Цитат(DIDI1212BG @ May 15 2008, 08:50)

Знаех си, знаех си, знаех си, че ще върнат ОУЕН 6-ти сезон!!!!

)))) О, благодаря ти, Боже! -- Както и за факта, че Пейтън и Лукас ще се съберат вече завинаги и няма да гледаме единствено и само драмите им... баси, от толкова време чакам този момент!
6-ти сезон ще е много силен... отсега мога да кажа. Всъщност и 5-ти можеше да е такъв, но се прецака заради стачката. Whatever.
А за рисунката... цял сезон се опитват да ме разчувстват относно Пейтън и май накрая ще успеят. Сетих се за 1-ви сезон, когато Лукас катастрофира, беше в кома и Пейтън нарисува на игрището горящо сърце с 3 вътре. Спомних си колко много исках тогава Пейтън и Лукас да са заедно, исках Брук просто да изчезне и да бъдат щастливи... Да, аз бях лейтънка -- каква изненада!!!

Впоследствие обаче нищо не се случи. Събраха Брукас и ми показаха
една от най-истинските любови, които някога съм виждала на телевизионен екран. Два сезона те ме убеждаваха, че истинската е Брук, че Пейтън не е за Лукас, той самият го каза хиляди пъти, доказа хиляди пъти и накрая аз повярвах...почувствах... заобожавах Брукас... плаках за тях и т.н. След което ми разбиха всички надежди, връщайки онова между Лукас и Пейтън от първи сезон, което аз вече бях оставила в миналото - защото според мен там си и трябваше да бъде - и изкуствеността и нагласеността на цялата работа ми боде очите цял 4-ти .. и сега цял 5-ти сезон...
Тази рисунка обаче ме разби. Успяха, да УСПЯХА да върнат една солидна част от вярата ми в Лейтън - или поне в "Пейтън обича Лукас" частта... първо е много красива и второ.. супер символична, абе... и песента ми е сред любимите... абееее... добро попадение просто!
Айде по-бързо да почва 6-ти сезон!