Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
MoLlY
Оле инфото на епизодите е много як!!!!Ако някои може нека слойжи снимки на новите герои ще съм му много благодарна! !!!! blush.gif happy.gif wink.gif
macetoF
Наси много благодаря за информациятя.Страхотна си! worthy.gif
♥Didito♥
Наси,много много благодаря за инфото happy.gif
`BruKas`
супер инфо..мерсии
Nasi
Ето още мъничко снимки от баскетболният мач на "Кобрите":

Нейтън ще вкара победният кош в мача и ще спечелят някакво състезание след което ще иде и ще прегърне Лукас, който е треньор с Белия, също така Хейли и Джеймс ще са там.

Останалите снимки - тук

От IMDB снимки на момченцето, което играе Джеймс, съвсем нови са.

[dEs]
Оле това детенце е много сладко. Само как се е усмихнало, сигурно всички какички и батковци му обръщат внимание на снимките. Наси мерси за инфото което даваш. Пак, че си ти иначе ще си чакаме януари месец без да знаем нищо за сериала.
Tedds
Наси,благодаря ти за инфото и всички снимки.Това детенце е много сладко.Нейтън и Хейли трябва да бъдат щастливи smile.gif
♥Didito♥
Това мом4енце е много слади4ко, мерси за снимките worthy.gif
Катeто
оле това детенце е супер сладко worthy.gif особено на вората снимка....незнам за вас ,обаче на мен ми прилича малко на хейли понеже има някакъв чар като нея.. и Наси мерси за инфото rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Sep 25 2007, 17:45) *
оле това детенце е супер сладко worthy.gif особено на вората снимка....незнам за вас ,обаче на мен ми прилича малко на хейли понеже има някакъв чар като нея.. и Наси мерси за инфото rolleyes.gif

да и на мен ми напомня за нея, голям е сладур, направо 3.gif , а аз си мислех 4е детенцето ще прили4а на баща си и ще е от малък няккъв сладур и вси4ки моми4ета ще си падат по него, но явно и така върши работа 4.gif
summer4eto
Лелеее хлапенцето е супер! happy.gif
`BruKas`
направо да го изядеш smile.gifsmile.gifsmile.gif
Velsis
Значи Нейтън първо е в инвалидна количка,после с патерици...но остава инвалид ли?
Е щом е сложил патерици,значи се подобрява или поне се моля да е така,защото той и Хейли са ми любимци ^^
А за алкохолизма...абе не ми се вярва...или поне не искам...
Пфуу тоя Нейт му сринаха живота за сметка на другите unsure.gif
Nasi
Според мен първоначалната идея е била Нейтън да бъде в доста лошо състояние ида се възтановява много бавно. Но сценаристите са стигнали до заключението, че това няма да се хареса на феновете и са смалили депресията...още във втори епизод той ще започне да се подобрява и към 4-ти отново ще си ходи. МОже би пък времето между самите епизоди ще еповече и така ще се възтанови. А за сцената в която малкият Джеймс му казва, че пие прекалено много - най-вероятно ще е отпаднала.

Другата причина е, че сценаристите искат да снимат първите 13 епизода, които да са последни, а ако от CW поискат повече епизоди до 22 или 21, тогава вече ще започнат да мислят други истории с които да запълнят тези епизоди.
За сега е сигурно, че ще са 13.

Това дава възможност на Нейтън в последните епизоди да си е напълно здрав и да заиграе в НБА.

♥Didito♥
Много хубаво за Нейтън,радвам се,4е няма да го гледаме дълго в лошо състояние,много жалко оба4е,4е най-вероятно ще има само 13 епизода sad.gif
Velsis
Чесно да си кажа,предпочитам 13 сериики,ама Нейт да е добре,отколко повече ама да го направят пияница и инвалид.
Надявам се да е така както каза Nasi от твойта уста в Божиите уши wink.gif
summer4eto
Цитат(brooke_23 @ Sep 26 2007, 21:45) *
Много хубаво за Нейтън,радвам се,4е няма да го гледаме дълго в лошо състояние,много жалко оба4е,4е най-вероятно ще има само 13 епизода sad.gif

Еее...наистина ще бъде много жалко ако са само 13 епизода... sad.gif
Tedds
Радвам се че Нейт ще се оправи,ноо само 13 ;( ;(.Дано да снимат повече.Наси 10х за инфото.
ladysunshine
Наси отново много много благодаря за инфото smile.gif Обаче как само 13 епизода. Имайки впредвид колко успешен е сериала, се надявам, че CW ще пожелаят да има повече епизоди smile.gif
mixmaxshow
Това въобще не ми се вярва.Ох дано да няма само 13 серии ами да са си 22 и това да не е последният сезон.
brooke_scott
Цитат(mixmaxshow @ Sep 27 2007, 17:53) *
Това въобще не ми се вярва.Ох дано да няма само 13 серии ами да са си 22 и това да не е последният сезон.

и аз мисля, 4е като за последно трябва да си го направят пълен сезона, ина4е мн ми падат в о4ите 13....не стига 4е е фатално 4исло, ами и тез тцтцтцтц dry.gif
`BruKas`
аъъъ..тва не може да бъде..как само 13?даноо искат повече..
sophia_chad_fenka
аааа как не ги е срам да причинят тфа на Нейтън малии горкия ама както казат др и аз мисля че ще се оправи по нататъка
Nasi
Цитат(ladysunshine @ Sep 27 2007, 15:35) *
Имайки впредвид колко успешен е сериала

В САЩ ОТН никога не е бил успешен сериал, с доста ниски показатели в рейтингите.

Май ще има промяни в заглавията:

5.05 -"I Forgot To Remember To Forget"

5.06- "Don't Dream It's Over"

Don't Dream It's Over - страхотна песен wub.gif
hihutu
малееееее бясна съм.как може да махнат толко хора и да направят така с нейтан,и да не са заедно лукас и пейтан mad.gif mad.gif mad.gif
4 сезон беше толкова хубав, а сега ..........
Nasi
Малко спойлери за 7ми епизод.

Лукас и Нейтън ще са в трик, ще си пийват и ще си говорят. Нещо ще се е случило в предните епизоди, защото Нейтън ще го е страх Хейли да не го напусне. Кари ще доближи Нейтън и ще го попита за какво си говорят с Лукас...за бивши приятелки или бивши съпруги.

Това според мен ми изглежда интересно, въпроса е какво е станало между 4 и 6 епизод, че Нейтън да го е страх Хейли да не го напусне. Може би ще е нещо съвразно с Дан, или пък Нейтън да си мисли, че Хейли избира отново музиката-това обаче ми изглежда не логично. Въпреки това този спойлер ми харесва. Ще е хубаво да видим как Нейтънчо ще се бори, за да я задържи.

Моли и Маут ще си говорят за "лоши срещи"(оплакване на Маут - номер N-ти). Маут получама СМС от Алис, която го пита кога да го очаква, но той не й отговаря.

Маут ще е все тъй досаден. 14.gif

Явно спойлера за Пейтън и Оуен, отпреди време се оказва в действителност Брук и Оун. Марк обича да сменя имената, за да обърква хората.

Брук ще подписва автограф за някакво пиано момиче. Двамата с Оун ще си говорят за нейната слава. После пианото момиче иска от Оуен още една чаша. Пейтън стой до Брук и двете си говорят за това как най-вероятно Брук е правила секс с Оуен на бара, тогава Пейтън посочва майката на Брук, която също е там.
ladysunshine
Ха аз съм изненадана за тва с Оуен и Брук. Може да се окаже интересно :Р А защо Маут да е досаден? Според мен е време да му намерят някое сериозно момиче. Наси, благодаря много за инфото
brooke_scott
Кво е тва Брук и Оуен sick1.gif Тоя Марк пак ша оплеска нещата, зле зле dry.gif
♥Didito♥
Oх,аз 4етох тоя спойлер снощи вув фенфорум и тва за Брук и Оуен мн ме съмнява wink.gif , наистина тоя Марк пак ще оплеска нещата mad.gif ,ама има време ще видим 14.gif ,офф мразя гооо.
Tedds
Ами май най-добре беше да няма пети сезон,то няма какво да се измисли.Марк само ме ядосва с тъпите си неща.За Нейтън,пак всичко около Лукас.Първо тоя Оуен с Пейтън трябвало да бъде,ама Марк обичал да се шегува сега с Брук,много го сбози начи..да измисли нещо по интересно...
MoLlY
ем не се знае може пък кът излязат серийте да е по-интересно.....да се надяваме.... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
`BruKas`
уфф...дано за брук се оправят нещата...иначе не се знае може да е интересно..ще видим
MoLlY
ето снимки на 5 сезон..... http://www.youtube.com/watch?v=JrCWj4Cqejo...ted&search= дано да ви харесат... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
peyton sawyer_16
Лелелеее стига ве нейтън е ужасен с тая дълга коса! А много интересно къде се губят карън и малката сестра на лукас ?! blink.gif

А случайно да е излязло нещо за останалите епизоди biggrin2.gif
spawn4o
Хей,как сте всички ? Четох Някъде че 5 сезон е последен и че няма да има повече ОТХ.Ще потърся още информация и ще ви пиша дали е вярно. Чао wink.gif
♥Didito♥
Ето спойлери за 8-ми епизод.

Ще има сцена м/у Скилс,Лукас и Нейтън.Лукас е предложил брак на Линдзи,и те го разпитват за това.Ето и по важна сцена м/у Лукас и Пейтън.Накратко: Тя отива при него и му казва,4е ако е искал да й разбие сърцето е имало хиляди на4ини,по които е можел да го направи и ,4е не е трябвало да предлага на Линдзи.Лукас й казва,4е това няма нищо общо с нея.(преди да предложи на Линдзи той е целунал Пейтън).Тя му казва,4е той я е целунал и после е предложил на друга.Казва му да не се жени за нея.

Ще има сцена м/у Брук и Оуен dry.gif Доколкото се знае,Оуен е с 4ерна коса,висок,наистина добре изглеждащ 3.gif .Поне той да е добре rolleyes.gif .Ще има и сцена и м/у Брук и Пейтън

Съжалявам,4е пропускам някой сцени,но това е накратко

И сега нещо наистина много важно,за сезона.Знае се,4е нещо наистина голямо и важно се е слу4ило в 1-ви сезон с Брук и Лукас,което по някакъв на4ин ще се разкрие сега в 5-ти.Една нощ,която ще се помни завинаги,която е върнала БЛ отново,а може би ще върне,не се знае,но единственото сигурно нещо е,4е двойката,която ще бъде накрая заедно,все още не е решена.

По време на снимането на 4-ти сезон,някакъв фен е молил Марк да събере Брукас и Марк е казал това:Единственото нещо,което мога да кажа е,4е тези които са създадени един за друг,винаги намират своя път накрая" rolleyes.gif .Това беше малко излишно,но.. mrgreen[1].gif
Вижда се,4е пак ще има дилема Брукас/Лейтън,4удя се кога ли ще приклю4и най-после unsure.gif

кредит:angieswenson,fanforum
Tedds
Дидеееее мерсии!Много те оби4кам smile.gif Ами мноого е интересно..особено Брукас ейй как ми се върнаха мечтите.Дано информацията да е вярна и се чудя какво е това голямо нещо между Брукас в първи сезон.Имам впредвид че тогава Лукас обичаше Пейтън и т.н.,всички знаем историята...
[dEs]
Хах какво ли е това дето е станалоconfused.gif Пак ще има триъгалник тцтц, не май се очертава да има още един ъгъл Линдзи. Абе айде Люк да си е с Линдзи, че вече това местене от Брук към Пейт и обратно почна да става доста банално.
brooke_scott
Диди, мерси страшно мн biggrin2.gif върна ми всички надежди worthy.gif обичам те!!! и ся ще има всички да се чудим кво е станало в 1-ви сезон unsure.gif както и да е страхотни спойлери мн се радвам, че ги постна, ако намериш повече инфо за случилото се в 1-ви сезон пиши
♥Didito♥
Добавка към спойлери

Спойлера,който пуснах за Брук и Лукас по-горе може да се тълкува погрешно,ето по-то4ния превод на цитата от фенфорум

"Тази нощ,която си струва да се запомни,се е слу4ило нещо,което ще им напомни за нещо,което е станало в 1-ви сезон.

Тей нещата стават много объркани wacko.gif ,но явно тази нощ ще е в 5-ти сезон.Усещам аз как Марк пак с неговите глупости dry.gif ,но все пак се о4ертава да е интересно,особено това с Брук и Лукас.

ladysunshine
Ооо ново инфо супер. Лукас предложил брак на Линдзи? Ама какво... confused.gif Както и да е, значи най-вероятно ако се сещате имаше едно клипче, в което Пейт крещи на Люк, че не е честно спрямо нея и Линдзи може да се отнася за това smile.gif А за 1 сезон не ми се вярва да е кой знай колко голямо. Ама знай ли човек какво може да измисли Марк smile.gif
vasinka_{P}
Надявах се в този сезон да няма любовни триъгълници, но явно няма така да стане. За мен няма значение с коя ще е Лукас накрая, важно е сериите да са интересни.
brooke'n'lucas
Мързеше ме да пиша във форума, но след този спойлер просто няма как. biggrin2.gif
Цитат(brooke_23 @ Oct 11 2007, 19:19) *
"Тази нощ,която си струва да се запомни,се е слу4ило нещо,което ще им напомни за нещо,което е станало в 1-ви сезон.

След поредния скандал на Лукас и Пейтън, Лукас говори с Брук...
БРУК: Този път си с мен. Липсваш ми, Люк и искам да знам какъв е животът ти.
ЛУКАС: Искаш да знаеш какъв е животът ми или дали си била част от него, докато ме нямаше?
БРУК: И двете.
ЛУКАС: Всеки ден.
(т.е. всеки ден е била част от живота му, ако не сте схванали)

^^Това е сцената, която им напомня за нещо, случило се в първи сезон. biggrin2.gif worthy.gif

В момента сърцето ми ще изскочи от радост... Надявам се и на вас да ви харесва спойлерчето biggrin2.gif

renito818
Уоу...Супер....дано да се върнат пак Брукас и жсичко това да не е фалшива тревога. Че на Лукас чувствата са леко изменящи се. dry.gif Един път така един път иначе....... blink.gif
Tedds
Оле Габи спойлера е страхотен,оле много се радвам,наистина има надежда!
♥Didito♥
Габи мерси за страхотния спойлер worthy.gif ,това е голяма новина поне за мен просто съм толкова щастлива blush.gif wub.gif ,много,много има надежда rolleyes.gif
ludoto_mimi
Заглавието на седми епизод ще бъде "In Da Club" (от 50 Cent) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
vasinka_{P}
Не мога да го разбера тоя Лукас. Уж обича Пейтън, а пък мисли за Брук, а и предлага брак на Линдзи. Най накрая да рещи с коя иска да бъде biggrin2.gif
brooke'n'lucas
Цитат(brooke_23 @ Oct 11 2007, 17:25) *
Ето и по важна сцена м/у Лукас и Пейтън.Накратко: Тя отива при него и му казва,4е ако е искал да й разбие сърцето е имало хиляди на4ини,по които е можел да го направи и ,4е не е трябвало да предлага на Линдзи.Лукас й казва,4е това няма нищо общо с нея.(преди да предложи на Линдзи той е целунал Пейтън).Тя му казва,4е той я е целунал и после е предложил на друга.Казва му да не се жени за нея.

dry.gif Пейтън трябва да осъзнае, че не е център на вселената и не всичко се върти около нея.. А Лукас трябва най-сетне да избере една и по възможност това да е Брук. tongue.gif

М/у другото и в седми епизод ще има сцена м/у Брук и Лукас. Лукас иска Линдзи и Пейтън да са приятелки и ще помоли Брук за помощ. happy.gif
MoLlY
Цитат(brooke @ Oct 12 2007, 11:19) *
М/у другото и в седми епизод ще има сцена м/у Брук и Лукас. Лукас иска Линдзи и Пейтън да са приятелки и ще помоли Брук за помощ. happy.gif

xaxaaxaxaxax..той какво иска да праят четворка ли.....абе да се събират Лукас и Брук и това е.....!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Някой да е намирал нещо за 5тия сезон ама да е видео....ако сте плс плс плс дайте линк....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.