Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Nasi
Е да, но Чейс се връща и ще е на среща с Пейтън. НЕ с Брук. Брук е с Оуен. Ще имат двойна среща.
ladysunshine
Цитат(Nasi @ Dec 16 2007, 12:59) *
Лукас е рус, а и двамата му родители (Дан и Карън) са с тъмни коси. Но никой не е казвал нищо по въпроса.

А пък това, че Хейли е с боядисана коса не значи , че естественият й цвят не е рус....3ти и 4ти сезон. Детенцето си прилича и на двамата, има русата коса на Хейли и сините очи на Нейтън.

Но дори и двамата родители да са с тъмни коси генетически е напълно нормално детето да е с руса коса. Учи се по биология, доколкото си спомням в 11 клас.

Добре де не ни се карай, просто ни направи впечатление и коментирахме... Какво толкова?
Иначе мерси за спойлерчето. Много се изненадах, че Чейс се връща и още повече, че ще е на среща с Пейтън. Надявам се така да го направят, че тези 12 епизода да стигнат да оправят нещата накрая, а не последното, което ще видим да е как Линдзи оставя Лукас пред олтара.
brooke_scott
иууу Чейс се връща, добре 4е няма да е с Брук tongue.gif ли4но аз предпо4итам Брук да е с Оуен отколкото с Чейс, е най-добре Люк, ама ако ще е с някой друг Оуен ме кефи biggrin.gif
Катeто
Цитат(Nasi @ Dec 16 2007, 14:32) *
Е да, но Чейс се връща и ще е на среща с Пейтън. НЕ с Брук. Брук е с Оуен. Ще имат двойна среща.

Да обаче аз казах,че ИСКАМ,НЕ ЧЕ ЩЕ СА ЗАЕДНО wacko.gif
DeSeRt^RoSe
Ето две нови промо снимки на Пейтън
Mai4et0
Пейтън е както в предишните сезони ... и вече ми писна да я гледам.На мен повече ми харесваше с права коса.
Tedds
DeSeRt^RoSe мерси за снимките на Пейтън.Нямам какво да си кривя душата.Не ми харесва никак.В четвърти сезон беше много по красива и с по-сладка прическа.Косата и беше хубава.Сега с тоз бритон никак не ме кефи.
Gossip Girl
Само аз ли я харесвам с прическата от 1-ви сезон? Следващите сезони е ужасна. Тия къси коси, некви бритони, които не й отиват.
Аз си оставам привърженичка на прическата на Джой. И София я предпочитам с по-стара прическа, но не от 1-ви, а от втори и трети сезон.
brooke_scott
и мен Пейтън ме кефеше в 1 сезон, и в 3ти беше яка. София ме кефи всякак, но сега най-мн и Бетъни сега ме кефи най-мн, а най-малкко ми харесваше по едно време като беше с къдрава коса
Катeто
На мен на първата снимка много ми харесва,а на втората наистина малко с тоя бретон..
Иначе от този сезон най-много ме кефи Бетъни rolleyes.gif И на мен пейт ми харесваше най-много в първи сезон,беше с някаква небрешно пусната коса и мн радваше...Обаче не мсиял,че е еднаква като в другите сезони,,особено от първи треи и тоя има голяма разлика...А Брук и нея я харесвам повече с прическата от миналите сезони,само в първи с късата коса мн ме твареше пък и беше по-пълна тогава biggrin2.gif
A_l_e_x
Къде видяхте бретон бе,хора? 17.gif Просто така и пада една от къдричките,не е бретон. На мен в 1 и сезон прическата и хич не ми харесва,най-яка е във 2 и накрая на 4,там на баловете и когато се целуваше с Лукас в училище wub.gif
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Dec 16 2007, 21:21) *
най-яка е във 2 и накрая на 4,там на баловете и когато се целуваше с Лукас в училище wub.gif

18.gif страшно обяснение(на баловете и като се целуват), а и Хилари е с бретон, това че стои на една страна не зна4и 4е не е бретон dry.gif а и във 2ри сезон също има бретон 4е и в 3ти...
ludoto_tedi
Айде избиите се с бретон ли е или не е
Mr. Winchester
Пейтън си беше най-добре в първи сезон с дългата къдрава коса!
Nasi
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 20:40) *
Пейтън си беше най-добре в първи сезон с дългата къдрава коса!

Съгласна съм.

И все пак това ли е най-важното. Това е сериал, колкото и да е нереален в повечето моменти, хората вътре са си хора, не може да изглеждат винаги идеално и перфектно.

ето една снимка на София и Хилари от тези дни, когато са снимали 12 епизод:

спойлер за 9ти епизод:
Кари е изгонена от Нейтън, защото ще влезне под душа при него, Хейли също ще е свидетел на сцената.

едно време като гледах сапунки този вид сцени ги имаше доста 18.gif
*BringMeToLife*
На тая Кари що и не *** майката.. Ако развали семейство Нейли,повече няма го гледам тоя сериал..Не,че го гледам само заради Нейли,ама .. 16.gif

п.п : София изглежда малко пълничка.. blush.gif
[dEs]
Те ако развалят Нейли не искат ли да им е**а аз майката emoticon1 (85).gif bangin.gif 12.gif angry.gif Ама не вярвам. Все пак нямат епизоди да ги сдобрят отново. Ама тая Кари верно не е уред...
Наси мерси за снимката. Малко София там не ми харесва. С тази рокля ми изглежда леко пълна или бременна...
brooke_scott
да бе, мн грозна роклята на София, ти стилисти хи4 не си вършат работата, както и да е за сметка на това на Хилари е готина рокли4ката
ludoto_tedi
Много е сладка Хилари ироклята и прическата ,и лъчезарната й усмивка... smile.gif
`BruKas`
Брук е супер.. Незнам за вас ама на мен ми се срува че накрая санаха доста тъпи и объркани нещата..най добре щеше да е ако си беше до 4 сезон...
Катeто
Хилари е страхотна rolleyes.gif много яка ролкля и пак се усмихнала бе,чаровница blush.gif мерси за спйлерите и снимката smile.gif
Nasi
Нов постер:

и още няколко промо снимки на Хейли:

И Нейтън от постера:

3 или 4ти епизод:

и за пореден път си едитвам поста, ето снимка и на Лукас:

ии еще един едит:

остана само снимката на Брук.
ladysunshine
Ааа нови снимки. Мерси, Наси. Лукас много страшно гледа на новия постер mrgreen[1].gif
*BringMeToLife*
Леле всички са толкова сладкиии =]]]]] Направо Нейтън и малкия Джеймс blush.gif blush.gif 10.gif happy.gif Страхотни са всички tongue.gif 10x за снимките 4.gif
brooke_scott
мерсси за снимките, защо няма на Брук??? sad.gif
Tedds
Благодаря за снимките,Наси.Много са готини.а преданата страница имаше една на Хил и Соф.На Софито роклята никак не ме кефи.Иначе на тези снимки Лукас е много готин.
Айде сега остана и на Брук снимчицата.
Gossip Girl
Уау! Снимките са страхотни. Особено тези на Бетани. Тя е толкова красива.
Пък и постера изглежда ужасно добре сам по себе си и в сравнение с предишните години.
siska
Мн готини снимкии ей, Бетъни направо да я изядеш, мн е сладка с тая прическа..happy.gif Нейтънчо и малкия сладурр направоо wink.gif ..Ох, мн се разлигавих, ноо просто всички са супер... blush.gif
^Mim0zKa^
Няма.. да коментирам всичко дотук защото става вече банално... dry.gif Има само едно единствено нещо което наистина не мога да разбера и проумея.. unsure.gif .. Как може човекът който измисли тези перфектни първи 3 сезона.. в момента да измисля такива неща..просто.. няма нищо общо ... и това наистина е много тъжно.Няма го вече One Tree Hill такъв какъвто беше ..
smile.gif Това е общо взето wink.gif
DesiTo
Цитат(Nasi @ Dec 17 2007, 21:50) *
спойлер за 9ти епизод:
Кари е изгонена от Нейтън, защото ще влезне под душа при него, Хейли също ще е свидетел на сцената.

едно време като гледах сапунки този вид сцени ги имаше доста 18.gif

Значи какъв е извода? 18.gif 18.gif 10.gif

Много снимки, промота, спойлери голямо чудо просто. 10.gif Наси, благодаря ти за всички снимки и информация. smile.gif
Малко като че ли, обърнаха сериала на сапунка, вече няма много-много общо между първите три сезона и сега. Затова и съм съгласна с ^Mim0zKa^. Но това е отделна тема.
От това, което прочетох, определено има заинтригуващи неща, но и такива, които звучат прекалено банално и неестествено за ОТХ.
♥Didito♥
Ще вземе да сапуняса и тоя сериал unsure.gif иначе снимките са страхотни..особено София и Бетани..и Джеймс blush.gif постера определено е много по-добър от предишните!
A_l_e_x
Съгласна съм напълно,че това не е ОТН,който познавах... Друго беше едно време,когато всеки епизод беше супер изненадващ,винаги имаше тръпка и неочакване... Ся какво да кажа-Кари влизала при Нйетън и Хейли ги вижда... Главата си залагам,че ще изпадне в истерия и ще си го изкара на Нейтън 15.gif . И аз да живеех с Хейли,и аз щях да се пропия... 18.gif
brooke_scott
иуууу иууу иуууу, както и да е, мерси за промотата Деси
Катeто
Nice 4.gif I loVe THeM happy.gif Деси супер много мерси за клипчетата представа си нямаш колко ме зарадва rolleyes.gif
♥Didito♥
Soapnet 18.gif
DesiTo
Mary Kate Englehardt ще играе Лили (дъщеричката на Карън)
sladuranka
Туй малкото е сладко rolleyes.gif .
macetoF
Това малкото е наистина е сладко. сериала мисля че до сега ще е готин. Но едно не ми е ясно кой ще прави интригата ,защото до сега ги правеше Дан,ако той не прави пак интриги за мен филма ще е смотан.
*BringMeToLife*
Ейй Лейтъните са супер бе =) А това малкото да му изядеш дробчетоооо blush.gif
ladysunshine
Лейтъъъъън 4.gif Много са готини и снимките и клип4етата. Е щом са Люк и Пейт как ина4е
А това малкото моми4енце е страшно сладко. Аз си мислех, 4е няма да го дават
brooke_scott
лапето е мн слади4ко smile.gif
peyton sawyer_16
Аууу Лейтъъън wub.gif wub.gif wub.gif Страшно яки сааа smile.gif
Tedds
Уу Лейтън,както повечето знаят не ги харесвам особено biggrin2.gif Много е сладка Лили,дано взима повече участие в сериите smile.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 21 2007, 15:38) *

Уу Лейтън,както повечето знаят не ги харесвам особено biggrin2.gif Много е сладка Лили,дано взима повече участие в сериите smile.gif

и аз така dry.gif
Sway
Значи все пак ще показват и дъщеричката на Карън и Кийт? smile.gif Радвам сееее!!!
Катeто
тва детенце е много сладко,особено на първата снимка rolleyes.gif Според мен между нея и Джеймс ще прехвърчат искри 18.gif 18.gif
ladysunshine
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 21 2007, 17:08) *
тва детенце е много сладко,особено на първата снимка rolleyes.gif Според мен между нея и Джеймс ще прехвърчат искри 18.gif 18.gif

Хахах да ако направят още 5 сезона 18.gif
brooke_scott
възможно е да направят 5 сезона, ама те не си ли се падат някви роднини unsure.gif като братов4еди или нещо подобно щот детето на 4и4ото на бащата на Джеймс 18.gif май стана малко объркано biggrin2.gif
Катeто
Е ти пък,карай сега,в ОТХ всичко е възможно biggrin2.gif а от тая роднинска връзка нищо не разбрах 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.