Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Mar 15 2008, 16:17) *
Пример 1: Първи сезон Брук гола в колата на Лукас... 5-ти сезон Брук гола в колата на Оуен
Пример 2: Първи сезон Брук и Лукас спасяват Пейтън, наркотици... 5-ти сезон Брук и Оуен спасяват Рейчъл, наркотици...

мога да добавя

Птимер 3: Първи сезон Лукас и Пейтън се целуват зад гърба на Брук в библиотеката и Хейли ги вижда...5-ти сезон Лукас и Пейтън се целуват зад гърба на Линдзи в Трик и Хейли ги вижда 18.gif
**Sophia**
eто нови снимки,които намерих rolleyes.gif
chadmurray_fenka
супер мн се радвам за Брук... нямам търпение да видя как ще се развият нещата... wink.gif tongue.gif
Arinna
Още спойлери за 5.12:

Брук и Пейтън си говорят. Брук споделя, че иска да има бебе. Пейтън я пита:”От мен ли?”. Брук казва “Не”, но допълва ”Лукас ме погледна по същия начин, когато му какзах.”

Има сцена с Брук и Карън в 5.12. Карън отива да види Брук преди сватбата в магазина й. Казва й че иска да види новия облик на старото кафе и е много горда от Брук. Пита я и как е Пейтън. По – късно в сцената се появява и самата Пейтън.

за други епизоди по нататък в сезона:

Заснета е сцената между Брук и Лукас относно бебето. Заснета е и алтернативната сцена с Устата. И двете са свързани със желанието на Брук да има бебе от най – добрия си приятел (?).

Последният епизод на сезона ще има сцена, включваща всички членове на екипа и ще има изненадващ завършек.

Michaela (Линдзи) напуска окончателно сериала.

(Непотвърден спойлер!)
Историята за донорството започва още в края (срадата?) на епизод 12. Ще има разговор на тази тема между Лукас и Брук, но няма да се разбере какъв е отговорът на Лукас. Сцената завършва с много въпросителни.

Още спойлери за Episode 5.13:

Между епизод 512 и 513 е изминал месец.

Лукас ще има сцена в апартамента на Нейли. Ще се скара и с други герои, не само с Анди.

Лукас ще отиде на яхтата за да говори с Анди.

Episode 5.14
"What Do You Go Home To?"

Потвърдено е, че Брук ще вземе бебе в този епизод. Сцената е снимана на аеропорт. Патрисия все пак и дава препоръки за осиновяване. Все още не се знае дали е за постоянно или не, но бебето е истинско.

Лукас влиза в къщата на Брук и я заварва с лилава маймунка в ръка да седи на дивана.

Има сцена в която Брук, Пейтън и Хейли са около бебето и го хранят . Лукас, Нейтън и Джейми също участват в сцената. Предполага се, че действието се развива в апартамента на Нейли.

Източник: http://www.fanforum.com/f15/bl-oth-s-s-353...earts-62831165/
Sway
Супер спойлери! smile.gif
tedi27
леле, к'во става днес??За моя имен ден пускате супер яки ,и то много спойлери! Много ви обичат.Много благодарим.
vasinka_{P}
Arinna, мерси много за спойлерчетата, много са готини, следващите епизоди ще са много интересни biggrin2.gif mrgreen[1].gif
[dEs]
Много яки спойлери. Нямам търпение вече. Но никъзе не се споменава Оуен sad.gif . Много ми беше смешно това,
Цитат
Брук се сдобива с момиченце.
все едно го е намерил там. Иначе мерси ного за превода, че иначе няма нищо да разбера.
Nasi
Хахаха, ето я новата бавачка:

Quentin Kerr

Не мога да разбера защо няма информация за Оуен, все едно е изчезнал, не искам да си тръгва sad.gif .
Sway
Цитат(Nasi @ Mar 16 2008, 10:54) *
Хахаха, ето я новата бавачка:

Quentin Kerr

Не мога да разбера защо няма информация за Оуен, все едно е изчезнал, не искам да си тръгва sad.gif .

Симпатяга е mrgreen[1].gif
peytoninlove
Той е голям пич!Ама че бавачка biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
apophis
ся дано Хейли не залитне по новата бавачка.....
Arinna
Още спойлери за 5:12

- Скилс е против сватбата на Лукас и Линдзи. Той се шегува, че ще дрогира Линдзи и ще облече Пейтън в нейната рокля. Той прави връзката между Рос/Рейчъл

-Пейтън не е настроение и споменава, че след церемонията ще се напие и ще прави безсмислен секс. Това кара Скилс да откачи..

-"Shine" от Anna Nalick ще е основната песен в 512.
hristin4e
Цитат(Nasi @ Mar 16 2008, 10:54) *

Quentin Kerr

точно както си го представях 18.gif дано да играе забавна роля smile.gif

иначе спойлерите са супер!!! smile.gif и мерси на Sway за превода, че не можех да разбера всичко от английските blush.gif
Брук си има бебчеееее smile.gif супер tongue.gif

Цитат
Последният епизод на сезона ще има сцена, включваща всички членове на екипа и ще има изненадващ завършек.

-> много ми е чудно какво точно ще бъде това rolleyes.gif
[dEs]
Цитат(Arinna @ Mar 16 2008, 15:37) *
... Рос/Пейчъл

Кои са те?
ludoto_mimi
Цитат(desitoo_91 @ Mar 16 2008, 16:15) *
Цитат(Arinna @ Mar 16 2008, 15:37) *
... Рос/Пейчъл
Кои са те?

Mисля, че имаше предвид Рос и Рейчъл от "Приятели".
Arinna
Извинявайте за правописа, наистина е Рейчъл. Но не знам дали става дума за "Приятели". blink.gif
vasinka_{P}
Защо ли си мисля, че "бавачката" ще си падне по Нейтън, не по Хейли 16.gif
Jordan
тва ми прилича на хомосексуално извънземно unsure.gif
играл е даже в един епизод през 2006 година като, цитирам, "Guy" biggrin2.gif забележителна роля обаче.
Arinna
Още спойлери за епизод 12:

Scene 24- Нейтън обещава на Хейли, че ще я обича завинаги, aте се целуват на фона на църковна музика. (спомен)

Scene 25- Вътре в църквата, Линдзи се появява зад Джейми (който носи пръстените) и Лили (която ръси цветя) , когато започва сватбеният марш.

Scene 30- Брук казва на Лукас, че се е върнала, защото е искала да има дете от него. Той е изненадан и я пита, наистина ли си е мислела за това.

Scene 32 - Лукас слага халката на Линдзи, докато Джейми казва на Скилс, че трябва да отиде до тоалетна. Скилс не иска да го пуска сам, но Джейми настоява като казва, че Лили ще му се подиграва после. Скилс се съгласява, като го кара да обещае, че ще се върне.

Scene 33- Във фоайето Джейми попада на Кари и се изненадва да я види там. Тя го прегръща и го лъже, че майка му и баща му са се съгласили да остане с нея. Така го придумва да тръгне с нея.Той не иска в началото, но тя го пита дали й вярва. Джейми я хваща за ръката.

Scene 42- Брук обяснява на Пейтън, че е прекарала последните 4 години работейки без прекъсване и че и трябва нещо, което да даде смисъл на живота й. Тя иска семейство. Пейтън я пита дали иска тя да се омъжи за Лукас. Брук й отговаря, че не иска, би искала Пейтън да е щастлива. После й казва, че иска да бъде майка, каквато нейната никога не е била и Лукас да бъде бащата. Пейтън се опитва да осмисли новината, но Брук и казва да се успокои. И Лукас изглеждал по същия начин, когато му казала.

Чад и Микаела снимат Линдзи/Лукас сцена в къщата на Лукас. След като тя бяга от църквата, той най - накрая я намира, подтикван от някой близък до него. Намира я в къщата си с опакован багаж. Линдзи казва на Лукас, че нещата няма да потръгнат, защото в сърцето му винаги ще има още някой и че тя винаги го е знаел, но до сега не си го е признавала пред себе си. Линдзи цитира някои неща от книгата му. Лукас и казва, че не иска тя да си тръгва, но Линдзи отвръща "Лукас, хората винаги си тръгват...точно ти би трябвало да го знаеш."
A_l_e_x
Имаше една много забавна сцена на втората сватба на Рос - той уж обичаше годеницата си Емили,но каза "Взимам теб,Рейчъл...". Да не би и Лукас да обърква имената ? biggrin.gif
Arinna
Не, Линдзи ще каже нещо за книгата, която Лукас е написал и ще избяга от църквата. Тя е тази, която прекъсва сватбата.
♥Didito♥
Цитат(Arinna @ Mar 17 2008, 15:12) *
Не, Линдзи ще каже нещо за книгата, която Лукас е написал и ще избяга от църквата. Тя е тази, която прекъсва сватбата.

Ми естествено, горкото момиче, то кой ше иска да се ожени за Лукас 18.gif
tedi27
Some More Episode 100 Spoilers!!
Още спойлери за епизод 100!

Haley runs after Lindsey after Lindsey leaves
Хейли бяга след Линдзи след като Линдзи напуска църквата

Brooke’s reading at the lectern during the wedding
Брик чете църковния аналой по време на сватбата.

Brooke saying that she wants Peyton to marry Lucas and for him to be the father of her child
Брук казва , че иска Пейтън да се омъжи за Лукас и той да бъде баща на детето й.(детето на БРук)

Luke/Peyton driving off in the Comet during Peyton’s dream sequence. Also, Peyton kissing Brooke on the cheek in the dream.
Люк/Пейтън излизат от църквата в съня й.Също, Пейтън целува Брук по бузата в съня й.

Owen is off camping in 5Ч12. Brooke is bummed that he couldn’t make it to the wedding.
Оуен не участва в епизода.Брук не е доволна , че не е успял да дойде на сватбата

-Skills is the one with the plans to get LP married and not LL. He jokes about drugging Lindsey and putting Peyton in the wedding dress. He makes a Ross/Rachel reference.
Скилс има планове да ожени Л/П, а не Л/Л .Той се шегува , че ще дрогира Линдзи и ще облече Пейтън в булчинска рокля.Прави Рос/Рейчъл пример

-Peyton is uncomfortable and says that she is going to get drunk and have meaningless sex at the reception which is why Skills perks up.
Пейтън се чувства неловко и казва , че ще се напие и ще прави безсмислен секс , с което Скилс се закача.

Haley and Karen hug when Karen comes back to Tree Hill. Karen is also by Haley’s side when Jamie is missing.
Хейли и Керън се прегръщат, когато Керън се връща в Трий Хил. Керън е на страната на Хейли , когато Джейми изчезва.

Моre 5.13 Spoilers!!
Още 5.13 спойлери

Lucas wakes up alone
Лукас се събужда сам.

Quentin gets a new cast.
Куинтън довежда нов герой.

They used stuntmen for the big NLD fight.
те използват голяма реклама за НЛД бой. (за това мн не е верен превода май)

Lucas returns home at the end of this episode.
Лукас се завръща вкъщи в края на този епизод.

5x13 starts off like 4x21 with the NHJDL scene and then the "four weeks later" thing.
5x13 започва като 4x21 с NHJDL сцена и ще има "след 4 седмици "

Nathan and Haley are in marriage counseling.
Нейтън и Хейли са на брачен консултант.

Dan has brought Jamie home by this episode.
Дан прибира Джейми у дома в този епизод.

Jamie’s grateful to Dan for rescuing him.
Джейми е благодарен на Дан, че го е спасил.

NL release their frustration/anger on him in a brutal physical altercation.
Това не можах да го преведа.Мисля , че ства въпрос за някакъв голям спор , но не съм сигурна.

Haley expresses her fear to her therapist that she is being too overprotective of Jamie.
Хейли посреща страха си пред терапевта си , че е твърде предпазлива над Джейми.

Peyton changes her mind about selling her car.
Пейтън си пременя мнението за продаването на колата си.

Brooke picks up Jamie from school.
Брук прибира Джейми от училище.

Nathan/Haley reconnect after a long time apart. They kiss and become intimate again towards the end of the episode. (um, sex)
Нейтън и Хейли се събират след дълга раздяла.Те се целуват и веднага след това стават интимни в края на епизода (тоест секс)

Lindsey is back in NY debating about Lucas’s book.
Линдзи е отново в Ню Йорк , дискусирайки книгата на Люк.

There is a scene where Peyton takes a Sales sign down from the Comet.
Не мога да го преведа, сори.

Expect limited screentime for Lucas in this episode.
Очаквайте ограничено участие на Люк в този епизод.

Moira (Karen) is not supposed to be in this episode.
Мойра ( Керън ) не би трябвало да е в този епизод.

Brooke is meeting with Patricia, who is from an adoption agency. In the end Patricia lets her know she wont recommend her for adoption due to the fact she is very young and also that her mother (Victoria) said she’s be a terrible candidate.
Брук има среща с Патриция , която е от агенция за осиновяване.На края Патриция казва на Брук , че няма да я препоръча за осиновител, защото е много млада и също майка й (Виктория) е казала , че Брук би била ужасен кандидат.

Nathan is trying to be a better husband. He is saying all the right things and Haley is breaking her wall down. Expect a very nice ’bonding’ scene.
Нейтън се опитва да бъде по-добър съпруг.Той й казва истината за всичко и на Хейли й става мило.Очаквайте много мила "завръзваща" сцена
(не съм много сигурна, че е верен превода на този абзац)

Haley has three scenes in the episode. And by three scenes, I mean actual scenes, not just that Haley is present among the group. The first one is with Jamie, the second is with the marriage counselor, and the third is with Nathan.
Хейли има 3 сцени в този епизод.И под 3 сцени има предвид 3 важни сцени, а не........................ .Първата е с Джейми , втората е с брачния консултант , а третата е с Нейтън.

In the Nathan and Lucas scene with Dan, Lucas actually plans on killing Dan. Nathan eventually come’s in the right time to save Dan, after Lucas has beaten him. The scene is a MAJOR scene, on a closed set.
В сцената с Люк, Нейтън и Дан , Лукас наистина планира да убие Дан. Евентуално Нейтън се появява в точното време да спаси Дан , след като Лукас го е ударил.Това е главната сцена ,но е затворена. (не знам какво означава това)

There is some dialogue that implies Nathan is not living at home up until this intimate scene. But it could just be that Nathan and Haley are not sharing the same bed.
Има някакви слухове , че Нейтън не живее у дома до интимната сцена,но може само да е, че Хейли и Нейтън не делят едно легло.
tedi27
Цитат(♥Didito♥ @ Mar 15 2008, 16:17) *
Толкова се радвам за Брук. Най-после и тя ще е щастлива. Всъщност 5-ти сезон го гледам заради нея и заради Нейли.
А в 6-ти какви ли още простотии ще измислят. То маймуната ( Марк) колкото е малоумен няма на къде. Той нещо ново може ли да измисли.

Пример 1: Първи сезон Брук гола в колата на Лукас... 5-ти сезон Брук гола в колата на Оуен
Пример 2: Първи сезон Брук и Лукас спасяват Пейтън, наркотици... 5-ти сезон Брук и Оуен спасяват Рейчъл, наркотици...

Да определено Марк е блестящ ум dry.gif

Пример 3:Втори сезон провалена сватба,булката бяга...... Пети сезон провалена сватба,булката бяга
brooke_scott
Цитат(tedi27 @ Mar 18 2008, 10:01) *
Пример 3:Втори сезон провалена сватба,булката бяга...... Пети сезон провалена сватба,булката бяга

чакай, тва още не сме го видели mrgreen[1].gif утре wink.gif
Nasi
tedi27 огромна част от нещата вече са били казвани и превеждани по няколко пъти, има ли смисъл да се потретват?!

Епизод 14:
  • Деб ще се завърне и ще гледа Джейми, не е ясно все още дали това ще е преди или след като Нейтън и Хейли правят интервюто за нова бавачка.
  • Нейтън гледа как Деб и Хейли си играят с Джейми.
  • По-късно Хейли предлага на Нейтън да потренира във фитнена, н о израза може да е използван и в друг смисъл - work out.
  • Лукас и Пейтън ще имат две сцени: една в нейния офис в Трик и една на улицата.
  • Хейли ще подари кошарката на Джейми на Брук за нейното момиченце, в сцената също ще присъстват, Лукас, Нейтън и Пейтън.

ПС: Може ида не видим Оуен, актьора снимал друг филм в момента. sad.gif
[dEs]
Цитат
ПС: Може ида не видим Оуен, актьора снимал друг филм в момента.

14.gif 1crying[1].gif 1iangr[1].gif Ама защо Марк прави така като с Чейс? Слага го за няколко серии и го маха. Тези хора в Три Хил изчезват безследно и после пак си появяват.
♥Didito♥
Цитат(desitoo_91 @ Mar 18 2008, 12:54) *
Ама защо Марк прави така като с Чейс? Слага го за няколко серии и го маха. Тези хора в Три Хил изчезват безследно и после пак си появяват.

Ами в този случай не е заради Марк, просто Joe е решил да участва в друг филм. Гадно е, че още един човек си отива от живота на Брук.

Той Марк си го каза де "Повечето фенове на Брук, са и фенове на София, и докато с Брук се случват интересни историйки да се радваме" dry.gif
Arinna
Имам чувството, че мотото на Брук е "Всички си тръгват." Всички знаем обаче, кого всъщност чака тя. rolleyes.gif
[dEs]
Цитат(Arinna @ Mar 18 2008, 15:00) *
Имам чувството, че мотото на Брук е "Всички си тръгват." Всички знаем обаче, кого всъщност чака тя. rolleyes.gif

И кой е? rolleyes.gif

Цитат
Повечето фенове на Брук, са и фенове на София, и докато с Брук се случват интересни историйки да се радваме"

Ъъъъ аз нещо не можах да схвана blush.gif Може ли да ми обясниш... blush.gif
♥Didito♥
Цитат(desitoo_91 @ Mar 18 2008, 15:08) *
Ъъъъ аз нещо не можах да схвана blush.gif Може ли да ми обясниш... blush.gif

Ами Марк е казал, че докато на Брук и се случват интересни историйки, тоест както това с бебето, ние феновете да се радваме. С две думи Брук може и да си остане сама накрая...
A_l_e_x
Aбе тя сама няма да остане според мен. Ще я сложат с Чейс и всичко ще е много нагласено,ама поне да не е сама
Inagr
Както нагласено я разделиха с Лукас и после още по-изкуствено го събраха с Пейтън ( извинявайте Лейтън фенове, но така го чувствам ).
Sway
Цитат(A_l_e_x @ Mar 18 2008, 16:02) *
...Ще я сложат с Чейс...

Ъ-ъ, само това НЕ!!!! shocking.gif

Цитат(Inagr @ Mar 18 2008, 16:15) *
Както нагласено я разделиха с Лукас и после още по-изкуствено го събраха с Пейтън ( извинявайте Лейтън фенове, но така го чувствам ).

Не се извинявай - не само ти го чувстваш така (btw харесвам хора, които казват 'така го чувствам' вместо 'така мисля' smile.gif )
BaRbInCeTo
Има спойлери че преди да каже да на Линдзи Лукас си представя как Пейтън му се обеснява в любов и му казва да не я оставя за 2-ри път и да не се жени за Линдзи("give him the all love speech")
chadmurray_fenka
Видях 2 снимки от 5x12, не знам дали са пускани!!!

ТУК!

ИИ ТУК!!
Firen
яки снимки rolleyes.gif .не са пускани..
tedi27
много е як епизода... emoticon1 (7).gif emoticon1 (7).gif emoticon1 (7).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (111).gif emoticon1 (111).gif emoticon1 (111).gif 57.gif 57.gif 57.gif icon_peace.gif icon_peace.gif icon_peace.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif

някой може ли да ми даде английски субтитри или просто да ми каже на 35-тата минута Хейли какво казва на Нейтън:Че е трябвало да го остави да се върне вкъщи или че не е трябвало? confused.gif Моля ви, кажете ми или ми дайде английски субтитри , че аз не мога да намеря...
Nasi
Цитат(tedi27 @ Mar 19 2008, 09:19) *
някой може ли да ми даде английски субтитри или просто да ми каже на 35-тата минута Хейли какво казва на Нейтън:Че е трябвало да го остави да се върне вкъщи или че не е трябвало? confused.gif Моля ви, кажете ми или ми дайде английски субтитри , че аз не мога да намеря...

Каза му, че е трябвало да го остави да се прибере, започна да се обвинява сама. Сцената беше жестока.

В 16 епизод момиченцето на Брук ще се нуждае от операция, ще се появи нов герои - доктор, явно ще го гласят за Брук, поне на мен така ми звучи:

Question: Any scoop on One Tree Hill? — Kristin
Ausiello: A Tree Hill babe is either undergoing surgery or getting lucky (or both), because the show has issued a casting call for a gifted surgeon in his thirties who is both handsome and charming.
Надарен хирург, на около 30 години, който е и красив и чаровен.

5.16 - Brooke - Dr. Copeland

А и в 14 или 15 епизод ще видим Чейс отново.
brooke_scott
Цитат(Nasi @ Mar 19 2008, 10:48) *
В 16 епизод момиченцето на Брук ще се нуждае от операция, ще се появи нов герои - доктор, явно ще го гласят за Брук, поне на мен така ми звучи:

е че, няма ли да е малко стар за Брук wacko.gif абе тоя Марк няма ли да обърне малко внимание на любовния живот на Брук? Първо Оуен се маха, ся няккъв посредствен, дано да не стане нищо с тоя dry.gif
The Black Dragon
По принцип не чета спойлерите, ама толко затъпя тоя One Tree Hill, че исках да видя кво ше става, да знам дали си струва въобще да продължавам да го гледам. Прочетох спойлерите дето са дадени и ше има малко свежест, но не знам колко. Поне заради Карън и Деб ше го гледам да ги вида кво праат laugh.gif Искам в края на сериала Лукас да умре - така всички ше са щастливи 10.gif
Nasi
Цитат
Искам в края на сериала Лукас да умре - така всички ше са щастливи 10.gif
18.gif 18.gif Може да последба съдбата на Uncle Keith. И двамата ги изоставиха на олтара.

Цитат
е че, няма ли да е малко стар за Брук wacko.gif абе тоя Марк няма ли да обърне малко внимание на любовния живот на Брук? Първо Оуен се маха, ся няккъв посредствен, дано да не стане нищо с тоя dry.gif

Ми то и Оуен е около 30те.
Firen
еее как така неитън и лукас ша прибият дан dry.gif .
Arinna
Спойлер за епизод 16:

Малката Анджи ще има заболяване на сърцето. Брук и Лукас я водят да се подложи на операция.
A_l_e_x
За какво изобщо се появи този уникално як Оуен-само за да влюби Брук в него и после "чао,беше ми приятно"
Arinna
Надявам се не ми се сърдите, но май успях да преведа един сценарий за епизод 16 от сезон 5. smile.gif
Източник:OTHForums.

One Tree Hill Script 516

В лекарски кабинет, късно следобед.
Лукас и Брук сядат предпазливо. Анджи спи спокойно на рамото на Брук. Влиза млад и привлекателен доктор.

Д-р. Копланд:
Съжалявам, че ви накарах да чакате. Аз съм д-р Копланд, а Вие…(разгръща папката пред себе си). Брук Дейвис. (той поглежда към Брук и се усмихва). Дрехи, нали?

Брук:
Да.

Д-р Копланд:
Изглеждахте ми позната. (д-р Копланд задържа погледа си върху Брук). Искам да направя хирургична операция. Запознати ли сте със състоянието на Анджи?

(Брук поглежда към Анджи за момент.)

Брук:
Ами не, не съвсем. Тя има дупка в сърцето, нали?

Д-р Копланд:
Всъщност няколко. (Брук изглежда обезпокоена). Но ще ги поправим. Ще поставим Анджи под пълна анестезия, ще спрем сърцето и и ще направим поправките. Ако всичко мине добре, ще трае само 3 часа.

Брук:
Чакайте. Вие ще спрете сърцето й? За колко време?

Д-р Копланд:
Около час, може и повече. Зависи от състоянието й.

Брук:
Час?

Д-р Копланд:
Да. Ето така ще направим, Брук: Анджи ще има машина , която ще работи вместо нейното сърце и бели дробове. Така ще поддържаме кръвта да циркулира в тялото й. Ще вземем част от мускула на една част от сърцето и ще го използваме за да запълним дупките.

(Брук е силно притеснена от процедурата).

Брук:
И как ще подновите дейността на сърцето й?

Д-р Копланд:
След като отстраним проблемите, ще използваме електрошок. След като я стабилизираме, ще я преместим в педиатричното отделение, където ще мойе да я видите?
(Брук изглежда притеснена)

Брук:
Това изглежда опасно. Наистина ли няма друг начин?

Д-р Копланд:
Не, съжалявам. Няма друг начин, при състоянието на Анджи.

Брук:
Но тя няма да умре, нали?

Д-р Копланд:
Винаги има риск при тези операции, Брук. Но нашите шансове за успех са много големи.

(Брук изглежда близо до паниката)

Брук:
Не знам… Ами ако..? Какви са шансовете на Анджи без операцията?

Д-р Копланд:
Година, може би две, ако е наистина с голям късмет.

Брук (изглежда ужасена):
Тогава какво?

Д-р Копланд:
Ще умре.

(Брук гледа към доктора и после към бебето уплашено. Д-р Копланд усеща притеснението й. Той говори нежно.)

Д-р Копланд:
Нормално е да си нервна, Брук. Само помисли какво правиш за Анджи.

Брук се опитва да събере кураж и става.

Д-р Копланд:
Ще се видим следващата седмица, Брук

КРАЙ НА СЦЕНАТА
peytoninlove
Дайте малко надежда unsure.gif Ще има ли Лейтън отново???
VeRjInIQ^
Вярно ли е че ОТХ щте спре за извесно време след 12 епизод....Плс кажете ми че не е така unsure.gif --------> Лукас И Пейтан заедно ги искам inlove.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Mar 19 2008, 11:03) *
Цитат(Nasi @ Mar 19 2008, 10:48) *

Ее сега все пак това е Брук при нея мъжете минават и заминават като на ЖП гара. ама тя в една интервю беше казала, че в този сезон няма да се целува с никого, може би с тоя доктор няма да е нещо сериозно. Иначе много кифти за бебето. Само дано Марк не реши, че трябва да го умори детето wacko.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.