Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
абе мн са си хубави и Брук и Лукас и Нейт и Хейли, абе всички, ина4е самия плакат е грозен... dry.gif
A_l_e_x
В 5 сезон Хейли изглежда супер възрастна...пффф,много е зле с тая прическа wacko.gif
ludoto_tedi
http://i5.tinypic.com/6wzn71y.jpg
Не знам за вас,Но мен ме стряска!!!
Nasi
На мен ми е забавно, Брук прилича на Рейчъл Билсън. Лукас кандидат за вампирски филм, малко да му бяха направили очите да са жълтиникави и деректен за Туайлайт 18.gif.
А погледа на Хейли изглежда потресаващо. Един поглед понякога се равнавя на много думи в актьорската професия, а нейният в тази снимка е за милиони.

Всички снимки без тази на Нейтън са от 5ти сезон, неговата е старичка.

И като стана думи за стачката, днес е ключов ден, защото двете страни ще имат среща, може по чудо да решат да започнат да си вършат работата. Ако всичко мине нормално, ОТН ще си има пълен сезон, но ако не вече не е ясно.

Ето и вече потвърдено какво ще се случи в следващите епизоди:
В 10-ти Нейтън гони Кари от работата й на бавачка.
В края на 11ти Кари ще отвлече малкият Джеймс. Ще има свадба на Лукас и Линдзи.
В 12ти Дан ще се появи от нищото и ще спаси Джейми.
П време на свабдата е логично, че малкият вече е спасен и ще е си е с Нейтън и Хейли.
Линдзи ще зареже Лукас на олтара.

И като си помисли човек, че по-насапонисано от това 4ти сезон не може да бъде, винаги намират с какво да ни "изненадат".

credit: FF
brooke_scott
Цитат(Nasi @ Nov 26 2007, 11:12) *
На мен ми е забавно, Брук прилича на Рейчъл Билсън.
И като си помисли човек, че по-насапонисано от това 4ти сезон не може да бъде, винаги намират с какво да ни "изненадат".

1. оооо винаги има как да е по-зле и по насапунисано спокс wink.gif (макар 4е не знам кво успокоение е това dry.gif )
2. да, Брук е мн сладка и мнприлича на Рейчъл Билсън rolleyes.gif
sophia/bruk
О супер.Много се радвам,че Лукас няма да се ожени за Линдзи.Радвам се,че го е зарязала.СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif
ladysunshine
Охоо Линдзи ще зареже Лукас пред олтара суууупер. Жалко, че не той я зарязва, ама пак става
*BringMeToLife*
Най-накрая Лукас ше си намери майстораа =))))) На мен ми харесват всички .. и Хейли даже blink.gif
Gossip Girl
Ахахахаахах, постера е страшен..ама буквално! Поне този, който ludoto_tedi е дала е маааалко по-добре от първия, от Надето. Има по-малко ефекти. И все пак..трябваше ли Лукас да е като извънземен? Тук жълто, там зелено..циганска работа. На цялата снимка само Брук, Хейли и къщата ми харесват.
Наси, слънце, мерси за спойлерите. Скри ми топката. Тая Линдзи може и да не се окаже толкова противна. Не съм чела по-назад, но тази Кари някакво психо ли е? Като я гледам нещо дъската й хлопа.
`BruKas`
много е сладка Брукито smile.gif иначе като цяло наистина малко са прекалили с фотошопа.. можеше поне лукас да не е с зелени очи..така като е най отпреде все едно цялата снимка е ужасна ..иначе брук много ми харесва,а също и хейли е мн сладка smile.gif
vasinka_{P}
Наси, мила, мерси много за спойлерчетата, много се зарадвах като прочетох че Лукас все пак няма да се ожени за тази Линдзи. Искрено се надявам сценаристите да се разберат и нашия любим сериал да има пълен сезон biggrin2.gif
Tedds
Иии таз Линдзи опасна biggrin2.gif Дан пък ей така да се появи 18.gif Супер е,че малкия ще е спасен толкова бързо и дано да има цял сезон 4.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 26 2007, 21:55) *

и дано да има цял сезон 4.gif

всички на това се надяват, ама кой знае какви лигавщини ще измислят за по-нататък dry.gif според трябваше мн отдавна да е свършил сериала, както и да е ще видим как е, дано ако направят цял сезон да си струва(а не да е като 4-ти примерно)
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 27 2007, 13:42) *
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 26 2007, 21:55) *

и дано да има цял сезон 4.gif

всички на това се надяват, ама кой знае какви лигавщини ще измислят за по-нататък dry.gif според трябваше мн отдавна да е свършил сериала, както и да е ще видим как е, дано ако направят цял сезон да си струва(а не да е като 4-ти примерно)

E че на четвърти какво пък му имаше confused.gif
brooke_scott
ми за мен лично беше най-слабия, а и доколкото знам мн хора мислят така
ladysunshine
Абе и аз какво ли питам изобщо щом няма Брукас естествено, че няма да ви хареса. Както и да е...
Абе тоя Дан нали беше в затвора??? как така се появи в точния момент на точното място??? Или са го направили колкото да има кой да спаси малкия 18.gif
nemios
Цитат(brooke_scott @ Nov 27 2007, 14:55) *
ми за мен лично беше най-слабия, а и доколкото знам мн хора мислят така

Eми и на мен четвърти никак не ми хареса и не е заради Брукас или некви други двойки. Филма въобще не е тези двойки, но виждам че поне 50% от форума само затва мислят. Просто четвърти сезон беше далеч от тийн жанра, който същнтост е филма. Просто надявам се сериала си върне блясъка от първите 2 сезона и до средата на третия.
[dEs]
Плаката прилича на плакат за някой трилър или страшен филм.... хахха Трихилско клане хахахахах. Дста са страшни всичките. а Хейли какъв поглед вади не е истина. Лукас ще си намери майстора, но по скоро мисля, че ще е щастлив от колкото разстроен.
Какво ли е станало на срещата на сценаристите???
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Nov 27 2007, 15:23) *
Плаката прилича на плакат за някой трилър или страшен филм.... хахха Трихилско клане хахахахах.

хахахх звучи мн яко biggrin2.gif

Цитат
Какво ли е станало на срещата на сценаристите???

нз никой нищо не казва unsure.gif
nadezhda_had
Нова снимка на Хейли и Пейтън

credit: FB

Tedds
Е много сладка снимка smile.gif Наде мерси много smile.gif
jivitu
Много готина снимка...интересноо ми е какво ли гледат,че Пейтън така е зяпнала 16.gif 18.gif 18.gif
peyton sawyer_16
Абе тая Хейли пак вади некъф супер отчаяния поглед ... Да не би да става Имо че гледа така,толко ли е лош живота на спретната майка-учителка-певица-съпруга?? 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ladysunshine
Много готина снимка. Що викате, че Хейли прилича на лелка бе??? много си е готина даже с тая коса
A_l_e_x
И на мен ми мяза на лелка,супер състарена е за разлика от останалите,които за 4 години явно хич не са се променили mad.gif
peyton sawyer_16
Е вие к'во очаквате?! Марк да чака 4 години да остареят,та тогава тепърва да започнат да снимат,когато сички ше са забравили за ОТХ ... + т'ва те трябва да са на 21-22 години в 5ти сезон,а в реалния живот са доста по-старички от 21-22 /без джеймс/ Мен ме кефят - с изключение на Хейли .
brooke_scott
ми и мен Хейлли ме кефи с тая косичка, нз що не я харесвате, тя и Брук са излезли най-добре, Пейтън също не е зле
A_l_e_x
Ами можеха да им променят прическите на например...не че не харесвам Пейтънс къдрички,ама тя едва ли не цял живот ще така biggrin.gif
nadezhda_had
тази май не е пускана ,от първи епизод е

jivitu
Еееее много са сладки заедно blush.gif rolleyes.gif blush.gif Лукас не е само много добър чичо..но ще е и много добър баща biggrin2.gif
ladysunshine
Ааа супер снимчица на Лукас новичка. Мерси, Наде. Много са ми сладки двамата с малкия на всичките снимки пускани досега
*BringMeToLife*
Много са готини 2мата =) Добър чичо да ,но баща .. blink.gif wacko.gif А иначе ми направи впечатление една снимка до ръката на Лукас и до лампата .. някаква снимка на Нейли и малкия .. малко се вижда ама е готина ..
brooke_scott
Цитат(*BringMeToLife* @ Nov 29 2007, 20:03) *
Много са готини 2мата =) Добър чичо да ,но баща .. blink.gif wacko.gif А иначе ми направи впечатление една снимка до ръката на Лукас и до лампата .. някаква снимка на Нейли и малкия .. малко се вижда ама е готина ..

аха, вижда се сним4ицата biggrin2.gif иначе подкрепям мнението ти biggrin2.gif
Катeто
Много са сладки заедно,Лукас ще е страхотен чичо като Кийт обаче подобрена версия rolleyes.gif

^^HeLa^^
Освен че снимката е много хубава и са много сладки двамата, искам да отбележа и значителното подобрение в прическата на Лукас в 5 сезон, спрямо 4 сезон, където беше sick1.gif
ladysunshine
Цитат(^^HeLa^^ @ Dec 5 2007, 19:02) *
Освен че снимката е много хубава и са много сладки двамата, искам да отбележа и значителното подобрение в прическата на Лукас в 5 сезон, спрямо 4 сезон, където беше sick1.gif

Хахах определено. То в четвърти сезон една коса вадеше мани мани mrgreen[1].gif
brooke_scott
ми то в 4ти сезон и Нейт не приличаше на нищо 18.gif
nadezhda_had
от 4 епизод

[dEs]
Наде мерси за снимките. На първата снимка и тримата с много сладки. Люк поне прилича на човек. А за Пейт и Брук няма какво да кажа лошо от външния им вид. а на втората снимка много лицемерни ми изглеждат усмивките на двете.
brooke_scott
ау мерси за снимките, Наде, Брук е с-р сладка 3.gif
ladysunshine
Наде, мерси за снимчиците. И тримата са много сладки. Аз вече съвсем се обърках. Тая на втората снимка срещу Брук коя е ?
Gossip Girl
Цитат(ladysunshine @ Dec 9 2007, 11:22) *
Тая на втората снимка срещу Брук коя е ?

Майка й, Виктория.
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Dec 9 2007, 11:41) *
Цитат(ladysunshine @ Dec 9 2007, 11:22) *
Тая на втората снимка срещу Брук коя е ?

Майка й, Виктория.

Аха ок smile.gif
*BringMeToLife*
ЕЕе много са благи 3мата на снимката .. а прическата на Лукас прилича на нещо =) Няма ли такива снимки на семейство Нейли ? sad.gif
peyton sawyer_16
Абе хора разбра ли се нещо от тая смотана стачка ? Смисъл колко епизода ще са последно в ОТХ unsure.gif
brooke_scott
Цитат(*BringMeToLife* @ Dec 9 2007, 13:03) *
семейство Нейли ?

18.gif тва за птъв път го чувам мн е яко mrgreen[1].gif
Tedds
Наде мерси за снимките.ПЪрвата е много яка Лукас с Брук и Пейтън biggrin2.gif Ама Бруки и Пейт за много красиви а Лукас поне е заприличал на нещо след ужасната му прическа в четвърти сезон.Сега е як 10.gif blush.gif.Втората снимка и тя ме кефи.и двете са се ухилили злобно biggrin2.gif Ейй нямам търпние до 8ми януари rolleyes.gif
`BruKas`
Страхотни са тримката..:)Иначе на втората хихи...кефи ме как се гледат злобничко с усмивчица..Обаче наистина Семейство Нейли звучи много яко smile.gifsmile.gifsmile.gif
peyton sawyer_16
Цитат(peyton sawyer_16 @ Dec 9 2007, 14:20) *
Абе хора разбра ли се нещо от тая смотана стачка ? Смисъл колко епизода ще са последно в ОТХ unsure.gif

някой въобще обръща ли ми внимание mad.gif unsure.gif
Gossip Girl
Цитат(peyton sawyer_16 @ Dec 9 2007, 14:39) *
Цитат(peyton sawyer_16 @ Dec 9 2007, 14:20) *

някой въобще обръща ли ми внимание mad.gif unsure.gif

Ох, поредната тема, която 100 пъти е обсъждана. dry.gif
Новини - Премиера: Януари 2008
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.