Цитат(brooke_scott @ Feb 9 2008, 21:10)

аз пък не разбирам защо като се е появила чак в 5ти сезон не може истински да обича Лукас???
Според мен Линдзи не само, че може, но и очевидно си обича Лукас и колкото и да не ме кефи, тя съвсем няма вина за така създалата се сконфузна ситуация в момента.. Момичето си е в правото да ревнува и да се стреми да разучи доколко е застрашена връзката й, за да се помъчи да я запази. [ Мисля, че опитите за сприятеляване с екс-гърлфрендките(особено с Пейтън) бяха точно с тази цел

]
Проблемът в случая не е Бамбуковата мома (Jordan, сори че ти откраднах оригинално измисленото название, но не се сдържах, адски ме кефи
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
), а Мистър Скот, който
вечно или не е наясно с чувствата си, или ги игнорира, или се инати, от страх случайно да не накърни мъжката си гордост.

Уж все се стреми да не нарани и предаде момичето, с което ходи, пък накрая се получава точно обратното.. Защо, аджеба, тръгна с Брук първия път, нали уж имаше силни чувства към Пейтън? Аа, да.. вярно - видя, че нещо не става лесно работата с първата любов и айде ся, за да не се измъчваме за нея, да направим опит да я преодолеем, използвайки приятелката й!

Окей.. Ама не щеш ли, Пейт изведнъж се появява, признава, че също има интерес и Хоп, чувствата на бат' Лукчо оново изплуват на повърхността. Защо, питам аз, тогава, като осъзна, че има реален шанс да бъде вече с човека, когото иска, не се изправи лице в лице с Брук, казвайки й истината, а вместо това отлагаше, ли отлагаше? Защо ли ...да, за да не я нарани, но най-вече, щото не му стискаше да признае, че тя за него беше заместител - обект, който някак ще му помогне да игнорира истинските си чувства!

.... К'вото и да е искал и целял, така или иначе си разби сърцето на момичето.. Да беше почнал се бори за Пейтън тогава.. Ама на.. тя почна да се държи по-студено, заради приятелката си, после се мярна Джейкчо и Лукас получи факс, че Брук всъщност е човекът за него?

Да, все пак, тя не го държеше в напрежение и очакване, не го объркваше.. Той явно осъзна, че трябва да се преориентира към нея, защото му донася главно положителни емоции, а и нека не забравяме, че на милия му е трудно да остава самичък, все има нужда от някой до себе си.

Ся предчувствам, че ако някой Брукас изобщо се е заел да чете разсъжденията ми, мн ми е насъбрал.. Така че, милички, за да не ме обвините в крайна субективност, искам да подчертая, че не отричам,
че Лукас обичаше Брук. Да, с времето в сърчицето му се зародиха чувства към нея, но съгласете се, че човек успява да бъде привлечен от много хора през живота си.. Не е въпросът дали е съществувала любов между двамата, въпросът е колко силна е била тази любов? Отстрана на Брук, да - беше изпепеляваща и безусловна, тя даваше всичко от себе си във връзката. При Лукас, обаче, нещата стояха по съвсем друг начин.. Той се опитваше, чрез думи ("She's the one" , "I love you, not Peyton", "If you wanna know why I love you, I can go on all night") компенсира тази част от сърцето си, която не можеше да й отдаде - Частта, която се опитваше да забрави и да си внуши че не съществува, защото в нея лежаха чувствата му към Пейтън - чувства, които игнорираше и за които все си внушаваше, че са само приятелски.
Изводът - Да, обичаше Брук, но така и не успя да забрави Пейтън (не по нейна вина, не й се нахвърляйте пак на горкото момиче, говорим за ЧУВСТВАТА НА ЛУКАС, чиито господар е само той).. И не аз, а Брук сама осъзна и му каза,
че той не я е допуснал до сърцето си.. Това и беше причината да го зареже... И 5000 "Обичам те" и " Ти си единствена" не значат нищо, ако тя не усеща, че са изпълнени със съдържание , нито пък са достатъчни да я накарат да забрави начина, по който той я пренебрегваше, заради човек, когото определя като "просто приятелка". Да, Лукас обичаше Брук, но не достатъчно, за да й се отдаде изцяло.
Колкото до новия триъгълник - Пейтън/Лукас/Линдзи.. Да, абсурден е..и не защото Линдзи се пръкна изведнъж, а защото тя се явява в ролята на новия обект, който му помага да превъзмогне болката и да игнорира нежеланите емоции.

Това момче е ужасен егоист и навярно дори не осъзнава колко нечестно постъпва с хората, които наистина държат на него..

За толкова години не разбра ли, че старата любов ръжда не хваща.

Колко още мацки ще нарани, докато почне да се държи като зрял човек и спре да се отказва при най-малката пречка. Много по-лесно е да бягаш, отколкото да се изправиш срещу проблема.. Стига с тия заместители вече!

Нещата в живота не са толкова прости.. и не може да очаква всичко, което желае, да става на секундата.. Ако не беше пришпорил така Пейтън с това неочаквано предложение, може би в момента щяха да са си заедно.. или най-малкото - поне сега нямаше да се наложи отново да страда трети човек. Май неговата мисия е да се научи на търпение.

.... А в последната серия така ме издразни.. мале..

Такива врели-некипели говореше..

Как може да обивини Пейтън, че не вярвала в него и не й било пукало... Точно на нея ли намери да го изръси тва?

Предполагам, че просто осъзна, че е права, но от гордост или кво, не му се искаше да си признае, че е сгрешил с ултиматума.. По друг начин не мога да си обясня безсмислените думи, които излязоха от хубавата му устица.. Ще го призная за пълен кретен, ако наистина вярва, че е прав.
Знам, че прекалих с този дълъг пост, също знам, че може би не му е тук мястото, но не съжалявам, че го написах.

Писна ми някои хора по 2831283 да си изказват мнението.. Разбрахме, кой колко ви е антипатичен, кой колко зрял и израснал е, коя двойка била тъпа и коя страхотна... аре, стига едно и също, моля ви се имайте милост. Като се изкажете 100 пъти в една и съща тема, няма да убедите другите в правотата си, нито сериалът ще стане такъв, какъвто ви се иска. Най-много да накарате модераторите да затварят темите (както стана с тази за предстоящия епизод ) заради постоянните ви бръщолевеници и хора, които наистина имат нещо различно да кажат, могат да нямат тази възможност.
Айде, със здраве.