Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери - Update: 15.03.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
ludoto_tedi
Благодаря много за инфото ,с което ни заливате smile.gif
`BruKas`
ехаа снимките на брук са страхотни!!!благодаря ви много за полезната информация свързана с 5 сезон..нз кво щях да правя ако не сте вие:)
brooke_scott
мале хора мн мн мн мн 10х за снимката на София worthy.gif и на Чад де blush.gif с-р са сладки rolleyes.gif и пак СУПЕР СТЕ!!!
ladysunshine
на снимката Чад е страхотен wub.gif Благодаря много за снимките, всички са много готини smile.gif
brooke'n'lucas
Два дена ме няма и вече има снимки на София. smile.gif

Мерси за всички снимки, Наси. worthy.gif

София изглежда страхотно, както винаги. biggrin2.gif
KiD^ViCiOuS
wow shocking.gif
браво бе хора smile.gif аз известно време не съм прегелждала форума и вие толкова нова информация сте намерили...направо се шашнах като прочетох всичко...колко от това е истина е отделен въпрос...щото си го знаем Марк как обича да заблуждава smile.gif звучи интересно де...странно, но пък интересно...
малкия прилича повече на син на Лукас отколкото на Нейтън...нищо де...дано и с Нейтън нещата бързо да се оправят че на тях двамата с Хейли предимно кофти неща им се случват...
а кво стана нали уж Пейтън била с права коса...тук на всички снимки си е с къдрава....
а пък Хейли я няма на много снимки...дано скоро излезнат повече с тях smile.gif
още веднъж браво за всичкото инфо smile.gif
vm_93
Найстина се разочаровах....3 сезон беше велик и след тва започнаха да пропадат.Ся като гледам за 5 сезон не мисля че ще е мн яко.Особено за нейтън..найстина са се опитали да разнообразят,но според мен тва за Нейтън е мн ама мн тъпо.Неговия чаар и призвания бяха баскетбола и сексапила,а сега са му отнели и двете.Хем не може да ходи,хем са го направили кат некви хипи...BULSHIT<>>!!
Nasi
vm_93 съгласна съм. sad.gif

Ето още две, тези снимки с Джеймс трябва да са от сцената в която ще стане инцидента.

В първите епизоди ще го виждаме и с изкуствена брада, и дълга коса- перука.
От това което знаем става ясно, че другите ще си се забавляват, а той ще е в депресия, малкия ще е с Лукас. Дори започва да изглежда, че Лукас му е баща. Не ми харесва на къде вървят нещата.
Mai4et0
Олее.... хора, няма ли да ви е гнус да го гледате confused.gif sick1.gif За Нейтън говоря 18.gif Ужас е.... даже 2 ужаса sick1.gif
Bloody_Tears
ОМГ, какво виждат очите ми, Мая писа ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Ооо, Господи, ЧУДООО! 18.gif Сега по темата. Мерси за снимките и информацията, Брук много ми харесва с тази прическа, много й отива 4.gif На Пейт също
ice_kill
Цитат(vm_93 @ Aug 11 2007, 22:43) *
Найстина се разочаровах....3 сезон беше велик и след тва започнаха да пропадат.Ся като гледам за 5 сезон не мисля че ще е мн яко.Особено за нейтън..найстина са се опитали да разнообразят,но според мен тва за Нейтън е мн ама мн тъпо.Неговия чаар и призвания бяха баскетбола и сексапила,а сега са му отнели и двете.Хем не може да ходи,хем са го направили кат некви хипи...BULSHIT<>>!!

Грешиш,поне според мене.Според мене 5 сезон ще бъде як,и то доста.
Nasi
Излезнала е и малко информация за Трети епизод:

• Пейтън ще започне да работи в Трик, отново. Заедно с Хейли правят някакво прослушване за групи.
  • Брук е решила да си купи къща. Собственичката я развежда из новата къща, на Брук и харесва абсолютно всичко, дори и мебелите и решава да я купи, готова е да плати 100 хил., за да може да се настани на момента.
  • Куентин играе сам баскетбол на игрището, при него отива Хейли. Явно той е решил да напусне училище и тя се опитва да го разобеди, като му казва че само с баскетбол не може. Той я пита защо толкова иска да го върне в училище и дали причината не е защото го харесва.
  • Брук показва къщата на Пейтън и й предлага една от стайте. Пейтън получава съобщение и казва, че трябва да се върне в Трик.
  • Дан е в затвора, един от пазачите му подава пакет и му казва, че е от сина му. Дан го отваря и се усмихва, вътре вижда снимка на внук си Джеймс.
  • Вечерта Джеймс си играе баскетбол, Нейтън е с него на патерици, двамата се забавляват, а Хейли ги гледа от разстояние и се усмихва. (Къщата на Нейтън е Хейли е нова, разположена е на плажа, явно е доста голяма, защото има басейн и игрище).
  • Пейтън се връща в Трик, където се среща с Джейсън, който е изпълнител от една от групите, от по-ранната сцена.

Много объркващо става, първо излизаше, че Нейтън ще е в депресия към 7-8 епизода, сега изведнъж вече е на патерици. Или са решили да намалят драматизма на историята и са проминили коренно нещата, или пък ще стане магия и той ще се изправи.

Всичко това означава, че нещата написани по-рано в темата може и да не излезнат точно така.

снимки: OTHP

ПС: нямам търпение да видя кой ще е Куентин.
black1wolf
ЛеЛе Как искам да идва 5 сезон
brooke'n'lucas
Мерси за инфото, Наси.

Ето още няколко снимки.

София:

Антуън:

Eто ги и целите сцени от 3 епизод.(преведени) smile.gif
brooke_scott
леле хора, златни сте worthy.gif мерси мн за вси4ките снимки и инфо, напрао нямам думи мерси пак. нямам търпение за 5 сезон

П.С. София е страшно сладка и тая коса мн и отива biggrin2.gif
[dEs]
Страхотно, може да са решили, че драмата в другите сезони им е дошла в повечко и няма да осъкатят Нейтън. Което е много добре. Явно за другите нещото се развиват много добре, щом Брук може да дае 100хил. да се нанесе ве дна къща веднага. Не че има нещо лошо де.
ladysunshine
Мн мн мн мн благодаря за последно преведените сцени worthy.gif много се радвам, че Нейт ще се оправи по-бързо. 5 сезон изглежда все по интересен
♥Didito♥
И аз много благодаря за инфото и снимките. 4.gif
Mai4et0
xhahaxax.... като видях Брук на малката снимка я помислих за Рейчъл shocking.gif После като видях цялата снимка и 18.gif 18.gif 18.gif Не ми харесва така... трябваше да си остане с черна коса happy.gif | Иначе 10x за инфото 4.gif Златни сте worthy.gif
HiLaRy`DuFf{}
Брук е мнго сладка .. smile.gif
nadezhda_had
намерих снимка на Брук и Пейтън

credit: FB
Nasi
Ето и най-после една на Хейли, вече ясно се вижда късата коса.

Снимките на Брук и Пейтън както и тази са от втори епизод. Заглавието му е: “Racing Like A Pro”

@Emily
renito818
ОООО супер....мерси за хубавите снимки..... biggrin2.gif biggrin2.gif
Nasi
Има доста снимки от Втори епизод, но момичето, което ги е снимало не желае да се разпространяват по форумите, също не разрешава правенето на аватари и подобни неща с тях.

Ето една:

На нея се виждат всички, включително Линдзи-приятелката на Лукас.
Единствено липсва Нейтън, но по-късно той също е снимал сцена с малкия Джеймс.

Останалите снимки може да се видят тук.

Два видео клипа:
Нейтън и Джеймс
Брук и Пейтън
VeRonICa^^
Супер happy.gif ,благодаря много за снимките и клиповете !!! 4.gif
brooke_scott
мерси мн мн мн, супер сте мерси за снимките и най-ве4е за клип4ета оби4ам ви smile.gif
btw тая Линдзи хи4 не ме кефи, вобще не може да се мери нито със София, нито дори с Пейтън wacko.gif sick1.gif

ей вижте на какво попаднах и малко ме озада4ава: http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942...93463/msgs.html пише някви работи дето вобще не ми се връзват с другото инфо дет го имаме huh.gif
не ми зву4и мн достоверно
Катeто
worthy.gif worthy.gif БРАВО и за снимките и за клипчето,невероятни са..и аз мисля,че линдзи не може да се мери нито със софия,нито с хилари,не ми харесва sick1.gif

Цитат(brooke_scott @ Aug 17 2007, 13:42) *
ей вижте на какво попаднах и малко ме озада4ава: http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942...93463/msgs.html пише някви работи дето вобще не ми се връзват с другото инфо дет го имаме huh.gif
не ми зву4и мн достоверно

няма връзка с инфото,което имахме до сега,на мен също не ми звучи достоверно,възможно е да не е истина.. unsure.gif
Gossip Girl

Това са пълни глупости. На приятелката на приятелката на братовчедите баща им. Как не. Брукас щели да бъдат заедно, Джейк щял да се връща..Всички тия неща ми се струват писани ей така за проветрение на устата. А пък и спойлерите дадени надолу по страниците, цитирам: "Ще има два инцидента, един с бебето и един с Дан, Анди ще се върне, Карън ще е с Лари Сойер, Бевин и Скилс ще са женени." От всичките тези неща не вярвам и грам истина да има. Аз не бих се доверила.
ladysunshine
И на мен не ми се вижда особено достоверно това инфо. А пък и инфото е от 17. 06. Доста по-старо от последната излязла информация. Най-вероятно не е вярно9въпреки че ще е готино Джейк да се върне)
brooke_scott
Цитат(brooke_scott @ Aug 17 2007, 13:42)
http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942...93463/msgs.html

Това са пълни глупости. На приятелката на приятелката на братовчедите баща им. Как не. Брукас щели да бъдат заедно, Джейк щял да се връща..Всички тия неща ми се струват писани ей така за проветрение на устата. А пък и спойлерите дадено надолу по страниците, цитирам: "Ще има два инцидента, един с бебето и един с Дан, Анди ще се върне, Карън ще е с Лари Сойер, Бевин и Скилс ще са женени." От всичките тези неща не вярвам и грам истина да има. Аз не бих се доверила.

еми то4но това исках да кажа
Mai4et0
Цитат(Prinston Girl @ Aug 17 2007, 13:55) *

Това са пълни глупости. На приятелката на приятелката на братовчедите баща им. Как не. Брукас щели да бъдат заедно, Джейк щял да се връща..Всички тия неща ми се струват писани ей така за проветрение на устата. А пък и спойлерите дадено надолу по страниците, цитирам: "Ще има два инцидента, един с бебето и един с Дан, Анди ще се върне, Карън ще е с Лари Сойер, Бевин и Скилс ще са женени." От всичките тези неща не вярвам и грам истина да има. Аз не бих се доверила.

Абсолютно съм съгласна... а вие недейте много да им се връзвате на някви непортвърдени измишльотини 9.gif wacko.gif Тук има достатъчно спойлери smile.gif 4.gif
ladysunshine
Малеее много много благодаря за снимките супер са. Пейтън е има една много сладка. На едната снимка се вийда Нейт в инвалидната количка, ама е доста далече и доста размазано. Горкичкия sad.gif Надявам се бързо да го преведат в нормален вид, че ми се струва, че с тая дългата коса няма да ми хареса особено.
H_bomb
Тва с Нейт е ебати гаврата.....ама и аз си мисля че ще се оправи ....а дано някой има ли няква снимка на Джейми,ако има може ли да ми пише...благодаря предварително
Miss_Duff
Намерих нещо за 5.01,но не знам нито дали е пускано,нито дали е вярно..

Синът на Хейли и Нейтън,Джеймс, вечеря със Скилс.Джеймс е precocious[преждевременно развито huh.gif ] дете и Скилс се закача с него.

Лукас се среща със своята редакторка Линдзи.Те флиртуват,но Линдзи е обезпокоена,че Лукас не е писал нищо две години,а издателите са нетърпеливи.

Брук се среща с жена на име Лидия,която ръководи Clothes ove Bro's.Брук е известен дизайнер и компанията й предлага акциите си на борсата.Лидия се държи лошо с мъж,наречен Ник и го изритва от лимузината,казвайки на Брук,че нейният "приятел" вече няма да е модел и тя трябва да го уволни.

Кари - това е името на бавачката на Нейт и Хейли. Веднъж,докато Люк поправя колелото на Джеймс,Кари иска той да я покани на среща,но той споменава,че има приятелка и не се съгласява.

Някои от нещата са споменавани горе,в спойлерите,но други за мен са нови. happy.gif
DeSeRt^RoSe
Лелеее хора страшно мн ви благодаря за всичките снимки,клипчетата,информацията за 5ти сезон и за това,че всичко превеждате пак мн мн мн мн ви благодаря worthy.gif 4.gif супер сте.
♥Didito♥
Мале кви глупости пишат някъде,направо им се 4удя.Джейк щял да се върне,Брук и Лукас заедно...пфф глупости.Ако има най-достоверни форуми това са ГГБИТ И ФЕНФОРУМ.Сега наи-много искам да благодаря за клип4етата, хора супер сте.Мерси за вси4ката инфо и за снимките,златни сте. 2thum[1].gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
black1wolf
Ей златни сте tongue.gif tongue.gif
::Brooke::Davis::
Олее хора благодаря ви страшно много за всички снимки , клипчета и за цялата информация. Брук и Пейт са страшно красиви , Хейли ми е малко странна с тази коса , но пък е сладка rolleyes.gif , за Нейт няма да коментирам wink.gif Лукас е добре (честно казано очаквах да е по зле), обаче най-сладък от всички е малкия Джеймс happy.gif
Nasi
Даниел Нюмън - ще се появи в 3ти епизод в ролята на Джейсън.

IMdb

Хмм...участвал е в ОТН-втори сезон, но часта в която е бил не е влезнала в епизода:

YouTuBe
`BruKas`
Брук е страхотна с новата прическа!!
Tedds
Олее хорааааааааа,обичам ви,цяла седмица ме няма ои толкоз неща сте сложили!Супер сте!!!!Много благодаря.
Nasi
Явно предишният актьор, за който писах по-горе, не е одобрен за ролята на Джейсън. Избран е Кевин Федерлайн. Той ще се появи в няколко епизода. Повече информация по-надолу.

Допълнения към епизод 3:
  • Лукас ще представя книгата си в книжарница, с него ще е Линдзи, там ще се появи и Пейтън. (flashback)
  • Хейли ще излиза и ще каже на бавачката Кари, че Лукас е до басейна и поправя колелото на Джейми. Кари ще иде при него, след като си сваля блузата и ще се преструва, че не знае че Лукас е там. Двамата ще започнат да си говорят. Тя го пита къде би я завел, хипотетично, ако двамата излезнат на среща.
  • Хейли ще свири на пиано, когато Кари ще се доближи до нея. Тя ще разкаже за семейството и всички труднсти през които е преминала, след това ще благодари за шанса който й се дава и обещава, че няма да ги подвете в грижата за Джеймс.
  • Лукас ще стои в офиса си, когато при него ще се появи Куентин, който ще седне на стола и ще сложи краката си на бюрото. Лукас няма да е доволен от това. Двамата ще разговарят за мястото на Куентин в отбора на Рейвънс, което е под въпрос.
Допълнение към епизод 3:
  • Джейсън(К. Федерлайн) влиза в Трик и вижда Пейтън. Той е водещият изпълнител на групата” Не означава Да”. Джейсън казва на Пейтън, че той и групата му ще и дадат шанс и се надява, че тя няма да ги подвете. Пейтън отговаря, че няма. Пейтън ще започне да създава своя звугозаписна компания.
  • Лукас пише на компютъра си, когато при него влиза Линдзи, тя го пита дали трябва да се претеснява от бившите му приятелки и дали е застрашена от тях.(Пейтън и Брук). Той й казва, че няма от какво да се страхува и че я обича, двамата се прегръщат.
  • Пейтън е получава цвете от Линди. Вечерта Брук и Пейтън си говорят в къщата на Брук и се чудят какво може да означава това. Пейтън пита Брук какво ще направи, ако и тя получи цвете. До тях ще се види празна ботилка от вино.
Епизод 4:
  • Пейтън е в Трик, когато влиза момиче на име Миа, явно е певица. Първо двете си говорят - Миа казва, че иска да влезне в музикалния бизнес, но славата и парите не я интересуват. После започва да пее, след което това казва, че това което е изпяла на струва, но Пейтън я разобеждава.
ladysunshine
Кевин Федерлайнconfused.gif? shocking.gif Оооо Боже... хах той пък ква работа има тамconfused.gif Дано да не се включи в много епизоди, че не го харесвам много
Tedds
Лукас пък с тая Линдзи...
ladysunshine
Цитат([ТеDиТо] @ Aug 21 2007, 16:43) *

Лукас пък с тая Линдзи...

и мен тя не ме очарова. доста ми е невзрачна, поне на снимките, които видях
brooke_scott
наистина как може да вземат тоя идииот Кевин Федърлайн - страшно мми е антипати4ен ужас! А и както и вси4ки други да кажа 4е не съм о4арована от Люк с Линдзи sad.gif , но кво да се прай.
Катeто
уф ай стига бе тая линдзи,лукас уж толкова многоо обичаше пейтън и брук,а ги заряза и двете,не заслужава нито една от тях dry.gif
Bloody_Tears
Добре де, до колкото разбирам те не са гаджета все още. Но дори и да са, все пак не може ей така просто да кажеш на човек, че го обичаш. Лукас започва все повече да ме разочарова dry.gif
Nasi
Цитат(Bloody_Tears @ Aug 21 2007, 21:22) *
Добре де, до колкото разбирам те не са гаджета все още. Но дори и да са, все пак не може ей така просто да кажеш на човек, че го обичаш. Лукас започва все повече да ме разочарова dry.gif

Ами заедно са и то от доста време щом тя е с него, в неговата къща в Три Хил.

Нормално си е след като с Пейтън са се разделили. Минало е време, не са се виждали и човека е продължил напред с живота си.

summer4eto
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2007, 17:25) *
Кевин Федерлайнconfused.gif? shocking.gif Оооо Боже... хах той пък ква работа има тамconfused.gif Дано да не се включи в много епизоди, че не го харесвам много

И аз не го харесвам особенно... dry.gif Каде пък го сложиха него...нямам думи! 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.