Аз много се вълнувам за излизането на 5ти сезон както всички в форума нищо, че не пиша.
Инфота много, но накрая ще видим. Все пак искам отново действието да е съсредоточено върху нашите стари любимци, а новите да са само допълнение към пейзажа. Надявам се сериала да си върне въздействието от първите два сезона и до средата на третия и най-после да видим отново любимия ни ТИЙН сериал.
Аз мисля, че ще е най-нормалното нещо Лукас да е или с Брук или с Пейтън, защото 4 сезона всичко се въртеше около тях двете при него и ще е много глупаво да свърши с някаква Кари или Линдзи или каквато и да е. Очаквам накрая да е приятел и с Брук и с Пейтън и да не се знае с коя ще бъде.( нормалния завършек)
Нейтън както винаги е контузен и дано сериала да завърши с възстановяването му. Не знам защо мисля, че за да остане Дан жив значи още много неща предстоят с негово участие. Мисля, че накрая всички ще му простят и той наистина ще стане добър. Винаги ми е бил любим персонаж, защото е един от малкото във филма, който незнаеш до последно какво ще направят и те изненадва непрекъснато.
Цитат(mimi_k5 @ Aug 23 2007, 16:48)

Да