif

They send us scrapbooks that totally rule. And Chad and I, ya know who are both with other people just flip through and are like "God we look so good together and "you're really a good kisser, you hold my face nice" and it's a totally awkward thing for like your spouse to see and be like "oh yeah you two are great together. awesome"
18.gif 18.gif
Firen
http://youtube.com/watch?v=ck0m9F4JW5Y One Tree Hill 508 Promo
apophis
ново клипче за 5х08
http://www.youtube.com/watch?v=cdy7yedU-pg
Кари става все по нахална
♥Didito♥
would somebody just fire her already!! 18.gif
apophis
малко ми напомня на сезон 2.Хейли заета с музика и не обръща внимание на Семейството си,но този път има някой готов да и заеме мястото smile.gif))
eL
One Tree Hill 5.08 Preview Scene: Peyton
Каква страхотна сцена sad.gif
kim
Цитат(eL @ Feb 15 2008, 10:22) *
One Tree Hill 5.08 Preview Scene: Peyton
Каква страхотна сцена sad.gif

Господи, това е велико.
mellow.gif
Jordan
ко питате мене това си е знак от съдбата. biggrin2.gif
някой би ли ми дешифрирал думите на Лукас, след като Пейт му каза “don't merry her, Luke...", както и после думите на Хейли към Лукас и неговия отговор. нищо не мога да им разбера wacko.gif
Magic
Цитат(Jordan @ Feb 15 2008, 18:11) *
някой би ли ми дешифрирал думите на Лукас, след като Пейт му каза “don't merry her, Luke...", както и после думите на Хейли към Лукас и неговия отговор. нищо не мога да им разбера wacko.gif

Lucas: I'm in love with her, Peyton.

Haley: Can you honestly tell me that Linzey is the one?
Lucas: Lindzy will always be my number two
Jordan
като му е намбър 2 защо реши за нея да се ожени?
обикновено хората избират своята номер 1 половинка. Оу, как защо- защото това е Лукааас blink.gif
vasinka_{P}
Лол, видеото с Пейтън на гробището е невероятно worthy.gif нямам търпение да излезе тази серия. Това с листото определено е знак blush.gif
GABRIELA
Цитат(Jordan @ Feb 15 2008, 19:11) *
някой би ли ми дешифрирал думите на Лукас, след като Пейт му каза ”don't merry her, Luke...", както и после думите на Хейли към Лукас и неговия отговор. нищо не мога да им разбера wacko.gif

На Лукас му чувам това: "I`m in love with her, Payton...."
хейли не мога да я разбера какво казва в края на репликата си, а Люк й отговаря Lindsy always be my number two.
White_tulip
Клипът наистина беше много въздействащ!
Що се отнася до това, че е знак, то целият филм си е знак, ама чак сега всички го разбраха най-накрая smile.gif
eL
Цитат(GABRIELA @ Feb 15 2008, 21:36) *
На Лукас му чувам това: "I`m in love with her, Payton...."
хейли не мога да я разбера какво казва в края на репликата си, а Люк й отговаря Lindsy always be my number two.

Аз после чувам Lucas : Lets get married right away...нещо такова. dry.gif
И аз мисля като Джо. Щом е номер 2, за какъв фалшив брак си говорим?
Firen
"Lets Get Married Right Away" Естествено Лукас бърза ,че още малко му трябва и пак ша захапе въдицата biggrin2.gif wacko.gif .Тоя човек явно неможе да говори и да обесни на една от двете че обича другата и да го остави намира dry.gif .Ама тои както винаги трябва да е приятел с бившото си гадже и да и обръща внимание повече wacko.gif ."Nathan is put in a position that could spell the end of his marriage." Ша видим и неитън дали ше са изложи dry.gif .
mimizz
Много е странно, че Хейли продължава да не забелязва нищо, Марк започва съвсем да им затваря очите на всички. Как така изведнъж я забелязваше по бански, сънуваше я, а в следващия момент вече не й прави впечатление...

Жестока сцена с Пейтън на гроба, много въздействаща. Но това с Люк и "да се женим веднага"...тъпа работа, стой си на задника, момче и чакай бурята да утихне, след буря нещата винаги се виждат по-ясно.
VeRonICa^^
Кари наистина почва да прекалява с този флирт.Нейтън е зает,хайде да гопреодолее.Много ми е антипатична,очаквам скорошното и уволнение.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.