Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е любимият персонаж?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
eL
Както се вижда моята любимка от сериала се казва Пейтън Сойър...възхитена съм от творчеството й, музиката , която слуша ... тя е изкючително интересна като човек : забавна е , умна е , не се страхува да бъде себе си и което е по важно - винаги слуша сърцето си ! Освен това е силна, борбена и готова да се справи със всяка възникнала трудност (въпреки че понякога й е трудно...винаги намира правилния път) smile.gif)))
vIkToRsHeFa
И аз гласувах... а иначе не е зле и по една снимчица да се сложи все пак да се сетят хората гледали малко от сериала ; ) (just idea mrgreen[1].gif )
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Nov 8 2005, 03:26 PM) *

Както се вижда моята любимка от сериала се казва Пейтън Сойър...възхитена съм от творчеството й, музиката , която слуша ... тя е изкючително интересна като човек : забавна е , умна е , не се страхува да бъде себе си и което е по важно - винаги слуша сърцето си ! Освен това е силна, борбена и готова да се справи със всяка възникнала трудност (въпреки че понякога й е трудно...винаги намира правилния път) smile.gif)))

Айде още един глас и от мен. 4.gif
dimitar1212
Аз гласувах за Брук,защото когато се появи на екрана винаги става нещо забавно. А и между другото изглежда НЕВЕРОЯТНО.
ludoto_tedi
Аз гласувах за Лукас ,защото много ми харесва.Какво друго да кажа освен Обожавам го!!!:)
_HriS_TinA_
Аз пуснах едно гласче за Хейлс ... ами ощте от самото начало я смятам за голяма сладурана wink.gif има страхотен глас ,обожавам песните й ... незнам какво да ви кажа просто-радва ме smile.gif
girl_from_hell
Еми аз гласувах за Пейтън тя най много ми харесва и на външен вид и по харектер може малкод а се повтарям ама супер много ми харесва в нея рисунките, муизкта която слуша е просто супер и ам какво друго разбира се че тя много ми харесва заедно с Лукас(не че го казвам за първи път) абе много ме радва smile.gif))
ShadowX
offtopic //
мисля ,че името на анкетата трябва да бъде сменено с по-конкретно ... това "анкета" е много общо и объркващо , примерно аз даже не съм го чувал този сериал и ако в името на анкетата пишеше ,че става въпрос за него нямаше и да влезна тук....понеже това не е част от интересите ми ( различни хора ,различни интереси ...) ...макар и темата да е в раздел с името на сериала , ако потребителите гледат темите примерно чрез менюто "ново в форума" е малко объркващо .... благодаря за вниманието и ме извинете за офтопика ...
FrAgMaKeR
/* #offtopic

@ ShadowX - прав си, заглавието е променено

*/

Иначе по темата, чудно ми е защо никой не е гласувал за мистър Дан Скот wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 8 2005, 11:56 PM) *

Иначе по темата, чудно ми е защо никой не е гласувал за мистър Дан Скот wink.gif

Познай от три пъти? wink.gif happy.gif
radotooo
Е определено русата кака ........не за друго просто има невероятна визия wub.gif
RoXXy_
Copy of wub.gif Нейтън Copy of wub.gif най - много ми харесва, а и самият му персонаж претърпя мноого промени...
иначе в началото не ми допадаше много, ама сега вече.....IPB Image
mimi_54
Всъщност е трудно да се каже според мен ,защото всеки има по нещо хубаво ( без Дан може би ) но гласувах за Пейтън
SetKoen
Аз гласувам за Маут тъй като е голем пич и го оважавам не е лицемер както каза Брук защо момчета не преличат малко повече като него!!!
Scott
Нейтън за мен е върха въпреки че аватара ми е на Люк ама все пак причината Нейтън да избера него е че е по-добър на баскетбол вече ми е на Нейтън
Chad Michael Murray
Лукас 4.gif
m3m0n
Аз също гласувах . Гласувах за Брук , защото е много яка
rusi4kata^
гласувам с две ръце за Пейтън go_team.gif с всеки следващ епизод ми харесва все повече и повече.тя е много по-различна от останалите,цени истинските неща в живота,слуша страхотна музика,успява да преодолее много трудности и това я прави все по-силна.дано продължава в същия дух 4.gif
Frogy
Нейтън е THE BEST!
Lolipop
Нейтън е SUPER!
Ralna
Аз се кефя максимално на Нейтън, много е як. Супер сладък и красив на външен вид, с уникална усмивка и чудесни очи. А самоят характер на Нейтън е просто без коментар, всчко момиче мечтае за такъв мъж
Nasi
И аз казвам Нейтън smile.gif smile.gif smile.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Nov 26 2005, 01:54 PM) *

И аз казвам Нейтън smile.gif smile.gif smile.gif

дам той е тотален бомбон, умирам за него
solenka
Определено това е Нейтън! Просто като те погледне с онзи разтапящ поглед и се усмихне, няма как да не ти омекнат колената. wub.gif Нейт е Страхотен!
_HriS_TinA_
Ех тоя Неитън бе ..... biggrin2.gif ммм много фенки си има хахахаха даже и аз съм една от тях 10.gif biggrin.gif biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(solenka @ Nov 26 2005, 11:26 PM) *

Определено това е Нейтън! Просто като те погледне с онзи разтапящ поглед и се усмихне, няма как да не ти омекнат колената. wub.gif Нейт е Страхотен!

Oпределено, а като играе баскет напрво ми вдига градуса до ента степен
NinaRichi
Както виждам повечето от вас имат доста добър вкус! 4.gif Или съм на това мнение може би просто защото и аз най-много харесвам Нейтън. А може би съм и малко пристрастна заради коренната промяна у героя му. Абе все тая! Просто ми е симпатичен и дори се пошегувах с приятеля ми, че James Lafferty е голямата ми любов(след него разбира се) biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(NinaRichi @ Nov 29 2005, 12:07 AM) *

и дори се пошегувах с приятеля ми, че James Lafferty е голямата ми любов(след него разбира се) biggrin2.gif

А аз на моя приятел м казах, че искамм да си татуирам 23 защото тва е номера на фанелката на Нейтън и много ме кефи, а приятеля ми е футболит и е номер 7, ужасно отрейгира16.gif Момичета, не казвайте на приятелите си какво мислите за Джеймс wink.gif
common_sense
признавам, че супер много с едвоумих... wink.gif по принцип гласувах за Брук, но и Нейтан ми е също толкова любим колкото и тя. 4.gif ама пък не мога да дам 2 гласа. 9.gif
Ralna
QUOTE(niki_r @ Dec 1 2005, 08:52 PM) *

признавам, че супер много с едвоумих... wink.gif по принцип гласувах за Брук, но и Нейтан ми е също толкова любим колкото и тя. 4.gif ама пък не мога да дам 2 гласа. 9.gif

Ей още една фенка на Нейтън, супер, ставаме все повече
ThE_PuNiSHeR
Определено Лукас, много му съчувствам през целия сериал
Jordan
Мали, тука само индивиди от женски пол ли пишат...аз се мотая тук от скоро ама май по-голямата част от потребителите са момичета/жени...
както и да е де, та по темата, на мен лично от жените Пейтън ми е любимката, а от мъжете Лукас..
Пейтън е много добра, всеотдайна, обичлива, много чувствителна, Лукас общо взето същото.
Но не мога да не спомена и Устата/Маут, който пък е невероятен образsmile.gif
Ralna
Има и момчета, ма са срамежливи biggrin.gif
mirka
Брук.В началото на първи сезон ми беше много антипатична,но след това се промени тотално.Освен че е забавна,самоуверена и с супер визия,тя е много чувствителна rolleyes.gif .Пък и с Люк са страхотна двойка wub.gif
Chad Michael Murray
Незнам мен най ме кефи Лукас,тоя Нейтън кво толкова ви кефи незнам на мен ми се вижда малко грозничък,пък и ми е доста противен.
Jordan
Еее най-сетне да видя едномомче, което да каже, че любимеца му е Лукас 18.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(Jordan @ Dec 16 2005, 02:00 PM) *

Еее най-сетне да видя едномомче, което да каже, че любимеца му е Лукас 18.gif

Е кво толкова се кефиш немога да разбера,не съм длъжен да ги гледам по красота(иначе щях да избера Пейтън или Брук).И така чакам да ми кажеш какво толкова се радваш.
Ralna
QUOTE(Chad Michael Murray @ Dec 16 2005, 03:04 AM) *

Незнам мен най ме кефи Лукас,тоя Нейтън кво толкова ви кефи незнам на мен ми се вижда малко грозничък,пък и ми е доста противен.

Ами да ти кажа, щом толкова момичета харесваме Нейтън, все нещо има в него. blush.gif И да ти кажа въобще не е противен нито грозен 9.gif но едва ли мога да очаквам хвалебствени думи от момче към момче, dry.gif и като се замисля, ако беше казал, че Нейт е много готин и има хубаво лице или тяло много щях да се учудя blink.gif Всепак всеки си има собствено мнение wink.gif
Fortuna
neitan e super
Jordan
QUOTE(Chad Michael Murray @ Dec 16 2005, 11:01 PM) *

Е кво толкова се кефиш немога да разбера,не съм длъжен да ги гледам по красота(иначе щях да избера Пейтън или Брук).И така чакам да ми кажеш какво толкова се радваш.

уууу споко де, стига ми се кара, какво толкоз казах, че ми се развика тука...чак тука се чу happy.gif
просто малко индивиди от мъжки пол биха признали че се кефят на някой актьор, за тва се радвам.
Ralna, мен пък ме кефи Лукас. Много му се кефя, т.е на Чад Майкъл, изглежда ми супер готин човечец пък и изглежда много яко blush.gif tongue.gif smile.gif 10.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(Jordan @ Dec 20 2005, 01:59 PM) *

уууу споко де, стига ми се кара, какво толкоз казах, че ми се развика тука...чак тука се чу happy.gif
просто малко индивиди от мъжки пол биха признали че се кефят на някой актьор, за тва се радвам.
Ralna, мен пък ме кефи Лукас. Много му се кефя, т.е на Чад Майкъл, изглежда ми супер готин човечец пък и изглежда много яко blush.gif tongue.gif smile.gif 10.gif

Кой пък ти се е карал на теб,просто исках да разбера какъв беше този ироничен смях.
Nathan
Нейт,Нейт,Нейт smile.gif)))))))
Jordan
омъжи се за него 18.gif 4part[1].gif
Menna
Най-вероятно бих казала Лукас( 3.gif ), Брук или Нейтън(затова,че техните герои претърпяват коренни промени през тези 3 сезона),но днес отново си гледах някоя и друга серия на сериалчето и дори и да звучи баналничко осъзнах,че ми харесват всички персонажи(дори Дан е един от любимите ми).Затова и самия сериал е толкова въздействащ и ме грабна още с първата серия rolleyes.gif
И след толкова много приказки само да кажа,че ще се въздържа от гласуване 10.gif 10.gif
Haley
Аз съм за Хейли.Тя си ме изкефи от началото и са си ме кефи толкова.Има страхотен глас и е адски красива.Жалко е обаче,че не мога да дам 2 гласа,че да гласувам и за Нейт,защото е wooooooooooow.Много ме кефи.
Buhti4ka
Амии, гласувах за Лукас, защото в началото той си ми хареса най-много wub.gif Обаче в момента всичките много ме кефят и не бих могла да си избера само един.
mary_kate
Най-мн ми допадат Нейтън и Хейли,но гласувах за Нейт! smile.gif
lady_p
Lukas smile.gif))
Eli_Baby
Ми Нейтън ми е най-симпатичен още от самото начало! Първо защото е многоооо готин и второ щото той е един от героите,който израстват най-много в филма rolleyes.gif
CMeTaHKa
Нейтsmile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.