Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мис(ис) и Мистър GGbit.info
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4
vIkToRsHeFa

Дойде време да изберем и нашата госпожица(жа) и господин GGbit.info. Тази идея се обмисляше от доста време насам и се надяваме да ви хареса оргарнизацията на конкурса. Изисквания към кандидатите и кандидатките няма, може да участва абсолютно всеки потребител на форума. Конкурсът ще се проведе на 3 етапа:

1. Номинации - Тук във тази тема, всеки един потребител който желае, номинира своите фаворитка(и) и фаворит(и) за конкурса. Естествено можете и да се самономинирате. Ако желаете анонимно да номиирате някого можете да ползвате акаунта Анонимко Анонимов с парола идентична с ника.

2. Класиране - Поотделно се свързваме с всеки номиниран, като го каним да създаде своя галерия със снимки и тема под формата на автобиография.

3. Гласуване - Създава се форум като импровизирана "кутия за гласове" в който можете да дадете оценка от 1 до 10 на 1 или на няколко човека, като вашият глас остава невидим, освен за преброяващите които след крайният срок преброяват гласовете и обявяват победителя.

Целта е да се поопознаем, изявим, а и ще има и не големи, но сносни награди...

Победители са ZzoOoMeR и adoration_! Честито!
SweetDreams
Йес аз ще номинирам първа biggrin2.gif
Та моята фаворитка е @adoration_, а фаворит... ми не знам двама са - Шефа biggrin2.gif и Lost_in_Space rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Мис-hristin4eto,PoLiTy',ALeX4e7y^ (LoF_Chad),[ТеDиТо]

Мистър-Titan,kunlao,Шефа,Fixer
Jane
ми аз само шефа ще номинирам, понеже женските не ги знам кви са, що са.. shocking.gif rolleyes.gif

а то може ли да се гласува за себе си :О ок начи гласувам и за мене си, щот съм мноу секси ау ахахха :О:О:О
ZzoOoMeR
Браво , Вик най после ще стане реалност Конкурс-а ! Все още не съм решил кой да номинирам след като номинираха моята принцеса (@adoration_) Иначе Мъжката награда що ли имам чувството , че ще си остане при Виктор biggrin.gif tongue.gif
SoARoN
С 2 точки номинирам себе си защото да не се мазня на никой потребител/модератор/администратор а с 1 точка от дамите номинирам unvisioble...има много красиви съфорумнички но се спрях на нея понеже от познатите ми ми е най-не позната та да не се сърдят другите wink.gif
Bloody_Tears
Моята фаворитка е Сис (adoration_), а фаворит-Наско (ZzoOoMeR) smile.gif
qwe123
Цитат(SoARoN @ Jul 16 2007, 12:50) *
с 1 точка от дамите номинирам unvisioble...

И аз съм за нея smile.gif Нито се мазня,нито нищо от сорта,както казваш,но смятам,че е много красива жена и заслужава тази титла biggrin2.gif
За мистър номинирам (biggrin2.gif) 3pacalypse After smile.gif Няма да се обосновавам,просто така съм си решила smile.gif

Сис,Наско, и за вас съм,ама вие със сигурност сте вътре,така че... mrgreen[1].gif
Fixer
Номинирам: (не за изгонване от къщата biggrin.gif): vIkToRsHeFa, krisku, The_Shaman, the_mouse, FrAgMaKeR, Connect, SoARoN, ZzoOoMeR.
От дамите: LoF_Chad, qwe123, dqvol4e7o_mims, adoration_, unvisioble, susito.
vIkToRsHeFa
Няма да преповтарям горните номинации защото съм напълно съгласен че всеки от тях би бил важна част от конкурса! Държа да допълня само списъка на прекрасните момичета от нашият екип освен unvisioble - Госпожица Вещицата, Heaven's A Lie и girl_from_hell!

Номинирам и всички прекрасни една на друга по нищо неотстъпващи прекрасни госпожици които се опитах да изброя: Jane, LoF_Chad, TIGERM13, Broken_DreAmS , Whip, CiNdEreLLa``, goldenrose_, Bebssii, Passionatelly desire, SweetDreams, gotinoto_baby, sanuvam, Ледено_момиче и на последно но непоследно място isi.
За жалост със сигурно съм пропуснал някоя също заслужаваща такава, за което моля за извинение! blush.gif

ПП. Номинирам само дами, защото не съм компетентен да номинирам който и да било кавалер... tongue.gif
susito
аз номинирам gotinoto_baby,sanuvam,adoration_,dqvol4e7o_mims,Peyton_Saywer , Angel-Of-Death,Titan,K_f_R,f0rgy
HorroR
Номинирам 4i4iba
Refuse
Жени:@CiNdEreLLa``, @dqvol4e7o_mims, @SweetDreams, @adoration_
Мъже: @Крадец на рози, @vIkToRsHeFa, @The Shaman, @g0blin
bLex
АЗ Номинирам Jane и 3apocalypse
Whip
Хммм, като видях темата въобще не се замислих кои са моите фаворити за титлата.
Мис - unvisioble, защото е много красива, стилна, модерна и интелигентна жена.
Мистър - The Shaman, защото е страхотен човек, всеотдаен баща и съпруг, което е прекрасно, а и ми навява спомени за един мой стар приятел.

Абе и двамата са ми слабост, това е
Успех!
Connect
Жени: @poohcho ,@Баба Вихронрав - колоритна личност biggrin.gif ,@Bellatrix
Мъже: @The Shaman ,@vIkToRsHeFa ,@ogata
Lost_in_Space
Цитат(SweetDreams @ Jul 16 2007, 03:54) *
Йес аз ще номинирам първа biggrin2.gif
Та моята фаворитка е @adoration_, а фаворит... ми не знам двама са - Шефа biggrin2.gif и Lost_in_Space rolleyes.gif

Lol shocking.gif Aз номиниран и то един от 1-те. Мерси, не знам какво да кажа.

Та моите номинации отиват за: SweetDreams, dqvol4e7o_mims и adoration_
sanuvam
Мъже : @ZzoOoMeR | @ogata | @The Shaman | @SoARоN | @3pacalypse After
Жени : @YaHeL`` | @Bellatrix | @adoration_ | @Whip | @TIGERM13

Това са моите номинации smile.gif !
gotinoto_baby
От мъжката част на форума номинирам: @3pacalypse_After, @f0rgy, @Крадец на рози и @toto_01.
От жените номинирам: @Susito, @Sanuvam, @filmarkata, @Whip, , @Adoration, @Патето Яки, @Morska~Vu6ka и @IVON biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Не че нещо,обаче не съм съгласна с това всеки да номинира по 30 ч0века т.е. половината форум.Мислех си че трябва да се номинира 1 момче и 1 момиче,но както и да е.....
ZzoOoMeR
Цитат(LoF_Chad @ Jul 16 2007, 23:05) *
Не че нещо,обаче не съм съгласна с това всеки да номинира по 30 ч0века т.е. половината форум.Мислех си че трябва да се номинира 1 момче и 1 момиче,но както и да е.....

Да,напълно съм съгласен с теб.Това е единствената грешка в организацията.По този начин всеки номинира много хора,за да не му се обидят останалите! wink.gif
The Shaman
Всеки може да номинира по колкото човека реши.Номинациите ще бъдат отсяти и сведени до десет,двайсет човека.Тогава ще почне гласуването.
ALeX4e7y^
както и да е....
The Shaman
Цитат
както и да е....

Така е :>

Стига с офтопиците деца smile.gif То си е измислено няма какво да го мислим ние.На конкурси в предварителните кръгове се явяват хиляди хора...Накрая виждаме двайсет,това е.Зуумър ако някой все пак го притеснява да не обиди друг,Вик е дал алтернатива в първия пост която е доста удобна...За Анонимко говоря :>
adoration_
Моите фаворити вече са номинирани,но все пак:

Мисис - @pipelota

Мистър - @ZzoOoMeR

Фаворитките ми за Мис Гигабит.инфо са няколко,ще се спра на една и ще напиша ника й по-нататък! wink.gif
The Shaman
Не е нужно мис и мисис да са пооделно smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ZzoOoMeR @ Jul 16 2007, 23:10) *
Цитат(LoF_Chad @ Jul 16 2007, 23:05) *

Да,напълно съм съгласен с теб.Това е единствената грешка в организацията.По този начин всеки номинира много хора,за да не му се обидят останалите! wink.gif

Мнееее няма грешка тук, даже ако можеше само по един човек щеше да има още повече сръдни от сорта "защо си номинирал еди кой си па не мен" и т.н. , а има много хора заслужаващи да участват. Подобно ограничение не би било в никакъв случай ползотворно за конкурса! А и това не е гласуването, това са просто номинациите кои според вас трябва да участват! Ако е само по един по един, все ще бъде изпуснат някой, а и се ограничава самият конкурс в което няма абсолютно никакъв смисъл. smile.gif

Цитат(The Shaman @ Jul 16 2007, 23:21) *
Не е нужно мис и мисис да са пооделно smile.gif

Да, доста се обмисляше това да има отделни класации, но няма смисъл от ненужно усложняване на нещата. Основната цел е не победата, а участието и опознаването на хората чрез обмен на информация за тях както и снимков материал алабала... blush.gif

ПП. Соарон беше споменал за това, че не трябвало да има лица от екипа защото щели да спечелят заради мазненето и т.н. в което има донякъде истина макар, че има хора в екипа ни които наистина го заслужават и не би било нито правилно нито морално и етично да бъдат ограничени! Лично аз ще участвам в целият конкурс, но не и в крайното класиране. blush.gif
Whip
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 16 2007, 23:49) *
ПП. Соарон беше споменал за това, че не трябвало да има лица от екипа защото щели да спечелят заради мазненето и т.н. в което има донякъде истина

Не по темата ама... Какво означава мазнене на хора от екипа? Аз например номинирах двама човека, които са от екипа и означава ли това, че се мазня? Преди всичко аз номинирам личности, а не сульо и пульо (извинявам се за израза). И дори и да не бяха админ и модератор пак щях тях да си номинирам. Да съм 6 клас, да се мазня, ама съм на 30 и някак не ми се връзват тия неща...
А ако има някаква далавера от това да се номинират хора от екипа, някой да ме светне, за да добавя целия отбор юнаци и юначки в номинацията ми wink.gif
vIkToRsHeFa
И аз смятам, че това не трябва да е способ, защото наистина има хора които заслужават да участват и не би трябвало да има такова ограничение и няма и да има! Просто лично аз си давам отвод защото смятам че така би било етично в случая поне от моя страна, а и както казах целта е да се опознаем един друг, правя го единично и само за мен за да няма изпълнения в стил "дай си ми куклите на ти си парцалките" целта е далеч повече от това,но както и да е. Няма абсолютно никакви ограничения към номинираните и няма и да има, било това хора от екипа или не! happy.gif

ПП. А в екипа ни са събрани много свестни и заслужаващи хора и не би било по никакъв начин коректно, да бъдат ограничени от участие. 9.gif
SoARoN
Това, което казах за мазненето беше по-скоро шега или не трябваше в случая да номинирам unvisioble ако го казах на сериозно?
Но наблюденията ми от такива конкурси сочат точно това номиниране и победа на модератор/администратор, и ако 50% номинират/гласуват за модератор/администратор за да се мазнят то останалите гласуват защото това са хората, които се забелязват най-много по форумите. И в крайна сметка конкурса е за забавление а не да се изпокараме кой защо не бил номиниран smile.gif
Pnevmotorex
Ами и аз ще номинирам @pipelota. Нея единствена съм я виждал наживо rolleyes.gif (естествено това не е единствената причина за номинацията blush.gif )
Мъжката част ще я пропусна, а и вече има доста номинации.
Патето Яки
Моята фаворитка е gotinoto_baby
От мъжката половина не познавам никой, затова се въздържам!
IVON
Аз гласувам за gotinoto_baby и за adoration_.
За мистър се въздържам.

melkor
В отговор на явно някои неразбрали - в момента все още не се гласува. Това са само номинации. Гласуването ще бъде по-нататък.
Аз лично няма да номинирам никой.
И бих искал да се обърна към номинираните - моля всеки който е номиниран да си направи един албум в галерията ни с име: "Мис и Мистър GgBiT.Info" и там да качи свои снимки. Не че нещо, но аз (а предполагам и не само аз), не познавам и не съм виждал една доста голяма част от номинираните до момента. И някак си не виждам как да реша за кого да гласувам без да съм видял въпросния човек.
club135
Ами защо не по начина на писане и полезността във форума, например... все пак предполагам, че това не е конкурс за красота... или греша?
melkor
Цитат(club135 @ Jul 17 2007, 16:59) *
все пак предполагам, че това не е конкурс за красота... или греша?

На мен на това ми прилича. Честно казано не съм се зачитал особенно много в правилата за участие, но останах впечатление че е конкурс за красота. Незнам. И честно казано не ме интересува особенно.
The Shaman
Точно за това е,но и големите конкурси за красота оценяват интелекта и обществената заетост например smile.gif Тук искаме или не искаме ще се номинира по симпатия а и какво лошо има в това.
melkor
Цитат(The Shaman @ Jul 17 2007, 17:11) *
Точно за това е,но и големите конкурси за красота оценяват интелекта и обществената заетост например smile.gif Тук искаме или не искаме ще се номинира по симпатия а и какво лошо има в това.

Добре де. Просто предложих. Ако е конкурс за красота все пак бих искал да видя кандидатите. Всъщност, майната му. И без това няма да гласувам.
The Shaman
Не за това си прав...Мислехме обаче да става с профили след избирането на първите 10 или 20 например...:>
susito
Цитат(The Shaman @ Jul 17 2007, 18:17) *
Не за това си прав...Мислехме обаче да става с профили след избирането на първите 10 или 20 например...:>

напълно те подкрепям!...щото аз например съм номинирана,ама с 1 глас само :/ нека галерии да се правят след 23 юли smile.gif
The Shaman
Ами предлагайте красавци тогава та да си дойдем на думата smile.gif
melkor
Цитат(susito @ Jul 17 2007, 20:37) *
напълно те подкрепям!...щото аз например съм номинирана,ама с 1 глас само :/ нека галерии да се правят след 23 юли smile.gif

Това кой с колко гласа е номиниран няма никакво значение. Поне аз смятам така. Номинациите са за да се види кой ще участва в конкурса, като естествено всеки който е номиниран, но не желае да участва може да съобщи това на някой от администраторите за да бъде премахнат от списъка. Което пък ме навежда на мисълта че няма да е зле да се направи един списък с досега номинираните и да бъде сложен в първото мнение на темата.
Titan
Абе няма да спечеля, ама поне съм номиниран. biggrin2.gif Утре партито у вас...
Та иначе, номинирам:
Момичета: Jane, susito, Lof_Chad
Момци: Секси Картофчо & Angel-oF-DeatH biggrin2.gif
Bloody_Tears
Щом може по повече хора да се номинирват, аз от момичетата номинирвам:
qwe123, unvisioble, girl_from_hell
От момчетата:
3pacalypse After, f0rgy, DaniEl, Angel-oF-DeatH
vasinka_{P}
Аз ще дам своя глас за @adoration_ и @ZzoOoMeR
Angel-oF-DeatH
Moмичета: qwe123,dqvol4eto_mims, Passionatelly desire
момчета: Titan, .:MITAKA:. Ogata Soaron
club135
Цитат(The Shaman @ Jul 17 2007, 17:11) *
Тук искаме или не искаме ще се номинира по симпатия а и какво лошо има в това.

Точно това имах предвид. Според мен, това е най-правилното, защото повечето хора тук се познават от форума и впечатленията са им на база написаното от някой по интересни за тях теми. Лошо в снимките няма, но не смятам, че външният вид е най-важния критерий за нещо такова.
melkor
Добре де. Аз попитах вече един път - това конкурс за красота ли е? Отговорихте че хем е, хем не е. В крайна сметка какъв е тоя конкурс защото аз вече взимам да се омотвам и то много - представям си какво им е на потребителите които четат коментарите ни.
Jane
аз като гледам всеки си номинира най-познатите хора, така че едва ли е за красота ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.