Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Nasi
Намерих две клипчета, направени са миналата седмица. Сцените са от трети епизод:

Хейли и Куентин

Пейтън, Брук, Лукас.

Пъф....значи Куентин ще е Скилс №2. 14.gif Очаквах нещо друго.

И една снимка от Трик с Джейсън.

brooke'n'lucas
Мерси за клипчетата, Наси. smile.gif

Цитат
Пъф....значи Куентин ще е Скилс №2. 14.gifОчаквах нещо друго.

Пфф..и аз очаквах друго. 14.gif Толкова с мечтите да е Нейт № 2.. Дано поне да си играе ролята добре...

София изглежда супер, както винаги. smile.gif
♥Didito♥
Цитат(brooke @ Sep 3 2007, 23:16) *
Цитат
Пъф....значи Куентин ще е Скилс №2. 14.gifОчаквах нещо друго.

Пфф..и аз очаквах друго. 14.gif Толкова с мечтите да е Нейт № 2.. Дано поне да си играе ролята добре...

София изглежда супер, както винаги. smile.gif

И аз о4аквах да е като Нейт,ама не е sad.gif,но София е страхотна,нямам думи smile.gif
ladysunshine
Аааа Чадчо го има бе йеее. Сладур. Ха ама това ли е Куентин?? Нещо не съм много очарована
И отново да кажа, Nasi, мн мн мн благодаря за инфото, което пускаш
Катeто
Nasi адски мн ти благодаря за инфото,а клипчетата са супер-Чад,Хилари и София са супер сладки rolleyes.gif

^Mim0zKa^
wacko.gif чесно казано незнам какво да кажа unsure.gif
П.С Насе перфектна както винаги (hug)
brooke'n'lucas
Името на 3-ти епизод ще е "My Way Home Is Through You". smile.gif Песента е на My Chemical Romance.
black1wolf
Мерси мн за клипчетата smile.gif
Nasi
Мерси за заглавието Габи.
Ето една снимка (най-после) на Нейтън/Джеймс/ без перуки и дълги коси. Сега вече мога да кажа, че няма как да не го гледам 5ти сезон, поне за сега. wink.gif

Пети епизод явно ще е изпълнен със спомени, след малко ще си редактирам поста и ще сложа новите неща.

+ Белия ще се появи в тези спомени!!!!
ludoto_mimi
Заглавието на четвърти епизод ще бъде "In Between Days" (The Cure).
brooke_scott
Цитат(Nasi @ Sep 3 2007, 22:41) *
Намерих две клипчета, направени са миналата седмица. Сцените са от трети епизод:

Хейли и Куентин

Пейтън, Брук, Лукас.

Пъф....значи Куентин ще е Скилс №2. 14.gif Очаквах нещо друго.

И една снимка от Трик с Джейсън.

worthy.gif worthy.gif worthy.gif 10x
brooke'n'lucas
Цитат(Nasi @ Sep 5 2007, 11:22) *
Мерси за заглавието Габи.
Ето една снимка (най-после) на Нейтън/Джеймс/ без перуки и дълги коси. Сега вече мога да кажа, че няма как да не го гледам 5ти сезон, поне за сега. wink.gif

http://i10.tinypic.com/4zcob2q.jpg

Уау, Джеймс изглежда супер. biggrin2.gif Много се радвам, че се е подстригал.

Цитат
Пети епизод явно ще е изпълнен със спомени, след малко ще си редактирам поста и ще сложа новите неща.

+ Белия ще се появи в тези спомени!!!!

+Доста сцени с Брук и Лукас!!!!!-това е най-важното tongue.gif banana.gif
♥Didito♥
Ayyy супер аз ве4е ги 4етах сцените с Брук и Лукас много са мили4ки smile.gif sad.gif smile.gif
Tedds
Мерси за всичко.Най много се радвам че ще има сцени с Брукито и Лукас за тфа съм радостна..макар че досега денят беше ужасен...
Nasi
Thanks Mims за заглавието.

Епизод 5:
Целият епизод изглежда ще е изпълнен със спомени, на това което се е случило преди години. За сега са само сцените в които ще присъстват актьори с малко роли, като репортер, сервитьор, фен и т.н.

• Лукас и Белия си говорят. Белия казва, че след края на мача се отказва официално от треньорската работа.
  • Нейтън ще е интервюиран от някакъв репортер, който ще му каже, че доста съгледвачи ще го наблюдават. Лукас ще им каже, че трябва да тръгват, защото автобуса ги чака.
  • Хейли и Джеймс ги чакат от вън. Тя казва на Нейтън да пътува с целия отбор, двамата се целуват, а Нейтън се обръща към Джеймс и му казва да се на спи и ще се видят в къщата им. Всички тръгват към автобуса, когато някакъв фен, започва да вика към Нейтън и му казва, че има сладко дете и се чуди дали като то порасне ще стане измамник като баща си (историята с Данте продължава да преследва Нейтън.) Нейтън се опитва да го игнорира първоначално, но този фен продължава да говори глупости, което предизвиква Нейтън и той го зграбчва. Лукас ги разделя, а Белия наблюдава от разстояние.
  • Лукас стой в сам в автобуса и на айпода си пуска песен, записана му от Пейтън. Той се усмихва.
  • Пейтън е на работата си, когато нейн колега й подава телефон. Лукас я търси, тя му казва , че е гледала част от мача, а той я пита с какво е облечена, а тя му отоваря, че е заета, след което той започва да описва дрехите й и се оказва абсолютно прав. Пейтън се завърта и го вижда пред нея. Двамата се прегръщат и целуват.
  • Двамата са в помещението, в което работи Пейтън, явто не е толкова добро, колкото Лукас е очаквал,те си говорят за това какво тя работи. След това Лукас й казва, че е направил резервация за 8 часа, но Пейтън му отвръща, че е заета, разбират се за 9.
  • Лукас е в ресторанта, облечен в костюм. Пейтън закъснява, но все пак се появява, но в работните й дрехи. Тя му казва, че изглежда добре.
  • Лукас е на летището, а Пейтън в стаята си в хотела, тя вижда СД, на което пише всичко.
  • Лукас получава обаждане от от редактор на име Линдзи, която му казва, че е прочела романа му и иска да го издадат. Той трябва да замине за Ню Йорк. В първия момент решава да се обади на Пейтън, но се отказва.
  • На парти по случай издаването на книгата в Ню Йорк, някой пита Лукас, дали успеха на книгата не се дължи на факта, че Дан е в затвора за убийство. Линдзи е до него и двамата флиртуват.
  • Лукас и Брук са в бар, двамата си говорят, Брук го окуражава й му казва, че всичко с Пейтън ще се оправи. Лукас я пита защо двете са загубили връзка по между си. Тя му казва, че са заети и се опитва да избяга от въпроса. Лукас й показва пръстен, който е бил предназначен за Пейтън. Брук предлага да се напият. Лукас й подава пръстена, за да го види, в този момент сервитьора им казва честито. Всички започват да ги поздравяват. Брук казва: Защо пък не? и го слага на пръста си.
  • Двамата явно се напиват и излизат от ресторанта, там минава карета, двамата решават да се качат, казват, че са сгодени и возенето им става безплатно.
  • По време на возенето, двамата разиграват театър и започват да си фантазират как ще живеят заедно като семейсто.

И сега главният спойлер: Потвърдено е, Лукас и Пейтън ще бъдат двойка отново по някое време, не е оточнено кога точно. Брук ще ги подкрепя изцяло. Ще гледаме постепенното събиране на Лукас и Пейтън, Брук и Лукас ще си останат добри приятели.

От доста време си мислих, че ще стане така, но сега е потвърдено със сигурност.

ПС: извинявам се, за грешките които съм допуснала, постепенно ще ги коригирам.
Tedds
Тей това е толкова тъпооооо!За пореден път Брук показва колко добра приятелка е!Тъпият Марк изглежда че има присистрастия.Щото Чад и Хил са му любимци тей...сериала изгуби смисъл...вярно е..

По време на возенето, двамата разиграват театър и започват ад си фантазират как ще живеят заедно като семейсто.-де това да беше вярно...сега радвайте се Лейетън фенове...ОТХ няма да е същото без Брукас..ЛИПСВАТ МИ!!!!!!С извинение към Лейтън феновете--->ЛЕЙТЪН НЕ Е ЛЮБОВ,ТОВА Е ПРОСТО ЕДНА ПРТЕТЕНЦЯ НА МАРК!
brooke'n'lucas
Мерси за спойлерите, Наси.

Цитат
И сега главният спойлер: Потвърдено е, Лукас и Пейтън ще бъдат двойка отново по някое време, не е оточнено кога точно. Брук ще ги подкрепя изцяло. Ще гледаме постепенното събиране на Лукас и Пейтън, Брук и Лукас ще си останат добри приятели.

cry.gif cry.gif cry.gif Оф мразя Марк, мразя Лейтън, мразя сериала. sad.gif Вече официално ще го гледам единствено заради София.
Катeто
ОМГ,тоя Марк почвам да го обичам все повече rolleyes.gif много се радвам leyton 4ever blush.gif
ladysunshine
Аааааа мале колко се радвам. Направо като четях бях 3.gif ... Толкова приятно изненадана съм. Ако Брук наистина ги подкрепи и не се меси просто и свалям шапка, това ще е един прекрасен жест от нейна страна. Винаги съм знаела, че ще се съберат smile.gif В момента съм много много щастлива и дори някой злобни коментари на Брукас фенове не могат да ми развалят настроението smile.gif
Та като споменах... [ТеDиТо], ззащо пък си решила, че Марк има пристрастия. Веднага щом няма Брукас и решавате, че имал пристрастия. Ми то ако имаше Брукас пак щеше да е пристрастен(тогава за нас). Това е филм и точно Марк решава кое е любов. И чиято любов остава тя е истинската(демек Лейтън) Айде поздрави на всички Лейтън фенове а и на Брукас феновете(които нямат намерение да оплюват Лейтън)
happy happy happy happy..............
brooke_scott
Цитат(Nasi @ Sep 5 2007, 15:03) *

cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif

Brooke & Brucas the BEST 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tedds
Цитат(ladysunshine @ Sep 5 2007, 16:27) *
Та като споменах... [ТеDиТо], ззащо пък си решила, че Марк има пристрастия. Веднага щом няма Брукас и решавате, че имал пристрастия. Ми то ако имаше Брукас пак щеше да е пристрастен(тогава за нас). Това е филм и точно Марк решава кое е любов. И чиято любов остава тя е истинската(демек Лейтън) Айде поздрави на всички Лейтън фенове а и на Брукас феновете(които нямат намерение да оплюват Лейтън)
happy happy happy happy..............

Имам Миличка..има заЩото ЧАД и Хил са му любимци.

И не се заяждай на всяка казана моя дума ако обичаш.Престани да плюеш Брук ако обичаш....Като ти мразиш Брукас аз мразя Лейтън И Марк неможе да казва какво е истинка любов,знаеш ли?Защото ОТХ фееновете знаят кое е любовта и ОПРЕДЛЕНО ИМА ПОВЕЧЕ БРУКАСИ ОТКОЛКОТО ЛЕЙТЪНИ.И Брукас е любовта а не Лейтън!!!!
ludoto_mimi
Стига заяждания! Всеки да си гледа неговото мнение. Има лични съобщения ако толкова искате да се карате. mad.gif
Gossip Girl
Мерси за спойлерите, Наси. Изключително се радвам, че Джеймс се е подстригал wub.gif . Ето една разумна причина да гледам пети сезон.

И малко офф(за което съжалявам):
Хора, няма нужда да си вадите очите за Брукас или Лейтън. Мама му, това е просто сериал. Няма истинска любов, а вдъхновение на сценаристите. Какъв е смисъла за тези глупави караници? Сериалът рано или късно ще свърши, а вие още ще сте пред дилемата-Брукас или Лейтън. Боже. Аз пък харесвам Брук с Чейс и Пейтън с Джейк. А сега де, айде да почна да се карам с всички други...
black1wolf
Ей 10х за инфото. smile.gif
summer4eto
Цитат(Prinston Girl @ Sep 5 2007, 17:38) *
Мерси за спойлерите, Наси. Изключително се радвам, че Джеймс се е подстригал wub.gif . Ето една разумна причина да гледам пети сезон.

И малко офф(за което съжалявам):
Хора, няма нужда да си вадите очите за Брукас или Лейтън. Мама му, това е просто сериал. Няма истинска любов, а вдъхновение на сценаристите. Какъв е смисъла за тези глупави караници? Сериалът рано или късно ще свърши, а вие още ще сте пред дилемата-Брукас или Лейтън. Боже. Аз пък харесвам Брук с Чейс и Пейтън с Джейк. А сега де, айде да почна да се карам с всички други...

На същото мнение съм!Не мисля че трябва да се карате за такира неща,просто защото няма смисъл. unsure.gif
♥Didito♥
Много благодаря за инфото и save brucas sad.gif sad.gif sad.gif
Mrs.Ackles
Напълно подкрепям Жанито.
Не мога да си обясня защо, по дяволите, продължавате да разисквате напълно изчерпаната тема, а именно - Лейтън/Брукас. blink.gif Хора, повтаряте вече многократно казани и обсъждани неща, само че под формата на заяждане.. Просто няма смисъл да хабите нерви (а и не само вие, повярвайте ми) за пълни глупости! Цитирам Жани, която се изказа абсолютно правилно: "Няма истинска любов, а вдъхновение на сценаристите." Това е сериал, измислица, плод на въображение, както искате го наречете..
Моля ви да прекратите караниците и заяжданията, за да може хората да влизат спокойно в тази тема, без да се дразнят излишно. smile.gif
*BringMeToLife*
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 5 2007, 18:49) *
Напълно подкрепям Жанито.
Не мога да си обясня защо, по дяволите, продължавате да разисквате напълно изчерпаната тема, а именно - Лейтън/Брукас. blink.gif Хора, повтаряте вече многократно казани и обсъждани неща, само че под формата на заяждане.. Просто няма смисъл да хабите нерви (а и не само вие, повярвайте ми) за пълни глупости! Цитирам Жани, която се изказа абсолютно правилно: "Няма истинска любов, а вдъхновение на сценаристите." Това е сериал, измислица, плод на въображение, както искате го наречете..
Моля ви да прекратите караниците и заяжданията, за да може хората да влизат спокойно в тази тема, без да се дразнят излишно. smile.gif

worthy.gif Напълно подкрепям ! worthy.gif smile.gif

п.п - 10х за инфото smile.gif
п.п2 - Нейтън е много по-добре с тая прическа tongue.gif
~●R@Li●~
Олее,много се радвам , че Джеймс wub.gif е с къса коса. Така като гледам снимката с удоволствие бих гледала 5 сезон happy.gif
е,аз така или иначе щях да гледам де,ама ся с още по-голямо удоволствие smile.gif благодаря и за информацията...

П.п.:Тука май пак са започнали с темат Брукас/Лейтън unsure.gif
Добре,че съм Нейли фенка happy.gif ,ама дори и да бях за един от тези 2та лагера не бих спорила,зощото все някой ще е недоволен,то Лукас или е с едната или с другата неможе иначе...
Не се заяждайте,това е просто филм rolleyes.gif
Sladura
Супер много се зарадвах от прочетеното.ЛЕЙТЪН ЗАВИНАГИ 4.gif
vasinka_{P}
Много се радвам че Лейтън ще има в този сезон, голяма фенка съм им, така че браво на Марк, почвам да го харесвам тоя човек biggrin2.gif
susito
еее най-после да ги съберат тия русичките и вие искате да ги разделите!Радвам се за Лейтън..радвам се и че Брук ги подкрепя..всички са щастливи и край!Иначе Джеймс си е адски сладък с тази коса(сега очаквайте Мимс да ме убие)...и Бетъни е сладка с новата прическа...и лапенцето им и то е голям сладур!Мерси на всички за инфото,което давате..до сега епизодите ми изглеждат обещаващи!
fai7h
Цитат

ауу супер,мн се зарадвах като го прочетох товаа!!Знаех си,че ще се съберат,просто те са си един за друг 4.gif 4.gif happy.gif
renito818
sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif
Лелеееееееееее пак се почва стартия триъгълник. И кво ся пак ли ще има Лейтънconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif blink.gif
Не мога да приема факта, че Брук щяла да се радва за Лейтън, че нали ше се правят на двойка с Лукас и тя ше е с на Пейтън пръстена>>>>>тва си е чиста интрига.....пак всичко се завърта....може да не за мн дълго ама според мен ще има нещо такова. mad.gif

П.С Оффффффффффффффф искам си Брукас, де да бях аз сценариста.... wacko.gif
Брукас Завинаги!!!!!!
[dEs]
Е поне ще си останат приятели. Не ми харесва, че отново се събират Лукас и Пейтън, не защото съм Брукас фенка, а защото почва да се повтаря история която според мен вече е изчерпана. Е този път явно няма да е с Брук ами с някоя друга. Ама ако издържат до края на сезона ще бъде добре.
HiLaRy`DuFf{}
Много се радвам че Пейтън и Люк отново ще са заедно ... сезон наистина е обещаващ smile.gif blush.gif
DesiTo

ladysunshine
DesiTo, много яки снимки. нейт е много готин и колко се радвам само да го видя с нормална прическа най-сетне
♥Didito♥
Мерси за снимките,ах как се радвам,4е Нейт е подстриган много е хубав wub.gif
Катeто
леле Нейтън е много сладък blush.gif мерси за снимките rolleyes.gif
DesiTo
Джеймс определено изглежда по-добре така.

Наси, благодаря ти за информацията. smile.gif

И тъй като съм Брукас фен няма как да не призная факта, че тази информация не ми хареса. Колкото и да не харесвам Лукас, все пак щеше да е хубаво той и Брук да се съберат. Поне ще си останат приятели, дано имат повече сцени заедно, отколкото в 4-ти сезон. 16.gif
Малко тъпо ще се получи, ако това стане: Първо Пейтън и Лукас се разделят, той е с Линдзи и после пак се събират. В смисъл, те колко пъти ще се разделят и събират за тези 5 сезона?!
Явно Марк харесва повече Лейтън и е решил те да са заедно накрая. Дори да беше избрал Брукас, пак щеше да има недоволни, нормално. smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Нейтън наистина е много сладък на снимката ,,,,, благодаря ви и азз за снимките и цялата информация която пускате .. златни сте наистина !! smile.gif
*BringMeToLife*
o0o0 Нейтънчооо blush.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .. Много е готин !!!! =)

п.п. 10х за снимките и инфото smile.gif
susito
по пътя на логиката излиза,че ако Брук и Лукас бяха заедно Лукас и Брук щяха да са любимците на Марк о.О и той щеше да има пристрастия към тях!Дори вместо Лейтън да имаше Брукас пак щеше да има триъгълник и пак щеше да има недоволни...значи почти цял 1-ви сезон и пълне 3-ти сезон не ви стигнаха+Чад оженен за София?И аз искам Пейтън да е с Крис Келър,ама не съм тръгнала да се оплаквам,че Марк има пристрастия...спирам по тази тема!
Джеймс е супер сладък с тази коса..най-после да го видя с нормална прическа...и Хейли и тя е супер сладка...на нея сичко и отива де smile.gif
Nasi
ох, без повече Лейтън/Брукас. Колкото ида споорим нищо не можем да променим. Тоя спор ще си е вечен, като Левски/ЦСКА и т.н. Никой няма да убеди другия в противното мнение.

Радвайте се на хубавите снимки:

Каква кола 3.gif Искам и аз такава.
Нейтън и Хейли с асе уредили, хубава кола, огромна къща. Откъде ли са парите. wacko.gif

Снимките са от 4ти епизод.
~●R@Li●~
Ехаа, Нейтън/Джеймс изглежда доста добре wub.gif хмм и количката не е лоша biggrin2.gif
Мерси за снимките 4.gif
♥Didito♥
Мерси за снимите Наси,наистина хубава кола 3.gif
ludoto_mimi
Цитат(Nasi @ Sep 6 2007, 21:15) *
Нейтън и Хейли с асе уредили, хубава кола, огромна къща. Откъде ли са парите. wacko.gif

Може да са спечелили от тотото. 18.gif
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 6 2007, 22:56) *

Или Деб пак да са я прехванали лудите, за това да са я затворили в някоя лудница и така са й отмъкнали парите. 15.gif С един коршум два заека, хем на Марк няма да му се нагалага да обяснява защо не я виждаме, хем ще е ясно от къде са парите. 18.gif
ludoto_mimi
Цитат(Nasi @ Sep 7 2007, 13:45) *
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 6 2007, 22:56) *

Или Деб пак да са я прехванали лудите, за това да са я затворили в някоя лудница и така са й отмъкнали парите. 15.gif С един коршум два заека, хем на Марк няма да му се нагалага да обяснява защо не я виждаме, хем ще е ясно от къде са парите. 18.gif

Или са я бутнали от някоя скала и са й взели застраховката "Живот". rolleyes.gif

Прекалено много филми гледам. 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.