Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Aug 21 2007, 17:52) *
наистина как може да вземат тоя идииот Кевин Федърлайн - страшно мми е антипати4ен ужас! А и както и вси4ки други да кажа 4е не съм о4арована от Люк с Линдзи sad.gif , но кво да се прай.

Напълно съм съгласна,4е Кевин е идиот,а за Люк и Линдзи,4есно казано по-добре с нея отколкото да разбие пак сърцето на Брук и тя да страда и на Пейтън,оба4е незнам как ще ги гледам двамата с Линдзи,но той си знае mad.gif
Miss_Duff
Цитат([ТеDиТо] @ Aug 21 2007, 17:43) *

Лукас пък с тая Линдзи...

unsure.gif Дам,кофти..От Брук и Пейт най-накрая с някаква.. съвсем друга.. blink.gif wacko.gif
[dEs]
Ама и вас не мога да ви разбера. Когато е с Брук ви е крив, когато е с Пейт пак сте недоволни. Когато е с някоя друга защо е с нея?
знаех се, че болното мозъче на Марк трябва да измисле нещо фрапиращо и за тоз сезон, но чак толкова.
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Aug 22 2007, 15:42) *
Ама и вас не мога да ви разбера. Когато е с Брук ви е крив, когато е с Пейт пак сте недоволни. Когато е с някоя друга защо е с нея?
знаех се, че болното мозъче на Марк трябва да измисле нещо фрапиращо и за тоз сезон, но чак толкова.

аз съм доволна когато е с Брук biggrin2.gif
borislava
сезона изглежда ще бъде интересен , само е малко гадно това , че са парализирали Нейтън blink.gif но мисля , че все пак ще започне да ходи на терапия и ще се оправи smile.gif
mimi_k5
Според мен Люк и Лндзи не са перфектната двойка sleep.gif . Ама Лукас си сменя бързо мнението за жените така че ще я сменят веднага и та ка и тя ще остане с разбито сърце cry.gif .НЯМА обаче кой да разбие това на Люк
HiLaRy`DuFf{}
Цитат(mimi_k5 @ Aug 23 2007, 09:43) *
[b]Според мен Люк и Лндзи не са перфектната двойка sleep.gif . Ама Лукас си сменя бързо мнението за жените така че ще я сменят веднага и та ка и тя ще остане с разбито сърце cry.gif .НЯМА обаче кой да разбие това на Люк

Напълно съм съгласна .. бързо ще я остави .. и много се надявам с Пейтън пак да се съберат .. smile.gif
brooke'n'lucas
На мен пък въобще не ми пука Лукас с кого е и какво прави, стига да не нарани Брук пак. Иначе ако иска от мост да се хвърли...

Бтв вече се знае кой ще играе Кари-Torrey DeVitto Imdb

brooke_scott
готина е Кари, мн по -готина от Линдзи във всеки слу4ай. на мен ми хареса biggrin2.gif
ladysunshine
много е хубава кари дано лукас да е с нея в 5 сезон, а не с линдзи
♥Didito♥
[quote name='brooke'n'lucas' date='Aug 23 2007, 15:47' post='285908']
На мен пък въобще не ми пука Лукас с кого е и какво прави, стига да не нарани Брук пак. Иначе ако иска от мост да се хвърли...

И аз така мисля,а за Кари,слади4ка е,дано да си играе добре ролята
mimi_k5
И аз предпочитам Кари пред Линдзи. Но BRUKAS са си идеалната двойка!!!!!!!!!!!!!!!!! GO BRUKAS 2thum[1].gif biggrin.gif biggrin2.gif
black1wolf
мн ми харесва тази кари tongue.gif
renito818
Уауууу много е готина тая Кари. Дамммммммм вече се оформя нова борба за сърцето на Лукас, пак триъгълник~~~~> Lucas+Lindsay+Carry
black1wolf
Цитат(renito818 @ Aug 23 2007, 22:39) *
Уауууу много е готина тая Кари. Дамммммммм вече се оформя нова борба за сърцето на Лукас, пак триъгълник~~~~> Lucas+Lindsay+Carry

Да ще бъде доста интересно.Явно Марк се опитва да разнообрази,защото вече 4-и сезона гледаме само някфи врътки м/у Лукас,Пейтън и Брк... rolleyes.gif
HiLaRy`DuFf{}
Съгласна съм че Кари е много сладка.. и този сезон наистина ще бъде доста интересен .. smile.gif чакам го с нетърпение rolleyes.gif
mimi_k5
Напълно съм съгласна с РЕНКА . Определено ще има триъгълник и пак Люк ще е в центъра1!!!!!!!!! dry.gif dry.gif dry.gif
*BringMeToLife*
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Супер сте хораа .. толко много нови нещаа..направо върха сте !! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
nemios
Аз много се вълнувам за излизането на 5ти сезон както всички в форума нищо, че не пиша.
Инфота много, но накрая ще видим. Все пак искам отново действието да е съсредоточено върху нашите стари любимци, а новите да са само допълнение към пейзажа. Надявам се сериала да си върне въздействието от първите два сезона и до средата на третия и най-после да видим отново любимия ни ТИЙН сериал.
Аз мисля, че ще е най-нормалното нещо Лукас да е или с Брук или с Пейтън, защото 4 сезона всичко се въртеше около тях двете при него и ще е много глупаво да свърши с някаква Кари или Линдзи или каквато и да е. Очаквам накрая да е приятел и с Брук и с Пейтън и да не се знае с коя ще бъде.( нормалния завършек)
Нейтън както винаги е контузен и дано сериала да завърши с възстановяването му. Не знам защо мисля, че за да остане Дан жив значи още много неща предстоят с негово участие. Мисля, че накрая всички ще му простят и той наистина ще стане добър. Винаги ми е бил любим персонаж, защото е един от малкото във филма, който незнаеш до последно какво ще направят и те изненадва непрекъснато.

Цитат(mimi_k5 @ Aug 23 2007, 16:48) *
И аз предпочитам Кари пред Линдзи. Но BRUKAS са си идеалната двойка!!!!!!!!!!!!!!!!! GO BRUKAS 2thum[1].gif biggrin.gif biggrin2.gif

Да
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Aug 22 2007, 20:09) *
Цитат(desitoo_91 @ Aug 22 2007, 15:42) *

аз съм доволна когато е с Брук biggrin2.gif

И аз тей! rolleyes.gif
Jordan
Ъъъъъ....защо просто не спрат сериала а продължават да го сбозват колкото се може повече? Какво, ще гледаме лигавщини и историйки тип Дързост и красота ли?
От лакомия ще осерат един толкова хубав сериал. Всеки иска сериала да продължи, но винаги идва момент, когато просто трябва да свърши. Неизбежно. Това, което прави Марк и екипа му е просто уникално тъпо.
Официално сериала ще бъде гледан само от аудиторията 10-14г.
Грейт! mad.gif
ludoto_mimi
Моля всички да спрат с караниците. mad.gif
P_1
Според мен 5 сезон ще бъде като нов сериал с познати герои. Няма ве4е да е тиин драма но пак ще е OtH но ве4е пораснал. Ина4е за Leyton Peyt нещо се е издънила явно и според мен цял сезон няма да се съберат и си4ко ще бъде запазено за финалните серии. За Брукас мисля тази история ве4е е разказана и няма кво пове4е да се добави пък и не смятам 4е този сезон ще има 4етириъгълник. Ина4е за героите които са отпаднали те са отпаднали само от главните роли сиг ще бъдат regular или guest stars. Също за Nathan 100% някаде до 10 еппизод ще ходи самнявам да го запазат за финалните серии. Мисля 4е като цяло сезона ще е много добър и интересен като 4ета си4ко до момента което се знае не виждам какво може да объркат.
Tedds
Цитат(P_1 @ Aug 30 2007, 04:58) *
За Брукас мисля тази история ве4е е разказана и няма кво пове4е да се добави

Има още какво да се добави не мисли така,Брук си беше влюбена след като скъса с Лукас,пък и това което Люк беше написал за Брук в книгата си върна интригата...има какво да се добавя...
black1wolf
Според мен 5 сезон ще бъде като нов сериал с познати герои. Няма ве4е да е тиин драма но пак ще е OtH но ве4е пораснал. Ина4е за Leyton Peyt нещо се е издънила явно и според мен цял сезон няма да се съберат и си4ко ще бъде запазено за финалните серии. За Брукас мисля тази история ве4е е разказана и няма кво пове4е да се добави пък и не смятам 4е този сезон ще има 4етириъгълник. Ина4е за героите които са отпаднали те са отпаднали само от главните роли сиг ще бъдат regular или guest stars. Също за Nathan 100% някаде до 10 еппизод ще ходи самнявам да го запазат за финалните серии. Мисля 4е като цяло сезона ще е много добър и интересен като 4ета си4ко до момента което се знае не виждам какво може да объркат.

Има много логика в това,което казваш.Единствено не съм съгласен за Нейтън.Той е един от главните герои от самото начало и не мисля,че ще приклчи преждевременно играта си в сериала...
ladysunshine

съгласна съм с почти всичко, а особено това за брук и лукас съм абсолютно съгласна с теб
Катeто
аз също ladysunshine happy.gif пък и нали Брук беше лудо влюбена в Чейз,да ви кажа от момчетата,с които Брук е ходила-той ми допада най-много,жалко че няма да е вече в сериала sad.gif
Nasi
sad.gif Нищо ново не виждам. Информацията започна да изчезва.
Няколко снимчици:

Къщата на Нейтън и Хейли:

Спалнята на Лукас:

Цитат
Официално сериала ще бъде гледан само от аудиторията 10-14г.
Грейт! mad.gif

Agree. Засилват се още повече към жанра Soap. 18.gif

ПС:
Марк знае, че ако събере Лукас с Брук, Лейтън феновете ще са недоволни, същото ще и обратното. За това най-добре удари всички като събере Лукас и Маут mrgreen[1].gif. Това ако стане в последния епизод, с едно хубаво рпромо ще дигнат рейтингите с няколко милиона нагоре. И всички ще са доволни. mrgreen[1].gif [/шегичка]
black1wolf
Цитат(Nasi @ Aug 30 2007, 14:35) *
sad.gif Нищо ново не виждам. Информацията започна да изчезва.

Ти откъде попринцип взимаш инфото ?
Nasi
като напишеш one tree hill в google ще ти излезнат сумати сайтове и форуми за сериала, на анлийски естествено, но има и на френски много форуми.
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 30 2007, 12:29) *
аз също ladysunshine happy.gif пък и нали Брук беше лудо влюбена в Чейз,да ви кажа от момчетата,с които Брук е ходила-той ми допада най-много,жалко че няма да е вече в сериала sad.gif

БРук не беше лудо влюбена в Чейз просто продължи напред wacko.gif , а нали знаете 4е няма ли Брукас на Пейтън не й е интересно да е с Люк щот няма от кого да го открадне и коя връзка да разбие mad.gif
Катeто
Цитат(brooke_scott @ Aug 30 2007, 15:31) *

БРук не беше лудо влюбена в Чейз просто продължи напред wacko.gif , а нали знаете 4е няма ли Брукас на Пейтън не й е интересно да е с Люк щот няма от кого да го открадне и коя връзка да разбие mad.gif

добре де спокойно,това си е мое мнение,от къде тая злоба към Пейт незнам,аз пък си ги харесвам всичките-дори Лукас да е с Брук-все пак е отх-всички са сладури happy.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Aug 30 2007, 15:31) *

Oфф Вяра, стига вече да не подпочваме старите спорове камо ли в тая тема дето не е мястото. Тва си и е мнението на Кетето няма какво да се заяждаш сега. Както всички разбрахме сега, за да е по-интересно ще има нов триъгълник - Кари-Люк-Линдзи. И нищо чудно накрая Люк да не се събере нито с Пейт, нито с Брук, така че....
А тъй като нямаше ново инфо Nasi мн благодаря за снимките smile.gif
P_1
Цитат(black1wolf @ Aug 30 2007, 11:52) *

Има много логика в това,което казваш.Единствено не съм съгласен за Нейтън.Той е един от главните герои от самото начало и не мисля,че ще приклчи преждевременно играта си в сериала...

Аз нямам в предвид да не играе пове4е в сериала а 4е се самнявам да запазат прохождането му за края на сезона
Nasi
^ Нали пише, че в трети епизод вече е на крака и си играе с малкия, това значи, че сигурно може да ходи поне с патерици. Според мен ще си ходи, но възтановяването му, за да играе отново ще продължи до края на сезона. Последния епизод ще го направят така, е да проиграе баскетбол в някои отбор. Така го виждам аз. wink.gif

Снимали са няколко сцени на открито за 3ти епизод:

Линдзи и Хейли в ресторант. Хейли ще иска да види личната карта на Линзди,защото иска да се увери, че най-добрия й приятел е в добри ръце.

Лукас, Брук и Пейтън имат обща сцена на игрището.

По-късно там са снимали и сцените с Куентин и Хейли.

Маут и Скилс също имат сцени край реката.

снимки с фенове@jstoopisurhomie

актрисака, която миналия сезон играеше Шели сигурно е била при някои на гости, защото за сега няма никаква информация, че ще участва отново.

След като вече са снимали сцени с К.Федерлайн, Бетъни е казала, че се е държал доста професионално. За сега се знае, че ще участва в 5.03 и 5.04еп. Но сигурно след това ще се появи пак.
ladysunshine
Аааа големи са слдури smile.gif Наси, страхотни снимки, Чад е много сладък. Много много много ти благодаря
ice_kill
Незнам ,обаче Хейли ми е много смешна с тая прическа. biggrin2.gif
black1wolf
Е Чад така си е най добре,с тази прическа.
`BruKas`
страхотни снимки!!нз за вас но на мен бетани ми е мн сладка с новата прическа
black1wolf
Цитат(`BruKas` @ Aug 31 2007, 11:43) *

Съгласен съм с теб,адски сладка е така tongue.gif
brooke_scott
Цитат(black1wolf @ Aug 31 2007, 12:01) *
Цитат(`BruKas` @ Aug 31 2007, 11:43) *

Съгласен съм с теб,адски сладка е така tongue.gif

и на мен мн ми харесва Хейли - мн и отива новата коса, Наси мерси за сним4иците worthy.gif

П.С. сианна, спокойно няма да споря
P_Sawyer_
Супер!Мерси много за снимките.Хейли изглежда много сладка с новата прическа smile.gif
Катeто
Чад е много сладък на снимките,с такава коса ми харесва най-много rolleyes.gif мерси мн и за снимичиците и за инфото smile.gif
*BringMeToLife*
Чад .. пич,много ме кефи с тая прическа,най си му отива smile.gif Бетани..добре е,но с миналата по ми харесваше,иначе и тая става =) А тоя Федерлайн..голем сладур smile.gif кЕфи ме много blush.gif Всички са много готини ! Nasi , мерси за целия материал ,който даваш за сериала worthy.gif worthy.gif
summer4eto
И на мен много ми харесват всички така. rolleyes.gif Особенно Бетани! biggrin.gif
kelly_93
Благодаря ви супер много за цялата информация ( особено на Nasi )!Незнам какво щях да правя иначе!Всички са много сладки и определено Чад изглежа .... rolleyes.gif  и Хейли е сладка с новата прическа,макар че аз май повече я харесвах с дълга коса! smile.gif И наистина нямам търпение да започне новия сезон,че неиздържам вече без ОТХ smile.gif
Gossip Girl
Наси, мерси за инфото и най-вече за снимките.
Бетани е страхотна с каквато и прическа да е, така че къса или дълга няма значение. Аз лично много си я харесвам и така.
Чад си е Чад...Симпатяга(не съм му най-голямата фенка, както и преди съм казвала.).
И не знам защо всички са се настървили така срещу Кевин Федърлайн..Това, че е бивш на Бритни няма никакво отношение към играта му. Щом Бетани казва, че се е държал професионално аз бих повярвала. Няма още да се озлобявам към него..Нека го видим във филма пък после да го плюем.
HiLaRy`DuFf{}
Чад е страхотен както винаги ... worthy.gif blush.gif .. София си е сладка и тя както винаги ... Хилари много ми харесва ... Бетани нещо не ми харесва особено с тази прическа но ще свикна предполагам .. с две думи се очетава един много интересен сезон със дста нови герои .. всички го чакаме с нетърпение rolleyes.gif
sladky_kissche
Защооо...добре Нейт може би да е парализиран за малко ма тва с алкохола е гадно...ами ако се разделят с Хейли...и за другите не е многоъ розово...за Пейтън пр че Чад не е с нея и др...ама дано е хубаво...и всички пак да са заедно като приатели....
♥Didito♥
Бетани е слади4ка с новата при4еска,4ад става wink.gif,мерси за инфото и снимките worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.