Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
black1wolf
Добра количка smile.gif
Tedds
Мерси за снимките,наистина колата е..ИиХахаА.Джеймсчо е супер сладур.
`BruKas`
както се очертава 5 сезон ще е супер!!! мразяЛЕЙТАН!!!!уууу Go BRUKAS!!!
Mrs.Ackles
Цитат(DesiTo @ Sep 6 2007, 15:31) *
Дори да беше избрал Брукас, пак щеше да има недоволни, нормално. smile.gif

Права си.. Каквото и да стане, винаги ще има недоволни, неизбежно е. biggrin.gif По принцип се водя Лейтън фенка, но и аз вече не знам на кого симпатизирам. Честно казано.. не ми пука с коя от двете ще бъде Лукас. biggrin2.gif Радвам се на Брукас, радвам се и на Лейтън. Така е най-добре, а? Щом Марк е решил да събере Люк и Пейт.. лошо няма, защото така и така сме се нагледали на Брукас.
Направо не мога да повярвам, че Джеймс finally се е подстригал! shocking.gif Адски се радвам.
Благодаря за инфото, въпреки че не го чета редовно.. Просто не искам да знам какво ще се случи. biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Съжалявам за двойния пост.
Надявам се снимките да не са пускани.

Чад

Соф

black1wolf
Ей 10х.Готини снимчици.
♥Didito♥
Стеф,мерси за сним4иците
brooke_scott
и аз благодаря за снимките-мн са сладки и двамата biggrin2.gif
*BringMeToLife*
Много са готини всички smile.gif 10х за снимките =) worthy.gif
Nasi
Ново спойлерче, много важно обаче.

Геройнята Лидия, ще е в действителност Виктория. Променили са името й. В първите епизоди ще я ви ждаме само като служителка във компанията на Брук, но по-късно по-следващите епизоди, около 4ти ще стане ясно, че в същност тя е майка на Брук.

Най-после сценаристите се сетиха, че и Брук има родители. smile.gif

Има предположения, че бавачката Кари ще е около 18 годишна, което ще я направи мъничка за Лукас. Може би ще я съберат с Куентин, а неговото име също ще е друго.
Mrs.Ackles
Цитат(Nasi @ Sep 9 2007, 17:30) *
Най-после сценаристите се сетиха, че и Брук има родители. smile.gif

Да, най-накрая.. Мерси за инфото.
smile.gif
*BringMeToLife*
Крайно време беше и Брук да си има поне майка blush.gif smile.gif

10х за важното инфо , Nasi worthy.gif
Gossip Girl
То е много хубаво, че Брук ще си има майка, но как ще стане? Била е осиновена ли, какво ли? В смисъл в първите сезони се говореше за родителите й и сега изведнъж някаква Виктория, която ще й цъфне като майка..Пък бавачката по-добре да я направят по-голяма и да я вържат с Лукас, а всичките истории за Брукас и Лейтън да се махнат и да спре тоя спор...(това е само в страната на мечтите ми, след като обявиха, че ще съберат Лейтън).
Tedds
Уу това за Брук наистина е много интересно.Дано се разбират с майка си.Най-сетне сценаристите се сетиха че и Брук има родители.
♥Didito♥
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 9 2007, 20:33) *

Уу това за Брук наистина е много интересно.Дано се разбират с майка си.Най-сетне сценаристите се сетиха че и Брук има родители.

Да,наистина наи-сетне smile.gif
`BruKas`
аз бих казала НАЙ СЕТНЕ СЦЕНАРИСТИТЕ СЕ СЕТИХА ЧЕ ИМА БРУК В ТОЗИ СЕРИАЛ....и за нея помислиха най после...
black1wolf
Ей супер добра информация.10х.Мн ще е интересно леле.
Катeто
Пейт е осиновена,сега и Брук-малко се повтарят нещата wacko.gif иначе ще е имтересно.но все пак.....

DesiTo
Цитат(Prinston Girl @ Sep 9 2007, 17:57) *
Пък бавачката по-добре да я направят по-голяма и да я вържат с Лукас, а всичките истории за Брукас и Лейтън да се махнат и да спре тоя спор...(това е само в страната на мечтите ми, след като обявиха, че ще съберат Лейтън).

Хехе, наистина май това е най-добрият вариант, но пък ние не решаваме. Така че пак ще гледаме Лейтън.

Определено беше крайно време да видим родителите на Брук, все пак за тези 4-ри сезон те въобще не се сещаха за нея. wacko.gif
an14ka
хора що си мислите че Брук трябва да е осиновена? Помните ли как във втори сезон казаваше че баща и си е загубил работата и че майка и и е казала че трябва да продадът къщатата
Иначе е добре че ще се появът родителите и smile.gif
[dEs]
Е ама нали след това пак си имаха пари. Нищо, че те живееха някъду другаде апък Брук в Три Хил. И се съмнявам да са станали толкова бедни, че майка й да работи за нея. Ама май не е сигурно че е осиновена нали?
brooke_scott
не мисля 4е Брук е осиновена, просто до сега сценаристите не са намерили за нужно да показват семейството на Брук(макар 4е ли4но аз не виждам защо са 4акали до сега dry.gif )
mimi_k5
ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ angry.gif !!!!!!!!!!!! Като историята с майката на Пейт 0041[1].gif 17.gif
Mrs.Ackles
Цитат(mimi_k5 @ Sep 10 2007, 19:18) *
ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ angry.gif !!!!!!!!!!!! Като историята с майката на Пейт 0041[1].gif 17.gif

Оф, бе хора.. dry.gif Никой не е казал, че Брук е осиновена. Защо си фантазирате? Просто за първи път майка й се появява в сериала, нищо повече.. Това не означава, че историята с Пейт ще се повтори или нещо такова..
Gossip Girl
Цитат(Nasi @ Sep 9 2007, 17:30) *
В първите епизоди ще я ви ждаме само като служителка във компанията на Брук, но по-късно по-следващите епизоди, около 4ти ще стане ясно, че в същност тя е майка на Брук.

Добре де. Аз от това разбирам, че Брук отначало няма да знае, че Виктория й е майка...Как ще стане да е отраснала с нея и да не знае, че й е майка...Сляпа ли да е била? Пък отначало да ни я показват като служителка, а после да ни разкрият, че е майка й, а Брук да си го знае е просто нелепо...Какъв смисъл има изобщо във всичко това? blink.gif
ladysunshine
Еми и аз оставам с впечтлението, че Брук не знае, че Виктория/Лидия и е майка. Защо иначе майка и ще работи за нея, няма никакъв смисъл. По-логично е да е осиновена
ludoto_mimi
А много по-логично е, да не се споменава, че й е майка и след няколко епизода да се разкрие тайната. Може да не искат да се разчува. Нали уж техните бяха фалирали и майка й е отишла да работи за нея като се е прочула. Знам ли какви сапуни ще завърти Марк. dry.gif
Nasi
Ееее Брук си знае много ясно, че Виктория й е майка. ОБаче зрителите няма даго знаят в началото. Просто отношенията между двете няма да са като на майка и дъщеря, а чисто професионални или поне в началото. предполагам, че с времето ще се сдобрат.

Това есъщото, както миналата година до 4ти епизод не знаехме коя е бременна, Хейли или Брук. Но Хейли си е знаела още от началото, че е тя. Просто МАрк цели за пореден път да "шокира" зрителите.

В пети епизод, в частта с flashback-ците, докато Брук и Лукас са в бара, тя ще каже, че родителите й са разделени и майка й е при нея в Ню Йорк.
aiwii
Мерси за инфото 2thum[1].gif
girl_from_hell
не бях чела в тази тема от векове и сега влизам и уау колкото много инфо искам да благодаря на всички който се занимават с това да споделят с нас толкова много спойлери

а моето мнение еми аз доста отдавна се разочаровах от отх и единствената ми радост бяха Лукас и Пейтан, а сега явно няма да имам и това ..
[dEs]
Цитат(girl_from_hell @ Sep 12 2007, 02:25) *
...а моето мнение еми аз доста отдавна се разочаровах от отх и единствената ми радост бяха Лукас и Пейтан, а сега явно няма да имам и това ..

Е как няма да имаш и това? Нали пише, че постепенно се събират? Или аз нещо не съм разбрала отново?
Катeто
И аз разбрах,че се събират wub.gif а и мерси за инфото за майката на Брук,най-после се изснихме smile.gif
Nasi
Малко снимки - 4ти епизод:
Джйсън, Хейли и Пейтън:

Явно в 4ти епизод всички ще помагат на Брук да подреди новия си магазин, малко снимки на актьорите, преди да влезнат вътре.

Присъствали са всички без Джеймс.
brooke'n'lucas
Мерси за снимките иза инфото, Наси.

Аз щях да ги пускам, обаче видях, че си ме изпреварила.

Ето още няколко снимки на Чад:

Заглавието на 4-ти епизод няма да е "In Between Days", а "It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)". Песента е на Bob Dylan.
ludoto_mimi
Цитат(brooke @ Sep 12 2007, 12:16) *
Заглавието на 4-ти епизод няма да е "In Between Days", а "It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)". Песента е на Bob Dylan.

А In Between Days ще бъде на пети.
DesiTo
First Look: K-Fed on 'One Tree Hill'

Tedds
Много 10х на Насито и Габито за снимките smile.gif
black1wolf
Ее 10х Наси и брооке'н'лукас супер снимки.
♥Didito♥
10x за снимките,супер сте хора
*BringMeToLife*
Аууу Лукас много сладьк smile.gif

10x за снимките и инфото tongue.gif
Mrs.Ackles
Цитат(DesiTo @ Sep 12 2007, 20:17) *

Деси, мерси за видеото. smile.gif Беше интересно.
Благодаря много и за снимките.
girl_from_hell
Цитат(desitoo_91 @ Sep 12 2007, 09:33) *
Цитат(girl_from_hell @ Sep 12 2007, 02:25) *
...а моето мнение еми аз доста отдавна се разочаровах от отх и единствената ми радост бяха Лукас и Пейтан, а сега явно няма да имам и това ..

Е как няма да имаш и това? Нали пише, че постепенно се събират? Или аз нещо не съм разбрала отново?

ау наистина ли хаха ми аз снощи толквоа много неща прочетох на веднъж че нещо ми се омесиха smile.gif мерси и за това инфо smile.gif
Ton1to
mad.gif Ех как ме е яд че тоя тъпанар Кевин Федерлайн ще очаства в серияла mad.gif
Nasi
още снимки -Бетъни, Джеймс, Чад:

Явно са снимали сцени за откриването н амагазина на Брук - 4ти епизод.

Видео от сцена със Пейтън и Лукас: download.

Кредит за снимките и видеото: Manu

Алис: Kelly Collins Lintz - Шеф на Маут и предполагаема негова приятелка.
Милисънт: Lisa Goldstein - аситентка на Брук. Пффф- аз до сега си мислих, че ще е мъж.
♥Didito♥
10x за снимките Наси
Mai4et0
Мн инт сцената с Чад и Хил. Какво ли е направил този път Лукас happy.gif Пейтън спомена нещо за Линдзи dry.gif
Tedds
Цитат(Mai4et0 @ Sep 13 2007, 16:13) *
Мн инт сцената с Чад и Хил. Какво ли е направил този път Лукас happy.gif Пейтън спомена нещо за Линдзи dry.gif

Аз пък от спойлерите разбрах,че Пейтън го е наранила жестоко unsure.gif
Mai4et0
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 13 2007, 16:18) *

Цитат(Mai4et0 @ Sep 13 2007, 16:13) *

Аз пък от спойлерите разбрах,че Пейтън го е наранила жестоко unsure.gif

Ами на клипчето Пейтън му се развика... "Ей, не прави това... " ала бала... "не е честно спрямо мен... а и към Линдзи" unsure.gif А в кой спойлер пише, че тя го е наранила blink.gif
Fanster
Ми... Нейтън може да е парализиран, но това не значи че не може да се оправи (винаги се оправят wink.gif ). Но най-кофтито ще е, че всички са се разделили по някакво време и са напуснали Трий Хил и сега като се връщат старите им неща и къщи и апартаменти са разпродадени и ще е страшно кофти.
brooke_scott
10x на вси4ки за сним4иците
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.