Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: СПОЙЛЕРИ: "Fierce"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Изтекоха първите спойлери за 3-ти епизод:

- Кларк и Кара отиват на ежегодния фестивал на жътвата,където Кара решава да се съзтезава в конкурса мис "Сладка Царевица".
- Кара започва работа в 'Талон" и има разговор с собственика Лекс,който има сериозен интерес към нея.
- Клои е по следите на сензациона новина за Дейли Планет.
- На конкурса мис "Сладка Царевица" Кара има три конкурентки с специални сили.Те убиват една от съзтезателките и натопяват Кара.
- Кларк и Кара имат изненадващ посетител в плевнята.

Update: 23 август 2007

Една от трите конкутентки на Кара с специални сили ще бъде звездата от шоуто на Тайра Банкс Пеги Пигфорд.Името и ще бъде Тейлър.

Green_Arrow
Страшна работа ... как ще дочакам до 27-ми септември незнам ... просто немога да си представя , тва е невъзможно аз ще откача до тогава , а и вие ме зарибявате с тея новини smile.gif
vikihill96
Бе аз отдавна казах,че тука всички са "садисти" ,ама някои хора не ми вярваха 18.gif 18.gif 18.gif !!! А тея спойлерчета направо ме карат да се обърна в земята от смях и нетърпение. От нетърпение заради интересния меко казано сюжет. А смях-еми защото toho -помислих си това дето го беше казал за евентуалната среща на Лана и Дийн Уинчестър на изложението на картофи в Канзас'99-та. Ами ако беше в този епизод щеше да си познал бе-изложение ,фестивал-се същото си е 18.gif 18.gif 18.gif !!!
MaHeKeHa
... и това "изненадващо посещение" в плевника е Лана.
vikihill96
Ми то верно кой друг винаги "изненадващо" посещава Кларки в плевнята, защо да не е Лана happy.gif happy.gif !!Не казвам мис Лутър ,щото де да знам-сигурно ще е в процес на развод или там каквото е(ако това е първата й поява за сезона).Абе страхотен сезон ни очаква-мама му, хич не ми се чакааааа blush.gif blush.gif blush.gif !!!!
MaHeKeHa
Е, то спекулациите са много: Джор-Ел, Лара-Ел, Бизаро или Мартиан Менхънтър, Оливър Куин и т.н.
toho
Цитат(vikihill96 @ Jul 20 2007, 22:26) *
Ми то верно кой друг винаги "изненадващо" посещава Кларки в плевнята, защо да не е Лана happy.gif happy.gif !!Не казвам мис Лутър ,щото де да знам-сигурно ще е в процес на развод или там каквото е(ако това е първата й поява за сезона).Абе страхотен сезон ни очаква-мама му, хич не ми се чакааааа blush.gif blush.gif blush.gif !!!!

Тва за Лана няма кой друг да е....едва ли Дядо Мраз ще бъде гост на Смолвил 3.gif .На мен по ще ми е интересно да видя Кара като миска, със сигурност ще има смях на килограм.
vikihill96
Абе смях със сигурност ще има,ама и каква наслада за очите,малиии worthy.gif worthy.gif worthy.gif !!! Но наистина ми и интересно за неочаквания посетител.
toho
smile.gif
toho
Още малко инфо в първия пост
free_soul
Интересна мома ще видим, ама едва ли и другите ще й отстъпват визуално ;- )
vikihill96
Яка мадама-спор няма! Сега остава обаче другите претендентки да са азиатка и от индиански произход и направо ще си умра от кеф 18.gif 18.gif ....Шегувам се(не влагам никакви лоши чувства-да не се обиди някой happy.gif ). Абе страшен епизод се задава-в него термина конкурс за красота май ще добие апокалиптични размери 10.gif 10.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.