Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
Цитат(brooke @ Oct 11 2007, 21:55) *
Мързеше ме да пиша във форума, но след този спойлер просто няма как. biggrin2.gif
Цитат(brooke_23 @ Oct 11 2007, 19:19) *
"Тази нощ,която си струва да се запомни,се е слу4ило нещо,което ще им напомни за нещо,което е станало в 1-ви сезон.

След поредния скандал на Лукас и Пейтън, Лукас говори с Брук...
БРУК: Този път си с мен. Липсваш ми, Люк и искам да знам какъв е животът ти.
ЛУКАС: Искаш да знаеш какъв е животът ми или дали си била част от него, докато ме нямаше?
БРУК: И двете.
ЛУКАС: Всеки ден.
(т.е. всеки ден е била част от живота му, ако не сте схванали)

^^Това е сцената, която им напомня за нещо, случило се в първи сезон. biggrin2.gif worthy.gif

В момента сърцето ми ще изскочи от радост... Надявам се и на вас да ви харесва спойлерчето biggrin2.gif

shocking.gif ЙЕеееееееееееееееееееееееееее ОБИЧАМ ГО ТОЯ ФИЛМ!!! Супер се радвам, мн мн мерси за спойлер4ето worthy.gif worthy.gif worthy.gif
BledPoet
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 11 2007, 23:00) *
Заглавието на седми епизод ще бъде "In Da Club" (от 50 Cent) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

rotf - biggrin2.gif
Сцена 1-ва: "Таланта" влиза с шут през вратата на Трик следван от неговите HomeboyZ

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
`BruKas`
супеерррр smile.gif)) нямате представа колко сам щасливааа..данооо има брукааас smile.gif))
[dEs]
Цитат(brooke @ Oct 12 2007, 11:19) *
...М/у другото и в седми епизод ще има сцена м/у Брук и Лукас. Лукас иска Линдзи и Пейтън да са приятелки и ще помоли Брук за помощ. happy.gif

Той очаква две жени който го обичат да са приятелкиconfused.gif Не мога да го разбера. И да моли Брук за помощ тцтцт... не е добре работата с това момче. Но се надявам двамата найстина да се съберат колкото и банално вече да става... Или поне да не ги върти и трите.
*BringMeToLife*
Ей тоя Лукас незнае какво иска..лелеле много е зле !! На края от толко много желания ( Линдзи и Пейтън да са приятелки и Брук да му помогне и незнам си още какви..) ще си остане с пръст у *** mrgreen[1].gif ...

А някаква информация за Нейли confused.gif tongue.gif
mimi_k5
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООлееееееееееееее колко много инфо.Оле как ще се радвам да видя Брукас отново заедно emoticon1 (11).gif emoticon1 (12).gif woohoo.gif
milen4eto
Цитат(mimi_k5 @ Oct 13 2007, 02:05) *
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООлееееееееееееее колко много инфо.Оле как ще се радвам да видя Брукас отново заедно emoticon1 (11).gif emoticon1 (12).gif woohoo.gif

Мен ме съмнява да има Брукас, защото все пак Чейс ще участва и в този сезон и ме съмнява Марк да направи така че да събере Лукас и Брук, според мен де... Ако ги събере тогава кфо ще я прави Чейсчу unsure.gif
Nasi
Ето го и Оуен, най-после ще докарат някой, който си заслужава. Той ще е за Брук и това, което чета за тяхните моменти ми изглежда доста добре.

казва се: Joe Manganiello-избран за ролята на Оуен - барман в Трик. wub.gif

След малко ще добавя доста голяма част от случващото се в 8ми епизод, ще има концерт.
brooke_scott
Цитат(milen4eto @ Oct 13 2007, 01:24) *
Цитат(mimi_k5 @ Oct 13 2007, 02:05) *

Мен ме съмнява да има Брукас, защото все пак Чейс ще участва и в този сезон и ме съмнява Марк да направи така че да събере Лукас и Брук, според мен де... Ако ги събере тогава кфо ще я прави Чейсчу unsure.gif

бе на кого му пука за тъпия Чейз wacko.gif важното е да има БРУКАС worthy.gif

П.С> тоя Оуен нещо не ме грабва
Nasi
^ на мен Оуен ми харесва. Чейс и за 1 секунда няма да го има в 5ти сезон.

Цитат(BledPoet @ Oct 12 2007, 13:33) *
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 11 2007, 23:00) *
Заглавието на седми епизод ще бъде "In Da Club" (от 50 Cent) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

rotf - biggrin2.gif
Сцена 1-ва: "Таланта" влиза с шут през вратата на Трик следван от неговите HomeboyZ

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif

"Таланта" няма да присъства...глупави сценаристи. Ще стой в къщата на Хейли и Нейтън, за да пази детето.

Епизод 7 "In Da Club"
  • Хейли и Нейтън си говорят на бара, при тях идва Брук, която веднага започва да се оплаква от майка си, Хейли и казва:"Хей, и аз съм майка.", Брук отговаря, че тя не се брой, защото, когато е родила е била женена и т.н. Двете си говорят. Брук ги оставя, Хейли казва на Нейтън, че отива зад сцената.
  • Джейсън предлага на Кари алкохол, Нейтън сяда и му казва да се махме. Джейсън си тръгва, след това й Кари. Куентин се доближава до Нейтън и го дразни като му казва, че не трябва да ревнува други, докато жена му е в същото заведение. Нейтън се обръща и му казва, че не той трябва да внимава, защото стой в един бар с треньора му. /Нейтън вече е съ-треньор на Рейвънс, следователно е треньор на Куентин./
  • Нейтън си стой на бара, Кари се приближава, той й казва че изглежда добре, а тя казва, че е време да се позабавлява. Поръчваси алкохол. Тя го пита къде е Хейли и защо не пие алкохол. Нейтън й казва, че се опитва да се промени.
  • Кари и Джейсън танцуват.
  • Джейсън хваща Хейли за задника и Нейтън го блъска. Кари гледа отстрани, след това Куентин се намесва и удря Джейсън. Нейтън ги разтървава. В сцената присъстват Миа, Хейли, Пейтън, Нейтън, Джейсън, Куентин и Кари. /Куентин ще си е харесал Хейли/
  • По-късно Хейли и Нейтън ще спорят заради Джейсън, Хейли ще каже, че тя не енякакво момиче в беда и може да се оправя сама. Ще му напомни, че последният път като се е сбил в бар е имало сериозни последици. /явно до този епизод Нейтън няма да е преодолял психически инцидента./
  • След това двамата ще си говорят и Хейли ще го пита защо пие вода, а Нейтън ще каже, че се опитва да е по-отговорен. Куентин ще иде при тях, Хейли ще му вземе чашата от пъката и ще я даде на някой друг.
  • Брук ще говори с майка си. Виктория няма да е доволна, че Брук е останала в три Хил и ще започне да овори, че приятелите й я използват.
  • Линдзи ще започне да се оплаква на Хейли за Пейтън. /Пейтън ще ги чуе./ Линдзи казва, че Пейтън е била обикновен герой в книгата на Лукас, а сега вече е и в живота й, казва, че може би си въобразява, Хейли не казва нищо.
  • Пейтън и Хейли си говорят, става ясно, че Пейтън е казала на Хейли да говори с Линдзи. Двете си говорят за изпълнеието на Мия.
  • Брук иПейтън си говорят. Брук се оплаква от майка си, а Пейтън иска да си намери офис далече от Линдзи и Джейсън.
  • Лукас моли за услуга Брук. Брук му казва, че ако това включва флиртуване с бармана ще го направи. Лукас ще й каже, че иска индзи и Пейтън да се сприятелят. Брук не е много доволна, казва му, че въпреки че харесва Линдзи, Пейтън й е най-добрата приятелка.
  • Лукас се доближава до Линдзи и я пита къде ебила, а тя му отговаря, че е щял да знае, ако през цялото време не е бил с Пейтън.
  • Лукас се опитва да плати с чек на Пейтън, но тя му отказва.
  • Хейли и Пейтън са до Миа, когато тя се качва на сцената, Джейсън също е там, той й подвиква:"Махай се от сцената, ти не струваш.", Нейтън ще му каже:"Ти защо не вземеш да млъкнеш". Миа пее, след което Пейтън иХейли се поздравяват. Трите се прегръщат.
  • Кари казва на Нейтън нещо за Джейми, но това се предполага, че е в една от първите сцени по-горе. Джейми ще е в къщата, Скилс ще се грижи за него.
  • Моли и Маут ще си говорят за "лоши срещи"(оплакване на Маут - номер N-ти). Маут получама СМС от Алис, която го пита кога да го очаква, но той не й отговаря.
  • Алис и Маут ще имат обща сцена.
  • Брук и Пейтън си говорят за Лукас, Брук казва, че на двамата с Пейтън им е писано да бъдат заедно. Брук окуражава Пейтън да се бори за Лукас. Пейтън ще признае на Брук, че се е върнала в три Хил заради него, а Брук ще каже, че знае. Двете ще се прегърнат.
  • Брук ще подписва автограф за някакво пиано момиче. Двамата с Оун ще си говорят за нейната слава. После пианото момиче иска от Оуен още една чаша. Пейтън стой до Брук и двете си говорят за това как най-вероятно Брук е правила секс с Оуен на бара, тогава Пейтън посочва майката на Брук, която също е там.
Епизод 8:
  • В треньорския кабинет: Скилс поздравява Лукас за новата жена в живота му. После, за да го дразни като го пита, коя е тя. Лукас отговаря: "Естествено, че е Линдзи." Нейтън ще дразни също, като кажва, че Пейтън отново е в града и с Лукас никога не може да знаеш, а Скилс ще напомня, че и Брук е наоколо. Куентин влиза при тях с бинтована ръка.
  • В събликалните: Ръката на Кеунтин е наранена от спречкването му с Джейсън. Куентин ще каже, че го е ударил, защото е трябвало някой да защити Хейли, защото Нейтън не е бил достатъчно мъж, за да го направи сам. Нейтън му отговаря, че честа нажена му не е нещо, което може да се отнеме от някако плямпало/Джейсън/ в бар. Куентин казва : "Питай направо това, което найстина искаш да знаеш"...и след това обяснява, че му е станало старшно приятно като е ударил Джейсън.
  • Пейтън ще се появи доста разстроена/Лукас я е целунал, а след това веднага е предложил на Линдзи брак/ пред вратата на Лукас. Тя ще м уиска обяснение защо го е направил и как е могъл да яцелуни и след това да предложи на друга. Лукас ще каже, че момента е бил много странен, но неговото предложение към Линдзи няма нищо общо с Пейтън. Тя ще му каже да не се жени за ЛИндзи.
  • Лукас и Скилс ще гледат баскетболни записи. Силс ще му каже, че не трябва да се тревожи за нищо, защото той винаги следва сърцето си. Продължават да г ледат запис на отбора срещу който е играят на откриването на шампионата. Решават да си сипят още по едно.
  • Маут има доста сцени с Алис и неща свързани с работата му.
  • Брук и Оуен са в Трик. Брук ще го добижи до бара и ще му се извини, че се е подигравала на колата му. Оуен ще се извини, че се е подигравал на майка й. Брук ще му каже, че му завижда, защото той може да прави всичко което си пожелае и, че не приема нареждания от никога. Той й казва, че по този начин тя се опитва да го вкара в леглото. Тя му казва, че той няма да може да й устой. Но Оуен ще й напомни, че го е направил предната вечер. Тя му казва, че ще му покаже... .

Малко снимки между почивките на снимките:
София и този, който играе Оуен.

София и Джеймс:

ladysunshine
Леле колко много инфо. Мерси, Наси. На мен нещата вече започнаха да ми се объркват. Определено сезона става все по-интересен(а дори още не съм го гледала 18.gif )
Цитат(Nasi @ Oct 13 2007, 13:56) *
Брук и Пейтън си говорят за Лукас, Брук казва, че на двамата с Пейтън им е писано да бъдат заедно. Брук окуражава Пейтън да се бори за Лукас. Пейтън ще признае на Брук, че се е върнала в три Хил заради него, а Брук ще каже, че знае. Двете ще се прегърнат.

И сега да спомена, че тази сцена много ме впечатли и да кажа, че явно Брук вече наистина се държи като истинска приятелка. Браво smile.gif
renito818
Мерси за инфото....
Малко съм разочарована за Брукас....пак започвам да си мисля че Марк няма намерение да ги събира
Обърках се вече blink.gif
♥Didito♥
Наси мерси много за инфото rolleyes.gif ,и аз съм доста объркана за Брукас,но има време да видим.
[dEs]
Явно няма да разберем за Брукас докато не почне сериала(чак 2008 sad.gif ) Но на мен ми допада този Оуен. Мисля, че двамата ще бъдат яка двойка.
renito818
Даааа Оуен наистина е мн сладък rolleyes.gif Като изваден от екшън филм е.
Сладур biggrin2.gif
♥Didito♥
Цитат(renito818 @ Oct 13 2007, 21:22) *
Даааа Оуен наистина е мн сладък rolleyes.gif Като изваден от екшън филм е.
Сладур biggrin2.gif

Aбе мен не ме кефи незнам не ми се връзва с Брук като герой ме кефи,но като визия определено не е мой тип wink.gif
ladysunshine
Тоя Оуен нещо ми е леко невзрачен. Ще го видим в като започне сезона де, ама за сега не ме кефи много. Не че е грозен, просто не ми е симпатичен
LockedHeart
Дам и мен Оуен нещо не ме грабва. Омръзна ми от тоя Лукас, вече ми е толквоа антипатичен, че изобщо не искам да го виждам. Само с неговите глупави драми. Ако питате мен - да си седи с Линдзи. Нито Брук, нито Пейтън заслужава такъв лигльо.
Gossip Girl
Цитат(Nasi @ Oct 13 2007, 14:13) *
Ето го и Оуен, най-после ще докарат някой, който си заслужава. Той ще е за Брук и това, което чета за тяхните моменти ми изглежда доста добре.

казва се: Joe Manganiello-избран за ролята на Оуен - барман в Трик. wub.gif

Ехааа, пича е супер! wub.gif Насе, напълно те подкрепям! Най-сетне да намерят някой готин и за Брук. Чад и Джеймс трева да пасат пред тази Джо. Аз на това му викам истински мъж. Брее..Ще има все пак причина да се гледа 5-ти сезон, освен София.
gabiafrodita
Цитат(LockedHeart @ Oct 14 2007, 12:17) *
Дам и мен Оуен нещо не ме грабва. Омръзна ми от тоя Лукас, вече ми е толквоа антипатичен, че изобщо не искам да го виждам. Само с неговите глупави драми. Ако питате мен - да си седи с Линдзи. Нито Брук, нито Пейтън заслужава такъв лигльо.

И аз сам напълно съгласна.Той е 4ист лигио направо нямам думи.Преди исках да е с Брук,но тя е мн по хубава,4естна и добра.Пейтън о6те ми е мн антипати4на и ску4на
Brucas=Love
Сезона се очертава да бъде много интересен, 4-ти беше такава боза dry.gif ,но се надявам да не съм толкова разочарована от 5-ти.Нова съм във форума smile.gif Досега нямах никакви надежди за Брукас,но след тези спойлери може би има малка rolleyes.gif .То най-добре Лукас да е далеч и от двете но...
brooke_scott
тоя Оуен, верно не е нещо особено, ама изглежда някак мъжествен и някой беше казал като герой от екшън филм и мисля, че не е лош, ама ша видим като почне филма wink.gif
peyton sawyer_16
Абе най-добре ше си е,ако Лукас престане с игричките си и да се прави на "Вижте всяка мацка ми пада на колене" защото става тъпо dry.gif Ако си спомняте в 1ви сезон Пейтън и Брук му бяха на тепсия поднесени,а той отиде да се *** с оная Ники ... И сега в 5ти сезон пак същото dry.gif
`BruKas`
не мислите ли че тоя лукас най после трябва да избееереее..вече ме дразниии.смени ги всичките в серияла...сега историята пак се започва...
ice_kill
Цитат(Brucas=Love @ Oct 15 2007, 17:21) *
Сезона се очертава да бъде много интересен, 4-ти беше такава боза dry.gif ,но се надявам да не съм толкова разочарована от 5-ти.Нова съм във форума smile.gif Досега нямах никакви надежди за Брукас,но след тези спойлери може би има малка rolleyes.gif .То най-добре Лукас да е далеч и от двете но...

Като чета коментара ти разбирам ,че след като няма Брукас в някой от сезоните е пълна боза...,а ако най тъпия сезон обаче има Брукас за тебе ще е яко налиconfused.gifЕ*аси логиката...
Brucas=Love
Цитат(ice_kill @ Oct 15 2007, 20:50) *
Като чета коментара ти разбирам ,че след като няма Брукас в някой от сезоните е пълна боза...,а ако най тъпия сезон обаче има Брукас за тебе ще е яко нали confused.gif Е*аси логиката...

Не,не смятам,че щом в някой от сезоните няма Брукас е боза,във 2-ри сезон също нямаше,но това си е един от любимите ми сезони,защото всеки епизод ми грабваше вниманието и гледах с интерес,а ако сравня 4-ти сезон с някой от предишните сезони определено има разлика.Имаше само определени серии от този сезон,които ми харесваха,а и до колкото виждам този форум е за да се изказва мнение е това е моето wink.gif
ice_kill
Цитат(Brucas=Love @ Oct 15 2007, 22:19) *
Цитат(ice_kill @ Oct 15 2007, 20:50) *
Като чета коментара ти разбирам ,че след като няма Брукас в някой от сезоните е пълна боза...,а ако най тъпия сезон обаче има Брукас за тебе ще е яко нали confused.gif Е*аси логиката...

Не,не смятам,че щом в някой от сезоните няма Брукас е боза,във 2-ри сезон също нямаше,но това си е един от любимите ми сезони,защото всеки епизод ми грабваше вниманието и гледах с интерес,а ако сравня 4-ти сезон с някой от предишните сезони определено има разлика.Имаше само определени серии от този сезон,които ми харесваха,а и до колкото виждам този форум е за да се изказва мнение е това е моето wink.gif

Не съм ти казал ,че мнението не си е твое.Просто така смятах ,че мислиш,защото мене си ме кефеше 4-ти сезон.(както и останлите)... rolleyes.gif
Все пак sry ,ако съм те засегнал ...
Brucas=Love
Цитат(ice_kill @ Oct 16 2007, 10:02) *
Не съм ти казал ,че мнението не си е твое.Просто така смятах ,че мислиш,защото мене си ме кефеше 4-ти сезон.(както и останлите)... rolleyes.gif
Все пак sry ,ако съм те засегнал ...

Няма нищо smile.gif ,всеки си има различно мнение wink.gif
mimi_k5
Наистина Лукас трябва да избере.........(БРУК),много му станаха гаджетата.......обаче според мен Маут бие рекорда!
gabiafrodita
Цитат(mimi_k5 @ Oct 16 2007, 18:05) *
Наистина Лукас трябва да избере.........(БРУК),много му станаха гаджетата.......обаче според мен Маут бие рекорда!

И аз много искам.Оба4е май 6те е с Пейтън.И ако е така това 6те е най-тъпия край.
LockedHeart
Вие сте огромни егоисти! И какво. Вас само това ли ви интересува? Според вас това ли е филма? Коя ще избере Лукас. Вярно е, че през цялото време се върти тази интрига, но в крайна сметка това не е смисъла на филма. Още малко ако няма Брукас ще ми кажете, че ще се откажете от филма. Еми сори, ама сте супер повърхностни! dry.gif
vivata123
Цитат(LockedHeart @ Oct 17 2007, 09:48) *
Вие сте огромни егоисти! И какво. Вас само това ли ви интересува? Според вас това ли е филма? Коя ще избере Лукас. Вярно е, че през цялото време се върти тази интрига, но в крайна сметка това не е смисъла на филма. Още малко ако няма Брукас ще ми кажете, че ще се откажете от филма. Еми сори, ама сте супер повърхностни! dry.gif

Най-накрая.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
*BringMeToLife*
Цитат(vivata123 @ Oct 17 2007, 11:09) *

Йессс... 1clap[1].gif
vasinka_{P}
На същото мнение съм worthy.gif
gabiafrodita
Цитат(*BringMeToLife* @ Oct 17 2007, 13:48) *
Цитат(vivata123 @ Oct 17 2007, 11:09) *

Йессс... 1clap[1].gif

АМИ НЕ СЪМ КАЗАЛА 4Е 6ТЕ СЕ ОТКАЖА ОТ ФИЛМА АКО НЯМА БРУКАС.ТОЙ ВСЕ О6ТЕ 6ТЕ МИ Е ЛЮБИМИЯТ СЕРИАЛ.ПРОСТО ИСКАМ ДА СА ЗАЕДНО И АКО ТОВА МУ ВИКА6 ЕГОИЗЪМ ЗНА4И ТИ СИ ПОВРЪХНОСТНА.НЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА БРУКАС!

LockedHeart
Първо, писането с главни букви се счита за викане. Викаш ли ми? Щото и аз мога. Второ, не аз казах, че края на филма ще е тъп, ако няма Брукас, а точно ти. Така че моля ти се, поне мисли какво си писала в предните си постове преди да ми викаш. Като решиш какво искаш можем пак да си поговорим.
ludoto_tedi
Добре хора айде стига е... мамка му ся Мим ще ми се скара или Насито,или Дарито,или Емито ама не мога пойче
айде стига вече!!!!тва е тема за спойлери.Не е тема за Брукас феновете или :"С коя ще бъде Лукас?" или "повърхностни ли са нашите съфорумници?"!!!!Айде стигха вече искам като вляза в някоя тема ,тя да си дуържи ан заглавието и щом очаквам инфо от нея тя да ми доставя само тва.Има си теми за коментирането на бъдещите случки и т.н.Много станахте разбирачите и многознайковците!!!!Пффффф НОВИ!!!!Само тва ще кажа.Искам следващия път като вляза в тая тема да чета само инфо ,а не спорове на малки ............ ще замълча до тук,че ми писна вече.А после защо не съм писала никъде.Ми то ти втръсва.Има си ЛС-та бе хора!!
Nasi
Мерси много Теди.

Ако след тези спойлери започнат пак същите спорове, темата ще бъде затворена отново.

Става ясно каква ще е причината за раздялата на Лукас и Пейтън докато тя е била в Лос Анджелис. Пейтън ще е имала нещо с някой друг. В 13 епизод/който може да се окаже последен/. ще има flashback с този и Пейтън. Скоро ще има повече подробности.

9 епизод:

---няма нищо за този епизод, затова явно няма да се появят нови лица.

10 епизод.

Лукас и Нейтън ще присъстват в съда, където ще се решава дали Дан може да бъде освободен предварително. Ще се разбере, че Нейтън епосещавал Дан, явно го е правил тайно от всички.
  • Лукаси Нейтън ще пътуват в Роувъра, двамата ще си говорят дали Нейтън е казал нещо на Хейли и и как го е прилела. Нейтън отговаря: Ще й трябва малко време. Лукас: ти й го дължиш.
  • В съда Дан ще казва, че ако го освободят ще се обърне към семейството си, ще лразчита на тях. И най-вече ще охита да се промени заради тях. Когато призовават Лукас, той се противопоставя и не иска Дан на свобода. Съдията ще се обърне към Нейтън, тогава става ясно, че Нейтън е посещавал Дан, Лукас ще погледне с недоверие към Нейтън.
Рейчъл ще се появи. Явно през времето, когато Брук е била в Ню Йорк Рейчъл е работила за нея, но Брук я е уволнила. След това Рейчъл е започнала да пропада ие стигнала до наркотиците.
  • В сцената ще видим как Брук и Оуен я спасяват от някой си Винсент, на който тя дължи пари.
Пейтън, Джон, Миа.
  • Явно е станало нещо с договора на Миа, което не я прави щастлива. Пейтън ще се опита да обясни, че всичко ще е на ред, но Миа няма да й повярва.

ПП. Свадбата на Лукас и Линдзи все пак ще се състои ..... 18.gif
vasinka_{P}
Мерси Наси за спойлерите, интересни са, много ми е интересно как ще се развият нещата накрая biggrin2.gif
`BruKas`
интересни са ..но гадно е че може да има само 13 епзода...
renito818
Мерси за инфото...
mixmaxshow
Мерси и да се надяваме че няма да са само 13 епизода.
Tedds
Много готино инфо.Рейчъл се завръща worthy.gif супер много ще е яко с нея,но пък с тези наркотици dry.gif Хубавоо че Брукито и Оуен ще и помогнат.Дан трябва да стои в затвора!!!Ясно Нейтън гое посещавал,амии нормално нямам как да не го посещава все пак му е баща,той и на Лукас е баща,но никога не е бил толкова много до него,докато при Нейт е бил през целия му живот.Йейй сватбаа,супер.Ще бъде голям купон,смях ще има. biggrin2.gif Наси мерси за инфото. smile.gif
♥Didito♥
Ама и сватба ли ще има WTF blink.gif ,много съм шокирана,но ще падне голям смях 10x за инфото.
ludoto_mimi
Осми епизод ще се казва Please Please Please Let Me Get What I Want, песен на The Smiths.
ladysunshine
Сватбаconfused.gifconfused.gif?С Линдзи?? Иууууу... Ееее дано да не са само 13 епизода. Трябва да завършат сезона подобаващо!!!
brooke_scott
да бе, как само 13 епизода, егати тъпото sad.gif
[dEs]
Ооо Рейчъл се завръща, и така като гледам го прави с пълна сила. Люк и Линдзиconfused.gif Какво да се прави като малък е падал много на глава. Надявам се поне ако са 13 епизода да свърши подобаващо. А не с някаква трагедия. Дано Дан да излезе от затвора, но да не прави само гадости ами да стане едис по добър Дан.
ladysunshine
Цитат(desitoo_91 @ Nov 4 2007, 18:06) *
Какво да се прави като малък е падал много на глава.свърши подобаващо.

18.gif Хахах еее не това ме разби 18.gif Иначе на мен за Рейчъл въобще не ми пука. Стига да не прави много глупости и да не усложнява живота на Нейли(както преди), няма да е толкова фатална появата и
gabiafrodita
Нейскам само 13 епизода.Искам пове4е..... unsure.gif А ина4е за свадбата донякаде се радвам.Дано да се осществи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.