Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 19 2008, 16:06) *
Иначе, ако ще умира някой, да е Лукас. Не знам... Мисля, че е време Марк да престане да гледа колумбийските теленовели и да приключи тоя сериал веднъж завинаги. Това трябваше да го направи още с края на 3 сезон, но както и да е.

напълно съм съгласна worthy.gif
girl_from_hell
о да оня ден викам на един приятел че и бабите ще почнат да го гледат и ако го давта още по канал едно е съсвем възможно хаха
mi6eto_
Превода на текста на pipitooo

Сцена 40: Летището. Брук върви през летището грижейки се за Анджи. Тя спира по средата на "bustle of lives" и се опитва да бъде смела.

Сцена 41: Телевизията – в коридора. Устата и Милисън се връщат от обяд когато Стив вижда Милисън и се представя като „новия спортен човек” (може би като водещ или незнам, нещо такова). Милисън казва здрасти преди да представи Устата като „по – добрия спортен човек). След това Милисън и Устата излизат усмихвайки се.

Сцена 42: Болницата. Дан поглежда към преподобния Картър и му казва че се страхува. Обратното броене е задействано за Дан и той само трябва да изчака звънеца за да получи ново сърце. Картър вече живее добър живот, но Дан се нуждае от време за да направи промени. Дан пита Картър да „вземе един от отбора” така че да използва остатъка от живота си за да се поправи. Картър е останъл неотзивчив, но жив.

Сцена 43: Игрището край реката. Пейтън рисува нещо със спрей на игрището, с тих, спокоен вид на лицето.

Сцена 44: Къщата на Нейтън и Хейли – Басейна. Нейтън свършва работа когато Хейли идва при него и пита как е Джейми.

Сцена 62: Лукас подтиска смеха си. Той казва на Брук че е мислил затова, което е направила за Анджи, Рейчъл и толкова много други хора. Тя е спасила хора и той е благодарен че е бил способен да сподели това. Брук оценява думите му. Лукас става да си ходии казва на Брук да му каже когато Анджи се прибере благополучно. Когато Лукас тръгва, Брук го спира и му казва че не би могла да мине през това без него. Брук тръгва напред като дава маймунката на Анджи и му казва че го обича. Лукас също й казва че я обича и двамата се прегръщат.

Сцена 63: Телевизията. Студиото жужи защото започват новините. Водещият, Рик, е със сакото от костума си и по боксерки защото е имал инцидент с кафето си. Бил казва че ще започнат с история за UCLA и пита къде е ръкописа. Джери тича към новия спортен журналист, Стив, с ръкописа, но Стив му казва че не се нуждае от него, защото има суфльор. Стив арогантно казва на всички да „гледат и бъдат изумени” преди да захвърли страниците.

Сцена 64: Телевизията – стаята за излъчване. Докато персонала работи над контролирането на излъчването, режисьора раздава заповеди и подсказки към водещия. Водещия Рик Хънтър представя новините и отбелязва че днес е ден на National Letter of Intent day за колежанските баскетболни програми. После той се обръща към Стив който има новини че месния играч Ейдън Лий ще подпише с UCLA. Бил влиза в стаята и вижда че Устата гледа Стив. Казва му че това там е можело да бъде той (Устата). Докато раменете на Устата увисват, виждаме Стив да продължава да чете репликите си от аутокюто. По едно време аутокюто става черно. Стив незабавно спира да говори. Режисьора пита какво става и когато разбира за аутокюто той подсказва на водещия. Джери отговаря че това не е било добра идея да го направят, докато Рик се опитва да обуе пак изцапаните си с кафе панталони. Тогава Стив им казва да запълнят ефирното време. Стив се бори без аутокю и с разхвърлени навсякъде из студиото страници от текста. Докато режисьора и Джери са в паника, Устата пристъпва и започва да говори текста на Стив. Казвайки му да повтаря всичко кето казва, Устата прави перфектна история. Бил и режисьора се споглеждат, а Джери се смее че Устата е спасил деня. Свършвайки на говори за лигата на UCLA, Устата казва че последния местен играч, подписал с голям колеж е Нейтън Скот, който е играл за Гимназия Tree Hill и Gilmore College, преди да влезе в първия отбор на колежа Мериленд. Завършвайки историята, Устата казва на Стив да каже неговото име…Стив още веднъж повтаря думите на Устата за света, завършвайки историята с думите „Казвам твоето име”.

Дано да съм се справила.
pipitooo
mi6eto-благодаря мн:)
както и на вс,които полагат усилия да задоволят любопитството ни с информация.
ludoto_tedi
новото промо
http://youtube.com/watch?v=sZ2wN35MIUU
nelito_91
Това промо се върти само около Лукас и Линдзи dry.gif Не можаха ли да сложат нещо по-интересно.
dimpal80
ех край няма тоя сериял то не бабите ни ще го гледат ами ние ще станем пенсионери докато се реши да го свършат
някой замислял ли се е няд възможноста да се съберат Лукас и Брук с малката и да си имат щастлив сем живот ,а Пейтън да откие голяма музикант който да стане звезда и тя да се събере с него
луд ще е тоя филм докато свърши само да не побеля
Jordan
Престанете да си чоплите езиците. Ако не ви харесва сериала, просто не влизайте тук, защото мястото все пак е за фенове, нали се сещате. Разбрахме за бабите и дядовците и за вечния ОТн, вече не е интересна тая тема. Всеки следващ коментар тук, както и във всяка друга тема, вайкащ се за скорошния край на сериала ще бъде изтриван.
BaRbInCeTo
ако убият Пейтън съвсем ще заприлича на O.C вечно страдащата Мариса( Пейтън )
а за новия епизод- от сега усещам че ще е скучно около Лукас и Линдзи или да ги разделят или да ги събират кво я разтягат тая история толкова е банално,че... wacko.gif Лукас вече ми заприлича на Пейтън от няколко серии насам само страда ли страда много нещастен вече свършил света като някое малко бебе , което се тръшка и тропа с крак защото са му взели сладоледа. той тия жени ги сменя като носни кърпи да спре вече с неговата роля на многострадателната геновева.винаги е много влюбен после губи интерес
Firen
дан/деб/бъко sneak peak - http://youtube.com/watch?v=a4Jw0M9WAdM
fenkanabrooke
Обзалагам се, че серията ще е супер интересна. Дан и Деб както винаги много ме забавляват. Много култово завръщане не Деб. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
moni_hs
Супер весел епизод се очертава.
devon
Съжалявам,за това което сега ще кажа и може много от вас да не са на моето мнение обаче вече много ми дойде от тоз сериал и само се дразня като ги гледам тия промота.Ако Лукас не се събере сега с Линдзи ще стане е****и блудкавия сериал.Омръзна ми да го гледам тоя и да го мисля коя ще избере пък коя всъщност обича пък за коя ли ще се ожени пък коя ще е майка на децата му и такива работи.И Линдзи ся за какво всъщност ще иде при него!?Да му каже че иска да се съберат или ще е като повторение на 4 сезон когато Брук му наля в главата че всъщност обича Пейтън.И той разбираш ли ще му дойде като гръм от ясно небе "О БОЖЕ ВЕРНУ МЕРСИ ЧЕ МИ КАЗА".Имам чувството че накрая така ще се развият нещата и общо взето ще гледаме едни и същи епизоди по 265324523 пъти.Ако има 6 сезон (дай боже да няма) със сигурност ще се появи някоя друга която да му налива акъла че с Пейтън са един за друг и че тя е любовта на живота му.Тъй че ако сега Линдзи и Лукас не се съберат ще остана още по-разочарована от вече така баналните идеи на Марк.

nelito_91 не че нещо да става конфликт обаче смятам че не съм излязла от рамките на темата.Коментарът ми е породен имено от промото за новия епизод и от предстоящите събития.Смятам че всеки може да си изрази мението независимо какво е то.
nelito_91
Като не ви каресва сериала защо продължавате да го гледате?!?!??!?!?!?!? Наистина всеки си има собствен вкус, но това не означава че трябва да казвате неща от сорта на дано да няма 6 сезон. Има хора, които го гледат и го харесват този сериал, а на който не му оттърва да не го гледа. Тук има поне 74892729 еднакви мнения за това, че не харесва сериала и че бил заприличал на Дързост и красота. Няма лошо да не ви харесва, но това все пак е тема за спойлери, а не да се оплаквате от това какво не ви харесва във филма.
brooke_scott
Цитат(nelito_91 @ Apr 24 2008, 10:11) *
Като не ви каресва сериала защо продължавате да го гледате?!?!??!?!?!?!? Наистина всеки си има собствен вкус, но това не означава че трябва да казвате неща от сорта на дано да няма 6 сезон. Има хора, които го гледат и го харесват този сериал, а на който не му оттърва да не го гледа. Тук има поне 74892729 еднакви мнения за това, че не харесва сериала и че бил заприличал на Дързост и красота. Няма лошо да не ви харесва, но това все пак е тема за спойлери, а не да се оплаквате от това какво не ви харесва във филма.

да, и има още толкова мнения от рода на "ми спри да го гледаш" blink.gif спам, спам... ако искат ще го гледат бе, вие нямате право да им казвате! може да са мазохисти mrgreen[1].gif ся сериозно, нормално е като си почнал един сериал да искаш да видиш края и да продължаваш да го гледаш, колкото и да го разводняват, точно щото те гложди кво ще стане на края. аз например споделям от части мнението й и не виждам лошо да си го напише, нали затова е тук blink.gif както и да е, исках да кажа, просто да се спрат тия спорове, дали да го гледат или не, всеки си го гледа ако иска, никой не е каран насила.
Sway
Да бе, ама май си има тема 'Какво харесвате в този сериал' или нещо такова.. що не пишат там..

Както и да е, за мен серия 5х14 се определи като ПРЕКРАСНА в един-единствен миг, с един-единствен поглед...

За мен дотам приключва въпроса дали серията е била страхотна. ДА, страхотна беше!... Като изключим сцените с Пейтън, Куентин и Дан, които превъртях. ДА. Уникална серия.
Inagr
Sway, много точно казано. София се показа, както винаги прекрасна актриса. И разговора й с Лукас беше също много добре изигран. И понеже тук е тема за спойлери да кажа само, че прочетох, че в края на сезона ще дадат игрището край реката и как Пейтън е нарисувала на него една комета.
morfi

/offtopic
Че като толкова се дразните, защо направо не си прекръстите темата на "Възхвалителна ода за OTH". На вас някой пили ли ви на главите, че след всеки епизод има 15 зилиона мнения колко мега-хипер-супер-дупер-гига-мега смислен и як бил сериала. Не че нещо, но всеки има право да изрази мнение,а това, че мненията очевидно се припокриват е друг въпрос. Друг въпрос е също и че тези коментари май не са за тая тема.
nelito_91
Цитат(morfi @ Apr 24 2008, 11:48) *
Няма лошо да не ви харесва, но това все пак е тема за спойлери, а не да се оплаквате от това какво не ви харесва във филма.

Друг въпрос е също и че тези коментари май не са за тая тема.

Да представете си и аз написах, че не е това мястото за тези коментари. wacko.gif Съжалявам, че сте ме разбрали погрешно, но както и да е приключвам темата. Стига само сме спамили.

А за Брук наистина много ми хареса в целия епизод и момиченцето е много сладко happy.gif Само не ми харесва това, че е при нея само за известно време. Когато се наложи я върне ще и бъде много тежко sad.gif
DIDI1212BG
5х15 инфо малко
~ViLi_Chan~
O господи...ще има второ бебе..Как е възможно това? Защо?!?! Защо има бебета в тийн сериал....ЗАЩО???...Накъде върви пропагандата на сериалите...
vesko_oth_fen
Цитат(~ViLi_Chan~ @ Apr 24 2008, 20:23) *
O господи...ще има второ бебе..Как е възможно това? Защо?!?! Защо има бебета в тийн сериал....ЗАЩО???...Накъде върви пропагандата на сериалите...

лел осъзнай се това вече не е тийн сериал .. smile.gif както виждаш вече са по на 22-23 години !!!! smile.gif
ludoto_mimi
Гавин ще участва в 5x18! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
tedi27
Цитат(~ViLi_Chan~ @ Apr 24 2008, 21:23) *

Цитат(ludoto_mimi @ Apr 25 2008, 15:15) *

къде я намирате тази информация
fenkanabrooke
Да, наистина confused.gif? biggrin2.gif shocking.gif
brooke_scott

3.gif оооо супер! мн се кефя, липсваше ми той и I dont want to be. ся сиг ще пее нещо ново 3.gif
fenkanabrooke
Мерси Веско, нали може да ти викам така. Страшен си !!!
hristin4e

ооооооооо супееррр!!! biggrin2.gif
нямам търпение да го видя и чуяяя... happy.gif happy.gif

мерси за сцените с Хейли и Лукас, Деб и Дан smile.gifsmile.gif
`BruKas`
Лукас май е с нова прическа или на мен така ми се струва ?
djesito
Много са якиии.Брук е много сладка,както винаги biggrin2.gif .Мерси за снимките НАДЕ!!!
♥Didito♥
Цитат(`BruKas` @ Apr 27 2008, 16:05) *
Лукас май е с нова прическа или на мен така ми се струва ?

Дам Чад е с нова прическа като във 2-ри сезон smile.gif
Бтв тази сццена ще е супер тъжна, Брук връща Анджи sad.gif
brooke_scott
мс за снимчиците xD на мен Чад хич не ми харесва с тая коса, само че ми напомня за втори сезон и ми навява приятни емоции biggrin.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Apr 27 2008, 17:03) *
мс за снимчиците xD на мен Чад хич не ми харесва с тая коса, само че ми напомня за втори сезон и ми навява приятни емоции biggrin.gif

И аз за втори сезон се сетих веднага. Ама ще бъде кофти сцена.
fenkanabrooke
Това на летището от коя серия е? Да не е 18-та случайно confused.gif
Dead_man
яХу по това което прочетох за 17 еп. се очертава мн добра серия !! до гуша ми доиде от всички лубовни историики sick1.gif малко екшън де! worthy.gif 12.gif
BaRbInCeTo
http://friends007.blogg.se/1209325977_new_...rivercourt.html
http://img.photobucket.com/albums/v97/brun...08/CIMG2428.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/brun...08/CIMG2429.jpg
малко снимки от игрището където е писала Пейтън
Линдзи и Лукас са снимали сцена на летището според спойлери Michaela McManus е казала на феновете си (малко вероятно да има фенове), че 18-ти епизод е нейния последен Марк го е потвърдил
Катeто
Мерси за снимките,адски се радвам че Пейт ще рисува пак в този сезон rolleyes.gif А още повече се радвам че Линдзи ще се махне скоро и 3 епизода са и много,ама да се радва там(btw BaRbInCeTo тва с феновете беше добро 4.gif )
brooke_scott
хмм що пък да няма фенове, толкова по-уажсни актриси/актьори имат толкова мн фенове, че Михаела ли няма да има wacko.gif иначе от тия снимки дето е рисувала Пейтън нищо не се вижда, само "Peyton" 18.gif
ladysunshine
Цитат(BaRbInCeTo @ Apr 28 2008, 12:18) *
Линдзи и Лукас са снимали сцена на летището според спойлери Michaela McManus е казала на феновете си (малко вероятно да има фенове), че 18-ти епизод е нейния последен Марк го е потвърдил

Алилуя worthy.gif От кога чакам да я разкарат от сериала. Дано наистина в 18 да я видим за последно.
BaRbInCeTo
Цитат(ludoto_tedi @ Apr 28 2008, 14:29) *
"Hate Is Safer Than Love"
EMERGENCY SURGERY FOR BROOKE’S BABY — Lucas (Chad Michael Murray) is crushed by devastating news, while Brooke’s (Sophia Bush) baby undergoes emergency surgery. Haley (Bethany Joy Galeotti) wrestles with her decision to record a new album. Skills (Antwon Tanner) and Nathan (James Lafferty) employ a risky game plan to salvage the Raven’s season and Lucas stuns Peyton (Hilarie Burton) with a shocking truth. Lee Norris also stars. Stuart Gillard directed the episode written by Mark Schwahn (#3T6817).

Омразата е по-сигурна от любовта
спешна операция за бебето на Брук - Лукас е съкрушен от разочероващи новини,докато бебето на Брук претърпява спешна операция.Хейли се бори с решението си да запише албум.Скилс и Нейтън градят рискован план да запазят сезона на ravens Лукас зашеметява Пейтън със стресираща истина.Лий норис също участва.(др не е толкова важно няма да го превеждам)
Sway
Цитат(BaRbInCeTo @ Apr 28 2008, 12:18) *
http://friends007.blogg.se/1209325977_new_...rivercourt.html
http://img.photobucket.com/albums/v97/brun...08/CIMG2428.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/brun...08/CIMG2429.jpg
малко снимки от игрището където е писала Пейтън

Има достатъчно фенове.

Радвам се, че се маха от сериала -- сега вече няма да има кой да е виновен на Пейтън и Лукас... и на "феновете" им...
peytoninlove
Цитат(BaRbInCeTo @ Apr 28 2008, 16:03) *
Цитат(ludoto_tedi @ Apr 28 2008, 14:29) *
"Hate Is Safer Than Love"
EMERGENCY SURGERY FOR BROOKE’S BABY — Lucas (Chad Michael Murray) is crushed by devastating news, while Brooke’s (Sophia Bush) baby undergoes emergency surgery. Haley (Bethany Joy Galeotti) wrestles with her decision to record a new album. Skills (Antwon Tanner) and Nathan (James Lafferty) employ a risky game plan to salvage the Raven’s season and Lucas stuns Peyton (Hilarie Burton) with a shocking truth. Lee Norris also stars. Stuart Gillard directed the episode written by Mark Schwahn (#3T6817).

Омразата е по-сигурна от любовта
спешна операция за бебето на Брук - Лукас е съкрушен от разочероващи новини,докато бебето на Брук претърпява спешна операция.Хейли се бори с решението си да запише албум.Скилс и Нейтън градят рискован план да запазят сезона на ravens Лукас зашеметява Пейтън със стресираща истина.Лий норис също участва.(др не е толкова важно няма да го превеждам)

Някой има ли представа каква ще бъде тази стресираща за Пейтън и Люк истина?confused.gif
brooke_scott
Цитат(peytoninlove @ Apr 28 2008, 18:30) *
Някой има ли представа каква ще бъде тази стресираща за Пейтън и Люк истина?confused.gif

ако се разровиш из близките изминали страници, ще намериш инфо за един диалог, където той й казва, че я мрази, според мен това са имали предвид wink.gif
peytoninlove
Цитат(brooke_scott @ Apr 28 2008, 17:38) *
Цитат(peytoninlove @ Apr 28 2008, 18:30) *

ако се разровиш из близките изминали страници, ще намериш инфо за един диалог, където той й казва, че я мрази, според мен това са имали предвид wink.gif

Дано да не е това!!!Той луд ли е да и каже такова нещо?!
♥Didito♥
Цитат(peytoninlove @ Apr 28 2008, 20:00) *
Цитат(brooke_scott @ Apr 28 2008, 17:38) *

Дано да не е това!!!Той луд ли е да и каже такова нещо?!

Диалогът или по точно сцената е, че Лукас е пиян заради нещо, което е станало, споилери за 18-ти еп са, че някой ще го блъсне кола и ще умре. Най-вероятно това ще е Линдзи, Лукас се напива, Пейтън идва и го целува, той и казва " Пейтън мразя те! Ти съсипваш живота ми. Иска ми се никога да не се беше връщала"

Казват, че човек казва истината докато е пиян, дано 18.gif
[dEs]
[/quote]
Диалогът или по точно сцената е, че Лукас е пиян заради нещо, което е станало, споилери за 18-ти еп са, че някой ще го блъсне кола и ще умре. Най-вероятно това ще е Линдзи, Лукас се напива, Пейтън идва и го целува, той и казва " Пейтън мразя те! Ти съсипваш живота ми. Иска ми се никога да не се беше връщала"

Казват, че човек казва истината докато е пиян, дано 18.gif
[/quote]

Хаха. Вярно е. Тцтцт сезона ще свърши със сълзи... Лукас... Пейт... dry.gif Става им навик.
Малко кофти за Линдзи на мен ми беше симпатична. Нямаше толкова драма около тяхната връзка с Лукас.
Sway
Като изключиш Пейтън, кажи ми, около НЯКОЙ друг човек в целия сериал, ИМА ЛИ ДРАМА?!

Както и да е.
Кофти ми е малко за Линдзи, в смисъл - убиват я, очевидно няма да се върне повече актрисата. А ми беше симпатичен образа й. Но както и да е, не вярвам, че дори да каже 'мразя те' на Пейтън, Лукас ще се откаже да бъде с нея -- просто ми е на 900% ясно, че двамата ще бъдат заедно до края на този сезон -- и дано вече не ги разделят, а ДА НАСОЧАТ СЮЖЕТА КЪМ НЕЩО ПО-СМИСЛЕНО. Сериалът не се казва 'Невъзможната сапунена любов между Лукас Скот и Пейтън Сойър'...
Dead_man
Попринцип имаше ! Но за кратко между Нейт и Хейли ! shocking.gif Най много вече Люк да си тУри въже'то и Пейт да му ритне стола и тва да е mrgreen[1].gif blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.