ladysunshine
Jul 21 2007, 12:20
-Cycle 1-
Премиера: 20.06.2003
Брой участници:10
Дестинация: Париж, Франция
Победител:Adrianne Curry -Cycle 2-
Премиера: 13.01.2004
Брой участници:12
Дестинация:Милано, Италия
Победител:Yoanna House -Cycle 3-
Премиера:22.09.2004
Брой участници:14
Дестинация:Токио, Япония
Победител:Eva Pigford -Cycle 4-
Премиера:02.03.2005
Дестинация:Кейп Таун, Южна Африка
Победител:Naima Mora -Cycle 5-
Премиера:21.09.2005
Брой участници:13
Дестинация:Лондон, Англия
Победител:Nicole Linkletter -Cycle 6-
Премиера:08.03.2006
Дестинация:Банког, Тайланд
Победител:Danielle Evans -Cycle 7-
Премиера:20.09.2006
Дестинация:Барселона, Испания
Победител:CariDee English -Cycle 8-
Премиера:28.02.2007
Дестинация:Сидни, Австралия
Победител:Jaslene Gonzalez -Cycle 9-
Премиера:19.09.2007
Дестинация: Шанхай, Китай
Победител:Saleisha Stowers -Cycle 10-
Премиера:20.02.2008
Дестинация:Рим, Италия
Победител:Whitney Thompson -Cycle 11-
Премиера:03.09.2008
Дестинация:Амстердам, Холандия
Победител:
ALeX4e7y^
Jul 21 2007, 12:43
Даммм много хубаво предаване гледам го всяка седмица и ми е много интересно!Тайпа е много готина...абе всички са супер там
dudenceto
Jul 21 2007, 20:27
И аз го гледам

За сега съм стигнала до втори сезон и много ми харесва
PoLiTy'
Jul 21 2007, 20:36
Не го гледам,но покрай сестра ми,която го гледа в моята стая,знам за какво става на въпрос.Има някой интересни ситуации,в които поставят момичетата и определено има какво да се научи
VanIcHka
Jul 27 2007, 14:38
Предаването е страхотно ..много ми харесва да гледам как гримират за всяка фотосесия по различен начин и така се дава възможност да експериментирам върху някой хах
dEniChka
Jul 27 2007, 15:29
Мен пьк ме кефи да гледам как става всичко около тях и най вече това,че на снимка изглеждат мн по добре отколкото на живо..всичко е изкуство
brooke_d
Jul 28 2007, 12:33
И мен много ми харесва! Oсобено като се има в предвид че е с Таира
Иначе е направено много добре
Miss_Duff
Jul 31 2007, 16:15
Супер е.Много са ми интересни всички задачи,които им дават.Супер яко шоу.
divata_airis
Jul 31 2007, 16:41
Обожавам това предаване, много е яко. Тайра е страшна, пък Джанис е голяма к`чка. Много яко шоу е.
следя предаването и много ми харесва,Тайра е суперрр
brooke'n'lucas
Sep 6 2007, 00:50
Шоуто е супер. Много ми е интересно и си го гледам редовно по GTV. А
Тайра е просто
the best.
Цитат
Тайра е страшна, пък Джанис е голяма к`чка.
Аз пък
Джанис винаги съм я харесвала страшно много, и аз не знам защо..
Крадец на рози
Sep 6 2007, 00:57
Абе кое е красивото в гологлавите или кльощавите модели, при които едва пипнеш нещо и то се прекършило. Май разминаванията ми с Тайра за готина мадама се различни :Р
QUOTE(Крадец на рози @ Sep 6 2007, 01:57)

Абе кое е красивото в гологлавите или кльощавите модели, при които едва пипнеш нещо и то се прекършило. Май разминаванията ми с Тайра за готина мадама се различни :Р
и аз се чуда кво и се радват толкова като е грозна като кон...ако тя за вас,момичета е хубава,незнам...плашило,плашило...някой до такава степен "пълни" че се 1 болни от анорексия...
еми всеки има различен вкус
ladysunshine
Dec 3 2007, 14:38
Както казаха вече различни хора различни мнения. Мен Тайра си ме кефи. Всъщност е от малкото модели, които ми харесват.
А що се отнася до това, че са анорексички и кое им е хубавото на "гологлавите или кльощавите модели" ще ти кажа моето мнение. Попринцип и аз съм на това мнение за моделите както и ти. Предаването ми е интересно, защото ми е интересно как ги обучават да стават модели. Просто ми е любопитно през какво се минава, за да се стигне до снимките в списанията. Иначе тва, че моделите са някви анорексички и булимички и аз не го одобрявам
Enchanted
Dec 3 2007, 16:28
Аз го гледах по GTV и си признавам,че ми беше интересно....не съм сигурна до кой сезон точно съм била,но имаше една Джейд дето и се възмощавах всеки път-тя беше със самочувствие до небето!
*BringMeToLife*
Dec 5 2007, 21:01
Гледам го редовно когато съм 2ра смяна ,щото сутрин дават сериите ама сега 1ва смяна
.. Иначе е супер яко предаването..всички сезони ме кефят адски много =)
nelito_91
Apr 23 2008, 23:32
Много го харесвам това предаване. Страшно ми е интересно, а и Тайра е супер

Преди го следях по GTV, но сега мисля че не го дават. Видях, че го има в zamunda и когато имам време ще си дръпна епизодите да ги гледам
tedi27
May 14 2008, 19:21
не съм гледала, но планувам лятото да го гледам...
dragon_girl
Jun 18 2008, 09:17
PayTon__
Jul 24 2008, 22:16
Гледала съм всички сезони , много ми харесва
ioanka_vt
Jul 25 2008, 19:31
На мен съшо много ми харесва
musSic_Is_mY_escApe
Aug 5 2008, 16:03
супер е
mimizz
Aug 21 2008, 00:52
Наскоро започнах да го гледам сериозно и за месец изгледах 4 сезона - първите два и последните два

сега продължавам, но имам проблем със сийда на трети сезон, както и на пети, ако някой може да ми помогне, ще съм благодарна!
HiLaRy`DuFf{}
Aug 21 2008, 10:26
Много ми харесва почти всички сезони съм гледала .. Тайра е уникална .. много красива , забавна и голям профисионалист
djesito
Aug 21 2008, 13:20
Много е готино,много му се кефя и мн се забавлявам като го гледам.Тайра определено си е професионалист,мн е сладка
Някой гледал ли е чуждите версии като Britain's Next Top Model? Има и Австралия, Канада, Германия, Китай...
Аз сега почвам английската, но ми изглежда много, много по-зле от американската...
miss_sunny
Sep 5 2008, 21:30
Предаването си е много хубаво...вижда се как обикновенни момичета израстват и са на път да сбъднат мечтите си..ако имах възможност и аз бих отишла защо не?Тайра разбира от работата си и споделя опита си с младите модели
Някой знае ли дали го дават още,защото все не мога да го засеча.Ако някой знае да каже кога и в колко.Мерси предварително
ladysunshine
Sep 7 2008, 12:38
Цитат(Катeто @ Sep 6 2008, 23:01)

Някой знае ли дали го дават още,защото все не мога да го засеча.Ако някой знае да каже кога и в колко.Мерси предварително

И аз вече никъде не го хващам. Гледах в програмата на GTV поне дали го дават, но го няма. Преди го даваха и по други програми, ама сега вече никъде не съм го хващала.
ПП Обнових темата с инфо за 11те кръга на шоуто
Много готино шоу,а Тайра Банкс е страхотна
mimizz
Sep 12 2008, 18:38
Вече започна 11 сезон, аз си теглия сериите от mininova.org Там излизат бързо. Изглежда ще бъде много интересен сезон, тази година има много големи образи между момичетата.
И на мен много ми харесва, жалко само че спряха да го дават по GTV аз от там го гледах.хем още прослетта го псряха и сега като се присетя пак ме хваща яд
И на мен много ми харесва, жалко само че спряха да го дават по GTV аз от там го гледах.Хем още пролетта го спряха, но и сега като се присетя пак ме хваща яд
mR.DiSCo
Oct 12 2008, 13:00
Еми аз съм го гледал чат пат , като няма кво да прая по Джи-ти-ви като го даваха и имаше си своите моменти ама иначе някои от ''моделките'' са ми толкова отвратителни че няма на къде...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.