Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 9 2007, 14:49) *
Цитат(peyton sawyer_16 @ Dec 9 2007, 14:39) *
Цитат(peyton sawyer_16 @ Dec 9 2007, 14:20) *
Абе хора разбра ли се нещо от тая смотана стачка ? Смисъл колко епизода ще са последно в ОТХ unsure.gif

някой въобще обръща ли ми внимание mad.gif unsure.gif

Ох, поредната тема, която 100 пъти е обсъждана. dry.gif
Новини - Премиера: Януари 2008

18.gif така е, и аз точно за тва спрях да обръщам внимание wink.gif
Nasi
Мерси за снимките от епизодите, найстина изглеждат всички фантастично. На въпросите защо няма снимка на Нейтън...защото не искат да издават положението в което се намира.
ето клипчето Fast Forward има сцени от първият епизод:

Лник: http://youtube.com/watch?v=SKQ9oqc2TS4
18.gif на последната сцена се вижда част от допълнителната коса, която са сложили под шапката 18.gif

Появили са се и още няколко клипа, но засега могат да се гледат само от хората в САЩ. Като се появят линкове за ютюб ще ги добавя.
Има и доста пикантни спойлери за 12-стият/засега последен епизод, защото стачката родължава и няма да има решение скоро/. Та спойлерчетата минават границите на сапунените сериали. Сега ще ги напиша и ще ги пусна.
ladysunshine
Цитат(Nasi @ Dec 11 2007, 11:39) *
Мерси за снимките от епизодите, найстина изглеждат всички фантастично. На въпросите защо няма снимка на Нейтън...защото не искат да издават положението в което се намира.

18.gif на последната сцена се вижда част от допълнителната коса, която са сложили под шапката 18.gif

Появили са се и още няколко клипа, но засега могат да се гледат само от хората в САЩ. Като се появят линкове за ютюб ще ги добавя.
Има и доста пикантни спойлери за 12-стият/засега последен епизод, защото стачката родължава и няма да има решение скоро/. Та спойлерчетата минават границите на сапунените сериали. Сега ще ги напиша и ще ги пусна.

Ооо супер айде чакаме с нетърпение
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 11 2007, 13:43) *
Цитат(Nasi @ Dec 11 2007, 11:39) *

Ооо супер айде чакаме с нетърпение

ужас, минават границата на сапунените сериала, тва зна4и тъпоооооооо blink.gif , поне аз така го разбирам, ама да видим
*BringMeToLife*
Лелее .. НейтЪЪЪнн еее .. убиееецццццц =))) wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Много ме кефи така с късата коса..ина4е с допълнита ее.. sick1.gif mrgreen[1].gif Нямам търпение да започне 5ти сезоон ;]
Nasi
В момента нямам много време и ще ги напиша на кратко, а довечера с повече подробности.

Значи в 12 епизод, както вече беше казано ще се състои свадбата на ЛУкас и Линдзи, ще присъстват всички, Карън, Лили и Анди ще се върнат за събитието. По време на свадбата ще има много споени, неща, които са се случили по-рано.
Дан по някакъв начин ще е излезнал от затвора.
Пейтън ще си представя как се изправя и спира свадбата, но не го прави. Лукас казва ДА на ЛИндзи, но когато идва нейният ред тя започва да говори за книгата му, и т.н. и бяга.

/до тук всичко е почти нормално, като изключим бягащата булка./

След като бавачката Кари е вече изгонена от работата Скилс трябва да пази Джейми, но малкият решава, че иска сам да иде до тоалетната, там Кари го отвлича. По рано тя говори на пианиста в църквата, че малкият е нейно дете.
Кари ще го завлече някъде, където ще му боядиса косата, за да прилича на нея. Казва му, че вече тя е майка му.

През това време Брук и Пейтън си говорят. Брук казва, че иска Лукас да се ожени за Пейтън, също така казва, че е помолила Лукас да стане баща на детето й.

Дан ще спаси малкият Джейми, но всички ще си помислят, че той го е отвлякъл.

И така ще свърши 12сти епизод.

та, Брукас ще имат дете, а Лейтън ще се женят. И всички ще са щастливи.

аз пък искам Лукас да догони Линдзи и да си остане с нея.

излезнало е някакво забавно видео, но за съжаление от сайта на CW могат да гледат само хората в САЩ.
ето поне няколко снимки:

Tedds
Амии всичко е перфектно просто нямам думи,аз тези спойлери ги знам отдавна Дидето ми ги беше казала та тогава умрях от смях.Ами какво да кажа освен че ОТХ=Дързост и красота.Много съм разочарована.Или булката да бяга Пейтън да идва да са женят.Какава е тази простотия Брукас имат дете,Лейтън се женят,абе нямам думи...
И все пак Наси благодаря ти за всичко smile.gif
brooke_scott
уоу, 10х за спойлерите
сега ОМГ каква е тая глупост!? Брукас - дете, а Лейтън се женят, по-голяма тъпотия не можа да измисли Марк, баси простотията...нямам думи
[dEs]
[quote name='Nasi' date='Dec 11 2007, 14:49' post='333742']
. Брук казва, че иска Лукас да се ожени за Пейтън, също така казва, че е помолила Лукас да стане баща на детето й.
та, Брукас ще имат дете, а Лейтън ще се женят. И всички ще са щастливи.
/quote]

shocking.gif shocking.gif shocking.gif ohmy.gif Ооо ей това просто ме разби... Настина всички са щастливи. Ооо ще си имат детенце... 3.gif 4.gif Много се радвам въпреки, че е голяма тъпотия... Наси мерси за инфото. Златна си. Иначе почва да става в стил дързост и красота. Но все пак поне има 13 епизода... изглежда ми много незавършено. Интересно ми е Люк как ще се съгласи за детето...
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Dec 11 2007, 14:57) *
уоу, 10х за спойлерите
сега ОМГ каква е тая глупост!? Брукас - дете, а Лейтън се женят, по-голяма тъпотия не можа да измисли Марк, баси простотията...нямам думи

Ами така е Вяра,Марк най-накрая измисли най-голяма простоия форевър!Маркчоо искаш да угудиш на всички ама неможеее,ок?Защо не събра Летйън,а?Кат си тъп,ама максимално тъп.То си беше ясно,че за Брукас няма надежда,макар че много съм искала да се съберат.Ами сега какво Брук ще излезе идиотката на векаа.Това е най-тъпото нещо в ОТХ досега.
Най добре да нямаше пети сезон и толкоз всичко си беше хубаво най накрая...

И най-добре що не направи Лукас г *й,това щеше да е най умното което ще измислиш....
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 11 2007, 15:03) *

Цитат(brooke_scott @ Dec 11 2007, 14:57) *
уоу, 10х за спойлерите

Ами така е Вяра,Марк най-накрая измисли най-голяма простоия форевър!Маркчоо искашда угудиш на всички ама неможеее,ок?Защо не събра Летйън,а?Кат си тъп,ама максимално тъп.То си беше ясно,че за Брукас няма надежда,макар че много съм искала да се съберат.Ами сега какво Брук ще излезе идиотката на векаа.Това е най-тъпото нещо в ОТХ досега.
Най добре да нямаше пети сезон и толкоз всичко си беше хубаво най накрая...

хах, Брук няма да излезе идиотка, ама Марк ще излезе идиота на века biggrin2.gif тцттц, мисля да му напиша писмо, какъв е смешник и бездарник
Tedds
Еми да права си то Брук кво е виновна че режисьора е тъп.Имам в предвид че сигурно много хора няма да харесат,че ще имат бебе с Лукас dry.gif и че Брук е искала Пейтън да си е с Лукас ама същевремено да имат деца biggrin2.gif

Абе сапунка....

Ейй най-добре напиши писмо,и аз може да драсна някой ред,може и цветущи думи да използвам
Nasi
само без обиди към никой, защото не искаме темата пак да се затвори. happy.gif
ladysunshine
Малеее малее просто нз какво да кажа. Баси тъпотията, развалиха сериала на макс.
ludoto_mimi
Ей тука има 3 видеота - за Пейтън, Брук и Лукас: http://www.seat42f.com/site/
peyton sawyer_16
OMG!!! Мечтата на Лукас от началото на 2ри сезон да прави 3ка с Пейтън и Брук с горещ карамел се е сбъднала БУАХАХАХАХАХ 16.gif 16.gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif
ааа нененнее т'ва не е ОТХ - т'ва е цело "Мерзост и Грозота" БАУАХАХАХАХАХ
`BruKas`
МАРК Е НАЙ І МАЛОУМНИЯ ЧОВЕК КОЙТО СЪМ ВИЖДАЛА!!!!! простоо има ли изобщо по голяма простотия? ПРедпочиТАМ да има лейтан отколкота да е така sad.gif тоя развали целия сериял!
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 11 2007, 16:21) *

аз нещо не разбрах точно къде са unsure.gif
Катeто
Ox,тоя ако си мсили,че прави всички щастливи като жени Лейтън,обаче забележете,Брук чака дете от Лукас и бягаща булка 18.gif 18.gif не честно ви казвам не мога да спря да се хиля 18.gif 16.gif 18.gif айде с Нейли и детето,нищо против имаше малко драма,обаче всичко беше толкова истинско и сладко,а това е просто претупване на сериите,еми като няма кво да пишат,да бяха оставили края на 4ти сезон 19.gif
ludoto_mimi
Цитат(brooke_scott @ Dec 11 2007, 21:47) *

В дясно на видео плейъра. Последните 3 са за ОТХ.
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 11 2007, 21:54) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 11 2007, 21:47) *

В дясно на видео плейъра. Последните 3 са за ОТХ.

а мерси мн, голяма съм блейка biggrin2.gif
Катeто
Вяра спкс не си само ти и аз един час ги търсеx,добре че пита biggrin2.gif Клипчетата са много сладки,а и те са големи сладури,да не говорим за Чад,който в сравнение с 4ти сезон е супер rolleyes.gif
Nasi
Клипчетата са доста интересни. Линдзи много ми харесва.

Ето още едно, но от 2 епизод:
5.02: Nathan and Haley
Не можах да позная, че гледам ОТХ. Добре, че Нейтън след този скандал ще почне да се правя, защото найстина е много депресиращо.

Актьорите от ОТХ отговарят на въпроси от феновете:
Бетъни
Джеймс
Хилари
София
Лий
Антоан

Нападнати от муха. /Бетъни, Хилари, София и Джеймс/
Хилари е мнооого забавна тук. 18.gif

Засега са записани само тези. sad.gif

Nasi
Ооо Теди*ХъГс*, снощи колко ги търсих, веднага ще ги гледам.
brooke_scott
мерси за клип4етата, мн са яки biggrin.gif ама защо се карат Нейт и Хейлс, а Нейтън с тая коса е ужасен
ladysunshine
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 11 2007, 23:05) *
Вяра спкс не си само ти и аз един час ги търсеx,добре че пита biggrin2.gif

И аз да се присъединя към клуба на блейките mrgreen[1].gif Нищо де важното е, че ги успяхме да ги гледаме. Всичките клипчета, които сте сложили са много интересни. Нападнати от муха... 18.gif
brooke_scott
хей, ако сте гледали клип4ето където София отговаря на въпроси и на въпроса "В кое друго ТВ шоу би у4аствала Брук" тя отговаря грозната Бети и 4е тя щяла да приема Бети като Маут и т.н..... та мисълта ми беше, 4е искам да я видя в Supernatural biggrin.gif
*BringMeToLife*
*Oт http://www.seat42f.com/site/ .. най-сладки са малкия и Лукас..Хейли ми се вижда много намръщена mad.gif А Маут ее.. sick1.gif СЕкси прическа mrgreen[1].gif

*Клипчето на Нейтън и Хейли .. sad.gif 1crying[1].gif Много ми е тъжно .. А иначе за прическата на Нейтън => така повече прилича на мЪж 16.gif Само да се беше обръснал малко 18.gif 16.gif

*Клипчетата на Брук и Пейтън са страхотни =)

*10х за всичко добавено ! 4.gif 3.gif
Tedds
Благодаря за клипчетата smile.gif много са готини,ама ако разбирах още по-добре английския щеше да е супер biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(jivitu @ Dec 12 2007, 15:24) *

Мерси за снимките smile.gif Мисля, че само една или две са пускани
peyton sawyer_16
Ето разни нови намерих и по-нормален постер :
http://lucasandpeyton.com/gallery/displayi...cat=0&pos=2
http://lucasandpeyton.com/gallery/displayi...cat=0&pos=4
Горната е ужасна на Хилари бтв х.х
A_l_e_x
На мен хилари ми харесва на самостоятелната снимка и то много icon_peace.gif
ludoto_tedi
И на мен ми харесва ,но бритона й ми е странен ...
brooke_scott
на мен като цяло не ми харесва косата на Хилари за тоя сезон, нещо не са я доизмислили, с тая тъмна част и как е оформена, абе вобще можеха и по-добре
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 15 2007, 17:54) *
на мен като цяло не ми харесва косата на Хилари за тоя сезон, нещо не са я доизмислили, с тая тъмна част и как е оформена, абе вобще можеха и по-добре

4.gif И аз така мисля. Попринцип ми харесва всякак Хил и не, че сега не ми харесва просто нещо не куца в прическата и. Иначе си е сладурана както винаги
jivitu
Мисля,че тези двете снимки не са пускани blush.gif
http://img523.imageshack.us/img523/332/normal50401da0.jpg
(на тази Пейтън ми изглежда много стресната 18.gif )
http://img160.imageshack.us/img160/7350/50102ez2.jpg
*BringMeToLife*
Тоя Лукас к'ви ръце пуска на Пейт mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Само 1 нещо ми е много странно .. т'ва малкото много повече ми прилича да дете на Лукас ,отколкото на Нейт и Хейли shocking.gif
brooke_scott
пускани са снимките, дори помня 4е коментирах то4но тва 4е Пейтън се дърпа 18.gif
renito818
Мерси на всички за инфото снимките и видеотата, отдавна не бях влизала в спойлерите и ся като разбрах кво ше става си мисля че щеше да е по-добре да не бях чела нищо...всичко ми се струва прекалено нагласено с тия деца и бракове и булки..... shocking.gif Трябваше да остане или Лейтън или Брукас накрая, щеше да има недоволни ама тва е нормално....докато сега с тия половинчати работи, няма да има ДОВОЛНИ. А според мен тва е смисъла да гледаш филми и сериали и т.н...но както и да е ...какво ли знам аз... unsure.gif
A_l_e_x
Детенцето прилича наистина повече на Лейтънско ,отколкото на Нейлинско huh.gif Можеха да изберат някое чернокосо,макар че и това е супер сладко
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Dec 15 2007, 21:04) *
Детенцето прилича наистина повече на Лейтънско ,отколкото на Нейлинско huh.gif Можеха да изберат някое чернокосо,макар че и това е супер сладко

може и Брукаско 10.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Dec 15 2007, 20:43) *
пускани са снимките, дори помня 4е коментирах то4но тва 4е Пейтън се дърпа 18.gif

Ами дърпа се щот най - накря е разбрала, че е по добре да има Брукас biggrin.gif . Интересно ми е дали Люк и Брук ще си правят детето нормално. Ще бъде интересно, ако не стане от пъвия път. Или ще бъде ин-витро.
WorZy
Леле нямам търпение да започне вече. Всички снимки са страхотни, толкова много ми харесва прическата на Хейли, много й отива wink.gif И все пак се надявам тайничко да съберат Брук и Лукас
ladysunshine
Цитат(A_l_e_x @ Dec 15 2007, 21:04) *

Хахах да бе аз не се бях замислила до сега. Ама верно, че хлапенцето е със светла коса, а Люк и Пейтън и двамата са руси.
Nasi
Лукас е рус, а и двамата му родители (Дан и Карън) са с тъмни коси. Но никой не е казвал нищо по въпроса.

А пък това, че Хейли е с боядисана коса не значи , че естественият й цвят не е рус....3ти и 4ти сезон. Детенцето си прилича и на двамата, има русата коса на Хейли и сините очи на Нейтън.

Но дори и двамата родители да са с тъмни коси генетически е напълно нормално детето да е с руса коса. Учи се по биология, доколкото си спомням в 11 клас.

спойлерче за 11 епизод:
Пейтън няма да е в настроение, затова Брук ще измисли да й направи "blind date". Брук ще е с Оуен, а Пейтън с някой непознат за тях. Интересното е, че когато отиват на срещата непознатият ще се окаже Чейс.
В същият епизод ще е предсвадбеното тържество на Лукас и Линдзи. Нейтън и Хейли ще им бъдат кумовете.

А тък като стачката на сценаристите върви все по-сериоззно...значи, че след 12 еп. няма да има повече...т.е. няма да има време нито за правенето на бебето, нито за събирането на Лукас с някой.
ludoto_tedi
Абе накрая да ги прегърнат пак всички,да няма повече триъгълници и глупости.... и да си свърши филма подобаващо.Дано...
Tedds
Охо Чейс се завръща.Жалко че всичко ще свърши с дванайсти епизод и нищо няма да се разбере.Наси благодаря ти за инфото smile.gif
Катeто
Аз мисля,че детенцето си е точно Нйелинско rolleyes.gif сладур като тях двамата,а Лукас е просто страхотен чичо,Джеймс само трябва да се радва smile.gif Радвам се,че Чейс се връща,искам да се съберат,изглешдаха ми много сладки заедно smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.