Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Eureka (2006) / Еврика
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
CheerFuL-F
Eureka / Еврика

Режисьор: Michael Lange, Jefery Levy

В Ролите: Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Jordan Hinson, Joe Morton, Ed Quinn, Debrah Farentino, Matt Frewer, Erica Cerra, Greg Germann, Maury Chaykin и др.

Жанр: Comedy / Drama / Mystery / Sci-Fi / TV-Series

Резюме: След края на Втората световна война Айнщайн убеждава президента Хари Труман, че бъдещето е в ръцете на учените, а не на войниците и в резултат е създаден свръх-секретен град, наречен Еврика, където да живеят и творят най-големите мислители на нацията. Създадена е идилична атмосфера за работа и отмора на гениалните учени и техните семейства. Създаден е град, наречен Еврика, който не присъства на никоя карта или поне не на тези без гриф "Строго секретно". Град, чиито жители са "отговорни" за всяко по-сериозно откритие в света за последните 50 години.

Но никое общество не може да бъде идеално. След половин век в изолация чисто човешките чувства като несподелена любов, професионална завист, пристрастяване и депресия, изправят живеещите в Еврика всекидневно пред най-различни предизвикателства. Обичайните за всеки друг град проблеми обаче, в комбинация с гениални жители и неограничени ресурси, често водят до катастрофални последствия. Именно тук, където се сблъскват човешките слабости и най-съвременните достижения на науката, започва Еврика.

източник: zamunda.net

IMDB: Линк към IMDB
Sci-Fi: Линк към Sci-FI
TV.COM: Линк към TV.COM
Официален фен сайт: --->ТУК <---
sulu
Сериалчето определено ми допада.Има доста фантастика в него,но като цяло концепцията за този град пълен с гении много ми харесва.Препоръчвам го на всеки,който е отворен към по нереалистични сериали smile.gif
storm
Мен пък нещо не ме грабна, стигнах до 7-ми епизод и спрях да го гледам. Не че е лош, ама не ме заинтригува достатъчно, може би по-нататък пак ще го продължа, но сега 4400 ми е определено по интересно tongue.gif.
DiSaSteR`
олееее гледайте го тоя сериал просто.....мн е як 4.gif
ludoto_mimi
Вече изгледах първите три епизода и определено ме заинтригува. 4.gif
Продължавам с гледането.
ThePinkDuck
Сериала определено кърти. Има много свежи идеи и супер идиотски ситуации. Тоя шериф с това си самообладание и непукизъм всеки път ме убива просто.Новият сезон започна уникано яко. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Първи сезон:
Eureka.Season.1.DVDRip.XviD-TOPAZ
Eureka "Hide and Seek" Webisodes

Субтитри
Субтитри

Втори сезон:
Eureka.S02E01.DSR.XviD-NoTV
Eureka.S02E02.DSR.XviD-NoTV
Eureka.S02E03.WS.DSR.XviD-SYS
Eureka.S02E04.DSR.XviD-NoTV
Eureka.S02E05.DSR.XviD-NoTV
Eureka.S02E06.DSR.XviD-NoTV
Eureka.S02E07.WS.DSR.XviD-LOKi
Eureka.S02E08.WS.DSRip.XviD-SFM
Eureka.S02E09.WS.DSRip.XviD-aAF

Субтитри
Субтитри
Субтитри
Субтитри
Субтитри
Субтитри
Субтитри
Субтитри
Субтитри

Засега сериалът върви страхотно и се нареди в графа "Любими". Жалко, че е летен сериал и са само толкова малко епизодите.
Който не го е гледал, му го препоръчвам. smile.gif
sulu
Някой има ли представа кога започва новия сезон?
ludoto_mimi
Цитат(sulu @ Jul 11 2008, 01:15) *
Някой има ли представа кога започва новия сезон?

29-ти юли.
toho
Ох вече изгарям от нетърпение да започне новия сезон
marti_89_76
Изобщо не ми хареса. Гледах няколко серии и много тъп ми се видя ... sad.gif
Apfh
Хайде да почва, че почна да ми писва вече. От 2 седмици се точа само, като гледам рекламата от rip-вете на епизодите на BSG. smile.gif
toho
Цитат(Apfh @ Jul 28 2008, 04:18) *
Хайде да почва, че почна да ми писва вече. От 2 седмици се точа само, като гледам рекламата от rip-вете на епизодите на BSG. smile.gif

И аз съм така Бобо. 29-ти ми е отбелязан с голяма червена точка на календар. biggrin2.gif
sulu
Ееее аз защо си мислех, че вчера е започнал и днес се бях наточила на епизод.Оф начи те какво чакат тези хора, да увехна ли.
Още само няколко дни
sulu
Примиерният епизод на трети сезон------> Eureka
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.