Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
White_tulip
Цитат(ludoto_tedi @ May 10 2008, 18:43) *
Няма да иома Брукас.Казват си ,че се обичат и се прегръщат ,а не целуват.Това е приятелска сцена ,но ще е много нежна сигурна съм.Защото може и да не съм Брукас фен аз харесвах Чад и София като двойка в живота и мисля ,че сцената ще е сърцераздирателна....Сигурно и е било трудно ан Софито....

Първо благодаря за обяснението. smile.gif
И второ съгласна съм, че няма да има Брукас, тези спойлери всеки си ги разбира както иска, но аз съм на мнение, че с тях е свършено завинаги. Тревожи ме факта, че Пейт ще катастрофира, дано само не е накрая на сезона и да трябва пак да чакаме до следващия за да видим какво ще стане.
Jordan
тука явно пиша все хора, които не са казвали никога на приятелите си, че ги обичат и не са ги прегръщали никога blink.gif
Sway
По мои наблюдения пък са много повече хората, които смятат, че няма да има Брукас извън приятелството...
[dEs]
Цитат(White_tulip @ May 10 2008, 20:32) *
Тревожи ме факта, че Пейт ще катастрофира, дано само не е накрая на сезона и да трябва пак да чакаме до следващия за да видим какво ще стане.

Ама наистина ли тя ще катастрофира shocking.gif ? А стига бе това е гадно. И ще бъде на края на сезона. Все пак трябва да свърши така, че да има за какво да се гледа следващият сезон.
joo_92
Това че Лукас казва на Пейтън,че я мрази и че не е трябвало да се връща,защото е разрушила живота му е ужасно!!! unsure.gif Лукас ми беше любим персонаж,но вече много ме дразни.Защо причинява такова нещо на Пейтън?!?!?!По принцип съм Лейтън фен в сериала,но в живота съм за Чад и София и все пак ще стане прекалено сапунено,ако има нещо около Брукас.А наистина ли Пейтън ще катастрофира confused.gif!!!!!?confused.gif?? sad.gif shocking.gif huh.gif sad.gif
Катeто
Пишеше,че в шести сезон Лукас и Пейтън се събират,дано спойлерите да са верни.А ако Пейтън трябва да катастрофира,даа,наистина Марк много я обича....едва не умря,уби и семейството и я направи едва ли не най-мразения персонаж.Може да харесва Хилъри,но Пейтън...той накрая може и да я довърши ако иска mad.gif
girl_from_hell
and the hug тази част нея ли виждате приятелите обикновенно така правят smile.gif мерси за клипчетата някои неща не ги бях чела
Zorfitoo0
Видях и трите видеота, но не успях да разбера абсолютно всичко. И аз искам да ви помоля, ако някой може да ги преведе ще е супер. Иначе доколкото тва със събирането на Брукас.....не ми се вярва. Мисля, че накрая Люк ще бъде с Пейт..... rolleyes.gif worthy.gif
BaRbInCeTo
според мен ще това с Пейтън ще го оставят точно за края на сезона за да се чудим дали е пострадала, но в крайна сметка нищо няма да й има, защото ако умре или нещо подобно отх ще се превърне в о.с(не че не харесвам о.с просто искам да има различие в сериялите все пак ще е много тъпо ако стане така)и имаше едни спойлери предназначени за 15-ти епизод за Нейли под душа но така и не се осъществиха някой да знае нещо по въпроса? unsure.gif
secretk
Имa спойлери, че Whitey може дa се върне в сезон 6, Мaрк го е кaзал. Също по някaкво рaдио сa дaвaли реклaмa, в която Хейли кaзва, че Лукaс обичa Пейтън.
nelito_91
One Tree Hill 5x18 Promo
brooke_scott
Цитат(nelito_91 @ May 13 2008, 09:30) *

18.gif мн яко промо, Лукас ква коса вади на един от кадрите 18.gif и накрая "Имам два билета за Лас Вегас" shocking.gif според мен звъни на Линдзи....again wacko.gif
fenkanabrooke
И аз така си мисля, защото според мен на Брук и се обаждат, за да и кажат, че трябва да върне бебе Анджи на семейството и. А пък на Пейтън Лукас и каза, че s мрази! wink.gif По метода на изключване остава Линдзи rolleyes.gif
Inagr
Според мен се обажда на Брук и това ще е в края на епизода, за да се чудим няколко месеца. А или пък наистина ще се обади на Линдзи, но тя ще му откаже и ще има ред сълзи, ред сополи. А то между другото имаше един спойлер, че до края на сезона Лукас отново ще предложи брак, така че Вегас може да има нещо общо.

Ето го:
Since its sort of already come out in the promo I guess I can release what I was sworn to secrecy about. 6.02 will be filmed in Vegas. The only thing is I don’t know if its “Vegas” in Wilmington or actually Vegas, Nevada. Its supposed to pose as the latter. And why its 6.02 instead of 6.01 I have no idea, unless I got some wrong info. Thats all I know though. Credit: TSOneTreeHillz@FF

Lindsey is supposedly done filming at the end of Season 5 so it can’t be her going to Vegas. So who is it?? Could Peyton and Lucas possibly make up enough to go get married or are they making up in Vegas? Does he take one of the guys or Haley to just hang out? Does the bedroom scene we saw in last week’s promo have something to do with the making up??
Firen
Мрази Пеитън,Линдзи си има друг остава само Брук... Въпреки,че нетреа никои да иска да ходи с него dry.gif
djesito
Цитат(brooke_scott @ May 13 2008, 08:42) *
Цитат(nelito_91 @ May 13 2008, 09:30) *

18.gif мн яко промо, Лукас ква коса вади на един от кадрите 18.gif и накрая "Имам два билета за Лас Вегас" shocking.gif според мен звъни на Линдзи....again wacko.gif

Даааа...косата му е просто.... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .Промото е много яко.Общо взето очертава се доста интересен епизод и с нетърпение го очаквам!
ludoto_tedi
Ами аз мисля ,че вом се пегръщат и е с Брук на летището няма да се обади на нея.Няма да е и на Линдзи ,защото тя вече е започнала живота си наново.Сигурно Хейли й се е обадила да и каже ,че Лукас никак не се справя и да говори с него.Така ,че мисля че е Пейтън.

П.С:Защо ли знам че пак ще се започнат споровете ...Ех Марк...
П.С:И съм бясна ,че не видехме нищо от сцената от предното промо!!!!!!
Sway
На Линдзи звъни. Мое мнение. Тъпак.
[dEs]
Мисля, че звъни на Пейт. Ако е вярно, че е катострофирала де. Може да е отивала при него и тогава да е катострофирала. Някак не ми се вярва да звъни на Линдзи тя толкова пъти го ряза, а сега ако тръгне с него за Вегас малко странно. А Брук много ме съмнява. Ама знаеш ли го болния мозък на Марк какво е измислил.
ludoto_tedi
Цитат(desitoo_91 @ May 13 2008, 16:57) *
..... Ама знаеш ли го болния мозък на Марк какво е измислил.

Разби ем мацка. worthy.gif mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Някой знае ли със сигурност на кого звъни Лукас??? Аз мисля, че на Пейтън.
Zorfitoo0
Мм..незнам на кого звъни, но и аз мисля, че е Пейтън. Би трябвало да е на нея, понеже щом Линдзи му би шута, значи Пейт остава. Може и да е Брук, но някакси ми се иска да се приключи с тия любовни истории около Люк и най-накрая всичко да е ОК! rolleyes.gif smile.gif 5angel[1].gif
®SlowDownBaby
Марк наистина е болен. Той пак ще заплете някоя интрижка около бермудския триъгълник. Иска ми се това да е Брук, естествено, но Марк мрази Брукас, толкова лесно ги заличи, че вече не се надявам. Няма да е Линдзи - прекалено семпло е, а и тя нали се вижда с някъв, а Пейтън е нелогично - казва и, че я мрази и после да я кани някъде...Тъпо. Може би накрая ще е...Тим...Двамата ще се омъжат и ще се на... На Люк това най ще му ходи. Тъкмо няма да разбива повече сърца.

А имам усещането, че ще звънне на Пейтън, за да й даде някъв шанс, а тя докато отива към летището ще се буторяса някъде с колата, Люк ще я чака, ще си помисли, че тя не е сериозна и ще й тегли майната. де да знам. shocking.gif
White_tulip
Цитат(®SlowDownBaby @ May 13 2008, 18:15) *
А имам усещането, че ще звънне на Пейтън, за да й даде някъв шанс, а тя докато отива към летището ще се буторяса някъде с колата, Люк ще я чака, ще си помисли, че тя не е сериозна и ще й тегли майната. де да знам. shocking.gif

Абсолютно съм съгласна! Типично в стил ОТХ. Моето мнение е все пак, че ще се обади на Хейли, или на Брук( та нали изведнъж станаха приятели sick1.gif ).
peyton_lucas_brooke
Цитат(White_tulip @ May 13 2008, 19:33) *
Цитат(®SlowDownBaby @ May 13 2008, 18:15) *

Абсолютно съм съгласна! Типично в стил ОТХ. Моето мнение е все пак, че ще се обади на Хейли, или на Брук( та нали изведнъж станаха приятели sick1.gif ).

На същото мнение съм..
gabiafrodita
Ох тъй като бях извън България и не съм следяла темата от мн отдавана(за което мн съжалявам)Може ли някой да ми каже накратко какво става.4етя за някакви катастрофи и тн.Тка 4е моля ви ако не съм прекалено нахална накратко ми кажете какво става занапред.И искренно се надявам да има Брукас,което на този етап е мн малко вероятно
Baba_Qga^
А според мен няма да се обади на нито една от трите...както винаги промото сигурно заблуждава...
Tedds
Абе може да се обади на Нейтън да отидат двамата и ще напраят някоя глупост biggrin.gif
Inagr
One Tree Hill Season 6 to Being September 1, 2008

Честито!!!!!!!!!! Вече официално ще се чака до 1-ви септември
tedi27
О, супер. 1 септември!!
nelito0o0
Това е повече от идеално...! 2039[1].gif Пак няма да е толкова много чакането...като миналия път... 3prozqvka[1].gif
tedi27
да, няма да е 8 януари слава Богу
tedi27
сценката е яка.. 4.gif 4.gif 4.gif
DIDI1212BG
клик
Inagr
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/C...HWeekend192.jpg

Много интересно става. Май това е последното "Сбогом" на Пейтън. Нали всички любови казват на Лукас, че се отказват от него, но винаги ще го обичат. Това много прилича на това.
Sway
Цитат(DIDI1212BG @ May 15 2008, 08:50) *

Знаех си, знаех си, знаех си, че ще върнат ОУЕН 6-ти сезон!!!! smile.gif)))) О, благодаря ти, Боже! -- Както и за факта, че Пейтън и Лукас ще се съберат вече завинаги и няма да гледаме единствено и само драмите им... баси, от толкова време чакам този момент!

6-ти сезон ще е много силен... отсега мога да кажа. Всъщност и 5-ти можеше да е такъв, но се прецака заради стачката. Whatever.

А за рисунката... цял сезон се опитват да ме разчувстват относно Пейтън и май накрая ще успеят. Сетих се за 1-ви сезон, когато Лукас катастрофира, беше в кома и Пейтън нарисува на игрището горящо сърце с 3 вътре. Спомних си колко много исках тогава Пейтън и Лукас да са заедно, исках Брук просто да изчезне и да бъдат щастливи... Да, аз бях лейтънка -- каква изненада!!! biggrin2.gif Впоследствие обаче нищо не се случи. Събраха Брукас и ми показаха една от най-истинските любови, които някога съм виждала на телевизионен екран. Два сезона те ме убеждаваха, че истинската е Брук, че Пейтън не е за Лукас, той самият го каза хиляди пъти, доказа хиляди пъти и накрая аз повярвах...почувствах... заобожавах Брукас... плаках за тях и т.н. След което ми разбиха всички надежди, връщайки онова между Лукас и Пейтън от първи сезон, което аз вече бях оставила в миналото - защото според мен там си и трябваше да бъде - и изкуствеността и нагласеността на цялата работа ми боде очите цял 4-ти .. и сега цял 5-ти сезон...

Тази рисунка обаче ме разби. Успяха, да УСПЯХА да върнат една солидна част от вярата ми в Лейтън - или поне в "Пейтън обича Лукас" частта... първо е много красива и второ.. супер символична, абе... и песента ми е сред любимите... абееее... добро попадение просто!

Айде по-бързо да почва 6-ти сезон!
eL
Тия да пуснат и на последните 5 мин една preview сценка и направо да не си правя труда да гледам финала. biggrin2.gif
One Tree Hill 5.18 Preview Scene: Lucas/Nathan/Jamie
DIDI1212BG
фокус-мокус
vesko_oth_fen
Цитат(DIDI1212BG @ May 15 2008, 12:18) *

пише ли Лукас на кой се обажда confused.gif
Zorfitoo0
Мисля, че се обажда на Брук. Много ще съм разочарована, ако е така!!! mad.gif Искам да се обади на Пейтън!
btw в някой от спойлерите чух, че Хейли казва на Люк да се извини на Пейтън за казаното. Не съм много сигурна дали е така, но доколкото знам английски...... rolleyes.gif

П.С.-Тва означава, че Люк си спомня какво е казал вечерта. shocking.gif Уауу съвсем се оплетох...ако помни значи го е казал не под въздействието на алкохола??? Ще видим във вторник, защото наистина ми стана мн интересно!
kalin4eto_
http://youtube.com/watch?v=prKMysULuWc
Mr. Winchester
Интервю с Лий Норис и Хилари Бъртан

П.П.: Не се препоръчва за хора със слаб нет biggrin.gif .

marin4et000
Цитат(Mr. Winchester @ May 13 2008, 18:44) *
Някой знае ли със сигурност на кого звъни Лукас??? Аз мисля, че на Пейтън.

Аз мисля,че се обажда на кучето от бара!!!И все пак стискам палци за Лейтан smile.gif
BaRbInCeTo
Лукас най-вероятно ще получи още някое просветление от рода на : аз обичам Брук изведнъж му хрумна, че бил обичал Брук както говореше на Пейтън, че трябвало да бъде с нея не можел да живее без и нея и айде аз съм влюбен в друга.Или пък 4-ти сезон както говореше колко много му липсва Брук и изведнъж оле аз бях забравил, че всъщност обичам Пейтън да Пейтън е човекът който "незнае" какво иска huh.gif uhhh.gif
Mr. Winchester
Дано вече сложат край на драмите че става банално, типично за "Дързост и красота"....
vesko_oth_fen
Цитат(Mr. Winchester @ May 16 2008, 13:03) *
Интервю с Лий Норис и Хилари Бъртан

П.П.: Не се препоръчва за хора със слаб нет biggrin.gif .

разкажи на кратко за какво се разкава защото има хора с по бавен нет 18.gif 16.gif
hristin4e
първо репортера пита Хилари дали Пейтън ще има нова любов в сериала, защото Лукас й каза, че я мрази и е провалила живота му и тя отговаря: "Това е трудно. Мисля че винаги има по някой нов мъж в живота на Пейтън, /казва за някакво момче на някакво парти в началото на сезона (честно казано аз незнам за кой говори)/, така че кой знае.. Изглежда Пейтън наистина обича Лукас много.. но нейното сърце може да бъде привлечено от някой.. може да е Маут" и тримата се засмиват и репортера я пита дали има нова музика, която ще се записва в студиото на Пейтън, тя обяснява за Бетани (Хейли) не ми се превежда много и тя и Лий Норис обясняват колко е добра Бетани в пеенето и т.н.
репортера пита Лий "Маут и Мили дали са новите Дейв и Дона" (и това не го сванах) Хил и Лий се разсмиват и репотрера казва "казах ли ви че са много хубави въпросите" и после Лий продължава да говори и малко се обърках и незнам какво точно казват.. ако иска някой може да им преведе думите
и после репортера пита дали този сезон е последния за Маут, а Маут казва, че не знае и обяснява нещо но не го разбирам (хич не му разбирам на тоя човек думите dry.gif ), но Хил казва, че всъщност характера на Маут е базиран на създателя на сериала (т.е. Марк 18.gif ), но той (Лий) не е знаел това от началото. Трябва да има и от добрите момчета в шоуто не само "bad guys" wink.gif Така че това няма да е последния сезон за Маут wink.gif
Репортера пита "колко години напред ще прескочите към следващия сезон"
Лий отговаря "20, нали" и Хил казва "Да, Ще бъдем към 40 18.gif 18.gif Нямам търпение"

Само да добавя че не съм превеждала дума по дума, а колкото да се разбере смисъла... ама това е общо взето
и да знаете че последния диалог е шега, няма да са 20 години напред biggrin.gifbiggrin.gif
BaRbInCeTo
спойлери :
Lucas makes a call to either Lindsey or Peyton and suggests marriage again.it's confirmed that L\P have a make out session.
Лукас се обажда или на Линдзи или на Пейтън и предлага брак отново. Потвърдено е,че Л/П имат фотосесия където се целуват.

http://img405.imageshack.us/my.php?image=o...ekend192mx6.jpg - това което Пейтън е написала на игрището, Лукас и Хейли го обсъждат в последствие
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.