gabiafrodita
Sep 13 2007, 18:25
здравейте знам,4е не е по темата но моля не ми трийте коментара!може ли да попитам в кой сезони sophia and chad са гаджета,и по-късно съпрузи!МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мерси
Теди, но абсолютно всички са на предната страница.

Помислих си, че има нови снимки.
Едит:
Куентин - Роби Джоунс

още снимки:
тук
ludoto_tedi
Sep 14 2007, 12:07
Извинявам се ,не съм гледала внимателно
♥Didito♥
Sep 14 2007, 14:37
На мен този Куентин много не ми харесва,представях си го по-разли4ен,жалко
black1wolf
Sep 14 2007, 16:04
Цитат(brooke_23 @ Sep 14 2007, 15:37)

На мен този Куентин много не ми харесва,представях си го по-разли4ен,жалко

Съгласен съм.Аз си го представях бяло момче с къса коса на кичури
renito818
Sep 14 2007, 18:06
Нямам нищо против чернокожите, ама и аз си мислех че ще е бял.
ludoto_mimi
Sep 14 2007, 18:32
Ако не се лъжа отдавна беше съобщено, че ще е чернокож, така че не разбирам учудването ви.
♥Didito♥
Sep 14 2007, 20:33
Мерси за снимките,нямам търпение да видя още снимки от сцената с Брук и Лукас
`BruKas`
Sep 14 2007, 20:53
brooke_scott
Sep 14 2007, 22:42
и аз 4акам малко Брукас да покажат
Това момиче има хубав глас.
Ще играе Миа - предполага се че ще участва в доста епизоди:
Kate Voegele
http://www.myspace.com/katevoegele
`BruKas`
Sep 15 2007, 11:01
уфф.писна ми вече...накрая ще стане като нов сериал...
*BringMeToLife*
Sep 15 2007, 12:13
Тая Kate Voegele не ми харесва

10x за инфото,което давате
ludoto_mimi
Sep 15 2007, 13:54
Kate Voegele e много добра певица! Радвам се, че ще участва.
denis-14
Sep 15 2007, 20:14
еи ама нали Нейтън вижда сина си да играе баскетбол и там е с патерици така че не се безпокоите ще се оправи
в 3 епизод прочетете
а иначе януари ли излиза
mimi_k5
Sep 15 2007, 20:24
Кво става

много нови актьори

то ОТХ стана като нов сериал
brooke'n'lucas
Sep 15 2007, 23:32
Мерси за всичките снимки и за инфото,
Наси.
Дано да има още снимки на Брукас.
Тази Kate Voegele като визия не ми харесва, но има много хубав глас.
black1wolf
Sep 16 2007, 09:34
На мен пък ми харесва и наистина има страхотен глас
`BruKas`
Sep 16 2007, 10:40
angel_girl
Sep 16 2007, 13:04
Сериозно има много нови хора. Ама то е нормално... Все пак 4 години са минали.
Gossip Girl
Sep 16 2007, 13:28
Охоо, Кейт ще участва

. Това е малко по-добра новина! Тя има страхотен глас, страшно я харесвам още откакто чух It`s Only Life

..
И на мен момичето ми допада, мисля, че ще е едно от малкото интересни неща този сезон.
Къщата на Нейтън иХейли е съвсем реална къща, струва близо 3 млн.

http://www.beckybrownonline.com/listings/4...C2F3182B.shtml#Може да се разгледа и виртуално. Изглежда мноооого добре.
♥Didito♥
Sep 16 2007, 14:07
Уаууууу,каква къща и аз искам такава пък,но все пак ми е странно от къде толкова много пари
Леле да,мали искам и аз там,те много праи имат.Сигурно са големи богаташи,Нейли са се уредили добре
*BringMeToLife*
Sep 16 2007, 22:57
Искам такава къщааааааааа

Мнооооооооооого е готина и наистина Хейли и Нейтън са се уредили доста добре ;]
~●R@Li●~
Sep 17 2007, 15:08
Ехааа...много хубава къща
Нейтън и Хейли сигурно въртят някой нелегален бизнес
Боже, Боже до сега в какъв мизерен апартамент живееха, а сега направо се едно в палат. Найстина от къде ли имат толкова много пари

Може Деб да им е оставила пари и Дан...
ludoto_tedi
Sep 17 2007, 18:36
Ето кличета от заснетата сцена м/у Чад и Хилари (репетицията):
ХилариХилари танцува
brooke_scott
Sep 17 2007, 19:51
ето заснемането на сцена м/у Брук и Лукас
Брукас
Мерси и на двечките за клипчетата.Много ще е интересно.Мноого искам да изгледам сцената с Брук и Лукас,охх колко има да чакаме...
Мерси за клипчетата.
Къщата найстина е много красива. Интересно ми е дали ще използват същият вътрешен дизайн или ще правят друга декорация. Защото в повечето случай няма да им е възможно да снимат във вътрешността на къщата.
Наприемр до сега през сезоните от всички сме виждали къщите на Нейтън, Лукас, и т.н. Обаче вътрешните стай са изградени в студията. Стаята на Нейтън и спалнята от апартамента са били една до друга на снимачните площадки. По време на трети сезон имаше доста клипчета, които го показваха.

Още една страхотна снимка с Бетъни/Хейли. Изглежда повече от невероятно.
Като имам малко повече време ще обновя първата страница с новите неща.
ludoto_tedi
Sep 18 2007, 13:17
ladysunshine
Sep 18 2007, 13:42
Малеее от кога не бях чела в тази тема и сега като отварям... 1 къщата на Нейли е страхотна. Страшно ми е интересно от къде са взели пари за къщата и колата

2 мн благодаря за клипчетата и снимките. хора, страхотни сте
Пети епизод:
Баскетболен мач на Нейтън за отбора на Белия и Лукас - Flashback.
Докато Брук и Лукас с аоще пияни, той ще сеопита да я целуне, но тя ще го спре, защото знае, че той е в това състояние заради Пейтън.
Шести епизод:
Скилс и Нейтън. Двамата ще разговарят за Джейми, явно Скилс ще е издал казал, че Дядо Коледа не съществува. Нейтън ще го пита дали е казал нещо и за зайчето от Великден. Явно обаче Джеймс ще започне да задава въпроси и за дядо си -Дан.
Пейтън и Моли. Моли ще живее в старата къща на Пейтън и ще я покани да види старата си стая. Двете ще си говорят, ще влезнат в стаята и ще видят стар надпис на вратата написан от Пейтън, който гласи "Лукас + Пейтън=TLA -Истинска Любов Завинаги."
Лукас и Линдзи. Двамата са в спалнята на Лукас. Той й казва, че е много по-добре, когато тя е с него. Двамата се целуват. Линдзи се съгласява и казва, че обича да прекарва време и с Хейли.
Пейтън и Оуен. Пейтън го чака до неговата кола, пред бар. Явно са се запознали вътре, тя иска да му се извини. Двамата започват да се "дразнят", Пейтън се съблича пред него. - Източника за тази сцена не е сигурен, за това може и да не излезе много вярно.
Цитат(Nasi @ Sep 18 2007, 15:31)

Докато Брук и Лукас с аоще пияни, той ще сеопита да я целуне, но тя ще го спре, защото знае, че той е в това състояние заради Пейтън.
Ми какво да кажа,Брук е най страхотния човек в този сериал завинаги!Истински приятел!ИСТИНСКИ!Това с Линдзи и Лукас е много интересно,а Пейтън и този другия изглежда ще имат нещо.Незнам но мисля че пети сезон ще се върти около другите половинки на на Лукас и Пейтън и после ще се съберът

Все пак това за Пейтън не е сигурно,ама така си мисля.
brooke_scott
Sep 18 2007, 19:09

мерси за сценката и за инфото и се надявам нещо да излезе м/у Пейтън и Оуен
renito818
Sep 18 2007, 19:30
И аз се надявам, ама едва ли ще има нещо сериозно............
♥Didito♥
Sep 18 2007, 20:00
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 18 2007, 19:59)

Ми какво да кажа,Брук е най страхотния човек в този сериал завинаги!Истински приятел!ИСТИНСКИ!Това с Линдзи и Лукас е много интересно,а Пейтън и този другия изглежда ще имат нещо.Незнам но мисля че пети сезон ще се върти около другите половинки на на Лукас и Пейтън и после ще се съберът

Все пак това за Пейтън не е сигурно,ама така си мисля.
Kaк ми се искаше да не го беше спряла и пак да имат 4увства един към друг,и да наистина е много добра приятелка

страхотен 4овек
girl_from_hell
Sep 19 2007, 22:04
теди мерси за клипчетата и въопще и ти ни даваш много интересни новинки покрай епизодите и най вече за нашата двойка Лукас, Пейтан
Вчера са снимали ето тези сцени от пети епизод:
# Лукас и Белия си говорят. Белия казва, че след края на мача се отказва официално от треньорската работа.
# Нейтън ще е интервюиран от някакъв репортер, който ще му каже, че доста съгледвачи ще го наблюдават. Лукас ще им каже, че трябва да тръгват, защото автобуса ги чака.
# Хейли и Джеймс ги чакат от вън. Тя казва на Нейтън да пътува с целия отбор, двамата се целуват, а Нейтън се обръща към Джеймс и му казва да се на спи и ще се видят в къщата им. Всички тръгват към автобуса, когато някакъв фен, започва да вика към Нейтън и му казва, че има сладко дете и се чуди дали като то порасне ще стане измамник като баща си (историята с Данте продължава да преследва Нейтън.) Нейтън се опитва да го игнорира първоначално, но този фен продължава да говори глупости, което предизвиква Нейтън и той го зграбчва. Лукас ги разделя, а Белия наблюдава от разстояние.Отбора за който играе Нетън ще се нарича Кобрите, а цветовете му ще са жълто и зелено. 
Ще ми липсва синият цвят на Рейвънс.
Белия:
Хейли, Нейтън и малкият Джеймс: (използвали са две по-малки момченца-близначета. В този момент Джеймс е на малко повече от година. На Хейли са и слагали допълнителна коса, за д аизглежда по-различно)

Жалко, че снимката е размазана.
Ето го и Джейми:
Джейми и Хейли:

Хейли, Нейтън, Лукас:

Нейтън и фена, който го дразни:
Дано се появят по-ясни снимки.
`BruKas`
Sep 20 2007, 14:23
за пореден път брук доказва колко е добричка..само да знаете колко ми се ще да има Брукас...но кво да се прави..иначе дано има сцени в басейна на къщата..той ме радва най много
brooke_scott
Sep 20 2007, 17:35
Наси, мерси за инфото и на мен ще ми липсва синия цвят на екипите на Рейвънс, аз мн си ги харесвах
Ето и клипчета:
репетиция на една от сцените:
тукЧад и Бетъни
тукБетъни:
тукДжеймс и Чад - репетиция:
тукБетъни и бебчо:
тукБебчо:
туктова момченце също е голямо сладурче.

как бягаше само.
Мирси за инфото,снимките и клипчетата Наси

Супер си.Малкото бебче наистина е мн сладинко.
brooke_scott
Sep 20 2007, 20:19
Наси, кво напрай ти бе
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
мерси мн за вси4ко, направо нз ве4е как да те хваля