Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
BroOke^
аа..и на мен така ми се стори ..май на посл. снимка на лукас с булката ,булката е пейтън..дано да е тя rolleyes.gif а на тази кари защо пък и е да отвлича джейми ?! shocking.gif
DesiTo
Цитат(BroOke^ @ Feb 6 2008, 15:49) *
аа..и на мен така ми се стори ..май на посл. снимка на лукас с булката ,булката е пейтън..дано да е тя rolleyes.gif

Само на тази снимка е Пейтън, защото тя ще сънува, че Лукас се жени за нея, а не за Линдзи.

На другите снимки си е Линдзи.

The_Man_Of_Steel
Писна ми вече само да сънуват ако се случва нещо да се случва... така, видях две снимки (може и да са пускани) на които се целуват Пейтън и Чейс какво мислите кога ще се случи това?
brooke_scott
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 6 2008, 19:28) *
Писна ми вече само да сънуват ако се случва нещо да се случва... така, видях две снимки (може и да са пускани) на които се целуват Пейтън и Чейс какво мислите кога ще се случи това?

еми те доколкото разбрах излизат на среща в един от епизодите wink.gif
Bloody_Tears
Промото за следващия епизод
nadezhda_had
ето линк с доста снимки от 7 епизод ,май не са пускани всички

Снимки 7 епизод
eL
One Tree Hill 5.07 Preview Scene: Nathan/Carrie
Such a slut! dry.gif
♥Didito♥
Чудех се на кой ми напомня Кари и се сетих - на Рейчъл 1 (4).gif само дето аз харесвам Рейчъл, а Кари ми е страшно противна. Горкия Нейтън тая ще го изяде още малко!
K1llerAngel
Тая Кери няма ли да е Хейли или Нейтън скоро да е изгонят ... 7 епизод ще е готин
nelito0o0
Цитат(eL @ Feb 6 2008, 22:22) *

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 14.gif 14.gif Ако не я изгонят вече... аз ще отида и лично ще я изгоня .. 14.gif 19.gif 19.gif 19.gif
brooke_scott
абе Нейт що ще се бие с Джейсън shocking.gif
aDiTy
да щото Джейсън сваля Кари , а също и Хейли само че той защива бавачката а не жена си ... х
girl_from_hell
ох как може да се ожени за тази... уф не вярвам и дано да не е истина
eL
One Tree Hill 5.07 Preview Scene: Lucas/Peyton/Lindsey
Girlfight biggrin2.gif Ехх този Лукас. Пак гледа сеир....
♥Didito♥
Go Lindsey mrgreen[1].gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(brooke_scott @ Feb 6 2008, 19:56) *

Мерси за бързия отговор, brooke_scott. smile.gif
brooke_scott
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 7 2008, 20:26) *
Цитат(brooke_scott @ Feb 6 2008, 19:56) *

Мерси за бързия отговор, brooke_scott. smile.gif

няма проблем, пак запвядай wink.gif

сценката с Линдзи Лукас и Пейтън е мн готина, Линдзи само как веднага отиде mrgreen[1].gif
peyton sawyer_16
А случайно някъде да се намира сцената,където пейтън и лукас се целуват smile.gif
brooke_scott
Цитат(peyton sawyer_16 @ Feb 7 2008, 21:21) *
А случайно някъде да се намира сцената,където пейтън и лукас се целуват smile.gif

в промото mrgreen[1].gif wink.gif
Sway
Линдзи е пич!

така се казват нещата в тоя живот, в очите, а не зад гърба!!! smile.gif И не всеки има guts да го направи!
brooke_scott
Цитат(Sway @ Feb 8 2008, 12:15) *
Линдзи е пич!

така се казват нещата в тоя живот, в очите, а не зад гърба!!! smile.gif И не всеки има guts да го направи!

което само доказва колко превъзхожда Пейтън mrgreen[1].gif и мен мн повече почва да ме кефи 10.gif
aDiTy
Цитат(brooke_scott @ Feb 8 2008, 12:22) *
Цитат(Sway @ Feb 8 2008, 12:15) *
Линдзи е пич!

което само доказва колко превъзхожда Пейтън mrgreen[1].gif и мен мн повече почва да ме кефи 10.gif

напълно съм съгласна с вас smile.gif
*BringMeToLife*
НАправо се е опичила тая.. Превъзхождала Пейтън 16.gif 16.gif .. ПО кво я превъзхожда?! А брукасите..щом няма да има Брукас нека Лукас да е с Линдзи.. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

п.п: Подкрепям долното мнение ! =]
peyton sawyer_16
Това е тъпо според мене dry.gif Да има всичко друго,но не и Лейтън щом няма да има Брукас ... Е прощавайте ме,ама това почна да става много глупаво . Накрая ще изкарате,че Лукас ако се омъжи за Куентин, пак ще е яко dry.gif
Аз съм любителка и на Брукас и на Лейтън и предпочитам накрая да си свърши с Лейтън wink.gif /Пък и Линдзи ме дразни още от началото/
feeling a moment
Хмм в началото супер много ми харесваха Лукас и Брук и щях да се радвам,ако ги бяха събрали...но още когато в 4-ти сезон Лукас се събра с Пейтън видях,че няма никакъв шанс за Брукас...щеше да е малко измислено,ако сега в 5-ти бяха направили така че да има Брукас,наистина щеше да стане малко като онези блуткави сериали,където само си менкат гаджетата,сега с Линдзи определено има няква интрига...и определено искам Лукас да се върне при Пейтън..доста по яки са заедно,от колкото с Линдзи..тя определено не ми харесва,говоря и за външен вид..Пейтън е доста по сладка,според мен разбира се,всеки си има вкус...но подкрепям Лейтън определено wink.gif
♥Didito♥
Най-много искам да има Брукас, хах но това едва ли ще стане. Искам Джейк да се върне с бебето е да заживее с Пейтън.

Така сега към реалността. Още не мога га го промумея ...Пейтън на сватбата на Лукас и Линдзи си представя, че спира сватбата, че казва на Лукас да не се жени и тя му била казала, че някой ден ще е готова и този ден е сега...и той и бил опрайл колата и сърцето 18.gif

Да де като го види да се жени за друга, много ясно че ще е готова тя се сети 16.gif

ladysunshine
Цитат(peyton sawyer_16 @ Feb 9 2008, 09:43) *
Това е тъпо според мене dry.gif Да има всичко друго,но не и Лейтън щом няма да има Брукас ... Е прощавайте ме,ама това почна да става много глупаво . Накрая ще изкарате,че Лукас ако се омъжи за Куентин, пак ще е яко dry.gif
Аз съм любителка и на Брукас и на Лейтън и предпочитам накрая да си свърши с Лейтън wink.gif /Пък и Линдзи ме дразни още от началото/

А де и аз тва се чудя. Много ми е интересно как някой щом Лукас не е с Брук могат да го оставят на който и да е случаен, но не и на Пейтън. Искат Брукас искат, а после обесняват, че Лукас не заслужава Брук. Аз съм огромен Лейтън фен и пак бих предпочела Брук пред Линдзи. Преди Брук страшно много ме нервеше, но сега виждам, че е порастнала и е станaла много зряла и сега ми е мн симпатична. И мисля, че ако съберат накрая Лукас с Линдзи ще е много тъпо, защoто просто тя се е появила отникъде и не е играе никва роля във филма, а Брук и Пейтън са от главните и двете са имали истинска чувства към Лукас, така че предпочитам Брук пред Линдзи.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 9 2008, 21:02) *
И мисля, че ако съберат накрая Лукас с Линдзи ще е много тъпо, защoто просто тя се е появила отникъде и не е играе никва роля във филма, а Брук и Пейтън са от главните и двете са имали истинска чувства към Лукас, така че предпочитам Брук пред Линдзи.

аз пък не разбирам защо като се е появила чак в 5ти сезон не може истински да обича Лукас???
nadezhda_had
Extra 507 Clip: Haley/Nathan/Jason/Quentin
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 9 2008, 21:10) *
аз пък не разбирам защо като се е появила чак в 5ти сезон не може истински да обича Лукас???

Не казвам, че не може да го обича истински. Да го обича-лошо няма. Ама ми се струва тъпо четири сезона минаха толкова др герои и всичко се въртеше около Лукас Пейтън и Брук и ся да го съберат сняква дето се завъртя за 5 епизода. Поне като ще е с някой да е с Брук или Пеътн това ми беше мисълта smile.gif
Sway
Цитат(*BringMeToLife* @ Feb 8 2008, 20:43) *
[b]НАправо се е опичила тая.. Превъзхождала Пейтън 16.gif 16.gif .. ПО кво я превъзхожда?!

Аз казах с какво я превъзхожда - с това, че има СМЕЛОСТТА да си казва нещата право в очите. Не всеки може да го прави. Аз примерно не мога - и не искам. Не желая. Пейтън също не може очевидно. А Линдзи не се поколеба. На мацката взе да й писва от цялата сапунена история в която се е забъркала, и не я виня.
Adorkable
Всеки персонаж си има недостатъци,някои имат повече,други по-малко.
Цялото това превъзнасяне е просто е безмислено.
Брук НЕ е перфектна.Същото важи и за Пейтън.
Точно затова ги харесвам-приличат на всички други тийнейджърки,имат своите възходи и падежи.Просто и двете са страшно реални.
Смятам,че споровете могат да приключат wink.gif.
brooke_scott
и аз предлагам да спрем споровете че и тая тема ще затворят както и темата за епизода dry.gif
*BringMeToLife*
Цитат(Sway @ Feb 9 2008, 23:19) *
Цитат(*BringMeToLife* @ Feb 8 2008, 20:43) *
НАправо се е опичила тая.. Превъзхождала Пейтън 16.gif 16.gif .. ПО кво я превъзхожда?!

Аз казах с какво я превъзхожда - с това, че има СМЕЛОСТТА да си казва нещата право в очите. Не всеки може да го прави. Аз примерно не мога - и не искам. Не желая. Пейтън също не може очевидно. А Линдзи не се поколеба. На мацката взе да й писва от цялата сапунена история в която се е забъркала, и не я виня.

Мхмммммм..е*аси смелостта mrgreen[1].gif Пейтън може да не й го е казала в очите ама мислиш ли,че Линдзи не го е разбрала? То си се разбира..к'во толкова има да й се казва.. 16.gif 16.gif

п.п: Нали за това е форума..темата..не само да седим и да гледаме .. Трябва и да се поспори малко.. пуу huh.gif
п.п2: Колкото до клипчето..Наистина се радвам ,че Куентин почва да влиза в релси и спира да бъде надувка..да се надяваме
*PeyT*
Цитат(brooke_scott @ Feb 9 2008, 21:10) *

Според мен Линдзи не само, че може, но и очевидно си обича Лукас и колкото и да не ме кефи, тя съвсем няма вина за така създалата се сконфузна ситуация в момента.. Момичето си е в правото да ревнува и да се стреми да разучи доколко е застрашена връзката й, за да се помъчи да я запази. [ Мисля, че опитите за сприятеляване с екс-гърлфрендките(особено с Пейтън) бяха точно с тази цел wink.gif ]
Проблемът в случая не е Бамбуковата мома (Jordan, сори че ти откраднах оригинално измисленото название, но не се сдържах, адски ме кефи mrgreen[1].gif ), а Мистър Скот, който вечно или не е наясно с чувствата си, или ги игнорира, или се инати, от страх случайно да не накърни мъжката си гордост. dry.gif Уж все се стреми да не нарани и предаде момичето, с което ходи, пък накрая се получава точно обратното.. Защо, аджеба, тръгна с Брук първия път, нали уж имаше силни чувства към Пейтън? Аа, да.. вярно - видя, че нещо не става лесно работата с първата любов и айде ся, за да не се измъчваме за нея, да направим опит да я преодолеем, използвайки приятелката й! huh.gif Окей.. Ама не щеш ли, Пейт изведнъж се появява, признава, че също има интерес и Хоп, чувствата на бат' Лукчо оново изплуват на повърхността. Защо, питам аз, тогава, като осъзна, че има реален шанс да бъде вече с човека, когото иска, не се изправи лице в лице с Брук, казвайки й истината, а вместо това отлагаше, ли отлагаше? Защо ли ...да, за да не я нарани, но най-вече, щото не му стискаше да признае, че тя за него беше заместител - обект, който някак ще му помогне да игнорира истинските си чувства! wacko.gif .... К'вото и да е искал и целял, така или иначе си разби сърцето на момичето.. Да беше почнал се бори за Пейтън тогава.. Ама на.. тя почна да се държи по-студено, заради приятелката си, после се мярна Джейкчо и Лукас получи факс, че Брук всъщност е човекът за него? blink.gif Да, все пак, тя не го държеше в напрежение и очакване, не го объркваше.. Той явно осъзна, че трябва да се преориентира към нея, защото му донася главно положителни емоции, а и нека не забравяме, че на милия му е трудно да остава самичък, все има нужда от някой до себе си. biggrin2.gif Ся предчувствам, че ако някой Брукас изобщо се е заел да чете разсъжденията ми, мн ми е насъбрал.. Така че, милички, за да не ме обвините в крайна субективност, искам да подчертая, че не отричам, че Лукас обичаше Брук. Да, с времето в сърчицето му се зародиха чувства към нея, но съгласете се, че човек успява да бъде привлечен от много хора през живота си.. Не е въпросът дали е съществувала любов между двамата, въпросът е колко силна е била тази любов? Отстрана на Брук, да - беше изпепеляваща и безусловна, тя даваше всичко от себе си във връзката. При Лукас, обаче, нещата стояха по съвсем друг начин.. Той се опитваше, чрез думи ("She's the one" , "I love you, not Peyton", "If you wanna know why I love you, I can go on all night") компенсира тази част от сърцето си, която не можеше да й отдаде - Частта, която се опитваше да забрави и да си внуши че не съществува, защото в нея лежаха чувствата му към Пейтън - чувства, които игнорираше и за които все си внушаваше, че са само приятелски.
Изводът - Да, обичаше Брук, но така и не успя да забрави Пейтън (не по нейна вина, не й се нахвърляйте пак на горкото момиче, говорим за ЧУВСТВАТА НА ЛУКАС, чиито господар е само той).. И не аз, а Брук сама осъзна и му каза, че той не я е допуснал до сърцето си.. Това и беше причината да го зареже... И 5000 "Обичам те" и " Ти си единствена" не значат нищо, ако тя не усеща, че са изпълнени със съдържание , нито пък са достатъчни да я накарат да забрави начина, по който той я пренебрегваше, заради човек, когото определя като "просто приятелка". Да, Лукас обичаше Брук, но не достатъчно, за да й се отдаде изцяло. wink.gif
Колкото до новия триъгълник - Пейтън/Лукас/Линдзи.. Да, абсурден е..и не защото Линдзи се пръкна изведнъж, а защото тя се явява в ролята на новия обект, който му помага да превъзмогне болката и да игнорира нежеланите емоции. wacko.gif Това момче е ужасен егоист и навярно дори не осъзнава колко нечестно постъпва с хората, които наистина държат на него.. sad.gif За толкова години не разбра ли, че старата любов ръжда не хваща. huh.gif Колко още мацки ще нарани, докато почне да се държи като зрял човек и спре да се отказва при най-малката пречка. Много по-лесно е да бягаш, отколкото да се изправиш срещу проблема.. Стига с тия заместители вече! wacko.gif Нещата в живота не са толкова прости.. и не може да очаква всичко, което желае, да става на секундата.. Ако не беше пришпорил така Пейтън с това неочаквано предложение, може би в момента щяха да са си заедно.. или най-малкото - поне сега нямаше да се наложи отново да страда трети човек. Май неговата мисия е да се научи на търпение. 18.gif .... А в последната серия така ме издразни.. мале.. 14.gif Такива врели-некипели говореше.. wacko.gif Как може да обивини Пейтън, че не вярвала в него и не й било пукало... Точно на нея ли намери да го изръси тва? blink.gif Предполагам, че просто осъзна, че е права, но от гордост или кво, не му се искаше да си признае, че е сгрешил с ултиматума.. По друг начин не мога да си обясня безсмислените думи, които излязоха от хубавата му устица.. Ще го призная за пълен кретен, ако наистина вярва, че е прав. wink.gif

Знам, че прекалих с този дълъг пост, също знам, че може би не му е тук мястото, но не съжалявам, че го написах. wink.gif Писна ми някои хора по 2831283 да си изказват мнението.. Разбрахме, кой колко ви е антипатичен, кой колко зрял и израснал е, коя двойка била тъпа и коя страхотна... аре, стига едно и също, моля ви се имайте милост. Като се изкажете 100 пъти в една и съща тема, няма да убедите другите в правотата си, нито сериалът ще стане такъв, какъвто ви се иска. Най-много да накарате модераторите да затварят темите (както стана с тази за предстоящия епизод ) заради постоянните ви бръщолевеници и хора, които наистина имат нещо различно да кажат, могат да нямат тази възможност.
Айде, със здраве.
elexis
Wooow *PeyT*, това беше един дълъг пост! И аз съм абсолютно стгласна с теб. 4.gif По принцип гледам да не пиша мнения за двойките/епизодите и т.н., защото в крайна сметка нищо не мога да променя, пък и сериала винаги намира начин да ме иненада. Ако пък нещата не станат както ми се иска, то поне има основателна причина. Аз никога не съм била подръжничка на Лукас/Пейтън или Лукас/Брук, или който и да е с Лукас. Просто не чувствам химията може би. Сериала главно го гледах заради Нейтън/Хейли (макар, че обичам и всички останали герои страшно много).

П.П. Според мен би било много готино, ако Куентин и Миа се съберат, ще има нещо като втори Нейли. Само дето Миентин не звучи толкова хубаво biggrin.gif biggrin2.gif
П.П. 2 - Линдзи ми харесва, защото е нова и носи нещо свежо в сериала. Много ми хареса как с Хейли са станали близки.
kim
*PeyT*, подкрепям те на 100%. bigwink[1].gif
ladysunshine
Sway, когато някой ми е казал, че не ме харесва и ми е наранено егото и аз мога да отида и да му кажа в очите, че не го харесвам. Линдзи щом като превъзхожда Пейтън и и тя не я харесвала що не отиде още в началото да и каже, че не я харесва, ами и се правеше на приятелка и и подаряваши разни бамбукови дръвчета. Чак като и нараниха егото тогава се сети, че не я харесва и тръгна да и го казва в очите и то не щото е толкова смела, а просто защото и беше ядосана и обидена най-вече.
The_Man_Of_Steel
Линдзи все повече радва!
♥Didito♥
Цитат(ladysunshine @ Feb 10 2008, 10:38) *
Линдзи щом като превъзхожда Пейтън и и тя не я харесвала що не отиде още в началото да и каже, че не я харесва, ами и се правеше на приятелка и и подаряваши разни бамбукови дръвчета.

Не мога да се съглася. Според мен Линдзи много любезно се опита да се сприятели с Пейтън. Тя обаче се прайше на кучка и реши, че Линдзи не може да е искрена и я одряза още от първия път. Не и` даде никакъв шанс. И през цялото време се правеше, че не е дошла заради Лукас, о да направо и сега какво ще и` забие нож в гърба.

Иска ми се да има сцена между Брук и Пейтън и Брук да и` каже "Нищо ли не научи през тези години"
`BruKas`
Диди много съм съгласна с теб!
[dEs]
Лелее *PeyT*, противно на очакванията ти прочетох поста ти и определено не съм си насъбрала срещу теб заради мнението ти. Хаха до някъде напълно те подкрепям. Ама наистина почва да става банален спора Лукас с коя ще е, кой повече се е издгнал в живота, кой е израснал повече. Всеки един герой и има плюсове и минуси, добри и лоши страни. Лукас няма да спре да се мести като някоя цветарка от момиче на момиче. явно човека си е такъв. Само не ми е ясно защо пак намесвате Брук в цялата тая работа с любовта? Вече не стана ли ясно, че тя е извън картинката и никога повече няма да бъде, и няма значение дали още го обича. Просто е бита карта. Някой беше казал сериала започна с Лейтън и така ще свърши. не всички ще са доволни, амане може хем агнето да е цяло хем вълка да е сит.
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 10 2008, 11:31) *
Линдзи щом като превъзхожда Пейтън и и тя не я харесвала що не отиде още в началото да и каже, че не я харесва, ами и се правеше на приятелка и и подаряваши разни бамбукови дръвчета.

Не мога да се съглася. Според мен Линдзи много любезно се опита да се сприятели с Пейтън. Тя обаче се прайше на кучка и реши, че Линдзи не може да е искрена и я одряза още от първия път. Не и` даде никакъв шанс. И през цялото време се правеше, че не е дошла заради Лукас, о да направо и сега какво ще и` забие нож в гърба.

Диде, тъкмо щях и аз да кажа нещо подобно за мнението на С, но ти ме изпревари. Точно тва е, че Линдзи й даде шанс да станат приятелки или дори само да са в добри отношения, а Пейтън виждаше само как тя си "маркира територията" и т.н. параноя кво да кажа. И според мен Линдзи в началото нямаше нищо против Пейтън, ама то ти писва да се държат с теб гадно и почваш и ти да отвръщаш. Мисля, че е нормално като видиш как някой ти говори зад гърба да ти стане гадно. Така стана и с Линдзи и затва почна да не харесва Пейтън и ще отиде да й го каже.

*PeyT* да, съгласна съм, че Лукас никога не е постъпвал правилно и му пука само за него. Аз мн го намразих заради всичко тва. Обаче, не мисля, че той не е имал истински чувства към Брук. Ти каза, че щом й казвал "Ти си единствената" и "Ако искаш да знаеш защо те обичам мога да просължавам цяла нощ" не бил искрен, а когато на Пейтънското "Обичам те" отвърна с "Оу" и когато го пита кой иска да стои до него когато мечтите му се сбъднат, той първо каза Брук. И вече след като видя, че явно няма да стане с Брук, а Пейтън още има чувства към него, много бързо си промени и двете реплики. Еми извинявайте ама за мен тва не е истинска любов. Колкото и дълго да ме убеждавате няма да стане. Просто не мога да го разбера, как така за един ден той ще осъзнае как не иска Брук, а Пейтън. И другото, което ми направи впечатление беше за Джейк. еми Джейк си тръгна и Пейтън си беше свободна втори сезон, обаче Лукас осъзна, че има чувства към Брук, която беше заета. И през цялото време той се опитваше да спечели доверието й отново и дори когато щеше да си тръгва й даде стаята си. За мен цялото тва време (през втори сезон) говори много за чувствата на Лукас. И точно тва ме кара да мисля,че когато е имал избор, той е избрал Брук. За първи сезон съм съгласна, че беше само заместител, но след това стана много много повече.

Айде стига толкова, че се олях mrgreen[1].gif а не мислех да споря unsure.gif
♥Didito♥
В. въобще не си се оляла, мисля, че си напълно права, нямам какво да добавя каза всичко, което исках..
Tedds
Подкрепям Диди и В.Абсолютно съм съгласна с мнението им.Пейтън не даде никакъв шанс на Линдзи,а тя поне се опита да се сприятелят.Но наистина Пейтън започна да се държи много ароганто и кой би търпял това?Иначе в тая тема големи спорове,голямо чудо.Абе по-полека бе хора това е само филм,наистина е страхотен,обаче тука до какви спорове и изводи се стига..сигурно сценаристите на са мислели до какво ще се стигне от това което пишат biggrin2.gif Всеко човек си има виждания и мнение по различните въпроси..например с коя трябва да бъде Лукас..Брук само с помоща на мама Виктория ли успя..Пейтън тъпа ли или не biggrin2.gif .Тей че нека да я кареме по бавно и нека споровете да прикючат,нали сме едно голямо One Tree Hill семейство biggrin2.gif .То всеки втори коментар е злобен към някой персонаж,двойка или нещо друго...на мен ми писна вече wacko.gif
Sway
Sway, когато някой ми е казал, че не ме харесва и ми е наранено егото и аз мога да отида и да му кажа в очите, че не го харесвам. Линдзи щом като превъзхожда Пейтън и и тя не я харесвала що не отиде още в началото да и каже, че не я харесва, ами и се правеше на приятелка и и подаряваши разни бамбукови дръвчета. Чак като и нараниха егото тогава се сети, че не я харесва и тръгна да и го казва в очите и то не щото е толкова смела, а просто защото и беше ядосана и обидена най-вече.

Пейтън отблъсна Линдзи по всички параграфи. Не виждам наранено "его" тук, просто нормалното КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.

И наистина няма да коментирам повече.
feeling a moment
Хмм мисля,че наистина всички малко се поувлякохме...все пак не забравяйте,че това е просто сериал и в реалния живот рядко се случват нещата по този начин...
има си сценаристи,чиято роля е да измислят какви ли не врътки само и само,за да направят нещата интересни и да бъдат гледани от хората...представете си какво щеше да бъде,ако Пейтън си беше с Лукас още от самото начало или пък дори,ако искате и с Брук..нямаше да има всичките тези интриги,нямше да има всички тези епизоди,изобщо сериала нямаше и на половина да е това,което е сега.
ясно е,че всеки си има препочитания кой с кого да бъде,но пък,ако ги нямаше тези интриги едва ли всичко щеше да е така вълнуващо...ако искаме да виждаме нормални и обикновени връзки нека се върнем към реалността,а не в сериалите,където всичко е направено само,за да задържа интереса на хората,а с моногамни връзки,интригата определено се губи smile.gif

хах и се надявам да не приемете много крайно мнението ми blush.gif
brooke_scott
feeling a moment Нейли си бяха заедно от началото и само турнето ги раздели по вдно време, така че не мога съвсем да се съглса с теб
feeling a moment
Да,така е..но аз говорех по-скоро за намесата на трети човек в отношенията между героите...дори и при Хейли и Нейтън го имаше това,ето я сега Кери,а преди и Крис Келър...все ще се появи някои трети,които да обърква нещата dry.gif
apophis
все още не се знае дали след края на стачката сезон 5-ти ще бъде допродължен или не,има вероятност сезона да не завърши със 12 епизода.
Код
Writers Strike - One Tree Hill
Posted by DarkUFO at 11:11 AM (Comments: 0)
Labels: One Tree Hill

Изпълнителния продуцент Марк Шуан казва:"Въпреки че имаме още 6 епизода да излъчим никой не е толкова развалнуван от прекратяването на стачката отколкото ние от "One tree hill".Със  скока във времето ние имахме невероятна година в творчески план и въпреки че сме сами във вторниците нашия рейтинг  бива надминат смао от този на Смолвил от скриптираните драми на CW.Много би ни се искало да довършим сезон 5 и ако  новия  контркат между асоцията на продуцентите и гилдията на сценаристите бъде приет ,надяваме се че ще можем да направим точно това.Ако не ще се видим в 6 сезон

What We're Hearing: The See-Dub has not yet decided if and when One Tree Hill will return. Time for a little fan love to remind them how much the viewers love this show!

Source: E!Online
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.