pipitooo
May 3 2008, 16:48
моля ви,превеждайте текстовете,които пускате на англ.За жалост не всички са така добри с този език като вас(естествено визирам себе си)Последните няколко текста явно са мн интересни,но нямат превод-би било страхотно ако се намери някой да ги преведе.Едва ли сам единствената невежа с англ.Благодаря мн предварително.
Mr. Winchester
May 5 2008, 20:27
Интервю с Джеймс Лафърти на BuddyTVИнтервюто е интересно, прочетете го!
`BruKas`
May 5 2008, 20:38
И да четем и да не четем пак няма да разберем :Д защото е на английски
Mr. Winchester
May 5 2008, 20:42
Ами ако някой има желание да го преведе :/ ама няма да съм аз щот ме мързи, бая е дългичко ;\
Sway, къде си?
brooke_scott
May 5 2008, 22:24
Цитат(BaRbInCeTo @ May 5 2008, 23:21)

болницата за деца St. Jude и Wilmington Family YMCA, където стреляхме.
да нямаш предвид
"...където снимахме" ? щото не помня да са стреляли

а на английски е
shooting, което се приема и като
"снимам" (филм, сериал...)
Цитат(BaRbInCeTo @ May 5 2008, 23:20)

Знам,че си бил на благотворителният баскетболен мач на отх миналият уикенд.Ще може ли да поговориш за това.
- [...]През последните няколко години го разпродадохме[...]
Това е страхотно.В какво беше подкрепа на?
- болницата за деца St. Jude и Wilmington Family YMCA, където стреляхме.
Този сезон , заснемането е било малко необичайно.Имахте 100-тен епизод, десятката на сценаристите и историята е на основата на 4 години в бъдещето.Какви са вибрациите тази година?
- [...]
Jesus, Madonna and all the other saints!
Тва е правено от компютърен преводч нали? Щото не знам как съзнателен човек може да преведе червените бисери...
Прегледай го и си го оправи, на места смисъла почти го няма.
Mr. Winchester
May 6 2008, 07:52
точно така, на програма е правено.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Поне да го беше пооправила малко
ПП:

и на всичкото отгоре не го превела цялото, останало й малко
brooke_scott
May 6 2008, 09:05
Цитат(Mr. Winchester @ May 6 2008, 08:52)

точно така, на програма е правено.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Поне да го беше пооправила малко
е вие пък, може момичете да не разбира мн английски

наистина мн смешно се е получило, аз така и не го четох цялото и добре че
ПП: нищо лично към момичето което го е превеждало (с програма или не)
BaRbInCeTo
May 6 2008, 13:43
не е с програма сестра ми ги превежда аз не се занимавам ще и предам "похвалите" ви пък може и да е с програма всъщност, не знам се ми е тая... и преди бях писала за едни спойлери, че не е мой превода
Mr. Winchester
May 6 2008, 17:16
peyton_lucas_brooke
May 6 2008, 17:43
BaRbInCeTo
May 6 2008, 19:05
всички спойлери от клипчето са пускани иначе е мн яко направено
VeRjInIQ^
May 6 2008, 20:50
One tree hill винаги е уникален и затова противно на всички очаквания за Лейтън, аз залагам на Брукас. Накрая няма да има Лейтън, сигурна съм. Ще има обяснение за 86-те писма на Брук и накрая ще се разбере, че Люк и Брук е True love forever.
fenkanabrooke
May 8 2008, 09:04
Цитат(Inagr @ May 7 2008, 16:45)

One tree hill винаги е уникален и затова противно на всички очаквания за Лейтън, аз залагам на Брукас. Накрая няма да има Лейтън, сигурна съм. Ще има обяснение за 86-те писма на Брук и накрая ще се разбере, че Люк и Брук е True love forever.
Напълно съгласна съм с теб, като изключим, че писмата са 82, а не 86 !
vesko_oth_fen
May 8 2008, 09:17
brooke_scott
May 8 2008, 09:26
Цитат(fenkanabrooke @ May 8 2008, 10:04)

Цитат(Inagr @ May 7 2008, 16:45)

Напълно съгласна съм с теб, като изключим, че писмата са 82, а не 86 !

точно за това ще има обяснение, защото споменаха, че писмата са 86, а не 82

аз чакам с нетърпение да видя защо са повечко
Това не може ли да е само грешка на сценаристите? Да са забравили, че писмата са 82 и да няма никакво обяснение?
brooke_scott
May 8 2008, 10:10
Цитат(desitoo_91 @ May 8 2008, 10:36)

Това не може ли да е само грешка на сценаристите? Да са забравили, че писмата са 82 и да няма никакво обяснение?
еми мисля, че не, щото щеше да е мн тъпо

верно, че не зачитат вече Брукас и какво е било, сякаш са изтрили всичко, обаче май Диди нещо спомена, че МАрк казал, че ще си има обяснение
както и да е, най-добре тя да обясни, че не помня точно кво беше
Дидс, тебе чакаме
айде не заформяйте нов спор брукас-лейтън
от колко човека вече чух, че на няколко места са казали, че Брукас няма да има вие продължавате да чепкате интригата.
стоп, до тук с Брукас и Лейтън в тази тема. Има си теми за тея неща!
moni_hs
May 8 2008, 15:17
Според мен пък не се заформя никакъв спор. Просто хората обсъждат какво може да се случи в сериала и се питат дали е имало такива спойлери и точно тук е мястото на тези коментари... И докато не са излезнали епизодите не можем да сме сигурни, че няма да има Брукас като имаме впредвид последните епизоди и някои спойлери... Моля само не ме нападай.
В епизода, в който Пейтън върна парите за компанията на Брук се спомена за тея писма. Така че, ето какво намерих за тях ( може и да е пускано ):
Posted by Angie (LUCASnBROOKE4eva8) 04/28/08:
When Mark said there was a reason why she said 86 not 82 he made it seem like it was going to be this season, he said it was a spoiler so he couldn’t tell us what it was but it would be explained. It just didn’t seem like he meant it wouldn’t be until season 6. He also said AGAIN that there are great things coming for us and we are going to love it.
Превод: Когато Марк каза, че има причина, поради която тя е казала 86, а не 82, си помислихме че ще бъде този сезон. Той каза, че това е спойлер, затова не може да каже подробности, но увери, че ще бъде обяснено. Просто не изглеждаше, че няма да бъде пояснено до началото на 6 сезон. Също каза, че предстоят страхотни неща и ние със сигурност ще ги харесаме.
Цитат(moni_hs @ May 8 2008, 16:17)

Според мен пък не се заформя никакъв спор. Просто хората обсъждат какво може да се случи в сериала и се питат дали е имало такива спойлери и точно тук е мястото на тези коментари... И докато не са излезнали епизодите не можем да сме сигурни, че няма да има Брукас като имаме впредвид последните епизоди и някои спойлери... Моля само не ме нападай.
да си чувала за нещо като интервюта с актьорите и създателите?!
vesko_oth_fen
May 8 2008, 17:28
Има ли спойлери за 18 епизод
vesko_oth_fen
May 8 2008, 17:34
brooke_scott
May 8 2008, 18:45
аааа значи Хейлс е запазила картичката

на мен мн ми хареса сцената и браво на Хейли!
Mr. Winchester
May 8 2008, 20:44
Цитат(Mr. Winchester @ May 8 2008, 21:44)

[

Това са снимки от 5.18 епизод, финала
Адските снимки!

Първата... едно от най-красивите неща които съм виждала.
А втората -- Пейтън bad-ass -- обожавам я в подобни дрехи (никога не съм я свързвала със сладки роклички и т.н., а точно съдрани дънки и нещо черно нагоре... супер е!!!)
nadezhda_had
May 8 2008, 21:52
credit : seat42f.com and celiame
brooke_scott
May 8 2008, 22:03
мс за снимките тия с Брук и бебчо са мн сладки

а и тая на Пейтън както каза Sway е мн яка
White_tulip
May 8 2008, 22:28
Май наистина ще се окаже, че люк е пиян и Пейтън го прибира до тях. Снимките са супер!
BaRbInCeTo
May 8 2008, 22:53
nelito_91
May 8 2008, 23:18
Определено Лукас е пиян и както винаги промото залъгва.
nadezhda_had снимките са супер
Цитат(Jordan @ May 8 2008, 18:12)

Цитат(moni_hs @ May 8 2008, 16:17)

да си чувала за нещо като интервюта с актьорите и създателите?!
а ти да си чувал за нещо като добър тон?!
ludoto_tedi
May 9 2008, 14:17
BaRbInCeTo
May 9 2008, 17:37
мерси за снимките:а тея последните да не би да са след като Пейтън е съблякла Лукас защото се е напил, след това той да е решил да се върне за по още едно , не сериозно тоя кво е се е разсъблекъл(иначе нямам против

) и е в компания на куче най-вероятно и то е било зарязано на олтара и удавя мъката си в алкохола
vasinka_{P}
May 9 2008, 17:51
Цитат(ludoto_tedi @ May 9 2008, 15:17)

Хм....много хубави и интересни снимки
Why does the dog have a shot? I hear this is Chad’s dog named Joe? Is this a behind the scenes shot? If so why would the dog have a shot? If it’s not then why the heck is Luke in TRIC drinking shirtless with a dog?
This has got to be the weirdest thing ever. Someone please tell me this is a manipulated picture or a joke.
Тука пише, че това е на Чад кучето.
moni_hs
May 9 2008, 18:56
Снимките са супер, очертава се много хубав епизод като изключим възможността Пейтън да се възползва от пияния Лукас

. Мерси много за материала, обаче отгоре нищо не пише относно тези снимки, има спойлери само за баскетболния мач в 5х17. Някой знае ли какво ще стане с Лукас в епизода? Извинявайте ако не е по темата коментара.
brooke_scott
May 9 2008, 20:17
ооо снимките рулзз от всякъде

сиг тва, че е гол има нещо общо със снимките на Брук и Анджи по бански, т.е. явно някъде са ходили на плаж може би
secretk
May 9 2008, 20:23
Другa ще е причинaтa, понеже снимките с бaнските сa от 18 епизод, a тези нa голия Лукaс сa от 17. Дa не би дa сa се шегуaвли просто и дa сa нaпрaвили тези снимки, понеже товa куче не ми се връзва никaк, кaкто и голотaтa нa Лукaс.
♥Didito♥
May 9 2008, 23:31
Ах купони, купони на Лукас май само това му трябва

Пейтън ще се явява като сейвиър а после бам "Мразя те" хайде поне нещо интересно да става. Беше се споменал въпроса с 86-те писма, да ще бъде обяснено по-нататък, поне така каза Марк др не знам.
Tedka*
May 10 2008, 17:42
http://youtube.com/watch?v=prKMysULuWc - Това са спойлерите за финала на сезона.И както изглежда май ще има Брукас отново.Освен ако си казват,че се обичат чисто приятелски.Дано ги съберат...
http://www.youtube.com/watch?v=-4Y5aKUNesE&NR=1http://www.youtube.com/watch?v=xpQYq2nY8H4...feature=related
slon4ik
May 10 2008, 18:18
Цитат(Tedka* @ May 10 2008, 18:01)

А дали някой не може да ги преведе?
Както и по-горния линк!
White_tulip
May 10 2008, 18:18
Някой знае ли какви са тези рисунки? Какво изобразяват? Не ми се връзват много...
ludoto_tedi
May 10 2008, 18:23
Представлява комета.Текста ,който е написала оклоло рисунката на кометата е от песента на The Cure - Love Song.На кометата пише :"Peyton".
`BruKas`
May 10 2008, 18:30
Ако отново има Брукас ще съм най щасливия човек на земяята!
secretk
May 10 2008, 18:30
Повечето нещa сa пускaни вече и сa превеждaни. Единственото, което леко ме съмнява е , че в единия клип имa уж спойлери за 6 сезон, в който се кaзва, че Лейтън се събирaт.
Не че нещо, Лейтън фен съм, но според мен, и сценaристите не сa решили още коя двойкa ще е нa финaлa и е мaлко вaлиднa прикaзкaтa, всяко решение е предпоследно.
ludoto_tedi
May 10 2008, 18:43
Няма да иома Брукас.Казват си ,че се обичат и се прегръщат ,а не целуват.Това е приятелска сцена ,но ще е много нежна сигурна съм.Защото може и да не съм Брукас фен аз харесвах Чад и София като двойка в живота и мисля ,че сцената ще е сърцераздирателна....Сигурно и е било трудно ан Софито....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.