Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
[dEs]
Аз за Брук забравих, че втората нощ спа с Маут и Скилс, но за другите две са ми доста подозрителни и в тоя епизод Линдзи се изцепи, че май са минали една или две седмици blink.gif blink.gif blink.gif , а тя чак сега си купи къща.

Цитат(ludoto_tedi @ Jan 16 2008, 19:59) *
хахаха Мим чесно казано и аз се замислих.... може би спи в колата си....

ее чак толкова. Може и да е безработна, но все пари на заем щяха да и дадът за дин хотел 16.gif  или може и при Нейли да са спали. Божее к`ви теорий развиваме какво нещо. 18.gif 18.gif 18.gif
djesito
Да,може и в хотел да е спала!Но където и да е спала сега вече ще е при Брук и няма да е бездомна! 2083[1].gif
Menna
Цитат(slon4ik @ Jan 16 2008, 17:08) *
И аз прочетох спойлерите до края,но ми се струва,че има малко общо с истинските серии.Не знам от къде са преведени,но са смесица от 4 и 5 сезон или нещо подобно.
Nasi взима спойлерите от достоверни източници ( сред които и ФФ, където информацията е до 90% вярна за 5те излъчени сезона досега), но нали се сещате, че не всички заснети сцени влизат в епизода, който се излъчва. wink.gif
jivitu
Ето някои снимки...май не са пускани.. smile.gif
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
nadezhda_had
още снимки от 7ми епизод

Sway
Виждам, че няма да се оттървем от присъствието на Виктория толкова лесно... wink.gif
brooke_scott
Живи, Наде, мерси за снимките smile.gif Брук е мн красива, както винаги и Нейт си е мн готин biggrin.gif
fai7h
и аз благодаря за снимките.Нейт е перфектен сега happy.gif happy.gif мн е сладък и Пейт е супер 4.gif
vasinka_{P}
Намерих това клипче, незнам от кой епизод е. Нейтън и Куентин, мисля че не слагано досега smile.gif
[dEs]
Оооо мерси за снимкети и за клипчето. Брук е много много сладка. Ама няма да се отървем то Виктория то си беше ясно.
djesito
Супер сте!Мерси много за клипчето,снимките и всичкоо друггооооо!!! smile.gif smile.gif smile.gif
Fanster
Колко епизода е пети сезон?! Че нещо стана на въпрос за това, че са намалени сериите...
kak4eto
Цитат(jivitu @ Jan 19 2008, 12:15) *

Мерси ужасно много за снимките ама тотално се обърквам вече!Коя от двете всъщност се омъжва за Лукас?Моля ви се кажете ми,че е Пейтън!!! worthy.gif А всъщност какъв е тоя дето се целува с него?Сбъркана работа... wacko.gif Едиственото хубаво нещо,което видях от снимките е,че Нейтън и Хейли са заедно на едната сватба.Поне те няма да се разделят пак заради глупости...
brooke_scott
Цитат(kak4eto @ Jan 19 2008, 14:20) *

Мерси ужасно много за снимките ама тотално се обърквам вече!Коя от двете всъщност се омъжва за Лукас?Моля ви се кажете ми,че е Пейтън!!! worthy.gif А всъщност какъв е тоя дето се целува с него?Сбъркана работа... wacko.gif Едиственото хубаво нещо,което видях от снимките е,че Нейтън и Хейли са заедно на едната сватба.Поне те няма да се разделят пак заради глупости...

Пейтън само сънува сватбата си с Лукас 15.gif 10.gif и се целува с Чейз happy.gif а Линдзи се омъжва.
kak4eto
Цитат(brooke_scott @ Jan 19 2008, 14:22) *
Цитат(kak4eto @ Jan 19 2008, 14:20) *

Пейтън само сънува сватбата си с Лукас 15.gif 10.gif и се целува с Чейз happy.gif а Линдзи се омъжва.

Хм,мерси за отговора,ама аз не се радвам много...Много ме е яд,че минават години и всичко уж трябва да си дойде на мястото,а идва изведнъж някой (в случая Линдзи) и прецаква цялата работа.Всъщност тя е доста приятна ама нещо не ми се връзва с Лукас...И Чейз май по едно време беше с Брук,кво прави сега с Пейтън?И откъде са тия снимки при положение,че сериите не са излезли още?Ако имаш още някаква информация за това какво ще се случи,моля те,сподели с какчето smile.gif
azsamivan
Лол чакайте малко хора.Веднъж четох някакви спойлери,че Лукас предлага на Линдзи,обаче тя се откозва точно накрая.А в крайна сметка Лукас се жени за Пейтън.
Хаха звучи по-скоро като за Дързост и красота
peyton sawyer_16
ама аз също разбрах,че тая Линдзи ще зареже Лукас на олтара,а после ще стане работата с Пейтън ... Последно?
brooke_scott
Цитат(peyton sawyer_16 @ Jan 19 2008, 18:43) *
ама аз също разбрах,че тая Линдзи ще зареже Лукас на олтара,а после ще стане работата с Пейтън ... Последно?

последно ще чакаш до 12 епизод, като всички останали, никой не може да каже със сигурност.. dry.gif
djesito
Според мен е доста глупавичко Линдзи да се омъжи за Лукас.Трябва Лукас да се ожени за Брук или в краен случай за Пейтън,а не за Линдзи,която се появява на края!Но може би не са направили така че Лукас да се ожени за Брук,защото те в реалния живот са разделени и може би ще им бъде малко кофти!Но все пак ние щяхме да сме най-щастливи ако се ожени за БРУК!Не е ли така? wink.gif
brooke_scott
Цитат(djesito @ Jan 19 2008, 19:53) *
Според мен е доста глупавичко Линдзи да се омъжи за Лукас.Трябва Лукас да се ожени за Брук или в краен случай за Пейтън,а не за Линдзи,която се появява на края!Но може би не са направили така че Лукас да се ожени за Брук,защото те в реалния живот са разделени и може би ще им бъде малко кофти!Но все пак ние щяхме да сме най-щастливи ако се ожени за БРУК!Не е ли така? wink.gif

така е wink.gif Но Чад и Соф са казали, че няма проблем героите им в сериала да имат връзка unsure.gif
susito
само на мен ли ми се струва,или на тази снимка Лукас има татуировка о.О на ръката с която е хванал Пейтън?
vasinka_{P}
Цитат(susito @ Jan 19 2008, 21:54) *
само на мен ли ми се струва,или на тази снимка Лукас има татуировка о.О на ръката с която е хванал Пейтън?

Да, има татуировка, на нея пише Relax biggrin2.gif
rali4kata
Знае ли си нещо за финала?Как ще свърши?
apophis
а 6 сезон ще имали
The_Man_Of_Steel
не няма да има 6 сезон
Bloody_Tears
Цитат(gomnoto1234 @ Jan 24 2008, 15:54) *
не няма да има 6 сезон

От къде разбра, че няма да има?! blink.gif Нищо не се знае, никъде не се е казвало, че няма да има. По нататъка ще разберем.
peyton sawyer_16
абе някой случайно да е виждал промо за 5ти епизод wink.gif
Menna
Цитат(peyton sawyer_16 @ Jan 24 2008, 22:29) *
абе някой случайно да е виждал промо за 5ти епизод wink.gif
Тук? blink.gif
Катeто
Благодаря за клипчетата-изгледах само това за Лейтън,защотото нямам търпение да видя какво ще се случи с тях в 5ти епизод-какво да ви кажа всичко,което и каза беше толкова мило и сладко rolleyes.gif blush.gif сигурна съм,че ще е страхотен епизод worthy.gif
brooke_scott
Брукас... wub.gif wub.gif wub.gif толкова са сладки, как искам пак да има Брукас и да им се сбъдне всичко дето си го говориха rolleyes.gif blush.gif wub.gif

btw мн ме изкефи Брук като каза: "That diamond ring is gold!" 18.gif
а сценката с Люк/Джейми и Нейли беше мн сладурска smile.gif)))
Tedds
Наде,мерси за клипчетата.Като един истински Брукас,тяхното клипче най-много ми хареса blush.gif
Лукас много хубави неща каза на Пейтън,незнам какво ще сеслучи,мо си мисля че Пейтън пак ще обърка всичко wacko.gif (и после целия свят ще и е виновен)
Другите две клипчета също ме кефят biggrin2.gif
Очертава се страхотен епизод. smile.gif
♥Didito♥
Цитат([ТеDиТо] @ Jan 27 2008, 11:51) *

Като един истински Брукас,тяхното клипче най-много ми хареса blush.gif
Лукас много хубави неща каза на Пейтън,незнам какво ще сеслучи,мо си мисля че Пейтън пак ще обърка всичко wacko.gif (и после целия свят ще и е виновен)

Естествено, че така ще стане wacko.gif гледала съм клипа само с Брук и Лукас и сцената ми хареса smile.gif епизода ще е много интересен
djesito
Цитат(♥Didito♥ @ Jan 27 2008, 16:20) *
Цитат([ТеDиТо] @ Jan 27 2008, 11:51) *

Като един истински Брукас,тяхното клипче най-много ми хареса blush.gif

Естествено, че така ще стане wacko.gif гледала съм клипа само с Брук и Лукас и сцената ми хареса smile.gif епизода ще е много интересен

Да,аз сашо мисля така!С нетърпение чакам епизода!!!! smile.gif smile.gif smile.gif
vasinka_{P}
Изгледах всиките клипчета, и мисля че епизода ще е супер интересен, нямам търпение да дойде сряда. biggrin2.gif
tedi27
хора...гледахте ли новото промо.... 5.gif 5.gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif .. искам да попитам спойлерите винаги ли са верни...защото ако са има възможност това което е в промото да е сън
slon4ik
http://www.youtube.com/results?uploaded=d&...o+one+tree+hill
Ето го новото промо....ах тези бавачки!!!!!!!!
mixmaxshow
Алеле не мога да повярвам че Нейтън целува тази бавачка. Много я мразя.
dessity
Тя нали ще открадне Джейми ,аз си знаех че ще е лоша и някаква луда.
macetoF
Мале след като видях промото неможах да повярвам Нейтън с бавачката 17.gif .Надявам се да не е истина защото Хейли и Нейтън са ми любимата двойка ощте от 1 сезон.А не харесвам Линдзи не харесвам и Пейтън но по добре Лукас да с Пейтън отколкото с Линдзи иначе бях за Брукас!
tedi27
аз първия момент като видях промото се разревах и не можах да мисля ...цял ден ми беше криво...но не мисля че е истина ..може би само басейна..но не и целувката
nadezhda_had
Мерси за клипчетата ,тамън щях да ги пусна и аз.Мразя я тази Кари бе ,писна ми от нея.Как само флиртува с Нейтън.
bo7evka
http://www.youtube.com/watch?v=QAvwcuTUbJ8&NR=1
Ето едно интерсено видео което намерих, съжелявам ако е пускано преди. От снимките се расбира, че на сватбата на Линси със Лукас, кари кръде Джейми (това го прочетох от коментар инече от снимката неможе да се расбере),Анди се савръща,Чейс също и май Пейтан почва да го целува абе вижде и коментирайте smile.gif
feeling a moment
Според мен някои от снимките в горното клипче са от минали епизоди...
Колкото до момчето,с което се целува Пейтън не мисля че е Чейс..
The_Man_Of_Steel
Цитат(Menna @ Feb 4 2008, 19:47) *

най накрая успях да ги гледам тук в даскалото на комп\трите че у нас с тоя нет ми зарежда толкова бавно мерси от жсичките наи интересни са кари и нейт smile.gif
Sway
Ах, какъв кеф! Линдзи чу Пейтън и Пейтън се наа*а biggrin.gif

Интересно се заформя, макар че Кери си проси един по мутрата. И като знам Хейли какви може да ги раздава (справка - Рейчъл в 4ти сезон) май няма да й се размине smile.gif
brooke_scott
Цитат(feeling a moment @ Feb 4 2008, 23:31) *
Колкото до момчето,с което се целува Пейтън не мисля че е Чейс..

Момчето е Чейс тва е сигурно wink.gif

Цитат(Sway @ Feb 5 2008, 13:09) *
Ах, какъв кеф! Линдзи чу Пейтън и Пейтън се наа*а biggrin.gif

18.gif дам и аз тва викам happy.gif
megyto
Хах само на мен ли ми се струва или тая на снимките с бул4енската рокля е Peyton shocking.gif blush.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.