Както се вижда моята любимка от сериала се казва Пейтън Сойър...възхитена съм от творчеството й, музиката , която слуша ... тя е изкючително интересна като човек : забавна е , умна е , не се страхува да бъде себе си и което е по важно - винаги слуша сърцето си ! Освен това е силна, борбена и готова да се справи със всяка възникнала трудност (въпреки че понякога й е трудно...винаги намира правилния път)

)))
vIkToRsHeFa
Nov 8 2005, 15:31
И аз гласувах... а иначе не е зле и по една снимчица да се сложи все пак да се сетят хората гледали малко от сериала ; ) (just idea
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
)
ludoto_mimi
Nov 8 2005, 19:34
QUOTE(Peyton Sawyer @ Nov 8 2005, 03:26 PM)

Както се вижда моята любимка от сериала се казва Пейтън Сойър...възхитена съм от творчеството й, музиката , която слуша ... тя е изкючително интересна като човек : забавна е , умна е , не се страхува да бъде себе си и което е по важно - винаги слуша сърцето си ! Освен това е силна, борбена и готова да се справи със всяка възникнала трудност (въпреки че понякога й е трудно...винаги намира правилния път)

)))
Айде още един глас и от мен.
dimitar1212
Nov 8 2005, 19:37
Аз гласувах за Брук,защото когато се появи на екрана винаги става нещо забавно. А и между другото изглежда НЕВЕРОЯТНО.
ludoto_tedi
Nov 8 2005, 21:32
Аз гласувах за Лукас ,защото много ми харесва.Какво друго да кажа освен Обожавам го!!!:)
_HriS_TinA_
Nov 8 2005, 22:16
Аз пуснах едно гласче за Хейлс ... ами ощте от самото начало я смятам за голяма сладурана

има страхотен глас ,обожавам песните й ... незнам какво да ви кажа просто-радва ме
girl_from_hell
Nov 8 2005, 22:54
Еми аз гласувах за Пейтън тя най много ми харесва и на външен вид и по харектер може малкод а се повтарям ама супер много ми харесва в нея рисунките, муизкта която слуша е просто супер и ам какво друго разбира се че тя много ми харесва заедно с Лукас(не че го казвам за първи път) абе много ме радва

))
ShadowX
Nov 8 2005, 23:44
offtopic //
мисля ,че името на анкетата трябва да бъде сменено с по-конкретно ... това "анкета" е много общо и объркващо , примерно аз даже не съм го чувал този сериал и ако в името на анкетата пишеше ,че става въпрос за него нямаше и да влезна тук....понеже това не е част от интересите ми ( различни хора ,различни интереси ...) ...макар и темата да е в раздел с името на сериала , ако потребителите гледат темите примерно чрез менюто "ново в форума" е малко объркващо .... благодаря за вниманието и ме извинете за офтопика ...
FrAgMaKeR
Nov 8 2005, 23:56
/* #offtopic
@ ShadowX - прав си, заглавието е променено
*/
Иначе по темата, чудно ми е защо никой не е гласувал за мистър Дан Скот
ludoto_mimi
Nov 9 2005, 01:03
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 8 2005, 11:56 PM)

Иначе по темата, чудно ми е защо никой не е гласувал за мистър Дан Скот

Познай от три пъти?
radotooo
Nov 9 2005, 01:19
Е определено русата кака ........не за друго просто има невероятна визия

Нейтън

най - много ми харесва, а и самият му персонаж претърпя мноого промени...
иначе в началото не ми допадаше много, ама сега вече.....
mimi_54
Nov 9 2005, 17:13
Всъщност е трудно да се каже според мен ,защото всеки има по нещо хубаво ( без Дан може би ) но гласувах за Пейтън
SetKoen
Nov 10 2005, 17:59
Аз гласувам за Маут тъй като е голем пич и го оважавам не е лицемер както каза Брук защо момчета не преличат малко повече като него!!!
Нейтън за мен е върха въпреки че аватара ми е на Люк ама все пак причината Нейтън да избера него е че е по-добър на баскетбол вече ми е на Нейтън
Chad Michael Murray
Nov 17 2005, 19:05
Лукас
Аз също гласувах . Гласувах за Брук , защото е много яка
rusi4kata^
Nov 18 2005, 01:25
гласувам с две ръце за Пейтън

с всеки следващ епизод ми харесва все повече и повече.тя е много по-различна от останалите,цени истинските неща в живота,слуша страхотна музика,успява да преодолее много трудности и това я прави все по-силна.дано продължава в същия дух
Lolipop
Nov 21 2005, 19:06
Нейтън е SUPER!
Аз се кефя максимално на Нейтън, много е як. Супер сладък и красив на външен вид, с уникална усмивка и чудесни очи. А самоят характер на Нейтън е просто без коментар, всчко момиче мечтае за такъв мъж
QUOTE(Nasi @ Nov 26 2005, 01:54 PM)

дам той е тотален бомбон, умирам за него
solenka
Nov 26 2005, 23:26
Определено това е Нейтън! Просто като те погледне с онзи разтапящ поглед и се усмихне, няма как да не ти омекнат колената.

Нейт е Страхотен!
_HriS_TinA_
Nov 27 2005, 00:48
QUOTE(solenka @ Nov 26 2005, 11:26 PM)

Определено това е Нейтън! Просто като те погледне с онзи разтапящ поглед и се усмихне, няма как да не ти омекнат колената.

Нейт е Страхотен!
Oпределено, а като играе баскет напрво ми вдига градуса до ента степен
NinaRichi
Nov 29 2005, 00:07
Както виждам повечето от вас имат доста добър вкус!

Или съм на това мнение може би просто защото и аз най-много харесвам Нейтън. А може би съм и малко пристрастна заради коренната промяна у героя му. Абе все тая! Просто ми е симпатичен и дори се пошегувах с приятеля ми, че James Lafferty е голямата ми любов(след него разбира се)
QUOTE(NinaRichi @ Nov 29 2005, 12:07 AM)

и дори се пошегувах с приятеля ми, че James Lafferty е голямата ми любов(след него разбира се)

А аз на моя приятел м казах, че искамм да си татуирам 23 защото тва е номера на фанелката на Нейтън и много ме кефи, а приятеля ми е футболит и е номер 7, ужасно отрейгира

Момичета, не казвайте на приятелите си какво мислите за Джеймс
common_sense
Dec 1 2005, 20:52
признавам, че супер много с едвоумих...

по принцип гласувах за Брук, но и Нейтан ми е също толкова любим колкото и тя.

ама пък не мога да дам 2 гласа.
QUOTE(niki_r @ Dec 1 2005, 08:52 PM)

признавам, че супер много с едвоумих...

по принцип гласувах за Брук, но и Нейтан ми е също толкова любим колкото и тя.

ама пък не мога да дам 2 гласа.

Ей още една фенка на Нейтън, супер, ставаме все повече
ThE_PuNiSHeR
Dec 11 2005, 09:56
Определено Лукас, много му съчувствам през целия сериал
Jordan
Dec 11 2005, 22:55
Мали, тука само индивиди от женски пол ли пишат...аз се мотая тук от скоро ама май по-голямата част от потребителите са момичета/жени...
както и да е де, та по темата, на мен лично от жените Пейтън ми е любимката, а от мъжете Лукас..
Пейтън е много добра, всеотдайна, обичлива, много чувствителна, Лукас общо взето същото.
Но не мога да не спомена и Устата/Маут, който пък е невероятен образ
Има и момчета, ма са срамежливи
Брук.В началото на първи сезон ми беше много антипатична,но след това се промени тотално.Освен че е забавна,самоуверена и с супер визия,тя е много чувствителна

.Пък и с Люк са страхотна двойка
Chad Michael Murray
Dec 16 2005, 03:04
Незнам мен най ме кефи Лукас,тоя Нейтън кво толкова ви кефи незнам на мен ми се вижда малко грозничък,пък и ми е доста противен.
Jordan
Dec 16 2005, 14:00
Еее най-сетне да видя едномомче, което да каже, че любимеца му е Лукас
Chad Michael Murray
Dec 16 2005, 23:01
QUOTE(Jordan @ Dec 16 2005, 02:00 PM)

Еее най-сетне да видя едномомче, което да каже, че любимеца му е Лукас

Е кво толкова се кефиш немога да разбера,не съм длъжен да ги гледам по красота(иначе щях да избера Пейтън или Брук).И така чакам да ми кажеш какво толкова се радваш.
QUOTE(Chad Michael Murray @ Dec 16 2005, 03:04 AM)

Незнам мен най ме кефи Лукас,тоя Нейтън кво толкова ви кефи незнам на мен ми се вижда малко грозничък,пък и ми е доста противен.
Ами да ти кажа, щом толкова момичета харесваме Нейтън, все нещо има в него.

И да ти кажа въобще не е противен нито грозен

но едва ли мога да очаквам хвалебствени думи от момче към момче,

и като се замисля, ако беше казал, че Нейт е много готин и има хубаво лице или тяло много щях да се учудя

Всепак всеки си има собствено мнение
Fortuna
Dec 20 2005, 09:11
neitan e super
Jordan
Dec 20 2005, 13:59
QUOTE(Chad Michael Murray @ Dec 16 2005, 11:01 PM)

Е кво толкова се кефиш немога да разбера,не съм длъжен да ги гледам по красота(иначе щях да избера Пейтън или Брук).И така чакам да ми кажеш какво толкова се радваш.
уууу споко де, стига ми се кара, какво толкоз казах, че ми се развика тука...чак тука се чу
просто малко индивиди от мъжки пол биха признали че се кефят на някой актьор, за тва се радвам.
Ralna, мен пък ме кефи Лукас. Много му се кефя, т.е на Чад Майкъл, изглежда ми супер готин човечец пък и изглежда много яко
Chad Michael Murray
Dec 20 2005, 16:47
QUOTE(Jordan @ Dec 20 2005, 01:59 PM)

Кой пък ти се е карал на теб,просто исках да разбера какъв беше този ироничен смях.
Nathan
Dec 27 2005, 22:16
Нейт,Нейт,Нейт

)))))))
Jordan
Dec 28 2005, 18:48
омъжи се за него
Най-вероятно бих казала Лукас(

), Брук или Нейтън(затова,че техните герои претърпяват коренни промени през тези 3 сезона),но днес отново си гледах някоя и друга серия на сериалчето и дори и да звучи баналничко осъзнах,че ми харесват всички персонажи(дори Дан е един от любимите ми).Затова и самия сериал е толкова въздействащ и ме грабна още с първата серия
И след толкова много приказки само да кажа,че ще се въздържа от гласуване
Аз съм за Хейли.Тя си ме изкефи от началото и са си ме кефи толкова.Има страхотен глас и е адски красива.Жалко е обаче,че не мога да дам 2 гласа,че да гласувам и за Нейт,защото е wooooooooooow.Много ме кефи.
Buhti4ka
Dec 29 2005, 11:06
Амии, гласувах за Лукас, защото в началото той си ми хареса най-много

Обаче в момента всичките много ме кефят и не бих могла да си избера само един.
mary_kate
Dec 31 2005, 17:38
Най-мн ми допадат Нейтън и Хейли,но гласувах за Нейт!
Lukas

))
Eli_Baby
Jan 2 2006, 13:34
Ми Нейтън ми е най-симпатичен още от самото начало! Първо защото е многоооо готин и второ щото той е един от героите,който израстват най-много в филма
CMeTaHKa
Jan 2 2006, 13:40
Нейт
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.