Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е любимият персонаж?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lucky Me_{}
Ам...искам да кажа, че ми беше адски трудно да гласувам в тази анкета, защото страшно много се колебах между Нейтън и Пейтън rolleyes.gif Принципно Нейтън ми е супер супер любим като всичко, а като външност направо ме ...ммм blush.gif И все пак гласувах за Пейтън, защото тя преминава през толкова много неща и остава все така силна.Освен това е изключително талантлива, много е хубава и ми е супер близка като характер...абе някакси просто ми лежи на сърцето тва момиче smile.gif
Brukas fenka
Ми за мене Лукас и Брук са номер едно.Брук е много забавна и винаги прави нещата по някакав нейн начин и знае какво иска и как да го постигне.Освен това ми харесва как се промени от 1 сезон и показа че не е само едно хубаво момиче.А пък за Лукас просто незнам какво да кажа.Той е умен, забавен, мил и така мога да изреждам до утре.Но все пак ще гласувам за Брук
Iv1tyYy
Just Лукас 4.gif blush.gif
^EmPiRe^GiRl^
Фаворитите ми са 3-Пейтън,Нейтън и Лукас.на Пейтън много харсвам рисунките и нея като цяло, но не избрах нея.Нейтън е много сладък и с Лукас се конкурират доста и двамата са мноо готини и много ми харесват и все пак гласувах за Лукас
Mrs.Ackles
Eми, мен ме кефят всички персонажи, във всеки един от тях има нещо хубаво, но бих избрала Пейтън, Нейтън и Лукас! Пейт рисува страхотно пък и е много красива, Нейтън....просто няма к`во да си говорим- пича е №1 wub.gif 1eyeb[1].gif , а Лукчо ( 1 (4).gif ) също е голям сладур, пък и много забавен, но както казах всички ме кефят! smile.gif
Libby
Въпреки, че много харесвам Нейтън във всяко отношение wub.gif дадох гласа си за Пейтън, защото е страхотен човек, рисува супер, музиката, която слуша ми харесва.. дори мога да кажа, че си приличаме доста по-характер и визия blush.gif . Така че Go, Payton, Go! biggrin.gif
siestta_88
hmm ami malko be6e trudno da re6a parvo za6toto trqbav6e da izbiram mejdu momi4e ili mom4e i vtoro za6toto vseki geroi ima i polojitelni i otricatelni ka4estva no izbrah Nathan za6toto v seriala toi pokaza 4e moje da se promeni i da razkrie sarceto v sa6tnost toi pravi filma tolkova romanti4en 10.gif a 6to se otnqsa do jenskata 4ast opredeleno izbiram Bruk za6toto e mn gotina i zabavna i ima qki trap4inki biggrin.gif a i Haley ne e zle no tq postapva mn gadno s Nathan taka 4e gubi to4ki pred Bruck 10.gif IPB Image http://img105.imageshack.us/img105/4152/05.../41/119b4ba.jpg

Хмм, ами малко беше трудно да реша първо защото трябваше да избирам между момиче или момче и второ, защото всеки герой има и положителни и отрицателни качества, но избрах Nathan, защото в сериала той показа, че може да се промени и да си разкрие сърцето.Всъщност, той прави филма толкова романтичен 10.gif А що се отнася до женската част, определено избирам Брук, защото е много готина и забавна и има яки тръпчинки biggrin.gif А и Haley не е зле, но тя постъпва много гадно с Nathan, така че губи точки пред Брук. 10.gif IPB Image http://img105.imageshack.us/img105/4152/05.../41/119b4ba.jpg
Menna
Аааа,ще се караме!!!Писането на кирилица е задължително! 9.gif
Научете се да четете Правилата на форума
!!!
*PeyT*
Определено Пейтън!!! Тя ми е най-любимата...характер, визия, излъчване, талант..просто това момиче е перфектно..много е кофти, че винаги остава сама sad.gif ТЯ заслужава най-после да е щастлива, така че дано сценаристите най-после се смилят над нея и я съберат с Лукчо! smile.gif biggrin.gif
Mai4et0
Тука съм за Брук smile.gif
KaRaMeL_
Хейли Джеймс (Скот)
~●R@Li●~
Ами...Хейлито и Нейтън са ми любими ,но гласувах за Хейли ,защото Нейтън си има повече почитатели така като гледам резултатите wink.gif happy.gif
bron
мен лично най ме кефи Устата и за това ще гласувам за него
vivata123
Пейтън 4.gif 4.gif
di_miro
Дан ми харесва най-много, въпреки, че е "ЛОШИЯТ". Не знам точно защо, може би защото е най-решителен, проявява най-малко слабости, знае какво иска и как да го постигне.
Nasi
QUOTE(di_miro @ Aug 27 2006, 18:05) *

Дан ми харесва най-много, въпреки, че е "ЛОШИЯТ". Не знам точно защо, може би защото е най-решителен, проявява най-малко слабости, знае какво иска и как да го постигне.

worthy.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif
Като изключим постъпката му в 16 епизод на трети сезон...и на мен ми е бил винаги симпатичен. Без него нямаше да бъде същото.Дори си мисля, че ще се промени, но не знам какъв ще е резултата.
Bloody_Tears
ам...на мен най-много ми харесват нейтън и хейли(освен във 2 сезон).
common_sense
Брук Дейвис от началото до края smile.gif
преди до нея слагах и Нетън, но последните епизоди нещо спря да ме влече като образ huh.gif
OTH_LP
Определено Пейтън Сойер biggrin.gif
{`BrukaS`}
Определено БРУК!Купонджйка,имполсивна,когато обича някога наистина го обича,а не както повечето на думи!Супер сладуранка и прави много готини дрешки!Много съм се смяла на нейните изказвания,мимики,жестове-същевременно едни от най-силните сцени във филма са с нея!Знае какво иска от живота и не позволява гадните неща да я продавалят!Абе знае какво е да се живее истински worthy.gif 1clap[1].gif woohoo.gif angel1.gif bigarmhug.gif
Menna
Още на първа страница съм пуснала отзив,но това мнение много отдавна се промени.
Най-после гласувах за един от персонажите и мисля,че повечето се досещат кой е той. biggrin.gif
Няма да изброявам всички качества,които харесвам в Брук,само ще обобщя,че за мен тя дава живинката на сериала и определено главна причина да продължавам да го следя. happy.gif
seduction_55
(Menna @ Oct 20 2006, 23:00) *

...за мен тя дава живинката на сериала и определено главна причина да продължавам да го следя. happy.gif
На абсолютно същото мнение съм 4.gif ,ако го няма нашето момиче сериала ще замре rolleyes.gif

(Chad^Ravens @ May 31 2006, 20:52) *

Незнам но за мен Брук стана номер едно...просто показа наистина че не е онова момиче което видяхме в първи сезон,и че в нея се крие едно голямо сърце...
Страшно я заобичах!!!!!!!
Да Брук е от малкото герои които претърпяха промяна през сезоните,и успяхме да видим най-доброто от нея happy.gif

(common_sense @ Sep 11 2006, 23:19) *

Брук Дейвис от началото до края smile.gif
Go Go Team Brooke
{`BrukaS`}
(Menna @ Oct 20 2006, 23:00) *

Още на първа страница съм пуснала отзив,но това мнение много отдавна се промени.
Най-после гласувах за един от персонажите и мисля,че повечето се досещат кой е той. biggrin.gif
Няма да изброявам всички качества,които харесвам в Брук,само ще обобщя,че за мен тя дава живинката на сериала и определено главна причина да продължавам да го следя. happy.gif

Напълно съм съгласна!Започнах да гледам ОТХ заради Чад и продължих заради София(Брук)!Уникална е просто!С чар,игра,излачване,а да не говоря за персонажа и! worthy.gif
{HoNeY}
Лукас Скот wub.gif
Не веднъж съм казвала, че той е главният виновник да гледам ОТН, а той от много време ми е любимия актъор, така че е Номер 1 за мен! 4.gif
Abruzzi
Аз гласувах за Карън Роу-още от пръв поглед много ми хареса,става дума за множество страхотни качества събрани на едно място-тя е супер интелигентна, всеотдайна, самостоятелна, оправна, честна, откровена и всеотдайна, в същото време е и много красива и излъчва прекрасен чар. Жалко за Кийт,бяха страхотна двойка... sad.gif
Bloody_Tears
Нейтън и Пейт.И двамата са ми любимци,макар че всички си ги обичам безкрайно мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ооооооого!!!!!!!Просто Нейт е толкова сладък...но това всички негови фенки го знаем. biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
А Пейт...незнам.Просто има нещо в нея по което толкова си приличаме.Може би затова ми е любимка. huh.gif
sophia__
QUOTE({HoNeY} @ Oct 24 2006, 14:05) *

Лукас Скот wub.gif
Не веднъж съм казвала, че той е главният виновник да гледам ОТН, а той от много време ми е любимия актъор, така че е Номер 1 за мен! 4.gif

гласувах за Лукас,съгласна съм с теб smile.gif
vitiq
Не знам не мога да определя .. май Пейтън... но щях да гласувам за Скилс ако го имаше де... dry.gif
CheerFuL-F
Лукас Скот и Брук Дейвис
Svetlety
Гласувах за Нейтън защото е суууууупер як worthy.gif
А иначе мн се кефя на Уайти... Лукас естествено и Кийт. А от жените Пейтън
Пък най ме дразни Рейчъл sick1.gif
kalin4eto_
Пейтън. При нея се случват супер странни, неочаквани неща... Просто е интересно да се следи нейния живот.. Супер заплетени истории... С интерес гледам какво ще стане с нея.Очаквам края защото определено ще е интересно да разбера какво ще стане с нея.. с кой ще остане.. какво ще стане с живота и. smile.gif 4.gif
^mileto^
БРУК!!!!Много ме кефи!!!Страшна сладурана е и самата и роля наистина много ми харесва!!! 4.gif
**Sophia**
Аз гласувах за Брук,защото мисля че е много сладка,красива и забавна!Има други коино също ми харесват:Лукас,Неитън,Хейли...........
Vqtarcheto
Аз гласувах за Нейтън Скот. Отначолото е голям гадняр, но той показа на всики че може да стане друг човек. Че може да се промени. И макар да прави грешки си взима поука от тях. Все пак няма безгрешни хора.
~F.A.T.E~
леле направо за мен е адски трудно да кажа,но гласувах за Брук,въпреки,че се оприличавам на Пейтън smile.gif
Menna
Дори и да е временно,не мога да повярвам,че го доживях 18.gif 18.gif 18.gif

Лукас Скот [ 60 ]
Брук Дейвис [ 62 ]
emoticon1 (53).gif
Jolly_GirL
Лукас,той беше причината да започна да гледам филма 10.gif
N@det0
Още едно гласче за Хейли.Голяма е сладурана и още от началото ми е симпатична.
Bloody_Tears
Нейтън Скот [ 65 ] [23.90%]
Лукас Скот [ 61 ] [22.43%]
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 3.gif
sweet_DENI_f
Гласувах за Брук smile.gif
Haley_James_Scott
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Хейли Джеймс (Скот) е невероятна и много , много яко пее 3.gif 3.gif 4.gif
LoveOneBoy
Естествено че Нейтън inlove.gif
^`^KimBeRly^`^
Пейтън 4.gif 4.gif 4.gif
Gia
Макар че и тя има своите недостатъци, Пейтън Сойър е моят фаворит. biggrin.gif
DeSeRt^RoSe
Абе всичките ме кефят но най-много Хейли 4.gif
ALeX4e7y^
Пейтън and Лукас are the best!!!!!!!!!!!!!! 4.gif
stanislava
(LoF_Chad @ Dec 31 2006, 19:31) *

Пейтън and Лукас are the best!!!!!!!!!!!!!! 4.gif

Звучи интересно казано от човек с аватар на Брук и Лукас mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Еми нека предположим,че просто аватарите ме кефят,а не този който е на тях.Пък и теб кво те засяга кви аватари си слагам?!!! huh.gif
stanislava
По-спокойно,ако обичаш...не съм вложила каквато и да било злоба в коментара си,дори на против - предполагаше се да го приемеш като шега.А относно аватарите-живеем в 21-ви век,чувствай се свободна да коментираш моя

ALeX4e7y^
Еми и аз не съм вложила никаква элоба,а и не обичам да коментирам каквото и да било.На теб кът ти са занимава давай!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.