Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
The_Man_Of_Steel
WOW, не знаех че Данийл Харис ходи с Дженсън от супера и не знаех че все още е възможно да има бРукас-уау те го направиха егати сапуна само ги събират разделят и все един омагьосан кръг като дързост и красота пф
apophis
Не е потвърдена информацията ма ги дискутират по разлините форуми.Аз лино имам 1 на ум за всички спойлъри като цяло но на този етап няма как да се знае дали са 100% истина.А ине с тези допълнителни 6 епизода Рейчъл може да е за повече от 2 епизода.Все пак след 5.12 са нямали сценарии и вее след стаката ги правят
*BringMeToLife*
Цитат(brooke_scott @ Feb 25 2008, 21:52) *
Цитат(apophis @ Feb 25 2008, 21:50) *
ПС:Знаете ли че Daneel Harris (rachel) ходи с Jensen Ackles(Supernatural) аз тва вчера го разбрах

мразя го!

xahaxhaxhax brooke_scott ако съм на твое мястоо..леле mrgreen[1].gif Колкото до спойлерите мисля,че са стари ;]
Inagr
Има слухове е Нейли няма да имат много проблеми.Рейчъл и Маут стават двойка.Джейк ще се завърне.Двама души ще умрат и Дан може е 1 от тях.Чейз и Брук ще скъсат.Бевин и Скилс се женят.А връзката на Лукас и брук не е няма да приклйуи ще има още Брукас

Сигурни изтоници твърдят е Брукас не са приклйучили още.Марк има предвид какво казва,има още какво да се разкаже.Да Лейтън се сабират в средата на сезона но марк още иска да събере Брукас.няма инфо че Лейтън накрая ще са заедно.Ще тря бва да иакаме и да видим

Това звучи като спойлер за предния сезон: Нейли нямаха много проблеми и всичко им се нареди. Рейчъл и Маут бяха заедно за кратко.Джейк се завърна, колкото да покаже на Пейтън, че обича Лукас. Умряха Кийт и майката на Пейтън. А относно Брукас и Лейтън: мисля че ще има спор до края на света, кой с кой с кой ще е. И накрая никой няма да е с никой :-)
The_Man_Of_Steel
хехе, да скъсат(Брук и Чейс) аз мислих че вече са го направили какви са тея връзки от разстояние
Sway
Цитат(Inagr @ Feb 26 2008, 14:49) *
Джейк ще се завърне.

Това е най-голямата ми надежда... обичам го тоя човек!!! smile.gif

Mai4et0
Вие не разбрахте ли,че това са стари спойлери? 18.gif
Sway
Стари, нови - надеждата умира последна smile.gif
nadezhda_had
спойлери за 13 епизод ,сценати на Нейтън ,Хейли и Джейми.ямам време да ги преведа ако някой друг може нека да ги преведе smile.gif

Scene 21: School Playground. Dan visits Jamie. When Jamie asks if you can really go to jail for not cleaning your room, Dan responds that you can't - but he did know someone who was in jail for not eating their peas. Jamie doesn't believe him.

Scene 28: Olivia's Office. Nathan and Haley are in marriage counseling. Haley states that she would rather give some things up than become an absentee parent. Olivia notes that Haley's attitude towards having to choose may be part of the problem. She goes on to tell Nathan and Haley that they have individual dreams and passions, and that they may love themselves more, and resent each other less, if they occasionally act like selfish twenty-two year olds. Nathan argues that he doesn't resent Haley or Jamie: they're the best things that have ever happened to him. Haley agrees with that. They are the best things that ever happened to him.

Scene 30: Jamie's Classroom. The scene opens with a close-up on Chester, Jamie's pet bunny. Jamie says that he has brought Chester for show and tell, and that Chester is his best friend ever; his nanny, Carrie, used to be his best friend, but she tried to take him away and color his hair, so his best friend is now a tie between Aunt Brooke, Uncle Skills, and Chester... oh, and Grampa Dan, who brought him home when Carrie tried to take him away.

credit @FF
Sway
Цитат(nadezhda_had @ Feb 26 2008, 17:26) *
спойлери за 13 епизод ,сценати на Нейтън ,Хейли и Джейми.ямам време да ги преведа ако някой друг може нека да ги преведе smile.gif

Scene 21: School Playground. Dan visits Jamie. When Jamie asks if you can really go to jail for not cleaning your room, Dan responds that you can't - but he did know someone who was in jail for not eating their peas. Jamie doesn't believe him.

Scene 28: Olivia's Office. Nathan and Haley are in marriage counseling. Haley states that she would rather give some things up than become an absentee parent. Olivia notes that Haley's attitude towards having to choose may be part of the problem. She goes on to tell Nathan and Haley that they have individual dreams and passions, and that they may love themselves more, and resent each other less, if they occasionally act like selfish twenty-two year olds. Nathan argues that he doesn't resent Haley or Jamie: they're the best things that have ever happened to him. Haley agrees with that. They are the best things that ever happened to him.

Scene 30: Jamie's Classroom. The scene opens with a close-up on Chester, Jamie's pet bunny. Jamie says that he has brought Chester for show and tell, and that Chester is his best friend ever; his nanny, Carrie, used to be his best friend, but she tried to take him away and color his hair, so his best friend is now a tie between Aunt Brooke, Uncle Skills, and Chester... oh, and Grampa Dan, who brought him home when Carrie tried to take him away.

credit @FF

Превела съм ги по-нагоре...т.е. по-напред в темата, заедно с още доста спойлери smile.gif
Nasi
Мерси за всички спойлери. smile.gif
На 03 март - понеделник би трябвало да започнат снимките на 13 епизод, ще трябва да работят и по-бързо, за да може да влезнат в програмата на CW, според която финала трябва да е на 19.05. Да се надяваме, че тогава ще има повече информация за това какво ще се случи.
Не знам дали е споменато, но има предположение, че до края на сезона Хейли отново ще е бременна. Предположението от източник, който досега не е дал грешна информация.

Ето ги и датите за последните 6 епизода:

5.13 - ?
April 14, 2008

5.14 - ?
April 21, 2008

5.15 - ?
April 28, 2008

5.16 - ?
May 5, 2008

5.17 - ?
May 12, 2008

5.18 - ?
May 19, 2008

едит:
Върнах се назад по темата, за да проверя дали е пуснато, но не открих нищо, затова ще го напиша: В 11 епизод Джейми ще претърпи инцидент в басейна, но ще успеят да го извадят на време, предполага се, че след това Нейтън и Хейли ще започнат да говорят за проблемите си.

Горкото дете, за два епизода ще му се насъберат доста страшни събития. Първо потъване в басейна после отвличане. sad.gif
Firen
Нз дали е пускано,но http://youtube.com/watch?v=ZAV298VY1oE от 5.10
slon4ik
http://youtube.com/watch?v=fuKBxrlbKfU
Ето още едно промо за 10-ти епезод
Nasi
Потъването на Джейми в басейна ще бъде в следващият епизод, а не в 11.

Карън ще участва само в 12 епизод.
Рейчъл ще е в 10 и 11 епизод.
Чейс в 11 епизод.

Лукас ще има много малко присъствие в 13 епизод.
Заглавието на 13 епизод най-вероятно ще е: "Echoes, Silence, Patience, and Grace" на Foo Fighters

Дескрипшън за 12 епизод:

"Hundred"

В стотния епизод на Оne Tree Hill ще станем свидетели на свадбения ден на Лукас и Линдзи. Пейтън ще трябва да реши дали да се намеси или да изгуби истинската си любов завинаги. Нейтън използва събитиетоза да се сдобри с Хейли. Дан, който от скоро е освободен, ще се появи за фамилното събиране.

Още снимки:

Sway
Цитат(Nasi @ Mar 1 2008, 13:21) *

Имам същия пръстен! smile.gif Едно към едно.

"Пейтън ще трябва да реши дали да се намеси или да изгуби истинската си любов завинаги." - тя нали уж вече реши...говоря за трогателната сцена с Лукас в баскетболния салон "Ако това е което искаш, ще се жертвам, ще те оставя, истинската любов прави жертви..." Мислех, че вече няма да гледаме терзанията й по този въпрос... my bad..
apophis
четох че има шансове ако Отх бъде подновен за 6 сезон Данийл Харис отново да е регулар.Отх има нужда от рейчъл
ПС:Лол за еидн епизод много неща ще се саберат на Хейли инцидента с Джейми,Развразката с бавачката.Отделно и Изслушването на Дан нз как ще съберат всичко в единн епизод.Дали сцената с душа наистина ще се случи ?
brooke_scott
Цитат(apophis @ Mar 1 2008, 13:36) *
четох че има шансове ако Отх бъде подновен за 6 сезон Данийл Харис отново да е регулар.Отх има нужда от рейчъл

oле боже, тия ако я върнат нз как ще го гледам пак тоя филмс грозната й мутра sick1.gif dry.gif

btw мерси за снимките happy.gif Брук и Оуен 10.gif rolleyes.gif wub.gif
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Mar 1 2008, 13:47) *
oле боже, тия ако я върнат нз как ще го гледам пак тоя филмс грозната й мутра sick1.gif dry.gif

btw мерси за снимките happy.gif Брук и Оуен 10.gif rolleyes.gif wub.gif

В. усещам как ревнуваш и от къде идва омразата biggrin2.gif Обаче Рейчъл преди не ми харесваше изобщо, а пък в 4-ти сезон малко по-добре. И Брук пак се явява като спасителка. Първо Пейтън сега и Рейчъл...
*BringMeToLife*
Абе то "brooke_scott" не харесва Рейчъл от преди това с тоя нейния wink.gif Аз също неискам да се връща..Катън идва,Чейз и той супер smile.gif Дано Нейли се оправят по-бързо .. Ама този Да нещо не ми вдъхва доверие .. unsure.gif
Jordan
Той Дан за това се връща, за да не ти вдъхва доверие biggrin2.gif
jivitu
One Tree Hill - 510 Sneak Peak (#2 . Peyton)
Мился,че не е пускано това клипче smile.gif
*BringMeToLife*
То Дан въобще някога вдъхвал ли е доверие mrgreen[1].gif
Тоя Джон ли е кф е .. много ме дразни и е грозен biggrin.gif
VeRjInIQ^
Аз искам да попитам има ли някакъв споилер за Пейтан и Лукас дали ще се съдерут unsure.gif Някои ако знае нещто моля да го напише tongue.gif tongue.gif Мести предварително wink.gif 2bye[1].gif
apophis
даже след 5.12 и сватбата на Лукас се проваля засега май няма да се сабере с Пейтън
brooke_scott
Цитат(*BringMeToLife* @ Mar 1 2008, 14:24) *
Абе то "brooke_scott" не харесва Рейчъл от преди това с тоя нейния wink.gif

да, тва е вярно, ама ся още повече и то не само Рейчъл ами и Данийл dry.gif

Живи, мс за клипчето. абе тоя човек не я остави Пейт намира mad.gif мн ме дразни ся и Мия иска да вземе dry.gif
rali4kata
На 100% съм сигурна че призрака в 10ти епизод ще е Рейчъл

http://imdb.com/name/nm1566486/
brooke_scott
Цитат(rali4kata @ Mar 2 2008, 11:41) *
На 100% съм сигурна че ще е Рейчъл

последната ми надежда да не е тя умря unsure.gif само се чудя как никой до ся не се сети да провери там mrgreen[1].gif
apophis
нов спойлър дето го кометират по форуми:
Код
[b]In the Lindsey, Luke, Brooke, Owen Picture (2nd one down on first page): That is when Bevin walks up that is why they are all looking the in same direction. She walks up and is like "OMG Brooke? Lucas?" and they are shocked to see her. Bevin also says at some point "Brooke I didnt know you and Lucas were getting married." And before Brooke can correct her Bevin goes on to talk about herself and how she got married and had a son named Nathan
[/b][b]
Credit: mellou88 (FF)

на кратко Бевин се завръща,и е женена за Тим и имат син Нейтън.Тва го предполагаха но нз че може да се окаже истина
[/b]
Mai4et0
Нямам търпение да излезе 10 епизод blush.gif Рейчъл ми липсвашеееееее blush.gif А тези, които не я харесват ... хайвери да ядат 19.gif 18.gif
Bloody_Tears
Определено ще е интересно. А Бевин и Тим- Неочаквано добра комбинация 18.gif Горкото им дете mrgreen[1].gif
fen_potter
Ьаьа въииии туи ни сам гу учаквал!!! Бевин сас Тим shocking.gif biggrin2.gif Мн ше са ми интиресни тиз двамцатъ,а за рейчъл сам мн радустен чи ша я видим пак
peytoninlove
Къде мога да намеря повече информация за 11 и 12-ти епизод,а също и за това дали Люк и Пейтън ще се съберат?
apophis
Цитат(peytoninlove @ Mar 3 2008, 14:17) *
Къде мога да намеря повече информация за 11 и 12-ти епизод,а също и за това дали Люк и Пейтън ще се съберат?

по назад в темата има всички спойлъри за 11 и 12 епизод прегледай а за Пейтън и Люк още не се знае.Но каквото се чува след 5.12 няма веднага да се съберат но не е изключено към края на сезона.(аз стискам палци за Брукас)
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Mar 2 2008, 12:00) *
Цитат(rali4kata @ Mar 2 2008, 11:41) *
На 100% съм сигурна че ще е Рейчъл

последната ми надежда да не е тя умря unsure.gif само се чудя как никой до ся не се сети да провери там mrgreen[1].gif

Ми то си беше ясно, 4е ще е тя. Нали в спойлерите за тоя епизод пишеше, 4е се връща Рей4ъл, а за следващия, 4е се връща 4еиз, така 4е логи4но беше. Нз какво вси4ки толкова се 4удеха кой ще е призрака. Както и да е..
Бевин с Тим confused.gif Уоооу... да се надяваме, 4е ще разберем какво е станало между нея и Скил. Скилс и Бевин бяха много слади4ки. Защо са ги разделили?
Nasi
Ех ОТХ отдавна не ме беше разсмивал така, обаче попаднаха в десятката с Бевин и Тим. Когато за пръв път гледах сериала и нямах идея какво ме очаква в следващите серии си мислих, че Тим ще е с Брук. 18.gif Обаче найстина успяха да направят изненадата с Бевин и Тим. 3.gif

Честит празник на всички.
apophis
ако детето им наследи умствения багаж на Тим и Бевин просто не ми се мисли smile.gif.Двамата немога да си ги представя семейство просто и двамата са.....
♥Didito♥
Тим и Бевин mrgreen[1].gif уоу това много ме радва. Определено не го очаквах, но пък двамата ми допадат.
Някак си отиват, големи образи.
The_Man_Of_Steel
Леле, жал ми е за Скилс sad.gif

mrgreen[1].gif

ама трябваше той да си е с Бевин!
[dEs]
Горкото дете... Не ми се мисли какви изцепки ще ръси като порасне хаха. Бевин и Скилс ми бяха сладки. ама Бевин и Тим ще са страшен тандем
MoLlY
хахахахаххахахаа...това не го очаквах Бевин и Тим shocking.gif shocking.gif shocking.gif .....някъде беше споменавано че е възможно да има Брукас...не ми се вярва щот за сега се държат като приятели..но нищо не се нзае се пак....Ами някой да знае защо се е върнала Брук в Три Хил...confused.gif? blink.gif blink.gif blink.gif
brooke_scott
Цитат(MoLlY @ Mar 3 2008, 19:12) *
хахахахаххахахаа...това не го очаквах Бевин и Тим shocking.gif shocking.gif shocking.gif .....някъде беше споменавано че е възможно да има Брукас...не ми се вярва щот за сега се държат като приятели..но нищо не се нзае се пак....Ами някой да знае защо се е върнала Брук в Три Хил...confused.gif? blink.gif blink.gif blink.gif

заради Пейтън май
The_Man_Of_Steel
сигурно когато се върне Чейс ще има нещо между него и Пейтън, щото преди бях гледам една снимка на която се целуваха
[dEs]
Цитат
хахахахаххахахаа...това не го очаквах Бевин и Тим shocking.gifshocking.gif shocking.gif .....някъде беше споменавано че е възможно да има Брукас...не ми се вярва щот за сега се държат като приятели..но нищо не се нзае се пак....Ами някой да знае защо се е върнала Брук в Три Хил... confused.gif ? blink.gif blink.gif blink.gif

Назад в темата имаше спойлер, че се е върнала, защото искала дете от Люк.
♥Didito♥
Цитат(desitoo_91 @ Mar 3 2008, 19:50) *
Назад в темата имаше спойлер, че се е върнала, защото искала дете от Люк.

Да така е , обаче понеже сценаристите са тъпи може детето да не е от Лукас, а от Маут mad.gif или май заради стачката въобще се отказаха от тази идея. Ще видим.
A_l_e_x
Хммм...още любовни триъгълници - Скилс,Невин и Тим - уау! ohmy.gif
[dEs]
По добре да са се отказали от колкото да има дете от Маут. Или да сменят Маут с Оуен wub.gif
hristin4e
аааа Бевин и Тим wub.gif хахах това никога нямаше да го предположа biggrin.gif само кофти за Скилс wink.gif
Jordan
какво сте го заопявали тоя Скилс не моа да разбера?! blink.gif
Така като го гледате в епизодите струва ли ви се, че Бевин му липсва? Даже не я е споменал. Явно нещата с нея не са потръгнали през въпросните 4 години.
Но все пак е дразнещо, че го лишиха тоя човек от всякаква сексуалност. Нито за старото се чу нещо, нито с нещо ново се е захванало... dry.gif
jadi^^^
Аз не разбирам защо всички толкова мразят Рейчъл unsure.gif първо се държеше мн зле- да,но после се промени, да не говорим, че е изключено да я наричат грозна с основание dry.gif
Sway
На мен Рейчъл ми е грозна, защото има някакви странно бузесто лице на фона на хубаво тяло, и ОТВРАТИТЕЛНО писклив глас... Като цяло добре е, но .. не, не ми харесва.

Цитат(Jordan @ Mar 4 2008, 00:24) *
Така като го гледате в епизодите струва ли ви се, че Бевин му липсва? Даже не я е споменал.

Факта, че не говориш за някого не значи, че не мислиш за него, също както и факта, че постоянно говориш за някого не значи, че мислиш.
А ако трябва да бъдем честни - споменавал я е - веднъж, и мимоходом, но я е споменавал. В някой от първите епизоди беше - Скилс обясняваше на Нейтън какво e казал на Джейми. Ще си позволя да цитирам.

Цитат
Nathan: Well what else did you tell him?
Skills: I told him some man shot Tu Pac and Biggie, never date girls named Bevin and that Santa Clause is black.

'Никога да не излиза с момичета на име Бевин' на мен ми звучи сякаш човека си крие някаква болка изпод бъзиците и майтапите, но това си е лично мое мнение, разбира се.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.