black1wolf
Sep 7 2007, 15:48
Добра количка
Мерси за снимките,наистина колата е..ИиХахаА.Джеймсчо е супер сладур.
`BruKas`
Sep 8 2007, 16:20
както се очертава 5 сезон ще е супер!!! мразяЛЕЙТАН!!!!уууу Go BRUKAS!!!
Mrs.Ackles
Sep 8 2007, 18:56
Цитат(DesiTo @ Sep 6 2007, 15:31)

Дори да беше избрал Брукас, пак щеше да има недоволни, нормално.

Права си.. Каквото и да стане, винаги ще има недоволни, неизбежно е.

По принцип се водя Лейтън фенка, но и аз вече не знам на кого симпатизирам. Честно казано.. не ми пука с коя от двете ще бъде Лукас.

Радвам се на Брукас, радвам се и на Лейтън. Така е най-добре, а? Щом Марк е решил да събере Люк и Пейт.. лошо няма, защото така и така сме се нагледали на Брукас.
Направо не мога да повярвам, че Джеймс finally се е подстригал!

Адски се радвам.
Благодаря за инфото, въпреки че не го чета редовно.. Просто не искам да знам какво ще се случи.
Mrs.Ackles
Sep 9 2007, 09:59
Съжалявам за двойния пост.
Надявам се снимките да не са пускани.
Чад
Соф
black1wolf
Sep 9 2007, 10:45
Ей 10х.Готини снимчици.
♥Didito♥
Sep 9 2007, 10:56
Стеф,мерси за сним4иците
brooke_scott
Sep 9 2007, 11:03
и аз благодаря за снимките-мн са сладки и двамата
*BringMeToLife*
Sep 9 2007, 16:30
Много са готини всички

10х за снимките =)
Ново спойлерче, много важно обаче.
Геройнята Лидия, ще е в действителност
Виктория. Променили са името й. В първите епизоди ще я ви ждаме само като служителка във компанията на Брук, но по-късно по-следващите епизоди, около 4ти ще стане ясно, че в същност тя е майка на Брук.
Най-после сценаристите се сетиха, че и Брук има родители.
Има предположения, че бавачката Кари ще е около 18 годишна, което ще я направи мъничка за Лукас. Може би ще я съберат с Куентин, а неговото име също ще е друго.
Mrs.Ackles
Sep 9 2007, 16:38
Цитат(Nasi @ Sep 9 2007, 17:30)

Най-после сценаристите се сетиха, че и Брук има родители.

Да, най-накрая.. Мерси за инфото.
*BringMeToLife*
Sep 9 2007, 16:44
Крайно време беше и Брук да си има поне майка

10х за важното инфо , Nasi
Gossip Girl
Sep 9 2007, 17:57
То е много хубаво, че Брук ще си има майка, но как ще стане? Била е осиновена ли, какво ли? В смисъл в първите сезони се говореше за родителите й и сега изведнъж някаква Виктория, която ще й цъфне като майка..Пък бавачката по-добре да я направят по-голяма и да я вържат с Лукас, а всичките истории за Брукас и Лейтън да се махнат и да спре тоя спор...(това е само в страната на мечтите ми, след като обявиха, че ще съберат Лейтън).
Уу това за Брук наистина е много интересно.Дано се разбират с майка си.Най-сетне сценаристите се сетиха че и Брук има родители.
♥Didito♥
Sep 9 2007, 20:44
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 9 2007, 20:33)

Уу това за Брук наистина е много интересно.Дано се разбират с майка си.Най-сетне сценаристите се сетиха че и Брук има родители.
Да,наистина наи-сетне
`BruKas`
Sep 9 2007, 20:55
аз бих казала НАЙ СЕТНЕ СЦЕНАРИСТИТЕ СЕ СЕТИХА ЧЕ ИМА БРУК В ТОЗИ СЕРИАЛ....и за нея помислиха най после...
black1wolf
Sep 9 2007, 21:25
Ей супер добра информация.10х.Мн ще е интересно леле.
Пейт е осиновена,сега и Брук-малко се повтарят нещата

иначе ще е имтересно.но все пак.....
Цитат(Prinston Girl @ Sep 9 2007, 17:57)

Пък бавачката по-добре да я направят по-голяма и да я вържат с Лукас, а всичките истории за Брукас и Лейтън да се махнат и да спре тоя спор...(това е само в страната на мечтите ми, след като обявиха, че ще съберат Лейтън).
Хехе, наистина май това е най-добрият вариант, но пък ние не решаваме. Така че пак ще гледаме Лейтън.
Определено беше крайно време да видим родителите на Брук, все пак за тези 4-ри сезон те въобще не се сещаха за нея.
an14ka
Sep 10 2007, 08:19
хора що си мислите че Брук трябва да е осиновена? Помните ли как във втори сезон казаваше че баща и си е загубил работата и че майка и и е казала че трябва да продадът къщатата
Иначе е добре че ще се появът родителите и
Е ама нали след това пак си имаха пари. Нищо, че те живееха някъду другаде апък Брук в Три Хил. И се съмнявам да са станали толкова бедни, че майка й да работи за нея. Ама май не е сигурно че е осиновена нали?
brooke_scott
Sep 10 2007, 13:00
не мисля 4е Брук е осиновена, просто до сега сценаристите не са намерили за нужно да показват семейството на Брук(макар 4е ли4но аз не виждам защо са 4акали до сега

)
mimi_k5
Sep 10 2007, 18:18
ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ

!!!!!!!!!!!! Като историята с майката на Пейт
Mrs.Ackles
Sep 10 2007, 18:35
Цитат(mimi_k5 @ Sep 10 2007, 19:18)

ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ

!!!!!!!!!!!! Като историята с майката на Пейт

Оф, бе хора..

Никой не е казал, че Брук е осиновена. Защо си фантазирате? Просто за първи път майка й се появява в сериала, нищо повече.. Това не означава, че историята с Пейт ще се повтори или нещо такова..
Gossip Girl
Sep 10 2007, 19:36
Цитат(Nasi @ Sep 9 2007, 17:30)

В първите епизоди ще я ви ждаме само като служителка във компанията на Брук, но по-късно по-следващите епизоди, около 4ти ще стане ясно, че в същност тя е майка на Брук.
Добре де. Аз от това разбирам, че Брук отначало няма да знае, че Виктория й е майка...Как ще стане да е отраснала с нея и да не знае, че й е майка...Сляпа ли да е била? Пък отначало да ни я показват като служителка, а после да ни разкрият, че е майка й, а Брук да си го знае е просто нелепо...Какъв смисъл има изобщо във всичко това?
ladysunshine
Sep 10 2007, 19:41
Еми и аз оставам с впечтлението, че Брук не знае, че Виктория/Лидия и е майка. Защо иначе майка и ще работи за нея, няма никакъв смисъл. По-логично е да е осиновена
ludoto_mimi
Sep 10 2007, 19:45
А много по-логично е, да не се споменава, че й е майка и след няколко епизода да се разкрие тайната. Може да не искат да се разчува. Нали уж техните бяха фалирали и майка й е отишла да работи за нея като се е прочула. Знам ли какви сапуни ще завърти Марк.
Ееее Брук си знае много ясно, че Виктория й е майка. ОБаче зрителите няма даго знаят в началото. Просто отношенията между двете няма да са като на майка и дъщеря, а чисто професионални или поне в началото. предполагам, че с времето ще се сдобрат.
Това есъщото, както миналата година до 4ти епизод не знаехме коя е бременна, Хейли или Брук. Но Хейли си е знаела още от началото, че е тя. Просто МАрк цели за пореден път да "шокира" зрителите.
В пети епизод, в частта с flashback-ците, докато Брук и Лукас са в бара, тя ще каже, че родителите й са разделени и майка й е при нея в Ню Йорк.
Мерси за инфото
girl_from_hell
Sep 12 2007, 01:25
не бях чела в тази тема от векове и сега влизам и уау колкото много инфо искам да благодаря на всички който се занимават с това да споделят с нас толкова много спойлери
а моето мнение еми аз доста отдавна се разочаровах от отх и единствената ми радост бяха Лукас и Пейтан, а сега явно няма да имам и това ..
Цитат(girl_from_hell @ Sep 12 2007, 02:25)

...а моето мнение еми аз доста отдавна се разочаровах от отх и единствената ми радост бяха Лукас и Пейтан, а сега явно няма да имам и това ..
Е как няма да имаш и това? Нали пише, че постепенно се събират? Или аз нещо не съм разбрала отново?
Катeто
Sep 12 2007, 08:50
И аз разбрах,че се събират

а и мерси за инфото за майката на Брук,най-после се изснихме
brooke'n'lucas
Sep 12 2007, 11:16
Мерси за снимките иза инфото,
Наси.
Аз щях да ги пускам, обаче видях, че си ме изпреварила.
Ето още няколко снимки на
Чад:

Заглавието на 4-ти епизод няма да е
"In Between Days", а
"It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)". Песента е на
Bob Dylan.
ludoto_mimi
Sep 12 2007, 11:32
Цитат(brooke @ Sep 12 2007, 12:16)

Заглавието на 4-ти епизод няма да е "In Between Days", а "It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)". Песента е на Bob Dylan.
А
In Between Days ще бъде на пети.
DesiTo
Sep 12 2007, 19:17
Много 10х на Насито и Габито за снимките
black1wolf
Sep 12 2007, 21:17
Ее 10х Наси и брооке'н'лукас супер снимки.
♥Didito♥
Sep 12 2007, 21:49
10x за снимките,супер сте хора
*BringMeToLife*
Sep 12 2007, 22:14
Аууу Лукас много сладьк

10x за снимките и инфото
Mrs.Ackles
Sep 12 2007, 22:18
Цитат(DesiTo @ Sep 12 2007, 20:17)

Деси, мерси за видеото.

Беше интересно.
Благодаря много и за снимките.
girl_from_hell
Sep 12 2007, 23:41
Цитат(desitoo_91 @ Sep 12 2007, 09:33)

Цитат(girl_from_hell @ Sep 12 2007, 02:25)

...а моето мнение еми аз доста отдавна се разочаровах от отх и единствената ми радост бяха Лукас и Пейтан, а сега явно няма да имам и това ..
Е как няма да имаш и това? Нали пише, че постепенно се събират? Или аз нещо не съм разбрала отново?
ау наистина ли хаха ми аз снощи толквоа много неща прочетох на веднъж че нещо ми се омесиха

мерси и за това инфо
Ton1to
Sep 13 2007, 02:01

Ех как ме е яд че тоя тъпанар Кевин Федерлайн ще очаства в серияла
♥Didito♥
Sep 13 2007, 10:30
10x за снимките Наси
Mai4et0
Sep 13 2007, 15:13
Мн инт сцената с Чад и Хил. Какво ли е направил този път Лукас
Пейтън спомена нещо за Линдзи
Mai4et0
Sep 13 2007, 15:34
Fanster
Sep 13 2007, 16:25
Ми... Нейтън може да е парализиран, но това не значи че не може да се оправи (винаги се оправят

). Но най-кофтито ще е, че всички са се разделили по някакво време и са напуснали Трий Хил и сега като се връщат старите им неща и къщи и апартаменти са разпродадени и ще е страшно кофти.
brooke_scott
Sep 13 2007, 16:51
10x на вси4ки за сним4иците
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.