Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: America's Next Top Model
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
ladysunshine

-Cycle 1-

Премиера: 20.06.2003
Брой участници:10
Дестинация: Париж, Франция
Победител:Adrianne Curry

-Cycle 2-

Премиера: 13.01.2004
Брой участници:12
Дестинация:Милано, Италия
Победител:Yoanna House

-Cycle 3-

Премиера:22.09.2004
Брой участници:14
Дестинация:Токио, Япония
Победител:Eva Pigford

-Cycle 4-

Премиера:02.03.2005
Дестинация:Кейп Таун, Южна Африка
Победител:Naima Mora

-Cycle 5-

Премиера:21.09.2005
Брой участници:13
Дестинация:Лондон, Англия
Победител:Nicole Linkletter

-Cycle 6-

Премиера:08.03.2006
Дестинация:Банког, Тайланд
Победител:Danielle Evans

-Cycle 7-

Премиера:20.09.2006
Дестинация:Барселона, Испания
Победител:CariDee English

-Cycle 8-

Премиера:28.02.2007
Дестинация:Сидни, Австралия
Победител:Jaslene Gonzalez

-Cycle 9-

Премиера:19.09.2007
Дестинация: Шанхай, Китай
Победител:Saleisha Stowers

-Cycle 10-

Премиера:20.02.2008
Дестинация:Рим, Италия
Победител:Whitney Thompson

-Cycle 11-
Премиера:03.09.2008
Дестинация:Амстердам, Холандия
Победител:
ALeX4e7y^
Даммм много хубаво предаване гледам го всяка седмица и ми е много интересно!Тайпа е много готина...абе всички са супер там 4.gif
dudenceto
И аз го гледам smile.gif За сега съм стигнала до втори сезон и много ми харесва smile.gif
PoLiTy'
Не го гледам,но покрай сестра ми,която го гледа в моята стая,знам за какво става на въпрос.Има някой интересни ситуации,в които поставят момичетата и определено има какво да се научи smile.gif
VanIcHka
Предаването е страхотно ..много ми харесва да гледам как гримират за всяка фотосесия по различен начин и така се дава възможност да експериментирам върху някой хах
dEniChka
Мен пьк ме кефи да гледам как става всичко около тях и най вече това,че на снимка изглеждат мн по добре отколкото на живо..всичко е изкуство smile.gif tongue.gif
brooke_d
И мен много ми харесва! Oсобено като се има в предвид че е с Таира smile.gif Иначе е направено много добре smile.gif
Miss_Duff
Супер е.Много са ми интересни всички задачи,които им дават.Супер яко шоу. wink.gif
divata_airis
Обожавам това предаване, много е яко. Тайра е страшна, пък Джанис е голяма к`чка. Много яко шоу е.
Катeто
следя предаването и много ми харесва,Тайра е суперрр worthy.gif
brooke'n'lucas
Шоуто е супер. Много ми е интересно и си го гледам редовно по GTV. А Тайра е просто the best.

Цитат
Тайра е страшна, пък Джанис е голяма к`чка.

Аз пък Джанис винаги съм я харесвала страшно много, и аз не знам защо..
Крадец на рози
Абе кое е красивото в гологлавите или кльощавите модели, при които едва пипнеш нещо и то се прекършило. Май разминаванията ми с Тайра за готина мадама се различни :Р
f0rgy
QUOTE(Крадец на рози @ Sep 6 2007, 01:57) *
Абе кое е красивото в гологлавите или кльощавите модели, при които едва пипнеш нещо и то се прекършило. Май разминаванията ми с Тайра за готина мадама се различни :Р

и аз се чуда кво и се радват толкова като е грозна като кон...ако тя за вас,момичета е хубава,незнам...плашило,плашило...някой до такава степен "пълни" че се 1 болни от анорексия... sick1.gif
Катeто
еми всеки има различен вкус smile.gif
ladysunshine
Както казаха вече различни хора различни мнения. Мен Тайра си ме кефи. Всъщност е от малкото модели, които ми харесват.
А що се отнася до това, че са анорексички и кое им е хубавото на "гологлавите или кльощавите модели" ще ти кажа моето мнение. Попринцип и аз съм на това мнение за моделите както и ти. Предаването ми е интересно, защото ми е интересно как ги обучават да стават модели. Просто ми е любопитно през какво се минава, за да се стигне до снимките в списанията. Иначе тва, че моделите са някви анорексички и булимички и аз не го одобрявам
Enchanted
Аз го гледах по GTV и си признавам,че ми беше интересно....не съм сигурна до кой сезон точно съм била,но имаше една Джейд дето и се възмощавах всеки път-тя беше със самочувствие до небето!
*BringMeToLife*
Гледам го редовно когато съм 2ра смяна ,щото сутрин дават сериите ама сега 1ва смяна dry.gif .. Иначе е супер яко предаването..всички сезони ме кефят адски много =)
nelito_91
Много го харесвам това предаване. Страшно ми е интересно, а и Тайра е супер biggrin2.gif Преди го следях по GTV, но сега мисля че не го дават. Видях, че го има в zamunda и когато имам време ще си дръпна епизодите да ги гледам happy.gif
tedi27
не съм гледала, но планувам лятото да го гледам...
dragon_girl
И аз харесвам Тайра,не мисля че е кльощтава,като я сравниш например с Кембъл,от която ми се повръща..

Ето малко снимки:

http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/i...61207172303.jpg

http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/i...61103110614.jpg

http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/i...61103110614.jpg

PayTon__
Гледала съм всички сезони , много ми харесва 4.gif
ioanka_vt
На мен съшо много ми харесва worthy.gif
musSic_Is_mY_escApe
супер е 4.gif
mimizz
Наскоро започнах да го гледам сериозно и за месец изгледах 4 сезона - първите два и последните два biggrin.gif сега продължавам, но имам проблем със сийда на трети сезон, както и на пети, ако някой може да ми помогне, ще съм благодарна!
HiLaRy`DuFf{}
Много ми харесва почти всички сезони съм гледала .. Тайра е уникална .. много красива , забавна и голям профисионалист
djesito
Много е готино,много му се кефя и мн се забавлявам като го гледам.Тайра определено си е професионалист,мн е сладка smile.gif
mimizz
Някой гледал ли е чуждите версии като Britain's Next Top Model? Има и Австралия, Канада, Германия, Китай...
Аз сега почвам английската, но ми изглежда много, много по-зле от американската...
miss_sunny
Предаването си е много хубаво...вижда се как обикновенни момичета израстват и са на път да сбъднат мечтите си..ако имах възможност и аз бих отишла защо не?Тайра разбира от работата си и споделя опита си с младите модели
Катeто
Някой знае ли дали го дават още,защото все не мога да го засеча.Ако някой знае да каже кога и в колко.Мерси предварително rolleyes.gif

ladysunshine
Цитат(Катeто @ Sep 6 2008, 23:01) *
Някой знае ли дали го дават още,защото все не мога да го засеча.Ако някой знае да каже кога и в колко.Мерси предварително rolleyes.gif

И аз вече никъде не го хващам. Гледах в програмата на GTV поне дали го дават, но го няма. Преди го даваха и по други програми, ама сега вече никъде не съм го хващала.

ПП Обнових темата с инфо за 11те кръга на шоуто wink.gif
vess
Много готино шоу,а Тайра Банкс е страхотна smile.gif
mimizz
Вече започна 11 сезон, аз си теглия сериите от mininova.org Там излизат бързо. Изглежда ще бъде много интересен сезон, тази година има много големи образи между момичетата. biggrin.gif
sulu
И на мен много ми харесва, жалко само че спряха да го дават по GTV аз от там го гледах.хем още прослетта го псряха и сега като се присетя пак ме хваща яд
sulu
И на мен много ми харесва, жалко само че спряха да го дават по GTV аз от там го гледах.Хем още пролетта го спряха, но и сега като се присетя пак ме хваща яд
mR.DiSCo
Еми аз съм го гледал чат пат , като няма кво да прая по Джи-ти-ви като го даваха и имаше си своите моменти ама иначе някои от ''моделките'' са ми толкова отвратителни че няма на къде...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.