Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Mar 19 2008, 21:12) *
ама тя в една интервю беше казала, че в този сезон няма да се целува с никого

е нали се целува с Лукас rolleyes.gif blush.gif
Arinna
Ммммм, даааа. Нищо против това нямам. biggrin2.gif Пък и още може! mrgreen[1].gif
Zorfitoo0
Ама ако Брук не се целува с никой в 5 сезон, ще е много тъпо!!! blink.gif Жалко, че с Оуен не се получи, но може да се появи някой пич...знаеш ли какви идеи му идват на Марк?! Дано отново да има Лейтън, че аз съм им голяма фенка, пък и си мисля, че са родени, за да бъдат заедно!

П.П.-Най-накрая Линдзи се махна. УРА!!! worthy.gif
Firen
Използвали са каскадиор при битката на Неитън Лукас и Дан
Лукас е искал да убие Дан но Неитън го е спрял

Сигурно е станал як бои само неразбрах неитън дали и тои са е бил или просто е спрял Лукас.То се видя още в 12 епизод лукас кво мръсно гледаше Дан biggrin2.gif .

tedi27
а то как ще стане..още като влиза в къщата Дан , Нейтън и Лукас ще му се нахвърлят ли?
Firen
Или 2-мата или Само лукас rolleyes.gif .

Иначе Quentiin ще участва в новите епизоди.
The_Man_Of_Steel
Цитат(The Black Dragon @ Mar 19 2008, 11:08) *
По принцип не чета спойлерите, ама толко затъпя тоя One Tree Hill, че исках да видя кво ше става, да знам дали си струва въобще да продължавам да го гледам. Прочетох спойлерите дето са дадени и ше има малко свежест, но не знам колко. Поне заради Карън и Деб ше го гледам да ги вида кво праат laugh.gif Искам в края на сериала Лукас да умре - така всички ше са щастливи 10.gif

Един човек да каже, че вече не струва тоя Три Хил... напълно си е вярно, толкова затъпя, че чак се чудя как 6 сезон ще има??? От къде намери толкова рейтинг за 6 сезон, и актьорите не им омръзна пък и сценарий още намират ... някаф замрял
BaRbInCeTo
5x13 spoilers

Lucas returns home at the end of this episode.
Лукас се зашръща в къщи този епизод.

-Lucas wakes up alone.
Лукас се сабужда сам

-There is a time jump of about one month.
Има отскок във времето от около месец.

-Peyton changes her mind about selling her car and takes a SALE sign down from the Comet
Пейтън си променя решението да си продава колата и маха знака "Продава се " от кометата

-Lindsey is back in NY debating about Lucas's book..
Линдзи обсъжда книгата на Лукас в Ню Йорк.

-Hilarie filmed a scene walking out of CD Alley, getting into her car and driving away.
Хирали е снимала сцена кадето излиза от CD магазина, влиза в колата си и отпътува нанякъде.

5х14
Lucas is not ignoring Peyton in 5.14. Not at all. LP have a lot of scenes in 5.14
Лукас не игнорира Пейтън в тази серич. Въобще не .ЛП имат доста сцени в този епизод.

-Two LP scenes filmed last week for sure: LP at Peyton's office and on the street. No news on the content yet.

Две ЛП сцени са снети със сигурност миналата седмица:ЛП в офиса на Пейтън и една на улицата. Никакви новини за съдържанието няма все още.

-They will film at a baby store, Tric (Peyton's office), school and the hospital. "
Ще снимат в бебешкия магазин, Трик(в офиса на Пейтън), училище и в болницата.

-Hospital scene was shot including Chad, James, Jackson, and Paul for sure. "Joy was definitely on set, but I am not positive if she was in the hospital scenes or not." Chad, James, and Paul are filming more scenes outside the hospital.
Сцената в болницата е снимана включвайки Чад,Джеймс,Джаксън и Пол със сигурност."Джой бе със сигурност на площатката(снимачната) но не съм категуричен, че беше в сцените в болницата."Чад,Джеймс и Пол снимат повече сцени извън болницата.

-Chad, Hilarie, and Sophia will film scenes at the studio.
Чад , Хилари и София ще снимат сцени в студиото

Много се извинявам ако някои са пускани не са много, но се надявам да съм била полезна unsure.gif , между другото аз пък четох обратно на спойлерите пускани тук,че това в болницата няма нищо общо с Брук или бебето й. wacko.gif
ludoto_mimi
Цитат(BaRbInCeTo @ Mar 21 2008, 21:45) *
-Hilarie filmed a scene walking out of CD Alley, getting into her car and driving away.
Хирали е снимала сцена кадето се разхожда по алеята, влиза в колата си и отпътува нанякъде.

CD Alley е музикален магазин.
BaRbInCeTo
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 21 2008, 22:13) *
Хирали е снимала сцена кадето се разхожда по алеята, влиза в колата си и отпътува нанякъде.

CD Alley е музикален магазин.

преводът не е мой съжелявам ако има неточности бързах и не можах да обърна внимание благодаря за поправката
oправих го
secretk
Много се извинявам ако някои са пускани не са много, но се надявам да съм била полезна unsure.gif , между другото аз пък четох обратно на спойлерите пускани тук,че това в болницата няма нищо общо с Брук или бебето й. wacko.gif

аз четох, че имa 2 сцени в болницaтa, еднaтa е тaзи, за която говориш ти, другaтa е с Брук, бебето и Лукaс, понеже бебето, което е момиче, имa проблем със сърцето. Относно музикaлния мaгaзин, товa е същия от 1 сезон, от който тя си купувaше музикa.
mixmaxshow
Не знам какво вие мислите но мисля че Деб е постъпила много гадно като не пусна Дан да влезне,все апк Дан е спасил живота на внука й.А иначе ще е яко да видя как се бият Дан и Лукас.
secretk
Цитат(mixmaxshow @ Mar 22 2008, 13:24) *
Не знам какво вие мислите но мисля че Деб е постъпила много гадно като не пусна Дан да влезне,все апк Дан е спасил живота на внука й.А иначе ще е яко да видя как се бият Дан и Лукас.

според мен пък си е прaвилно. лично aз мнооого трудно бих повярвaлa в промянaтa нa Дaн, според мен нищо добро не може дa донесе нa Джейми, ще се опитa дa прецaкa животa му, тaкa кaкто го е нaпрaвил с Нейтън. пркaлено късно е според мен за Дaн дa се промени, a товa, че спaси Джейми е хубaво -дa, но не стигa , за дa заличи всичко остaнaло, Дaн си е егоист и винaги ще си остaне тaкъв според мен.
vesko_oth_fen
http://cwtv.com/photos/one-tree-hill/00504010c5a - за феновете на Пейтан
http://cwtv.com/photos/one-tree-hill/00504000c73 - Pictured (L-R) Mark Schwahn (Executive Producer and creator of ONE TREE HILL), Chad Michael Murray (plays Lucas)
http://cwtv.com/photos/one-tree-hill/005039906cf
http://cwtv.com/photos/one-tree-hill/0050397029e
http://cwtv.com/photos/one-tree-hill/00503910c94
ludoto_mimi
vesko_oth_fen, първо като постваш снимки, ги слагай като линкове, за да не се разтяга страницата.
И второ, изобщо не виждам смисъл от поста ти, след като седми епизод отдавна мина.
KRIKONDI
Аз пък си мислех и се надявах Брук да поиска на Лукас да й направи дете biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif ,и после тя самичка да си го отгледа. rolleyes.gif

П.С.Искам повече Брукас сцени?Да знаете нещо по въпроса!? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Sway
Цитат(KRIKONDI @ Mar 22 2008, 21:57) *
П.С.Искам повече Брукас сцени?Да знаете нещо по въпроса!? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Дори да има Брукас сцени, те ще бъдат от сорта: Лукас и Брук си говорят като приятели без никакъв намек че НЯКОГА ИЗОБЩО Е ИМАЛО НЕЩО МЕЖДУ ТЯХ.. или : Лукас и Брук седят и Брук убеждава Лукас как Пейтън винаги е била жената за него и никога никоя друга не е имало значение, историята му с когото и да било друг не струва и 5 пари,а Лукас ще кима с насълзени очи в покорно съгласие...

Аз лично нямам желание да има Брукас сцени. Бих се подразнила, би било глупаво, излишно и фалшиво (happy now, Jordan?) . Иска ми се Брук да има истинска любов в живота си, истински приятели, семейство... Ще видим каква ще я измъдрят.
Jordan
по-скоро би било адски фалшиво ако вземат, че изкарат от някъде нещо ново Брукаско shocking.gif
A_l_e_x
Съгласна съм за Брукас сцените. Не мога да разбера как някой все още се надява(особено след историята с кометата),че Брук и Лукас започнат връзка отново ,пък и не само това,ами той ще се усети,че тя е неговия астероид и ще си заживеят заедно щастливи.
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Mar 23 2008, 18:20) *
Съгласна съм за Брукас сцените. Не мога да разбера как някой все още се надява(особено след историята с кометата),че Брук и Лукас започнат връзка отново ,пък и не само това,ами той ще се усети,че тя е неговия астероид и ще си заживеят заедно щастливи.

никой не е казал, че Брук и Лукас трябва пак да се събират wacko.gif До колкото разбрах от мнението на Sway ставаше дума, че се държат така сякаш никога не ги е имало и Лукас никога не е обичал Брук blink.gif И Марк просто все едно е изтрил 2 сезона dry.gif
а и мен тая история с кометата хич не може да ме убеди в нищо mrgreen[1].gif а като се има предвид, че е и Лукас, който се целува с една, обяснява се в любов на друга и се жени за трета за мен нищо не означава wink.gif
Sway
Цитат(brooke_scott @ Mar 23 2008, 18:45) *

никой не е казал, че Брук и Лукас трябва пак да се събират wacko.gif До колкото разбрах от мнението на Sway ставаше дума, че се държат така сякаш никога не ги е имало и Лукас никога не е обичал Брук blink.gif И Марк просто все едно е изтрил 2 сезона dry.gif
а и мен тая история с кометата хич не може да ме убеди в нищо mrgreen[1].gif а като се има предвид, че е и Лукас, който се целува с една, обяснява се в любов на друга и се жени за трета за мен нищо не означава wink.gif

Благодаря, brooke_scott - радвам се, че хората които ме разбират, макар и малко, все пак ги има...
Да, това имах предвид. И да, 2 сезона, не, по-скоро 3 сезона бяха изтрити. Никога не ги е имало. Толкова...
И не, не искам Брукас сцени. НИКАКВИ. НИКАКВИ. Това го казах и в мнението си по-нагоре.
♥Didito♥
И Марк просто все едно е изтрил 2 сезона dry.gif

За Марк всеки сезон е ново начало. Щом дори не помни, че писмата от Брук за Лукас бяха 82, не 86 wink.gif
Като изключим пристрастята на Марк, докато сериалът е One Peyton Hill всичко друго се омаловажава.
hristin4e
хахаха айде пак Пейтън виновна... smile.gif
Както и да е мерси много за всички спойлери, особено ще ми е интересно какво ще стане с Брук, дали изобщо ще се разбере нещо за Пейтън и Лукас този сезон иииии също моментите на Нейтън и Хейли според мен ще са супер tongue.gif Много ми се иска да видя и в другите серии Карън и Анди smile.gif
очакват ни доста интересни епизодчета 2039[1].gif
A_l_e_x
Цитат(Sway @ Mar 23 2008, 19:01) *

Благодаря, brooke_scott - радвам се, че хората които ме разбират, макар и малко, все пак ги има...
Да, това имах предвид. И да, 2 сезона, не, по-скоро 3 сезона бяха изтрити. Никога не ги е имало. Толкова...
И не, не искам Брукас сцени. НИКАКВИ. НИКАКВИ. Това го казах и в мнението си по-нагоре.

Ами аз ти подкрепих мнението,не говорих за теб,явно мен не ме разбирате mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Mar 23 2008, 20:14) *
Ами аз ти подкрепих мнението,не говорих за теб,явно мен не ме разбирате mrgreen[1].gif

аз лично имах предвид тая част от мнението ти
Не мога да разбера как някой все още се надява(особено след историята с кометата),че Брук и Лукас започнат връзка отново ,пък и не само това,ами той ще се усети,че тя е неговия астероид и ще си заживеят заедно щастливи.

а за останалото само поясних, защото напоследък не се разбираме мн кой кво има предвид mrgreen[1].gif
pinko_z
Цитат(Menna @ Jul 23 2007, 12:28) *
[*]Сцена 31: Къщата на Нейтън/Хейли. Нейтън и Хейли интервюират хубавка кандидат-бавачка за Джейми. Хейли споменава, че кандидатката знае как да прави дишане уста в уста и преди е била спасителка, а момичето потвърждава; тогава Хейли пита дали момичето някога е целувало някой съпруг в семействата, в които е работила ( laugh.gif ) Момичето е объркано, а Нейтън се размърдва с неудобство. След това виждаме хубава руса кандидатка, която Хейли отпраща на момента, а после хубава тъмнокоса и червенокоса, които получват същото отношение. Следващият кандидат е мъж, което кара Хейли да се усмихне. Мъжката бавачка започва да флиртува с Нейтън, като споменава, че Хейли е казала, че мъжът й обича да гледа бавачката как плува гола в басейна. Хейли се опитва да потисне усмивката си, докато Нейтън се обляга назад и казва: "Май си го заслужих"

Е т'ва ме разби 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif biggrin2.gif ........
ludoto_tedi
Една снимка на Хилари и Чад по време на снимки:
brooke_scott
ако не беше написала че са те никога ама НИКОГА нямаше да се сетя кой е на снимката 18.gif
ludoto_tedi
Ето и Бетъни и Хил
nadezhda_had
аз намерих на Чад smile.gif

Lorrein
Season 5 5.16 Spoilers
Sides - Dr. Copeland Brooke and Lucas are at Dr. Copeland’s office. He comes in and introduces himself. The doctor says he wants to go over Angie’s procedure again. He asks if she’s familiar with it and Brooke says no, she has a hole in her heart right? He says yes and then explains the procedure. Brooke asks if there’s another way to do it because it seems dangerous. The dr says no if she doesn’t have it she only has a year or two left. Dr. Copeland says try not to be nervous, it’s a great thing Brooke is doing for Angie and he’ll see them the next week

Брук и Лукас са в кабинета на доктор Копланд. Той влиза и се представя.Казва,че иска да прегледа процедурата на Анджи отново. Той пита Брук дали е наясно с процедурата,тя казва 'не- тя има дупка в сърцето,нали?'
Докторът потвърждава и след това обеснява процедурата. Брук пита дали няма друг начин,понеже този изглежда опасен. Докторът казва,че ако не го направят на Анджи и остават само година или две живот. Др. ги моли да опитат да не бъдат нервни,също,че това което Брук прави за детето е прекрасно и че ще се видят следващата седмица
brooke_scott
абе какво става? shocking.gif Кое й се струва опасно на Брук confused.gif Някой чел ли е нещо повече?
pipitooo
Благодаря мн за превода Lorrein,както и на всички,които пускат инфо.

5/13:
http://img257.imageshack.us/my.php?image=tagged06xh8.jpg
http://img257.imageshack.us/my.php?image=tagged07pt9.jpg
http://img521.imageshack.us/my.php?image=tagged08ze7.jpg
http://img407.imageshack.us/my.php?image=tagged09dr7.jpg
Lorrein
Цитат(brooke_scott @ Mar 24 2008, 22:57) *
абе какво става? shocking.gif Кое й се струва опасно на Брук confused.gif Някой чел ли е нещо повече?

Явно детенцето-Анджи ще се окаже с малоформация на сърцето,ще трябва операция и естествено на Брук ще и се вижда страшно.
Jordan
biggrin2.gif яки снимчици. Блаженни са тези, които имат възможност да ги снимат
nadezhda_had

pipitooo
Да,наистина са щтастливци:)Представяш ли си-на една ръка са от всичките ни любимци......
Видяхте ли снимките на Анджи-бебенцето на БруклЕдно такова сладичко:) и май е малко черничко
^HiLaRy_DuFF
На една от снимките на колата на Пейтън пишеше For Sale,някой знае ли дали ще я продаде.
secretk
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Mar 24 2008, 23:44) *
На една от снимките на колата на Пейтън пишеше For Sale,някой знае ли дали ще я продаде.

не, ще се откaже дa продaвa, но някъде четох, че момичето с червеното яке, което се виждa нa снимките нa Брук с бебето, може дa имa знaчение по нaтaтък, но още не е сигурно.
pipitooo
аз прочетох някъде,че ще се откаже и няма да я продаде(май тук в темата,но по напред имаше нещо)
brooke_scott
Цитат(pipitooo @ Mar 24 2008, 23:07) *
Видяхте ли снимките на Анджи-бебенцето на БруклЕдно такова сладичко:) и май е малко черничко

на мен пък бебето на Брук не ми хареса, не можаха ли да изберат някое, което да й прилича (т.е. да е хубаво) и ся ще се окаже и че му има нещо и пак Брук ще се тормози dry.gif Е тоя Марк вече почва мн яко да ме дразни mad.gif
VeRjInIQ^
На мен ми харесва серияла все още ми е любим... smile.gif И бих казала на тези които не им харесва просто да не гледат не да коментират по грозен начин серияла ... Но всело си има мнение , но нека поне не го изразяваите по такъв гаден начин .. smile.gif

Пейтан и Лукас ---> Заедно inlove.gif 5angel[1].gif

2bye[1].gif
impo92
А някаква информациа за 13-та серия кога ще излиза г/д ?
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Mar 25 2008, 09:20) *
на мен пък бебето на Брук не ми хареса, не можаха ли да изберат някое, което да й прилича (т.е. да е хубаво) и ся ще се окаже и че му има нещо и пак Брук ще се тормози dry.gif Е тоя Марк вече почва мн яко да ме дразни mad.gif

Е нали трябва да има някаква история около Брук, защото те тоя сезон я позабравиха(освен с интригите около майка и).
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Mar 26 2008, 08:07) *
Цитат(brooke_scott @ Mar 25 2008, 09:20) *

Е нали трябва да има някаква история около Брук, защото те тоя сезон я позабравиха(освен с интригите около майка и).

ем нали затва беше Оуен, а ся и него махнаха и той Марк го мързи да си размърда мозъчните клетки за Брук dry.gif
ivan.kirchev
Такаааа....Не знам дали вече не знаете за това,но мисля че е необходимо да се напише още веднъж(не знам дали и точното място за такова съпбщение...)
"On March 3, 2008, The CW announced that One Tree Hill had been renewed for a sixth season."За повече инфо ОТХ
tedi27
а някой знае ли кога ще излезе ново промо??Аз го очаквах днес..При другите почивки , кога пускаха промото, че нa мен за първи път ми се случва почивка по време на сезона(горе долу от скоро съм фен)
Jordan
Цитат(ivan.kirchev @ Mar 26 2008, 10:03) *
Такаааа....Не знам дали вече не знаете за това,но мисля че е необходимо да се напише още веднъж(не знам дали и точното място за такова съпбщение...)
"On March 3, 2008, The CW announced that One Tree Hill had been renewed for a sixth season."За повече инфо ОТХ

да, представи си! Това се разиска от всички страни вече.
tedi27, ти представа имаш ли си кога излиза новия епизод, че питаш за промото му?
vesko_oth_fen
тука в тоя форум само критики критики ... ами някои ако не знае.. или просто иска да попита .. ? уж форума бил да обсъждаме филма ... като пита някой може да не знае като му отг не ели по добре :| :| :| ....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.