Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
Цитат(vesko_oth_fen @ Mar 26 2008, 22:56) *
тука в тоя форум само критики критики ... ами някои ако не знае.. или просто иска да попита .. ? уж форума бил да обсъждаме филма ... като пита някой може да не знае като му отг не ели по добре :| :| :| ....

то е да се пита, обаче трябва и да се прочете отговора wink.gif щото най-редовно се задават едни и същи въпроси, на които е отгоаряно милион пъти wacko.gif просто тряя да се поразгледа малко дадената тема за това което ви интересува и да се провери дали вече не е отговорено на питането ви wink.gif може да спести много излишни коментари като тези, които сега обсъждаме и пишем
Jordan
именно!
някой хора влизате в една тема, питате и излизате. темите са за това, за да се четат. секцията за новини за 6ти сезон да не е направена за красота я? в случаите като този, в които нещо се пита за милионен път, а то вече е били дискутирано по всевъзможни начин, не е било отговаряно и няма да бъде. всичко по лесния начин,а? ми няма как да стане...
критики е имало, има и ще има, защото тъпизми е имало, има и ще продължава да има.
можеш да не отговаряш.
tedi27
така..сега ще ви разясня всичко, аз съм фен от скоро..от скоро скоро от горе долу 5-6 месеца и не ми се случвало да има почивка, защото съм ги гледала по 5-6 серии на ден (било то сега за стачката или аз преди време разбрах , че е имало коледна почивка след 3х09 епизод ) и се замислих, че тези фенове, ако мога да ги нарека "стари" , които гледат отдавна сериала може да ми кажат по принцип при почивки горе долу скоро преди да излезе епизода ли пускат промото. Иначе много добре знам , че излиза на 14 април следващата серия.
Jordan
ами задавай въпроса правилно тогава. не сме те разбрали.
значи щом сега снимат епизодите значи няма как да пуснат промо за тях още сега. при предни почивки по празници и тн има промота и по-рано, но тогава има снимани епизоди.
Arinna
Спойлер за 5/16:

Брук, Устата и Анджи са в студио. Брук и Анджи са на първата изява на Устата. Устата прави издънка. Брук се опитва да го защити, но бебето се разплаква и тя излиза.
brooke_scott
Цитат(Arinna @ Mar 27 2008, 23:26) *
Спойлер за 5/16:

Брук, Устата и Анджи са в студио. Брук и Анджи са на първата изява на Устата. Устата прави издънка. Брук се опитва да го защити, но бебето се разплаква и тя излиза.

абе тва тъпо бебе ся и Маут ще прецака wacko.gif
[dEs]
То не е виновно. Ама така и така Маут не ми е симпатичен и съм пристрасна.
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Mar 28 2008, 13:07) *
То не е виновно. Ама така и така Маут не ми е симпатичен и съм пристрасна.

абе и на мен Маут не ме кефи, обаче бебето ме дразни повече mrgreen[1].gif
Arinna
Много интересно - в момента са блокирани всички спойлер блогове и форуми shocking.gif
vesko_oth_fen
the scene photos from One Tree Hill Episode 5.13.

http://bp1.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/R9pCOV...tagged07pt9.jpg
http://bp2.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/R9pCOl...tagged06xh8.jpg
http://bp1.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/R9pCIV...tagged08ze7.jpg

513: April 15th
514: April 22nd
515: April 29th
516: May 6th
517: May 13th
518: May 20th (SEASON FINALE)

ето малко инф. smile.gif
Jordan
благодарим за вече пусканото инфо. ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПУСНЕШ НЕЩО! за кой път трябва да ви го кажа, на вас- новите потребители. Форума се Ч-Е-Т-Е, особено преди да пускаш някакви новини!
vesko_oth_fen
Цитат(Jordan @ Mar 30 2008, 02:50) *
благодарим за вече пусканото инфо. ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПУСНЕШ НЕЩО! за кой път трябва да ви го кажа, на вас- новите потребители. Форума се Ч-Е-Т-Е, особено преди да пускаш някакви новини!

0002[1].gif 0002[1].gif 0002[1].gif
Jordan
rolleyes.gif йеее, доживях някой да ми каже, че ме мрази и то директно!Браво!
Само дето не аз съм виновен, че си такъв мързел, нали?
Слушай какво ти говорят тея дето разбират малко повече от тебе и не си мисли, че като казваме нещо го казваме с омраза или нещо подобно.
няма нужда да отговаряш.
Inagr
С риск да бъда линчувана, ще питам:
Има някакви спойлери, че Дан се е завърнал, защото ще умира (все едно е неизлечимо болен). Някой да е дочул нещо такова.
Arinna
Цитат(Inagr @ Mar 31 2008, 11:56) *
Има някакви спойлери, че Дан се е завърнал, защото ще умира (все едно е неизлечимо болен). Някой да е дочул нещо такова.

Да, има такива спойлери. Той казва на Нейтън, че за това се е завърнал. Но все пак дали може да се вярва на Дан? unsure.gif
BaRbInCeTo
Цитат(Arinna @ Mar 31 2008, 16:42) *
Цитат(Inagr @ Mar 31 2008, 11:56) *

Да, има такива спойлери. Той казва на Нейтън, че за това се е завърнал. Но все пак дали може да се вярва на Дан? unsure.gif

и аз това се питам според мен го прави умишлено ,но надали някой ще си промени отношението към него заради това най -вече Лукас и Карън

"Lucas and Peyton will reunite if there is a season six or more episodes for season five." - Лукас и Пейтън ще се съберат ако има 6-ти сезон или повече серии от 5-ти сезон
за феновете на Лейтън и моля не ме изяждайте ако са пускани въпреки, че чета темите редовно и мисля че не са. ohmy.gif

5.14
http://img146.imageshack.us/my.php?image=514sethk9.jpg
http://img443.imageshack.us/my.php?image=fvv7tsle7.jpg
http://img402.imageshack.us/my.php?image=514set2mu2.jpg
http://img111.imageshack.us/my.php?image=16079ewst7.jpg
http://img223.imageshack.us/my.php?image=33yi9z7gk0.jpg

5.13
“Echoes, Silence, Patience & Grace”
SECRETS ARE REVEALED — Lucas (Chad Michael Murray) picks up the pieces after being left at the altar by Lindsey (guest star Michaela McManus, “The Beautiful Lie”), while Nathan (James Lafferty) and Haley (Bethany Joy Galeotti) deal with the repercussions of Jamie’s (Jackson Brundage) abduction. Brooke (Sophia Bush) is haunted by her past as she considers adopting, while Peyton (Hilarie Burton) gets a visit from an old friend. Greg Prange directed the episode written by Mark Schwahn.

Лукас се стяга след като е бил оставен пред олтара от Линдзи докато Нейтън и Хейли се разправят с последствията от отвличането на Джейми. Брук е преследвана от миналото си след като решава да осинови, докато пейтън има посещение от стар приятел .
vasinka_{P}
Някои са пускани, други не са. Все пак мерси за снимките, друг път преглеждай по внимателно темта smile.gif
The_Man_Of_Steel
барбинцето, мерси за снимките

ps .. дано да има по-силни епизод тоя сезон след разочарованието наречено 100тен епизод smile.gifнаистина ще се ядосам и ще зарежа сериала ако продЪлжават така
hristin4e
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Apr 1 2008, 20:45) *
ps .. дано да има по-силни епизод тоя сезон след разочарованието наречено 100тен епизод smile.gifнаистина ще се ядосам и ще зарежа сериала ако продЪлжават така

как не ти омръзна да го казваш във всеки твой пост smile.gif
ай на бас, че няма да спреш да го гледаш, защото винаги ще те мъчи какаво се случва 10.gif
п.с. и не ми взимай поста много на сериозно - не се заяждам smile.gif

благодаря за всички спойлери, между другото това за болестта на Дан е доста странно, ще видим дали ще се окаже истина.
А новото промо е върха happy.gif
BaRbInCeTo
четох спойлери че Дан има някакво предсмъртно желание към Нейтън много ми е интересно какво ще е то ? dry.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(hristin4e @ Apr 1 2008, 21:14) *
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Apr 1 2008, 20:45) *

как не ти омръзна да го казваш във всеки твой пост smile.gif
ай на бас, че няма да спреш да го гледаш, защото винаги ще те мъчи какаво се случва 10.gif
п.с. и не ми взимай поста много на сериозно - не се заяждам smile.gif

mrgreen[1].gif НеБъДиТоЛковаСигуРнА~~ biggrin2.gif
Nasi
Цитат(BaRbInCeTo @ Apr 1 2008, 23:20) *
четох спойлери че Дан има някакво предсмъртно желание към Нейтън много ми е интересно какво ще е то ? dry.gif

Нейтън да заиграе баскетбол отново и да влезне в НБА.

Ето и малко информация за 17 епизод:

Сцени 30-36 - в Баскетболния салон на три Хил. Рейвънс срещу отбора на "Bear Creek Warriors". Рейвънс вкарват кош, Куентин хваща топката в неговата ... ръка. Треньорат на другият отбор дзразни Лукас за това, че е разрешил на Куентин да играе само с една ръка. Лукас го игнорира и казва на Куентин да продължава. Докато Куентин играе Маут го снима с камера от пейките. Куентин подава и Рейвънс вкарат от зоната за трите точки. Играта продължава, и двата отбора си разменят точки. Лукас прави смяна на играчите в отбора, и подвиква на другият треньор, че това ще бъд най-лошият му кошмар. Рейвънс вкарват още веднъж от зоната на трите точки, а през това време Нейтън, Джейми и Скилс ги поздравяват.

Сцени 40-41 в кабинета на Лукас: Лукас преглежда статистиката от мача по време на почивката. Неговият телефон звъни и това е Линдзи. Лукас й казва, че всички са щяли да се радват да я видят на мача, тя започва да говори и Лукас изглежда претеснен. Лукас продължава да говори по телефона, но камерата се е преместила извън офиса му и ние не можем да чуем какво казва той.

Сцена 42 - в басктболния салон. Лукас е още по-ядосан отколкото в началото на мача. Започва да крещи на Куентин, който не може да направи това, което ме у казано. Лукас иска прекъсване.

Сцена 43: Лукас започва да говори за това как нищо вживота не е лесно. И че те ще спечелят мача. За да вдъхнови отбора си Лукас извиква "Bear Creek Sucks!". Скилс поглежда към Нейтън - и двамата са узадачени от поведението на Лукас.

Сцена 44: Прекъсване за другият отбор. Треньорът им започва да им дава съвети и подсказва, че ключовият играч на Рейвънс играе само с една ръка, съветва ги да го фаулират, по този начин той няма да може да бие пряк свободните удари и в края и двете му ръце ще са контузени. Мачът започва, а Куентин е незабавно фаулиран. Лукас за почва да спори за вида на нарушението с рефера, Куентин е на линията за изпълнението на пряк свободни удари. Скилс и Нейтън се досещат какво се опитва да постигне другият отбор, т.нар. "Hack-A-Shaq". Когато Куентин започва да стреля другият треньор казва на един от играчите си да продължават да го фаулират, докато не контузи и другата си ръка. Играта отново продължава и Роби - играча от другия тим фаулирва Куентин отново, но рефера не признава нарушението, Куентин видимо изпитва болка. Нейтън иСкилс отиват да му помогнат, а Лукас раздава гневни погледи на съдийте и започва да се обяснява с главния съдия, който игнорира Лукас. Това предизвиква Лукас, който хвърля топката в земята. Съдята отсъжда техническо нарушение за Рейвънс. Скилс и Нейтън се опитват да окротят Лукас, но не успяват, и той отива при рефера отново. Започва скандал, Роби от другият тим, казва на съдията да изгони Лукас. В този момент Лукас хваща Роби за фланелката му, реферат свири и двата отбора се събират в средата и започват да се бият. Нейтън казва на Джейми да иде до Маут, след това Скилс и Нейтън се опитват да изведат Лукас и Куентин от мелето. Маут за писва с камерата си, двамата с Джейми гледат шокирано масовият бой.
brooke_scott
уоу! тва ще е баси якия мач biggrin.gif какво ли е казала Линдзи на Лукас, че толкова го е ядосала huh.gif
BaRbInCeTo
Цитат(brooke_scott @ Apr 2 2008, 14:57) *
уоу! тва ще е баси якия мач biggrin.gif какво ли е казала Линдзи на Лукас, че толкова го е ядосала huh.gif

най-вероятно, че се е влюбила в Пейтън.... 16.gif 18.gif
Arinna
blink.gif Е това е яко! 5.gif 18.gif
vasinka_{P}
Лол, ще е многоооо динамичен и интересен епизод, най сетне ще видим малко баскетбол. И на мен ми е много интересно какво толкова му е казала Линдзи, за да се ядоса толкова, той по принцип е спокоен. blink.gif
Zorfitoo0
17 епизод ще бъде много интересен, поне според мен. И то ще бъде интересен, защото най-накрая ще видим баскетболен мач. worthy.gif Отдавна не сме гледали и ще е много яко. А като прибавим и тва "меле" на игрището ще е още по суперско.
Чакам го с голямо нетърпение! rolleyes.gif

П.С.-И на мен ми е много интересно какво казва Линдзи на Люк. dry.gif Особено да го ядоса толкова много....незнам ама епизодчето ще е супер яко! 4.gif
brooke_scott
Цитат(Zorfitoo0 @ Apr 4 2008, 11:00) *
А като прибавим и тва "меле" на игрището ще е още по суперско.

ся като се замисля ми напомня за 3ти сезон като се сбиха Лукас и Нейт и Брук и Рейчъл и после отбора и мажоретките на две мелета 18.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Apr 4 2008, 12:08) *
Цитат(Zorfitoo0 @ Apr 4 2008, 11:00) *
А като прибавим и тва "меле" на игрището ще е още по суперско.

ся като се замисля ми напомня за 3ти сезон като се сбиха Лукас и Нейт и Брук и Рейчъл и после отбора и мажоретките на две мелета 18.gif

Този сезон имаме, доста напомня ния от предишните... dry.gif Ще ми е интересно да гледам Лукас вбесен 18.gif 18.gif 18.gif
Zorfitoo0
Като се замисля desitoo_91 е права. Наистина този сезон много напомня за предишните. И ми е страшно интересен момента с боя Лукас срещу Дан. 18.gif ПРЕДСТАВЕТЕ СИ-Само някви да се трепят и другите да казват: "Люк удари там, удари го, давай, давай, хайде, смачкай го". И да наддават кой ще спечели. Хаха едвали ще стане така, но е много смешно. 18.gif icon_peace.gif
secretk
не е нaпълно сигурно, но имa вероятност Чaд дa се прояви кaто сценaрист и дa подготви еднa серия от 6 сезон :

Цитат
Here's a little something that I don't think I have told anyone. When I was in Wilmington for 5.14 I had talked to some girls that were watching... well when they talked to Chad he was working on a script for season 6. Apparently he has been given the chance and go ahead from the writers to work on his own episode. Should be interesting to see if Chad has any skills in the writing department of "OTH". Anyways I just found that interesting.
освен товa вече е почти 100% сигурно, че Дaниел Хaрис(Рейчъл) ще продължи във филмa след един месец, по нейни думи в крaя нa aприл, мaй, преди товa ще снимa други филми, които може дa сa интересни, но ще видим.

Цитат

am currently working on .. I am currently shooting a comedy called Fired Up. Its a cheerleading movie,with lots of laughs. Also I will be shooting a movie in New Orleans in June that centers around the celebration of Mardi Gras, appropriately titled Mardi Gras. On April 25th, Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay will be released, it's a real hoot! I will also be returning to One Tree Hill next month.

източник

brooke_scott
оле боже, кой я е взел тая за истински филм бе 18.gif тряя да са мн заблудени хората 18.gif 18.gif 18.gif
Катeто
Хубаво е,че играе и в други филми,обаче тва с продължението да играе пак в ОТХ нещо не ми допада unsure.gif Не че не я харесвам,просто искам да има повече действия с петимата главни biggrin2.gif Иначе тва за Чад нз дали да се радвам-Марк все по често играе във филма Чад зад камера,накъде отива тоя филм? shocking.gif

secretk
Е то нaй-мaлкото трябвa дa имa рaзвитие относно пaрите, които открaднa, тaкa сюжетнaтa линия е незавършенa. Чaд не знaм дaли го бивa кaто сценaрист, може пък дa имa тaлaнт за писaне smile.gif
pipitooo
5/16

Scene 22: Mouth is on camera and having trouble. He’s looking at the wrong camera and says North Carolina Blue Devils instead of Tarheel. The Assistant Director is frustrated and trying to tell him what to do. He fumbles with his papers and spills his water. They say their clear and the crew is stunned at Mouth.

Scene 23 is marked out but it is Brooke and Millicent at home and realize how bad Mouth did. Brooke suggests taking Millicent to the station to be with Mouth.

Scene 24: Lucas’ Office. Skills, Lucas, Nathan and Jamie are in the office. The mood is quiet and somber.

Scene 27: Dan asks Nathan not to deny him his dying wish. Nathan is conflicted about what Dan has said.

Scene 28: The Assistant Director goes up to Mouth and tells him Sports is next. Mouth is still shocked. Millicent comes up and says he’ll be fine. She whispers and says he’s her underdog and he’ll be fine. He gets back in front of the camera and successfully gives news about the Bobcats.

Scene 35: Quentin says that Nathan saw something in him before he saw anything in himself. Now maybe Quentin can return the gesture. How about they practice together for a couple of hours every day? Nathan smiles, but tells Quentin not to call it a comeback. Quentin smiles back, and replies “Whatever you say, baller.”

Scene 36: In the dark station, the Assistant Director tells Mouth it was quite a comeback, they didn’t think he would make it. He leaves Mouth and Millicent alone and Mouth breathes a sigh of relief.

Side for female_executive.pdf (50 KB)

Scene 29: Brooke walks into a conference room with Angie and is disheveled and is late. A female executive asks if she’s prepared and if they should reschedule. Brooke says No I’m good and Angie starts to cry. Brooke holds up her finger and says Can you give me just a second? Brooke then walks out with Angie.

ludoto_tedi
"What Do You Go Home To"

LUCAS AND PEYTON FINALLY DISCUSS THE WEDDING — Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) discuss Lucas' aborted wedding, while Brooke (Sophia Bush) gets a phone call that could change her life, and Millicent (guest star Lisa Goldstein) and Mouth (Lee Norris) take a new step in their relationship. Haley (Bethany Joy Galeotti) takes the first tentative steps towards a new career, and Nathan (James Lafferty) contemplates what it would take to get his game back. Antwon Tanner also stars. Liz Friedlander directed the episode written by Mark Schwahn.
Zorfitoo0
Някой може ли да преведе това, което ludoto_tedi и pipitoo са написали в предните постове? worthy.gif worthy.gif Аз не съм много добре с английския и не мога да го преведа изцяло, а мн искам да знам какво става в 16 епизод. smile.gif

"What Do You Go Home To"

LUCAS AND PEYTON FINALLY DISCUSS THE WEDDING — Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) discuss Lucas' aborted wedding, while Brooke (Sophia Bush) gets a phone call that could change her life, and Millicent (guest star Lisa Goldstein) and Mouth (Lee Norris) take a new step in their relationship. Haley (Bethany Joy Galeotti) takes the first tentative steps towards a new career, and Nathan (James Lafferty) contemplates what it would take to get his game back. Antwon Tanner also stars. Liz Friedlander directed the episode written by Mark Schwahn.

5/16

Scene 22: Mouth is on camera and having trouble. He’s looking at the wrong camera and says North Carolina Blue Devils instead of Tarheel. The Assistant Director is frustrated and trying to tell him what to do. He fumbles with his papers and spills his water. They say their clear and the crew is stunned at Mouth.

Scene 23 is marked out but it is Brooke and Millicent at home and realize how bad Mouth did. Brooke suggests taking Millicent to the station to be with Mouth.

Scene 24: Lucas’ Office. Skills, Lucas, Nathan and Jamie are in the office. The mood is quiet and somber.

Scene 27: Dan asks Nathan not to deny him his dying wish. Nathan is conflicted about what Dan has said.

Scene 28: The Assistant Director goes up to Mouth and tells him Sports is next. Mouth is still shocked. Millicent comes up and says he’ll be fine. She whispers and says he’s her underdog and he’ll be fine. He gets back in front of the camera and successfully gives news about the Bobcats.

Scene 35: Quentin says that Nathan saw something in him before he saw anything in himself. Now maybe Quentin can return the gesture. How about they practice together for a couple of hours every day? Nathan smiles, but tells Quentin not to call it a comeback. Quentin smiles back, and replies “Whatever you say, baller.”

Scene 36: In the dark station, the Assistant Director tells Mouth it was quite a comeback, they didn’t think he would make it. He leaves Mouth and Millicent alone and Mouth breathes a sigh of relief.

Side for female_executive.pdf (50 KB)

Scene 29: Brooke walks into a conference room with Angie and is disheveled and is late. A female executive asks if she’s prepared and if they should reschedule. Brooke says No I’m good and Angie starts to cry. Brooke holds up her finger and says Can you give me just a second? Brooke then walks out with Angie.

BaRbInCeTo
"What Do You Go Home To"

ЛУКАС И ПЕЙТЪН НАЙ-НАКРАЯ ОБСЪЖДАТ СВАТБАТА-ЛУКАС И ПЕЙТЪН ОБСЪЖДАТ ПРЕКРАТЕНАТА СВАТБА НА ЛУКАС, ДОКАТО БРУК ПРИЕМА ОБАЖДАНЕ КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА Й, И МИЛИСЪН И МАУТ ПРЕДПРИЕМАТ НОВА СТЪПКА В ВРЪЗКАТА СИ, ХЕЙЛИ ПРАВИ ПЪРВИ ПРОБНИ СТЪПКИ КЪМ НОВА КАРИЕРА,А НЕЙТЪН ОБМИСЛЯ КАКВО МУ БИ КОСТВАЛО ДА СИ ВЪРНЕ ИГРАТА ОБРАТНО. АНТОАН ТАНЕР СЪЩО УЧАСТВА. (ДР. НЯМА ДА ГО ПРЕВЕДА НЕ Е ТОЛКОЖА ВАЖНО ЗНАЕМ КОЙ Е НАПИСАЛ ЕПИЗОДА)
5/16

МАУТ Е ПРЕД КАМЕРАТА И ИМА НЕПРИЯТНОСТИ . ТОЙ ГЛЕДА В ГРЕШНАТА КАМЕРА И КАЗВА North Carolina Blue Devils НАВМЕСТО Tarheel. АСИСТЕНТ ДИРЕКТОРЪТ Е РАЗТРОЕН И СЕ ОПИТВА ДА МУ КАЖЕ КАКВО ДА НАПРАВИ. ТОЙ БЪРКА ИЗ ЛИСТОВЕТЕ СИ И РАЗЛИВА ВОДАТА СИ.

СЦЕНА 23: Е ОТБЕЛЯЗАНА (ДА СЕ СНИМА) ВЪН, НО Е БРУК И МИЛИСЪНТ В КЪЩИ И ОСЪЗНАВАТ КОЛКО ЛОШО СЕ Е СПРАВИЛ МАУТ. БРУК ПРЕДЛАГА НА МИЛИСЪНТ ДА Я ЗАВЕДЕ НА МЯСТОТО ЗА ДА БЪДЕ С МАУТ.
ОФИСЪТ НА ЛУКАС: СКИЛС,ЛУКАС, НЕЙТЪН И ДЖЕЙМИ СА В ОФИСА . ОБСТАНОВКАТА Е ТИХА И МРАЧНА.
ДАН МОЛИ НЕЙТЪН ДА НЕ МУ ОТКАЗВА ПРЕДСМЪРТНОТО МУ ЖЕЛАНИЕ. НЕЙТЪН Е РАЗДВОЕН ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ДАН.
АСИСТАНТ ДИРЕКТОРА ОТИВА ДО МАУТ И МУ КАЗАВА, ЧЕ СЛЕДВА СПОРТА. МАУТ Е ОЩЕ ШОКИРАН.МИЛИСЪНТ ИДВА И МУ КАЗВА, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВ, ТЯ МУ ШЕПНЕ И КАЗВА ЧЕ ТОЙ Е НЕЙНИЯТ ПОБЕДЕН И ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ. ТОЙ СЕ ВРЪЩА ПРЕД КАМЕРАТА И УСПЕШНО ДАВА НОВИНИ ЗА Bobcats.

кУЕНТИН КАЗВА ЧЕ НЕЙТЪН ВИДЯЛ НЕЩО В НЕГО ПРЕДИ ДА ВИДИ НЕЩО В СЕБЕ СИ . СЕГА МОЖЕ БИ КУЕНТИН МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ЖЕСТА.КАК ЩЕ МУ СЕ СТОРИ ДА ТРЕНИРАТ ЗАЕДНО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА ВСЕКИ ДЕН? НЕЙТЪН СЕ УСМИХВА, НО КАЗВА НА КУЕНТИН ДА НЕ ГО НАРИЧА ВРЪЩАНЕ НА ЖЕСТА. КУЕНТИН СЕ УСМИХВА И ОТГОВАРЯ КАКТО КАЖЕШ ИГРАЧ.
НА ТЪМНАТА СТАНЦИЯ , АСИСТАНТ ДИРЕКТОРА КАЗВА НА МАУТ, ЧЕ Е БИЛО ОТЧАСТИ ИЗНЕНАДА(НЕ Е ТОЧНО ТВА НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДУМАТА НА БЪЛГАРСКИ МАЙ НЯМА ТОЧНА ДУМА С ЦЯЛО ИЗРЕЧЕНИЕ ТРЯБВА), НЕ СА ОЧАКВАЛИ ДА СЕ СПРАВИ.ТОЙ ОСТАВА МАУТ И МИЛИСЪНТ САМИ.МАУТ ИЗДИШВА ЗНАК ЗА ОЛЕКВАНЕ

БРУК ВЛИЗА В КОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА С АНЖИ РАЗРОШЕНА И ЗАКЪСНЯЛА. ИЗПЪЛНИТЕЛКА ПИТА ДАЛИ Е ПОДГОТВЕНА И ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ОТЛОЖАТ. БТУК КАЗВА НЕ ДОБРЕ СЪМ И АНДЖИ ЗАПОЧВА ДА ПАЛЧЕ. БРУК СИ ДИГА ПАЛЕЦА И КАЗВА:МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕТЕ САМО СЕКУНДА.ТОГАВА ИЗЛИЗА С АНДЖИ.

vesko_oth_fen
http://youtube.com/watch?v=cJlW6CLaxdc One Tree Hill 5.13 Preview Scene: Dan/Lucas/Nathan/Jamie emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif това е то бащинската любов 18.gif
http://youtube.com/watch?v=wEUhVUHnXh0 One Tree Hill 5.13 Preview Scene: Brooke smile.gif wink.gif
[dEs]
А аз му викам синовна любов. Ама Брук как вика ще се изнесе ако е проблем хахаха. Мс за клипчетата.
tedi27
Цитат(vesko_oth_fen @ Apr 10 2008, 09:56) *
http://youtube.com/watch?v=cJlW6CLaxdc One Tree Hill 5.13 Preview Scene: Dan/Lucas/Nathan/Jamie emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif това е то бащинската любов 18.gif
http://youtube.com/watch?v=wEUhVUHnXh0 One Tree Hill 5.13 Preview Scene: Brooke smile.gif wink.gif

FINALLY! 4.gif emoticon1 (119).gif 4.gif emoticon1 (119).gif
nelito0o0
Цитат(desitoo_91 @ Apr 10 2008, 14:14) *
А аз му викам синовна любов. Ама Брук как вика ще се изнесе ако е проблем хахаха. Мс за клипчетата.

Не Брук ще се изнесе.. ами ако е проблем Пейтън ще се изнесе............ mad.gif
[dEs]
Цитат
Не Брук ще се изнесе.. ами ако е проблем Пейтън ще се изнесе............ mad.gif

Да деее, просто не съм сложила името на Пейт.
nelito0o0
Цитат(desitoo_91 @ Apr 10 2008, 14:38) *
Цитат

Да деее, просто не съм сложила името на Пейт.

Аааааааа... сорка.. не съм се усетила навреме blush.gif blush.gif blush.gif

Иначиии много ме изкефи как Лукас и Нейтън натупаха Дан biggrin2.gif biggrin2.gif Ама беши по яко след тва как зяпаха Джейми като отиди 16.gif 16.gif 16.gif
nelito_91
Супер са клипчетата biggrin2.gif Честно казано се радвам, че Нейтън и Лукас набиха Дан rolleyes.gif А Брук ми беше мн смешна 1 (4).gif
Firen
Тия Неитън и Лукас няма кво да ги коментирам... Предполагам Неитън едва ли щеше да скочи ако не беше видял,че Дан удря Лукас,които явно е луд.....Вместо да му благодарят ша го бият смотаняците много се искефих Дан Кат му Тупна един на Лукас dry.gif
ludoto_tedi
Official CW description for 5.15

Life Is Short"
WILL LINDSEY GIVE LUCAS ANOTHER CHANCE? — Lindsey (guest star Michaela McManus) returns to Tree Hill for Jamie’s (guest star Jackson Brundage) fifth birthday party, giving Lucas (Chad Michael Murray) hope for their relationship. Brooke (Sophia Bush) and Peyton (Hilarie Burton) prepare for life with a new baby. Meanwhile, Dan (Paul Johansson) tries to insinuate himself back into the lives of his family, ultimately divulging a grave secret to Nathan (James Lafferty) and Haley (Bethany Joy Galeotti). Lee Norris and Antwon Tanner also star. Paul Johansson directed the episode written by Elisa Delson (#3T6815).

5.17
Scene 15: Brooke tells Lucas that the doctor said Angie's surgery would take a while. Lucas then says that if it's okay, he'll wait with her. Brooke responds that she'd like that, since Peyton has to go and she'd be on her own otherwise. Peyton tries to argue that she's not leaving, but Brooke is insistent that she has an insanely busy day and should go get things done. Peyton finally gives in and hugs Brooke, telling Brooke to call her as soon as she knows anything. As Peyton leaves, Lucas says goodbye to her. She looks at him for the first time since reading his book, before leaving and walking past an examination room.

Scene 17: Peyton's Office. Recording Studio. Peyton walks into the room and finds Haley taping a picture of Nathan and Jamie to the piano.

Scene 27: Start of Act Three. Peyton's Office. Recording Studio. Mia speaks directly into the camera while wearing a "Rock The Vote" t-shirt. She says that it was a year of firsts for her, including her first chance to vote. If her voice is a gift, as people have said it is, so are the voices of everyone else. "So use it. Let it be heard. Rock The Vote." Mia smiles, and the cameraman tells her it was perfect. Mia then thanks him when he compliments her album. The cameraman and boom operator then leave, passing Peyton who thanks them. Peyton turns to Mia, throwing her a packet of Starburst. Peyton tells Mia that her next tour will be the "Starburst Thursday night Concert Series", at Six Flags. Mia responds that she loves Starburst, and she loves rollercoasters. Peyton agrees: "It's very you."

Scene 63: Lucas' House. Peyton covers Lucas, who is unconscious, before stroking his hair. She tells him she's sorry, and never wanted this for him. Leaning in, she kisses Lucas on the cheek, and his eyes open as she starts to turn away. When he calls out her name, Peyton turns back with a gentle smile on her face. Lucas then tells Peyton that he hates her, and wishes she had never come back, because she ruined his life. His words sink in as Peyton's face falls, and she finally exits, leaving Lucas alone in the darkness. End of Episode.
brooke_scott
Цитат(ludoto_tedi @ Apr 12 2008, 13:08) *
Scene 63: Lucas' House. Peyton covers Lucas, who is unconscious, before stroking his hair. She tells him she's sorry, and never wanted this for him. Leaning in, she kisses Lucas on the cheek, and his eyes open as she starts to turn away. When he calls out her name, Peyton turns back with a gentle smile on her face. Lucas then tells Peyton that he hates her, and wishes she had never come back, because she ruined his life. His words sink in as Peyton's face falls, and she finally exits, leaving Lucas alone in the darkness. End of Episode.

оо баси якото shocking.gif worthy.gif
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Apr 12 2008, 16:05) *
оо баси якото shocking.gif worthy.gif

Дам и аз се радвах докато не разбрах, че може заглавието на епизода да е "Hate is safer than love" wink.gif
vasinka_{P}
До колкото разбрах Лукас казва на Пейтън, че я мрази защото му е провалила живота и че иска тя да си замине колкото се може по скоро. Моля ви се кажете че не съм разбрала правилно, защото тогава Лукас е пълен идиот. blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.