Ауууу, колко много превод. Мерси много, че си отделила толкова време.
За
Брук, според мен няма да е постоянно с тази коса, защото тя винаги си я сменя прическата, веднъж мже да си е права, веднъж накъдрена.Все пак нейната работа ще е такава. Аз страшно й харесвам червените нюанси, дано ги запази
А новата прическа на
Хейли изглеждала
така Цитат
Тази снимка на Нейтън, която Наси е постнала, доколкото знам е от понеделник, а той се е подстригал в сряда или четвъртък...В момента косата му е като в 4х03.
Голяма мистерия е тази коса на Нейтън, а снимката която съм дала не е от понеделник, а от преди месец някъде, тогава я видях за пръв път. Мнвого странно се получи, от миналата пролет го карат да му расте косата, цялото лято също и изведнъж почват снимките, за които трябва да е в лош вид, но го карат да се постриже, за снимането на флашбека с инцидента. И после горкият Джеймс трябва да носи перуки и ние пак ще го гледаме с дългата коса.
Интересно е колко ще продължи историят парализирането, защото пък са снимали и сцена, в която Нейтън е на игрището, в корличка, заедно с малкия и Лукас и тримата играят баскетбол. Дано не го мъчат Нейтън с тоя стол половин сезон, защото ще е къде по-хубаво да гледаме Нейт в стил 3 сезон.
Цитат
Сега, като вече имаме снимки на Джеймс, най-много искам да видя Куентин. Не знам защо, но като чета сцената с него, страшно ми напомня на Нейтън в началото. Надявам се и да е хубав като него.
И аз, се надявам. Имаше някакви предположения, че ще има той сцени с Нейтън в по-ксъсните епизод.За да види Нейтън какъв е бил той преди и да се измъкне от депресията в оято се намира, а пък Куентин да види, че ако продължи с държанието си може да се озове в положението на Нейтън. И тяхната среща да е някакси ключова. Ще видим занапред.
Цитат
Чад...колкото и да го мразя тоя човек трябва да призная,че е МНОГО хубав с тази прическа.
Не знам, но на мен пак не ми харесва.

Не ми прилича на писател.
Колкото до Лукас, той май изобщо няма да се е променил, пак ще се бърка в работи където не му е работата.
Дано скоро има още снимки.