Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е любимият персонаж?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
allnitess
Брук Дейвис
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
пейтън..харесва ми особено много.. но и люк и нейт и брук и хейлс са ми любимци също happy.gif
gotinatakuma
Аз съм почитателка на П.Сойър, и съответно на Лукас. 10.gif
rai_4eto
B.Davis 4.gif worthy.gif
^^Brathan_4ever^^
Гласувах за Нейтън просто ,защото е адски секси,защото той е героя променил се най-много според мен.Винаги ме е кефел още откакто беше гаден задник ме кефеше защото беше именно такъв гаден готов да се заяде с всеки и всичко.Но също така той е и много силна личност защото именно заради една любов се промени стана свестен тип и толкова обикна Хейли .Промени се заради нея вече не беше онова момченце а един мъж и просто защото е адски истински и реален персонаж със свойте добри и лоши странни именно затова ми допада толкова много.Добър приятел еи държи на семейството си ,адски ,дски сладък и секси е има една такава яка усмивка.Просто е страхотен!.Други мой любими герой са-Брук,Пейтън,Рейчъл, Маут,Чейс и Феликс(макар някой от тях да не присъстват в анкетата).Карън ,Дан и Уийти също са ми симпатични.
unbreakabl3
Определено Пейтън. Не отричам, че има моменти, когато много ме е дразнела, но като цяло супер много я харесвам. Харесва ми музиката й, както и рисунките.
traiana
Охх..ами доста се затрудних тъй като харесвам почти всички..Брук,Хейли,Нейтън,Деб...И все пак глас за Деб Скот..просто много ми допада-като характер и визия (особенно от както е с дълга косичка).. blush.gif
Bodyguard
Нейтън и Лукас са ми фаворити ,но тъй като трябва да избирам между тях избирам Нейтън
moni_hs
Брук
ZuZka yeah
Пейтън!!!
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 09:34) *
Брук

worthy.gif worthy.gif worthy.gif blush.gif
Angel v noshta
1.Брук
2.Хейли
3.Нейтън
ekaterina_markova
Брук smile.gif
Мая
Глас за Пейтън wink.gif
MaRiAaA
1.Лукас
2.Нейтън
3.Хейли smile.gif
mak3-l0ve
Емм аз кажи речи почти всичките ги харесвам .. rolleyes.gif
амаа може би Нейтън, Брук и треньора =)
от тия хора като че ли научих най-много .. и промяната на Нейт и Брук .. както и съветите на треньора rolleyes.gif
lori9bonboni
Гласувах за Пейтън, защото тя е THE BEST!!!!!!! 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
sladost4e
Пейтън ми е любимка,след това Лукас и Нейтън
freak93
Гласувах за Нейтън, защото си забравила да сложиш Скилс и Тим Смит. rolleyes.gif
dragon_girl
Брук
badbaby22
1. Брук
2. Нейтън
3. Хейли
ralichka_21
Много труден въпрос....всичките са уникални....най-много...Брук и Нейтън...те израснаха най-много като личности...ест и Хейли...тя ми е мн сладичка...Скилс също ми е фаворит...мега е пекан ткф.. tongue.gif
sladur4etyyy
Аз харесвам най-много Брук,защото тя е много красива,артистична,забавна,винаги може да те развесели..Въобще тя е много позитивен персонаж и с това може би привлича най-много...
summer_paradise`
Определено Брук от момичетата,а от пичовете-Нейтън 10.gif worthy.gif
`~Andy~`
Б.Дейвис просто уникална от където и да я погледнеш tongue.gifа от мъжете Нейт мн е сладичък wub.gif
Oliver_Fenka
БРУК!Страхотна.Претърпя най-много промени,най-много положително развитие.Доказа колко истинска приятелка е за разлика от Пейтън.Една от най-красивите.И винаги е пре*бана.
back`to`black
Пейтън!!!
След това Нейтън и Хейли.. и Джейк wink.gif
naley_
Уникалната Брук Дейвис worthy.gif
По принцип от първия до последния ги обожавам,без един от тях нищо няма да е същото,но ако става въпрос за най-най-любим няма съмнение,че Брук разбива конкуренцията smile.gif
LoVe _NaThAn
Кой сега е номер едно ? Нейтън е намер едно!!!
Аз гласувах за Нейтън ...

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.