Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
brooke_scott
oоо чичо Купър wub.gif blush.gif нямам търпение отново да го видим biggrin.gif а и явно в тоя епизод ще са доста новите (и стари) по-второстепенни персонажи 4.gif
tedi27
о, не , хора , объркала съм , в епизода Hundred (тоест 12, когато е сватбата )ще участват , съжалявам....
Nasi
Не ми се вярва, че Купър се връща, странното е, че са написали неговото име, а това ва Мойра Кели и актьора, който играе Анди липсват. Тях ги видяхме и на снимките за сватбата. Пък и на imdb за тези неща не бива да им се вярва, там всякой може да го напише. Пък и доколкото знам Бевин, Оуен, Миа, Алис не присъстват на сватбата.

Деб обаче, трябва да присъства, дано я върнат в следващите епизоди поне.
tedi27
Серията е уникална, просто нямам думи , много ми хареса и наистина се появи Бевин. А тя се е оженила за Тим! 2thin[1].gif
А пък Брук как реагира като видя Чейс, мале мале...
За Нейли няма да говоря , че се натъжавам. 1crying[1].gif Но в промото за следващия епизод, дават Нейли целувка!! wub.gif wub.gif 13.gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif Мисля , че на всички ни е ясно , че ще съберат Нейтън и Хейли!Просто ще отнеме време, но тя как почна да говори , за промяната , дали е трябвало или не, там наораво си изревах очите и докато тя говореше аз си спомнях техни моменти (те са мн , но веднага се сетих за татуировката на Хейли, как той не можа да понесе мисълта , че може нещо да й се случи и влезе в училището , когато беше стрелбата, как я изненада на онзи кей като й предложи да се оженят отново,за да имат възможността да покажат на всички чувствата си, пресконференцията, на която й каза , че не е бил никога по-щастлив , как изгони онази стриптизьорка, колкото и секси да беше тя и колкото и да го искаше) , абе като се замислите много по-малко пъти я е предавал, отколкото да е правил страхотни неща, доказвайки любовта си към нея, а тя започна с това , че само се извинявал , не му ли било писнало, но осъзнава се , според мен, Хейли , че прави грешка и ще се съберат съвсем скоро.
Джейми беше толкова тъжен, когато Нейтън го беше гушнал , идваше ми да го сграбча и да го нацелувам и да накарам Хейли да играят на онази игра, дето Джейми искаше като семейство. 5.gif 1crying[1].gif sad.gif sleep.gif
За това накрая , дето Хейли каза на Люк да не се жени за Линдзи , няма да го коментирам. huh.gif
А колко сладки бяха Брук и Оуен , когато тя му каза да я целуне.... wub.gif

Мисля , че това е засега от мен , ако има още нещо ще пиша.
moni_hs
Някой знае ли дали ще има 6 сезон?Извинете за въпроса rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(moni_hs @ Mar 12 2008, 11:46) *
Някой знае ли дали ще има 6 сезон?Извинете за въпроса rolleyes.gif

да, ще има wink.gif
^HiLaRy_DuFF
Някой ще даде ли линк за промоте на следващия епизод
brooke_scott
5x12 Promo
^HiLaRy_DuFF
Мерси много,V(ако може)
brooke_scott
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Mar 12 2008, 12:20) *
Мерси много,V(ако може)

да, няма проблем wink.gif
Arinna
Цитат
Ginny in Rhode Island: This season of One Tree Hill has been so good. Any way we'll get rid of Lindsey? I’m all about Peyton.
Answer: Heeeyyy! I really like Michaela McManus, so you take that back. And sorry to burst your Peyton-pimping bubble, but I’m hearing that although Lucas and Lindsey hit a (majorish) snag, he pines over her for quite some time. His feelings for her apparently run pretty deep. Oh, and by the way, don’t forget that One Tree Hill moves to Mondays effective Apr. 7. Set your DVR!

--> Превод:

Джини от Роуд Айлънд: До сега този сезон на One Tree Hill беше много добър. Някакъв начин да се оттървем от Линдзи? Аз съм изцяло за Пейтън.
Отговор: Хей, аз наистина харесвам Michaela McManus, за това си върни думите назад. И съжалявам, ако разбивам илюзиите ти за Пейтън, но чувам, че въпреки емоционалната катастрофа между Лукас и Линдзи (провалената сватба!), той ще тъжи за нея известно време.Чувствата му към Линдзи явно са били дълбоки. О и между другото не забравяйте, че от 7 Април ОТН се мести в Понеделник (Вторник, българско време!). Настройте си телевизорите!

нформацията е взета от: http://www.eonline.com/gossip/kristin/deta...d6-1887050df573

Tам редовно се появяват спойлери за любими американски сериали. Дано съм била полезна. rolleyes.gif

П.П. Аз пък съм изцяло Брукас фен. 18.gif
Nasi
13 епизод ще започне точно там, където ще завърши 12. След това ще има скок във времето от няколко седмици.
Всички ще си мислят, че Дан е отвлякал Джейми. Ще има раздаване на юмруци между Дан/Нейтън/Лукас. Кой ще удря не става ясно, но според мен Нейтън ще се нахвърли на Дан, а Лукас ще ги разтървава. След това обаче ще ми се разясни, че не Дан, а Кари е виновна.

^ Е това вече, е драмата за което ще си заслужава да се гледа с интерес.

Също така, Пейтън ще обмисля да напусне Три Хил, дори ще иска да си продава колата.

Отношенията на Нейтън и хейли ще се подобрат още повече в 13 епизод.

Днес или утре ще трябва да почват и снимките на 14 епизод.

Ето още едно "промо" за следващата серия, има доста сцени от епизода, затова си е спойлерско.

One Tree Hill - 100th Episode Thank You
Mr. Winchester
вижте ква снимка намерих O_o
vasinka_{P}
Видеото е страхотно, мерси много Nasi, определено следващите епизоди ще са много интересни worthy.gif
A_l_e_x
Лукас поглежда към Пейтън и все пак казва да . Лукас тъп ли е?
Arinna
Спойлери за втората част на сезон 5:

Цитат
• Haley and Nathan’s worst nightmare comes true when two people from their past return.
• Karen reappears with a former series regular.
• Lucas and Lindsey's wedding ends with **** *n* of **** ***ing "* **."
• One of the four main girls tells Lucas she wants to have his baby — and it's not who you think.

Превод:

- Най - лошият кошмар на Хейли и Нейтън се сбъдва, когато двама души от миналото им се завръщат.
- Карен се появява заедно с бивш регуляр от сериала .
- Сватбата на Линдзи и Лукас приключва с .... (провал?).
- Една от четирите главни героини признава на Лукас, че иска да има дете от него - и не е тази за която си мислите.

-----

Източник: http://www.tvguide.com/ask-ausiello

----

Новината е от днес. Прясна, прясна. rolleyes.gif
S_fiona2
Цитат(Arinna @ Mar 12 2008, 19:58) *
- Една от четирите главни героини признава на Лукас, че иска да има дете от него - и не е тази закоято си мислите.

Ее,ако не е Пейтън,коя може да еconfused.gif?? shocking.gif shocking.gif shocking.gif
apophis
Цитат(S_fiona2 @ Mar 12 2008, 20:16) *
Цитат(Arinna @ Mar 12 2008, 19:58) *
- Една от четирите главни героини признава на Лукас, че иска да има дете от него - и не е тази закоято си мислите.

Ее,ако не е Пейтън,коя може да е confused.gif ?? shocking.gif shocking.gif shocking.gif

За Брук отдавна имаше спойлъри че ще иска дете от Люк.
Тва за Нейли според контекста е за 5.12 значи най вероятно са Кари и Дан
Arinna

Най - се ядосах,на това многоточие между думичките. mad.gif Какво ще им стане ако мааааааааалко открехнат завесата.
VeRjInIQ^
Брук е тази която ще иска дете от Лукас незнам защо mellow.gif .........Аз сум за Лукас и Пейтан искам ги заедно вече...мамка му mad.gif
Arinna
Цитат(VeRjInIQ^ @ Mar 12 2008, 20:38) *
Брук е тази която ще иска дете от Лукас незнам защо mellow.gif .........Аз сум за Лукас и Пейтан искам ги заедно вече...мамка му mad.gif

Няма да е този сезон.
Firen
Или пък Крис rolleyes.gif .Иначе 10х за видето искефи ме неитън като вика "Well Look who it is" biggrin2.gif .
[dEs]
Значи освен продължение на сезона ще има и 6-ти сезон? Или аз нещо не съм разбрала... Иначе, мерси за инфото. Колко бързо стигнаха до 12 епизод...
tedi27
Цитат(desitoo_91 @ Mar 12 2008, 20:59) *
Значи освен продължение на сезона ще има и 6-ти сезон? Или аз нещо не съм разбрала... Иначе, мерси за инфото. Колко бързо стигнаха до 12 епизод...

да и аз това днес си мислех..все едно беше вчера да чакам да дойде 1 серия...
apophis
5.12 sneak peak
http://www.youtube.com/watch?v=wA3GrulIROM
Дан направо ми смрази кръвта особено извратената му усмивка на края.......
tedi27
обача Хейли каза:няма да говориш със сина ми , СЪПРУГА МИ, лукас или керън

все още са заедно!
Firen
тая кво против има Дан бе dry.gif .Мен ме кефи ,пък и нали се завръща като добър rolleyes.gif .
hristin4e
Цитат(Firen @ Mar 13 2008, 10:00) *
тая кво против има Дан бе dry.gif .Мен ме кефи ,пък и нали се завръща като добър rolleyes.gif .

на мен нещо не ми изглежда много добър... направо си е зъл unsure.gif

яко, че ще има 6 сезон (ако е вярно де) smile.gifsmile.gif
apophis
даже наистина ако се е променил пак никой няма да му вярва и ще си имат едно на ум за него.И да е добър пак ще му търсят всички истинските мотиви и тем подобни.Ма според усмивката му не ми изглежда като добър много...
brooke_scott
според мен така го правят да изглежда лош, защото нали ще го заподозрат, че е отвлякъл малкия, а после вече като се разбере, че е Кари, няма да изглежда така wink.gif
peyton sawyer_16
От официялния myspace на ОТН пуснаха бюлетин днес със спойлери за 13ти и 14ти епизод smile.gif

5.13 Echoes, Silence, Patience, and Grace

Side Summaries

Scene 20: Parole Office. Dan’s parole officer, Sam, is giving Dan his instructions; he must not leave the state without permission for the first six months, and he must get a job. Dan jokes that running for Mayor again probably wouldn’t count. Sam continues that Dan can have help if he needs it. Dan then shows Sam a picture of Jamie, and asks Sam if he has children, to which Sam responds he’s Dan’s case manager: "This isn’t The View." Dan responds that he just thought it might be nice if they got to know each other, as he hasn’t spoken to many people for a long time. Sam then gives Dan an envelope containing his prison earnings from the past four year: $3,437. Taking $100 from the envelope, Dan hands the rest back to Sam; Dan is trying to pay Sam to talk to him. Settling himself in, Dan begins to talk about Jamie. Flashback to…

Scene 21: School Playground. Dan visits Jamie. When Jamie asks if you can really go to jail for not cleaning your room, Dan responds that you can’t - but he did know someone who was in jail for not eating their peas. Jamie doesn’t believe him.

Scene 23: Peyton is speaking to Max the record store guy. It sounds like the store is doing poorly, or may have closed. Max asks Peyton how long she has been home. She replies that she has been back for a few months. Max then asks if she has heard any good music lately, and when she answers yes, he notes that she didn’t get it at the store. Defensively, Peyton responds, "Oh, so it’s my fault." Max then reassures her that it’s nobody’s fault, he even gets his music online now, too. Peyton then tells him the store was worth more than that. Max hopes so: he’d like to think it had something to do with Peyton’s cool new record label. That makes Peyton smile, but the smile soon fades. Perceptively, Max asks Peyton if she thinks about Lucas a lot. She’s surprised, but replies, "Every day."

Scene 24: Brooke’s House. Brooke ignores her cell phone because she is meeting with Patricia, who is from an adoption agency. Patricia asks Brooke if she is sure she’s ready to be a mother. Brooke responds that she is. When asked why, she answers that all a child needs to succeed is a loving and safe environment. She can give a child that. Brooke is then asked if she considers herself a success: sure, she’s done pretty well. When Patricia subsequently asks Brooke if her own home life was safe and loving, she pauses, before saying that it wasn’t. Patricia then asks if Brooke thinks she will ever marry. Brooke isn’t sure… maybe if she meets the right person. Patricia then checks her notes, before asking if any of the men in her notes might be the right person: Owen the bartender? … Chase Adams? … Lucas Scott? Brooke is surprised. End of Act 2.

Scene 25: Start of Act 3. Brooke’s House. Brooke paces while Patricia watches. Brooke doesn’t understand what Lucas has to do with her wanting to adopt. Patricia intuitively notes that Brooke said her friend, Peyton, is a mess because Lucas almost got married. Lucas had a relationship with someone else, Peyton is now hitting the bars… maybe Brooke is looking for love somewhere else? Brooke is annoyed that Patricia is questioning her reasons for wanting to adopt, and tells her that she’s completely wrong. Patricia then asks Brooke if she has ever used drugs. Brooke says she doesn’t use drugs, but Patricia brings up Brooke’s past lifestyle, the fact that she was arrested for shoplifting, and notes that Brooke recently took a drug addict named Rachel Gatina into her home. Brooke doesn’t understand where Patricia heard all of this, until she finally realises that Patricia must have spoken to her mother.

Scene 26: Andy’s Yacht: Andy asks Lucas if he has spoken to Peyton since the wedding. Lucas shakes his head. He says that Jamie went missing, then he had to deal with Dan, and then he left. He never had a chance to speak to Peyton. Andy then asks what Lindsey was talking about on the altar. Lucas’ book, a comet… Exasperated, Lucas says it doesn’t matter that Peyton’s car is a comet. If the guy in Lucas’ book had seen a white bronco, everyone would be saying that Lucas loves OJ! Andy then asks what kind of car Lindsey drives, to which Lucas responds, "That’s not fair."

Scene 27: Brooke’s House. Brooke doesn’t think it’s fair that Patricia spoke to her mother. Patricia responds that they always speak to family members. Brooke then goes on to say that everything Victoria said is just sour grapes because she was recently let go from Brooke’s company. Patricia notes that without a CEO, Brooke will be very busy. Will she have time to look after a child? Brooke tries to argue, but is cut off by her cell phone ringing - for the 17th time since Patricia arrived. All applicants are asked to take six months off work to smooth the adoption process, and Patricia isn’t sure Brooke will be able to do that, being a single parent household. Brooke asks Patricia if she was from a two parent household. She responds that her parents divorced when she was 12, and then goes on to ask Brooke about her own childhood - is she from a two parent household? Brooke replies that she’s sure Patricia already knows the answer to that. When Patricia tells Brooke that she’d like to hear her account in her own words, Brooke answers that she came from a no parent household. Because of the way her parents treated her, she knows what kind of parent she doesn’t want to be.

Scene 28: Olivia’s Office. Nathan and Haley are in marriage counseling. Haley states that she would rather give some things up than become an absentee parent. Olivia notes that Haley’s attitude towards having to choose may be part of the problem. She goes on to tell Nathan and Haley that they have individual dreams and passions, and that they may love themselves more, and resent each other less, if they occasionally act like selfish twenty-two year olds. Nathan argues that he doesn’t resent Haley or Jamie: they’re the best things that have ever happened to him. Haley agrees with that. They are the best things that ever happened to him.

Scene 30: Start of Act 4. Jamie’s Classroom. The scene opens with a close-up on Chester, Jamie’s pet bunny. Jamie says that he has brought Chester for show and tell, and that Chester is his best friend ever; his nanny, Carrie, used to be his best friend, but she tried to take him away and color his hair, so his best friend is now a tie between Aunt Brooke, Uncle Skills, and Chester… oh, and Grandpa Dan, who brought him home when Carrie tried to take him away. From Jamie we go to…

Scene 31: Parole Office. Dan’s picture of Jamie, and a scar on Dan’s hand. Dan tells Sam that he got the scar helping his son, Nathan. Family’s important to him; it’s all he has left. Sam notes that Dan went to prison for killing his brother, but Dan argues that he’s a changed man. Sam tells him that very few of the people he sees are truly changed, and most of them end up back in prison eventually. Dan agrees that he’s still an angry, and potentially evil man, but he wants to use that for good - like he did when he saved Jamie from nanny Carrie. As Dan gets up to leave, Sam hands him back the envelope of money, telling him he can’t keep it. Dan responds that the money should go to charity, before winking and saying "Good talk, Sammy," as he exits.

Scene 32: Brooke’s House. Brooke realises the interview hasn’t gone well, and as Patricia collects her things, Brooke asks whether she passed. Patricia responds that she’s sorry, but no, she won’t be recommending Brooke for adoption. Patricia tells her she’s very young, and that her mother also said she’d be a terrible candidate. Brooke fires back that it’s a shame Victoria wasn’t interviewed before she had a child.

Episode 5.14

General Spoilers

Nathan and Haley interview for a new nanny.

Side Summaries:

Scene 31: Nathan and Haley’s House. Nathan and Haley are interviewing a pretty potential nanny for Jamie. Haley holds a pile of resumes. Haley mentions that the candidate knows CPR and used to be a lifeguard; when the nanny responds that she did, Haley then asks if she has ever kissed any of the husbands she has worked for? The girl is confused, while Nathan sags into his seat uncomfortably. Next we see a pretty blond candidate, whom Haley instantly dismisses, and then a pretty brunette and red head who receive the same treatment. The next candidate is male, which makes Haley smile. The manny starts to flirt with Nathan, mentioning that Haley told him Nathan likes to watch their nanny swimming naked in the pool. Haley fights back a grin, while Nathan sags back once again, saying, "I guess I deserved that."

Scene 32: Lucas enters Brooke’s house and finds her sitting on the couch, purple monkey in hand.

п.с. - незнам дали са пускани,съжалявам,ако ги има =.=
Sway
Цитат
5.13 Echoes, Silence, Patience, and Grace

Side Summaries

Scene 20: Parole Office. Dan’s parole officer, Sam, is giving Dan his instructions; he must not leave the state without permission for the first six months, and he must get a job. Dan jokes that running for Mayor again probably wouldn’t count. Sam continues that Dan can have help if he needs it. Dan then shows Sam a picture of Jamie, and asks Sam if he has children, to which Sam responds he’s Dan’s case manager: "This isn’t The View." Dan responds that he just thought it might be nice if they got to know each other, as he hasn’t spoken to many people for a long time. Sam then gives Dan an envelope containing his prison earnings from the past four year: $3,437. Taking $100 from the envelope, Dan hands the rest back to Sam; Dan is trying to pay Sam to talk to him. Settling himself in, Dan begins to talk about Jamie. Flashback to…

Scene 21: School Playground. Dan visits Jamie. When Jamie asks if you can really go to jail for not cleaning your room, Dan responds that you can’t - but he did know someone who was in jail for not eating their peas. Jamie doesn’t believe him.

Scene 23: Peyton is speaking to Max the record store guy. It sounds like the store is doing poorly, or may have closed. Max asks Peyton how long she has been home. She replies that she has been back for a few months. Max then asks if she has heard any good music lately, and when she answers yes, he notes that she didn’t get it at the store. Defensively, Peyton responds, "Oh, so it’s my fault." Max then reassures her that it’s nobody’s fault, he even gets his music online now, too. Peyton then tells him the store was worth more than that. Max hopes so: he’d like to think it had something to do with Peyton’s cool new record label. That makes Peyton smile, but the smile soon fades. Perceptively, Max asks Peyton if she thinks about Lucas a lot. She’s surprised, but replies, "Every day."

Scene 24: Brooke’s House. Brooke ignores her cell phone because she is meeting with Patricia, who is from an adoption agency. Patricia asks Brooke if she is sure she’s ready to be a mother. Brooke responds that she is. When asked why, she answers that all a child needs to succeed is a loving and safe environment. She can give a child that. Brooke is then asked if she considers herself a success: sure, she’s done pretty well. When Patricia subsequently asks Brooke if her own home life was safe and loving, she pauses, before saying that it wasn’t. Patricia then asks if Brooke thinks she will ever marry. Brooke isn’t sure… maybe if she meets the right person. Patricia then checks her notes, before asking if any of the men in her notes might be the right person: Owen the bartender? … Chase Adams? … Lucas Scott? Brooke is surprised. End of Act 2.

Scene 25: Start of Act 3. Brooke’s House. Brooke paces while Patricia watches. Brooke doesn’t understand what Lucas has to do with her wanting to adopt. Patricia intuitively notes that Brooke said her friend, Peyton, is a mess because Lucas almost got married. Lucas had a relationship with someone else, Peyton is now hitting the bars… maybe Brooke is looking for love somewhere else? Brooke is annoyed that Patricia is questioning her reasons for wanting to adopt, and tells her that she’s completely wrong. Patricia then asks Brooke if she has ever used drugs. Brooke says she doesn’t use drugs, but Patricia brings up Brooke’s past lifestyle, the fact that she was arrested for shoplifting, and notes that Brooke recently took a drug addict named Rachel Gatina into her home. Brooke doesn’t understand where Patricia heard all of this, until she finally realises that Patricia must have spoken to her mother.

Scene 26: Andy’s Yacht: Andy asks Lucas if he has spoken to Peyton since the wedding. Lucas shakes his head. He says that Jamie went missing, then he had to deal with Dan, and then he left. He never had a chance to speak to Peyton. Andy then asks what Lindsey was talking about on the altar. Lucas’ book, a comet… Exasperated, Lucas says it doesn’t matter that Peyton’s car is a comet. If the guy in Lucas’ book had seen a white bronco, everyone would be saying that Lucas loves OJ! Andy then asks what kind of car Lindsey drives, to which Lucas responds, "That’s not fair."

Scene 27: Brooke’s House. Brooke doesn’t think it’s fair that Patricia spoke to her mother. Patricia responds that they always speak to family members. Brooke then goes on to say that everything Victoria said is just sour grapes because she was recently let go from Brooke’s company. Patricia notes that without a CEO, Brooke will be very busy. Will she have time to look after a child? Brooke tries to argue, but is cut off by her cell phone ringing - for the 17th time since Patricia arrived. All applicants are asked to take six months off work to smooth the adoption process, and Patricia isn’t sure Brooke will be able to do that, being a single parent household. Brooke asks Patricia if she was from a two parent household. She responds that her parents divorced when she was 12, and then goes on to ask Brooke about her own childhood - is she from a two parent household? Brooke replies that she’s sure Patricia already knows the answer to that. When Patricia tells Brooke that she’d like to hear her account in her own words, Brooke answers that she came from a no parent household. Because of the way her parents treated her, she knows what kind of parent she doesn’t want to be.

Scene 28: Olivia’s Office. Nathan and Haley are in marriage counseling. Haley states that she would rather give some things up than become an absentee parent. Olivia notes that Haley’s attitude towards having to choose may be part of the problem. She goes on to tell Nathan and Haley that they have individual dreams and passions, and that they may love themselves more, and resent each other less, if they occasionally act like selfish twenty-two year olds. Nathan argues that he doesn’t resent Haley or Jamie: they’re the best things that have ever happened to him. Haley agrees with that. They are the best things that ever happened to him.

Scene 30: Start of Act 4. Jamie’s Classroom. The scene opens with a close-up on Chester, Jamie’s pet bunny. Jamie says that he has brought Chester for show and tell, and that Chester is his best friend ever; his nanny, Carrie, used to be his best friend, but she tried to take him away and color his hair, so his best friend is now a tie between Aunt Brooke, Uncle Skills, and Chester… oh, and Grandpa Dan, who brought him home when Carrie tried to take him away. From Jamie we go to…

Scene 31: Parole Office. Dan’s picture of Jamie, and a scar on Dan’s hand. Dan tells Sam that he got the scar helping his son, Nathan. Family’s important to him; it’s all he has left. Sam notes that Dan went to prison for killing his brother, but Dan argues that he’s a changed man. Sam tells him that very few of the people he sees are truly changed, and most of them end up back in prison eventually. Dan agrees that he’s still an angry, and potentially evil man, but he wants to use that for good - like he did when he saved Jamie from nanny Carrie. As Dan gets up to leave, Sam hands him back the envelope of money, telling him he can’t keep it. Dan responds that the money should go to charity, before winking and saying "Good talk, Sammy," as he exits.

Scene 32: Brooke’s House. Brooke realises the interview hasn’t gone well, and as Patricia collects her things, Brooke asks whether she passed. Patricia responds that she’s sorry, but no, she won’t be recommending Brooke for adoption. Patricia tells her she’s very young, and that her mother also said she’d be a terrible candidate. Brooke fires back that it’s a shame Victoria wasn’t interviewed before she had a child.

Серия 5.13 - Echoes, Silence, Patience, and Grace

Сцена 20: Полицейският офис. Полицаят-отговорник по освобождаването на Дан му дава инструкции: той не трябва да напуска щата без разрешение през първите 6 месеца, освен това трябва да започне работа. Дан се шегува, че вероятно няма да се брои ако пак кандидатства за кмет. Сам продължава, че Дан ще получи помощ, ако се нуждае от такава. Дан показва на Сам снимка на Джейми и пита дали Сам има деца, на което Сам отговаря, че той е отговорник по делото на Дан, а това са лични неща. Дан отговаря, че просто е помислил, че би било приятно ако двамата се опознаят, тъй като не е разговарял с много хора напоследък. Тогава Сам дава на Дан плик с парите, които си е изработил в затвора през последните 4 години: 3,437 долара. Дан взима 100 долара от плика и дава останалите на Сам - опитва се да му плати, за да разговаря с него. Tой се настанява и започва да говори за Джейми. Флашбек...

Сцена 21: Училищното игрище. Дан посещава Джейми. Когато Джейми пита дали наистина пращат хора в затвора задето не са си почистили стаята, Дан казва, че не е така - но че познава някой, който е бил в затвора, защото не си е изял грахчетата. Джейми не му вярва.

Сцена 23: Пейтън си говори с Макс, мъжът от музикалният магазин. Изглежда, че магазинът е в кофти положение, или дори е затворен. Макс пита Пейтън откога си е у дома. Тя отговаря, че от няколко месеца. Макс пита дали скоро е слушала хубава музика и когато тя казва 'да', той отбелязва, че не я е купила от магазина. Защитавайки се, Пейтън отговаря "О, значи вината е моя?" , при което Макс я убеждава, че никой не е виновен, и че дори той си взима музика онлайн. Пейтън му казва, че магазинът е бил по-специален. Макс казва, че се надява да е така: иска му се да мисли, че този магазин е имал нещо общо с новата готина музикална компания на Пейтън. Това кара Пейтън да се усмихне, но усмивката угасва скоро. Досещайлки се, Макс пита Пейтън дали мисли често за Лукас. Тя е изненадана, но отговаря: "Всеки ден"

Сцена 24: Къщата на Брук. Брук не обръща внимание на звънящия си мобилен телефон, защото има среща с Патриция, която е от агенцията по осиновяванията. Патрисия пита Брук дали е сигурна, че е готова да бъде майка. Брук отговаря, че е. Когато я пита защо, тя отговаря, че всичко от което има нужда едно дете е обстановка, където е обичано и се чувства сигурно и тя може да му даде това. Тогава й се задава въпроса дали се смята за успял човек: отговорът е да, справя се добре. Когато Патрисия пита Брук дали тя самата е расла в любящ и спокоен дом, Брук замълчава за миг, а после казва НЕ. Тогава Патрисия пита дали Брук смята да се омъжи някога. Брук не е сигурна... може би ако срещне правилният човек. Патрисия проверява записките си, преди да попита дали някой от мъжете в тях би могъл да е правилният: Оуен барманът? Чейс Адамс? Лукас Скот? . Брук е изненадана.

Сцена 25: Къщата на Брук. Брук обикаля нервно, докато Патрисия я гледа. Брук не разбира какво общо има Лукас с желанието й да осинови дете. Патрисия отбелязва, че Брук е казала, че нейната приятелка Пейтън е в ужасно състояние заради факта, че Лукас едва не се е оженил. Лукас е имал връзка с друг човек, може би Брук е търсила любовта другаде? Брук е ядосана, че Патрисия поставя под въпрос желанието й да осинови дете и й казва, че напълно греши. Патрисия пита дали Брук някога е употребявала наркотици. Брук казва, че не ползва наркотици, но Патрисия припомня миналото на Брук, как е била арестувана за кражба от магазин и отбелязва, че съвсем наскоро Брук е приела в дома си наркоманка на име Рейчъл Гатина. Брук не разбира откъде П. знае всичко това, докато накрая не осъзнава, че П. е говорила с майка й.

Сцена 26. Яхтата на Анди. Анди пита Лукас дали е говорил с Пейтън след сватбата. Лукас поклаща отрицателно глава. Той казва, че Джейми е бил изчезнал, после е трябвало да се разправя с Дан и после си е тръгнал. Нямал е възможност да говори с Пейтън. Анди пита за какво е говорела Линдзи на олтара. Книгата на Лукас, марката на колата на Пейтън (comet, но не знам как се превежда на БГ) ..... Раздразнен, Лукас казва, че няма значение, че колата на Пейтън е comet, ако момчето в книгата на Лукас беше видяло бяло бронко, всички щели да казват, че Лукас обича OJ (тук нямам идея за кво говори - може би за О.J. Simpson?!) Тогава Анди пита каква кола кара Линдзи, а Лукас отговаря "Това не е честно"

Сцена 27:Къщата на Брук. Брук не смята, че е честно Патрисия да говори с майка й. Патрисия отговаря, че в агенцията има политика винаги да разговарят с роднините на осиновяващия. Брук казва, че всичко което Виктория казва е от злоба, тъй като наскоро е била уволнена от компанията. П. отбелязва, че без изпълнителен директор Брук ще е доста заета. Ще има ли време да се грижи за дете? Брук се опитва да спори, но е прекъсната от звъненето на мобилния си: за седемнайсти път откакто Патрисия е при нея. Всички подали заявка за осиновяване се помолват да вземат 6 месеца отпуск от работа за да улеснят приспособяването на осиновеното дете, а Патрисия не е сигурна, че Брук ще успее да го направи, тъй като ще бъде самотна майка. Патрисия казва, че нейните собствени родители са се развели когато е била на 12 и е израстнала в дом с един родител. Тя пита Брук за нейното детство - дали и тя е израстнала в дом с един родител. Брук казва, че П. вече знае отговора, но П. настоява, че иска да го чуе от нея. Брук казва, че тя е расла в дом без каквито и да е родители. И поради начина, по който родителите й са се държали с нея, тя знае какъв родител НЕ ИСКА да бъде.

Сцена 28: Офисът на Оливия. Нейтън и Хейли са при брачен консултант. Хейли заявява, че по-скоро би жертвала някои неща, отколкото да се превърне в родител, който постоянно отсъства. Оливия отбелязва, че желанието на Хейли да избира между нещата вероятно е част от проблема. Тя продължава, казвайки на Нейтън и Хейли, че всеки от тях има собствени мечти и увлечения и че биха могли да се обичат повече и да се отблъскват по-малко, ако всеки от тях от време на време се държи като егоистичен 22-годишен. Нейтън възразява, че той не отблъсква Хейли и Джейми, a че те са най-хубавото нещо, което му се е случвало някога. Хейли се съгласява с това. Те СА най-хубавото нещо, което някога му се е случвало.

Сцена 30. Училищната стая на Джейми. Сцената започва с близък план на Честър, домашният заек на Джейми. Джейми казва, че е донесъл Честър, за да го покаже и че Честър е най-добрият му приятел; бавачката му Кари преди е била най-добрата му приятелка, но тя се е опитала да го отвлече и му е боядисала косата, затова сега най-добрите му приятели са леля Брук, чичо Скилс и Честър... о, и дядо Дан, който го е върнал вкъщи след като Кари се е опитала да го вземе.

Сцена 31. Полицейският офис. Дан държи снимка на Джейми, а на ръката му има белег. Дан казва, че е получил този белег когато е помагал на сина си, Нейтън. Семейството е важно за него, то е всичко което му е останало. Сам отбелязва, че Дан е отишъл в завора за убийството на БРАТ СИ, но Дан спори, че се е променил. Сам казва, че много рядко е виждал хора, които наистина са се променили, и повечето от тях накрая пак завършват в затвора. Дан се съгласява, че все още е гневен и потенциално зъл човек, но иска да го използва за добро - както е направил като е спасил Джейми от Кари. Когато Дан става да си тръгне, Сам му подава плика с пари му казва, че не може да го задържи. Дан отговаря, че парите трябва да отидат за благотворителност, след това намигва и казва 'Добре си поговорихме, Сами' - след което излиза.

Сцена 32. Къщата на Брук. Брук осъзнава, че интервюто не е минало добре и докато Патрисия събира нещата си, Брук пита дали е издържала теста. Патрисия отговаря, че съжалява, но НЕ, тя няма да препоръча Брук като осиновител. Патрисия й казва, че е още много млада и че майка й също е казала, че Брук би била ужасен осиновител. Брук отговаря на това, че в такъв случай е жалко, че Виктория не е била интервюирана преди да има дете (GO BROOKE!!! biggrin2.gif )

Останалото мисля, че е превеждано по-напред в темата - Нейтън и Хейли разглеждащи кандидатурите за бавачки wink.gif Ако не е кажете.
[dEs]
Цитат
майка й също е казала, че би била ужасен осиновител.

тя майка й би казала всичко друго, но не и това, което ще направи Брук щастлива. Хубаво е, че Нейли искат да се справят с проблемите. А това за колата и Лукас определено не мисля, че е случайно.
Arinna
Цитат(Sway @ Mar 13 2008, 21:01) *
Останалото мисля, че е превеждано по-напред в темата - Нейтън и Хейли разглеждащи кандидатурите за бавачки wink.gif Ако не е кажете.

Значи или аз не мога да открия тази част илли просто я няма. Би ли я написала, моля те? rolleyes.gif
Sway
Цитат
Scene 31: Nathan and Haley’s House. Nathan and Haley are interviewing a pretty potential nanny for Jamie. Haley holds a pile of resumes. Haley mentions that the candidate knows CPR and used to be a lifeguard; when the nanny responds that she did, Haley then asks if she has ever kissed any of the husbands she has worked for? The girl is confused, while Nathan sags into his seat uncomfortably. Next we see a pretty blond candidate, whom Haley instantly dismisses, and then a pretty brunette and red head who receive the same treatment. The next candidate is male, which makes Haley smile. The manny starts to flirt with Nathan, mentioning that Haley told him Nathan likes to watch their nanny swimming naked in the pool. Haley fights back a grin, while Nathan sags back once again, saying, "I guess I deserved that."

Scene 32: Lucas enters Brooke’s house and finds her sitting on the couch, purple monkey in hand.

Сцена 31: Къщата на Нейтън/Хейли. Нейтън и Хейли интервюират хубавка кандидат-бавачка за Джейми. Хейли споменава, че кандидатката знае как да прави дишане уста в уста и преди е била спасителка, а момичето потвърждава; тогава Хейли пита дали момичето някога е целувало някой съпруг в семействата, в които е работила ( laugh.gif ) Момичето е объркано, а Нейтън се размърдва с неудобство. След това виждаме хубава руса кандидатка, която Хейли отпраща на момента, а после хубава тъмнокоса и червенокоса, които получват същото отношение. Следващият кандидат е мъж, което кара Хейли да се усмихне. Мъжката бавачка започва да флиртува с Нейтън, като споменава, че Хейли е казала, че мъжът й обича да гледа бавачката как плува гола в басейна. Хейли се опитва да потисне усмивката си, докато Нейтън се обляга назад и казва: "Май си го заслужих" 18.gif

П.П. Арина, следващият път няма нужда да копираш в цитат целия огромен чаршаф от моя пост smile.gif Можеше да пуснеш просто своя пост.
Arinna
Sorry! huh.gif Моя грешка. Благодаря все пак. smile.gif А случайно да знаеш някакъв спойлер за Лукас и Брук? Аз търсих, поне в тези сайтове, които знам, но не можах да открия.
tedi27
има ново видео за 5.12 One Tree Hill 5.12 Preview Scene: Nathan/Haley/Carrie
brooke_scott
леле тая Кари не се отказва dry.gif
Firen
хехе каде се е скрила biggrin2.gif
peyton sawyer_16
Ето още нови wink.gif

Season 5

5.15 Spoilers

General Spoilers

Haley sneaks up behind Nathan in the shower, and they share their hottest scene in One Tree Hill Naley history.

Side Summaries

Scene 13: Junk tells Millicent that he and Fergie have to go help Haley set up the party. As they leave, Millicent wonders what’s going on with them both.

Scene 14: Nathan and Haley’s House. With the party in full swing, Haley watches as children, led by Jamie, run around the living room. She then hears the doorbell ring, and answers the door to a clown playing the kazoo. She immediately slams the door shut again. She then proceeds to tell everyone that it wasn’t cool to order a creepy clown, and asks who was responsible. Deb comes up behind her and says that she ordered the clown. He does balloon tricks. Deb then opens the door again, letting in the clown, who introduces himself as Bucko. Leaning in to Haley, Deb says that she has always liked clowns; and besides, look at his big feet! A deflated Haley steps outside the house to find…

Scene 15: Brooke and Peyton arrive with Angie asleep in a car seat. Haley asks how the baby is doing, before picking her up out of the car seat. Brooke warns that if Haley wakes Angie, she’ll leave her with Haley.

Scene 20: Skills considers some of Peyton’s advice. Peyton tells Skills that she’s sure he misses him, before Skills follows Peyton’s gaze towards Lucas. Skills responds by saying, "Yeah, you too."

Scene 21: Bucko creates a balloon rabbit for Deb. A flirty Deb tells Bucko that she thinks a tiger might be more appropriate, and he responds by telling her he’s just getting warmed up. He then blows up another balloon, and with blatant sexual innuendo, Deb tells him that his balloon is impressive. She then laughs, before answering the door … to Dan.

Scene 22: Deb steps outside the house to speak to Dan. She asks him what he’s doing at the party, and tells him he can’t come in. Dan proceeds to mock Deb, telling her that even though she looks awful, he’s barely seen a woman in five years. He then tells Deb that he just wanted to wish Jamie a Happy Birthday. Not missing a beat, she tells him that it will be a happier day if he leaves. Dan then mocks Deb again, telling her that he’ll find her some pills if she steps aside. At that moment, Bucko steps outside and asks if everything is okay. Dan asks, "Who’s this clown?" Bucko then steps right up into Dan’s face, but Deb tries to pull him back, warning that Dan has done time in jail. Bucko still doesn’t back down. Dan finally gives up, pushing a gift bag at Bucko’s chest, and asks him to make sure Jamie gets it. Deb then leads Bucko back inside, slamming the door on Dan. End of Act Three.

brooke_scott
коя е Angie?
vesko_oth_fen
Някой да преведе Season 5

5.15 Spoilers please.gif
Nasi
Arinna и peyton sawyer_16 като пускате някаква информация слагайте превод, все пак не всички разбират. Sway мерси много за преводите smile.gif, ще се опитам да ги подредя в началният пост, за да се откриват по-лесно.

Има и още нови неща, след малко ще ги запиша. Определено става интересно, най-после и Деб ще се завърне.

Цитат
коя е Angie?

Момиченце, което Брук осиновява, не се знае обаче дали ще е за постоянно или дали ще е временно.

още доста снимки тук

brooke_scott
хах значи и дават бебе shocking.gif а Лукас и Линдзи са го докарали до пръстените biggrin.gif

ПП: тва бебе осиновеното мн грозно са го избрали 18.gif
vasinka_{P}
Лол, много интересно, значи все пак Брук се сдобива с бебе. shocking.gif Междо другото София изглежда много добре на тези снимки smile.gif
Nasi
Довавила съм доста нови неща за 12 и 13 епизод в началният пост.

14 епизод:

* Има снимани сцени в болницата с Нейтън, Лукас, Дан, Джейми и Хейли, каква е причината все още не е ясно.
* На летището Брук се сдобива с момиченце.

15 епизод:

Ще има парти по случай рожденния ден на Джейми.

* Сцена 13: Джънк казва Мили, че той и Фърги трява да помагат на Хейли за подготването на партито. Докато си тръгват, Милисън се чуди каква им е станало.
* Сцена 14: В къщата на Нейтън и Хейли. Партите тече в пълна пара. Хейли гледа как Джейми си играе с другите деца. Звънеца звъни и тя отива да отвори вратата, появява се един клоун. (Хейли се страхува от клоуни.) Тя веднага му затваря вратата. След това тича към останалите и им казват, че изобщо не е готино да поръчват страшен клоун и пита кой го е направил. Деб казва, че е била тя. Деб отваря вратата на клоуна, който се представя като Бъко. Деб казва на Хейли, че винаги си е падала по клоуни и вижда, че краката му са големи. Хейли изтичва навън за да намери..... .
* Сцена 15: Брук и пейтън пристигат със заспалата Анджи в колата. Хейли ги посреща, пита за бебето и вдига мъничката Анджи. Брук предопреждава Хейли да не я сабуди иначе никога повче няма да я оставя с нея.
* Сцена 20: ...Скилс обмисля съвет от Пейтън, гледат към Лукас и казват, че им липсва. (Явно Скилс и Лукас са се скарали за нещо.)
* Сцена 21: Бъко прави зайче от балон за Деб. Деб започва да флиртува и казва, че тигър би бил по-подходящ, а Бъко и отговаря, че тъкмо загрява. След това надува още един балон. Деб е възхитена .... засмява се, докато отива да отвори вратата, там е Дан.
* Сцена 22: Деб излиза навън, за да говори с Дан. Пита го какво прави на партито и му казва, че не може да влезе. Дан започва да й се подиграва, казва й, че въпреки че изглежда ужасно, не е виждал нежа от почти 5 години. Казва й, че е искал само да пожелае Честит Рожден Ден на Джейми. Деб му отговаря, че ще е най-щастливият й ден, ако той си тръгне. А Дан й казва, че бил могъл да й намери хапчета, ако я пусне. В този момент се появява Бъко, който пита дали всичко е наред, а Дан казва - Кой е този клоун?. Бъко се изправя срещу Дан, а Деб застава между тях, и предопреждава Бъко, че Дан е бил в затвора. Въпреки това Бъко не се отдърпа, Дан се предава и подава подара, който носи за Джейми на Бъко. Деб и Бъко влизат в къщата и оставят Дан отвън.
A_l_e_x
Защо Лукас слага пръстен на Линдзи,при положение,че тя уж го зарязва?
Nasi
Цитат(A_l_e_x @ Mar 15 2008, 12:43) *
Защо Лукас слага пръстен на Линдзи,при положение,че тя уж го зарязва?

Свещенника ще попита: " Вземаш ли Линдзи... така така...." и Лукас ще каже: "Взимам я" или - "I do". В този момент Нейтън ще му подаде пръстена, и Лукас ще го сложи на Линдзи. Но когато свещенника попита Линдзи дали взема Лукас....тя ще започне да говори за книгата на му и за Пейтън и след това ще избяга.
peytoninlove
Много се радвам за Брук и бебчето!!! blush.gif Но във всичко написано не видях дори мъничка надежда Лейтън да се съберат unsure.gif ,което е много гадно!Ако трябва да чакаме до 6-ти сезон...... unsure.gif
♥Didito♥
Толкова се радвам за Брук. Най-после и тя ще е щастлива. Всъщност 5-ти сезон го гледам заради нея и заради Нейли.
А в 6-ти какви ли още простотии ще измислят. То маймуната ( Марк) колкото е малоумен няма на къде. Той нещо ново може ли да измисли.

Пример 1: Първи сезон Брук гола в колата на Лукас... 5-ти сезон Брук гола в колата на Оуен
Пример 2: Първи сезон Брук и Лукас спасяват Пейтън, наркотици... 5-ти сезон Брук и Оуен спасяват Рейчъл, наркотици...

Да определено Марк е блестящ ум dry.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.