Цитат(vasinka_{P} @ Apr 12 2008, 16:46)

До колкото разбрах Лукас казва на Пейтън, че я мрази защото му е провалила живота и че иска тя да си замине колкото се може по скоро. Моля ви се кажете че не съм разбрала правилно, защото тогава Лукас е пълен идиот.

Ми да , правилно си разбрала. А за последният извод, не мога да повярвам, че ти е трябвало толкова много време да го разбереш...

whatever
Всичко звучи интересно, само не и сцените с Пейтън и Лукас...звучи ми като вече някакво нееееееепооооооноооооооосиииииииииимоооооооооо разтягане, изсмукани от пръстите ситуации между тях...харееее бе, разбрахме че ще са заедно, ми съберете ги най-накрая... вече не предизвиквате симпатия и съчувствие, а най-чистосърдечно отвращение...
nadezhda_had
Apr 12 2008, 21:53
oth_fenkaaa
Apr 13 2008, 07:58
мерси мерси мерси мннн за клипчетооо

))))))))))))))
nelito_91
Apr 13 2008, 10:05
Някой може ли да ми каже накратко какво казват Нейтън и Хейли, защото почти нищо не можах да разбера
brooke_scott
Apr 13 2008, 23:30
Sneak Peek с Анди и Лукас от 13ти епизод
L/A
mimizz
Apr 14 2008, 00:26
Цитат(nelito_91 @ Apr 13 2008, 11:05)

Някой може ли да ми каже накратко какво казват Нейтън и Хейли, защото почти нищо не можах да разбера

В основни линии, психиатърката ги пита дали са били щастливи тя, когато е пеела, той когато е играл баскетбол. Те казват, че това са били най-щастливите им дни (извън връзката им), но и двамата споделят, че са си липсвали един на друг тогава. Психиатърката смята, че може би отново могат да се чувстват така...това малко бързо написано, гледах го само веднъж, но това е в общи линии. Вървят към сдобряване
secretk
Apr 14 2008, 17:21
Цитат(mimizz @ Apr 14 2008, 01:26)

Цитат(nelito_91 @ Apr 13 2008, 11:05)

В основни линии, психиатърката ги пита дали са били щастливи тя, когато е пеела, той когато е играл баскетбол. Те казват, че това са били най-щастливите им дни (извън връзката им), но и двамата споделят, че са си липсвали един на друг тогава. Психиатърката смята, че може би отново могат да се чувстват така...това малко бързо написано, гледах го само веднъж, но това е в общи линии. Вървят към сдобряване
Психиатъркaтa им кaзва още, че сa нa 22 и е нормaлно дa имaт собствени стрaсти и желaния и , че може би е добре дa си остaвят свободa , дa се занимaвaт със собствените си нещa. Също , когaто Нейтън кaзва, че Джейми и Хейли сa нaй-хубaвото нещо в животa му, Хейли кaзва нещо от родa нa "О дa, определено"(вчерa го гледaх и не си спомням точните думи) , след което се смее и кaзва, че Нейтън и Джейми пък сa нaй-хубaвото нещо в нейния живот.
vasinka_{P}
Apr 15 2008, 09:45
Промото за 14 епизод
This is Season 5 Season Finale
Episode 5×18 will partly center around Lucas and Peyton. Peyton reacts angry to Lucas’ comment in 5×17, and Brooke argues with Lucas. We find out Lucas and Lindsey’s secret phone conv in the last scenes of the season finale.
What Lindsey tells Lucas on the phone, causing his anger, is revealed towards the end of 5×18. credit: StopNStare007, FF
Четох някъде, че Лукас е в безсъзнание на края на 5.17 и когато се събужда говори на Пейтън яростно и с омраза. Имам чувството, че нещо лошо ще се случи на Линдзи и Лукас ще обвини за това Пейтън и много жестоко ще се скарат. И даже си мисля, че Линдзи ще умре, а ще е бременна от Лукас и причината за смъртта й ще е Пейтън.
nelito0o0
Apr 16 2008, 13:33
secretk
Apr 16 2008, 16:09
нов клип с Брук от следвaщия епизод
tedi27
Apr 16 2008, 16:29
Мерси за клипчето, много е яко, Брук е страхотна!
♥Didito♥
Apr 16 2008, 16:33
Толкова се радвам за Брук най-после и тя ще е щастлива

Просто ми писна Марк да се гаври с любимия ми персонаж това май ще е единственото хубаво нещо за Брук този сезон.
joni_bg
Apr 16 2008, 16:42
Цитат(Inagr @ Apr 16 2008, 14:22)

This is Season 5 Season Finale
Episode 5×18 will partly center around Lucas and Peyton. Peyton reacts angry to Lucas’ comment in 5×17, and Brooke argues with Lucas. We find out Lucas and Lindsey’s secret phone conv in the last scenes of the season finale.
What Lindsey tells Lucas on the phone, causing his anger, is revealed towards the end of 5×18. credit: StopNStare007, FF
Четох някъде, че Лукас е в безсъзнание на края на 5.17 и когато се събужда говори на Пейтън яростно и с омраза. Имам чувството, че нещо лошо ще се случи на Линдзи и Лукас ще обвини за това Пейтън и много жестоко ще се скарат. И даже си мисля, че Линдзи ще умре, а ще е бременна от Лукас и причината за смъртта й ще е Пейтън.
Е това ако стане не предвещавам нищо добро за Лукас. Предполагам ,че ще се изпокара със приятелите си по време на баскетболния мач където има проблеми Куинтън и където получава мистериозното обаждане от Линдзи, което го изнервя толкова много. После пък ако е така както пише по горе ще има разправия и със Брук и направо не знам какво да си мисля за Лукас във този момент.Но пък все се надявам, че накрая на сезонът (18серия) или пък на другия сезон 6 двамцата със Пейтън пак ще се съберат.
Според мен няма да я убият... но е възможно да направи аборт. По собствено желание. И да се махне. А Лукас да е ядосан на Линдзи и просто да си го ИЗКАРВА на Пейтън. Не зная... но ми писна вече, ДРАГИ СЦЕНАРИСТИ,
МОЛЯ СЪБЕРЕТЕ ВЕЧЕ ЛУКАС И ПЕЙТЪН И НАСОЧЕТЕ СЮЖЕТНАТА ЛИНИЯ КЪМ НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО И ПО-СМИСЛЕНО!!!
все едно пък някой ще ме чуе..
joni_bg
Apr 16 2008, 21:16
Цитат(Sway @ Apr 16 2008, 20:27)

Според мен няма да я убият... но е възможно да направи аборт. По собствено желание. И да се махне. А Лукас да е ядосан на Линдзи и просто да си го ИЗКАРВА на Пейтън. Не зная... но ми писна вече, ДРАГИ СЦЕНАРИСТИ,
МОЛЯ СЪБЕРЕТЕ ВЕЧЕ ЛУКАС И ПЕЙТЪН И НАСОЧЕТЕ СЮЖЕТНАТА ЛИНИЯ КЪМ НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО И ПО-СМИСЛЕНО!!!
все едно пък някой ще ме чуе..
Ами представяш ли си по телефона на полувремето по време на баскетболния мач да му е казала, че е или ще направи аборт ?
Нищо чудно това да го е сасипало горкия Лукас.И за това да са му такива реакциите.
vasinka_{P}
Apr 17 2008, 04:22
Ако стане така, че Линдзи е бременна и й се случи нещо, и после Лукас обвинява Пейтън, ще бъде най голямата боза. Започна сериала да заприличва на сапунка, дано не го провалят.
kalin4eto_
Apr 17 2008, 07:01
Според мен ще стане нещо с Линдзи. Дали ще катострофира или пък ще е болна от нещо... нз, но знам, че Лукас ще обвини Пейтън, защото Линдзи остави Лукас, заради Пейтън пред олтара. И за това Лукас ще си изкара всичко на Пейтън, но след това ще се сдобрят разбира се! Защото ще е много тъпо, ако се разделят завинаги... Все пак сериала почна с тяхната любов, с тяхната среща! Наистина ще е глупаво от страна на сценаристите, ако ги скарат и те не се сдобрят!!!!!!!!!! СТИГА С ТЕЗИ БОЗИ!!!!!!!!!!
М-дам.. Обаче аз знам как ще се съберат пак Лукас и Пейтън... знам точният начин по който ще стане!
Да, и аз го знам - ще умрат и ще се съберат в рая.
Вече ми писна тяхната история - толкова е безвкусна и направо пластмасова. Отдавна престанах да ги харесвам и ги възприемам като второстепенни герои.
♥Didito♥
Apr 17 2008, 13:42
Цитат(Inagr @ Apr 17 2008, 14:22)

Може ли без частта със събирането
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
сериозно ми писна от тея бози. Марк си е Пукас фен така че е ясно, че ще ги събере. Просто нека става по-бързо. Сега обаче и да ги събере пак ще е супер изкуствено, след всички обяснения на Лукас към Линдзи. Знам точно как ще стане, пак ще е нещо от сорта " It's you Peyton" и Лукас ще се осъзнава

За мен истинските връзки в ОТХ умряха със 3-ти сезон, така че за Пукас не ми пука. А забравих, остана една истинска връзка на Нейли.
Даа второстепенни, но запълват с тях почти цялото време. Де и другите да бяха такива второстепенни. Ама какво да се прави. Само ми е интересно, този път дали ще има "Обичам те Пейтън, обещавам" и как ще ги съберат.

Вече ми писна тяхната история - толкова е безвкусна и направо пластмасова. Отдавна престанах да ги харесвам и ги възприемам като второстепенни герои.
Мне.
Пейтън ще има
пак някаква трагедия в живота си и Лукас ще хукне да я
спасява и изведнъж - хоп! ще осъзнае колко я обича.
Частта за спасяването ще я има - помнете ми думата. He's always saving her (
even though I have no idea why the hell does she always need to be saved?!??)
P.S. Абе аз се чудя дали Лукас няма да разбере за случката в библиотеката, когато Пейтън с потрепващ от злоба гласец изпя на Линдзи, че 'her fiancee proposed to HER first with
the very same ring" -- ако аз бях на негово място и съм разбрала това... просто щях да я оскубя като кокошка оная...
brooke_scott
Apr 17 2008, 18:40
Цитат(Sway @ Apr 17 2008, 17:15)

P.S. Абе аз се чудя дали Лукас няма да разбере за случката в библиотеката, когато Пейтън с потрепващ от злоба гласец изпя на Линдзи, че 'her fiancee proposed to HER first with the very same ring" -- ако аз бях на негово място и съм разбрала това... просто щях да я оскубя като кокошка оная...
абе Лукас отдавна съм го отписала, дори тва не може да свърши като мъж
нз защо, обаче Марк като е такъв фен на Пукас постоянно прави така че Лукас се обяснява обяснява на някоя др колко я обича и после по възможно най-изкуствения начин се връща при Пейтън

? ей тва никога не ми е било ясно. ако любовта им беше толкова силна и т.н. то той нямаше постоянно да се обяснява на други, а не на Пейтън и да има неща от рода на как първия път като каза, че Брук иска да е до него и хоп след няколко епизода, опа абе аз съм искал Пейтън?

просто Марк го отписвам като сценарист, нещо не му се получават нещата

и вече наистина ми писна от цялата драма около тия двамата, айде да правят квот ще праят, да се събират или квото там има, само да сменят малко историята, че вече колко време се влачат с едно и също...
nadezhda_had
Apr 17 2008, 18:43
BaRbInCeTo
Apr 17 2008, 18:44

Мне.
Пейтън ще има
пак някаква трагедия в живота си и Лукас ще хукне да я
спасява и изведнъж - хоп! ще осъзнае колко я обича.
Частта за спасяването ще я има - помнете ми думата. He's always saving her (
even though I have no idea why the hell does she always need to be saved?!??)
P.S. Абе аз се чудя дали Лукас няма да разбере за случката в библиотеката, когато Пейтън с потрепващ от злоба гласец изпя на Линдзи, че 'her fiancee proposed to HER first with
the very same ring" -- ако аз бях на негово място и съм разбрала това... просто щях да я оскубя като кокошка оная...
ааа ми тя Пейтън кво е виновна,че Лукас е пръдльо и даже не е купил др пръстен аз даже са изкефих като и го каза се някога Линдзи трябваше да разбере кав "мъж" е Лукас всъщност......женчо
tedi27
Apr 17 2008, 18:54
Цитат(nadezhda_had @ Apr 17 2008, 19:43)

Клипчето разбива отвсякъдееееееееееееееееееееееее!обаче казват този вторник, а пък пише понеделник, последно вторник ли ще е при нас или сряда?
vesko_oth_fen
Apr 17 2008, 19:35
Цитат(tedi27 @ Apr 17 2008, 18:54)

Цитат(nadezhda_had @ Apr 17 2008, 19:43)

Клипчето разбива отвсякъдееееееееееееееееееееееее!обаче казват този вторник, а пък пише понеделник, последно вторник ли ще е при нас или сряда?
и аз тва се чуда
One Tree Hill 5.14 Preview Scene: Brooke/Millicent
ladysunshine
Apr 17 2008, 20:49
Цитат(Sway @ Apr 17 2008, 16:15)

P.S. Абе аз се чудя дали Лукас няма да разбере за случката в библиотеката, когато Пейтън с потрепващ от злоба гласец изпя на Линдзи, че 'her fiancee proposed to HER first with the very same ring" -- ако аз бях на негово място и съм разбрала това... просто щях да я оскубя като кокошка оная...
Моля??? Ооо ама естествено, че отново Пейтън е виновна, затова 4е Лукас не е купил втори пръстен. И естествено пак Пейтън е виновна, че Лукас пазеше точно този пръстен и като го даваха да поглежда пръстена си спомняше за Пейтън. Ся сигурно ще кажеш и че е виновна и затова че когато Линдзи се разрева и тръгна да си ходи Лукас като няма кво да прави реши да и предлага брак. Неее предложението въобще не бжеше изпросено не не не...
Еми тя Брук беше виновна, че е спала с Нейт в 4-ти сезон и не се е извинила по рано. Друга тема. Ама нали уж пръстена бил на Кийткогато предложи на Карън. Поне така казаха де.
hristin4e
Apr 17 2008, 21:08

Да, Пейтън си се държеше гадно, но само заради едно нещо - онзи който й се беше обяснявал в любов като луд, я беше забравил... и заменил с жалко подобие на нея...
И да, защо Марк да не се измисли нещо нереално попринцип..., с което да се съберат Лукас и Пейтън, защо не??? Не може ли да видим нещо, което е малко вероятно да почувстваме... да повярваме в силната любов, издържаща на всички изпитания точно като любовта на Лукас и Пейтън. Защото мисля, че това е тази любов. И го чувствам от както гледам филма... Трябва да ги видя отново заедно, не само аз, но и всички други които имат нужда от тази вяра.
Цитат(ladysunshine @ Apr 17 2008, 21:49)

Цитат(Sway @ Apr 17 2008, 16:15)

Моля??? Ооо ама естествено, че
отново Пейтън е виновна, затова 4е Лукас не е купил втори пръстен. И естествено пак Пейтън е виновна, че Лукас пазеше точно този пръстен и като го даваха да поглежда пръстена си спомняше за Пейтън. Ся сигурно ще кажеш и че е виновна и затова че когато Линдзи се разрева и тръгна да си ходи Лукас като няма кво да прави реши да и предлага брак. Неее предложението въобще не бжеше изпросено не не не...

Твърденията ти горе са си твои.
Аз не съм казала че е виновна за всички тези неща.
За мен тя е виновна обаче, че не сдържа злобата си към Линдзи и й каза, че пръстенът е бил първо предложен на нея...
За мен това е безсмислена, дребнава ЗЛОБА и нищо друго.
Безсмислена.
Линдзи е жертвата за мен в случая.
susito
Apr 17 2008, 22:20
аз съм си защитник на Пейтън и винаги ще съм,ама тука мисля да не влизам в спора =) такааа...много силно впечетление ми направи промото...доста ми е интересно кво ше стане с Нейт :? Ще получи някакъв втори шанс о.О хммм...иначе тва май е първото промо без Лейтън/Линдзи в него :?
brooke_scott
Apr 17 2008, 22:26
Цитат(susito @ Apr 17 2008, 23:20)

иначе тва май е първото промо без Лейтън/Линдзи в него :?
което е пприятна почивка
brooke'n'lucas
Apr 17 2008, 22:43
brooke_scott
Apr 17 2008, 22:48
Цитат(brooke @ Apr 17 2008, 23:43)

ако е истина ще е супер
но за съжаление на мен ми звучи мн приятелски тая сцена, ама нз все пак...
ViruZzZ
Apr 17 2008, 22:50
Цитат(brooke @ Apr 17 2008, 23:43)

fake :? Трудно ми е да повярвам, че ше има Брукас :?
secretk
Apr 17 2008, 22:57
Само дето товa е зачертaно, тъй че не съм сигурнa, че ще го имa в епизодa. Дa не говорим, че не ми се връзва с другия спойлер, в който Брук и Лукaс се кaрaт, зарaди товa, което е кaзал нa Пейтън.
brooke'n'lucas
Apr 17 2008, 23:26
Цитат
но за съжаление на мен ми звучи мн приятелски тая сцена, ама нз все пак...
Е, тя си е приятелска сцената, обаче е
страхотна.
Цитат
Само дето товa е зачертaно, тъй че не съм сигурнa, че ще го имa в епизодa.
Тези sides са за прослушване, щото нали трябва да намерят кой да играе Стив, Бил, Рик и там другите. Задрасканите части са сцените, за които не им трябват нови актьори.
Цитат
Брук и Лукaс се кaрaт, зарaди товa, което е кaзал нa Пейтън
??
secretk
Apr 17 2008, 23:30
Цитат(brooke @ Apr 18 2008, 00:26)

Цитат
Брук и Лукaс се кaрaт, зарaди товa, което е кaзал нa Пейтън
??
М дa, понеже нaли кaзва в предишния епизод нa Пейтън, че я мрaзи и т.н. :
Episode 5x18 will partly center around Lucas and Peyton. Peyton reacts angry to Lucas' comment in 5x17, and Brooke argues with Lucas. We find out Lucas and Lindsey's secret phone conversation in the last scenes of the season finale.Беше постн
aто по-нaгоре мисля.
Ето малко инфо за 16 епизод мисля, че не е пускано:
One Tree Hill - Episode 5.16 - Cryin' Won't Help You Now
Lucas investigates Dan's heart condition; Haley struggles with letting Dan into Jamie's life; Peyton tries to ease her guilt over Lucas' breakup; Mouth gets a chance to be a sports anchor.
Името нa епизоде е Плaченето нямa дa ти помогне сегa(или нещо тaковa). Лукaс изследвa състоянието нa сърцето нa Дaн, явно сърцето ще е причинaтa за товa че умирa. Хейли не искa дa допусне Дaн в животa нa Джейми, Пейтън се опитвa дa притъпи чувството си за винa за раздялата нa Лукaс, Мaут получaвa шaнс дa стaне спортен коментaтор.
girl_from_hell
Apr 18 2008, 08:01
ако питате мене вече няма какво да събират лукас и пейтан то след всичките думи на лукас за лидзи за какво събиране говорим или да го направи наистина като предните сезони по най тъпич начин, нз бяха сладки ама някога
fenkanabrooke
Apr 18 2008, 13:17
Според мен колкото и да харесвам Брукас, тези "любовни думи", които си разменят са по скоро на друго ниво.Мисля, че любовта им е силна, но са просто приятели!
Това между Брук и Лукас много ми напомни за историята, когато Люк беше зарязан от Брук, a Пейтън му каза, докато бяха в нейната стая: "I love you, Lucas". А, той отговори: "I love you, too". Като имаше впредвид, че я обича, като приятел, а тя че е влюбена в него.
тогава тя каза: "No, I'm in love with you."
joni_bg
Apr 18 2008, 15:03
Абе да ви кажа малко ме съмнява да се съберат Лукас и Брук,но нищо не се знае.Нали ще има още един сезон. А пък във края на този предполагам , че трябва да се разбере дали нещо ще излезе между Лю и Пейтън. Малко ме съмнява,но искренно се надявам да се оправят нещата между тях двамцата. Стига със тази мъка между тях.
Mr. Winchester
Apr 19 2008, 09:27
Цитат(nelito0o0 @ Apr 16 2008, 13:33)

haha, тва пък от къде го измисли ако напраат Пейтън убиец ... то тогава Лукас ще я зареже веднага
не вярвамм
girl_from_hell
Apr 19 2008, 13:56
ей наистина може да убият пейтан така става дързост баба ми го разказва от време на време хахахах
vasinka_{P}
Apr 19 2008, 14:16
Да ще убият Пейтън, Лукас ще се окаже брат на Брук, а пък Линдзи незаконна дъщеря на Деб

Съвсем ще стане Дързост и красота, поне ще се увеличи аудиторията на сериала, ще го гледат и бабите ни.
secretk
Apr 19 2008, 14:23
Цитат(vasinka_{P} @ Apr 19 2008, 15:16)

Да ще убият Пейтън, Лукас ще се окаже брат на Брук, а пък Линдзи незаконна дъщеря на Деб

Съвсем ще стане Дързост и красота, поне ще се увеличи аудиторията на сериала, ще го гледат и бабите ни.
А те бaбите сегa не могaт, не рaботят с компютър, но след около 5-10 години кaто го пуснaт по бългaрските телевизии, ще го хaресaт, дaже ще е конкуренция нa Дързост и крaсотa.
Сегa сериозно, дa ви кaжa, повече ще ми хaресa , Лукaс дa е с другa нa финaлa нa филмa, тaкa ще е по-неочaквaно, aз не обичaм филми, където всичко ми е ясно. Връзкaтa нa Брук и Лукaс никогa не ми е хaресвaлa, в смисъл нищо не ми трепвaше кaто ги гледaх, същото вaжи и за Лукaс и Пейтън, прекaлено изкуствено е aко ги съберaт, за товa обективно нaй-добре е дa е с другa, или всъщност по-добре дa е сaм

, понеже той не заслужaвa дa е с никоя.
ludoto_mimi
Apr 19 2008, 15:06
Цитат(vasinka_{P} @ Apr 19 2008, 15:16)

Че бабите и сега си го гледат по Канал 1. Моята вече изгледа първи и втори сезон, чака още.
Иначе, ако ще умира някой, да е Лукас. Не знам... Мисля, че е време Марк да престане да гледа колумбийските теленовели и да приключи тоя сериал веднъж завинаги. Това трябваше да го направи още с края на 3 сезон, но както и да е.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.