Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Inagr
Here’s an admittedly overdue OTH spoiler: Two characters who you would never in a million years imagine hooking up do just that in this season’s penultimate episode. Guesses?

Question: How about a One Tree Hill spoiler about Lindsey/Lucas/Peyton! What’s coming up? — Annie

Ausiello: A doozy of a cliff-hanger, that’s what’s coming up. (Hint: The final scene may or may not feature Lucas and a telephone.)

Ау, нямам търпение.
brooke_scott
хммм кои ще са тия двамата бе huh.gif мн ми е инт xD
vasinka_{P}
Цитат(brooke_scott @ Apr 30 2008, 16:53) *

На мен също smile.gif
brooke_scott
Цитат(vasinka_{P} @ Apr 30 2008, 17:11) *
Цитат(brooke_scott @ Apr 30 2008, 16:53) *

На мен също smile.gif

най-странните, които измислихме току що бяха Пейтън и Скилс и Макс и Пейтън (понеже нали Марк е влюбен в Хилари 18.gif )
иначе има вероятност да не е толкова неочаквано, ами да са го написали така, за да ни хвърлят в тъча 18.gif абе нз, вече сиг и аз почвам да се побърквам huh.gif
fenkanabrooke
Очаква се страшно интересен финал този сезон, очаквам с нетърпение какво ще се случи. Кои ли ще са тези двамцата? biggrin2.gif
Sway
Пейтън и Скилс -- то вече беше намекнато с последните им сцени...
ladysunshine
Пейтън и Скилс.... Пейтън и Джейк
Може пък и Брук и Лукас да са нали все казват свършено е с Брукас, няма повече Брукас и никои не очаква да са те. Може да ни изнанадат.
Ако са Пейтън и Скилс аз много ще се радвам.
chdemirova
а извратената фантазия на марк може ли да измисли нещо от сорта връзка Хейли и Лукас - Цитат по памет - Линдзи е на второ място защото ти /Хейли/ винаги си била на първо място с.5 еп.8
brooke_scott
Цитат(chdemirova @ Apr 30 2008, 18:24) *
а извратената фантазия на марк може ли да измисли нещо от сорта връзка Хейли и Лукас - Цитат по памет - Линдзи е на второ място защото ти /Хейли/ винаги си била на първо място с.5 еп.8

неее стига бе, няма да бута Нейли, само те ми останаха mad.gif
vasinka_{P}
Незнам защо си мисля и аз, че ще са Пейтън и Скилс unsure.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Apr 30 2008, 20:11) *
Цитат(chdemirova @ Apr 30 2008, 18:24) *

неее стига бе, няма да бута Нейли, само те ми останаха mad.gif

Даа само да не бутат Нейли. Стига им толкова на тях. Ще бъде интересно. Много се съмнявам да са Брук и Лукас, не че няма да се радвам де. Ама се съмнявам. Може би Пейт и Скилс. Абе ще видим.
Катeто
Ако са Скилс и Пейтън,което предположих,когато за първи път прочетох спойлера,много ще се радвам.Ще са големи сладури и ще има смях biggrin2.gif Може да са и Брук и Лукас,ама то няма да е мн изненадващо,защото вече са били двойки,пък нали Лукас оплаква Линдзито-милия два реда сълзи,три реда сополи и после пак в на някоя друга леглото 16.gif Стискам палци за Скилс и Пейт smile.gif (И Джейк няма да е зле happy.gif )
`BruKas`
Ако тва са Брукас!?!? Тогавааа ще съм най-щастливияя човек на Земята! Ама едва ли.. Иначе много ще се радвам ако Джейк се върне...ама и това е едва ли ..така че остава Скилс и Пейтан което също не е зле.. поне ще има малко смях smile.gif
ludoto_tedi
О боже мой.Ако събере Скилс и Пейтън аз обещавам да спра да гледам сериала!!!!
[dEs]
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Apr 30 2008, 22:05) *
пък нали Лукас оплаква Линдзито-милия два реда сълзи,три реда сополи и после пак в на някоя друга леглото 16.gif

Еее че това кога е спирало Лукас?? Той не знае много много коя обича с коя иска да спи и за коя иска да се жени. Той оплакваше Брук ама винаги беше при Пейт и обратното, когато оплакваше Пейт беше с Брук. Трябва му някой психолог да му разясни чувствата. Може пък и да спре да старада.
А иначе някъде в темата имаше сцена, че Брук отива при някакъв доктор за бебето. Може да ги съберат двамата.
hristin4e
незнам дали може да са Пейт и Скилс, ама аз вече имам подозрения за някои двама които... няма да ги харесате като вариант smile.gif Брук + Чейс smile.gif Никой не го предполага, така че защо да не са те? smile.gif
Sway
Дано да не са - противно на всичко, НИКОГА не съм ги харесвала като двойка. Чейс не е достатъчно мъж за нея... Ако наистина ги съберат, пак ще ми е тъпо да гледам sad.gif
kalin4eto_
И аз си мисля, че ще са Брук и Чейс. Личеше си по погледите на Чейс, че той още я обича, а и Брук не му беше безразлична... Пък и Оуен не е готов за семейство, а Брук иска точно това, а до колкото си спомням Чейс и каза, че ще бъде насреща:
00:24:44,600 --> 00:24:47,100
Исках да ти кажа довиждане
и да ти честитя.

514
00:24:47,700 --> 00:24:51,000
И може би да видя лицето ти
още веднъж.

515
00:24:53,700 --> 00:24:55,800
Сигурно затова не дойде Оуен.

516
00:24:57,400 --> 00:24:59,100
Какво пък значи това?

517
00:24:59,400 --> 00:25:00,600
Сигурно знае, че

518
00:25:00,700 --> 00:25:02,500
ако погледне тези очи
още веднъж,

519
00:25:02,600 --> 00:25:04,700
ще забрави за това нещо
с независимостта.

520
00:25:07,500 --> 00:25:10,700
Обади се, ако имаш нужда
от нещо.

521
00:25:10,900 --> 00:25:13,600
Да поговориш с някой,
нови килими,

522
00:25:13,700 --> 00:25:15,300
знам ли, съпруг...
И после ми кажете, че няма чувства към нея...
DesiTo
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 10:26) *
ооо еами тая сцена направо ме разплака blush.gif тoлкова са сладки wub.gif

Много се извинявам, обаче не съм гледала сериала от много време и искам да попитам от кой епизод е тази сцена? happy.gif wub.gif

Нямам търпение да видя тази сцена. wub.gif Макар и тъжна, но все пак това са Б/Л. 4.gif

Цитат(Sway @ May 1 2008, 11:47) *
Чейс не е достатъчно мъж за нея... Ако наистина ги съберат, пак ще ми е тъпо да гледам sad.gif

Пфф, аз също се надявам да не е Чейс, по-добре Оуен (за Брук говоря). Е, най-добре ще стане, ако е Лукас happy.gif , но това според мен няма да се случи.
Не ми се вярва да са Скилс и Пейтън - доста ще е странно. huh.gif Но пък преди да съберат Пейтън и Лукас сигурно пак ще има малко драма. smile.gif А ако Джейк се върне ... ще бъде просто страхотно. 10.gif
kalin4eto_
От 14 епизод е
BaRbInCeTo
Цитат(kalin4eto_ @ May 1 2008, 14:20) *
От 14 епизод е

не е ли от 15-ти? 9.gif tongue.gif
kalin4eto_
Цитат(BaRbInCeTo @ May 1 2008, 01:28) *
Цитат(kalin4eto_ @ May 1 2008, 14:20) *
От 14 епизод е

не е ли от 15-ти? 9.gif

А да, вярно smile.gif Извинявам се blush.gif
[dEs]
Брук и Лукас не са имали толкова много сцени заедно от 3-ти сезон. Пак, че се появи Анжи, че да ги видим заедно. Било, то и като приятели.
♥Didito♥
Боже мой сякаш след 15-ти еп ми се върнаха всички надежди smile.gif Вики мерси за клипчето направо ме зарадва още повече blush.gif

Ето спойлери двойката са Скилс И Деб 16.gif 18.gif

Yes, the hook-up is Skillz/Deb. I wish I was making it up. Mark was talking about a scene where Naley and Jamie come home and they're in the backyard, then go inside, and Skillz and Deb come up from being underwater in the pool, glad that nobody caught them. There's also a scene later where they do get caught, and Jamie exclaims "Grandpa Skillz!"

Този, който ще бъде блъснат от кола е Дан

First, the person getting run over is Dan. I don't know the aftermath of it, but I watched the scene being filmed. It's out front of the hospital, Dan is leaving, then stops to help an elderly man up onto the curb. Then he walks out into the street and gets hit by a car. It doesn't seem that the person driving the car is another character or anything, so no need to speculate on that, the car wasn't one I recognized as a character's car or anything
ladysunshine
Цитат(Sway @ May 1 2008, 12:47) *
Дано да не са - противно на всичко, НИКОГА не съм ги харесвала като двойка. Чейс не е достатъчно мъж за нея... Ако наистина ги съберат, пак ще ми е тъпо да гледам sad.gif

А Оуен сякaш беше достатъчно мъж за нея при най-малката стъпка за нещо по-сериозно и веднага се изплаши и избяга. Дори бебето не е за постояноо, не го кара да става баща.... Голям мъж.... дори не отиде да поговори с Брук за последно, а Чейс отиде на негово място....
tedi27
Скилс и Деб confused.gif ОМФГ 1 (4).gif laugh.gif 1 (4).gif laugh.gif 1 (4).gif laugh.gif 1 (4).gif 1 (4).gif laugh.gif
Катeто
Е поне Скилс го познахме biggrin2.gif Той е толкова готин,трябваше да му измислят някое хубаво момиче,той го заслужава,мн тъпо,голяма сапунка,голямо нещо wacko.gif Колкото до Дан ако е той сериала ще стане супер тъп,не че не ме дразни,ама защо да умира unsure.gif Очаквах съвсем друго от предстоящите серии 9.gif
nelito_91
Цитат(ladysunshine @ May 1 2008, 18:49) *
А Оуен сякaш беше достатъчно мъж за нея при най-малката стъпка за нещо по-сериозно и веднага се изплаши и избяга. Дори бебето не е за постояноо, не го кара да става баща.... Голям мъж.... дори не отиде да поговори с Брук за последно, а Чейс отиде на негово място....

Съгласна съм. Преди харесвах Оуен, но като заряза така Брук и ми падна в очите. Постъпи супер гадно. Вече предпочитам Брук да е с Чейс.

ОМГ как може да съберат Скилс и Деб huh.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Sway

Аре стига сте обвинявали ГЕРОЯ за това, което правят СЦЕНАРИСТИТЕ!

Първо, съм бясна за това, че опропастиха образа му -- но пък явно Марк харесва мъже-п**ки (справка - Лукас)

И второ, обясних вече на няколко места, че Джо Мангиело (който играе Оуен) в момента снима Behind Enemy Lines 3 , намира се в пустинята, бил е поканен да играе в 14-ти епизод, но е нямал ФИЗИЧЕСКАТА възможност да го направи. Самият Джо няколко пъти вече казва, че силно се надява в момента в който приключат снимките с филма да се завърне в сериала - ако Марк го вземе, както самият Джо се изрази.

И к'во е виновен Джо, че умните сценаристи решиха да го изкарат мъж-... Лукас... и айде, Чейс идва на негово място и съобщава на Брук, че Оуен се е нас*ал, о да, много удобно!!!

П.П. Извинявам се за рязкия тон , но просто вече ми писна!
brooke_scott

съгласна съм, и мен мн ме дразнеше Чейс sick1.gif дано да не ги събират happy.gif
Скилс и Деб!? ОМГ! Горкия Скилс... dry.gif
ludoto_mimi
Цитат(tedi27 @ May 1 2008, 18:50) *
Скилс и Деб confused.gif ОМФГ 1 (4).gif laugh.gif 1 (4).gif laugh.gif 1 (4).gif laugh.gif 1 (4).gif 1 (4).gif laugh.gif

Не бих могла да се изкажа по-точно. shocking.gif shocking.gif

Тоя Марк тотално съсипа всичко. 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
ужаС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fenkanabrooke
На къде отива света?confused.gif ОМФГ 18.gif 18.gif 16.gif biggrin2.gif
tedi27
Цитат(ludoto_mimi @ May 1 2008, 19:46) *
Цитат(tedi27 @ May 1 2008, 18:50) *

Не бих могла да се изкажа по-точно. shocking.gif shocking.gif

Тоя Марк тотално съсипа всичко. 18.gif 18.gif 18.gif

тенк ю , тенк ю

BTW, то нали щеше да умира от сърце Дан, за какво решиха да го блъска кола.
А аз не разбрах, ще умира ли?
BaRbInCeTo
Цитат(Sway @ May 1 2008, 19:19) *

Аре стига сте обвинявали ГЕРОЯ за това, което правят СЦЕНАРИСТИТЕ!

Първо, съм бясна за това, че опропастиха образа му -- но пък явно Марк харесва мъже-п**ки (справка - Лукас)

И второ, обясних вече на няколко места, че Джо Мангиело (който играе Оуен) в момента снима Behind Enemy Lines 3 , намира се в пустинята, бил е поканен да играе в 14-ти епизод, но е нямал ФИЗИЧЕСКАТА възможност да го направи. Самият Джо няколко пъти вече казва, че силно се надява в момента в който приключат снимките с филма да се завърне в сериала - ако Марк го вземе, както самият Джо се изрази.

И к'во е виновен Джо, че умните сценаристи решиха да го изкарат мъж-... Лукас... и айде, Чейс идва на негово място и съобщава на Брук, че Оуен се е нас*ал, о да, много удобно!!!

П.П. Извинявам се за рязкия тон , но просто вече ми писна!

То по тая логика и Чад и Стивън(Чейс) не са виновни че Марк ги е изкарал такива сополи в филма... wacko.gif
А за ДЕб и Скилс някакси го очаквах Деб ми се стори доста похотлива в последната серия нищо чудно, че е забила младо гадже 179.gif а за Дан няма да скърбя особено баскетболната му мания ми става банална вече най-малкото от което Нейтън се нуждае е натиск а Дан се постара да му го осигури bangin.gif
ladysunshine
Абе Sway ти правиш ли разлика между персонажа и актьора. В случая обвинявам героя Оуен, както и героя Лукас(например), защото са страхливци. И най-много обвинявам Марк, ама тва е друг въпрос. За Джоуи нз си къв нищо не съм казала. Героя на Оуен не се е махнал от сериала по изброените от теб причини. Това е актьора! Абстрахирайте се малко от живота на актьорите, защото за сериала е важно какви са героите.

И ся по темата
Скилс и Деб wacko.gif Не можаха на Скилс да му намерят някоя млада хубава мацка.... Но трябва да признаем, че двойката, която ще съберат беше наистина неочаквана и последната, за която бихме се сетили.
Sway
Цитат(ladysunshine @ May 2 2008, 08:13) *
Абе Sway ти правиш ли разлика между персонажа и актьора. В случая обвинявам героя Оуен, както и героя Лукас(например), защото са страхливци. И най-много обвинявам Марк, ама тва е друг въпрос. За Джоуи нз си къв нищо не съм казала. Героя на Оуен не се е махнал от сериала по изброените от теб причини. Това е актьора! Абстрахирайте се малко от живота на актьорите, защото за сериала е важно какви са героите.

uhhh.gif

Да, точно това излиза от поста ми -- че не правя разлика между актьора и образа...
Мдам.
Аз затова казах, да не се обвинява 'героя'. Щото за мен всички те са истински хора. mrgreen[1].gif

Всъщност аз си мисля, че всичко в сериала е истинско - то това е реалният живот!!! - даже смятам да ида да намеря Лукас и да го набия - голям простак е станал! Ще му оскубя русата косица! Мразя го!

1sun[1].gif
kalin4eto_
Не мога да повярвам, че Деб и Скилс ще са заедно.. Просто не мога да повярвам.. Ама какво от това като се обичат нека да са щастливи. Все пак за любовта няма граници smile.gif
А за Дан, мъчно ми е за него. Не знам, но той се е променил, просто искаше да е по-близо до семейството си, да е близо до синовете си и внука си, защото може би е знаел, че скоро ще умре. А човек, който ще се изправи пред смъртта иска прошка, разбиране, подкрепа, обич от семейството си... unsure.gif Наистина ми е мъчно за него...
BaRbInCeTo
Цитат(kalin4eto_ @ May 2 2008, 12:52) *
Не мога да повярвам, че Деб и Скилс ще са заедно.. Просто не мога да повярвам.. Ама какво от това като се обичат нека да са щастливи. Все пак за любовта няма граници smile.gif
А за Дан, мъчно ми е за него. Не знам, но той се е променил, просто искаше да е по-близо до семейството си, да е близо до синовете си и внука си, защото може би е знаел, че скоро ще умре. А човек, който ще се изправи пред смъртта иска прошка, разбиране, подкрепа, обич от семейството си... unsure.gif Наистина ми е мъчно за него...

не бих казала че е любов не ми се вярва че е нещо трайно все пак не си ги представям влюбени blink.gif
kalin4eto_
Цитат(BaRbInCeTo @ May 2 2008, 00:57) *
не бих казала че е любов не ми се вярва че е нещо трайно все пак не си ги представям влюбени blink.gif

Е такава е приказката wink.gif
poLyto
Скилс и Деб ... малко изкопирано от О.С. в първи сезон ... Люк и Джули .... майката със някой от младите и готините ... просто не ми се връзват, но пък може и да е забавно ще видим : )
Adorkable
Права си,обаче при Джули и Люк всичко беще мелодраматизирано,надявам се,че тук нещата тук ще стоят по различен начин smile.gif.
poLyto
да, при Люк и Джули беше мелодраматизирано, но каква е гаранцията, че и тук няма да е ?! Въпреки, че доколкото познаваме образа на Деб определено няма да от тези изпълнени с любов връзки, най-вероятно ще е чисто физическо привличане ( надявам се, защото иначе ще се повтори О.С. историята)
hristin4e
олее Люк и Джули бяха драмаааа, драмааааа...

това е СКИЛС + ДЕБ ... сещате се biggrin.gif въпреки че идеята не ме кефи, ще е голям смях според мен biggrin.gif
tedi27
Цитат(DesiTo @ May 3 2008, 12:01) *

пускано е отдавна
иначе много ме кефи брук този сезон....
DesiTo
Цитат(tedi27 @ May 3 2008, 11:27) *
пускано е отдавна
иначе много ме кефи брук този сезон....

А, сериозно ли? Пет пъти прегледах страниците и това видео не го видях, има само това с Нейтън и Дан. 16.gif
Но явно не съм го забелязала, sorry.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.