Е да, но Чейс се връща и ще е на среща с Пейтън. НЕ с Брук. Брук е с Оуен. Ще имат двойна среща.
ladysunshine
Dec 16 2007, 15:25
Цитат(Nasi @ Dec 16 2007, 12:59)

Лукас е рус, а и двамата му родители (Дан и Карън) са с тъмни коси. Но никой не е казвал нищо по въпроса.
А пък това, че Хейли е с боядисана коса не значи , че естественият й цвят не е рус....3ти и 4ти сезон. Детенцето си прилича и на двамата, има русата коса на Хейли и сините очи на Нейтън.
Но дори и двамата родители да са с тъмни коси генетически е напълно нормално детето да е с руса коса. Учи се по биология, доколкото си спомням в 11 клас.
Добре де не ни се карай, просто ни направи впечатление и коментирахме... Какво толкова?
Иначе мерси за спойлерчето. Много се изненадах, че Чейс се връща и още повече, че ще е на среща с Пейтън. Надявам се така да го направят, че тези 12 епизода да стигнат да оправят нещата накрая, а не последното, което ще видим да е как Линдзи оставя Лукас пред олтара.
brooke_scott
Dec 16 2007, 16:06
иууу Чейс се връща, добре 4е няма да е с Брук

ли4но аз предпо4итам Брук да е с Оуен отколкото с Чейс, е най-добре Люк, ама ако ще е с някой друг Оуен ме кефи
Катeто
Dec 16 2007, 17:40
Цитат(Nasi @ Dec 16 2007, 14:32)

Е да, но Чейс се връща и ще е на среща с Пейтън. НЕ с Брук. Брук е с Оуен. Ще имат двойна среща.
Да обаче аз казах,че ИСКАМ,НЕ ЧЕ ЩЕ СА ЗАЕДНО
DeSeRt^RoSe
Dec 16 2007, 17:47
Ето две нови промо снимки на Пейтън

Mai4et0
Dec 16 2007, 18:12
Пейтън е както в предишните сезони ... и вече ми писна да я гледам.На мен повече ми харесваше с права коса.
DeSeRt^RoSe мерси за снимките на Пейтън.Нямам какво да си кривя душата.Не ми харесва никак.В четвърти сезон беше много по красива и с по-сладка прическа.Косата и беше хубава.Сега с тоз бритон никак не ме кефи.
Gossip Girl
Dec 16 2007, 18:27
Само аз ли я харесвам с прическата от 1-ви сезон? Следващите сезони е ужасна. Тия къси коси, некви бритони, които не й отиват.
Аз си оставам привърженичка на прическата на Джой. И София я предпочитам с по-стара прическа, но не от 1-ви, а от втори и трети сезон.
brooke_scott
Dec 16 2007, 18:40
и мен Пейтън ме кефеше в 1 сезон, и в 3ти беше яка. София ме кефи всякак, но сега най-мн и Бетъни сега ме кефи най-мн, а най-малкко ми харесваше по едно време като беше с къдрава коса
Катeто
Dec 16 2007, 18:59
На мен на първата снимка много ми харесва,а на втората наистина малко с тоя бретон..
Иначе от този сезон най-много ме кефи Бетъни

И на мен пейт ми харесваше най-много в първи сезон,беше с някаква небрешно пусната коса и мн радваше...Обаче не мсиял,че е еднаква като в другите сезони,,особено от първи треи и тоя има голяма разлика...А Брук и нея я харесвам повече с прическата от миналите сезони,само в първи с късата коса мн ме твареше пък и беше по-пълна тогава
A_l_e_x
Dec 16 2007, 21:21
Къде видяхте бретон бе,хора?
Просто така и пада една от къдричките,не е бретон. На мен в 1 и сезон прическата и хич не ми харесва,най-яка е във 2 и накрая на 4,там на баловете и когато се целуваше с Лукас в училище
brooke_scott
Dec 16 2007, 22:34
Цитат(A_l_e_x @ Dec 16 2007, 21:21)

най-яка е във 2 и накрая на 4,там на баловете и когато се целуваше с Лукас в училище

страшно обяснение(на баловете и като се целуват), а и Хилари е с бретон, това че стои на една страна не зна4и 4е не е бретон

а и във 2ри сезон също има бретон 4е и в 3ти...
ludoto_tedi
Dec 16 2007, 22:49
Айде избиите се с бретон ли е или не е
Mr. Winchester
Dec 17 2007, 20:40
Пейтън си беше най-добре в първи сезон с дългата къдрава коса!
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 20:40)

Пейтън си беше най-добре в първи сезон с дългата къдрава коса!
Съгласна съм.
И все пак това ли е най-важното. Това е сериал, колкото и да е нереален в повечето моменти, хората вътре са си хора, не може да изглеждат винаги идеално и перфектно.
ето една снимка на София и Хилари от тези дни, когато са снимали 12 епизод:
спойлер за 9ти епизод:
Кари е изгонена от Нейтън, защото ще влезне под душа при него, Хейли също ще е свидетел на сцената.едно време като гледах сапунки този вид сцени ги имаше доста
*BringMeToLife*
Dec 17 2007, 21:53
На тая Кари що и не *** майката.. Ако развали семейство Нейли,повече няма го гледам тоя сериал..Не,че го гледам само заради Нейли,ама ..
п.п : София изглежда малко пълничка..
Те ако развалят Нейли не искат ли да им е**а аз майката

Ама не вярвам. Все пак нямат епизоди да ги сдобрят отново. Ама тая Кари верно не е уред...
Наси мерси за снимката. Малко София там не ми харесва. С тази рокля ми изглежда леко пълна или бременна...
brooke_scott
Dec 17 2007, 22:04
да бе, мн грозна роклята на София, ти стилисти хи4 не си вършат работата, както и да е за сметка на това на Хилари е готина рокли4ката
ludoto_tedi
Dec 17 2007, 22:10
Много е сладка Хилари ироклята и прическата ,и лъчезарната й усмивка...
`BruKas`
Dec 17 2007, 22:47
Брук е супер.. Незнам за вас ама на мен ми се срува че накрая санаха доста тъпи и объркани нещата..най добре щеше да е ако си беше до 4 сезон...
Катeто
Dec 17 2007, 22:52
Хилари е страхотна

много яка ролкля и пак се усмихнала бе,чаровница

мерси за спйлерите и снимката
ladysunshine
Dec 18 2007, 12:55
Ааа нови снимки. Мерси, Наси. Лукас много страшно гледа на новия постер
brooke_scott
Dec 18 2007, 14:19
мерсси за снимките, защо няма на Брук???
Благодаря за снимките,Наси.Много са готини.а преданата страница имаше една на Хил и Соф.На Софито роклята никак не ме кефи.Иначе на тези снимки Лукас е много готин.
Айде сега остана и на Брук снимчицата.
Gossip Girl
Dec 18 2007, 15:57
Уау! Снимките са страхотни. Особено тези на Бетани. Тя е толкова красива.
Пък и постера изглежда ужасно добре сам по себе си и в сравнение с предишните години.
Мн готини снимкии ей, Бетъни направо да я изядеш, мн е сладка с тая прическа..
Нейтънчо и малкия сладурр направоо
..Ох, мн се разлигавих, ноо просто всички са супер...
^Mim0zKa^
Dec 18 2007, 16:12
Няма.. да коментирам всичко дотук защото става вече банално...

Има само едно единствено нещо което наистина не мога да разбера и проумея..

.. Как може човекът който измисли тези перфектни първи 3 сезона.. в момента да измисля такива неща..просто.. няма нищо общо ... и това наистина е много тъжно.Няма го вече One Tree Hill такъв какъвто беше ..

Това е общо взето
DesiTo
Dec 19 2007, 23:29
Цитат(Nasi @ Dec 17 2007, 21:50)

спойлер за 9ти епизод:
Кари е изгонена от Нейтън, защото ще влезне под душа при него, Хейли също ще е свидетел на сцената.едно време като гледах сапунки този вид сцени ги имаше доста

Значи какъв е извода?
Много снимки, промота, спойлери голямо чудо просто.
Наси, благодаря ти за всички снимки и информация.
Малко като че ли, обърнаха сериала на сапунка, вече няма много-много общо между първите три сезона и сега. Затова и съм съгласна с
^Mim0zKa^. Но това е отделна тема.
От това, което прочетох, определено има заинтригуващи неща, но и такива, които звучат прекалено банално и неестествено за ОТХ.
♥Didito♥
Dec 20 2007, 11:29
Ще вземе да сапуняса и тоя сериал
иначе снимките са страхотни..особено София и Бетани..и Джеймс
постера определено е много по-добър от предишните!
A_l_e_x
Dec 20 2007, 18:45
Съгласна съм напълно,че това не е ОТН,който познавах... Друго беше едно време,когато всеки епизод беше супер изненадващ,винаги имаше тръпка и неочакване... Ся какво да кажа-Кари влизала при Нйетън и Хейли ги вижда... Главата си залагам,че ще изпадне в истерия и ще си го изкара на Нейтън
. И аз да живеех с Хейли,и аз щях да се пропия...
DesiTo
Dec 20 2007, 21:36
brooke_scott
Dec 20 2007, 22:40
иуууу иууу иуууу, както и да е, мерси за промотата Деси
Катeто
Dec 20 2007, 23:06
Nice

I loVe THeM

Деси супер много мерси за клипчетата представа си нямаш колко ме зарадва
♥Didito♥
Dec 20 2007, 23:58
Soapnet
DesiTo
Dec 21 2007, 11:09
Mary Kate Englehardt ще играе
Лили (дъщеричката на Карън)
sladuranka
Dec 21 2007, 11:25
Туй малкото е сладко

.
macetoF
Dec 21 2007, 12:18
Това малкото е наистина е сладко. сериала мисля че до сега ще е готин. Но едно не ми е ясно кой ще прави интригата ,защото до сега ги правеше Дан,ако той не прави пак интриги за мен филма ще е смотан.
*BringMeToLife*
Dec 21 2007, 12:43
Ейй Лейтъните са супер бе =) А това малкото да му изядеш дробчетоооо
ladysunshine
Dec 21 2007, 13:23
Лейтъъъъън

Много са готини и снимките и клип4етата. Е щом са Люк и Пейт как ина4е
А това малкото моми4енце е страшно сладко. Аз си мислех, 4е няма да го дават
brooke_scott
Dec 21 2007, 13:26
лапето е мн слади4ко
peyton sawyer_16
Dec 21 2007, 15:33
Уу Лейтън,както повечето знаят не ги харесвам особено

Много е сладка Лили,дано взима повече участие в сериите
brooke_scott
Dec 21 2007, 16:02
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 21 2007, 15:38)

Уу Лейтън,както повечето знаят не ги харесвам особено

Много е сладка Лили,дано взима повече участие в сериите

и аз така
Значи все пак ще показват и дъщеричката на Карън и Кийт?

Радвам сееее!!!
Катeто
Dec 21 2007, 17:08
тва детенце е много сладко,особено на първата снимка

Според мен между нея и Джеймс ще прехвърчат искри
ladysunshine
Dec 21 2007, 17:12
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 21 2007, 17:08)

тва детенце е много сладко,особено на първата снимка

Според мен между нея и Джеймс ще прехвърчат искри

Хахах да ако направят още 5 сезона
brooke_scott
Dec 21 2007, 17:48
възможно е да направят 5 сезона, ама те не си ли се падат някви роднини

като братов4еди или нещо подобно щот детето на 4и4ото на бащата на Джеймс

май стана малко объркано
Катeто
Dec 22 2007, 11:04
Е ти пък,карай сега,в ОТХ всичко е възможно

а от тая роднинска връзка нищо не разбрах