Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
VeRonICa^^
Много яки снимки,мерси Вери и на всички
Снимките са страхотни worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Tedds
Много благодаря за снимкитее smile.gif Супер са.Пейтън и Чейс фрапирват biggrin2.gif
Ани мислЯ,че Чейс ще участва само в този епизод тей че май няма да има край за Лукас и Пейтън,но не съм сигурна
Nasi
Цитат(`BruKas` @ Jan 8 2008, 22:24) *
СТрааахооотниии снимкии!! Брук и лукас на онази снимка са много готини ..а тва за пейтан и чейз значи ли че вече няма да има ЛЕЙТАН?акоо да smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Чейс си тръгва веднага след този епизод.

Още снимки

Епизод 11:

Епизод 12:

ПС: Феновете на Нейтън и Хейли този сезон можем да го отпишем.
vasinka_{P}
Nasi Мерсиии за снимкитееее, много са готини всички, и Чейс, и Лукас, и Пейтън, и Брук. Най ми харесва снимката от "уж" сватбата на Пейтън и Лукас.
[dEs]
Абе тая Линдзи на места ми е много сладка, а на други места супер грозна wacko.gif и на 4 снимка малко ми прилича на Пейт blink.gif . Ако този на първата снимка е Оуен... направо sick1.gif по грозен не можаха ли да намерят??
brooke_scott
мерси за снимките, аз ли4но мн се кефя на Оуен, не е някой с-р красавец, ама добре изглежда wink.gif и Линдзи не е лоша кефи ме, Чейс и Пейт хмм...защо не? но явно ще е не biggrin.gif Анди ли е това на едната снимка? Брук е страхотна, а Пейтън си сънува сватбата 18.gif
Miss_Duff
Хмм,защо пък Пейтън да сънува сватбата?Всъщност Пейт е в публиката,близо до Карън и Скилс.Булката е Линдзи,ако не се лъжа... :?
brooke_scott
Цитат(Miss_Duff @ Jan 9 2008, 17:50) *
Хмм,защо пък Пейтън да сънува сватбата?Всъщност Пейт е в публиката,близо до Карън и Скилс.Булката е Линдзи,ако не се лъжа... :?

еми ако разгледаш сниките(вси4ки) на ТАЗИ Пейтън е в бул4енска рокля, а ина4е на другата сника, явно е реалността biggrin2.gif
hristin4e
Карън & Анди... Много се кефя.. wink.gif
иначе тази Линдзи за сега ми е симпатична, обаче според мен нещо ще се обърка. Или просто не ми се иска да вярвам, е Лукас накрая няма да е с Пейтън... rolleyes.gif

P.S.
Цитат(Nasi @ Jan 8 2008, 20:46) *
Кари отвлича малкия Джеймс:

как такааа? blink.gif sad.gifsad.gif
A_l_e_x
Карън се е събрала пак с Анди,колко яко!
Nasi
Цитат(hristin4e @ Jan 9 2008, 19:53) *
P.S.
Цитат(Nasi @ Jan 8 2008, 20:46) *
Кари отвлича малкия Джеймс:

как такааа? blink.gif sad.gifsad.gif

Беше писано преди няколко страници. Кари ще се окаже доста побъркана. След като го лъже, за да го изкара от църквата, ще го заведе в някоя хотелска стая, където ще му боядиса косата, за да изглежда като нея, и по този начин да го представя за свое дете. Ще му каже, че отсега нататък тя ще е неговата майка. Но Дан ще се появи от някъде и ще го спаси.

има още снимки, от 4 и 7 епизод.

http://img106.imageshack.us/my.php?image=50401ww5.jpg
http://img106.imageshack.us/my.php?image=5...haleymiaia8.jpg
http://img245.imageshack.us/my.php?image=50402wl7.jpg
http://img244.imageshack.us/my.php?image=5...leyjasonyj0.jpg
http://img404.imageshack.us/my.php?image=5...sonhaleyhq0.jpg
http://img231.imageshack.us/my.php?image=50403vu7.jpg
http://img231.imageshack.us/my.php?image=5...illicentos4.jpg
http://img293.imageshack.us/my.php?image=50406tu0.jpg
http://img101.imageshack.us/my.php?image=50407hk4.jpg
http://img444.imageshack.us/my.php?image=50402miamo2.jpg
http://img46.imageshack.us/my.php?image=50409jasonwa6.jpg
nadettoo
Nasi мерци за снимките мн са добри От каде успяваш да ги намериш smile.gif smile.gif smile.gif Първите серии на 5 сезон са мн мн яки ,но искам Брукас
A_l_e_x
ОМГ! Накъде е тръгнал светът?!

А това е най-хубавата снимка:

DeViL_AsS
Стига де,Лукас и Пейтън янма ли да се съберат? ;(
A_l_e_x
Според последната снимка се събират biggrin2.gif
DeViL_AsS
е тва не е ли снимката от съня на Петън ? :|
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Jan 9 2008, 22:41) *
Според последната снимка се събират biggrin2.gif

тва е тп4но снимка от съня й mrgreen[1].gif а и аз ли4но нямам мерка да се събират, макар 4е ве4е мие все тая с кого 6те е Лукас, както казах на С, ако ще и с Куентин да е 18.gif 10.gif ... Наси, мерси за снимките отново happy.gif
Sway
Искам:

1. да оправят косите на Брук и Хейли!!! Изглеждат... лелски!!! dry.gif

2. Лукас и Пейтън да НЕ СЕ съберат. Много ми е нагласено (беше ми нагласено и в 4-ти сезон).

3. Брук и Лукас да са заедно пак поне за една нощ. Ей така, за да покажат, че онова между тях си е там, макар че никога вече няма да са заедно.

tongue.gif
brooke_scott
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 10:43) *
Искам:
2. Лукас и Пейтън да НЕ СЕ съберат. Много ми е нагласено (беше ми нагласено и в 4-ти сезон).
3. Брук и Лукас да са заедно пак поне за една нощ. Ей така, за да покажат, че онова между тях си е там, макар че никога вече няма да са заедно.

с 1 то4ка не съм съгласна, но това си е ли4но мнение и и въпрос на вкус, така 4е няма какво да споря smile.gif
а 2 и 3 подрепям с 2 ръце и 2 крака worthy.gif rolleyes.gif biggrin2.gif мн хубаво го каза! същото искам и аз blush.gif
Sway
Цитат(brooke_scott @ Jan 10 2008, 13:07) *
Искам:

с 1 то4ка не съм съгласна, но това си е ли4но мнение и и въпрос на вкус, така 4е няма какво да споря smile.gif
а 2 и 3 подрепям с 2 ръце и 2 крака worthy.gif rolleyes.gif biggrin2.gif мн хубаво го каза! същото искам и аз blush.gif

mrgreen[1].gif

Стига де, наистина ли мислиш, че прическата на Хейли е... секси примерно?!

Опитали са се да я състарят... само че ЗАЩО?! Тя е на 21, за Бога!

Цвета е готин... косата можеше да е дълга - даже много дълга можеше да е, до кръста примерно tongue.gif , да няма бретон, за да й се разкрие хубавото детско челце и ... готово smile.gif

Но си права, че си е въпрос на вкус!! blush.gif
brooke_scott
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 14:00) *
Цитат(brooke_scott @ Jan 10 2008, 13:07) *
Искам:

mrgreen[1].gif

Стига де, наистина ли мислиш, че прическата на Хейли е... секси примерно?!

Опитали са се да я състарят... само че ЗАЩО?! Тя е на 21, за Бога!

Цвета е готин... косата можеше да е дълга - даже много дълга можеше да е, до кръста примерно tongue.gif , да няма бретон, за да й се разкрие хубавото детско челце и ... готово smile.gif

Но си права, че си е въпрос на вкус!! blush.gif

е нз не мисля 4е е секси но не е толкова зле, а на Брук косата мн ми харесва, тя винаги ми харесва де, ама така си е супер smile.gif
nadezhda_had
мисля ,че не са пускани

rali4kata
А дали Пейтън и Люк ще се съберат накрая?Някой знае ли?
Sway
Не, не знае.
[dEs]
 1. да оправят косите на Брук и Хейли!!! Изглеждат... лелски!!!

И на мен много не ми харесват. На Хейли ми харесваше, когато избираха къщата с Нейт ии косата и беше дълга ии многоо якааа.

И брук и Лукас ще са заедно за една нощ нали ужж, че са женени.. е няма да правят нищо повече де, но все пак е нещо..
kak4eto
Цитат(rali4kata @ Jan 12 2008, 12:53) *

Да,да, и аз искам да знам...Ама толкова искам ,че вече ще се побъркам.Толкова си ги харесвам двамата,ама заедно,не поотделно.Писна ми от тези игрички на котка и мишка.И Брук като е такава "приятелка" защо ще забременява от Лукас.Не стига че Пейтън хиляди пъти се отказваше от него заради нея,ами сега това ли е благодарността на Брук?Не че не я харесвам,напротив,симпатична и забавна ми е,но...Тия сценаристи не могат ли да насочат лошите историйки към някоя друга двойка?!Тц тц!!!И ако някой знае какво ще се случи с Нейтън и Хейли, да казва.Не искам да се разделят.Обичам ги двамката!
brooke_scott
Цитат(kak4eto @ Jan 13 2008, 13:20) *

Да,да, и аз искам да знам...Ама толкова искам ,че вече ще се побъркам.Толкова си ги харесвам двамата,ама заедно,не поотделно.Писна ми от тези игрички на котка и мишка.И Брук като е такава "приятелка" защо ще забременява от Лукас.Не стига че Пейтън хиляди пъти се отказваше от него заради нея,ами сега това ли е благодарността на Брук?Не че не я харесвам,напротив,симпатична и забавна ми е,но...Тия сценаристи не могат ли да насочат лошите историйки към някоя друга двойка?!Тц тц!!!И ако някой знае какво ще се случи с Нейтън и Хейли, да казва.Не искам да се разделят.Обичам ги двамката!

не искам да споря, но кога бяха тия хиляди пъти когато Пейтън се е отказвала от Лукас, винаги е обратното dry.gif
kak4eto
Цитат(brooke_scott @ Jan 13 2008, 13:23) *
Цитат(kak4eto @ Jan 13 2008, 13:20) *

не искам да споря, но кога бяха тия хиляди пъти когато Пейтън се е отказвала от Лукас, винаги е обратното dry.gif

"1000 пъти" беше образно казано... И аз не искам да споря,и мен на моменти Пейтън ме дразни,защото явно не се бори докрай за това,което иска,но въпреки това според мен тя винаги се е разкъсвала между Лукас и Брук.И в желанието си да не нарани и двамата(и в последствие и други хора)накрая все тя е прецаканата.И между другото...радвам се че си писала,накара ме да се позамисля...
Катeто
http://www.youtube.com/watch?v=g9yF6uKHWeA Това е промо от епизода,незнаех дали тук или в спойлерите да го пусна,но все пак е за тази серия....Кевин пее ужасно,дз поне мен не ме кефи,обаче Хейлс и Пейт много му се радват mrgreen[1].gif
Jamie`s^the^best
Малее тоя Кевин не може да пее sick1.gif
nelito0o0
Лелеее... тоя наистина е мнооооооооо зле !!!
[dEs]
Олеееее тоз наистина е проблемен музикант. Как може да са го наели. И той се е съгласил да пее? Кой го е излъгал. ама те наистина му се радват като деца детска играчка
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Jan 13 2008, 21:41) *
Олеееее тоз наистина е проблемен музикант. Как може да са го наели. И той се е съгласил да пее? Кой го е излъгал. ама те наистина му се радват като деца детска играчка

хехехехехе одкрепям mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Абе някой знае ли кво стана с Чейс
neohl
Цитат(LeoWyatt @ Jan 13 2008, 21:51) *
Абе някой знае ли кво стана с Чейс

той беше временен герой. ако не се лъжа едва ли ще го дават повече smile.gif unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Jan 13 2008, 19:54) *
http://www.youtube.com/watch?v=g9yF6uKHWeA Това е промо от епизода,незнаех дали тук или в спойлерите да го пусна,но все пак е за тази серия....Кевин пее ужасно,дз поне мен не ме кефи,обаче Хейлс и Пейт много му се радват mrgreen[1].gif

Това е sneak peak, a не промо! Те се пускат в темата за спойлери!
Катeто
Извинявам се просто много ми се спеше,а не знаех къде да го сложа,мерси че си го преместила,вече ще знам unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
Хах този Sneak Peak ми напомня за прослушването на Крис-Хейли е застанала по същия начин!!!Мерси
gabiafrodita
На мен не ми харесва 5-ти сезон.Бози4ка си пада малко.И 4етварти беше мн тъп.Да бяха спрели до 3-ти.Сериала беше мн интересен ама последните 2 сезона са си боза.
Tedds
Еее вие пък излязли две серии от пети сезон и боза бил biggrin2.gif biggrin2.gif
`BruKas`
Цитат(gabiafrodita @ Jan 15 2008, 20:24) *
На мен не ми харесва 5-ти сезон.Бози4ка си пада малко.И 4етварти беше мн тъп.Да бяха спрели до 3-ти.Сериала беше мн интересен ама последните 2 сезона са си боза.

Аз пък изобщо не съм съгласна с теб.. Според мен даже много хубаво започна,дано и така да свърши smile.gif
[dEs]
И аз си мисля, че за 2-ве излезли серии е рано да се говори боза ли е не е ли. Но лично мнение. Не може на всички да им харесва. А и ще видим на татъка какво ще направят. happy.gif
gabiafrodita
Цитат(desitoo_91 @ Jan 15 2008, 23:16) *
И аз си мисля, че за 2-ве излезли серии е рано да се говори боза ли е не е ли. Но лично мнение. Не може на всички да им харесва. А и ще видим на татъка какво ще направят. happy.gif

Ами за мен си е боза.Кво веднага се заяждате,като на вас ви харесва не означава че и на мен трябва да ми хреса.Не е така. shocking.gif
ludoto_mimi
Сега прочетох спойлерите за първите три епизода, които са в първия пост (не съм ги чела подробно преди) и забелязах, че има промени. Уж в къщата на Пейтън щяло да има някакво момиче... Явно това е отпаднало заради намаления брой серии, но това ме накара да се замисля - Пейтън къде живя преди Брук да й предложи да живее в нейната къща? 18.gif
slon4ik
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 16 2008, 10:41) *
Сега прочетох спойлерите за първите три епизода, които са в първия пост (не съм ги чела подробно преди) и забелязах, че има промени. Уж в къщата на Пейтън щяло да има някакво момиче... Явно това е отпаднало заради намаления брой серии, но това ме накара да се замисля - Пейтън къде живя преди Брук да й предложи да живее в нейната къща? 18.gif

И аз прочетох спойлерите до края,но ми се струва,че има малко общо с истинските серии.Не знам от къде са преведени,но са смесица от 4 и 5 сезон или нещо подобно.
[dEs]
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 16 2008, 10:41) *

Аз се замислих къде са живели и двете. Все пак Брук си купи къща чак сега в 3-ти епизод. Не вярвам и двете да са спали пак при Люк хахахах.  Също така тя си намира и колата, но.. и това са ниго спестили ама е нормално нали заради серийте. И също уж Хейлс взема интервю от някаква Мани, а после Кари. Имааа дост
а пропуснати неща. 
tandu
Хей,може ли да ми кажете колко серии ще е 5ти сезон?
[dEs]
Цитат(gabiafrodita @ Jan 16 2008, 10:24) *
Цитат(desitoo_91 @ Jan 15 2008, 23:16) *

Ами за мен си е боза.Кво веднага се заяждате,като на вас ви харесва не означава че и на мен трябва да ми хреса.Не е така. shocking.gif

Ама кой се заяжда бе? Аз ясно съм написала, че всеки си има мнение. И че не може на всеки да му харесва!!

Цитат(tandu @ Jan 16 2008, 19:03) *
Хей,може ли да ми кажете колко серии ще е 5ти сезон?

12
ludoto_mimi
Е Брук нали спа при Маут и Скилс ги снима. Пейтън ми е по-подозрителна. Освен в ТРИК. 18.gif

Ох не ме слушайте. 16.gif
ludoto_tedi
хахаха Мим чесно казано и аз се замислих.... може би спи в колата си....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.