Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Nasi
На Брук, на Пейтън, на Лукас и Нейтън заедно - това са снимките които гледа. Може да има и още.
Още не са ги снимали тези сцени, така, че най-вероятно ще има промени. Малко е странно, че са толкова много. До една седмица трябва да е ясно дали ще попаднат в епизода.

“Four years, six months, and two days” песен от Tree Fort Angst. Като си помисли човек, че епизода ще се излъчи чак през Януари 18.gif

Някои си Millicent също ще работи за Брук.
*BringMeToLife*
Нейтън => инвалидна количка ?!?!?! ..

Много благичък тоя Джеймс бе blush.gif

Брук с къдрава коса,Пейтън с права коса,Хейли с къса ... к'во стана тука бе .. shocking.gif shocking.gif

Тоя сезон ще има толко много изненади,чеее... wacko.gif
Nasi
Цитат([= nAuGhty_gIrL =] @ Aug 2 2007, 13:13) *

Нейтън => инвалидна количка ?!?!?! ..

Много благичък тоя Джеймс бе blush.gif

Брук с къдрава коса,Пейтън с права коса,Хейли с къса ... к'во стана тука бе .. shocking.gif shocking.gif

Тоя сезон ще има толко много изненади,чеее... wacko.gif

Не знам от къде дойде това за къдравата коса на Брук, а на снимката Хилари изобщо не изглежда с права коса, доста си й е къдрава даже.

като гледам май ще има доста промени на спойлерите, може и да няма инвалидна количка.

благодарение на Мими снимката се намери:

ani4ka_89
Тази снимка е много фрапираща, опулих се срещу екрана, като я видях.
*BringMeToLife*
Еми brooke'n'lucas е дала информация,че ще са им такива косите.. unsure.gif
♥Didito♥
Този сезон определено ще е много странен.... и интересен smile.gif с1с вси4ките нови герой сякаш няма да е предишното ОТH наи ми е гадно за нейтан sad.gif
brooke'n'lucas
Благодаря за снимките, Наси.

Сега, като вече имаме снимки на Джеймс, най-много искам да видя Куентин. Не знам защо, но като чета сцената с него, страшно ми напомня на Нейтън в началото. Надявам се и да е хубав като него.

Чад...колкото и да го мразя тоя човек трябва да призная,че е МНОГО хубав с тази прическа. worthy.gif

Джеймсчо е много сладък и е русичък... banana.gif супер... Предсавях си го точно така.БТВ има още една негова снимка.
Джеймс

Истинското име на детето, което ще играе Джеймс е Джексън. biggrin2.gif

А...това за косите го беше писало едно момиче, което е било на снимачната площадка първия ден, но явно ще има промени. dunno[2].gif

Като заговорих за коси...косата на Брук ще е нещо такова, или поне е била такава в сцените, които София е заснела.(повечето с Лидия)

Тази снимка на Нейтън, която Наси е постнала, доколкото знам е от понеделник, а той се е подстригал в сряда или четвъртък...В момента косата му е като в 4х03.

Във вторник са снимали 4 сцени на игрището.

В първата сцена Скилс, Джънк и Фърги играят баскетбол, а Маут ги гледа. Тогава се появяват Лукас и Джеймс, а Скилс казва нещо като "Ето го и "играта" Джеймс" и му подава топката. Джеймс дриблира и стреля, но Скилс го блокира. Тогава Лукас иска топката и казва на Скилс да помогне на Джеймс. След това Люк подава на Джейми. Той отново дриблира и стреля, но този път Скилс му помага да вкара.
Заснемането на тази сцена...

Във втората сцена Лукас е на игрището и снимат лицето му под различни ъгли. След това заснемат как Чад вкарва кош.

Третата сцена е м/у Лукас и Пейтън. Пейтън е на игрището и гледа избледнелите надписи. Лукас идва. Двамата се гледат малко. След това говорят. Пейтън понечва да го прегърне, но Лукас я спира. Люк е изглеждал наранен.

В четвъртата сцена Пейтън седи на масата за пикник на игрището и си спомня (най-вероятно раздялата с Лукас)...

И накрая, но не на последно място... 18.gif
Ето го обещания превод на сцените
Досега не се бях хващала да превеждам нещо толкова дълго и направо.. sad.gif обаче все пак го преведох.Не се смейте ако има грешки(не мога да пиша много добре на кирилица).

Това е от мене...Сега отивам да спя smile.gif
Nasi
Ауууу, колко много превод. Мерси много, че си отделила толкова време.

За Брук, според мен няма да е постоянно с тази коса, защото тя винаги си я сменя прическата, веднъж мже да си е права, веднъж накъдрена.Все пак нейната работа ще е такава. Аз страшно й харесвам червените нюанси, дано ги запази wink.gif
А новата прическа на Хейли изглеждала така

Цитат
Тази снимка на Нейтън, която Наси е постнала, доколкото знам е от понеделник, а той се е подстригал в сряда или четвъртък...В момента косата му е като в 4х03.
Голяма мистерия е тази коса на Нейтън, а снимката която съм дала не е от понеделник, а от преди месец някъде, тогава я видях за пръв път. Мнвого странно се получи, от миналата пролет го карат да му расте косата, цялото лято също и изведнъж почват снимките, за които трябва да е в лош вид, но го карат да се постриже, за снимането на флашбека с инцидента. И после горкият Джеймс трябва да носи перуки и ние пак ще го гледаме с дългата коса.

Интересно е колко ще продължи историят парализирането, защото пък са снимали и сцена, в която Нейтън е на игрището, в корличка, заедно с малкия и Лукас и тримата играят баскетбол. Дано не го мъчат Нейтън с тоя стол половин сезон, защото ще е къде по-хубаво да гледаме Нейт в стил 3 сезон.

Цитат
Сега, като вече имаме снимки на Джеймс, най-много искам да видя Куентин. Не знам защо, но като чета сцената с него, страшно ми напомня на Нейтън в началото. Надявам се и да е хубав като него.

И аз, се надявам. Имаше някакви предположения, че ще има той сцени с Нейтън в по-ксъсните епизод.За да види Нейтън какъв е бил той преди и да се измъкне от депресията в оято се намира, а пък Куентин да види, че ако продължи с държанието си може да се озове в положението на Нейтън. И тяхната среща да е някакси ключова. Ще видим занапред.

Цитат
Чад...колкото и да го мразя тоя човек трябва да призная,че е МНОГО хубав с тази прическа.

Не знам, но на мен пак не ми харесва. 18.gif Не ми прилича на писател. 18.gif
Колкото до Лукас, той май изобщо няма да се е променил, пак ще се бърка в работи където не му е работата.

Дано скоро има още снимки.
♥Didito♥
Цитат(Nasi @ Aug 3 2007, 11:32) *
Цитат
Чад...колкото и да го мразя тоя човек трябва да призная,че е МНОГО хубав с тази прическа.

Не знам, но на мен пак не ми харесва. biggrin2.gif

Специални благодарности на Brooke`n`Lucas за превода
Tedds
Ккаво е станало с Лейтън,Пейтън какво е направила че Люк е тей наранен...ама аз съм си Брукасче де smile.gif Просто ми е интересно smile.gif
Катeто
аз съм за лейтън и ми е много интересно защо люк е наранен,не искам да имат нови връзки,според мен си бяха добре заедно cry.gif дано да се сдобрят...........
*BringMeToLife*
" Не си чувствам краката " .. Нейтън sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Благодаря много за превода и всички дадени спойлери worthy.gif
brooke'n'lucas
Има няколко сцени и от втори епизод вече. След малко ще ги кача. smile.gif

Цитат
Имаше някакви предположения, че ще има той сцени с Нейтън в по-ксъсните епизод.За да види Нейтън какъв е бил той преди и да се измъкне от депресията в оято се намира, а пък Куентин да види, че ако продължи с държанието си може да се озове в положението на Нейтън. И тяхната среща да е някакси ключова.
Надявам се наистина да стане така. Звучи логично, пък и Нейтън ще се пооправи след това сугурно.

Цитат
Не ми прилича на писател. 18.gif

Той, че не прилича на писател...не прилича, обаче е хубав.

Цитат
аз съм за лейтън и ми е много интересно защо люк е наранен,не искам да имат нови връзки,според мен си бяха добре заедно дано да се сдобрят...........

Според мен Лукас е наранен, защото Пейтън го е зарязала, за да отиде в Лос Анджелис, но кой знае...
И дано да не се съберат smile.gif Мразя и Чад, и Лукас, но съм си брукасче ЗАВИНАГИ...Просто няма да мога да го приема, ако OTH свърши и Лукас и Пейтън са заедно.

Между другото Марк е Хари Потър фен. 18.gif
♥Didito♥
Определено не изглежда като писател.С тази нова прическа въобще не прилича на себе си. blink.gif
Дано в края на 5-ти сезон Брук и Лукас да са заедно smile.gif BRUCAS FOREVER smile.gif
brooke'n'lucas
Ето ги сцените от втори епизод->тук smile.gif
dudenceto
Мерси за инфото happy.gif Много ме е яд за Нейтън sad.gif
ladysunshine
между другото на страшно много места където има промота на новия сезон пише, че започва тази есен. не можах да разбера защо.
macetoF
ами някой знае ли какво общо има Дан? дали 6те направи няква интриг? 6то то е много интересно с него пражи жсе някакжи интриги.
ако някои намери не6то се обажоаите
Катeто
незнам за дан обаче лукас супер много ме издразни с това,че се сърди на пейтън,уж той я насърчи да замине, а сега се цупи dry.gif айде да си идва джейк да е с пейтън,защото лукас май незнае какво иска ...
ludoto_mimi
Цитат(brooke @ Aug 3 2007, 15:16) *
Между другото Марк е Хари Потър фен. 18.gif

Лошо няма.

Добре, че Наси ми подсказа за имената на децата иначе нямаше да се сетя. biggrin2.gif
black1wolf
Ами с това което прочетох за първия епизод мисля че отнова нещата започнаха да се въртят около баскетбола като в 1-и сезон.Пейттън продължава с рока , хейли си оставана свързана с училището,Лукас отново има проблеми този път с онова баскеболистче арогантно като Нейтън в самото начало,Скилс,Фърги,Джънк този път с Джеймс играят отново баскет на играището и така ..
А ето какжо намерих току що

Next episode: A New Beginning
It's four years into the future and the Tree Hill gang has finished college. Find out what happened to your favorite characters. Are Peyton and Lucas still a team? What happened with Haley and Nathan's new family? What's been of Karen and Lily? Did Brooke finally make it big in the fashion industry? Find answers to all these questions and more on the upcoming fifth season premiere of One Tree Hill.

(Air Date Not Yet Confirmed)
Airs: Wednesday January 2, 2008
Tonigirl
Само това за Нейт не мога да го приема. Айде да го парализират ок, ама да се пропие...да не стане така, че да се разделят с Хейли, защото ще е мнооого гадно. unsure.gif
Катeто
Цитат(Tonigirl @ Aug 3 2007, 23:47) *
Само това за Нейт не мога да го приема. Айде да го парализират ок, ама да се пропие...да не стане така, че да се разделят с Хейли, защото ще е мнооого гадно. unsure.gif

да ако се разделят ще е много гадно,те толкова неща преживяха,че ако не са заедно това ще са няколко пропиляни сезона.....
Nasi
black1wolf - единствено второто промо може би е истинско, предполага се, че е направено доста отдавна от екипа на ОТН, защото в него се казва "Тази есен" а всички знаем, че няма да е тази есен. - В него дори са използвали карди от други филми 18.gif А другите са си фенски. А Next episode: A New Beginning - не е вярно, заглавието е както бяхме написали през седмицата “Four years, six months, and two days” песен от Tree Fort Angst.

Мимс, да не повярва човек, че пишеш в спойлерите. biggrin.gif

И аз си мисля, че пак ще обърнат внимание на баскетбола, което е хубаво, защото били започнали да търсят нови играчи за баскетболния отбор, който в началото ще тренира Лукас. И покрай малкия също ще има баскеблони сцени. Да се надяваме, че като почне да се възтановява и Нейтън ще го включат.

От всички тези предварително появили се sides започва да става много объркано. В тези които бяха уж за първи епизод се споменава голямото рисъствие на бавачката Кари, която се вижда, че е в билзки отношения с Хейли, обаче от тези които се появиха вчера става ясно, че търсят нова бавачка. Предполагаше се, че Кари ще има нещо с Лукас, но сега излиза, че той ще е с Линдзи. Може би Кари е отпаднала като вариант.

Колкото до положението с Нейтън - изглежда ужасно депресиращо. Този път прекалиха и то много. Едно е да му измислят контузия с която да спре да играе, друго е да не може да ходи. wacko.gif Дано в рамките на няколко епизода се съвземе и да го оправят.

Цитат
Само това за Нейт не мога да го приема. Айде да го парализират ок, ама да се пропие...да не стане така, че да се разделят с Хейли, защото ще е мнооого гадно.

Не вярвам, ако ги разделят чак сега, след това като ги съберат ще трябва да се прави трета свадба, което вече ще стане банално 18.gif Че няма да ги разделят няма ама ще е гадно и тъжно за гледане sad.gif Дано поне пускат по някой флашбек с весели моменти.
black1wolf
Интересно ми е дали така ще започва 5-и сезон защото там са Керън и Белия ?
brooke_scott
на мен зву4и с-р яко 5-и сезон, направо нямам търпение да го гледам, мисля 4е ще бъде мн мн интересно smile.gif
macetoF
наистина много ми е интересно дали систри4ката на Лукас има роля в 5 сезон? happy.gif
♥Didito♥
На мен все още ми звучи странно 5 ти сезон.Просто вече са на 22 и ще е различно.Все пак с нетърпение го чакам 4.gif
`BruKas`
Ъъ ..доста нови герои..тва с нейтан съм сигурна че ще се оправи..радвам се че няма да има Лейтан,защото Брукас ше има шанс:)smile.gifsmile.gif
мисля че 5 сезон ще бъде супер!!!и не съм съгласна с тези които казват че филма ще стане като дързост и красота..явно не сте истински фенове на отх..
ice_kill
Цитат(`BruKas` @ Aug 5 2007, 13:43) *
Ъъ ..доста нови герои..тва с нейтан съм сигурна че ще се оправи..радвам се че няма да има Лейтан,защото Брукас ше има шанс:)smile.gifsmile.gif
мисля че 5 сезон ще бъде супер!!!и не съм съгласна с тези които казват че филма ще стане като дързост и красота..явно не сте истински фенове на отх..

http://youtube.com/watch?v=dYD6eQLmw1E&...ted&search=

Интересно,но сигурно не е истинско...
Nasi
^ Не е истинско, началните кадри ще ги видим едва, когато започнат епизодите.

Ето го и малкия, казва се Джаксън Брандейдж. IMdb

Голямо сладурче е.

brooke'n'lucas
Наси, тъкмо щях да пускам това. 18.gif

Мерси за снимката. Джексън наистина е голям сладур smile.gif

Цитат
Цитат
Между другото Марк е Хари Потър фен.

Лошо няма.

Няма. Аз самата съм ХП фенка, просто ми е странно, че и Марк чете книгите. dunno[2].gif

Цитат
ами някой знае ли какво общо има Дан?

На мен лично ми е много интересно какво ще го правят Дан този сезон, защото нали е в затвора...А Карън цял сезон я мъчиха с тая бременност и накрая що да не вземе да изчезне...Сценаристите си знаят.
♥Didito♥
Да не е честно да я изритат така. 1iangr[1].gif А колкото до Джеймс много е сладичък bigwink[1].gif
Nasi
Цитат(brooke_23 @ Aug 5 2007, 16:42) *
Да не е честно да я изритат така. 1iangr[1].gif А колкото до Джеймс много е сладичък bigwink[1].gif

Не са я изритали, самата Мойра е решила да си тръгне sad.gif
brooke'n'lucas
Чад бил снимал сцена в църква, а след това и в някакъв бар.

София все още не е снимала сцени извън студиото.

Джеймс е заснел сцена с Чад (сцената със сбиването в бара). Снимали са до около два през нощта. Дубльорът на Нейт си е наранил ръката и трябвало да отиде в болницата.

А Маут щял да има ОГРОМНА роля в 5 сезон. sick1.gif

Скоро трябва да има снимки на София и Бетъни. Когато излязът, ще ги кача. smile.gif
black1wolf
Е верно ли тоа устата бе.Така като беше бес основна роля е п добре тоа смешко го вийдам ф таа светлина.
А сигурно ли че сезона ще почне 2008 или има някфа надежда да почне есента ?
ice_kill
Цитат(black1wolf @ Aug 5 2007, 21:53) *
Е верно ли тоа устата бе.Така като беше бес основна роля е п добре тоа смешко го вийдам ф таа светлина.
А сигурно ли че сезона ще почне 2008 или има някфа надежда да почне есента ?

Първо си оправи правописа ,после викай кой е смешка.(Не го приемай като обида. blush.gif )
И да сигурно е ,че чак 2008 ще почне сезона.
brooke'n'lucas
Има нови снимки на Чад, Джеймс и Джаксън. smile.gif

Чад
Антуън
На игрището
Джеймс<-с дългата коса...
Пак Джеймс
Джаксън
Джаксън и Чад

Не знам за кой път ще го кажа, но Джаксън е многооо сладък. Дано да си играе ролята добре.

За Джеймс нямам думи.. sick1.gif Добре, че вече е подстриган.

Пфф...толкова много снимки излязоха и все още няма на София и Бетъни 1iangr[1].gif ..много се ядосвам.
Nasi
Мерси Габи,

Няма снимки много на София и Бетъни, защото момичето, което е ходило Уйлмингтъм не ги харесва особенно.

Ето още снимчици:

София

Джеймс:

Бетъни:

Друго момиче пък е успяло да заснеми клипчета:
here

Още доста снимки:

http://i18.tinypic.com/4y9d7q1.jpg
http://i9.tinypic.com/646uh75.jpg
http://i10.tinypic.com/5ybqozl.jpg
http://i9.tinypic.com/6f5eeya.jpg
http://i15.tinypic.com/6gmm6vs.jpg
http://i12.tinypic.com/4z4llol.jpg

here

Цитат
За Джеймс нямам думи.. sick1.gif Добре, че вече е подстриган.

май още не е 18.gif 18.gif 18.gif
HiLaRy`DuFf{}
Първо искам да ви поздравя че страхотни снимки сте намери ... smile.gif а Джаксън е супер сладичък smile.gif
♥Didito♥
И аз много ви благодаря за снимките.Наистина жалко 4е няма на София и Бетани.Просто толкова много искам да видя как изглежда Бетани с къса коса.А и 1clap[1].gif за клип4етата smile.gif
HiLaRy`DuFf{}

ето едно авче на Чад... smile.gif от новите снимки
`BruKas`
ехаа всичко е толкова хубаво,а като си представя,че ще бъде реалност чак януари..
Tedds
Мн благодаря за снимките,супер сте хорра:)))
summer4eto
Леле хора златни сте!Много благодаря за цялата информация около 5ти сезон на всички! worthy.gif За Нейтан не се вайкайте чак толкова,нали трябва да има интрига,някой да страда...Просто очевидно този сезон той ще е изкупителната жертва.Аз лично най-много ще съжалявам за раздялата мейду Пейтън и Лукас... unsure.gif
Но важното е че ще има 5ти сезон все пак...кой знае може и да се съберат пак.Трябва да се мисли позитивно! happy.gif
mixmaxshow
Това е най - гадното нещо как може Нейт да е парализиран.Гадно.Но какво да се прави,предусещам че ще е яко!!!
Nasi
Снимка на Брук как се прибира в Три Хил - летището.

Така ще изглежда логото на компанията:

Everything is so predictable. Whew

Ето и на Хилари с фенове:

Марк и Джеймс:

И още:

♥Didito♥
Наси многоооооо мерси за снимката на Брук,ако знаеш от кога 4акам.Още веднъж мноого мерси 8.gif
summer4eto
И аз много благодаря!!! worthy.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.