Сайтове:
The CW
The CW - One Tree Hill
Премиера на пети сезон:
Януари 2008г
Промо
Watch here!
Актьорски състав:
Чад Майкъл Мъри - Лукас Скот
Джеймс Лафърти - Нейтън Скот
Хилари Бъртан - Пейтън Сойер
Бетъни Джой Галеоти - Хейли Джеймс-Скот
София Буш - Брук Дейвис
Пол Йохансон - Дан Скот
Лий Норис - Марвин "Маут" МакФадън
Антоан Танер - Скилс
Ще има доста нови актьори, но кои ще са те все още не е известно, до една седмица би трябвало да се знаят и техните имена.
Jackson
Daphne Zuniga
Michaela McManus
Отпадат:
Мойра Кели - Карън Роу
Барбара Алън Улдс - Деб Скот
Бари Корбин - Белия
Даниел Харис - Рейчъл Гатина
Дати на излъчване на епизодите:
Отпадат Белия и Карън...ЦЦЦ...Не ги е срам тея
*BringMeToLife*
Jul 23 2007, 23:25
Adorkable
Jul 23 2007, 23:41
Уайти и Деб,тцтц как не ги срам
.Нямам търпение да започне пети сезон
.
last_unicorn
Jul 24 2007, 13:11
ee, те все пак отпадат само от началните надписи, не значи, че изобщо няма да участват надяваме се
Nathan & Haley fenka
Jul 24 2007, 14:08
А снимки те на 5 сезон кога започват
`BruKas`
Jul 24 2007, 14:18
малее ами как така без каран и деб ...те без маики ще полудеят тея хора:)
кога започва да се снима 5 сез.
ava_89
Jul 24 2007, 16:07
Много кофти наистина, че отпадат майките, но Деб (Барбара) ще има бебе не знам дали е родила, но заради това. Колкото до Карън наистина не знам защо жалко

Иначе доколкото знам снимките за 5 сезон са започнали посредата на юли
Абе Карън защо я няма и Деб. Ами Лили??? Те без майки тез хора още по зле ще бъдат.
ava_89
Jul 25 2007, 17:34
Ми аз казах, Деб вероятно няма да играе заради актрисата, която изпълнява нейната роля, а именно Барбара Алън Удс, която би трябвало да роди или е родила не знам, та заради това

А за Карън се чудих що няма да играе, сигурно ще кажат, че е заминала пак за Италия

Тва си е моята представа, но дано се появи някоя сериа
bo7evka
Jul 26 2007, 12:43
ооо махнали са Баба Деб
Катeто
Jul 26 2007, 15:34
как без баба деб...тея не са фред
HiLaRy`DuFf{}
Jul 26 2007, 15:39
Много гаддно че са махнали Карън и Деб ...
има инфо какво ще се случи
Защо за махнали Уайти,Карън и Деб,се пак те са голяма част от ОТХ..

Рейчълсе е махнала така си и мислех,стига интриги е правила.
Brooke D.
Jul 27 2007, 13:21
Май само на мен ще ми е мъчно за Рейчъл

Дано все пак ги вкарат в един епизод или нещо .....
Цццццц защо са махнали Рейчъл.

С нея беше супер забавно и особено като е с Брук.
brooke_d
Jul 28 2007, 13:09
И аз си искам Рейчъл....Карън
искам си я...А колкото до самата история която са измислили за новия сезон...нещо не ми се нрави.Не трябваше да има 5 сезон, 4 си бяха напълно достатъчни
ioanka_vt
Jul 28 2007, 18:30
А бе глупости те ще си играят във филма, но просто този сезон сценаристите са наблегнали на историята на главните герои ( Пейтън, Лукъс, Брук, Хейли и Нейтън) пък и това, че ги няма в началото там в надписите нищо не значи, замислете се колко много актьори ги няма в тези надписи, а си очастват във филма. Спох ще си очастват!
HiLaRy`DuFf{}
Jul 29 2007, 10:01
Цитат(ioanka_vt @ Jul 28 2007, 19:30)

А бе глупости те ще си играят във филма, но просто този сезон сценаристите са наблегнали на историята на главните герои ( Пейтън, Лукъс, Брук, Хейли и Нейтън) пък и това, че ги няма в началото там в надписите нищо не значи, замислете се колко много актьори ги няма в тези надписи, а си очастват във филма. Спох ще си очастват!
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
дано да си права ..
Jordan
Jul 29 2007, 10:04
хайде все да се изреди да изкаже съболезнованията си за липсата на Карън, Белия и Деб.
Сега прочетох, че Барбара вчера е родила момиченце, което ще се казва Оливия. Да й е честито. Нормално е да не участва в сериали и поне една година да не работи. Колкото за Мойра Кели, разбрах че ще се занимава с други проекти и е освободена от ОТН. За Бари не се знае какво са решили. За Даниел - Рейчъл също не се знае нищо, при нея най-вероятно самата актриса не е искала да продължи, защото Марк би направил всичко за да я задържи, все пак му е любимка, иначе до сега отдавна да сме я забравили. Първоначалната идея е била да участва до 8 епизод на трети сезон.
ioanka_vt
Jul 29 2007, 18:11
dudenceto
Jul 29 2007, 20:44
Сигурно повечето от нас са ги гледали,но за тези които не са

:
ЦъК и
ЦъК
ioanka_vt мисля си, че този разговор е повече за темата за спойлери, но ще отговоря. Знам, че всички сме гледали финала, но от тогава до началото на 5-ти сезон в Три Хил ще са изминали 4 години, през това време всичко може да се промени, така че ще успеят да измислят по някоя причина за отсъствието им.
Списъкът, който е написън в началният пост излиза директно от The CW. Те обявиха кои остават. При започване на сериалите главните актьори подписват 7 годишни договори без значение дали сериала ще е успешен. Това означава, че могат да напуснат само при взаимно съглесие.
Снимките на 5-ти сезон би трябвало да започнат утре, което означава, че постепено ще има повече иформация за новите актьори, които ще се появят.Цитат
Горещо имам нещо горещо !!! Четох във форума на офицялния сайт че в youtube има промо на 5 сезон и там лукас и брук са били заедно ако разбера друго ще казвам ако искате де!
Няма такова промо. Ако все пак научиш нещо по-добре ще е да го пишеш в темата за спойлери.
Ето го и единственото официално промо за 5ти сезон на CW
Watch here!
qwe123
Jul 29 2007, 22:23
Цитат(Nasi @ Jul 29 2007, 11:45)

Сега прочетох, че Барбара вчера е родила момиченце, което ще се казва Оливия. Да й е честито. Нормално е да не участва в сериали и поне една година да не работи.
Ами добре,защо в IMDb пишеше,че Мойра е била бременна в началото на първия сезон и е родила. За това я бяха изпратили в Италия (или там,където беше). Защо и с Барбара да не стане така :)Междо другото тази жена е на 45... А сега ражда... (това беше лекичък офф

)
Не знам какви са им причините на хората, решили са че няма да участват значи няма да участват. Не можем да го променим.
Едни си отиват и на тяхно място идват други:
Daphne Zuniga - 5 епизода.
Michaela McManus - доста епизоди.

Повече информация в спойлерите.
{HoNeY}
Aug 1 2007, 22:17
Много жалко, че Карън няма да я има... Не знам защо, обаче ще ми е много странно без нея.
deni4kka
Aug 3 2007, 12:49
еее не ги е срам !! що отпада Карън... мн ме кефише...
brooke_scott
Aug 5 2007, 11:17
с-р Рей4ъл се маха
selena_rs
Aug 7 2007, 15:56
Цитат(dudenceto @ Jul 29 2007, 21:44)

Сигурно повечето от нас са ги гледали,но за тези които не са

:
ЦъК и
ЦъКA защо е обявено, че сезона ще излезе януари 2008, а тук в първият линк казват, че ще е тази есен?
summer4eto
Aug 7 2007, 21:08
Май съм една от малкото която ще съжалява за Рейчъл.

Но иначе новият сезон изглежда доста интересен...
ladysunshine
Aug 8 2007, 07:01
Цитат(summer4eto @ Aug 7 2007, 22:08)

Aбе аз чак да съжелявам за нея не, но просто с нея беше по интересно, ставаха по интересни неща. Имайте впредвид, че без нея 3-4 сезон щяха да са доста по постни. Но 5 сезон се очертава доста интересен, така че няма да трябва тя да го разнообразява :Р
мда всички ще имат много проблеми и само една рейчъл им трябва,иначе наистина беше инт с нея
Аз пък не виждам какво толкова интересно е направила, но няма значение. Дано да я няма. Актрисата за сега е казала, че не иска да се връща.
Цитат
A защо е обявено, че сезона ще излезе януари 2008, а тук в първият линк казват, че ще е тази есен?
Защото не е пуснато официално, или пък е правено преди да стане ясно, че сериите ще започнат през 2008.
summer4eto
Aug 8 2007, 14:07
Цитат(ladysunshine @ Aug 8 2007, 08:01)

Цитат(summer4eto @ Aug 7 2007, 22:08)

Aбе аз чак да съжелявам за нея не, но просто с нея беше по интересно, ставаха по интересни неща. Имайте впредвид, че без нея 3-4 сезон щяха да са доста по постни. Но 5 сезон се очертава доста интересен, така че няма да трябва тя да го разнообразява :Р
Напълно си права!
sladky_kissche
Aug 8 2007, 16:44
Am Iskam veche 5 seson mnogo e hubav filma...ama jalko che mahat nqkoi ot starite geroi
Добре дошла!
Писането на кирилица е задължително. Прочети правилата на форума!
ioanka_vt
Aug 17 2007, 14:43
еми ще видим за 5 сезон дано да е на есен макар че сиг ще е януари
shokolina86
Aug 17 2007, 19:05
Силно се надявам да започне на есен, защото вече нямам търпение да започне
georgi_hp
Aug 18 2007, 18:34
Споко уе хора,ще ни върнат любимите герои,но малко по късно
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
,примерно към 5-10 епизод!!!Не може просто така да кажат,че отпадат,ще ги върнатрсигорен съмммммммм.Но най си ме дразни тва дет се случва на
Тази тема не е за спойлери.
acm_pippo
Aug 24 2007, 19:19
Ехх най ме е яд за Уйати. Дано все пак се появява от време на време.
Unforgotten`Feeling`f
Aug 24 2007, 22:50
За Карън не ме е яд толкова много, но ми е гадно за Белия. Беше един от любимите ми персонажи и по мое мнение най-добрият актьор. Лицето му винаги е супер емоционално, мнгоо ще ми липсва...
CiNdEreLLa``
Aug 27 2007, 19:42
На коя дата ще е премиерата, някаква идея имате ли
black1wolf
Aug 27 2007, 20:26
1 , 2 Януари 2008 мисля че ще е .
Лол, значи вече всичко за петия сезон от официално?
Ще го чакаме..
Яд ме е за Карън, харесваше ми като типаж и герои..
Малко ме притеснява обаче това, че петия сезон ще е нещо като.. ами, продължение. А всеки знае, че продълженията никога не са чак толкова хубави..
Но ще видим..
`BruKas`
Sep 13 2007, 19:31
и аз имам съмнения относно това..но да се надяваме че всичко ще е супер както е било винаги
angel_girl
Sep 16 2007, 13:07
Ееее, винаги трябва да има 1-ви път за всичко. Включително и за добрите продължения.

Мен само много, много ме е яд за Белия наистина. Много готин персонаж беше. И все пак сигурно ще се вясва от време на време. да се надяваме де.
Firefly
Sep 17 2007, 21:22
Карън ще участва. Четох едно интервю с продуцента и той отрече, че тя няма да участва, било просто слух.
Все пак трябва ни разкажат какво става с малката Лили

.
Къде е това интервю? Карън със сигурност няма да е във всеки епизод, но нищо не прече в последният например Мойра Кели да се появи като Guest Star. Същото се отнася и за Барбара Алън Уулд - Деб. Бари (Белия) вече е ясно, че се се появи за кратко в един от епизодите.
Firefly
Sep 18 2007, 14:37
Цитат(Nasi @ Sep 18 2007, 10:20)

Къде е това интервю? Карън със сигурност няма да е във всеки епизод, но нищо не прече в последният например Мойра Кели да се появи като Guest Star. Същото се отнася и за Барбара Алън Уулд - Деб. Бари (Белия) вече е ясно, че се се появи за кратко в един от епизодите.
Да, ясно, че няма да е във всеки епизод

.
Ето тук го четох
http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=138437Q: I heard Karen and Lily are not returning, is this true?
A: This is a popular rumor. Karen is supposedly traveling in the first couple of episodes. It is unclear as to whether she will be back. Some have said that she wont be returning due to the network not wanting ot renew her pricey contract. Others have said she is pregnant in real life, which is why she is absent from the scripts in the first few being filmed to allow for her to return after she gives birth. Neither rumor has been confirmed.
ох, тези неща идват от Stephens Collettis "official" myspace page, която се оказа, че не е толкова официална. Пък дори и да беше той нямаше от къде да го знае, тъй като със сигурност няма да участва в ОТН.
Всичката информация е събирана от много сайтове, няма написан и източник. А пък на CWфорумите не може да се вярва.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.