Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е любимият персонаж?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
aria
Нейтън.Хареса ми още в първия сезон,когато се държеше гадно,аз си знаех че накрая ще стане добър.В началото харесвах и Люк,но той стана леке.
rali4kata
Гласувах за Лукас,но и Пейтън ми е любимка biggrin.gif
jivitu
Без съмнение е Пейтън biggrin2.gif
Tedds
Брук е просто страхотна,промени се корено.Страхотен човек,истински прител забавна,единствена,красива и неповторима.Определено тя ми е фаворитката.Брук Дейвис smile.gifНейтън също много си ме кефи напоследък...
LockedHeart
Чудех се между Брук и Пейтън и в крайна сметка гласувах за Уайти biggrin2.gif Пейтън - защото най-много се оприличавам с нея. Брук, защото е страшно силна. А Уайти, защото винаги е защитавал отбора. Не се потдаде на провокациите на Дан. Абе Уайти е супер готин. А и Дан ме кефи, щото е кучи син rolleyes.gif
racheL_gattIna
Вече съм твърдо за Нейт още от началото си го заобичах и изпитвам уважение към героя му-Просто в първия епизод ме грабна секси лошо момце какво повоче от това.Забавен да забавен понякога ми повдига настроението Нейтън е като лекарство за мен ако го нямаще се разболея biggrin2.gif biggrin2.gif .И ролята му на bad boy ауа жесток беше много ме радваше в тази си роля и в ролята на сваляца направо пощурявах .И Нейтанчо претърпя много промени той се влюби стана мил отговорен нежен доказа че може да бъде друг и истински обича Хейли.А сега за външния вид Нейт е просто оххх секси той е суперсекси направо с тва тяло ми иде да го изям и тия очи и усмивка просто жесток е.
dqvol4eto94
На мене най ми харесват Брук и Лукас. Дано накрая да са си заедно винаги =)
brooke_scott
Цитат(hri_one_tree_hill @ Oct 27 2007, 09:11) *
nz kfo tolko vi kefi taq bryk...mn e smotana spored mene,nekfa awe ne me kefi....az glasuvah za peyton,prosto 6oto nai-me kefi,a sa6to haresvam i bratqta....

1. ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

2. как така кво ни кефи в Брук confused.gif по същата логика, аз мога да те питам, кво толкова те кефи тая депресарка Пейтън, но това е въпрос на лично мнение и симпатии, така че не задавяай тъпи въпроси, всеки си има различно мнение, виждания и любимци wacko.gif
`BruKas`
мн се радвам че брук води smile.gifsmile.gif явно има много хора които я харесват като мен smile.gifsmile.gifsmile.gif
Mr. Winchester
Хах, аз съм първият който гласува за Кийт! biggrin.gif Иначе и Лукас ме кефи
gabiafrodita
ами мн ясно гласувах за брук.И ина4е от мо4етата ми е Лукас.Брук е спонтанна,забавна енерги4на,мила и най-ве4е добра приятелка.Не като Пейтън скъ4на и зла,а пък да не говорим 4е хи4 не става за приятелка
Julsyto
Нейтън си е най-якият пич в целия сериал!Един от най-дразнещите персонажи в началато,но постепенно превърнал се в един от най-любимите.Мисля че до сега видяхме доста неща и то положителни от него
Jason_Pain
Кой е другият освен мен гласувал за Кийт? Иначе Джейк ми е любимият герой, но не го виждам сред номинациите
Anette
Брук Дейвис. punk.gif
Gossip_Girl
Нейтън .Просто просто незнам но той е единствения герой който ме впечатли още от първата серия.Много ми харесваше когато се заяждеше с Лукас охх пощурявах тогава всички тия простоитии много ми харесваха.Лошото момче охх Нейтън беше страхотно лошо момче всички негови действия ми харесваха.Той е невероятен и не не за мен е като дрога пристрастена съм.Харесва ми характера му стил bad boy много ме радваше и ролята му на сваляц охх беше толкова як и секси.Беше гаден ,вулгарен и сменяше момичетата като носни кърпички нее нямаше равен.Но той беше герой ксойто претърпя и може би най-голямата промяна влюби се истински в Хейлиш.И онова лошо момче изчезна и се появи един зрял красив и мил мъж.Просто характера му стана съвсем друг стана отговорен мил.Много ми хареса когато предложи брак на Хейл пролица си че я обича.А външно охх не жесток е секси секси че ще ослепея.Направо е нямам думи.Този поглед и тия очи са уникат и без дубликат.
marti_89_76
Хейли!!! smile.gif smile.gif smile.gif
**Sophia**
Точно сега залагам на Нейтън blush.gif ..този човек ме изумява..преди малко гледах отново 3 сезон 13 серия. 3.gif .
и ми припомни колко мил,чаровен и добър е той! rolleyes.gif ~
Катeто
Ако можех да гласува отоново в този момент бих избрала Нейтън,понеже се промени най-много от останалите,голяма душичка е,да моежеше всеки да си има по един такъв Нейтън rolleyes.gif
LylY
Пейтън!Силна, различна,смела,красива....
pinko_z
Гласувах за Хейли и Нейтан! Те са ми любимте и винаги ще си останат!
LimonkaTa`
Брук Дейвис - в първи сезон, дори началото на втори ми изглеждаше някаква злобарка, но сега много ми харесва - адски лъчезарна е. Другата която ми е много симпатична е Деб happy.gif , незнам защо но много я харесвам. За мъжката част се колебая - понякога Нейтън ми е симпатичен, друг път Лукас ... но и двамата са wub.gif
djesito
БРУК, обичкам я толкова много,възхищавам й се.Толкова е лъчеазарна,винаги усмихната и според мен с чуство за хумор!Винаги е на ниво и много държи на феновете си!Мисля че да казвам колко е красива просто няма смисъл...тя е великолепна! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
apophis
моя любим персонаж е Нейтън такива момчета в наши дни все по малко се срещат.От типичното були и арогантно богаташче се превърна в много добър човек който обича жена си и детето си повече от всичко,за 5-6 години брак не е изневерил на хейли и я обича както отначало.бе готов да се откаже от мечтите си за честа на семейството си абе нейтън е ноу комент направо.Заразлика от Лукас за него има и ще има смао една жена-хейли
Друг персонаж дето много ме кефи е Брук-весела купонджийка,добра приятелка,с добра душа,герой който страшно се промени и зирасна като човек
The_Storm
Цитат(LylY @ Jan 13 2008, 19:04) *
Пейтън!Силна, различна,смела,красива....

Нямам какво да добавя.
heili
Цитат(Peyton Sawyer @ Nov 8 2005, 16:26) *
Както се вижда моята любимка от сериала се казва Пейтън Сойър...възхитена съм от творчеството й, музиката , която слуша ... тя е изкючително интересна като човек : забавна е , умна е , не се страхува да бъде себе си и което е по важно - винаги слуша сърцето си ! Освен това е силна, борбена и готова да се справи със всяка възникнала трудност (въпреки че понякога й е трудно...винаги намира правилния път) smile.gif)))

мм абсолютно съм съгласна 4.gif 4.gif 4.gif

Така smile.gif .. моята любимка от One Tree Hill е Пейтън Сойер намирам я за много интересна личност и прекрасен човек.Лукас Скот
един също от много любимите ми герой от сериала адски ми харесва като начин на мислене държание и ми допада като характер.Още от самото начало Лукас ме плени просто е себе си и знае какво иска.Обича да пише и да размишлява над нещата от живота донякъде се докосна до мен самата защото и аз съм така обичам да размишлявам над нещата от живота и около него това,което се случва и обичам да пиша адски много и една от мечтите ми е да стана писателка.Просто искам да пиша за това,което чувствам и мисля и преживявам.Голям сладур е Люк smile.gif blush.gif Хейли Джеймс още от самото начало ме плени искренното им приятелство което имаха с Лукас и все още си имат де smile.gif Хейли е адски мила много сладинка и просто прекрасна.Харесва ми това,че винаги е насреща когато имаш нужда от помощ опитва се да помогне на всеки с каквото може.Умна е и много талантлива.Харесват ми песните й,начина по-който ги изпълнява с чуство.Брук Дейвис отначало ми беше странна беше една такава много щура и само се забавляваше определено много ме радваше на моменти.Тя супер красива супер мила и като човек е страхотна.Брук ми харесва,че е себе си във всяко едно отношение и знае какво иска и може да го постигне,защото вярва в това.Адски чувствителна и не знам просто имало е моменти когато и е било много тежко от серийте имам предвид.Харесвам много брук страхотна е smile.gif Нейтън Скот е голям сладур страшно готин и страшно сладка двойка са с хейли smile.gif Отначало ми направи впечатление беше надут и много гаден беше спрямо лукас но после адски много харесах промяната му в него харектера стана по мил и по добър.Пък и адски много се възхищавам на таланта му страхотно играе баскет rolleyes.gif Радва ме определено готин си е 4.gif
VeRonICa^^
Брук Дейвис worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Тя е най-красивата,най-талантливата,най-добрата,най-обичата и още най,най,най-...
Въпреки,че порасва без обичта на майка си Брук постига много.Става най-добрата и най-младата дизайнерка само на 21 години.Това е нещо много голямо,което тя постигна сам.И още тя има 5 истински приятели,които я подкрепят във всичко.Това е нейната сбъдната мечта.
Брук Дейвис,тя е любимият ми персонаж smile.gif
Marissa Cooper
Може би Брук! Откривам нещо в мен от нея,както и нещо от Пейтън,но като цяло Брук и Лукас - Брукас rolleyes.gif
RafaPoiree
Брук Дейвис
Nida
Най-съсредоточена съм, когато Хейли е в действие.Също така ме забавлява нейното малко същество, който е толкова разумен и говори съвсем намясто! smile.gif
gabci3
Нейтан,защото винаги е такав сладур и добричак с всички.
vesko_oth_fen
Нейтан и Хейли THE BEST !!!
4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
nelito_91
На мен всички ми харесват (имам предвид от главните) много е трудно да избера blush.gif
Нейтън и Хейли ми харесват най-много като двойка, но не мога да избера кой ми харесва индивидуално rolleyes.gif
mixmaxshow
Нейтън е Номер 1.
poLyto
Брук smile.gif wub.gif 4.gif
gan4e70oo
Определено Пейтън.Тя е най-великата.Винаги е себе си,симпатична,очарователна,интелигентна,творчески настроена,почти винаги весела,но персонажа е така направен,че й се случиха доста тъжни неща.Мисля,че това са нещата,които харесвам в нея.
brooke_scott
Цитат(gan4e70oo @ Apr 6 2008, 17:39) *
почти винаги весела,

Пейтън точно не бих казала, че е весела, да же повечето от времето е депресирана wacko.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Apr 6 2008, 17:33) *
почти винаги весела,

Пейтън точно не бих казала, че е весела, да же повечето от времето е депресирана wacko.gif

Да беше до4ела понататък мнението...Моми4ето е обеснило какво има предвид. А и в моментите когато вси4ко е наред в живота си е много весела и забавна
Цитат(gan4e70oo @ Apr 6 2008, 16:39) *
,почти винаги весела,но персонажа е така направен,че й се случиха доста тъжни неща.

brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Apr 6 2008, 18:51) *
почти винаги весела,

Да беше до4ела понататък мнението...Моми4ето е обеснило какво има предвид. А и в моментите когато вси4ко е наред в живота си е много весела и забавна
,почти винаги весела,но персонажа е така направен,че й се случиха доста тъжни неща.

мнението го дочетох до края dry.gif но пак не можеш да кажеш, че почти винаги е весела, по-скоро обратното, че почти винаги е депресирана, а само понякога е весела wacko.gif и именно това, че персонажа и така е направен я прави тъжна и това не ми харесва! моментите когато всичко е наред са малко, следователно тя не е весела през повечето време wink.gif само не разбрах за кво беше тоя пост, ся ще ни се карат mrgreen[1].gif
gan4e70oo
Недейте да се карате заради моето мнение,аз си мисля,че е весела и даже доста забавна,но всеки си има собствено мнение и точно за това сме тук явно...за да го изразим.
Примерно,за да се защията ще кажа,че съм я намирала за забавна дори в моментите,когато беше тъжна-примерно на партито с огъня,когато й се налагаше да пуска музиката.Има и други такива моменти просто в момента са ми изхвръкнали тотално от главата.
Пък и имах предвид,че е винаги весела,когато не й се случват тъжни неща,така че сигурно грешката е в мен,че не съм се изразила правилно.
brooke_scott
Цитат(brooke_scott @ Apr 6 2008, 19:17) *
Цитат(ladysunshine @ Apr 6 2008, 18:51) *
почти винаги весела,

мнението го дочетох до края dry.gif но пак не можеш да кажеш, че почти винаги е весела, по-скоро обратното, че почти винаги е депресирана, а само понякога е весела wacko.gif и именно това, че персонажа и така е направен я прави тъжна и това не ми харесва! моментите когато всичко е наред са малко, следователно тя не е весела през повечето време wink.gif само не разбрах за кво беше тоя пост, ся ще ни се карат mrgreen[1].gif

о спокс, ние перманентно си спорим за Пейтън/Брук (Брукас), така че всичко е наред mrgreen[1].gif вече сме си свикнали
gan4e70oo
Радвам се,че спорите,а не се карате,приятно е да има различни мнения.Аз понеже съм нова и още не съм свикнала :Р
Обещавам,че е последният оффтопик. emoticon1 (118).gif
dudenceto
Лукас happy.gif smile.gif
..DeNi4KaTaa...
Аз гласувах за Нейтан.Много е готин и е ного сладък.И толкова много израсна в филма. Супер е !!!!
leyton_oth
Peyton - мн ясно! Та тя прodля такова развтие в сериала... и е СУПЕР ,просто е върховна........
иии........ LEYTON FORVER wink.gif
j_7k_l0
Колебая се между Хейли, Брук и Лукас, но ще гласувам за Брук mrgreen[1].gif
PayTon__
Пейтън rolleyes.gif Тя един от най-развиващите се горои , преживя най-много и въпреки това успя да се съвземе.Също така е много мила , сладка , готина , печена иии да не продължавам ... biggrin2.gif
rai_4eto
Брук е най-яката 10.gif
FintiFlushka
Хейлии .. обожавамм я .. не се страхува да каже всичко или почти всичко .. винаги се съобразява със всички .. добър слушател е .. а бре всичко и е супер .. Всичко в този сериал мии харесва,ноо тя най много
or1g1nal
ПЕЙТЪН 4.gif Просто адкси е яка, музиката коята слуша, начина по които се облича, държанието и, изобщо всичко, което прави.... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ashley_love
Брук Дейвис happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.