Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Legally Blonde
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ALeX4e7y^
Професия Блондинка

Име на филма Legally Blonde
Име в превод: Професия Блондинка
Жанр: Comedy
Година: 2001
CDs: 2
Националност: USA
Време: 96 мин

Актьори
Люк Уилсън, Виктор Гарбър, Селма Блеър, Матю Дейвис, Рийз Уидърспун

Режисьор
Робърт Лукетич

Коментар:
Тя е красавица от Бевърли Хилс, която ще направи всичко, за да задържи гаджето си. Дори това да означава да измине целия път… до правен колеж!
В поразяващата комедия за златокосото момиче, което доказва себе си, Рийз Уидърспун (“Секс игри”) участва заедно с цяло съзвездие актьори - Люк Уилсън (“Ангелите на Чарли”), Селма Блеър (“Секс игри”), Матю Дейвис (“Пърл Харбър”) и Виктор Гарбър (“Титаник”).
Ел Уудс (Уидърспун) е калифорнийска блондинка, облечена по последна мода, с баснословни приятели и с гадже - най-готиния тип в града. Така че, когато Уорнър Хънтингтън (Дейвис) изненадващо я зарязва и заминава да учи в Правния колеж на Харвард, Ел поема нещата в своите перфектно маникюрирани ръце. Тя също кандидатства и е приета! Сега, да си върне Уорнър изглежда лесна работа, нали? Грешите! Ел тепърва започва най-трудната битка в живота си – за любов, чест, справедливост и уважение към блондинките навсякъде по света!

Професия блондинка 2

Име на филма Legally Blonde 2
Име в превод: Професия блондинка 2
Жанр: Comedy
Година: 2003
CDs: 2
Националност: USA
Време: 89 мин

Актьори
Рийз Уидърспун, Люк Уилсън, Реджина Кинг, Сали Филд, Брус МакДжил, Дана Айви

Режисьор
Чарлс Хърман-Уърнфелд

Коментар:
В продължението на едноименния хит, вече във Вашингтон, Ел Уудс, влюбената в розовите неща блондинка, дипломирала се в Харвард, използва юридическите си и модни познания, за да се сдобие с пропуск за Конгреса.
Междувременно планира и сватбата си, но когато открива че роднините на любимото й куче не могат да присъстват на тържеството, тъй като са обект на експерименти в лабораторията на козметична фирма, решава да поеме нещата в собствените си добре лакирани нокти. Конгресът и правителството вече никога няма да са същите
Bloody_Tears
Много е хубаво и забавно филмчето. И все пак участва една от любимите ми актриси-Рийз Уидърспун wub.gif От отдавна не съм го гледала, добре е да си го припомня smile.gif
Tedds
И двете части са много забавни,леко разтоварващо филмче:)Рийз си играе ролята много хубаво,абе голяма сладурана е...
PoLiTy'
Това е първият филм с Рийз,който гледах и тя беше мн сладка.Филмът е забавен и разтоварващ smile.gif
aria
Много приятно филмче smile.gif
ThePinkDuck
Аааа и двата филма са много добри. Рийз е умопомрачително сладка (както винаги). Незнам какво да кажа освен, че сред хилядите "черни" това е един наистина "розов" филм. mrgreen[1].gif
Brooke
Първата част наистина много ме впечетли,умряла съм да се смея,а Рийз беше направо неотразима.Със сигурност обаче не мога да кажа същото и за втората част,тя ми дойде малко в повече и сякаш след като гледах нея,започна да ме дразни и първата част.Много е възможно причината затова да е,че го гледах прекалено много пъти ,за кратко време и ми омръзна. dry.gif
angel_girl
И 1 и 2 са хубави, но 1 част му хареса много повече. Но все пак Рийз изигра ролята си страхотно и в двете части.
brooke_scott
йееее с-р филм и рийз е мн сладка там и мн й отива розови4ко smile.gif готина комедийка и по4нах да се замислям дали да не го гледам пак да си го поприпомня wink.gif
Mr. Winchester
МНого интересно филмче Рийз Уидърспун рулз
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.