Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
♥Didito♥
Цитат(Sway @ Apr 28 2008, 20:54) *
Като изключиш Пейтън, кажи ми, около НЯКОЙ друг човек в целия сериал, ИМА ЛИ ДРАМА?!
Както и да е.
Кофти ми е малко за Линдзи, в смисъл - убиват я, очевидно няма да се върне повече актрисата.

А не съм 100 % сигурна, че убиват Линдзи, обаче то някак си е очевидно, има сигурен спойлер, че някои ще бъде блъснат от кола и умира, Линдзи си отива Лукас се напива.. драми.

Понеже не знам къде да го пусна ще е тук та значи от фенфорум момичетата ( брукас фенките) са ходили на снимането на 18-ти еп сцената между Брук и Лукас и всъщност те са правили тези снимки, които излязоха ( повечето де)

Та имаше проект те купиха същата кукленска къща като на Брук във 2-ри сезон и също са пращали на Марк червена врата ( червеното символ на Брукас) а и поръчаха много ленти-гривнички с надпис "Brooke loves Lucas"

Сега към главната част понеже знам, че непреведени неща май не се четат затова ще напиша и превод

So then Soph comes over and by that point every bl fan in the place had one and knew Chad signed mine. So a girl hands hers up for soph and she gets ready to sign and then reads it. And says I'm sorry I won't sign this. so another BLer gets me to the front so I can give her the band. I hand it to her and say this is from the BL girls at FF. She says "thank you" So I knew she knew about the dollhouse so I said " you know we have your dollhouse" and she said "yea I heard about that and while we appreciate your support the reason I am able to be friends with this guy (points to chad whos two fans away giving her a death glare and a (SHUT UP ) look) is because Brucas is over we wont be revisiting But really thanks for this" (she also wrote Leyton! on a Brucas t-shirt that a fan made and asked her to sign and said there now it's even)

Накратко момиетата отиват при Софито и едното от тях разказва, че Соф тъкмо е щяла да подписва гривнате, когато е прочела Brooke loves Lucas и е казала, че не може да ги подпише. Тогава момичето и казва, че имат кукленската къща и Соф и казва " Да чух за това и оценяваме вашата подкрепа, но причината да мога да съм приятелка с този човек ( сочи към Чад) е, че с Брукас е свършено. И след това написала Лейтън на Брукаските тениски blink.gif

Чад обаче подписал всички гривни и бил с 24-каратова усмивка и гледал към София smile.gif

Ще пусна и какво е казал Чад

Mark comes over to the group which has dwindled since Chad signed everyones autograph and Soph signed and took pics with almost everyone. And Mark says "do you guys want pics with Chad?" and We are all like YEA!...SO we all go outside and get in line (he wanted to make sure everyone got one.) I watched everyone go up and I was in back of the line. He didn't really smile smile for any pics. But he was making funny faces and all. Then I got to him handed him the bracelet and I said "This is from the girls from FF and I already got the spcheal from soph(which I know he heard anyway)" and he laughed and whispered in my ear (DONT YOU WORRY) and then the guy taking the pics was like Say cheese and we both turned to the camera and then I started walking away and chad was like "hey" and I turned back to him and he goes "she may give you the spcheal but I NEVER will" and gave me the biggest smile and the PA taking the pics was like what did she give you chad and he smiles and go " A BRUCAS BRACELET" Like it was the most obvious thing and the pic of us is so awesome... hes smiling with teeth and his eyes ]

Няма да го превеждам, то и не е много трудно
и ето описанието на сцената между Брук и Лукас в 18-ти еп

They started with Brooke handing off the baby and she has a Brave face on. Then Lucas comes into the airport and she walks over and hugs him they say hi. Then she hugs him again and she starts crying on his shoulder until its full on sobbing and she falls to the floor. He picks her up and is rocking her in his arms and whispering to her. And then they walk out together. blush.gif

п.п Не знаех, че Соф го изживява толкова тежко sad.gif sad.gif
peytoninlove
Цитат(desitoo_91 @ Apr 28 2008, 19:44) *

Диалогът или по точно сцената е, че Лукас е пиян заради нещо, което е станало, споилери за 18-ти еп са, че някой ще го блъсне кола и ще умре. Най-вероятно това ще е Линдзи, Лукас се напива, Пейтън идва и го целува, той и казва " Пейтън мразя те! Ти съсипваш живота ми. Иска ми се никога да не се беше връщала"
Цитат

Казват, че човек казва истината докато е пиян, дано 18.gif

Цитат
Хаха. Вярно е. Тцтцт сезона ще свърши със сълзи... Лукас... Пейт... dry.gif Става им навик.
Малко кофти за Линдзи на мен ми беше симпатична. Нямаше толкова драма около тяхната връзка с Лукас.

Изобщо не ми е жал за Линдзи,но ми омръзна Люк да се държи като кретен и да обвинява за всичко Пейт,даже напротив той разби нейния живот с тъпата си нерешителност!!!
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 28 2008, 22:12) *
п.п Не знаех, че Соф го изживява толкова тежко sad.gif sad.gif

да ти кажа, Дидс, нормално е да го изживява тежко и напълно я разбирам! ти представяш ли си колко й е трудно да работи с него и да го вижда всеки ден, когато той я е наранил толкова sad.gif а смятай ако и трябваше да има Брукас и да трябваше да го гледа влюбено и да имат любовни сцени...щеше да е мн мн кофти unsure.gif иначе Чад явно не го преживява тежко, даже май си пада Брукас фен wacko.gif тоя човек ме убива, горката София, съжалявам я. силно се надявам в най0скоро време и на нея да спре да й пука за тоя rolleyes.gif
`BruKas`
Офф горката софи.... според мен не си заслужава софито да е тъжна заради този идиот.. но все пак това си е нейн личен живот така че да не се месим в него smile.gif

по темата .. Знаете ли вече... ПИСНА МИ от тъпите истории на лукас и пейтан.. искам брукас.. виждам че това е невъзможно и ми става гадно...то е ясно че ще ги съберът тези тъпи лейтани.. Аз много харесвам Линдзи и не мога да повярвам че ще я махат.. Явно всичко което харесвам Марк го премахва.. пф
blood_and_chocolate
Тея Брукас сцени много мо радват ама ми е приделно ясно че Пейтън и Лукас ще се съберат..ама нищо чудно Брук и Лукас да са съберат..то както отива работата един сезон с пейтън един сезон с Брук..Е не че са оплаквам де...Аз съм мн. голяма Брукас фенка и мн. шса радвам да са съберат
[dEs]
Официално с Брукас е свършено. Тя жената си го е казала или по точно написала. Каквото и да стане в този сезон. Накрая Лейтън ще са заедно.
White_tulip
Преместете се в темата за Лукас и Пейтън или Лукас и Брук! Аман вече от безсмислени спорове! Когато двама души трябва да са заедно - ще бъдат! На когото не му харесва да се оправя сам! Никой не е длъжен да чете на кой му е писнало от Лейтънски истории. Има си теми за това, тук е за спойлери! Пейтън не е виновна, че Брук не може да задържи едно момче до себе си. (Харесвам Брук - много, но ми писна да слушам глупости! ) Моля да уважавате феновете на Лейтън, както ние уважаваме вас.
П.С. : Не искам никого да обидя или да се заяждам, но става прекалено вече....
♥Didito♥
White_tulip форума е за да се изразява личното мнение а тук говорим за спойлери и какво ще се случи по-нататък със сериала! Това включва и двойките и да не е сигурно, че Пейтън и Лукас ще се съберат. Предлагам да спрем със споровете.
BaRbInCeTo
Цитат(White_tulip @ Apr 29 2008, 00:53) *
Преместете се в темата за Лукас и Пейтън или Лукас и Брук! Аман вече от безсмислени спорове! Когато двама души трябва да са заедно - ще бъдат! На когото не му харесва да се оправя сам! Никой не е длъжен да чете на кой му е писнало от Лейтънски истории. Има си теми за това, тук е за спойлери! Пейтън не е виновна, че Брук не може да задържи едно момче до себе си. (Харесвам Брук - много, но ми писна да слушам глупости! ) Моля да уважавате феновете на Лейтън, както ние уважаваме вас.
П.С. : Не искам никого да обидя или да се заяждам, но става прекалено вече....

съгласна съм с теб колкото са Брукас феновете толкова са и феновете на Лейтън така че никой няма право да омаловажава другия.Брукас феновете са на принципа по-добре с всяка друга само не и Пейтън като видяхте че няма да има Брукас почнахте да злобеете все пак тук сме за да обсъждаме любимият ни сериял а не да се нападаме постоянно тва с драмите е супер изтъркано вече такав е сериялът такъв го е написал Марк на който не му харесва да првърта сцените с Лукас Линдзи Пейтън и готово само не се заяждайте с нас Лейтън феновете
http://www.zamunda.net/details.php?id=126071
http://www.arenabg.com/details.php?id=5322...f0ad1e12b6c8f84
не искам да се заяждам а просто да прекратя излишните спорове
brooke_scott
айде пак сте жертвите, типично в Пейтънски стил 18.gif сериозно хора, просто не виждам смисъла да се обиждаме едни други, сериала го гледаме всички и аз лично не съм видяла някой да е омаловажил Лейтъните, нз от къде го измислихте това blink.gif нз толкова ли е трудно да оставите хората да си обсъждат дали ще има Брукас или не, колко време се е обсъждаше кво ще стане с Линдзи и Лукас и колко мн плюехте Линдзи, щото Лукас е предпочел нея...
по тая тема тва беше последното мнение, което ще напиша. оставям вече на Диди xD
fenkanabrooke
Кога ще се отвори темата на 15 епизод?
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 10:21) *
по тая тема тва беше последното мнение, което ще напиша. оставям вече на Диди xD

Аа не ти давам да ме оставяш biggrin.gif Мислете ся ко ще стане ако се върне Джейк 18.gif
fenkanabrooke
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 29 2008, 10:03) *

Аа не ти давам да ме оставяш biggrin.gif Мислете ся ко ще стане ако се върне Джейк 18.gif

Аз не само си го представям, ама го смятам за алтернатива, с въображението на марк всичка е възможно- ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!!! 18.gif biggrin2.gif
fenkanabrooke
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 29 2008, 10:03) *

Аз не само си го представям, ама го смятам за алтернатива, с въображението на Марк всичка е възможно- ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!!! 18.gif biggrin2.gif
Inagr
Много интересен спор по-горе :-)
Аз ще се изкажа точно по темата: четох, че от време на време пускат фенове да се разходят из стаите на героите ( в студиата, където се снима). И последната разходка е била много скоро. И феновете разказват, че в къщата на Брук е имало много снимки на нея с Анджи и Лукас, снимки на Анджи с Лукас и т.н. И Пейтън е липсвала на снимките. А стаята на Лукас е била заключена, защото е имало нещо много спойлерско там :-)
♥Didito♥
Ооо да това го четох вчера Брук Анджи Лукас blush.gif хм става интересно моля се да не става само като 9-ти еп на 4-ти сезон Лукас да го просветлява нещо wacko.gif
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 29 2008, 11:20) *
Ооо да това го четох вчера Брук Анджи Лукас blush.gif хм става интересно моля се да не става само като 9-ти еп на 4-ти сезон Лукас да го просветлява нещо wacko.gif

ооо еами тая сцена направо ме разплака blush.gif тoлкова са сладки wub.gif

fenkanabrooke
И мен и даже ми вдъхна надежди, обаче Марк пак ще прецака всичко!
nelito_91
Новото промо 10.gif
http://youtube.com/watch?v=UXkRCyZZJM8
Inagr
I’ve been told that this weekend a crew member said someone does die in the car accident - and it’s not Dan. They could have been deliberately misleading the fans, so it’s far from confirmed, but that’s apparently what was said.
Credit: FF

It’s not Brooke who dies so you don’t have to worry about that. One crew member said it was Dan another said it wasn’t. One said it was one of the core characters and one said that is wasn’t but it was a favorite character.
Credit: BrucasplusNaley @ FF:

We went on a studio tour today and in Brooke’s house there was a picture in her bedroom next to the changing table of Lucas, Brooke and Angie and then in the kitchen on a bullentin board there was a picture of Brooke and Angie and right next to it a picture of Lucas and Angie.

Also there were NO other pictures of anyone holding Angie but Brooke and Lucas.

Brooke also has a pic of Lilly next to the pic of Brooke, Haley and Peyton. Also there were pics of Jamie and everyone else (these were all next to the pics of BA and LA).

Lucas’s bedroom door was closed on the tour so there was something spolierish in this bedroom.

I don’t know much more other than the rumors that have been flying around. Apparently next Wednesday they are filming the car wreck scene downtown from 7 p.m. to 2 a.m. and since I am moving on Monday I am going to try and catch filming at least for a little insight.

Няма да превеждам цялото, само ще добавя, че катастрофата не е заснета още, а последния снимачен ден на Линдзи вече мина: така че няма да е тя.
[dEs]
Цитат(Inagr @ Apr 29 2008, 12:53) *
Няма да превеждам цялото, само ще добавя, че катастрофата не е заснета още, а последния снимачен ден на Линдзи вече мина: така че няма да е тя.

Ооо това не ми харесва. Така де мъчно ми е за Линдзи, но по добре тя от колкото някой от главните. Макар, че може да е Дан, Маут... има кой да утрепят. Ама ще бъде гадно.
Sway
Цитат(desitoo_91 @ Apr 29 2008, 14:31) *
Цитат(Inagr @ Apr 29 2008, 12:53) *

Ооо това не ми харесва. Така де мъчно ми е за Линдзи, но по добре тя от колкото някой от главните. Макар, че може да е Дан, Маут... има кой да утрепят. Ама ще бъде гадно.

Споко - според мен ще е точно Линдзи, която ще умре...

Какво като не е снимана катастрофа?

Какво им пречи да се ОБАДЯТ НА ЛУКАС ПО ТЕЛЕФОНА и... 'Съжаляваме, но бившата ви годеница загина при автомобилна злополука, утре е погребението, ай чао'

Което обяснява и тайнственото обаждане, което получава Лукас на мача и което го кара леко да превърти wink.gif
ludoto_tedi
Няма да се очудя ,ако убият Пейтън и сезона завърши с "И живели щастливо до края на живота си ......"

НЯМА ПРОДЪЛЖАНИЕ biggrin.gif

P.S.:no comment!!!Нали повечето искат точно това за да е идеален сериала.
hristin4e
значи със сигурност не са: Брук, Дан, Лукас
и според мен няма да е някой от Нейтън, Джейми или Хейли... и Пейтън също..
обаче ме плаши едно:
Цитат
One said it was one of the core characters and one said that is wasn’t but it was a favorite character

Маут? Скилс? Джънк? Фърги? sad.gif а може би пък.. някой от главните 5... уффффф
дано да излезнат по-скоро спойлери, защото ще полудея... unsure.gif
Inagr
Четох, че катастрофата ще се снима през ноща и ще е пред болницата. Така че има някакъв шанс да е Дан. А ще е много гадно да е Пейтън.
Катeто
Цитат(ludoto_tedi @ Apr 29 2008, 15:18) *
Няма да се очудя ,ако убият Пейтън и сезона завърши с "И живели щастливо до края на живота си ......"

НЯМА ПРОДЪЛЖАНИЕ biggrin.gif

P.S.:no comment!!!Нали повечето искат точно това за да е идеален сериала.

Мда и аз това щях да казвам,много ще бъдат щастливите,но без Хилъри сериала ще е всичко друго,но не и идеален,поне според мен и малкото нейни фенове в тоя форум.Аз обаче мисля,че ще е някой от второстепенните,нз може би Маут или ,но който и да е ще бъде супер мъчно sad.gif
BaRbInCeTo
има спойлери , че повреме на операцията Пейтън е с Лукас и Брук в болницата, но после излиза по настояване на Брук , защото има работа около Мия и снимане на реклама за албума й или нещо подобно.Пейтън не иска да тръгне но Брук я убеждава и и казва че всичко ще бъде наред и че ще и се обади ако изникне нещо има спойлери също че тази реклама е снимана и Мия благодари на Пейтън което я изключва от умиращите
Sway
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Apr 29 2008, 16:14) *
Мда и аз това щях да казвам,много ще бъдат щастливите,

Кой пък иска Пейтън да умре!? Това е просто... тъпо! И не съм чула някой да го казва/напише.

Лично аз единствено искам да се престане с драмите около нея, защото ми стана банално вече, освен това любовните триъгълници свързани с нея ми писнаха още 2ри сезон и накрая, искам да кажа, че образът на Пейтън ми беше сред най-най-любимите, сигурно бях една от най-лудите й фенки, но благодарение на сценаристите, това вече не е така... Въпреки това, когато няма драма-куин моменти, Хилъри е сладка, забавна и определено ми харесва да я гледам как играе.
BaRbInCeTo
мисля че имаше една тема в която се питаше кой герой бихте махнали или нещо от сорта и почти всички Брукас фенове бяха написали Пейтън да махнат да катастрофира или нещо подобно
п.с сама си го разтълкувай
ladysunshine
Ми просто Пейтън винаги ви е виновна за нещо то не беше заради Брукас, не беше заради Линдзи все тя ви е виновна, така че е логично ако я махнат да сте доволни.
Аз не вярвам да е тя все пак нали била любимка на Марк не вярвам да я убие.
Sway
Мне-е-е, виновната е ЛИНДЗИ. Това го уточняваме почти всяка тема. Мдам. Тя е!

Някой може ли да ми каже между другото спойлера за Нейли под душа за коя серия се отнасяше? rolleyes.gif
Mr. Winchester
Абе сигурен съм че няма да е Пейтън, просто не вярвам да е тя...........Най-вероятно ще е Линдзи както казва Sway да се обадят на Лукас и да му кажат...Пейтън и Брук както Нейтън и Лукас няма да ги убият до края на сериала!!!

П.С.: Обаче ако беше снимана катастрофата щеше да има поне малко действие...щото нещо действието се губи в последните епизоди
fenkanabrooke
Някъде ,не помня къде бях чела, че Хейли ще катастрофира този сезон. Дано да не стане така. Всъщност който и да е, ще бъде голяма загуба! mad.gif
BaRbInCeTo
Цитат(Sway @ Apr 29 2008, 17:01) *
Мне-е-е, виновната е ЛИНДЗИ. Това го уточняваме почти всяка тема. Мдам. Тя е!

Някой може ли да ми каже между другото спойлера за Нейли под душа за коя серия се отнасяше? rolleyes.gif

ами според спойлери трябваше да е за този епизод 5х15 но явно не е в този...
източник:. http://www.onetreehillblog.com/season-5-sp...5-515-spoilers/
vesko_oth_fen
няма шанс да е Пейтън просто Марк е обича и няма да е отстрани ...!!! Линдзи ше е 100%
CiNdEreLLa``
Мен ако питате, Лукас да мре, че да се свърши с драмите, триъгълниците/четириъгълниците (с една дума "многоъгълниците") ... тей тей и той не знае какво иска, поне да улесни живота на другите wink.gif biggrin.gif
moni_hs
Цитат(CiNdEreLLa`` @ Apr 29 2008, 16:33) *
Мен ако питате, Лукас да мре, че да се свърши с драмите, триъгълниците/четириъгълниците (с една дума "многоъгълниците") ... тей тей и той не знае какво иска, поне да улесни живота на другите wink.gif biggrin.gif

I totally agree!
brooke_scott
и аз мисля, че ще е Линдзи. просто е невъзможно да убият Пейтън, а и нали после има сцена дето Лукас й казва, че я мрази, доколкото разбрах тя е след "умирането". а и Линдзи и без тва ще я махат, т.е. най-вероятно е да е тя wink.gif
Mr. Winchester
Цитат(CiNdEreLLa`` @ Apr 29 2008, 16:33) *
То и мен ако ме пита някой и аз бих казал да е Лукас, защото мн дразни, мн е противен и тн...само дето никой не ме пита и явно ще е Линдзи
hristin4e
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 29 2008, 17:06) *
Някъде ,не помня къде бях чела, че Хейли ще катастрофира този сезон. Дано да не стане така. Всъщност който и да е, ще бъде голяма загуба! mad.gif

о неееееее sad.gif стига де не може да е тя... mad.gif ще убия Марк ако направи такава глупост...
а пък ако е Линдзи.... не мога да разбера.. какво му пречи Линдзи да изчезне по друг начин... - ако убие нея ще е много тъпо..
нещо от сорта на...
Карън не е с Анди заради Кийт => Кийт умира => Карън и Анди са заедно
Лукас не е с Пейт заради Линдзи => Линдзи умира => Лукас се връща при Пейтън
и незнам защо продължавам да си твърдя че Лейтън ще са заедно.. щот така като ги гледам май няма да са заедно..
ох я стига глупости mad.gif

само да не е някой от Брук, Нейтън, Хейли, Пейтън, Лукас, Скилс, Маут че ще ми е много тъжно и кофти... sad.gif
brooke_scott
ако тряяше да избирам кой да е от по0главните избирам Маут 18.gif другите вс ме кефят, а той ми доста досаден на моменти
BaRbInCeTo
Цитат(hristin4e @ Apr 29 2008, 18:44) *
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 29 2008, 17:06) *

о неееееее sad.gif стига де не може да е тя... mad.gif ще убия Марк ако направи такава глупост...
а пък ако е Линдзи.... не мога да разбера.. какво му пречи Линдзи да изчезне по друг начин... - ако убие нея ще е много тъпо..
нещо от сорта на...
Карън не е с Анди заради Кийт => Кийт умира => Карън и Анди са заедно
Лукас не е с Пейт заради Линдзи => Линдзи умира => Лукас се връща при Пейтън
и незнам защо продължавам да си твърдя че Лейтън ще са заедно.. щот така като ги гледам май няма да са заедно..
ох я стига глупости mad.gif

само да не е някой от Брук, Нейтън, Хейли, Пейтън, Лукас, Скилс, Маут че ще ми е много тъжно и кофти... sad.gif

има спойлери че Кийт се явява на сън на Лукас и му казва нещо от сорта на :
"има два варианта единият е да спреш да живееш и да тъжиш а другият е да продължиш напред с живота си Карън няма избор ас съм мъртъв ,но ти имаш Пейтън е жива..." наистина майче Линдзи умира ама ще стане мн бозаво не стига че реве за нея сега ами ако умре нз кво ша е ред сълзи ред сополи аман вече да го разведрят малко много тъжен стана(сериялът)
chdemirova
на мен ми се струва, че тъй като ще има със сигурност 6-ти сезон едва ли по-рано от средата на следващия ще съберат Лейтън..... струва ми се ,че марк ще им измисли по още една временна връзка с някои нови персонажи и едва тогава ще ги събере..... а най-абсурдното ще бъде ако дотогава ги размотава на нивото в което са сега - лукас чака линдзи да се върне при него, а пейтън умира за него, но се жертва в името на любовта той да бъде уж щастлив с друга..... на толкова шокиращи неща се начетох днес, че просто ще се пукна от любопитство какво всъщност ще излезе на края.........
brooke_scott
Цитат(chdemirova @ Apr 29 2008, 23:22) *
на мен ми се струва, че тъй като ще има със сигурност 6-ти сезон едва ли по-рано от средата на следващия ще съберат Лейтън..... струва ми се ,че марк ще им измисли по още една временна връзка с някои нови персонажи и едва тогава ще ги събере..... а най-абсурдното ще бъде ако дотогава ги размотава на нивото в което са сега - лукас чака линдзи да се върне при него, а пейтън умира за него, но се жертва в името на любовта той да бъде уж щастлив с друга..... на толкова шокиращи неща се начетох днес, че просто ще се пукна от любопитство какво всъщност ще излезе на края.........

омг, пепел ти на езика mrgreen[1].gif ако тряя още 1 сезон да ги размотават ще бъде мн тъпо wacko.gif ако ще ги събира, да ги събира вече, то става банално неговото mad.gif
BaRbInCeTo
още няма английски субтитри а и да излязат ще ми трябват най-малко 45 минути за да ги преведа съжелявам много но явно субтитри днес няма да има
chdemirova
а някой има ли си на идея какво беше желанието на джейми като си духаше свещите на тортата, защо дадоха линдзи и лукас, да не би желанието му е да ги събира или нещо от сорта....
Nathan & Haley fenka
Ето ново видео

One Tree Hill 5x16 Sneak Peak (Nathan and Dan)
hristin4e
Цитат(Nathan & Haley fenka @ Apr 30 2008, 04:14) *

ах леле помислих, че ще го цапне право в главата 18.gif
това си беше доста сериозна сцена де.. ама нещо се разсмях biggrin.gif

та.. ще го видим Дан какво ще прави. Според мен не трябва да му бъде простено. Не и на него. Ама не искам да умира... huh.gif мерси за клипчето smile.gif
Syleena
тва с Чад и София е толкова тъпо,ако са истина думите на тази фенка... Тоя тъпак (с извинение към феновете му) остави такава жена и ся кво си мисли- че като му писна да се размотава с разни там и хоп! Ама няма. Пък и честно казано мисля, че Брук и Лукас в сериала са си мн по-добре и мн по-сладки както са сега - приятели. Остава сега и тях да събере Марк и нз.. пълен абсурд! Преди и аз бях за тях, но времето им някак отмина... Мн тъжни сцени се очертават с бебето обаче...
А бтв не знам дали тук е мястото,ама знаете ли защо я няма началната песен вече? Някои от сериалите си ги записват с нея,а на отх отдавна не съм гледала... confused.gif
fenkanabrooke
Цитат(chdemirova @ Apr 29 2008, 22:50) *
а някой има ли си на идея какво беше желанието на джейми като си духаше свещите на тортата, защо дадоха линдзи и лукас, да не би желанието му е да ги събира или нещо от сорта....

Според мен желанието на Джейми беше свързано с дядо му Дан - да прекарва повече време с него. Поне аз така мисля.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.