A_l_e_x
Nov 5 2007, 14:59
След 4 сезона мъки,уж събраха Пейтън и Лукас и накрая те се разделят така тъпо,че чак Лукас се жени за Линдзи...честно казано,очаквах повече като идея от 5 сезон
ох ако ще е само за 13 епизода по-добре изобщо да няма ,само ще развалят хубавия край на 4ти сезон..освен това става малко тъпо,понеже Лукас уж беше луд по Брук и Пейт,и на двете казваше,че винаги ще ги обича и накрая се жени за тая Линдзи

все едно тея 4ри сезона са били безмислени ,поне да беше с едната от двете
Накрая Лукас ще е или с Брук или с Пейтън. Толкова ли сте наивни?
Сериалът трябва да е загадка докрай. А и не смятам, че това е най-важното. Дано пети сезон е по-интересен от 4ти, защото обратното ще е жалко за хубавите първите 3 сезона
mimi_k5
Nov 5 2007, 18:23
ОМГ Кви са тия излагацииии!!!!!!
Напрао нямам думи!!!!!!!!!!
Как така Лукас ще се жени за тъпата Линдзи!
Появява се няква си нова Линдзи и ще женят Люк за нея!!!!
Много съм разочарована!!!
renito818
Nov 5 2007, 18:39
Абсолютно съм сигурна че няма да се състои тая сватба, или ако се състои ще стане така че Пейтън ще я спре и тя ще се омъжи за него. Ясно е как ще свърши сериала...както и започна...
*BringMeToLife*
Nov 5 2007, 20:43
Цитат(ladysunshine @ Nov 4 2007, 18:23)

Цитат(desitoo_91 @ Nov 4 2007, 18:06)

Какво да се прави като малък е падал много на глава.свърши подобаващо.

Хахах еее не това ме разби

Иначе на мен за Рейчъл въобще не ми пука. Стига да не прави много глупости и да не усложнява живота на Нейли(както преди), няма да е толкова фатална появата и
Стига Рейчъл да не пипа Нейли .. не ми пука за нея ;]
brooke_scott
Nov 6 2007, 16:50
Цитат(renito818 @ Nov 5 2007, 18:39)

Абсолютно съм сигурна че няма да се състои тая сватба, или ако се състои ще стане така че Пейтън ще я спре и тя ще се омъжи за него. Ясно е как ще свърши сериала...както и започна...
e ако свърши както почна Пейтън тряя да е с Нейтън
както и да е, обаче наистина ще е с-р тъпо, ако накрая се ожени за тая Линдзи, дори Кари е по-яка от нея
gabiafrodita
Nov 6 2007, 22:27
Ами според мен Лукас няма да се ожени за Линдзи.А за Пейтън.Въпреки 4е нейскам така да става.иСКАМ да е с Брук.Но според мен 6те е заедно с Пейтън за6тото Chad and sophia имат минало.НО дано да греша.И нейскам с това да се засягат феновете на Пейтън и пак да запо4нат спорове.Това е само мое мнение.И от др страна не е и лошо Лукас да се ожени за Линдзи,защото мисля 4е тои достатъ4но наранява и Брук и Пейтън.А и наскоро гледах клип4е в един 4уздестранен сайт 4е Лукас казва 4е мн съжалява за София(НО ВЕ4Е КЪСНО ПРИЯТЕЛ)
renito818
Nov 7 2007, 22:21
Цитат(brooke_scott @ Nov 6 2007, 17:50)

Цитат(renito818 @ Nov 5 2007, 18:39)

e ако свърши както почна Пейтън тряя да е с Нейтън
както и да е, обаче наистина ще е с-р тъпо, ако накрая се ожени за тая Линдзи, дори Кари е по-яка от нея
Ами имах предвид с Лейтън, но в мен е грешката, не всеки се сеща...Извинявай
bo7evka
Nov 17 2007, 20:10
Няма брукас няма лейтан има само Нейли

а тоя Люк дето го събраха и разделиха със всяко момиче в серяла освен с Хейли, ако ще да се ожени и за папата, хич не ми дреме. Колкото до това, че ще има 13 япизода аз не мисля, че ще има толкова малко все пак те ги вкараха 300 нови актьори, а и докато има парички няма да има край бухахаха

А тия сценаристи развалиха Нейтан сиа ща го напиват,напушват, ша го брадясват кво ли не ще го правят и дълга коса ша му слагат

чудят се как само да праят интрига що не се спряха с 4 сезон сиа вс някой от епизодите връзвам 5 баса, че ще стане нещо и н детето тва на Нейли
ladysunshine
Nov 18 2007, 09:26
Да бе и сега като ще има само 12 епизода какво ще стане. Ще оплескат целия финал на сериала. 4 сезона досега, за да развалят финала. Баси тъпотията. И накрая какво Лукас с Линдзи тъй ли??? Предпочитам да е с Брук отколкото с тая Линдзи
sophia/bruk
Nov 19 2007, 22:18
Наистина,бахти не е 4есно дано не са само 13 епизода.И чесно казано се надявам Лукас и Брук да са отново заедно.
Официални снимки за първи и втори епизод:

Линдзи и Кари:

Цитат
Наистина,бахти не е 4есно дано не са само 13 епизода.И чесно казано се надявам Лукас и Брук да са отново заедно.
Засега са само 12, което означава, че финалният 13сти епизод не може да се заснеме, заради стачката на сценаристите. Ако решат проблемите бързо може дори 22 епизода да има. Но засега ще са 12, снимките ще приключат на 14 декември.
12 епизод: свадбата на Лукас и Линдзи. Има преположения че Лукас се жени за Линдзи, защото тя е бременна.
Другото потвърдено нещо е, че бавачката Кари ще е психо. В 11 епизод Нейтън ще я изгони от къщата, тя ще тръгне да си отмъщава. Аз симисля, че ще отвлече малкият по време на свадбата, и така ще свърши 12 епизод.
brooke_scott
Nov 20 2007, 13:38
ооо с-р мерси за снимките, малко са малки, ама нищо, а 12 епизод се очертава мн интересен
♥Didito♥
Nov 20 2007, 17:30
Мерси за снимките и инфото макар че вече не ме вълнува особено,но това с Кари ми се струва интересно
Mr. Winchester
Nov 20 2007, 18:47
Чудно тоя Нейт как се парализира некви спойлърчета няма ли :?
brooke_scott
Nov 20 2007, 19:02
Цитат(LeoWyatt @ Nov 20 2007, 18:47)

Чудно тоя Нейт как се парализира некви спойлърчета няма ли :?
ами ще се сбие в бар и ще падне май през няккъв прозорец, нещо такова беше, виж в по-предните постове
ladysunshine
Nov 20 2007, 19:06
Оооо Лукас

Много готини снимки мерси

Ако свърши със сватбата на Люк и Линдзи ще е баси тъпотията
Exee много ще е интересено

Тая Кари психясала....леле..и мерси много за снимките.Ами какво ще стане с тринайстия епизод? Когато стачката свърши тогава ли ще го излъчат?
*BringMeToLife*
Nov 20 2007, 19:27
Лукас е много готин бе .. много як
И Хейли и малкия са супер
Дано да не са само 12 епизода
10х за снимките =)
Олее още едно психо в тоз филм ли бе???

Е ама вече прекалавят е то точно в последния епизод. Ама МАрк наистина нещо се сбърква. Не го е срам.
Ъпдейтнах предният пост с повече сними, а и също вече могат да се видят и в по-голям формат.
Първи и Втори епизод ще бъдат излъчени наведнъж на 8 Януари 2007.
ето малко повече информация за втори епизод: "Racing Like A Pro"
По-голямата част от епизода ще еакцентиран върху Хейли, финала ще бъде с нейн voiceover.
Куентин и Кари ще направят първото си появяване в ОТН.
Куентин ще създаде доста проблеми в училещето както на Хейли така и на Лукас.
Пейтън ще помага на Хейли с Нейтън като го кара на рехабилитация, но той ще се противопоставя, а Брук ще помогне с малкият Джейми, защото Хейли още няма да има бавачка.
По време на интервюто с Кари малкият Джейми ще се появи целият изцапан, а Кари ще започне работа веднага.
В този епизод ще е картинг състезанието на Джейми, Нейтън няма да иска да присъства, ще стои в спалнята и ще се гледа на огледалото, в общи линии ще се самосъжалява.
Докато Хейли и Джейми с навън с всички останали, Нейтън ще седи до басейна, ще реши да скочи заедно с количката си, така в опита си да се спаси ще направи първите си крачки след инцидента.
След като Хейли и малкият се прибират Нейтън ще разбере, че Джейми е отказал да се състезава. Нейтън и Джейми ще се върнат на пистата същата вечер.
В епизода Линдзи ще се срещне с Пейтън и Брук, Брук и Маут също ще се видят след дълго време.
vasinka_{P}
Nov 20 2007, 21:21
Nasi, мерси за спойлерите, много са интересни, очертават се много интересни епизоди.

А снимките са разкошни, пирфектни, мерси много и за тях
DesiTo
Nov 20 2007, 21:38
Иххааа ква Лейтън снимка

Ще бъде много тъпо ако най накрая Лукас е с Линдзи четири сезона тригълници и най-накрая

Аз още вярвам в Брукас де ...
K1llerAngel
Nov 20 2007, 21:52
Амм последния сезон ли ще е 5-ти или ще има още???
*BringMeToLife*
Nov 20 2007, 21:59
Лелелееее Пейт и Лукас са страхотниииииии...много готина снимка..а Лукаассс еее ..
Ммм много са сладки, но все пак..... това са Лейтън. Ммм дано да е последен сезон, но да не е само 12 епизода и да свърши подобаващо, а не като трети сезон напривмер

. А да свърши както свърши 4. Беше перфектния финал.
brooke_scott
Nov 21 2007, 13:35
мерси за новите снимки, а относно снимката на Лукас и Пейтън (последната) на мен ми изглежда сякаш тя се дърпа....но нз

само едно не ми харесва, има само 2 снимки на Брук, а и Нейт го няма
ladysunshine
Nov 21 2007, 14:06
Ооо страхотна снимка на Лейтън

Пффф тая Линдзи ми е супер смотана. Краи е сладка, жалко, че ще е психо. Благодаря на всички за спойлерчетата и снимките
Катeто
Nov 21 2007, 19:11
Мерси на всички за снимките,много се радвам за Лейтън ако стане нещо,много са сладки на снимките
`BruKas`
Nov 21 2007, 20:00
мерси за инфоро и за снимките

очертава се да бъде интересно! наистина много хубава лейтан снимка но БРУКАС ФОРЕВЪР:)
peyton sawyer_16
Nov 21 2007, 20:25
Аууу нямам търпение да излезе 5ти сезон

А бтв айде ако някой разбере дали 5ти сезон ше е последен да каже плссс

А верно ли ще са само 13 епизода
Mr. Winchester
Nov 22 2007, 19:16
Заради умрялата стачка на сценаристите може да има и по малко епизода
mixmaxshow
Nov 23 2007, 17:51
Ама стачката не засягаше ОТХ май.
Mai4et0
Nov 23 2007, 17:53
Така е! Стчиташе се отдавна, че отх ще има около 13 епизода, така че
ludoto_mimi
Nov 23 2007, 19:59
Стачката засяга всички сериали - и тези, които се излъчват сега, и тези, които са mid-season! Дори вторите повече, защото те не са заснели всичките си епизоди и дори няма пълни сценарии за следващите серии.
А те за к'во стачкуват всъщност?
brooke_scott
Nov 24 2007, 13:34
Цитат(Sway @ Nov 24 2007, 00:12)

А те за к'во стачкуват всъщност?
защото сценаристите не са доволни от заплатите си. има дори тема във форума
тУк
nadezhda_had
Nov 25 2007, 03:09
credit: Marissa FB
ludoto_mimi
Nov 25 2007, 03:33
По-голяма грозотия не бях виждала. Както имаше един аватар - "Fire your art department. Half the lj-kids can do better".
Bloody_Tears
Nov 25 2007, 09:17
И на мен въобще не ми харесва, ужасно е

Особенно Хейли прилича на лелка от 70-те години
renito818
Nov 25 2007, 09:46
Ужасен е!!! Абе тва Брук ли е там до Лукас и Пейтън? Изобщо не си прилича...много променена ми се вижда, тя пак е красива но...
peyton sawyer_16
Nov 25 2007, 12:12
О супееер

Сега любимият ми сериял се е превърнал във филм на ужасите от 80-те
![1iangr[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1iangr[1].gif)
ООО да не забравя и някфата линдзи,която ще се натресе във филма
![blabla[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/blabla[1].gif)
Направо да се самоубиеш ...
Катeто
Nov 25 2007, 13:20
ЕСтествено,че е Брук,аз не я намирам много променена,пак си е такава сладичка,Вие пък кво го изкарахте..Аз много го харесвам плаката,Брук,Пейтън,Лукас и Нейтън са си същите сладури,а Хейли наистина прилича на по-голяма,ама нали все пак вече не са на 17

Харесва ми,абе тва си е Отх не може д ане ми хареса,айде вече да излиза сезона да видим какво ще сатва
Не е чак толкоз лошо

Брук и Пейтън са най-яките

Хейли наистина е зле

Маут ми е много смешен
A_l_e_x
Nov 25 2007, 16:10
На мен не ми харесва
Супер грозотия,може и по-зле естествено,ама в сравнение с тапетите за другите сезони тоя се спешно се нуждае от фотошоп
ludoto_mimi
Nov 25 2007, 16:50
*BringMeToLife*
Nov 25 2007, 18:16
На мен пък ми харесва.. естествено ,че може и по-добре ,но .. допада ми
Adorkable
Nov 25 2007, 19:10
Това от някой фен ли е правено или...?
Сега разгледах снимките,Хейли си е все така трътлеста,но с кестенява коса изглежда малко по-поносимо(никога не съм харесвала Бетъни и персонажа й,ако има учудени).
Не ми се мисли какви ще са рейтингите
.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.